Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over NH City Centre Amsterdam 4-sterren

Spuistraat 288-292, Amsterdam Centrum, 1012 VX Amsterdam, Nederland

#139 van de 410 hotels in Amsterdam

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 5055 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2018

    8,8
    Helemaal top !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het hotel bevindt zich in het oude atelier en kantoor van het bekende warenhuis Gerzon . Het is jammer dat het verleden ( bijna ) niet meer terug te vinden is. Wij vonden de bedden een beetje stevig .

    De locatie is fantastisch, heel centraal, tram bijna voor de deur. Goede restaurants om de hoek. Rustig hotel, geen lawaai van buiten. Mooi ingerichte ontbijtruimte, gevarieerd ontbijt, gezonde en verse producten.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    8,8
    Fijne ruime kamer, goede bedden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer klein in verhouding tot de erg ruime kamer. Geen toiletborstel aanwezig.

    Fijne ruime kamer, goede bedden. Zeer goed ontbijt Vriendelijk en behulpzaam personeel. Een aanrader voor zowel een kort als een langer verblijf.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    4,2
    Slecht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onthaal zeer onvriendelijk, betaalt via visa, bij aankomst, zouden we nog eens moeten betalen al stond duidelijk wit op zwart betaald via visa, was in het Frans , waarop bediende antwoordde: ik versta geen frans, als receptioniste?? Kamer was ultra klein en donker, bedriegelijke foto’s op internet, bij uit checken zouden we nog eens 253€ moeten betalen , hallo zeg , ik raad dit hotel aan niemand aan, veel te duurvoor wat het is!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    3,8
    De bedden echt niet wat ik verwacht van een hotel waarvoor...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden echt niet wat ik verwacht van een hotel waarvoor je 650 euro betaald voor maar 2 nachten. En sorry maar als je de kamer binnenkomt en kijkt recht op stof webben nee dank u.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    4,2
    voor herhaling vatbaar, maar zeker een ander hotel.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer op de begane grond? Deze was in de kelder met een klein raampje 2 meter hoog, enorm lawaai van de voetgangers die met blikken voetbalden. De kleine kamer met haren in ons bed en een kamergang met brug over de garage ingang. Zéér bizar voor deze prijscategorie.

    het ontbijt was goed, een schitterende stad.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    7,9
    Uitstekende locatie, zeer vriendelijk personeel, lekker...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Onze kamer was erg klein en zag er op internet groter uit. Bar is alleen tot 22 uur geopend.

    Uitstekende locatie, zeer vriendelijk personeel, lekker ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    7,9
    Alles was prima, behoudens de grootte van de kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Alles was prima, behoudens de grootte van de kamer. In de site stond 20 vier.meter, maar in werkelijkheid was de kamer ongeveer 13 vierkante meter, zonder de mogelijkheid om samen even een drankje te drinken en zonder het beloofde zitje. Zelfs als je de badkamer meetelt kom je slechts aan ongeveer 15 à 16 vier. meter. De guest manager was uiterst vriendelijk en gaf compensatie voor een volgende keer, maar kon niet ontkennen dat de opgegeven meters niet overeenkwamen met de werkelijkheid. Dit was een slaaphok en geen logeerkamer.

    Alles was prima, behoudens de grootte van de kamer. In de site stond 20 m2, maar in werkelijkheid was de kamer ongeveer 13 m2, zonder de mogelijkheid om samen even een drankje te drinken en zonder het beloofde zitje. Zelfs als je de badkamer meetelt kom je slechts aan ongeveer 15 à 16 m2. De guest manager was uiterst vriendelijk en gaf compensatie voor een volgende keer, maar kon niet ontkennen dat de opgegeven meters niet overeenkwamen met de werkelijkheid. Dit was een slaaphok en geen logeerkamer. NH hotels: geef een beschrijving van de kamer naar waarheid!!!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    5,0
    veel te duur voor deze accomodatie, te beginnen met een zeer kleine kamer en kleine badkamer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    inchequen was rampzalig hoewel wij nederlands sprreken had ik de indruk dat dat een moeilijkheid was meisjes an t ontbijt zeer vriendelijk

    voor die prijs had er best een cava tje bij het ontbijt mogen zijn fruit was niet echt vers eitjes en brood was wel lekker vers fruitsap hebben we ook gemist

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 maart 2018

    9,6
    Aangenaam hotel, goed gelegen en een lekker ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eventueel extra hoofdkussens

    De kamer die we geboekt hadden was blijkbaar al vezet, we kregen direct zonder dat het zelf vroegen een upgrade naar een grotere kamer.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    8,8
    Heerlijk Amsterdam
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    €19 pp voor ontbijt is wel heel duur,als je bedenkt dat je in de straat op diverse plekken voor een tientje kunt ontbijten...En er mag op de hotelkamer wel een foto aan de muur gehangen worden,maakt het geheel af...

    Het hotel aan de spuistraat in het verleden al heel vaak bezocht. Tot onze grote verbazing had men een enorme renovatie doorgevoerd het afgelopen jaar. De kamers zijn werkelijk prachtig opgeknapt en heel schoon en fris.Balie en liften vernieuwd,kortom een geweldige verbetering..

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    7,5
    Netjes, uitstekende locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het vuilnisbakje (van de vorige gasten) in de badkamer was niet leeggemaakt toen we toekwamen op onze kamer, dit vond ik een minpunt. Ook ging de verwarming niet echt hoog, het was net alsof er steeds lauwe/koude lucht geblazen werd.

    Kamers waren ruim genoeg en netjes. Het hotel is gelegen op een zeer goede locatie (aan de negen straatjes).

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    7,5
    heerlijk amsterdam genoten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De vloer van de douche is gevaarlijk glad en je kan je niet vasthouden anders dan aan de douchestang als je uitglijdt

    prima ligging, kleine kamer, heerlijk ontbijt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    8,3
    Super lokatie, prima hotel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vind het niet kunnen dat ik tijdens mijn ontbijt een kaartje krijg van een (overigens zeer vriendelijk) personeelslid met de vraag eenvreview te schrijven op trip advisor en specifiek die naam te noemen!

    Lekker ontbijt! Bijzonder vriendelijk personeel. Super pecan broodje!!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    7,1
    De locatie en het vriendelijke personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeermogelijkheid. Auto met heel veel moeite kunnen parkeren omdat garage erg klein is. Dit heeft schade opgeleverd. Had graag van te voren willen weten dat garage problematisch is. Het was mij boeking niet duidelijk dat ik geen ontbijt had geregeld. Dit kwam dus nog in de prijs. Ik had geselecteerd op kamers met ontbijt. Bleek dus niet zo te werken.

    De locatie en het vriendelijke personeel. Uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    8,8
    Uitstekend hotel in het hartje van Amsterdam
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer had enkel een klein raam met uitzicht op een binnenplaats en andere kamers, niet fijn om de buurman op zijn bed te zien liggen...

    Goed ontbijt, goede kamer, keurig hotel!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    5,8
    Het was onzeker of onze kamer al klaar was toen we kwamen...
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zie boven. Ik vond de ervaring matig voor de prijs die ik heb betaald.

    Het was onzeker of onze kamer al klaar was toen we kwamen inchecken om 14u. De balie medewerker checkte dit met housekeeping. Eerst zei ze dat de kamer nog niet klaar was, maar er was wel een andere kamer beschikbaar. Maar de ramen/het uitzicht was gek. Toen ik twijfelde was ineens de officiële/originele kamer klaar en kregen we de sleutels. We vonden de kamer heel erg achteraf/in een hoek. Ik had het gevoel dat dit alsnog de kamer was met het mindere uitzicht, die ze ons aan wilde bieden. Kamer 530 met een extra trap naar boven en uitzicht op het dak/aircosysteem... Wat we overigens de hele nacht hebben horen brommen. In kamer 530 was ook een tussendeur. Volgens mij zat de andere kamer (529) daar achter. Het was namelijk super gehorig. Helaas vroeg gewekt door de rennende kinderen van de kamer naast ons. De medewerker vond het bij het inchecken ook lastig om ons uit te leggen over City tax en het bedrag wat "geblokt" werd op de creditcard als we besloten om toch ineens te ontbijten of de mini bar te gebruiken. Bij het uitchecken nogmaals de creditvcard overhandigd, terwijl we in de veronderstlling waren dat dit al afgehandeld was. Het had fijner geweest als dit duidelijker was uitgelegd bij incheck, hoe dit in zn werk ging. Ik vind het gek dat de medewerker het lastig vond om in onze moedertaal uit te leggen, wat er ging gebeuren & de procedures van betaling uit te leggen.Ik begrijp dat Amsterdam toeristisch is, maar we zijn wel gewoon in Nederland, waar je ook je Nederlandse gast goede service moet verlenen. En onprofessioneel om te zeggen: ja de kamer is nog niet klaar, maar ik heb nog wel een andere kamer, maar mensen vinden die vaak niet mooi. Ze had beter niets kunnen zeggen. Dit is niet wat ik verwacht in een vrij prijzig hotel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    7,5
    Ontbijt en personeel waren een enorm pluspunt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Grootte van de kamers; prijs/kwaliteit viel dit toch tegen. Voor mij absoluut geen probleem voor een kleine kamer; maar deze stond toch niet in verhouding tot hetgeen betaald werd.

    Ontbijt en personeel waren een enorm pluspunt. Alsook de ligging!!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    7,5
    Goed Hotel. Kamers zijn modern en hygiënisch. Ligging is perfect.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn aan de klein kant. Ook het 2 persoonsbed is erg klein en je kunt beter 2 1 persoonsbedden vragen dan Hennie meer ruimte.

    Het ontbijt was super, heel veel keuze en veel verse producten. De kamers zijn heel modern en hygiënisch.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    5,4
    Voor rustige nachten moet je niet hier zijn, flinterdunne muren en 't personeel kan het niks schelen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De muren van dit hotel zijn van papier. Wat je buren aan het volgen zijn op tv, kun je op je eigen kamer ook horen. We kloegen bij het personeel en we zouden een andere kamer krijgen, maar plots waren ze volledig volzet. We kregen geen alternatieve oplossing aangeboden, zelfs geen korting. Onvoorstelbaar! Er werd ons gezegd dat het personeel nog nooit klachten had gehad over dunnen muren, we werden bekeken alsof we twee idioten waren. Ga dus naar een ander hotel als je 's nachts rust wil: dat hebben wij helaas niet gehad en het personeel zal het worst wezen.

    De locatie is goed: heel centraal

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    9,6
    Uitstekende ligging! Zeer net hotel, prima ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Niets.

    Wij hadden een tweepersoonskamer langs de grachtkant, waar nog een bed was bijgezet. Kamer was groot genoeg, heel proper. Ontbijt was alles aanwezig. Vriendelijk personeel. Alles was in de buurt, hebben alles te voet gedaan. Parkeren was € 50 per nacht, maar op straat parkeren was nog duurder.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    9,6
    enkele dagen rustig kuieren door de binnenstad en genieten op de kamer van een goede nachtrust
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    kamer had maar 1 nachtkastje geen enkele van de TV zenders was Belgisch Bv. Eén

    Super uitgebreid ontbijt met mogelijkheid tot het nemen van champagne Toffe attentie gekregen van het hotelpersoneel voor mijn verjaardag Mochten reeds zeer tijdig op de kamer (12u)

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    7,9
    Goed hotel met een perfecte ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer was aan de kleine kant. Op de foto's leek het allemaal net iets luxueuzer en groter.

    De ligging van het hotel is perfect. Een goede uitvalsbasis om eender welk museum, monument of wat dan ook te bezoeken. Het ontbijt was zeer gevarieerd, alles was aanwezig om de dag goed te beginnen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    7,1
    Ons verblijf was prima
    • Groep
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De vindbaarheid van de parkeermogelijk van het hotel zelf. Via navigatie kom je er niet, althans wij niet. Als je niet weet waar het zit vind je het niet. Bellen met hotel was lastig omdat je eerst via centraalnummer in contact komt. Daarna pas doorverbonden met hotel zelf.

    De kamer was prima en het ontbijt erg goed. De ligging van het hotel is top.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 17 juni 2017

    10
    fantastisch
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    de bar viel tegen, was miniem maar er was voldoende gelegenheid in de buurt

    Prima ontbijt, heel vriendelijk personeel, volledig geluidsdichte kamers, heel goede ligging midden alle bezienswaardigheden. Een aanrader!!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    3,8
    Z'n geld niet waard
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ze pushen je om de auto in de garage te zetten en vertellen je pas later dat t 50€/dag is.Verplicht autosleutels afgeven aan balie en ze verzetten uw auto zonder toestemming te vragen.Arrogante reactie als je daar niet mee akkoord bent. Airco blijft ganse nacht een hels lawaai maken en kon niet afgezet worden. Hele kleine kamers.Voelt aan als en snelweghotel.

    Ligging

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 maart 2017

    10
    kamer was fijn!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Stop van het bad functioneerde niet helemaal goed.

    kamer was fijn! Ruim! Badkamer met ligbad, heerlijk! Ontbijt de volgende morgen was super! Ontbrak echt niks!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    9,2
    Heerlijk shopping weekendje weg hotel :-)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeren kon onder het hotel, maar was wel 50,- per dag. Misschien zeurderig, maar de kussen waren me te zacht ;-)

    Locatie was perfect, kamer prima, ontbijt super. Rustige kamer, ondanks de locatie in hartje Amsterdam.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    8,3
    Meer dan tevreden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Personen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij zijn niet zo van de boxspring bedden

    Ontbijt was boven verwachting. Grote familie kamer, prima badkamer. Attent personeel. Koffer konden we na uitchecken nog achter laten om later op te halen, prima service dus.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    9,2
    Alles netjes, ruime kamer, heerlijk ontbijt met veel keuze...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Driepersoonskamer XL
    • Verbleef 2 nachten

    Het derde bed had spijtig genoeg geen volwaardige matras (plooimatras, type logeerbed).

    Alles netjes, ruime kamer, heerlijk ontbijt met veel keuze en prima ligging voor uitstappen. Gebruik van bagagekamer na het uitchecken was erg handig.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 1 maart 2017

    7,5
    Net hotel op prima locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - XL
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De superior kamer is niet wat je verwacht voor die prijs. Voor deze prijs verwacht je een luxere kamer. In de vitrine van het restaurant staat vers fruit en gebak tijdens het ontbijt, alleen kun je dit niet zelf pakken. Het personeel ontbrak vaak (druk met andere werkzaamheden) dus kon ik dit niet krijgen.

    De ligging is geweldig. Vanuit P+R en openbaar vervoer perfect bereikbaar en vanuit het hotel is alles op loopafstand. Onze kamer op de begane grond viel tegen, receptie dame Noah hielp ons vriendelijk aan een betere kamer met uitzicht.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    8,8
    Super locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer keek uit op een plat dak aan de binnenkant van het gebouw. Erg donker en een beetje triest.

    Super locatie. Super ontbijt. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    9,2
    Prijzig, maar perfect hotel voor een geslaagde citytrip
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bijna niets! Enkel het uitzicht (ondanks superior kamer) en het raam dat niet openkon. Maar dit weegt niet door gezien al de positieve punten!

    Zeer comfortabele bedden. Verzorgd ontbijt. Vriendelijk personeel. Uitstekende ligging.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    9,6
    Mooie en comfortabele kamer, lekker ontbijt, centrale...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Personen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, alles was perfect. Wel iets duurder hotel.

    Mooie en comfortabele kamer, lekker ontbijt, centrale ligging, mooi uitzicht, Nespresso op de kamer was net waar we zin in hadden toen we aankwamen

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 12 februari 2017

    5,8
    Te koud
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer (4 Personen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De temperatuur van de kamer. De verwarming was aan, maar het was de hele nacht te koud. In de badkamer zat onder de wastafel een gat waar veel koude lucht doorkwam. Extra dekens waren er niet. De koffiefaciliteiten waren niet voldoende, voor 4 personen slechts 3 kopjes koffie beschikbaar. Ook is er geen mogelijkheid om je jas op te hangen en zijn er te weinig spiegels in de kamer.

    De locatie is prima en de grootte van de kamer - met 4 losse eenpersoonsbedden - ook!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 21 januari 2017

    9,2
    Op de tegenvaller wat betreft het uitzicht na vonden we het een prima hotel. Zeker een aanrader!
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden voor een behoorlijke prijs een kamer besteld (geen standaard) met twee eenpersoons bedden en uitzicht. Bij aankomst was er geen kamer met 2 bedden beschikbaar. We kregen uiteindelijk een kamer met drie bedden maar zonder uitzicht. Het was een donkere kamer met een klein raampje. Dat was erg jammer en voor ons gevoel was het een standaard kamer en hebben we er te veel voor betaald!

    De bedden waren heerlijk, de locatie fantastisch en het personeel ontzettend vriendelijk.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    6,7
    Locatie top, hotel viel tegen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Driepersoonskamer XL
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ontbijtruimte was een enorme chaos toen wij binnen kwamen. Er was geen enkele gedekte tafel beschikbaar. Alle lege tafels lagen vol met vuil servies. Veel te weinig personeel. De kamer was gehorig, geluidsoverlast van buren door geloop en ruziënde kinderen. Kamer was groot maar erg sober, geen 4 sterren niveau.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    9,2
    Uitstap Amsterdam 🎉
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was super goed gelegen . We mochten vroeger dan voorzien op de kamer . Het ontbijt was lekker en uitgebreid ! Bij het uitchecken konden onze koffers nog in het hotel blijven om Amsterdam nog wat te gaan verkennen ! Dit hotel is zeker een aanrader

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 20 december 2016

    7,5
    De ligging is fantastisch, perfecte uitvalsbasis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - XL
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer leek ingericht voor 1 persoon, terwijl we met 2 waren - 1 zetel, 1 wijnglas, 3 koffiecups. Trappen van op straat naar lobby (moeilijkere toegankelijkheid)

    De ligging is fantastisch, perfecte uitvalsbasis. Uitgebreid lekker ontbijt.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 8 december 2016

    4,6
    niet voor herhaling vatbaar
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    badkamer was niet echt schoon laminaat zorgt voor relatief veel lawaai, gecombineerd met een kamer naast de lift niet echt top gedoe bij het inchecken, veel papieren invullen en paspoort nodig

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    7,5
    Ontbijt en het hotel is prachtig ingericht
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was echt sober met een heel klein venster die uitgaf opde kamer rechtover en beneden de koepel van de eetzaal. Weinig lichtinval daarnaar donkere kamer. Wat decoratie en kleur zou niet mis staan op de kamer. Voor de rest super proper echt top!!!

    Ontbijt en het hotel is prachtig ingericht

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    7,9
    Fijn verblijf met een paar verbeterpunten
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De bediening in de bar/lounge was erg vriendelijk maar had ( met meer ervaren mensen en meer mensen ) een stuk sneller gekund. De grootte van de geboekte kamer viel mij ook tegen evenals de wifi vanwege de erg lage snelheid van het internet.

    Wat mij het meest beviel was het vriendelijke personeel en het feit dat de kamers netjes en schoon waren. Ook de ligging van het hotel en bereikbaarheid met openbaar vervoer zijn zeer goed.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2016

    7,9
    vriendelijk personeel, prima ontbijt, mooie locatie, prima...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het is warm op de kamers snachts en met behulp van de thermostaat lukte het niet om de temperatuur naar beneden te krijgen. (Te) warm om te slapen

    vriendelijk personeel, prima ontbijt, mooie locatie, prima bedden en sanitair

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 22 september 2016

    6,3
    Klein kamertje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Superior Kamer met uitzicht bleek een soort gevangenisbunker zonder mooi uitzicht op de grachten, wat wel op het plaatje stond bij de boeking. Ook waren de tv en de wasbak stuk.

    Kregen gelukkig een korting van 25 euro, omdat de kamer weinig uitzicht had. Locatie is perfect.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    7,5
    Genoten van de fijne kamer en ontbijt kids vonden geweldig...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Genoten van de fijne kamer en ontbijt kids vonden geweldig vooral de taarten en donuts ;-))

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    8,8
    goede locatie, ruime kamer en prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    raam niet langs straatkant maar binnenkoertje, douche in bad : moeilijk in en uit stappe

    goede locatie, ruime kamer en prima ontbijt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    9,2
    super ontbijt, beste ooit
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    super ontbijt, beste ooit

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    7,5
    Ontbijt is super
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Personen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parking 50€/dag maar miniscule plaatsen in overvolle parking, vol met karren, huurfietsen ed. Enkel voor de ervaren puzzelaar.

    Ontbijt is super

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    9,2
    vriendelijke ontvangst, uitgebreid en lekker ontbijtbuffet
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    vriendelijke ontvangst, uitgebreid en lekker ontbijtbuffet

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    8,8
    Amsterdam was een grote meevaller ... wel raar dat je er weinig 'ollands' hoort spreken :-)
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Prijzen 24u snacks lijken me te hoog.

    Ontbijt was rijkelijk, de kamers in order.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    7,1
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs vs kwaliteit

    Locatie! Top

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    9,2
    Ideale ligging met heerlijk ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was super!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    9,2
    Heel mooi hotel overal dicht bij,een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks!!

    Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam!!!top!!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    6,3
    13 in een dozijn
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Personen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit verhouding

    Ontbijt was goed , mooie variatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    8,8
    Voor ons als citytrip zeer goed, wanneer wij naar Amsterdam terugkeren verblijven wij in NH
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was niet heel clean !!

    Alles zeer goed

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    9,2
    In het centrum gelegen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In het centrum gelegen. Verzorgd.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    6,3
    Kleinere kamer gekregen dan geboekt zonder compensatie
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kleinere kamer gekregen dan geboekt zonder compensatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    8,3
    Locatie van het hotel, kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche

    Locatie van het hotel, kamer

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    9,6
    uitstekend
    • Zakenreis
    • Groep
    • Superior Driepersoonskamer XL
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    ontbijtruimte

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    10
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parking redelijk duur...

    Geluidsarm hotel ondanks de locatie in het centrum van de stad.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    8,3
    Gratis upgrade naar een betere kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was erg donker, en onlogisch ingedeeld

    Gratis upgrade naar een betere kamer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    10
    Het was fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks viel tegen

    Ontbijt was super, de kamer was erg ruim en het personeel was erg behulpzaam en vriendelijk!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 januari 2018

    8,8
    Goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Haardroger was stuk.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 12 januari 2018

    9,6
    Aanrader
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige kamer, heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    7,5
    Heel goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Personen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    De plek midden in de stad.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    8,3
    Perfect voor citytrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Heerlijk ontbijt,veel keuze. Kamer ruim,rustig. Goede ligging hotel ,alles vlot bereikbaar.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    9,6
    Locatie, vriendelijkheid personeel en comfort.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Locatie, vriendelijkheid personeel en comfort.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2017

    9,2
    Ons buitenverblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Personen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zwembad

    Parkeergarage

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    7,5
    Perfect voor citytrip.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Comfortniveau kamer.

    Locatie in het centrum van de stad.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 22 december 2017

    10
    Wij zijn drie dagen geweest en willen zeker terugkomen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    Vriendelijke mensen, perfecte locatie, schoon, prettig in- en uitchecken, heerlijk ontbijt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    9,6
    Een hotel om terug naartoe te gaan
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet voor ons maar in de ontbijtruimte is een ontbijthoekje voor kinderen. Met eigen hapjes ..... heel leuk

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    9,6
    Fijn weekendje weg!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht vanuit de kamer. Maar we hadden ook niet de duurste kamer genomen.

    Ontbijt. Nette propere kamer en badkamer. Vriendelijk personeel. Ligging.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    7,5
    verlichting van de verwarming was fel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    verlichting van de verwarming was fel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 12 december 2017

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Heerlijk ontbijt...mooie, verzorgde kamer!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 december 2017

    9,6
    Top!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Ruime nette kamer, zeer goed gelegen in de buurt van restaurantjes en winkels

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    10
    Goede ontvangst, heerlijk ontbijt en een goede kamer en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Goede ontvangst, heerlijk ontbijt en een goede kamer en vriendelijk personeel.

    Verbleven in november 2017

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van NH City Centre Amsterdam

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: