Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over NH Amsterdam Schiller 4-sterren

Rembrandtplein 26-36, Amsterdam Centrum, 1017 CV Amsterdam, Nederland

#245 van de 410 hotels in Amsterdam

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1730 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,7

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    7,5
    Overwegend aan de verwachtingen voldaan. Lokatie is schitterend gelegen als uitvalsbasis .
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer geeft uit op het Rembrandtplein. Een vensterdeur (de middelste van de drie) die uitgeeft op het Rembrandtplein sluit niet goed dicht en daardoor komen de geluiden vanuit het Rembrandtplein de kamer binnen. Dichtingsstrips dringend later verbeteren (oude wegnemen en dikkere plaatsen)

    Het interieur is subliem. Ontbijt is ruimschoots voldoende , gevarieerd en lekker. Lekkere koffie!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    9,0
    Genoten!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    (Onze kamer was bij inchecktijd nog niet klaar. Daarop een upgrade gekregen): junior suite met balkon en dat uitzicht! Keken zo tegen het beeld van Rembrandt aan!!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    4,0
    Is niet waarvoor we betaald hadden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een kamer geboekt met uitzicht op de stad, geluidloos, een 1 tweepersonenbed, kregen we een kleine kamer met 2 eenpersoons bedden en harde muziek van de discotheek verderop. Keypass wou ook niet werken, daardoor duurde lang voordat we in de kamer kon. We zijn anders gewend.

    Het beviel ons dat het hotel dichtbij veel verzienningen was.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    8,8
    Ontvangst was vriendelijk, snel in kunnen checken door het...
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was gelegen aan het Rembrandtplein. Voor mensen die moeilijk kunnen slapen bij geluid van buiten is dat iets om rekening mee te houden. Er lagen wel oordopjes klaar op de kamer.

    Ontvangst was vriendelijk, snel in kunnen checken door het online boeken. De éénpersoonskamer is best wel ruim, schoon en het bed is zeer comfortabel. Deze keer geen gebruik gemaakt van het restaurant, maar ook dat is prima.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 31 maart 2018

    9,2
    Genoten van een heerlijk, gastvrij verblijf. Complimenten aan het personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Eenvoudig ingerichte badkamer, zeer schoon en een prima douchekop. Het bed was een beetje hard maar dit is persoonlijk.

    Prima hotel met een geweldige ligging. Zeer vriendelijk en attent personeel. Een heerlijk uitgebreid ontbijt gehad en een heerlijk diner genuttigd (RTL Late Night arrangement). De moeite waard om te boeken voor een paar dagen Amsterdam. Goede uitvalsbasis voor diverse activiteiten door de centrale ligging.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    7,5
    De locatie is zeer goed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Temperatuur op de kamer was te warm! De kachel hadden we dicht gedraaid en nog steeds was het warm. Het is wel gedateerd, we hadden wel iets meer luxer en moderner verwacht. Wat ook jammer was, is dat we 2 keer 1 persoon bedden kregen in plaats van 2 persoon bed, wat we hadden gevraagd. Dit zie je helaas vaker in hotels! Dus al bij al prima hotel! Alleen het is tijd voor een renovatie nu!

    De locatie is zeer goed! Op de Rembrandtplein! Personeel was super aardig en behulpzaam!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    7,5
    goed verblinf gehad. helaas kwaliteit van extra bed heel slecht
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hadden extra bed(sofa bed) hele slechte kwaliteit, alleen maar veren en kuilen voelde je. Erg slecht geslapen hierdoor en de wifi werkte niet

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    5,8
    Matig hotel, niet voor herhaling vatbaar.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers zijn ok, maar het sanitair is dringend aan een update toe. Kan echt niet meer. Bovendien was het sanitair in onze kamer niet goed schoon gemaakt. Het ontbijt is eenvoudig en niet geweldig van kwaliteit.

    De locatie is geweldig als je op diverse punten in het centrum moet zijn voor afspraken.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    7,5
    goed en prima locatie zeker voor herhaling vatbaar
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    2 cups koffie op de kamer. heel koud in de ontbijtzaal prijs van de kamer behoorlijk veel... uitzicht vanuit de kamer, uitkijk op rembrandtplein is natuurlijk veel leuker

    ruime kamer, heerlijke badkamer, goede bedden en mooi tv scherm.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 februari 2018

    7,5
    Heerlijk ontspannen sfeer, genieten hebben we gedaan en een echte aanrader!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beoordeling dat dit een 4-sterrenhotel is, viel in realiteit een beetje tegen.. Maar de locatie is het in ieder geval wel waard! Heel aangenaam en behulpzaam, vriendelijk personeel.

    Kamer was ruim, net en stil. Heerlijk uitgebreid ontbijt én tot 10.30u voor de langslapers!! Perfecte locatie, alles op loopafstand; top!!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    7,5
    Prima kamers, mooie locatie en goede faciliteiten.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer lag een haar in bad. Matrassen zijn vrij hard. je voelt de veren.

    Prima kamers, mooie locatie en goede faciliteiten. Leuk en professioneel personeel.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 11 januari 2018

    5,0
    prijs kwalitiet niet in verhouding
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    kamers niet schoon, zeker de badkamer niet. Douchegordijn niet meer van deze tijd, los stopcontact, ontbijt tafel stond niet klaar.

    Kamers verrassend ruim!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 24 december 2017

    8,3
    Erg goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche vond ik niet prettig, kon ineens warm worden. De wc liep niet goed door.

    Het ontbijt was geweldig! Zoveel keuze dat we moeilijk een keuze konden maken, omdat we eigenlijk alles wilde proeven! Het leuke is ook dat de ontbijtzaal de zaal is waar rtl late night wordt opgenomen. De kamers zijn erg netjes en schoon, lekkere bedden.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 december 2017

    10
    heerlijk relax
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    luxe kamer met geweldig uitzicht op het Rembrandplein. Grote badkamer met ligbad. Supervriendelijk personeel. goedgevulde minibar en koffie en thee op de kamer

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    10
    Fantastisch hotel met erg leuke vriendelijke medewerkers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fantastisch hotel met erg leuke vriendelijke medewerkers. We kregen een kamer-upgrade omdat we al een keer meer waren geweest dit jaar! Volgende keer weer NH Schiller

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    7,1
    Uitstekende locatie voor verblijf hartje Amsredam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    In verhouding tot de prijs vonden we de kamer erg klein, wel rustig, (achterkant). Geen airco, maar her raam kon open. Behoorlijk harde matras.

    Ontbijt is gewoon goed en je kunt gezellig in de serre of op het terras plaatsnemen. Personeel is bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Kamer en badkamer zijn goed schoon. Combinatie met Late Night arragement is leuk om een keer te doen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    5,4
    Leuke stad, hotel op mooie locatie maar slechte prijs/kwaliteit verhouding
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden, geen airco waardoor balkondeuren open moesten en hierdoor veel geluidsoverlast. Verouderde kamers en badkamer niet schoon.

    De locatie en het uitzicht van de kamer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    9,2
    Alles was perfect in orde, fijn verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We waren er om twee uur, eerst lekker geluncht daar, kan ook prima bij NH hotel schiller. Maar om drie uur konden we nog steeds niet op de kamer, we moesten tot half vier wachten, dat vind ik voor die prijs echt niet tof.

    Alles was perfect in orde, fijn verblijf

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    8,3
    Heerlijk verblijf met een perfecte locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het matras was voor mij te zacht. Een beetje doorgelegen.

    Leuke kamer met balkon met uitzicht op het rembrandsplein. Weinig last van buitengeluiden. Goed koffie en thee faciliteiten en goed gevulde minibar.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    5,4
    Het was een prima weekend maar zal niet gauw weer voor dit hotel kiezen. Te duur voor wat je krijgt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had gedacht dat het hotel iets mooier was. Het is wat sommige dingen betreft wel aan vervanging toe.

    Ontbijt was wel oké maar ik vond het veel geld voor dat wat er was. Kamer was prima maar vieze gordijnen en vieze vloerbedekking.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    6,3
    Middelmatig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer was erg warm en er was maar één ventilator.. Het is verbazingwekkend dat een viersterren hotel geen airco heeft. We hadden kamer geboekt met ontbijt. We moesten om 5.00uur in de ochtend vertrekken wegens vliegtuig van mijn vriend naar VS. We hebben gevraagd over ontbijt in de ochtend. Antwoord was dat we kunnen in Mc Donalds in Schiphol iets eten. Dit was een tegenvaller. Meeste hotels (4 sterren) hebben ontbijt in de vroege ochtend of ontbijt pakket dat ze meegeven. Deze hotel had geen van beide en ze hebben niet eens prijs van ontbijt bij vertrek verminderd van de prijs van kamer.

    Locatie was goed.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    8,8
    De ligging van het hotel en de netheid van onze kamer
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De temperatuur in onze kamer, de verwarming stond op 5 (de buitentemperatuur was 20graden) Erg warm, zeker niet fijn!

    De ligging van het hotel en de netheid van onze kamer

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    7,5
    hotel oude stijl positief -deels vloeren te...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Wat steeds meer tot mij doordringt : de hotelreservatie diensen via BOOKING COM zijn te duur - deze organisatie neemt te veel % commisieloon opalle reservaties - derhalve probeer ik dit te vermijden. en ik spreek in naam van veel hoelhouders- ook de strafpunten systeem weerhoud elke vrijheid aan de biedende hotelpartij

    hotel oude stijl positief -deels vloeren te vernieuwen-liften en toegangsdeuren tot vloeren ??? zou zeker benevens een schildering aanpassing

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 17 mei 2017

    6,3
    Makkelijk ingecheckt en kon prima late checkout krijgen voor...
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ze waren enorm aan het verbouwen in of naast het hotel. Werd om 9 uur al wakker geboord

    Makkelijk ingecheckt en kon prima late checkout krijgen voor niet al te duur

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 april 2017

    9,6
    Super vriendelijke Staff, er mooi Hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs was een beetje hoog voor de hele kleine 1 persoons kamer...maar dat zou mij niet weerhouden om zeker weer terug te komen als gast in dit mooie Hotel met super goeden service en erg vriendelijke Staff ...een absoluut aanrader...locatie is de best!!!!

    De Staff was erg vriendelijk en behulpzaam...het uitzicht vanuit het Hotel was erg mooi...en het aller mooiste was dat vanuit de Hotel Bar/Restaurant ...iedere avond Life RTL " Late Night " show word uitgezonden waar je als Hotel gast gratis bij mag zijn...super gezelige avond gehad met mijn dochter...

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 14 april 2017

    7,5
    Perfecte locatie aan het Rembrandtplein.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het wordt tijd voor een grondige renovatie, wil dit pand zijn uitstraling behouden. Neem ook afscheid van de dagelijkse tv show en herstel het restaurant in de prachtige grandeur die deze ruimte zonder alle lelijke studio apparatuur zou kunnen hebben. Prijs blijft altijd een moeilijk punt in Amsterdam, dat hard op weg is om een van de duurste city trip locaties in Europa te worden. Maar deze nadelen zullen ons niet weerhouden om nog eens terug te komen. Schiller heeft 'iets' heel bijzonders!

    Perfecte locatie aan het Rembrandtplein. Een karakteristiek, oud hotel dat een bepaalde charme heeft die zich niet zo makkelijk laat beschrijven. Een vriendelijke staf en een uitstekend ontbijt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 7 april 2017

    7,9
    Bom
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Junior Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vanwege het feit dat taxi van af Schiphol niet mag parkeren voor Hotel en wij daardoor met koffers moesten slepen en bij vertrek ook auto van vrienden os niet op kon halen voor het Hotel is een reden dit Hotel niet meer te gebruiken

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    5,8
    Redelijk
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De upgrade naar de premium kamer zat alleen in de ruimte vd kamer. De badkamer was heel klein en gedateerd en het bed erg smal. De kamer was ook erg warm.

    Heerlijk ontbijt en diner. Centrale ligging.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 1 april 2017

    8,3
    Goed hotel op een gezellig, maar wel erg druk, Rembrandtplein.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Door de opname van "RTL Late Night" was het niet mogelijk om bij aankomst in het hotel te dineren. Geen normaal toiletpapier, alleen kleine velletjes.

    Prima kamer met gezellig uitzicht over het Rembrandtplein. Wel erg veel lawaai, maar dat was onze eigen keus, we hadden ook een kamer aan de achterzijde kunnen krijgen.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 29 maart 2017

    6,7
    Top locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    de hygienne onderbed lagen oordopje die niet van ons waren en de radiator knop mocht weleens een poetsdoek zien onderandere

    de locatie en zicht op rembrandplein

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 17 maart 2017

    6,7
    We hadden geboekt via booking.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden geboekt via booking.com reserveringsnummer etc. Maar toen we aankwamen werd er gezegd dat ze vol zaten bizar was voor de verjaardag van mijn partner.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    8,0
    Het ontbijt was heerlijk, accomodatie goed met uitzicht op...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gebruik van tv, kanalen zijn niet logisch ingedeeld. Verder alles goed

    Het ontbijt was heerlijk, accomodatie goed met uitzicht op levendig plein en midden in het centrum. Vriendelijk personeel en 's avonds de Late Nightshow.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    9,2
    Prima, centraal en ideale locatie.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kachel in de badkamer stond uit en dat merkte ik pas bij het douchen midden in de nacht. Was erg fris.

    Prima kamer, ontbijt goed verzorgd, net en schoon hotel.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    4,2
    slechte service
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel scheepte ons op met een achterafkamer met een hele steile trap. Dit is voor een aanbieding of last minuten maar niet voor het volle tarief. Ik ging hier niet mee akkoord en Pim gaf mij gelijk, maar hij en de receptioniste konden er niks aandoen omdat ze volgeboekt zaten. Ze gingen kijken naar alternatief of bij hotel aan de overkant. Na 10 minuten kwam Pim terug en had hij ineens wel een andere kamer op de 5e verdieping. Heel vreemd. Daarvoor verkondigde hij nog dat alle kamers hetzelfde waren. Wat dus niet zo bleek want de kamer op de 5e verdieping was veel groter. Mijn moeder en ik voelde ons echt afgescheept als een niet belangrijke gast en daar baal ik heel erg van. We werden hierin ook niet gecompenseerd. Het nare gevoel is nog steeds niet weg. Terwijl we lang van te voren deze boeking al gemaakt hebben.

    Ontbijt

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    4,6
    Voor 190 euro een twee persoons kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor 190 euro een twee persoons kamer Het is voor de locatie dat ze zoveel durven te vragen Echt vergane glorie Ouderwets harde bedden verouderde badkamers waar je in een bad moet staan In een van der valk van 90 euro slaap je in de mooiste kamer tegenwoordig alleen niet hartje stad.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    5,4
    Ik zou het hotel niet aanraden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 2 nachten

    op weekdagen is er geen enkele mogelijkheid om in de lounge of bar te zitten en ergens iets te eten of drinken, vanwege de opname van RTL late night show. Er is niets geregeld voor de hotelgasten.

    Kamer was redelijk, ontbijt goed, behalve een donkere lange haar in de omelet

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 31 januari 2017

    3,3
    totaal niet aan te raden als Hotel verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    geen parkeergelegenheid of regeling,moest de auto parkeren onder het Waterlooplein a €47,50 per dag .konden geen gebruik maken vanbistro ivm opnamen RTL late en Maandagochtend voor opname verloren kind. kamers waren zeer gehorig rumoer buitenaf tot 0400 in de ochtend

    ontbijt goed , kamer goed

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    7,5
    goed!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is oud..douchegordijn op de douche vind ik persoonlijk minder hygiënisch en niet passen bij een 4 sterren hotel. Er zat een afdak onder ons hotel. Daar lag veel afval. Eten en sigaretten. .

    Kamer was klein maar voldoende. Ontbijt was goed. Locatie was erg prettig midden in de stad! Het bord met chocolaatjes vanwege de verjaardag van mijn dochter was erg attent!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 29 januari 2017

    6,7
    Perfecte locatie hotel kan hier een daar een update gebruiken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ondanks dat het een goed hotel is heb je het gevoel dat je puur voor de locatie betaald. In de zomer zou ik dit hotel zeker afraden ivm het ontbreken van een airco. De ramen van de kamers zijn ook echt aan vervanging toe. Plus de badkamers kunnen ook wel een upgrade gebruiken

    Locatie

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 27 januari 2017

    5,8
    De kamer had enkel glas en daarmee heb je veel...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer had enkel glas en daarmee heb je veel geluidsoverlast van buiten. Bovendien waren de gordijnen te kort en te smal waardoor felle lichten van Rembrandtplein naar binnen schijnen de hele nacht.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 22 januari 2017

    7,5
    Was leuk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Groot nadeel dat je nergens goedkoop kunt parkeren. Dit is echt onnozel duur. Verder goed hotel. Kamer prima, maar niet echt heel luxe ofzo.

    De locatie is echt top.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    7,9
    Héérlijk verblijf midden in Amsterdam!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor dit geld verwacht je iets meer luxe op de kamer zoals wat meer extra's. De vloerbedekking was niet echt schoon.

    De locatie is top! De kamer is best prijzig, maar door de locatie bespaar je taxi kosten. Het bed was heerlijk! Het ontbijt was super. Het ontbrak aan niets! We hebben hier ook gedineerd, omdat we een arrangement hadden met RTL Late night. Fan-tas-tisch was dat! De badkamer is klein en verouderd,maar er was een föhn en goede vergrootspiegel aanwezig. Vloerbedekking vind ik altijd verschrikkelijk op een hotelkamer. Die krijgen ze nooit goed schoon en dat bleek ook hier.... Dat mocht de pret niet drukken, het was een heerlijk verblijf midden in Amsterdam!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    7,5
    Heerlijk weekend gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was niet heel erg schoon bedden hard verder geen minpunten

    Ligging en mooi hotel top locatie buiten gewoon vriendelijk personeel heerlijk ontbijt

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 2 december 2016

    10
    Paar maanden geleden in NH Caransa verbleven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Paar maanden geleden in NH Caransa verbleven. Toen super tevreden. Ook nu weer een mooie, schone en ruime kamer. De locatie is uitstekend en het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Aanrader!!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 28 november 2016

    5,4
    Stom!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel bleek overboekt. Wat ontzettend slecht. Het bleek ook nog vaker voor te komen. Wat amateuristisch. En dit voor een vier-sterrenhotel. Nooit geen NH weer.

    Niets.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 20 november 2016

    4,6
    Ontbijt was goed!
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was oud, klein en net 2 sterren waard. Was op gerookt en op de lampenkapjes zat heel veel ranzigheid! We kregen wel een andere kamer. Maar blijft oud en het geld zeker niet waard!

    Ontbijt was goed!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    5,0
    Eenvoudige accomodatie waar de klant geen koning is meten waar sprake is van een matige hygiëne.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    1. Onze aanvraag voor late check out werd pas bij inchecken afgewezen. Daardoor konden we niet meer kiezen voor een ander hotel. 2. Ondanks de 'niet storen' kaart aan de deur, stond - terwijl wij nog in diepe slaap lagen - om 9.55uur plotsklaps een schoonmaakster in onze kamer. Ze excuseerde zich met de mededeling dat veel gasten vergeten de 'niet storen kaart we te halen. De receptie deed onze klacht hierover slechts af met een 'welgemeend' maar tamelijk goedkoop excuus. 3. De hygiëne was matig; een bureaustoel met witte vlekken van een eerder 'feestje' en een badkamer waar een putlucht hangt droegen niet bij aan aan de beleving van een plezierige overnachting in het centrum van Amsterdam.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    7,1
    Nostalgisch hotel in dito stijl.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel prima. Alle nabijgelegen parkeergarages waren vanwege evenement gesloten. Had ik graag willen weten. Later prima opgelost door voordelige parkeerservice.

    Nostalgisch hotel in dito stijl. Heeft charme. Locatie op Rembrandt plein is voor buitenlandse gasten fantastisch. Aanrader: maak gebruik van de parkeerservice indien nodig

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    7,1
    te duur voor wat het maar was.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was zeer veel lawaai van buiten. Op een moment leek het of het raam open stond, dit was echter niet zo. We kregen 2 aparte bedden terwijl aangeduid was dat we 1 tweepersoonsbed wilden. Te duur voor wat het was.

    De kamer was zeer proper. Het hotel was ideaal gelegen.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    6,3
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeerservice niet doen! Lange wachttijd!

    Ontbijt prima, kamers goed. veel lawaai aan de voorzijde maar dat weet je van te voren als je in hartje Amsterdam boekt.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2016

    6,3
    De locatie en het ontbijt was erg goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het linnengoed was niet helemaal schoon, de kamer was erg klein en lag op een erg gehorige plek.

    De locatie en het ontbijt was erg goed. Personeel ook heel vriendelijk

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    5,4
    De lokatie en het uitzicht waren heel goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is groezelig. De kamers outdated. Er stond een bankstel was heel smerig was. Voor dat geld geen fijne indruk.

    De lokatie en het uitzicht waren heel goed.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2016

    5,8
    erg duur voor een donker zolderkamertje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Op de website mooie kamers geadverteerd. 400 euro betaald voor 2 nachten op een donker zolderkamertje. Een klein raampje dat met 2 spiegels wat licht naar binnenkaatste. VEEL te duur voor dit soort kamer. Was de 2de maal een NH hotel, viel voor de 2de maal zwaar tegen

    Locatie was perfect

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    6,7
    Goede locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oude kamers, klein bad, geen douche

    Locatie

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    9,6
    Gewekdig
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nuets

    De kamer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    7,5
    perfecte lokatie aan het altijd gezellige Rembrandplein
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen Airco in de kamer erg jammer, het was dan ook in de kamer veel te warm

    De ligging, dichtbij alles perfect

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    5,0
    Personeel
    • Zakenreis
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    6,3
    Had meer luxe verwacht voor de prijs die je betaald.
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerd, lagen geen handdoeken klaar. Verouderde badkamer. vd Valk is meer luxe voor veel minder geld.

    De locatie was goed. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,5
    Top verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    badkamer beetje klein

    Top locatie mooi uitzicht gezelige omgeving

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    7,5
    Vriendelijkheid personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Vriendelijkheid personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    8,3
    Erg fijn hotel voor een bezoek aan Amsterdam.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De ligging van het hotel is perfect. Alle aantrekkelijke locaties in Amsterdam zijn op loopafstand.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    10
    Mijn man had een werkafspraak. Ik naar Prince in beurs van Berlage!
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    We hebben genoten! Alles was top!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    9,6
    NH Schiller
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik heb geen minpunt

    Midden in het centrum. Super personeel. Alles schoon. In één woord geweldig hotel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    7,5
    Op een mooie plek in Amsterdam gelogeerd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oude kamers, een beetje een gedateerd hotel

    De locatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    8,3
    TOP HOTEL
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    leuke locatie,tof en vriendelijk pesoneel, Gezellig hotel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    8,3
    Prima hotel
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    Super locatie, prima ontbijt, parkeren om de hoek, vriendelijk personeel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 maart 2018

    10
    Onberispelijke service
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Onberispelijke service

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    10
    Het verblijf voldeed helemaal aan mijn verwachting.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer is ruim en comfortabel. Het ontbijt was prima.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    5,4
    Uizicht locatie beviel het meest
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijzen zijn Veelste duur voor de kamers

    Uizicht locatie beviel het meest

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    7,5
    Perfecte uitvalsbasis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderde badkamer

    Locatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    5,8
    Locatie
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit

    Locatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 24 februari 2018

    7,9
    Perfecte locatie en prima ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer en algeheel onderhoud van de kamer

    Locatie, ontbijt, bed

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    10
    We hebben erg genoten, zeker ook van Amsterdam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    N.v.t.

    We hadden een hele ruime kamer met zicht op het Rembrandt plein. Ontbijt was prima. De locatie super.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    8,3
    Ideaal voor nachtje Amsterdam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet echt negatieve punten

    Lekker in het centrum

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    7,9
    Hygiëne van de kamer (kledingstukken onder het bed)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne van de kamer (kledingstukken onder het bed)

    Verbleven in februari 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: