Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over NH Atlanta Rotterdam Hotel 4-sterren

Coolsingel / Aert van Nesstraat 4, 3012 CA Rotterdam, Nederland

#39 van de 58 hotels in Rotterdam

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2008 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    7,5
    prima hotel op een heerlijke plek, midden in de stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het was erg lawaaiig zowel door andere gasten als door het buitengeluid. Ook was de kamer erg warm terwijl je door het lawaai niks open kon zetten. Ook was de ontbijtruimte slecht bereikbaar, de M verdieping was vanuit ons deel van het gebouw niet met de lift bereikbaar, maar alleen met een drie tal trapjes (op en af)

    Prima geslapen op een goed bed, goede badkamer met lekkere zeep en shampoo. Een kluisje. Alles op orde. Ook het gebouw zelf is bijzonder, Het bestaat uit meerdere onderling samengebrachte gebouwen met hoogte verschillen. Maar ook prachtige details uit de jaren dertig (denk ik) Marmer, houten plafonds,

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    6,3
    Rotterdam is een mooie stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 bedden en Extra Bed (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs had incl. ontbijt moeten zijn dit stond heel strategisch niet vermeldt.

    Ontbijt was veel te duur €18,90 pp. maar binnen een straal van 100 mtr kun je voor pakweg €6,00 ontbijten. Het hotel is wat gedateerd maar schoon. Ligging van het hotel in het centrum en op loopafstand van het C. station Rotterdam.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 7 september 2018

    8,8
    Locatie was super.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enkel glas in ijzeren kozijnen. Niet meer van deze tijd. Hotel en kamers en vooral dus de ramen zijn dringend aan renovatie toe.

    Locatie was super. Onbjjt was geweldig.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    7,9
    HEEL MOOI
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 bedden en Extra Bed (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 3 nachten

    NA EEN MAAND VERDER STAAT MIJN GELD NOG ALTIJD GEBLOKEERT OP MIJN VISA KAART VISA KAART GEGEVEN BIJ HET INSCHECKEN EN BETAALD MET GEWONE KAART RESULTAAT BETAALD BIJ HET UITSCHECKENMET BANK CONTACKT MAAR OP VISA NOG GEBLOKKEERD

    PERFECT EEN AANRADER

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 september 2018

    7,5
    Goed! Een hele mooie midweek in Rotterdam gehad!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 bedden en Extra Bed (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat wij bij aankomst nog eens 4 x 20 euro moesten betalen voor ons piep kleine hondje. Was van tevoren niet duidelijk gemaakt door het hotel of en hoeveel kosten eraan verbonden zouden zijn. Een kind tot 12 jaar mag gratis mee. Een hondje wat totaal geen overlast geeft, kost 20 euro per dag!

    Wij hebben niet ontbeten in het hotel. De locatie van het hotel beviel ons het meest.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 september 2018

    10
    SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 bedden en Extra Bed (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht

    NIETS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Tjonge wat was dit een superuitje voor een oma met 2 kleinkinderen (7 en 10)!! Prachtige kamer super goot bed. Zo groot zelfs dat we het bijgezette bed niet gebruikt hebben. Leuke fitness en als klap op de vuurpijl een TE GEK ONTBIJT !!!!!!! Zeker voor de kids met zoveel extra luxe !!!!!!Dit hotel bewaren we bij de tophotels!!!!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 september 2018

    6,3
    Ligging in het centrum
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Receptie personeel, gevraagd (zowel per mail als aan de receptie) factuur te mailen en niet mee te geven aan mijn gasten. Zowel per mail als aan de balie een bevestiging hiervan gekregen. Resultaat: mijn gasten komen naar mij toe met de rekening, met de vraag wat hiermee te doen :-( Hoe simpel kan het zijn.

    Ligging in het centrum

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2018

    5,0
    Prijs Kwaliteit matig en duur ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 tweepersoonsbed of 2 aparte bedden en extra bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dachten met ontbijt te hebben geboekt, namelijk aangegeven in zoekmachine. Zat er niet bij en was rond de 18 euro. Dat eet je s’morgens echt niet weg. Verder geen frisse kamer. Vieze vloerbedekking en geen fris ruikend en ogende badkamer.

    Locatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2018

    7,9
    Prima hotel op goede locatie (vlakbij congresruimte).
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Verlichting op de kamer was matig; ik lees graag even voor het slapen gaan; boek moest ik bijna onder het bedlampje op het nachtkastje leggen om voldoende licht te hebben om te kunnen lezen.

    De ligging was perfect (vlak bij congrescentrum de Doelen)

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    5,4
    Eén keer en nooit meer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het openen van de vensters ging moeizaam (slot gebroken). Was zeer warm op de kamer. Deur naar terras toegespoten. Dreiging via huisreglement dat roken zwaar beboet zal worden (150 euro en meer).

    Alles normaal. Niet buitengewoon.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    7,1
    Alle voorzieningen waren aanwezig en schone handdoeken waren...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 bedden en Extra Bed (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was zeer verouderd qua uitstraling. Er zaten vlekken in het tapijt en de muren waren beschadigd. De douch was ook verouderd. De ramen waren aan de buiten kant ook aardig smerig.

    Alle voorzieningen waren aanwezig en schone handdoeken waren aanwezig. Bed was schoon.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    4,6
    Hygiëne onder de maat.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiëne op de kamer. Niet schoon. Nadat we er melding van gemaakt hadden zou het opgelost worden; niet dus. Vuile vlekken op het meubilair die je meteen zag bij binnenkomst. Absoluut niet 4 sterren waardig. Er stond vuile vaat in de gang die er na 2 dagen nog stond, terwijl ik er ook personeel zag rondlopen? Lege bierflessen in de hal die er stonden toen we op vrijdag aankwamen en er op zondag nog steeds stonden toen we vertrokken. Onbegrijpelijk dat zelfs een werkster dit niet ziet. (Of niet wil zien) Badkamer was in orde.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    6,7
    prijs kwaliteit redelijk, onze kamer was wel oud geen uitzicht, prima ontbijt maar geen goede wifi.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 tweepersoonsbed of 2 aparte bedden en extra bed
    • Verbleef 1 nacht

    Dat we helemaal geen wifi hadden, als je met een puber gaat is dat waar we op letten met boeken. Jullie beloven wifi maar nergens , zelfs niet beneden bij de balie. Geen vitrage voor de ramen dus geen privacy.

    Het ontbijt dat was erg goed.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    7,9
    Als het niet te warm is een perfect hotel
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco de kamer was bloedheet. Het raam geeft nauwelijks frisheid en ventilator ook niet . Lawaai op maandagavond tot 4 uur snachts

    Heel vriendelijke ontvangst. Perfect uitgebreid ontbijt. Ligging midden in centrum.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    4,6
    Ontbijt was ok.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is dringend aan vernieuwing toe. We hebben ervaring met NH waalwijk en NH Amsterdam. En dan was NH Rotterdam een hele teleurstelling.

    Ontbijt was ok. Locatie was heel goed.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    8,8
    Ruime kamers
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 bedden en Extra Bed (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een paar benodigdheden waren niet aangevuld in de kamer, maar dat werd al snel opgelost door het personeel!

    Ruime kamers Grote en comfortabele bedden Personeel vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    7,9
    Voor een leuke shopping dag en gezellige avond in Rotterdam, een perfect hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De liften kunnen wel iets sneller haha

    Het hotel is erg schoon, ligt op een geweldige plek zo midden in de stad, is toch erg rustig en heeft naast de leuke bediening ook nog een lekker restaurant.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    10
    Fijne kamer met badkamer, perfecte ligging om uitjes te...
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaaierig in de nacht, veel verkeer en mensen buiten.

    Fijne kamer met badkamer, perfecte ligging om uitjes te plannen. Goed ontbijt. Vriendelijke personeel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    5,4
    schimmel in de badkamer handdoeken gescheurd ...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    schimmel in de badkamer handdoeken gescheurd vloerbedekking op kamer en in hotel gescheurd en in het hotel vloerbedekking versleten kortom vergane glorie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    4,6
    verblief ok kamer gewoon vies
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was echt een hele vieze bende, ramen waren jaren niet schoongemaakt, heel veel oud vuil, behang was van de muur, kortom een 4 sterren hotel onwaardig, geen parkeerplekken.

    Ontbijt was goed

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    7,9
    Fijn weekend onder vriendinnen op leuke locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 tweepersoonsbed of 2 aparte bedden en extra bed
    • Verbleef 1 nacht

    De prijs van de parking na het weekend!!! Schandalig duur. Gelukkig te delen onder de vriendinnen. Daar zouden de hotels toch een oplossing voor mogen vinden.

    Pal in het centrum, de vele winkels achter de hoek. Lekker uitgebreid ontbijt tot 12u. Vriendelijk en aanspreekbaar personeel. Leuk hotel om opnieuw te boeken.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    4,6
    Viel erg tegen!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco voor kamer van 100 euro... . Ik moest raam open houden voor frisse lucht. Daardoor veel muggen en veel rumoer op straat Coolsingel, omdat er geen hor was. Douche water van wisselende temperatuur. Van zeer warm naar koud... Douche hing erg laag. Veel te laag voor mij ( ik ben 185 cm lang). Lang wachten bij receptie. Toilet bij receptie 2 grote trappen naar beneden met mijn koffer. Toilet was erg smerig. Niet schoongemaakt. Overal toiletpapier op de grond......

    Ehhhh... Badkamer was ruim.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    5,0
    Leuk hotel perfecte ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 bedden en Extra Bed (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De algehele staat van het hotel is wat aan de matige kant het zal weer tijd zijn voor een renovatie

    Ligging, goede betaalbare parking aan de overkant en uitgebreid ontbijtbuffet

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    7,9
    Prima locatie, ruime kamers en supergoed ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Extreme gehorigheid van de kamer was wel opvallend. Slechte isolatie?? We hadden een upgrade naar een ruimere en modernere kamer aan de voorzijde. Echter was het lawaai dus wel heftig, ook 's nachts. Wij zijn wel wat gewend aangezien we zelf stadsbewoners zijn. Volgende keer heb ik dan liever een kamer aan de achterzijde, uitzicht is dan minder maar de nachtrust beter!

    Kamer was erg ruim, goed bed, veel faciliteiten en genoeg bergruimte. Ontbijt was uitgebreid en lekker vers! Ook voor mensen met dieet was er genoeg keuze. Locatie is ideaal, zo midden in de stad.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    5,8
    Als klanten meermaals wakker worden in de nacht door geluid...
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Als klanten meermaals wakker worden in de nacht door geluid buiten zelfs op het 5de verdiep dan geef je geen oordopjes maar issoleer/maak je ramen. Algemeen had dit hotel hetzelfde niveau als een hotel die een derde goedkoper is.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    8,3
    Super
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks eigenlijk in het begin vertelde ze mij dat de kamer niet vrij was maar uiteindelijk wel dus super

    De kamer was super en vond het erg vriendelijk dat ik toch gevraagde kamer kon krijgen

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    7,5
    Vanaf hier de stad verkennen
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    hoewel het hotel historisch is, zijn de kamers wat oubollig. De klimaatbeheersing is ook wat verouderd, waardoor het op de kamer wat benauwd aanvoelde.

    De locatie van het hotel is super, echt midden in het centrum. Hierdoor een prima uitvalsbasis

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    5,4
    Matig
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel is geen 4 sterren waard. Omdat er geen airco is heeft het hotel een ventilator geleverd die stuk was.. daarnaast de strijk plank die op de kamer is geleverd was ook kapot. Een tip voor het personeel is controleer eerst voordat je iets levert aan de kamer.

    Locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    10
    heel erg goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    dat er bij beide bedden een stopcontact zou zijn om je telefoon op te laden. Zodat je je telefoon ook nog als klok kin t gebruiken.

    het ontbijt was buitengewoon. ondanks dat het hotel een beetje gedateerd was, was het prima. schoon, netjes. Een keer nieuwe stoelen was niet verkeerd. ze waren oud, zakten door, maar was toch netjes. Goede bedden. uitstekende ligging. midden in Rotterdam. alles wat er te zien was, was op loopafstand.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    7,1
    Goed
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    aan de achterkant geluidsoverlast installaties + forse geuroverlast afzuiging keuken. Hotel ook toe aan forse revitalisatie maar desondanks fijn verblijf

    ligging, ontbijt, vriendelijk personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    6,7
    Was erg goed
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De dame die ons bediende was super onvriendelijk . Deed totaal geen moeite om ons te helpen . Uiteindelijk heeft een andere werkneemster ons geholpen en gaf ons een super kamer en was erg behulpzaam en vriendelijk spijtig ken ik haar naam niet meer maar ze is beetje donkere type een topvrouw

    De kamer uiteindelijk

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    5,4
    Jammer dat een NH hotel zich qua kameruitrusting zo presenteert.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het meubilair en de stoffering is dringend aan vervanging toe. De stoelen zien er versleten en smerig uit. Het bureau is aan de achterkant een stofnest.

    Het ontbijt was uitgebreid en van goede kwaliteit.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    10
    perfect en zeker voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    helemaal niets

    Hele ruime kamer met een ruime badkamer. groot bed en het ontbijt was uitstekend. na uitchecken konden we de koffers achterlaten en werden deze in een daarvoor bestemde kamer geplaatst. konden we nog mooi Rotterdam verder verkennen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    8,8
    Geslaagd bezoek aan Rotterdam mede door Uw uitstekende hotel.
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hadden 2 kamers. 1 kamer was aan de kleine kant, de andere overdreven ruim.

    Ontbijt was uitstekend. Netheid uitstekend. Zeer vriendelijke medewerkers

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    5,8
    al met al wel prima verblijf gehad.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    kamer, oud meubilair, doorgezakte stoel, aan renovatie toe, verder niet gezellig qua lounge en restaurant. Ook personeel is niet heel meewerkend omdat ik via boeking had geboekt, kon geen kamers wijzigen of bijboeken, moet dat allemaal via boeking regelen. Ook vooraf betalen van de kamers ben ik niet gewend.

    ontbijt en ligging

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 maart 2018

    7,5
    Locatie is perfect: hartje centrum aan de Coolsingel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Doucheslang en kop waren niet goed bevestigd. Waardoor je niet relaxed kon douchen. Ook geen thermostaatkraan. Het is een beetje outdated allemaal

    Locatie is perfect: hartje centrum aan de Coolsingel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    8,8
    Toplocatie!!!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was goed, alleen de roereieren zagen er uit of het al een keer gegeten was. Ik was mijn parfum vergeten en daar was een melding van gemaakt dus nog aanwezig!!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    5,0
    Nooitmeer
    • Zakenreis
    • Groep
    • Grote Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers waren oud en aan vervanging toe Badkamer was niet schoon en openbare toiletten waren gewoon smerig moest gewoon naar mijn kamer toe het stonk er erg.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    8,3
    Het tweepersoonsbed was heel goed, lekker stevige matras en...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Paar minpuntjes: roerei bij het ontbijtbuffet was niet helemaal gaar. Op de kamer konden we geen gebruik maken van de minibar voor onze eigen spullen. Wij vonden de kamer na verhouding ook vrij prijzig.

    Het tweepersoonsbed was heel goed, lekker stevige matras en fijne deken. Slaapkamer en badkamer waren beide goed schoon. Locatie ook top, in het winkelcentrum van Rotterdam.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    3,8
    Teleurgesteld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel ze hadden me op een verdieping met kinderen gezet die in d3 gangen zaten en kabaal maakte heel stoorend , smorgens bij het onbijt zaten er een gans groep die heel veel kabaal hadden en dat is heel vervelend als je gezellig wilt ontbijten spijtig daarvoor is veel te duur voor 1 avond en een ruil ganze avond lawaai geen aanrader

    De ligging

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    7,9
    Alles was perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was perfect Alleen de kamer was ontzettend koud vooral nu in deze koude tijden. Ze moeten echt wat doen met die oude enkel glas ramen in de kamers het leek wel te vriezen in de kamer. Snap niet dat die oude ramen nog nooit vervangen zijn. Heel jammer.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 februari 2018

    4,2
    Zeer slecht
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Van de vier kamers die wij hadden, waren er twee ronduit slecht. Een van de kamers (op 4e verdieping) was net een rokershol waar jullie met te veel parfum hadden geprobeerd deze geur te verbloemen. Dit kan als professioneel hotel écht niet. Ieder hotel moet toch weten dat je een kamer waar gerookt is een tijd moet laten luchten om te zorgen dat de geur wegtrekt voordat het weer wordt gebruikt voor andere gasten? Niet alleen hing de geur in de kamer, ook was de geur helemaal doorgedrongen tot het bedlinnen en de handdoeken. Een frisse douche afsluiten met een doorrookte handdoek was niet echt waar mijn collega's op zaten te wachten. De andere kamer betrof kamer 101. Op het eerste gezicht een mooie kamer (ruim), wel wat moeilijk te vinden en afgelegen, maar toen mijn collega en ik gingen slapen bleken we vlak naast een techniekruimte (oid) te zitten. Gedurende de hele nacht hebben we een aanhoudend gezoem gehoord met als resultaat: geen oog dichtgedaan. Een kamer op deze locatie met dit geluidsoverlast mag wat ons betreft niet verkocht worden aan gasten. Al met al hebben wij een zeer teleurstellende ervaring gehad. Op basis van deze ervaring zal ik jullie hotel zeker niet aanraden.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 6 februari 2018

    5,8
    Opnieuw teleurstellend, alleen locatie en ontbijt zijn goed te noemen...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer, voor een NH hotel was deze onverwacht basic. Smoezelig tapijt, een winkelhaak in beddegoed, TV afstandsbediening werkte niet. De kamer was erg ruim, heeft een groot bed, maar tv kijken vanuit het bed was eigenlijk niet te doen, vanwege de afstand bed-tv. Samengevat, sfeerloos, koud saai. Normaalgesproken zou ik dit melden, maar wij waren te moe om dit aan te pakken...

    Locatie, en ontbijt was prima.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    3,8
    Rotterdam verdient zo’n hotel niet
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -Mijn reservering is automatisch geannuleerd, zonder vooraf contact, en zonder dat dit bij reservering vermeld stond als optie. Norse ongastvrije receptioniste heeft uiteindelijk een reservekamer gegeven. -Vieze wc bij binnenkomst -Hotel is vergane glorie, alleen locatie is goed. Tip: pak liever een ander hotel

    Niets

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    6,3
    Prima hotel, we waren er al eerder geweest. Echter bed was dit keer zeer oncomfortabel
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kwaliteit van bed en kussens was onvoldoende, was vorige keer veel beter. Hierdoor slecht geslapen! Ook was bed te klein voor 2 personen. Prijs voor 24u auto parkeren in naastgelegen parkeerplaats is erg duur! Ondanks korting die je in het hotel krijgt.

    Prima hotel ligt mooi in het centrum van Rotterdam.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    7,5
    een uitstekend hotel voor een weekendje Rotterdam.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    het is wel een gehorig Hotel, maar dit hoort bij een ""oud"Hotel. Heeft ook zijn charme.

    Lekker uitgebreid ontbijt met ruime tijden tot 12.00 uur op zondag. Uitstekende locatie midden in de stad.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    8,3
    Goed gelegen en mooie prijs kwaliteit!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Badkamer was aan de kleine kant voor 2 personen

    Mooie gerenoveerde kamers met alle voorzieningen, heerlijk ontbijt met ruime keuze en zeer goed centraal gelegen maken dit hotel wel top!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    7,1
    Goed centraal Hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zit nogal verouderd meubilair, 1 van de liften is nogal schokkerig. Het hotel is ingericht in een mix van oubollig en nieuw. Er is niet aan beide kanten van het bed een stopcontact.

    De locatie is perfect, dicht bij centraal station en het stadscentrum. Het uitzicht was goed op de 7e verdieping en de kamer zag er netjes uit en was ruim.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    7,5
    Zoals verwacht
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geluid vanaf buiten. Kamer aan straat 3hoog.

    Ruime keuze bij ontbijt. Ruime kamer, en stil wat geluid vanaf gang of buren betreft...en het hotel zat aardig vol...maar wel wat straat geluiden.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    7,1
    Leuk weekend gehad, Hotel prima, met wat kanttekeningen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Krappe kamer, s'nachts warm ondanks dat de verwarming uitstond. Krappe In-Uitgang van het hotel, waar continue mensen de ingang blokkeren. Beetje massaal gevoel. Mengkraan van de douche werkt slecht.

    De Lokatie was super. Lekker ontbijt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    7,5
    Het hotel ligt midden in de stad.dat was een pluspunt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze eerste kamer was een ramp: wij hebben heel de nacht wakker gelegen van het lawaai, de verlichting was minimaal, de badkamer verouderd en piepklein. We hebben de 2e dag een andere kamer gevraagd en die was gemoderniseerd, veel groter en de verlichting was ook beter.

    Het ontbijt was zeer goed, verzorgd, verse producten, genoeg keuze.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    7,5
    Centraal gelegen maar verouderd hotel in een moderne stad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn verouderd, veel straatlawaai wegens enkel glas en verouderde metalen raamconstructies.

    Vriendelijk en hulpvaardig personeel, barman is top.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 december 2017

    10
    Superligging en ruime kamer met alle faciliteiten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De bar gaat pas om 17 uur open en gaat normaliter om 24 uur dicht. Maar deze avond was de bar al gesloten toen we thuiskwamen (22:50 uur). Je mist overdag iets waar je even een koffietje of wijntje kan drinken, vooral op 1e Kerstdag, want toen was er haast niets open in de buurt.

    Ligging is perfect, naast De Bijenkorf. We zijn er al vaker geweest, 1 x met uitzicht op de Coolsingel, nu hadden we geen uitzicht. Maar we waren er maar voor 1 nacht en zijn toch meestal buitenshuis, Dus niet erg.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    7,5
    goed : als je hotel zoekt met neet veel extra's
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    kamer erg klein -- hal erg druk ivm restaurant doorloop heel veel chinezen en daardoor veel tocht in de hal etc ------ bar erg ongezellig --

    locatie top ++++++ ontbijt goed ++

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    8,8
    Top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Badkamer was klein. Het bad was voor een deel voorzien van antislip (op de plak waar je staat te douchen) maar helaas niet op de plek waar je het bad uitstapt. Hierdoor kun je alsnog wegglijden met je voeten.

    Het hotel zit op een geweldige locatie in het centrum. Geen last van geluid maar toch midden in het centrum. Kamer was ruim en voorzien van veel gemak. Ontbijt was goed en voldoende keus. Personeel was allemaal erg vriendelijk.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    7,9
    Mooie locatie, midden in Rotterdam, wel wat gedateerd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    In onze eerste kamer hing na terugkeer van het uitgaan een vreselijke rioollucht (putlucht), na onze klacht hierover kregen we een andere kamer en daar bleek de volgende morgen de wasbak in de douche niet goed door te lopen en kwamen er allerlei haren en andere viezigheid uit; voor mij duidelijk dat het schoonmaakpersoneel de was bak niet nat schoonmaakt! Bah en dat voor een hotel met zo'n naam en prijs, jammer

    Prachtige locatie als uitvalbasis om Rotterdam te verkennen, midden in het centrum alle uitgaansgelegenheden op loopafstand en ook het openbaar vervoer. Hartstikke vriendelijk personeel dat er alles aan doet om het je naar de zin te maken. Heerlijk uitgebreid ontbijt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    7,1
    Dat we bij aankomst te horen kregen dat we om 12.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Dat we bij aankomst te horen kregen dat we om 12.00 uur van de kamer moesten ipv om 15.00 uur, uiteindelijk mochten we tot 14.00 op de kamer blijven. Ook vraag ik me af waarom ik telkenmale (ik heb denk ik al wel 30 keer gelogeerd in het NH Atlanta) en toch moet ik elke weer het formulier invullen omdat ze me niet kunnen vinden in het systeem.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    5,0
    Het ontbijt was geweldig vers en veel keus
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was niet 100% schoon deuren zaten vieze vlekken. De badkamer was op t oog schoon maar verder kijkend was en waren er dingen niet fris/schoon en niet afgewerkt. We zouden tweepersoons bed krijgen maar t werden twee losse bedden.

    Het ontbijt was geweldig vers en veel keus

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    7,9
    Lekker ontbijt en heel vriendelijk personeel.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is gehorig; ik heb beide nachten receptie moeten bellen over schreeuwende buren. Er werd wel gelijk en heel goed door het personeel gereageerd.

    Lekker ontbijt en heel vriendelijk personeel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    4,2
    Renovate me...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Hotel is versleten en afgeleefd. Het heeft een volledige renovatie nodig want nu is het een matige 3 sterrenhotel.

    Locatie is recht in het centrum en niet ver van het station. Perfect voor een zakenreis.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    5,4
    Alles ligt dicht bij elkaar in de stad.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De twee bedden naast elkaar dat was niet leuk en op de foto heb ik gereageerd op een kamer met een bed zonder splitsing in het midden en met een spiegel tegen de muur voor de bed ? Voor mij verrassing was het totaal niet zo jammer.

    Alles ligt dicht bij elkaar in de stad.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    6,7
    Kon beter
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Van de ongeveer 10 x dat wij daar gelogeerd hebben was dit de minst goede. Met de enkele ramen hoort men het lawaai van de straat. Komt nog bij dat we rond half zes 's morgens zijn wakker geworden van een getik dat waarschijnlijk van de verwarmingsbuizen kwam. Verder slapen was er niet meer bij. Grappig bij het ontbijt : er zijn gekookte eieren voorradig doch geen eierdopjes. Eén van de personeelsleden zei dat zij er niet aan meedoen. Dus moet je het gekookt ei met 1 hand vasthouden en met de andere hand het zoutvat. Doch om zout te hebben heb je twee handen nodig om aan dat zoutvat te draaien : niet zo "handig" eigenlijk.

    Het ontbijt.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    8,3
    Prima overnachtingshotel voor een bezoek aan Rotterdam Centrum. Zeer vriendelijk personeel.
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het uitzicht vanuit uit de kamers aan de achterzijde viel tegen. Alleen platte daken en afvoerpijpen. Geen korting op parkeren voor hotelgasten.

    Het ontbijt is zeer uitgebreid. Het personeel is bijzonder vriendelijk en hulpvaardig. Kamers niet al te groot, maar wel netjes. Prima bedden. Ter voorbereiding op deelname aan een korenwedstrijd mochten wij in overleg met Fabio, de barman, zonder bijbetaling 's morgens korte tijd gebruik maken van de barruimte, en tot onze verrassing stond daar ook nog koffie en thee klaar! Geweldig!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    8,8
    Super locatie, enorm behulpzaam en vriendelijk personeel aan...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Super locatie, enorm behulpzaam en vriendelijk personeel aan de balie.. Wij waren 2 jaar getrouwd en bed lag vol rozenblaadjes, 2 glaasjes cava en een "proficiat" briefje!!! Absolute verrassing omdat je dit meestal niet krijgt als je het ook vraagt..

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    7,5
    Prima verblijf gehad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg klein. Maar voldeed. En ach voor 1 nachtje geen probleem. De badkamer was echt ienimini.

    Mooi hotel midden in het centrum. Het ontbijt was erg lekker. Genoeg keuze. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    8,3
    Fijn hotel op toplocatie middenin (winkel)centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De matrassen waren erg hard en veel herrie buiten 's nachts dus we hebben niet heel lekker geslapen helaas. Dubbele beglazing zou een slimme en duurzame goede oplossing zijn; wij dachten eerst dat er een raam open stond.

    Een nette en schone kamer, supervriendelijke dames bij de receptie, een chique uitstraling en een heerlijk ontbijtbuffet

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    5,4
    Goede bedden, uitstekend ontbijt.
    • Stel
    • Grote Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Douche werd warm en weer koud, heel vervelend, omdat hij superheet werd soms. Bij het uitchecken vroegen wij of we later de parkeerkaart konden afrekenen. Dat kon. Toen we later terugkwamen werden we geholpen door een jonge jongen, echter die stond alleen maar te zuchten en te blazen. Blijf dan thuis zou ik zeggen. Afgelopen jaren heb ik veel bij NH-hotels geboekt, omdat ik altijd tevreden was, echter door deze ervaring ga ik toch wat anders proberen.

    Goede bedden, uitstekend ontbijt. Mooie ligging.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    7,1
    Midden in het centrum
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    een bad/douche combi en de inrichting van de gangen en kamers is flink gedateerd.

    De locatie van het hotel ligt echt midden in het centrum. Het ontbijt is meer dan prima verzorgd. De bediening is aardig en behulpzaam.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    7,5
    Ontspannen weg in eigen land :)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Dat je de auto niet bij het hotel kwijt kunt. Ja in een parkeergarage maar dan ben je een hoop geld kwijt. Wij hebben de auto een paar straten verder op geparkeerd, lopen vinden wij niet erg maar niet iedereen vind dit fijn.

    De hotelkamer was super!! Lekker ruim en schoon, en het ontbijt was ook heerlijk. Lekkere dingen en veel keus!! Kan moeilijk kiezen. Maar het ontbijt vinden wij in een hotel altijd wel heel lekker en hier helemaal!!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    7,5
    Prima verblijf, midden in centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Prijs / kwaliteit kan beter.(geen bijzondere kamer, maar wel behoorlijke prijs)Moesten ontbijt nog apart afrekenen. Donkere kamer.

    Heerlijk ontbijt, ruime keuze. Prima bedden. Super locatie.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    9,6
    Op het lawaai na buiten gewoon goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij sliepen aan de voorkant dat was heel erg gehorig het was erg lawaaierig wij hadden dus een zeer korte nacht ik raad aan oordopjes te gebruiken.

    Het ontbijt was uitstekend personeel zeer behulpzaam en vriendelijk.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    8,8
    Rotterdam is geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Booking.com valt mij tegen omdat ik geen antwoord krijg op vragen die ik heb gesteld mbt de aktie met bonus. Beetje onfatsoenlijk, maar dat krijg je als je je erg groot waant

    kamer was groot en gerieflijk en ook al vroeg te betrekken

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    9,6
    Rotterda is voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was zeer vriendelijk en hulpzaam. Het ontbijt was kindvriendelijk, dit zowel het bestek, meubilair als het eten zelf. Het hotel is pal in het centrum gelegen. Alles is op voetafstand.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    10
    Centraal gelegen hotel
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel ligt midden in het centrum. Vanuit het hotel zijn alle bezienswaardigheden te voet bereikbaar. Goed en uitgebreid ontbijt. Goedkoop parkeren kan aan de overzijde bij budget parking.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    6,7
    Prima voor 1 nacht.
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene vd kamers. Hotel/kamer is verder wel duidelijk verouderd.

    Vriendelijk personeel. Parkeren vlakbij. Ligging van het hotel was super. Midden in het centrum.

    Verbleven in september 2017

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van NH Atlanta Rotterdam Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: