Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over NH Naarden 4-sterren

IJsselmeerweg 3, 1411 AA Naarden, Nederland

#8 van de 9 hotels in Naarden

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 929 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    6,7
    heel leuke locatie, doch badkamer is een tegenvaller....
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer, absoluut hier moeten jullie iets aan doen. Afvoer van het water werkte niet ik kon mij moeilijk wassen. Dit kan toch niet.

    kamer was proper, doch die badkamer beantwoorde niet aan verwachtingen en deed mijn verwachtingen die ik van NH als toch goeie klant naar beneden gaan. Met weinig investering maakt u van dit pand iets prachtig.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    7,9
    Het diner was ondanks de beperkte kaart wel goed van...
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat je moet betalen voor parkeren als gast

    Het diner was ondanks de beperkte kaart wel goed van kwaliteit. De ligging vlak bij het Gooise meer,,waar je zo naar toe wandelt.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    7,1
    Prima als uitvalsbasis om de omgeving te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Weinig reuring in de bar 's avonds. Kleine badkamer.

    Zeer uitgebreid ontbijt, ruime parkeergelegenheid, ruimte voor fietsen, op fietsafstand van Naarden.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    4,6
    het personeel bij de receptie waren zeer vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    bed was te smal en het ontbijt viel tegen.

    het personeel bij de receptie waren zeer vriendelijk. personeel bij het ontbijt wisten denk ik niet hoe ze klant gericht moesten werken. kwamen niet naar je toe als je binnen kwam. de vriendelijkheid daar was ver te zoeken. Ze hadden het te druk met het gezellig hebben met zijn drieën.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    7,9
    Locatie, Goed ontbijt.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden - Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer is wel toe aan een modernisering. Geen toiletborstel naast de toilet. Harde matrassen (maar dat is heel persoonlijk)

    Locatie, Goed ontbijt. Schoon (ondanks vlekken in tapijt)

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    8,3
    Gastvrij en vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het eten was prima alleen het hoofdgerecht van vegetarisch was slecht( gevulde paprika ) dat was heel jammer omdat je toch hele goede en fijne gerechten hebt van vegetarisch . Wij waren met 6 personen en 2 personen hadden een vegetarisch gerecht. Heeft wel excuses aangeboden en een nagerecht voor die personen gegeven

    Het ontbijt was heel goed veel keuzes en de kamer prima een goed bed

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    7,9
    Wij hebben in korte tijd veel kunnen zien en echt genoten van ons verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    1 dag vergeten schoon te maken. Parking is te betalen.

    Vooral de ligging is ideaal. Dicht bij snelweg of voor dichterbij leuke dorpjes met goede restaurants

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    6,3
    Voor 1 nacht te doen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het lawaai in de nacht hadden een kamer bij de nooduitgang en boven de keuken. Werd veel gebruik gemaakt van de nooduitgang door denk ik personeel

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    7,1
    Oké voor een nachtje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    In tegenstelling tot 4 andere hotels waar we tijdens onze fietstocht verbleven, was hier geen ventilator aanwezig die voor verkoeling kon zorgen tijdens deze extreme warmte. Het raam kon maar een klein stukje open. Jammer. De hotelkamers kunnen wel een facelift gebruiken. Alles functioneerde gelukkig nog wel zoals het hoort.

    Het ontbijt was uitgebreid.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    7,5
    Prima hotel op een goede locatie langs de A1
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden - Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht

    Prima rustige kamer aan de tuinzijde, schoon en netjes verzorgd. Uiterst vriendelijk personeel aan de receptie en goede parkeerfaciliteit. Ontbijt was ook prima.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    5,4
    Voor dat geld zijn er veel betere hotels
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vrij kleine kamer, douchewand was slordig afgemonteerd en ging moeizaam open en dicht, raam was aan de bovrnkant helemaal uit het scharnier. In eerste instantie feen afstansbediening voor de tv aanwezig. Ruim 6 euro voor een parkeerplaats betalen waar iedereen op en af kon (slagboom kapot)

    Ontbijt en restaurant

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    7,1
    Kamers goed, bed uitstekend.
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Douchelijsten verouderd en verzeept(mag wel wat aan gedaan worden). Lawaaiig hotel. De drangers van de kamers en de gangen suggereren dat deze hun werk (geluidloos) doen. Niets is minder waar; je schrikt 's-nachts en 's-morgens van het dichtvallen van de deuren. Wellicht goed indien de directie een nacht in het hotel gaat slapen. Uiteindelijk toch nog wel een forse prijs voor het gebodene.

    Kamers goed, bed uitstekend. Heel goed ontbijt. vriendelijke ontvangst.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    6,3
    Schoonmaak aan buitenkant noodzakelijk
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer vieze ramen, met veel spinnewebben, vuil van regen,etc. Douche op badkamer lekte, schuifwand moest met enige geweld opengemaakt worden.

    Behoorlijke bedden. Schone kamer en goed ontbijt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    7,1
    Tevreden voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kleine kamer met doucheruimte en toilet achter een schuifdeurkast. Douchecabine mag wel eens van kalk worden ontdaan.

    Het was een goede kamer voor mijn doel van een overnachting op doorreis.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    10
    heerlijk ontspannend rustig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    eigenlijk niets!

    heerlijk ontbijt / comfortabel bed / zéér rustige kamer midden de natuur /vriendelijk onthaal / makkelijk parkeren bij het hotel /

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    7,5
    Efficiente kamer op een handige lokatie langs de A1
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden - Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht

    Hoewel alles schoon was/leek, waren de vlekken op de vloerbedekking niet fris.

    Een efficient onderkomen voor een nacht langs de A1. We hebben er heerlijk geslapen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    6,7
    Een goede locatie en toch tevreden
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te lange wachttijd bij de receptie. Het antwoord van de receptie na mijn opmerking dat het erg warm in de kamer was ondanks de mini ventilator:”ja ik wil ook wel een airco”. Ontbijt om 07:00 uur terwijl ik om 07:30 uur in Almere moest lesgeven.

    Bediening restaurant en het eten

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,5
    Fijn hotel voor enkele nachten.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Terras aan de voorzijde is ongezellig en saai, terras aan de achterzijde prachtig, maar op dag 2 gesloten. Menu kan wel iets uitgebreider. Kwaliteit diner goed. Drankkaart kan ook wat uitgebreider. Parkeren is te duur. Hor in de kamer kan niet openschuiven, daardoor heb je een beetje een opgesloten gevoel.

    Ontbijt prima, zeer uitgebreid met vers fruit, verse diverse broodjes en broodsoorten, verse jus d'orange, en andere vruchtensappen, serials met diverse toppings. Kamerhygiëne prima, bedden prima, jammer dat er geen minibar is. Ruime kamer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    6,7
    Kamer met een mooi uitzicht.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Onze kamer lag bij de tussendeur die iedere keer met een harde klap dicht ging. Wij waren dus al heel vroeg wakker. Wij vinden de matrassen te hard. Ook bij een ander NH-hotel hebben wij dat gemerkt.

    Kamer met een mooi uitzicht. Vriendelijke ontvangst. Alles wat je nodig hebt is aanwezig, behalve misschien een ijskastje. Voor een nachtje is dat echter geen probleem.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,1
    Vriendelijke receptioniste die meedenkt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Degelijke kamer en badkamer maar verouderd. Uitzicht op parkeerplaats. Ontbijt niet mogelijk vóór 07.00.

    Vriendelijke receptioniste die meedenkt. Goede ligging.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,9
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden - Uitzicht
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen rekening gehouden me de leeftijd van de gasten. Ze worden helemaal achterin ingecheckt. Advies: ouderen een kamer dichterbij de lift geven.

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    7,1
    prima
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de incheck was nogal verwarrend doordat er tegen andere gasten werd gezegd dat zij niet hoefde te betalen voor de parkeerplaats omdat de slagboom kapot was. Terwijl wij dit gewoon moesten afrekenen.

    ontbijt was prima

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    7,1
    Geopereerd in de buurt en moest spullen in de vriezer...
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden - Uitzicht
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig, hotel was aardig vol volgens mij. Je kon alles van iedereen horen. Matrassen erg hard.

    Geopereerd in de buurt en moest spullen in de vriezer bewaren, dat kon allemaal. Erg behulpzaam personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    4,6
    geen bijzondere opmerkingen
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    op de dag zelf was de kamer afgeprijsd tot € 70 Voor ontbijt moest ik 2 x € 14,50 betalen daarnaast € 6,5 voor parkeren en € 3 toeristenbelasting

    geen bijzondere opmerkingen

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    6,7
    Voldoende
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden - Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wc zit praktisch in de slaapkamer middels een schuifwanf. De deuren zijn heel dun. In de ochtend werd ik wakker van mensen die zich verzamelden om te vertrekken.

    Het personeel. Zeer meedenkend en service gericht. En het ontbijt. Hoewel het erg druk was met luidsprekende vertrekkende groepen. Lekker in rust ontbijten is geen optie.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 maart 2018

    7,1
    Prima voor een paar nachten mits de kamer op orde is.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De staat van de kamer was slecht. Veel schades. (Tegel weg, schuifdeur zwaar beschadigd, staande lamp scheef, voordeur loopt aan op tapijt) badkamerlicht valt steeds uit!

    Goed bed. Type interieur heeft een warme uitstraling.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 10 maart 2018

    6,3
    matras te hard.
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    matras te hard. Dekbed was net een plank. Verwarming deed het niet. Vlekken op het tapijt. Afgebroken tegeltjes in de badkamer. Een extra deken was fijn geweest maar deze lag niet in de kast. Te duur!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    5,0
    ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    extra kosten van ontbijt, 1 persoonsopslag, en parkeer geld. Niet goed aangegeven bij booking, en de korting was niet doorgevoerd. Was 20 euro duurder per nacht tov Jan Tabak ook NH en de kamer was een stuk minder. En ligging ook minder centraal. Ik boek hier niet weer voel me bekocht.

    ontbijt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    5,4
    Het ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de kamer, geen parkeer kosten extra, de aanbieding bleek niet te kloppen kreeg vanwege 1 persoonskamer geen korting en moest ontbijt bij betalen. Kortom van te voren niet helder wat het totaal kost, Dus echt vergelijk met andere locaties is dan niet goedmogelijk, Ik voel me bekocht door de hoge extra kosten. En de kamer had een slecht uitzicht en er was rooklucht op de gang bij mijn kamer terwijl er niet roken staat op alle deuren. Kamer was niet goed schoongemaakt. Ik zal hier niet weer boeken.

    Het ontbijt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    7,1
    Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn erg gehorig. Meer gehorig dan ik bij andere NH hotels gewend ben.

    Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. De fietsenservice is ook prima.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    6,7
    Hotel is telefonisch niet te bereiken.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel is telefonisch niet te bereiken. Uiteindelijk via hoofdkantoor in Amsterdam doorverbonden. Garantiestelling via creditcard is normaal maar wordt direct afgeschreven. Wanneer het bedrag van de overnachting lager is wordt het tegoed pas na 3 weken teruggestort !!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    7,1
    Goede bedden en vriendelijke service
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik moest betalen voor parkeren en extra voor het ontbijt terwijl ik dacht dat dat bij de prijs in zat. Ik vond nog haren van de vorige gast op de föhn. Ventilator van de badkamer deed het niet.

    Goede bedden en vriendelijke service

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    7,1
    Restaurant prima , kamer oubollig ingericht
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    I.p.v. 2 x 1 persoonsbedden , een 2 persoonsbed.

    Uitstekend ontbijt. Helaas was in de advertentie van booking.com misleidend aangegeven dat dit ontbijt bij de prijs was inbegrepen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    3,3
    Saai. Een bed, vieze douche en lelijke kamers.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De pasjes. Ben wel 5 keer naar beneden gegaan omdat het pasje het niet meer deed. Enorm irritant. Schaf een fatsoenlijk systeem zou ik zeggen.

    Ik vond alleen de man in het restaurant achter de bar aardig. Verder vrij weinig gezelligheid.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    7,1
    IVB sneeuw. Kwam s'nachts aan.
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik ben verbaasd over het parkeren? In grote steden in het centrum altijd betaald... EN IN NAARDEN MOEST IK BETALEN!!!!!!....

    Leuke locatie. Wat gedateerd. Personeel vriendelijk.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    6,7
    Nuttig als plek voor n overnachting met goed ontbijt, geen lang verblijf
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderd interieur, gehorig en sleutel werkte slecht. Er was 1 set handdoeken voor een tweepersoonskamer (ondanks dat nog werd gezegd dat er een tweede set aanwezig zou zijn in de kast). Booking moest nog worden geformaliseerd door een formulier met de hand in te vullen

    Ontbijt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    7,5
    heerlijke bedden, controle van de kamer kan accurater
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Inrichting van de kamer was gedateerd. Enkele lampen deden het niet en de afzuiging in de doucheruimte ook niet. Heb dit ook aan het personeel doorgegeven. Hoop wel dat ze hier iets aan gaan doen.

    rustige kamer

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    7,5
    Goed voor 1 nacht.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Betalen voor te parkeren.

    Wij attendeerde op het copieren van id of rijbewijs niet mocht maar een scan wel. De manager legde dit nog even uit ter verduidelijking.Veel mensen weten dit niet. Goed geslapen, nette kamer en schoon

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    7,9
    Prima hotel!!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hoofdgerecht was matig er zat weinig saus over de pasta en er zaten weinig groente bij. De badkamer was op zich prima alleen de douche deuren zijn wel aan vervanging toe

    Het ontvangst,de Wi-Fi, en het ontbijt was super goed

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    5,0
    ge oudbolligwoon goed,maar
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    zij maken reklame voor gratis wifi overal,dat klopt maar zéér langzaam,zelfs geen google ofwel moet je 9.90 euro betalen dan krijgt U wel google(niet goed voor zakenmensen)zilverwormpjes op de badkamer ,

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    6,7
    Redelijk hotel, prima prijs.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mijn kamer zat naast een tussendeur waar iedereen doorheen moest en die nogal hard dicht sloeg. En mensen die onder je raam staan te roken.....

    De ligging tussen Naarden en het Naarderbos. Goede prijs verhouding.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    7,1
    Bij aankomst wordt er direct na het inchecken naar de kamer...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden - Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht

    De geluidsisolatie van de kamers is zeer slecht. De naastgelegen kamer heeft ons meerdere keren wakker gemaakt terwijl ze geen extreme geluiden aan het maken waren.

    Bij aankomst wordt er direct na het inchecken naar de kamer gebeld om even te checken of de kamer naar tevredenheid is. Eventuele problemen kunnen dus direct besproken worden. Een pro-active houding van de receptioniste. De kamer was prima, en voldeed aan hetgeen te kunt verwachten. De douche en wc zijn netjes, en de waterdruk is prima. Het ontbijt was erg lekker en er was meer dan voldoende keuze.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    9,6
    De eerste avond kwamen we wat later dan verwacht, maar...
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De eerste avond kwamen we wat later dan verwacht, maar konden gelijk aanschuiven in het restaurant. Hier heerlijk gegeten. Ontbijt is erg gevarieerd en wordt goed aangevuld

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    7,5
    Goed
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Betaald parkeren ervaardden we al onnodige extra kosten !Vonden dit gezien de boeking dat hier geen extra kosten aan behoefden te zitten en dat dit incl. behoorde te zijn !

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    8,8
    Prima overnachtingsplek als je in de buurt moet zijn.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Locatie in het buitengebied met ruim voldoende parkeerruimte. Dan toch betaald parkeren is eigenlijk een verkapte verhoging van de (alleszins acceptabele) kamerprijs.

    Rustige kamers en prima ontbijt. Als alternatief voor diner in het hotel is er een nabijgelegen jachthaven met terras

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    8,3
    Een mooi hotel, prachtige omgeving en uitstekende service
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De extra kosten die ik niet had voorzien tijdens de boeking en een achteraf hoge telefoonrekening die niet juist was.

    Uitstekend variabel ontbijt, vriendelijk en behulpzaam personeel. Receptioniste hielp zelfs mijn mobiel weer functioneren = extra service. De kamer was prima voor 1 persoon, accommodatie lag in een prachtige wandelomgeving !

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    4,6
    Aardig personeel - hotel is aan dringende renovatie toe!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer gehorig (met ramen dicht alweer te benauwd) leek wel alsof er de hele nacht een feest gaande was. Kamers flink gedateerd en niet meer goed bijgehouden. Hygiene was ook ver ondermaats. (Stoffig en badkamer flink onder kalk) Bizar als je beseft dat 4 km verder op een ander 4 sterren NH hotel het veel beter doet. Hier blijf ik dus nooit meer.

    Personeel is sympathiek

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    7,1
    No nonsense hotel, wat wel wat voordeliger mocht zijn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De ambiance had beter gekund. Het is meer een zaken- of groepshotel dan een toeristenhotel hebben we de indruk. s'Avonds niks te doen. Geen koelkast in de slaapkamer.

    Ontbijt was goed. Van restaurant geen gebruik gemaakt. Goede service en goede bedden. Goede bediening.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    4,2
    Vieze kamers en badkamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer en badkamer vies schoonmaakster aanspreken en na controle wordt niet gedaan of heel slecht.

    Kamer heel vies stof schimmel bij de doush deur gordijnen ook stoffig hele nacht niezen water koken heel erg vies moest 11 x wassen dan pas gebruikbaar.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    7,5
    Voor 1 of 2 nachten goed te doen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Badkamer via een schuifdeur te bereiken maar de ingang was naar de bedden gericht, dus als je 's nachts naar het toilet moest ging dat bijna niet zonder dat je partner wakker werd.

    De ontbijtzaal was zeer ruim van opzet en een mooi uitzicht. Ontbijt zelf was zeer uitgebreid en uitstekend verzorgd. Personeel was niet overdreven vriendelijk maar gewoon vriendelijk, wat goed is.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    8,3
    vriendelijk personeel, we kregen zomaar een drankje...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    alleen de douchebak is verouderd en er zit veel kalk op de zijkant/onderkant dit zie je als je op de wc zit, verder prima

    vriendelijk personeel, we kregen zomaar een drankje aangeboden

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    7,5
    Prima keuze voor een kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers zijn gedateerd met normale verschijnselen van slijtage; met name kalkafzetting douchedeur en vlekken in vloerbedekking. Kamergrootte is redelijk en bij vroege boeking is prijs-kwaliteit verhouding prima in orde.

    Vriendelijk en behulpzaam personeel. Nachtportier deed erg z'n best om ons ivm gesloten hotelbar toch van dienst te zijn met z'n noodvoorraad bier. Uitgebreid en prima ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    6,7
    Prima ontbijt
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte bus verbinding met Naarden centrum en fietshuur te duur

    We kregen ipv een kamer een appartement aangeboden voor dezelfde prijs in een gebouw oo hetzelfde terrein

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    6,7
    ligging leuk tegenover jachthaven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    opruimen bij ontbijt van lege tafels parkeerplek prima bij hotel maar vreemd dat het betaald parkeren is voor hotelgasten

    ligging leuk tegenover jachthaven.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    7,1
    Fijn verblijf met heerlijk ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden - Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht

    Op zich was alles in orde in de accomodatie maar er miste sfeer, het was allemaal wat neutraal.

    Een heerlijk ontbijt. Dichtbij IJsselmeer en Naarden vesting.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    7,5
    Mooie locatie, vriendelijke medewerkers
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn ietwat gedateerd qua inrichting en sanitair.

    Ontbijt goed verzorgd, heerlijk gedineerd. Zeer vriendelijke medewerkers. De ligging van het hotel is in een prachtige omgeving. Bij thuiskomst zat er zelfs een persoonlijke (handgeschreven) kaart voor mij bij de post.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    7,5
    Dat wij voor het parkeren moesten betalen voor zo,n goed...
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Dat wij voor het parkeren moesten betalen voor zo,n goed hotel.Dat vonden wij schandalig.Dat is haast nergens.Een redelijke prijs voor een overnachting en dan hoor je bij de receptie dat je 6 euro voor het parkeren moet betalen.Dat past niet bij dit Hotel.Verder was het goed.Vr. Gr. Mevr. Lamee

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    5,4
    ontbijt was lekker.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    kamer matig. bed matig. Parkeren moet je betalen, terwijl dat nergens staat. tafels afruimen bij ontbijt duurde even. Daardoor rommelig gezicht

    ontbijt was lekker. personeel was vriendelijk

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    7,5
    voor herhaling vatbaar
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    douche wand ging erg stroef open en dicht, temperatuur van de thermostaatkraan moeilijk te stellen.

    Het ontbijt was goed verzorgd, veel keuze. Heerlijk om te slapen in een donkere kamer door de verduisteringsgordijnen. prima bed. Bij de reservering voor 3 kamers is er rekening gehouden ,zonder het te vragen, dat wij de kamers naast elkaar hadden.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    8,8
    Verfer prima
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Deuren naar kamer en van hal naar kamers klappen hart dicht als je deze niet vasthoudt bij dicht doen.

    Kamer goed alleen aluminium van douche aan vervanging toe of heftige schoonmaak.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    7,1
    Vriendelijk personeel, maar een probleem met het kuisteam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Personeel is vriendelijk, maar men heeft een probleem met het kuisteam. We hadden daarom bewust gevraagd om te kuisen (via hun eigen hangertje) en dat werd genegeerd.

    Aanrader: Naarderbos (zone + restaurant) en de jachthaven. Naarden-vesting was ook leuk. Kan perfect op 1 dag gedaan worden.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    6,3
    Standaardhotel. Voor ons geen hotel met een 4 sterren status
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Standaard kamer met krappe afmetingen "smoezelige" kamer Toiletspullen werden mondjesmaat aangevuld Ook grote badhanddoeken waren 's zondags niet meer voorradig. Toch weer apart betalen voor parkeren. 6,50 per dag Fietsen huren relatief prijzig; 16 euro voor een standaardfiets en dan nog geen fietsroutes voorradig bij receptie. Moesten we maar oppikken bij de plaatselijke VVV

    Ruime parkeergelegenheid bij Hotel Voldoende ruimte bij ontbijt Prachtig natuurgebied en een haven vlakbij

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    4,6
    Weinig voor verl geld
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer klein, sanitair verouderd, bedden klein, slechte ventilatie, geen airco, parkeren betaald en duur. Bar is ook duur, Hotel kan een opfrisbeurt hard gebruiken.

    Eigenlijk niets

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    5,4
    Kil.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De algemene indruk van een kille nauwelijks 'betrokken' attitude werd versterkt door een incident in de nacht ca. 02.00 uur. Geluidsoverlast van de buren hield aan en 'kloppen op de deur' werd beantwoord door twee mannen die zich toen vertoonden, waarbij een van de twee ronduit dreigend was. De portier die vervolgens geinformeerd werd meldde zich aan en verzocht om rust. Dat hielp niet. Ik heb toen verzocht om een andere kamer en eerst na stevig aandringen werd aan dat verzoek voldaan. Want "het hotel zat bijna vol". Jawel, 'bijna'! Bij het uitchecken bleek het incident niet gemeld te zijn. Dat verbaasde. Pas na aandringen werd een leidinggevende geconsulteerd. Die aanvankelijk aarzelend van enige empathie blijk gaf en eerst na aanvullende uitleg de ernst, m.n. de bedreiging, van de gebeurtenis begreep. Er volgde toe een genoegdoening. Opvallend was de afstandelijkheid van de betrokken personeelsleden.

    Het ontbijt was acceptabel, maar bepaald niet bijzonder. De kamer was beneden een gemiddeld 4-sterren niveau. Het hotel was voor het overige sfeerloos en nodigde tot niets uit.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    6,3
    Door mijn parkeerervaring daar op hun privé terrein NOOIT MEER NH NAARDEN
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De beste parkeerplaatsen zijn gereserveerd voor NH Hotel trainers als je daar je auto parkeert laten ze je midden in de nacht nog je wagen daar wegzetten . Ongelofelijk. Terwijl 80% van het terrein leeg is.

    Prima ontbijt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    7,9
    Prima verblijf
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is vrij gehorig. Ik miste een stopcontact dicht bij mijn bed, zodat ik mijn telefoon op kon laden en direct ook mijn telefoon als wekker kon gebruiken.

    Vriendelijkheid van het balie personeel

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 april 2017

    6,3
    Oud bollig, toe aan onderhoud en renovatie.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oud bollig, toe aan onderhoud en renovatie. Staat niet in verhouding tot vraagprijs. Ontbijt tafels slecht gedekt. Personeel niet betrokken bij bezoek

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    3,8
    Kom zeker niet terug
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt zeer karig en heel onsmakkelijk , geen keuze van broodjes , personeel in restaurant onbeleeft en kortaf , hotel veroudert , vloerbekleding (tapijt) douche was vuil , prijs kwaliteit zeker niet in verhouding, betalend parkeren

    Het enige pluspunt , de golfbaan zeer dichtbij gelegen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 maart 2017

    5,0
    Prijs/kwaliteit valt tegen
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vooral het oudere personeel kwam gestresst over en reageerde dit af op jong personeel in bijzijn van klanten.

    Praktische locatie dicht bij de Bergmankliniek. Ik kon een oplader voor de IPhone lenen.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 12 maart 2017

    2,9
    Zeer onvriendelijk personeel
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    2 uur moeten wachten voor ik kon inchecken. Nieuwe medewerker kon niet zelfstandig werken. Bood geen eens een drankje aan tijdens het wachten. Vervolgens geen eens korting gekregen, ook niet op het parkeerkaartje. Niet aan te raden!!!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    5,8
    Achteraf een duur 2-daags verblijf, voor dit bedrag zijn er luxere overnachtingen te vinden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Te onduidelijke info dat het ontbijt niet inclusief was! Jammer dat per dag betaald moet worden voor parkeren op zo'n groot terrein.

    Ontbijt was uitstekend.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 17 februari 2017

    7,1
    Adequaat met enkele kanttekeningen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    WiFi (zowel gratis als Express à € 9.90 per dag) was nóóit sneller dan 1 Mbps. Ik heb de kosten voor Exrpess niet hoeven te betalen, maar een hotel met zakelijk gasteb behoort gewoon adequaat internet te hebben. Het hotel ligt in de middle of nowhere maar rekent toch € 6,50 per dag voor parkeren op een nagenoeg lege parkeerplaats, dus dat riekt naar geldklopperij.

    Geweldig ontbijt, ptima kamers

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 11 januari 2017

    7,9
    Goed maar mag best wel eens gerestyled worden
    • Zakenreis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De appartementen zijn onderhand wel gedateerd en mogen best wel eens worden gerestyled..

    Ontvangst zoals gebruikelijk weer erg hartelijk met dank aan de receptioniste...

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2016

    7,9
    Prima verblijf !!
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hadden 2 enkel persoonsbedden gevraagd, kregen 2 persoonsbed !

    Ontbijt was prima, alles vers en lekker ! Kamer schoon, alles aanwezig voor confortabel verblijf ! Blij met mogelijkheid voor zetten van een kopje thee !

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2016

    7,1
    goed weekend in een rustige omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    bij veel lawaai toch wel hinderlijk dat het tot in de kamer te horen is .

    de locatie is mooi en rustig gelegen, ruime kamers met trendy inrichting . Het ontbijt is echt goed en zeker een aanrader

    Verbleven in oktober 2016

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van NH Naarden

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: