Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over NH Capelle Rotterdam 4-sterren

Barbizonlaan 2, 2908 MA Capelle aan den IJssel, Nederland

#4 van de 4 hotels in Capelle aan den IJssel

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1358 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    8,1
    Hotel op zich goed.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had bij de receptie gemeld dat er onder ons raam 1e etage een condoom lag niet zo fris als je het raam open hebt. Ze reageerde dat ze het direct weg zou halen maar niet dus!! Dat vond ik niet correct.

    De kamer was prima en het ontbijt prima. We hebben ook bij jullie gegeten maar was niet geweldig de aardappeltjes en de tonijn waren niet gaar!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    9,2
    Heerlijk en uitgebreid ontbijt.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchen in bad en geen steun bij het uit bad stappen en gladde badmat

    Heerlijk en uitgebreid ontbijt. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Rustige kamer.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    6,7
    Ruime kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Extra Bed (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ivm een hondenbeurs zat het hotel vol met honden. ‘S avonds kwam het personeel zo onze kamer inlopen aangezien ze dachten dat de kamer niet bezet was.

    Ruime kamers uitgebreid ontbijt

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    7,5
    We hebben een fijn verblijf gehad!
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwaar dreungeluid van ventilatie units (althans, dat denk ik)

    Ontbijt was top! Kamer gewoon goed. Kan qua uitstraling een keer een update ondergaan, evenals badkamer. Maar voor de rest functioneel.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    8,8
    Zeker voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Nvt

    Het ontbijt was zeer uitgebreid en zeer lekker. De kamer was rustig en had een prachtig uitzicht. Het festivalletje Cullinesse was zeer makkelijk bereikbaar.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    6,3
    Ontbijt
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorigheid, erg hard dichtslaande deuren. Veel lawaai van de weg, waardoor het raam open laten geen optie was. In de rookvrije kamer drong toch nog rooklucht binnen.

    Ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    8,8
    Mooie kamers.
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat er niet gedineerd kan worden. Slechts piza aan de bar te bestellen. Alleen met lunch tot 17.00 uur is het restaurant open.

    Mooie kamers. Prima ontbijt. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    10
    Geen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Wij zijn helaas maar 1 nacht kunnen verblijven wegens het dodelijk verongelukken van onze zoom Werner van 39. Hotel ons fantastich behandelt. Dank daarvoor. Komen daar zeker terug. Paul en Marita.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    7,1
    overnachtings plek tijdens familie bezoek.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    dat er niet omschreven was dat er kamers zonder en met airco's zijn.

    wij hebben geen ontbijt gedaan, aangezien wij bij familie hebben ontbeten. verder een fijne kamer, ziet er netjes uit allemaal.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    5,0
    Ruime kamer en badkamer.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was over de 30 gr. Kregen een kamer zonder airco, voor €15 konden we een kamer krijgen met airco en gebruik vd minibar. We bleven 1 nacht (vanwege een bruiloft in de buurt), waren om 02.30 uur in het hotel, hebben 6 uurtjes (niet) geslapen. Een hotelkamer zonder airco is niet meer van deze tijd. Kamer kostte €82 incl ontbijt, vonden wij al duur genoeg.

    Ruime kamer en badkamer.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    9,6
    Heel comfortabel, schoon, compleet!
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Absoluut niets te klagen!

    Alles was weer heel erg goed. De kamers zijn zeer compleet, de bedden heel comfortabel. Het ontbijt is heel uitgebreid en er wordt rekening gehouden met duurzaamheid en verschillende diëten !

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    10
    Good hotel!
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de receptie personeel moet meer scherp en draag meer professionalisme tijdens in checken van de gasten.

    Het restaurant personeel was "thinking outside the box". Hun menu was best te veel voor middag. Pizza en spaghetti.. Ik wil graag iets kleiner lijk salade of sandwiches. Maar dat staat niks op de menu. De meneer heeft een heerlijk sla met gerookte zalm gemaakt voor me. Echt top.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    8,3
    Eenvoudig te bereiken, voldoende parkeergelegenheid,...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Het is heerlijk dat het grote raam (standaard kamer) helemaal open kan, maar een hor zou erg nuttig zijn. er zijn namelijk veel muggen doordat het hotel aan een vijver ligt.

    Eenvoudig te bereiken, voldoende parkeergelegenheid, vriendelijk en behulpzaam personeel, complete uitrusting van de kamers en goed eten.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    7,9
    Heerlijk en uitgebreid ontbijt, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We moesten 15 euro bij betalen voor airco op de kamer, stond niet duidelijk in de bevestigingsmail.

    Heerlijk en uitgebreid ontbijt, vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    7,1
    prima verblijf, rustige prettige kamer
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De koffie was niet lekker. Op de kamer waren hier en daar stofrandjes die mijn effen jurk die in de kast hing helaas hadden bevlekt

    Het ontbijt was uitgebreid en heerlijk. De kamer was zeer comfortabel en het bed lag uitstekend.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    10
    Wij hebben een erg goed verblijf gehad in het hotel.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Vanwege ons 30-jarig huwelijk had het hotel een Upgrade van onze geboekte hotelkamer gedaan. Tevens hadden ze de hotelkamer romantisch versierd. Met dank hiervoor!!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    7,5
    Het was prima...
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oeps zie boven...

    Het buffer ontbijt was voortreffelijk. De matrassen waren voor ons hard. Hygiëne lepeltjes niet schoon, melkpoeder was verhard, glazen niet goed omgespoeld, geen schone handdoek gekregen en te weinig toiletpapier dan wel onvoldoende aangevuld!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    7,5
    Op de "slaande" deuren na, comfortabel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De kamerdeuren gaan automatisch dicht. Sommige automaten "slaan" de deur dicht met het gevolg dat je uit je diepste slaap "rechtop" in je bed zit. Onze kamerdeur (305) stopte precies voor de drempel; het kan dus ook anders. De klacht schijnt bekend te zijn; ons is verteld dat het Management niet wil investeren in het beter afstellen van de "slaande" deuren. Jammer. Er zijn gelukkig alternatieven.

    De ruime kamer en dito badkamer; de ruime parkeer mogelijkheden. De mogelijkheid om zelf koffie en thee te zetten. De geluidsdichtheid van de kamer. De ruime keus in het koelkastje.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    6,3
    Lekker ontbijt.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Verouderd . Standaardkamer heeft geen airco. Wel soort van verluchting boven het raam, waardoor dan weer lawaai binnenkomt. Op onze vraag op dit te sluiten, werd dit afgeplakt.

    Lekker ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    6,3
    Och
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen enkele kamer heeft voor een rolstoel gebruiker aangepaste badkamer faciliteiten. Dus we moesten ons plan maar trekken. Ook geen airco, dat was alleen voor de upgrade kamers.

    De ligging is gewoon goed. Het hotel is makkelijk te bereiken en het parkeren is gratis. Dat was een leuke meevaller.de fietsen kobden veilig achter slot en grendel geplaatst worden.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    7,9
    Een comfortabele en praktisch gelegen hotel voor een nachtje weg.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel is gelegen aan de rand van een kantoren complex, waardoor je helaas uitkijkt op een lelijk gebouw (zonde, want de vijver is met veel groen omrand).

    Vriendelijk en behulpzaam personeel, met name in de bar. Daarnaast is de locatie erg praktisch, dicht bij de snelweg gelegen zonder dat je hier enige geluidshinder van hebt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    5,8
    In de basis een prima hotel, maar in de details mankeert er een heleboel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer lijkt gerenoveerd, maar de afwerking is knudde. Langs het bad is de kale betonmixer zichtbaar, de bedwang is verkeerd gezaagd en de kitrand lijkt op een kleinere van een kleuter. Er is een prachtig restaurant met een prima buitenzit, maar na 17.00 uur sluit dit en je wordt geacht in een donker café te dineren wat met hoge temperaturen gelijk iOS aan een sauna. Het eten is redelijk, maar in enorme porties. Makkelijk om met twee personen van te eten. Het personeel heeft geen idee welke restaurant etikette er gehanteerd moet worden en op de kok na kan niemand de kassa bedienen. Zelfs de algemeen manager had geen idee. 4 klanten en geen enkele kon binnen 10 minuten de betaling doen. Men wist niet hoe ze het op de kamer moesten zetten, een pinbetaling moest verwerken of een cashbetalingen moest annuleren. Ook werden maaltijden niet volledig geleverd en een gast naast mij kreeg zijn salade nadat hij klaar was met eten. En dit niet opmaat het druk was, maar er gewoon geen aandacht werd geschonken aan de gast. Door 1 persoon werd er hard gewerkt: het was haar eerste dag. De hoofdkelner loopt doelloos heen en weer en schreeuwt over de gasten heen naar het nieuwe personeelslid. Dit is ook nog onverstaanbaar, maar de jonge dame weet hoe het moet. Ze loopt achter de man aan en in de keuken vraagt ze of hij het wil herhalen omdat hij niet te verstaan is als hij lopend bevelen geeft. De man weet ook nog hard te roepen dat hij de afwas doet en als hij 3 seconden later met een bord eten aankomt veegt hij met 1 hand aan zijn broek om deze droog te krijgen. Ook bij de receptie lijkt niemand de computer te snappen en betalingen lijken ongelooflijk veel handelingen te vragen. Met drie man moet 1 gast geholpen worden. Het ontbijt mist alle hygiene regels die er zijn. Alle vleeswaren liggen open en ongemoeid op tafel. De temperaturen zijn al duidelijk boven de 7 graden. Er liggen prachtige hele broden, maar er is geen ruimte om dit te snijden.

    In de basis een prima hotel, maar in de details mankeert er een heleboel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    6,7
    prijs kwaliteit verhouding prima, goede locatie
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Leenfiets was handig of gratis of gereduceerd taxitarief van en naar centrum.

    Als je met het OV naar het centrum wilt gaan dan ben je minimaal zo'n 15 min (lopend) onderweg tot het NS station. Metro station iets verder door lopen. Ontbijt: ruime keuze! Goed is een persoonlijke kwestie. Personeel klantvriendelijk en servicegericht. Dinercard wordt geaccepteerd!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    5,4
    Het ontbijtbuffet was heel erg goed!
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De climaats-regeling in de hotelkamer was erg ondermaats, er kon nauwelijks gekoeld worden en de kamer was veel te warm en bleef veel te warm (zelfs met het raam open in de nacht) Doordat het raam wijd open stond, hadden we last van lawaai en uitlaatgassen van de achtergelegen snelweg. Dit was voor mij als longpatient erg belastend. In de kamer lag er een vloerplint los en de vitrage was erg vuil!

    Het ontbijtbuffet was heel erg goed!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    7,1
    Standaard hotel met goed ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets te doen in hotel. Was wel een mini fitnessruimte maar met oude afgedankte apparatuur. Wel beter dan niets in ieder geval. Standaard hotel, niets speciaal.

    Kamer was schoon. Ontbijt was goed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    5,8
    Bij gratis wifi verwacht ik niet bij inloggen de keuze optie...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Bij gratis wifi verwacht ik niet bij inloggen de keuze optie 'traag' of 'premium' waarbij je voor een dag snel internet 10 euro moet betalen, nog nergens anders meegemaakt. Daarnaast is mijn algehele indruk dat het gehele hotel een flinke opknapbeurt kan gebruiken, vloerbedekking versleten op diverse plekken, lift voelt niet heel stabiel, gang van mijn kamer rook naar een achterafsteegje. Mijn bed was keihard. Eten was op zich prima. Ik wilde graag een wijntje bij het eten en dan verwacht ik als er niets wordt gevraagd dat ik de huiswijn krijg ipv eentje van Eur 7,00 per glas. Ik was al een keer eerder geweest en tegen beter weten in nog maar weer een keer geprobeerd door de positieve berichten en het hoge waarderingscijfer. Helaas was dit echt mijn laatste keer hier.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    6,7
    Slecht duur restaurant, kamers net en schoon
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oudere medewerker in het restaurant heeft ons bijna een half uur laten wachten, nadat ons bordje van het hoofdgerecht door zijn collega was opgehaald. Geen dessertkaart of drinken. Dit erwijl er maar 3 tafels bezet waren... ook de prijs-kwaliteit verhouding in het restaurant is niet best; duur voor het geen je krijgt.

    Fijne bedden

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    7,9
    Goed hotel voor verblijf om zakelijke reden met vriendelijk behulpzaam personeel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De wat stoffige verwarmingsradiatoren op de kamer en vlekken in de vitrage. De hier en daar versleten vloerbedekking op de centrale trappen van het hotel. Volgens mij zou het hotel nog beter ogen als een medewerker van het hotel af te toen de kamers, gangen en trappen eens zou inspecteren op zulke onderdelen.

    De sympathieke en vriendelijke medewerk(st)ers die warme belangstelling toonden en een persoonlijke benadering hadden! Prima ontbijt en diner!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    7,1
    Het was overal echt heel erg warm en ik was niet erg handig...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het was overal echt heel erg warm en ik was niet erg handig met de verwarming. De verwarming (hete lucht) maakte ook erg veel geluid en ook was de snelweg goed te horen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 maart 2018

    10
    had via booking speciale aanbieding geboekt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er was geen ZIGGO sport op de zenders Hierdoor kon ik de Formule 1 niet op mn kamer kijken. Dat is nu in 2018 not done ZIGGO sport MOET deel uitmaken van het basispakket vanwege Max Verstappen

    had via booking speciale aanbieding geboekt. Zeer gunstige prijs/kwaliteitsverhouding

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    5,8
    Goed ontbijt, verder niet echt geweldig.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    15 euro betaald voor “extra groot bed” wat niet echt groot uit bleek te vallen. We vroegen ons dan ook af hoe het andere bed eruit zag , zonder de toeslag.

    Zeer goed ontbijt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    8,8
    Uitstekend verblijf centraal in Nederland.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het bad, in plaats van een douche, op de badkamer oogt wat ouderwets.

    Goede bedden, rustige kamer, goede locatie, prima ontbijt, onverwacht landelijk uitzicht bij het ontbijt, vriendelijk personeel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    7,5
    Prima hotel voor een overnachting
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Temperatuur op kamer (warm), fles water op kamer is prettig (alleen minibar tegen betaling)

    hotel is goed bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid. Kamers zeker niet meer nieuw maar schoon en voldoet. Fruit/drankje in hal is leuk gebaar naar gast.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 10 maart 2018

    7,9
    Goed hotel voor een prima prijs (via Booking).
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer is een beetje verouderd. Voor de normale prijs van de kamer vind ik het te duur.

    Voor mij was het de ideale locatie. Direct tegenover het adres waar ik die ochtend moest zijn.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    7,5
    Hotel was goed en komt in aanmerking voor een volgend verblijf.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kracht van de waterstraal van de douche. Straal was zwak. Verder was de temperatuur van de douche wisselend, zeker als er meerdere gasten aan het douchen waren.

    Ontbijt was goed, voldoende keuze en vers fruit. Kamer was netjes en schoon.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    6,7
    Kamers waren voldoende groot, badkamer was netjes.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    WI-FI De wifi ontvangst was zeer matig, tablet deed het niet en savonds kon ik via de telefoon ook niet meer op internet.

    Kamers waren voldoende groot, badkamer was netjes. Bar en eetgelegenheid waren netjes en gezellig.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    7,5
    Prima locatie en uitstekend bed maar benauwd op de kamer
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel te warm op de kamer Raam kan niet open omdat verkeer je dan wakker houdt Douchekraan handmatig is voor deze prijs teleurstellend

    Bed uitstekend Ruime kamer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    9,2
    Een uitstekende plek om te overnachten voor wie in deze buurt moet werken.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Een inloopdouche in plaats van een bad had het helemaal afgemaakt.

    Goede, ruime kamer, goede bedden, goede wifi, prima restaurant, goed ontbijt, goed centraal gelegen, gede prijs-kwaliteit verhouding.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    7,5
    prima verblijf voor een paar dagen Rotterdam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine mankementen aan meubilair maar doorgegeven bij de receptie en aktie wordt ondernomen...

    Ontstekend ontbijt. Kamer uitstekend. Centrale liggen; op 10 min van metrostation.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 december 2017

    8,8
    Nh heeft nog wel wat verbeterpunten.......
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hadden aangemeld dat we ons hondje mee zouden brengen en waren ervan op de hoogte dat er mogelijk een vergoeding zou worden gevraagd. Toen we echter 20 Euro per nacht moesten betalen voor de aanwezigheid van een klein hondje in onze kamer vonden wij dit buiten alle proporties. De balie employee stond erop dat dit bedrag onmiddellijk zou worden voldaan. Zij zou ons ongenoegen overbrengen aan de directie, die hier nog op zou reageren. Die reactie bleef echter uit. Ook blijkt dat in de praktijk de nh Rewards Card geen enkel voordeel oplevert. In tegendeel: card holders betalen meer als zij rechtstreeks bij nh boeken! Verder is communicatie met het hotel omslachtig en tijdrovend als gevolg van de irritante telefooncarrousel.

    De accommodatie is uitstekend: goed bed, uitstekend ontbijt en goed onderhouden kamers

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    8,3
    Uitstekend hotel!
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets, alles was prima!

    Weer een uitstekend verblijf gehad (eerder een uitgebreide review geschreven). Dit keer mét ontbijt en nog wel op de 2e Kerstdag: heerlijk! Veel keuzemogelijkheden (ook veganistische opties), goed gepresenteerd in een ruime opstelling.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    8,8
    De kamer is mooi en voorzien van voldoende gemak.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer is simpel, maar nogal gedateerd.

    De kamer is mooi en voorzien van voldoende gemak. Het ontbijt was heerlijk. Voldoende keus om de dag goed te kunnen beginnen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    7,5
    Prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vroeg om 22.01 uur of ik nog wat te eten kon krijgen bij de receptie. Her antwoord was nee de keuken is al gesloten. Toen ben ik naar de bar gegaan en toen heeft die dame heel aardig nog een salade voor me gemaakt

    Proper. Strak

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 december 2017

    10
    Het verblijf voldeed ruimschoots aan onze verwachtingen.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De matrassen waren voor ons veel te hard. Is natuurlijk heel persoonlijk. De bedden waren zeer ruim van afmetingen. Helaas geen extra dekens. Hadden we gelukkig zelf meegenomen.

    Ontbijt uitstekend !!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    8,8
    We komen zeker terug!
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchen in bad is niet fijn, niet iedereen wil/ kan dat. Als je niet in Badkunt douchen is het wel zo prettig als er waslap/- doekje aanwezig is om je fatsoenlijk aan de wastafel te kunnen wassen.

    Ontbijt was fantastisch, personeel uitermate attent en vriendelijk

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 10 november 2017

    7,5
    Een hotel waar niets op aan te merken is.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De deuren van de hotelkamer vallen met een klap dicht. Je wordt s'nachts wakker van deuren die dicht gedaan worden . Kennelijk zijn dit branddeuren en moet dit op last van de brandweer. Hier zou iets aan gedaan moeten worden !!

    Een hotel waar niets op aan te merken is.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    7,5
    Schone kamer, prima ontbijt, goed bed en de overlast van een...
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Schone kamer, prima ontbijt, goed bed en de overlast van een drietal Surinaamse dames die wat nadrukkelijk zaten te schreeuwen om 00.30 uur, werd door de nachtportier direct vakkundig geëlimineerd na een telefoontje. Slapen, zachtjes doen, of eruit....

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    4,6
    Slechte overnachtingservaring door slecht onderhouden niet hygienice kamers.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Staat onderhoud kamers en hygiene. Ik heb twee kamers gehad, eerste kamer had vee gebreken: vlekken en gaten in gordijn, schuur in rand van het bed, niets afgestoft/groezilig. Hiervan direct melding gemaakt en ze boden andere kamer aan. Deze kamer lag helaas aan de snelwegkant, dus veel lawasi. Roosters waren dichtgeplakt net ducktape, lampen neit afgestoft, behang dat aan randen loslaat, haren van vorige bezoekers nog in bad, schimmelminnbad en de rand van wastafen, gele vlekken opnwastafel, tegel in bad kapot. Al met al zeer gedateerd en slecht schoongemaakt:onderhouden. Iets wat ik can Nh niet had verwacht. Aangezien ik de hele dag al zeer vroeg opwas niet op dat moment geklaagd, maar ben gaan slapen. Ontbijt was de volgende morgen goed. Bij uitchecken milding grmaakt. Ze zou de gebreken opschrijven. Daarmee zou het af zijn. Pas toen ik vroeg waar ik ren klacht kon indienen kwam de manager erbij. Die heeft mij een kaart meegegeven voor gratis uprgrade volgende keer en een kleine korting. Wel aardig, maar of daarmee problemen worden opgelost, ik denk het niet. We zullen welicht (als ik nog durf) een volgende keer zien. Wellicht volgde week, dan moet ik daar weer in de buurt zijn. Nu een paar dagen. Maar of het nh wordt.....

    Goed ontbijt.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    9,2
    Ein schöner und entspannter Kurztrip
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Riesige Baustelle vor dem Hotel

    Frühstück lecker und genügend Auswahl, zentral gelegen, mit dem Auto kam man überall schnell hin (Rotterdam, Den Haag, Scheveningen)

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    7,5
    goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer had een tussendeur naar de kamer er naast die niet op slot kon, wat niet prettig was.

    Mooi hotel, schoon . Heerlijk ontbijt. Dichtbij de snelweg.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    7,1
    niet een diervriendelijk hotel
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    ik vind het persoonlijk belachelijk dat je voor elke nacht voor je hondje 25.00 euro moet betalen, deze info is slecht terug tevinden op hun site

    het ontbijt was minder goed dan de laatste keer dat ik er verbleef. de kamer was goed,

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    7,1
    Aangenaam, voor 2 nachten goed verblijf
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fitnessruimte, sterk verouderde apparatuur, loopband kon alleen maar gebruikt worden aan rechterzijde vanwege verzakkingen ib de band

    Kamer, restaurant

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    9,6
    Prima locatie aan rand van Rotterdam, vlakbij snelwegen en...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Houdt in deze periode rekening met reisvertraging doordat toegang tot snelweg/ringvia omleidingsroute vrrloopt.

    Prima locatie aan rand van Rotterdam, vlakbij snelwegen en ring.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    7,1
    Goed verblijf met een prima ontbijt!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De badkamer was erg gedateerd en kon wel een opknapbeurt gebruiken. Al is het maar het vernieuwen van de kit-randen, dit zou al een stuk netter uitzien. Betalen voor snellere wifi is gewoon zeer ouderwets en veel te duur! Dit zou gewoon inclusief moeten zijn.

    De kamer was erg ruim met een comfortabel bed. Service in het restaurant was vlot en correct. Het ontbijt was goed en zeer uitgebreid. Gratis parkeren bij de accommodatie is echt een groot pluspunt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,9
    We hebben een fijn en rustig verblijf gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Jammer dat er geen sauna/wellness voorziening was. Afstand naar openbaar vervoer is bij goed weer best te doen, bij slecht weer te groot

    Vriendelijk en behulpzaam personeel. Kamer heel netjes en bedden waren prima. Ontbijt heel uitgebreid.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    5,0
    Teleurstellend
    • Met huisdier
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kosten voor de hond zijn €25 voor 1 nacht! De mededeling bij huisdieren zijn welkom; "mogelijk zijn er kosten aan verbonden" is wel ineens een enorme domper. Helaas konden we niet dichtbij ergens anders terecht en konden we na praten €20 betalen. Nh hotels? Een no-go voor ons!!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    9,6
    Heerlijk hotel met fantastische bedden en een echt werkende...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Helaas werden we midden in de nacht wakker van bruiloftsgasten die in de gang op de vloer zaten te zuipen en daarbij erg veel herrie maakten. Heeft ons een uur nachtrust gekost terwijl we 's morgens om 7 uur weer moestren werken.

    Heerlijk hotel met fantastische bedden en een echt werkende airco.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    6,7
    Het bed was comfortabel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De vergaderruimtes waren erg 'uitgewoond' - vuile stoelen, een vieze trainer-kit met rommelige, gebrekkige inhoud, het beamtafeltje was stuk. Algeheel oogde het oud en goedkoop. Jammer.

    Het bed was comfortabel. De kamer was groot genoeg. Er was een theekoker. Het personeel was heel vriendelijk.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    9,6
    Uitstekend ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Iets te ver van het centrum en nogal ver van het metrostation. Het is wel gezellig fietsen naar het centrum via het fietsnetwerk.

    Uitstekend ontbijt! Splinternieuwe fietsen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    6,7
    Diner en ontbijt prima.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer viel mij tegen, was wat outdated. Eén bedlampje was kapot en de andere ging gedurende de avond kapot. Er zat een barst in de spiegel. Het was wel schoon maar toe aan verfrissing.

    Diner en ontbijt prima. Vriendelijke ontvangst / personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    5,4
    Zeer matig voor een 4-sterren hotel. Kamer ok.
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    - Gastvriendelijkheid bij binnenkomst zeer matig - Lange wachttijd bij inchecken. Duurde VEEL TE lang voordat er een collega erbij kwam terwijl er meerdere mensen achter mij achter mij aan het wachten waren. - Gastvrijheid/servicegerichtheid restaurant zeer matig. - Kaart restaurant zeer weinig en zeer amateuristisch vormgegeven voor een 4-sterren hotel. - Factuur mini bar gekregen terwijl ik dat niet nodig was had ik aangegeven (hoofd factuur had ik al). > Meerdere hotels gezien van NH. In Capelle kan men totaal niet tippen met Brussel terwijl dat ook 4 sterren heeft. Meer talen worden daar gesproken en gastvriendelijk/service VEEL beter daar.

    + Kamer was netjes

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    8,3
    Fijn hotel met prima personeel.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets, alleen er zat een scheur in de vitrage.

    Had een nacht geboekt voor mijn ouders van 89 en 87. De receptioniste was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Ze gaf mij het gevoel dat mijn ouders hier veilig waren en zou ook mijn telefoon nummer door geven aan de nachtploeg voor het geval er iets mocht zijn met mijn ouders. Ik ben haar naam vergeten maar ze verdient een dikke pluim.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    7,5
    Overnachting
    • Met huisdier
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    € 20 voor de hond is duur, en dan mag hij nog niet mee aan tafel, en een andere hond mag dat wel!?

    Lekker ontbijtbuffet, vriendelijk personeel, goede bedden, goede WiFi.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    8,3
    Pure luxe
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het uitchecken verliep niet soepel. Er werd vergeten één van de twee ontbijtboxen mee te geven en er stond ten onrechte 20 euro voor twee lunchboxen op de rekening. Is gecrediteerd maar is wel slordig.

    Prachtig luxe hotel met enorm gevarieerd ontbijt!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    7,5
    Prima hotel met mooie kamers, echter geen balkon en gedateerde badkamer.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de badkamer douchen in bad, voor ouderen niet aan te bevelen. Bij navraag blijken alle kamers met bad uitgerust. Voor ons een reden om geen lang verblijf in dit hotel te boeken.

    Prima ontbijt, goede parkeergelegenheid, dichtbij de rondweg rotterdam, nauwelijks geluidshinder.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    7,9
    Het NH Capelle is een goed hotel voor kort verblijf met...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk niets, of toch .... Kelnerin in Luigi's Bar lijkt niet te begrijpen dat je het mooie Belgische bier La Chouffe niet in een vaasje moet schenken, ook als er even geen speciale La Chouffe-glazen beschikbaar zijn. Beter vooraf even met de gast overleggen dan deze glazig aankijken als hij daarover een opmerking maakt. (PS: Afzender is geen medewerker van La Chouffe)

    Het NH Capelle is een goed hotel voor kort verblijf met comfortabele, grote kamers, vriendelijke medewerkers, prima ontbijt en dito menukaart voor lunch en diner. Makkelijk te bereiken nabij Rotterdam-Alexander. Volop gratis parkeren; dicht bij metro naar het centrum. Prima Lamsrack met couscous gegeten in Luigi's Bar (omdat het hotel-restaurant Fresco gesloten was).

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    7,1
    Comfortabel.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zithoek kan beter. Er stond maar 1 fauteuil.

    Kamers waren netjes en schoon. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Ontbijtbuffet uitgebreid en uitstekend van kwaliteid

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    10
    Leuke en spontane ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Leuke en spontane ontvangst. Informatie over North Sea Jazz (programma ed) lag allemaal klaar, met nog een paar extra tips. Heerlijk en uitgebreid ontbijt, prima kamers. Kortom: voor herhaling vatbaar.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    8,3
    Prima accommodatie voor het NSJ.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Personeel achter de balie was uitermate vriendelijk. Het personeel op het terras was minder vriendelijk doch niet onaardig. De kwaliteit van de stoelen op het terras was matig.

    Kamers zijn goed, ruim en schoon. Lunch is prima.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    7,1
    Prima
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Van een viersterrenhotel verwacht ik niet dat ik moet bijbetalen voor gebruik van airco of minibar ( er werd €15,00 gevraagd voor het mogen gaan gebruiken van de minibar-dus los van de prijs van de te nuttigen produkten). Dat stond ook niet vermeld bij de boeking ( ik verwacht een euro-teken achter de faciliteiten waavoor kosten in rekening gebracht worden, dit stond er echter niet bij).

    Uitstekende kamer met dito bed. Uitstekend bereikbaar, makkelijk parkeren. Geen gebruik gemaakt van restaurant .

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    4,2
    niet in verhouding prijs/kwaliteit
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    diversiteit ontbijt matig, vettige croissants. kamer in relatie tot prijs matig. s'-avonds diner in het "café" van het hotel, chagrijnig personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    9,6
    Mooie kamer, ietwat gedateerd kraanwerk in het bad
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant Luigi, smakeloze spagetti bolognaise, jammer

    Geweldig ontbijt, zeer verzorgd én lekker! Heel vriendelijk onthaal bij de receptie en het overige personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    8,3
    Heerlijk
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Als ik dan iets moet noemen vond ik het jammer dat er niet zo veel televisie keuze was, maar dat was geen probleem. Slechts het enige minpuntje.

    Het personeel was echt ontzettend vriendelijk. Zowel in het restaurant als bij de receptie. Ik reisde als vrouw alleen (voor het eerst) en vond het erg prettig dat ik op de bovenste verdieping geplaatst werd. Voelde me erg veilig en 's nachts was het erg stil. Ontbijt was heerlijk. Allemaal vers gesneden fruit en volop keuze. Bedden lagen goed en keuze uit 2 verschillende kussens (dik/dun). Parkeren = gratis en ook voldoende beschikbaar. Kortom: helemaal top!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 17 juni 2017

    9,2
    Uitstekend
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitchecken duurde lang en receptioniste keek voortdurend op het computerscherm en niet naar mij als klant terwijl de rekening al betaald was en er alleen voor de minibar afgerekend moest worden

    Heerlijk ontbijt met vers fruit en verse sinasappelsáp.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 17 juni 2017

    7,5
    Het was prima, niet meer, niet minder
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De eerste ontvangst, we kwamen binnen met twee racefietsen, de eerste begroeting was van He! die mogen hier niet binnen.....

    Het was prima, niet meer, niet minder

    Verbleven in juni 2017

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van NH Capelle Rotterdam

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: