Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over NH Collection Amsterdam Barbizon Palace 5-sterren

Prins Hendrikkade 59-72, Amsterdam Centrum, 1012 AD Amsterdam, Nederland

#72 van de 410 hotels in Amsterdam

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 4291 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    8,8
    Eentje om terug te doen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Redelijk kleine kamer met trap maar volledig benut

    Het ontbijt was fantastisch, personeel supervriendelijk. Parkeergelegenheid met ondergrondse parking en autolift, geweldig.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    7,9
    Perfecte locatie met zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Jammer genoeg moesten we 5 minuten lopen om naar de kamer te lopen, omdat de kamer helemaal aan het eind was. Het bed was heel groot, maar ook heel erg oncomfortabel.

    De kamers waren mooi en het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    10
    TOTALLY PERFECT
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Hoe zal ik het omschrijven??? Héél makkelijk eigenlijk; PERFECT!!! Alles in dit hotel is meer dan inorde. Van in-check tot en met uit-check. Personeel is meer dan vriendelijk. Een perfecte mix van professionaliteit & amicaal. Geen enkele vraag is hen te veel. Kamer heel netjes en mooi. Het ontbijt; voor ieder wat wils. ALLES en meer aanwezig. Alsook hier weer, GEWELDIG personeel! Zo, vriendelijk. Uw dag kan niet beter beginnen. Alsook de ligging kan niet beter zijn. Pal aan het centrum en binnen in het hotel alleen maar rust! MEER dan aanrader. Wij komen hier terug.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    9,2
    Superhotel ! Jammer van het te kleine bed !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Afmeting bed ! 1,40m of nog net niet !

    Prachtige dakkamer in het oude gedeelte van het hotel met het oude dakgebinte in verwerkt. Supervriendelijk personeel aan receptie en zeer behulpzaam.Konden ook onze eigen e-bikes in afzonderlijk lokaaltje stellen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    9,6
    Geslaagd
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was super vriendelijk en heel gedienstig. Hun motto: geen enkele vraag is voor ons te gek! Wij vertelden dat we het spijtig vonden dat we owv ons hondje niet het huis van Anne Frank konden bezoeken. Zij hadden blijkbaar hiervoor wel een oplossing: hondje mocht bij hen backstage blijven! Gewoon super ! Felicitaties aan het personeel!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    8,3
    Hotel met duur ontbijt op topligging
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Als je aan de kant van de straat ligt is er 's nachts heel veel lawaai. Verder vond ik 26.9€ wel heel prijzig voor een ontbijt, ze spraken over een gigantisch aanbod maar dat viel eigenlijk wel mee, zo rijkelijk was dit niet.

    Het hotel ligt op een topligging in Amsterdam, eigenlijk heb ik over het hotel zelf niet echt klachten.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    8,3
    Moderne ruime kamer en badkamer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Door personeels tekort konden we pas veel later op de kamer bij aankomst. Daarna werden de kamers pas laat in de middag schoongemaakt en voorzien van nieuwe badhandoeken. In de louche was geen bediening en moest je gaan bestellen aan de bar.

    Moderne ruime kamer en badkamer. Met ruim voldoende kastruimte.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    9,2
    Zalig luxueus verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Ontbijt duur, maar genoeg mogelijkheden om te ontbijten in de buurt.

    Ideale ligging in het centrum vlakbij Centraal station. Comfortabele kamer en luxueus bed. Gastvrij onthaal en zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    6,3
    Modern hotel op prima locatie, weinig sfeer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte ontvangst ( tot twee keer toe werd kamer aangeboden die al bezet dan wel niet schoon was) Extra bed pas ‘s avonds laat bijgeplaatst na herhaald verzoek aan de receptie Niet alle medewerkers waren even vriendelijk (receptie en bar) Gelukkig werd een en ander naar tevredenheid goed gemaakt door klachtenmanager Thijs Schoonmaak kamers matig

    Heerlijk en uitgebreid ontbijt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    9,6
    De locatie was perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer zat aan de straat kant. Hier hoorde je af en toe luidruchtige mensen.

    De locatie was perfect. Alles was aan te lopen. Helemaal als je met de trein gaat.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    9,6
    Fantastisch verblijf voor dagje Amsterdam!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Locatie is top, hotel is schoon, kamers zijn erg ruim, amenities zijn ruim. Ook had een vrienden een special request voor een welcome note in de kamer voor me te doen, en ze hebben echt hun best gedaan door dit in een lijst te doen met leuke balonnen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    6,3
    Basic
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een vier tot vijf sterren hotel geboekt, maar wegens overboeking naar het apparthotel aan de overkant geplaatst , met toestemming van mij, het werd wel voorgesteld als een upgrade dus dachten we , waarom niet. Helaas toen we aankwamen hebben we gezien dat het ineens naar drie sterren gezakt was. Dit is geen upgrade ! De volgende dag hebben wij daarvoor wel een compensatie voor gekregen maar het is spijtig dat het zo is gegaan, ik keek er naar uit om in een mooie frisse kamer te slapen en niet in een oud zij gebouw met enkele beglazing met veel lawaai. Het heeft dus een dubbel gevoel, ook al was het personeel gewillig en vriendelijk en hebben ze een mooie toegeving gedaan.

    de ligging

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    5,8
    Mooi hotel , voor ons geen slaapcomfort
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er waren werken in het hotel . Onze kamer was er net naast . Al smorgensvroeg tot savonds laat boren en trillen . De ramen zijn enkel glas en onze kamer was aan een straat met luidruchtige mensen die uitgaan . Je hoorde tot diep Snachts veel lawaai van op straat . Niet geslapen wegens teveel lawaai !

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    8,3
    We komen niet snel meer terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hinderlijk geluid gehele nacht in de kamer, wij denken van de airco waardoor mijn njuet kon slapen, cijfers v.d. klok/wekker erg hinderlijk blauw licht

    De kamers zijn prima,erg netjes

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    7,9
    Zeer schone en nette kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt is veel te duur. 60 euro voor 2 personen...bij het restaurantje naast het hotel kan je voor nog niet eens de helft hiervan met z'n tweeën fantastisch ontbijten.

    Zeer schone en nette kamers. Top locatie!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    9,2
    paar dagen Amsterdam kijken
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer (1 of 2 bedden) met uitzicht
    • Verbleef 3 nachten

    Locatie is prima: Trams en bussen op 100 m bij CS. Koop een OV kaart: kun je overal naar toe. Ik zat aan de wandelroute kant. Geen lawaai: zeer goed geisoleerd.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    9,2
    Uitstekende ligging, vlak tegenover de Amsterdam Cruise...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    In een hotel van deze klasse verwacht ik geen storende geluiden van buiten - de geluidswering kan beter. Tussen de badkamer/toilet en de slaapkamer is er een hoogteverschil van ca. 1,5m. Wanneer men 's nachts naar het toilet gaat leidt dit tot struikelen over de trappen. Vooral de laatste trap blijft volledig in het duister verborgen (ledlichtje ?) De afzuiging in de badkamer kan ook beter. Na de douche is de grooote spiegel een tijdje onbruikbaar.

    Uitstekende ligging, vlak tegenover de Amsterdam Cruise Terminal. Duur, maar uitstekend ontbijt met zeer ruime keuze. Prima koffie automaat op de kamer Vriendelijke en behulpzame staff.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    6,7
    Mooi luxe hotel, goede ligging in Amsterdam, heerlijk ontbijt, maar al met al te hoge kamerprijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer (1 of 2 bedden) met uitzicht
    • Verbleef 1 nacht

    EUR 300 per nacht is het voor mij echt niet waard. Kamer met uitzicht geboekt; kreeg kamer op begane grond, aan het kanaal, viel iets tegen. Had gehoopt op romantische kamer met iets meer authentieke details. Badjassen waren niet zacht.

    Prima (gelegen) hotel, netjes en schoon. Zeer uitgebreid ontbijt. Bij inchecken kregen we een huisgemaakt koekje. Mooie regendouche, lekkere douchegel/zeepje. Groot bed, stevig matras.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    9,2
    Geweldig
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nou dat is wat sterk uitgedrukt. Is wat moeilijk om daar vroeg gasten te ontvangen en iets te drinken te bestellen. De prachtige kamer had mooie zolderbalken. Het bed is evenwel zo gesitueerd kamer 409 dat je zeker je hoofd er aan zult stoten.

    Het personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    4,6
    Te duur voor dit hotel in de avond geen schone badhandoeken...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Premium Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te duur voor dit hotel in de avond geen schone badhandoeken enz Veel lawaai van auto,s Kamer erg goedkoop ingericht niet erg maar wel voor 5 sterren Veel veel te duur

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    9,2
    Heerlijke kamers op toplocatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was leuk geweest als ze een mogelijkheid hebben voor Express checkout, dat je kunt vertrekken zonder in de rij te moeten staan.

    Het hotel heeft recent alle kamers vernieuwd. De kamers hebben airco, een heerlijk en vooral groot bed en een lekkere douche. De kamer was goed schoon en ziet er modern uit.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    9,6
    Geweldig hotel
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Jammer dat de bar niet tot laat open is. Ik had graag gasten ontvangen (ook laat) en in het hotel wat gedronken.

    De kamer was geweldig mooi. De lobby is heel ruim en met een goede sfeer. Personeel aan de receptie is erg vriendelijk en ook het personeel dat je tegenkomt. Ze vragen snel of ze je van dienst kunnen zijn, dat is prettig.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    6,7
    Aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer aan de straatkant af te raden wegens enorm veel straatlawaai. Vuile toiletten in de lounge.

    Uitstekend ontbijt: enorme keuze, snelle aanvulling, goede kwaliteit van de producten, heerlijke koffie. Vriendelijk personeel. Goede kwaliteit van de bedden.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    7,1
    Toen we wilden ontbijten waren alle tafels nog vuil, ...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Toen we wilden ontbijten waren alle tafels nog vuil, personeel loop er rond maar ruimt de tafels niet af. De borden waren op, 3 personeelsleden hebben dat gezien maar 10 minuten later waren er nog geen borden.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    10
    fantastisch overal dicht winkels
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    het ontbijt was nie normaal nog nooit zo ontbijt gezien en gegeten kamers zijn super groot jammer dat er geen raam was die open kon en dicht bij de rose buurt net om het hoekje

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    9,6
    top service op toplokatie !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    - zeer goede bedden - zeer goed ontbijt - parkeerservice - we hadden ons verslapen en waren dus te laat voor ontbijt (we hadden kamer incl ontbijt); geen probleem, zeer uitgebreid ontbijt werd alsnog op de kamer gebracht ...... chapeau !!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 maart 2017

    8,3
    Comfortabel bedrijf
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Door de houten vloer kun je je buren goed horen lopen. Vind de prijs weer net iets too much voor dit hotel. Maar het zal ook wel met de locatie te maken hebben want beter bereikbaar dan dit is een hotel niet!

    Heel fijn bed, lekker ontbeten, perfecte locatie! Het personeel bij het inchecken was heel erg aardig! De douche was heel lekker!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    9,6
    De kamer was top en het ontbijt was heerlijk!
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst, rond 12.00 uur was het niet duidelijk of we een kopje koffie konden drinken in de lobby. Het was een beetje rommelig.

    De kamer was top en het ontbijt was heerlijk!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    7,5
    geen 5 sterren waard
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    eerst zij wij van kamer verandert vanwege lawaai (raam sluit niet volledig), kamers zijn algemeen heel gehorig, lamp was stuk, beetje stoffig in de kamer, op eerste verdiep hadden wij soms last van etensgeur in de kamer

    heel dicht bij centraal station, super uitgebreid ontbijt, ruime kamers en goede bedden

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 19 februari 2017

    2,5
    Een schande
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te duur voor wat het is Geen 5 sterren waard In de kamers hoor je alles wat er in de andere kamers gebeurt!!! Geen sevice Iedereen spreekt er bijna enkel Engels! Ontbijt ondermaats voor de prijs 29€ Ben er vorige week twee nachten blijven logeren. Zijn hun 5 sterren niet waard!!! 500€ en heb bij toekomen van mijn horen moeten maken voor de kamer te krijgen waarvoor ik betaalde. Eerst wilde ze mij hiervoor nog extra laten betalen. De eerste nacht amper 3u kunnen slapen, zoveel lawaai in een andere kamer heb gedurende 2u moeten bellen naar de receptie voor er een eind aan kwam. Natuurlijk niet meer kunnen slapen. Hiervoor geen attentie gekregen op de kamer niets behalve een sorry!!!! Bij het ontbijt was er veel leeg en moesten we steeds vragen om het bij te vullen. Ik raad het hotel af, voor de prijs zijn er zeker betere hotels met betere service. In het hotel zelf veel basklasse gasten dat geen manieren heben! Niveau heel laag en onbeschoft ,hier wordt niets tegen gezegt dit lijkt allemaal normaal bij hun!

    Niets

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 15 februari 2017

    7,9
    Heel mooi hotel maar te duur voor wat je krijgt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Erg duur hotel ook al ligt het hartje Amsterdam, artikelen in minibar en op de kamer veel te prijzig. Spinnenwebben aan de houten balken in de kamer! Verder kamer wel heel erg schoon. Toen we de raam open zette van de kamer omdat het veel te warm zagen we dat het kozijn helemaal verrot was, dat moet toch niet kunnen bij zo'n duur hotel!

    Locatie is perfect, de hoek om en je zit meteen in het centrum.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    7,1
    Goed, maar zakelijk hotel.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Alles buiten kamer en ontbijt: afstandelijk, onpersoonlijk, kille lobby, koude ontbijtruimte (letterlijk)

    zeer uitgebreid en lekker ontbijt met verse producten, verzorgde en mooie kamer.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 8 februari 2017

    10
    Professioneel en vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Engels! Zelfs als ik Nederlands sprak, kreeg ik dikwijls antwoord in het Engels! Onaanvaardbaar! Ik heb mijn gans leven professioneel in het Engels en Frans gewerkt, maar in de belangrijkste stad van mijn taalgebied, verwacht ik dat er ook die taal gesproken wordt.

    Hulpvaardigheid van het personeel

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    10
    Heerlijk hotel, een feest om hier te verblijven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Dit is echt een bijzonder heerlijk hotel, waar alles klopt. Fijne kamer, heerlijk bed, geweldige locatie, fijn personeel en een ongelooflijk bijzonder ontbijt. Ik heb van elke minuut genoten.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 12 januari 2017

    8,8
    Schitterend hotel op centrale locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond de hygiene iets tegenvallen. Er was blijkbaar niet gestofzuigd en de plint in de badkamer was niet helemaal schoon meer.

    Het hotel ligt op een schitterende en centrale locatie. Het personeel is uiterst behulpzaam en vriendelijk. De kamers zien er na de renovatie prima uit.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    8,8
    zeer goede locatie, kamer kijkt uit op een van de grachten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    parking op voorhand te reserveren ! aan te raden want parkeerplaatsen in Amsterdam zijn schaars en duur

    zeer goede locatie, kamer kijkt uit op een van de grachten zeer uitgebreid ontbijt

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    10
    Verblijf in het Hotel: NH Collection Barbizon Palace te Amsterdam
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets eigenlijk, alles was naar wens.

    Het ontbijt gaf voor elkeen wat wils, uitstekend verzorgd. De 1ste kamer had een wat gevaarlijk plateau bij het betreden van de kamer, verder was er op de kamer en badkamer niets aan te merken, na dit gemeld te hebben, kreeg ik gelijk een andere kamer en deze voldeed uitstekend aan mijn verwachtingen, mooie kamer en een uitstekende hygiëne.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 16 december 2016

    9,2
    zeer goed hotel; een aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    heerlijk ontbijt met overvloed van keuze. ruime en nette kamers met mooie grote badkamer. Zeer goed gelegen aan overkant van centraal station en direct bij de toeristische stad, de hop on hop of bussen en boten, the red light district enz...

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 2 december 2016

    8,8
    Heerlijk hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    Fantastisch hotel met behoorlijke faciliteiten, op perfecte locatie t.o.v. alle bezienswaardigheden. Fantastisch ontbijt tot 12:00 uur (!) (lazy Sunday).

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 1 december 2016

    9,2
    Een uitstekend hotel om te verblijven voor kortere of langere tijd.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik kan niet bedenken wat ons tegenviel. Volgens ons zag alles er prima uit.

    De kamer was uitstekend. Het was heel schoon. Groot voordeel is dat het in het centrum ligt.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2016

    8,8
    Prima locatie maar overweeg wel of je ergens anders parkeerd.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeren voor bijna 50 Euro vond ik te hoog. Netjes gemeld dat ik de auto om 9:50 nodig had maar het kosten hun bijna twintig minute extra om hem op te halen. We kwamen bijna te laat hierdoor.Parkeren is niet goed geregeld en erg duur.

    Goede locatie en net hotel.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 8 september 2016

    9,2
    Perfecte ligging in het centrum van Amsterdam, mooi hotel,...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De prijs van een ontbijt, € 26,90 pp is echt beláchelijk duur als je al bijna € 200 betaalt voor een kamer. Gelukkig kun je buiten de deur op iedere hoek van de straat ontbijten.

    Perfecte ligging in het centrum van Amsterdam, mooi hotel, nette kamers.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2016

    7,5
    Bukken voor de douche !
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Plafond in kamer en badkamer was te laag, douche enkel voor personen onder 1.70 m, luidruchtige ventilatie die niet kan afgezet worden.

    Goede locatie , modern design , nespresso op de kamer

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    5,4
    Niet werkende koelkast bij aankomst.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet werkende koelkast bij aankomst. Krakende bedden, airco snachts niet meer werkend. Voor een 5 sterren hotel niet netjes. Prijs kwaliteit verhouding klopt niet

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    6,3
    niet slecht, niet goed
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    we moesten validaten met de creditcard maar de terminal werkt niet? ja? dan kunnen we toch niet validaten!!! op zondag was er extended checkout pas om 15u ipv gewoonlijk 13u, maar om 13u stopte de kaart met werken, dit was niet aangepast in onze luxe kamer was er wel een trap om naar de badkamer/toilet te gaan, beetje raar... toen ik dit opmerkte vertelde het personeel dat dit bij de meeste kamers zo was..

    wel een mooi hotel op zich maar vrij duur en toch daarom niet beter als een ander van 40-50 euro goedkoper. de locatie links aan het station valt wel goed mee omdat het dicht bij het station en de uitgaansbuurt is, maar als je ergens bij de dam of spui zit, ben je mss beter af... wel wat verder stappen met je bagage maar wel midden in de actie

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 22 juli 2016

    9,6
    Uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de hal stonden zetels waaronder nooit gestofzuigd werd, er zat een muis onder.

    De kamers waren geweldig. Het personeel was heel vriendelijk. Mooi hotel met een geweldige ligging.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    5,4
    NOOIT NOG NAAR DIT HOTEL.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    PERSONEEL.HEEL ONVRIENDELIJK.NEDERLANDSE TAAL NIET MACHTIG.ZEER JAMMER IN HARTJE AMSTERDAM.

    SLECHT ONTBIJT.ENKEL ENGELSTALIG PERSONEEL!!!!!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    7,9
    NH Barbizon brengt de zon weer terug!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje oubollig was de kamer!

    De buitengewone vriendelijkheid en de houding om ons ter wille te zijn. Erg goed! Ook het ontbijt was uitmuntend

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    6,7
    Het ontbijt was erg goed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer (1 of 2 bedden) met uitzicht
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer voor zo'n bedrag verwacht je meer van. Netjes en schoon maar klein en erg lawaaierig

    Het ontbijt was erg goed

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    9,2
    De klasse en professionaliteit van het team
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Altijd in het Engels aangesproken worden...

    De klasse en professionaliteit van het team

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    7,5
    Matig door veel te warme kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De klimatbeheersing die de erg warme kamer niet koeler kreeg. Er was niet in te slapen. Veel te warm

    Ontbijt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    6,7
    Veel betere alternatieven in Amsterdam beschikbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zijn zeker geen rustige kamers. Veel lawaaihinder

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 6 februari 2018

    9,6
    Bijzonder amicaal en service gericht personeel.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bijzonder amicaal en service gericht personeel. Kun je als hotel trots op zijn.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    9,2
    ideale uitvalsbasis voor een verkenning van de stad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    temperatuurregeling in de kamer

    heel verzorgd en uitgebreid ontbijt vriendelijk en behulpzaam personeel

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    8,3
    aangenaam
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijtkeuze was uitgebreid. Modern aangeklede kamer met goed bed & kussens. Geen geluidsoverlast van buiten.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    8,3
    Alles was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Zeer uitgebreid ontbijt, maar wel erg prijzig.

    Alles was goed.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    10
    Top en een heel mooi kerstdiner in de kapel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Brø

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 16 december 2017

    7,9
    Communicatie.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Communicatie. Telefonisch onbereikbaar.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    9,2
    Topper, aan te raden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco maakt soms tikkend lawaaitje.

    Kamers, koffiemachine, mooi, goed bed, top design

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 december 2017

    10
    Lekker relaxen in het hartje van Amsterdam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ?

    Alles was super schoon en netjes

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 november 2017

    9,2
    Uitstekend hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer (1 of 2 bedden) met uitzicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het uitzicht bij een ‘kamer met uitzicht’ viel nogal tegen.

    Mooi hotel, top locatie, uitgebreid ontbijt, schone kamers.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    10
    Het was een heerlijk weekend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer (1 of 2 bedden) met uitzicht
    • Verbleef 1 nacht

    Het geluid van buiten zou iets minder kunnen.

    Het ontbijt was perfect. De kamer was mooi en schoon.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    10
    Het ontbijt is heel goed maar. Vind het wel prijzig andere ook heel goede locaties vragen 15 00 eur
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontb

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    5,8
    Jammer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Voor een 5 sterren hotel zijn de kamers klein, simpel en met een trap (!) in een kleine kamer erg onhandig.

    Lokatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    10
    Geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Kamer was super ontbijt heerlijk lekkere koffie iedeale ligging gewoon perfect

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    9,6
    Heerlijk comfortabel verblijf
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht

    Ontbijt heerlijk, wel prijzig. Kamer zeer gerieflijk

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    9,2
    Super kamers met groot televisietoestel, Nespresso op de...
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Super kamers met groot televisietoestel, Nespresso op de kamer. Super ontbijt met zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    9,6
    echt aanrader
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Premium Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    bereikbaarheid met de wagen niet evident

    top ontbijt, grote kamer maar bleek wel de showkamer te zijn

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    8,8
    Grote kamer uitzicht op centraal station
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ze klopte te vroeg op de deur

    Grote kamer uitzicht op centraal station

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    8,3
    Beste locatie van Amsterdam.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen welness en geen telefoonopladers ondanks dat dit werd beloofd.

    Beste locatie van Amsterdam.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 17 mei 2017

    6,3
    S nachts erg veel lawaai van de straat
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    S nachts erg veel lawaai van de straat

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    9,2
    uitstekend verblijf op prachtige locatie
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ontbijt minder uitgebreid. nu veel te veel aanbod en daardoor te duur

    kamer douche locatie

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    4,6
    Heel de nacht wakker door een café onder het hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel de nacht wakker door een café onder het hotel. Echt schandalig

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    8,3
    goed slapen in drukke stad
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    lelijke gangen

    rustige kamer op drukke locatie (heel goede plek als je met de trein reist), goed geslapen in prima bed. uitgebreid ontbijt

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 15 maart 2017

    9,2
    Aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lekker en uitgebreid ontbijt, zeer vriendelijk personeel. Handige parking

    Verbleven in maart 2017

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van NH Collection Amsterdam Barbizon Palace

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: