Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over NH Utrecht 4-sterren

Jaarbeursplein 24, 3521 AR Utrecht, Nederland

#14 van de 35 hotels in Utrecht

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3548 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 – 75

  • Beoordeeld op: 18 november 2018

    9,6
    Verrassend, verbazend, verrukkelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    klein minpuntje: als Belgen die toch jullie buren zijn is het jammer dat er geen aanbod is van vlaamse of waalse zenders in de kamer.

    dit is echt een topper! belgisch koppel voor 1 overnachting. Van bij het binnenkomen tot bij het uitchecken wordt je hier verwend. fantastisch ruim en zacht bed, mooi uitzicht, vriendelijk personeel, super de luxe ontbijt, hygiëne tot in de puntjes! Alles wat men kan verlangen voor een geslaagd verblijf.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 15 november 2018

    10
    Het verblijf als erg prettig ervaren. Zeker voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Geen negatieve aspecten ervaren tijdens ons verblijf.

    De verwarming/ventilatie systeem bleek stuk te zijn. Gebeld naar de receptie waarna er meteen een medewerker kwam. Binnen tien minuten was er een nieuwe kamer geregeld voor onze laatste nacht. Super service.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 15 november 2018

    7,9
    Leuk!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De randen van de badkamer zouden wat beter schoongemaakt kunnen worden, deze waren zwart van de schimmel. Het parkeren viel ook tegen omdat heel Utrecht verbouwd word was het even zoeken naar een plekje.

    Heerlijk in het centrum van Utrecht, perfect om naar het Beatrix Theater te gaan, ligt er tegenover.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 13 november 2018

    10
    Tophotel voor weekend om stad Utrecht te ontdekken
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Zeer vriendelijk personeel - uitermate goeie locatie om de stad te ontdekken - zeer uitgebreid, lekker, vers ontbijt - mooie moderne kamers met nette badkamer !

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 12 november 2018

    5,8
    Veel te duur voor wat het maar is. Veel stof onder bed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel veel stof onder het bed - zelfs na vraag om extra te kuisen. Helemaal niet eerlijk qua prijs/kwaliteit. €35 parking betaald zonder dat dit op de parking vermeld staat. Ze hebben zelfs geen nummerplaat gevraagd dus hoe weten ze dan wie er wel/niet betaald heeft?! Duur ontbijt! Zou voor die prijs per kamer wel inclusief ontbijt mogen zijn. ‘Kamer met uitzicht’ was met uitzicht op muur vanuit het bed.

    Comfortabel bed

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 11 november 2018

    8,8
    zeer functioneel en goed gelegen hotel waar je uitstekend kan verblijven
    • Groep
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Je komt hier niet voor de gezelligheid; het hotel is functioneel; hoge torenflat; niet bijzonder sfeervol.

    De locatie naast het station is uitstekend; goed uitgangspunt om Utrecht te ontdekken of om na een late activiteit in Utrecht te blijven overnachten. Vooral met de trein goed aan te reizen; 5-10 minuutjes lopen naar hartje stad. Het ontbijt was meer dan uitstekend en overtrof mijn verwachting. Onze kamer met twee aparte bedden op de 19 e verdieping was goed schoon, had een mooi uitzicht en het was er uitermate rustig. Waarschijnlijk was dit niet de standaard kamer; er waren veel voorzieningen; kluisje, koffie/thee apparaat; ijskastje.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 8 november 2018

    7,5
    Zeker voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De waterkoker smaakte heel sterk naar azijn. Kreeg de smaak er niet uit na 3 keer een pot water te hebben gekookt.

    Heel goeie ligging, proper en uitstekend ontbijtbuffet.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 4 november 2018

    8,3
    Goed, maar kil en ongezellig hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Erg saaie/ongezellige en steriele witte kamer. Jammer dat er geen gereserveerde parkeerplaatsen zijn in nabijgelegen parkeergarages. Beneden in hal was het niet erg warm. Toiletborstel op kamer ontbrak en vrijwel alle sanitair accessoires zitten los (scheerspiegel. toiletrolhouder, glijstang douche, handdoek beugel).

    Keurig en schoon hotel. Mooi gelegen dicht bij het centrum. Schone kamer en voldoende voorzieningen.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 3 november 2018

    9,2
    Heerlijke verrassing!
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets

    De verrassing dat we gast van de dag waren en daarbij en fantastische upgrade van de kamer kregen, ontbijt inclusief en een heerlijk drankje met bittergarnituur. Fantastisch!

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 1 november 2018

    7,9
    Er even tussenuit in Utrecht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hebben de auto wat verder van het hotel moeten parkeren vermits parkings aan Jaarbeursplein vol waren. De kamers leken al wat ouder al was de badkamer wel mooi gerenoveerd.

    Hotel is zeer goed gelegen aan de rand van het centrum zodat het gemakkelijk bereikbaar is met de wagen en je te voet snel in het centrum bent. Ruim ontbijtbuffet met behulpzaam personeel. Utrecht is een echte aanrader: mooi centrum met aangename winkels en zo veel rustiger dan Amsterdam

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2018

    10
    We komen graag terug
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen idee

    Het zeer vriendelijk attente personeel dat zag dat ik jarig was en mij met een kleine verassing erg blij maakte. SUPER. Florian dankjewel!

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2018

    10
    Prettig
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We zaten op verdieping 19 Je hoort wel de hele nacht de centrale afzuiging in je kamer of het is de airco Dat is wat minder

    Ik was gast Vd dag Heerlijk ontbijt gekregen en savonds bitterballen met een drankje

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2018

    9,2
    Prachtige kamer pal naast station en Beatrixtheater
    • Groep
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij onze incheck was er een jonge receptioniste die onverstaanbaar snel sprak. Niet plezierig, ze leefde zich totaal niet in en was erg onduidelijk voor mijn moeder en mij. Het was echt “afraffelen” en op de automatische piloot. Erg jammer zo’n slecht visitekaartje aan jullie desk.

    Super ontbijt met zelfs eieren en bacon naar wens. De locatie pal naast het station is ideaal, ook gelegen tegenover het Beatrixtheater. Top!

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2018

    8,8
    Zeer goed gelegen hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    - Weinig plaats in badkamer om toiletgerief te plaatsen - Harde matras (maar dat is misschien wel subjectief) - Minibar werkte niet (geen koeling) Werd wel meteen iemand gestuurd maar was schijnbaar niet zo goed op de hoogte van het toestel. Aangezien we maar één nacht zijn gebleven, weet ik niet of het probleem uiteindelijk werd opgelost.

    - Zeer ruime kamer - Ontbijt was zeer goed - 'Locker room' om na uitchecken bagage tijdelijk achter te laten - Behulpzaam personeel

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2018

    8,3
    Zeer tevreden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was ontzettend vriendelijk tegen onze dochters van 6 en 8. De 'buitenlandse' meneer (zoals onze dochter de meneer noemde) was een topper!! Ontzettend lief en zorgzaam hierdoor smaakte het ontbijt nog beter!!

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2018

    9,6
    Hartstikke fijn en voor herhaling vatbaar.
    • Groep
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Eigenlijk niets.

    Het ontbijt was prima. Erg leuk dat er iemand rond kwam met een koek, de tweede dag met een smoothie. Erg vriendelijk personeel. Ik had gezegd dat de deur erg veel lawaai maakte. Wij waren nog maar net boven en er stond al iemand om er wat aan te doen. (is niet gelukt....kraakte nog harder) we hebben s'nachts de deur maar gewoon open laten staan.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2018

    7,1
    Heerlijk verblijf gehad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas soms lange wachttijden voor de liften.

    Het ontbijt was goed en veel keuze. Alleen jammer dat de pannekoeken lauw waren. Maar dat was dan ook het enige minpunt. Voor de rest heel lekker. Kamers waren zeer ruim met een grote tv en ruime bedden.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2018

    6,7
    Centrale ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen filmkanaal, bij verjaardag op vraag wel een kleine attentie gekregen met wat versiering op de kamer. Een wat povere attentie ivm voorgaande ervaringen in hotels vaak een upgrade van kamer gekregen met bijhorend glas champagne. Dit was hier niet het geval.

    Centrale ligging

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2018

    10
    Heel prettig!
    • Groep
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het persoonlijk straalt klantvriendeljjkheid en dienstbaarheid uit van aankomst tot vertrek. Gastheerschap wat staat voor kwaliteit! Het ontbijt was heerlijk en ook hier was de prettige sfeer en het plezier van het personeel om het de gasten naar de zin te maken voelbaar. Goede prijs/kwaliteit verhouding!

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2018

    9,2
    In de kamer die we geboekt hadden zat n onaangename...
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de kamer die we geboekt hadden zat n onaangename resonantie. Nadat bleek dat er niets aan te doen was kregen we een andere kamer. Heel netjes en professioneel.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2018

    10
    Was erg leuk en om gast van de dag te zijn gaf het verblijf iets extra's, Was samen met mijn dochter
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niks

    We waren gast van de dag, we werden verwend met een upgrade van de kamer, drankje en snack en een ontbijt. Was super, fijne kamer en heerlijk ontbijt.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2018

    8,8
    We waren met 4 personen en hadden 2 kamers naast elkaar met...
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    We waren met 4 personen en hadden 2 kamers naast elkaar met een tussendeur die je kon openen zodat je toch een gezamelijke kamer had, erg gezellig voor ons vriendinnen-weekend. En dat de bagage werd opgeslagen vooraf het inchecken en ook na het uitchecken was het nog mogelijk (afgesloten ruimte en je kreeg een kaartje met een nummer die aan je bagage werd bevestigd, zodat niemand anders je bagage kon meenemen).

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2018

    9,6
    De service en het ontbijt zijn zeker de pluspunten van dit...
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het gebied rondom het hotel is in onderhoud waardoor het niet makkelijk is om er met de auto te komen

    De service en het ontbijt zijn zeker de pluspunten van dit hotel.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2018

    7,5
    Het verblijf was goed
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Niets.

    Wat ik wil aangeven is dat als ik eenmaal een formulier van deze hotel heb ingevuld ik het niet meer voor een tweede od derde keer doe. Of is het zo routinematig dat jullie zo een vragenlijst sturen. Nou wat het meest beviel is vooral de ligging en daarna ook de accommodatie en het personeel niet te vergeten

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2018

    10
    Een heel fijn verblijf gehad!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het viel mij en mijn medereizigers op dat er geen toiletborstel, bij de wc was in de badkamer. Voor de rest geen op of aanmerkingen alleen maar positieve ervaringen.

    Het ontbijt was heel gevarieerd, voor ieder wat wils. De kamer was heel netjes en schoon. Personeel was heel vriendelijke en behulpzaam.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2018

    8,8
    Goed hotel.
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles goed voor elkaar. Kamers dicht bij elkaar, netjes en schoon. Zeer goed ontbijt en ervoor gezorgd dat we toch .met 7 personen samen konden zitten.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2018

    7,9
    Uitstekend uitgangspunt voor stadsbezoek Utrecht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    geen opmerkingen

    Kamers eenvoudig, maar wel modern en netjes. Ontbijt heerlijk, genoeg variatie en werd constant bijgevuld. Prima uitgangspunt om de stad te ontdekken.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2018

    9,6
    De kamer was netjes en schoon.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was netjes en schoon. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt was uitgebreid en van goede kwaliteit. Ik zou anderen zeker het NH Utrecht adviseren!

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2018

    6,3
    Helaas moet ik vaststellen dat de liften in het hotel reeds...
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Helaas moet ik vaststellen dat de liften in het hotel reeds jaren problemen geven. Als het hotel druk bezet is (bij beurzen) dan moet je er steeds rekening mee houden dat je een lange tijd moet wachten op een beschikbare lift. Op 5 verblijven was er 3 keer een probleem met één of meerdere liften. Dit verwacht je toch niet van een 4*-hotel? Als je dan moet vaststellen dat je 11 verdiepen de trappen moet afdalen dat de nooduitgangen niet goed aangeduid zijn, en men in een doodlopende gang terecht komt dan is de twijfel toch compleet (wat bij een brand en paniek?). Ik wil wel eindigen met een positieve noot: kamers zijn comfortabel en net.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2018

    9,6
    Super
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Waren 2 liften beschikbaar soms lang wachten. maar is een puntje dat eigenlijk niet echt toe doet maar als ik dan wat mag zeggen dan ....Lift !

    Auto super dicht bij paal voor hotel , eerder op de kamer dan 15 uur , kamer goed , bed goed, douche goed, ontbijt heerlijk , auto mogen laten staan tot zondag na middag. dus super !!!!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2018

    10
    Top !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Topligging, lekker ontbijt , vriendelijk personeel, leuke kamer ! een aanrader . Met de P&R Walraven super te doen . Liften kapot werden direct verder geholpen met de goederenlift . Tips & trip klaar

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 25 september 2018

    7,1
    Redel8k
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inchecktijd was later dan 15.00 uur ondanks de uitdrukkelijke bevestiging dat dit gehaald zou worden. We moesten in de lobby wachten en dan maar af en toe informeren wanneer de kamer schoon was, erg onprofessioneel.

    Locatie

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 24 september 2018

    10
    Helemaal top. Prima ligging hotel ten opzichte van centrum, Tivoli en Beatrix theater.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets is tegen gevallen.

    De ligging, de accommodatie, zeer vriendelijk personeel. Het eten/ontbijt was heerlijk. Kortom: alles was top (verzorgd)

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 24 september 2018

    8,3
    Mooie kamer met alles erop en eraan.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor de prijs van bijna 198 euro voor 1 nacht, vond ik het wel jammer dat het ontbijt niet inbegrepen was (18,50 p.p.) zou dus apart nog een ontbijt worden van 37 euro voor een paar sneedjes brood met wat koffie en thee. Dit hebben we dus niet gedaan

    Mooie kamer met alles erop en eraan. Heerlijke bed en mooi uitzicht over de stad

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    10
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Eén klein minpunt: bij het ontbijt zouden er ook verwarmde borden moeten zijn.

    Uiterst vriendelijk, behulpzaam en professioneel personeel en zeker een heel dikke pluim voor de mensen van bar en restaurant. De kamer was bovendien onberispelijk en werd zeer goed opgeruimd. Daarnaast waren de prijzen schappelijk en was het eten in het restaurant voortreffelijk. De erg uitgebreide keuze bij het ontbijt mag ook zeker niet onvermeld blijven. Een echte aanrader.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    9,6
    Heerlijk hotel op ideale locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lift gaat met pasje. Ging vaker niet goed dan wel. Niet prettig.

    Kamers waren ruim. Groot bed. Fijne douche. Ontbijt was voor ons geweldig. Heerlijk!!!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    4,2
    Superieur kamer en toch een deur tussen de kamer, met als...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Superieur kamer en toch een deur tussen de kamer, met als gevolg ... de buren maken er een feestje van, muziek , lawaai, alle andere onnodige zaken ... geuren die vanonder de deuren komen, maw niet geslapen

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 5 september 2018

    9,2
    Ik was gast van de dag waardoor ik een gratis upgrade kreeg...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik was gast van de dag waardoor ik een gratis upgrade kreeg naar een superior kamer op de 19e verdieping, gratis ontbijt en gratis 2 drankjes + borrelhapjes. Tophotel!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2018

    10
    goed stadshotel op korte afstand van het centraal station.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niks Ik heb gekeken wat de prijzen gaan doen van dit hotel voor komend jaar. En daar ben ik behoorlijk van geschrokken. Ten opzichte van nu gaan de prijzen behoorlijk stijgen. Heel jammer.

    Ik heb in de afgelopen 6 weken 2 x een overnachting gemaakt in dit hotel. Ook voorgaande jaren heb ik gebruik gemaakt van dit hotel. Niet voor niets kom ik terug. Ook maakte ik gebruik van het restaurant. Het personeel is aardig en belangstellend : zowel bij de balie als in het restaurant. De locatie is perfect.Dicht bij het centrum en dichtbij het Centraal station. De hygiëne : schoon! Het comfort is prima! Ruime kamer/ ruim bureau/ ruime zithoek/ en heerlijke bedden. Goede verlichting en gratis wifi, frisse badkamer en heerlijke douche. Ook goedgevulde koelkast op de kamer en koffie/thee. Prijs/kwaliteit naar behoren. Het diner: was goed/ smaakte goed. De hoeveelheid groente is echt heeeeel mini minimaal . Echt te karig . het stelde helemaal niks voor Het ontbijt is zoals bekend supergoed en overheerlijk.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    10
    Uiterst vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uiterst vriendelijk personeel. Heerlijke kamer met ruim bed, tv, zitje en alles voorhanden. Badjas en slippers ter beschikking. Lekkere douche en bad. Fantastisch zeer uitgebreid ontbijtbuffet. Echt een genot. Aandacht voor mijn zoon bij inchecken. Perfect verblijf.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    9,2
    Ontbijt was zeer uitgebreid en verzorgd
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lift die enkel ging mits valideren met kamerkaart. Dit ging zeer moeilijk aangezien kaart vaak niet registreerde.

    Ontbijt was zeer uitgebreid en verzorgd

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    7,5
    een hele goede keuze, fijn hotel, mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De bedden waren groot genoeg mar iets aan de harde kant, een topper zou een goede oplossing zijn

    het ontbijt was meer dan goed, heerlijk en ontzettend uitgebreid

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    10
    Heel goed verblijf gehad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het gebruik van de lift met kamersleutel werd ons niet verteld bij het inchecken dus we hebben even moeten zoeken het het werkte. Ook een andere gast die een dag later aankwam hebben wij geholpen met de kaart. De douchegel werd elke dag vervangen alhoewel het potje helemaal niet op was, ook het zeepstukje hoefde voor ons niet vervangen te worden na elk gebruik. Jammer dat er geen WC-borstel aanwezig was in de badkamer. Deze kan soms toch eens van pas komen :-)

    De kamer was zeer goed, het ontbijt was zeer goed. Personeel was vriendelijk.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    7,5
    een heel goed verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    we hadden met de resevering van het hotel ook gevraagd voor fietsen te huren en dat was ok en als we toekwamen in hotel waren er geen fietsen ter beschikking en hebben we zelf een uur moeten zoeken in het centrum waar we fietsen konden huren

    Een goede kamer ,heerlijk ontbijt en lekker eten in restaurant met 10 voor de bediening

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    10
    Was een zeer aangenaam weekend hebben er beiden van genoten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Een toiletborstel zou toch wel moeten. Aangenamer voor poetspersoneel maar ook voor als je met 2 personen op kamer slaapt is ook aangenaam dat je op proper toilet kan gaan.

    De kamers zijn heel ruim ook de badkamer is heel ruim. Alles was kraaknet.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    10
    Goed verzorgd hotel met ligging dichtbij station en centrum
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Gratis wifi was niet optimaal op de kamer.

    Fijne ligging dichtbij station en winkelcentrum. Mooie kamers met airco. Heel uitgebreid ontbijt. Verzorgingsproductjes in de badkamer.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    8,3
    Fijn verblijf op een mooie locatie met vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    kregen eerst een kamer toegekend wat al bezet was. vloer in douche is heel mooi maar erg glad. je kan zomaar uitglijden. schoonmaakster klopte om 09.00 uur al op de deur, wanneer we uitchecken? dat was toch voor 12 uur? we hadden nog niet eens ontbeten

    kamer is groot en de bedden ook. airco en tv aanwezig. mogelijkheid tot koffie en thee zetten. heel schoon en genoeg baddoeken en douchegel. mooi uitzicht. dichtbij het station en theater. goed ontbijt. personeel heel vriendelijk. we waren te vroeg maar mochten onze bagage in bewaring brengen

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    8,3
    heerlijk, ontspannend verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    beschimmelde kit rand in badkamer. Was een beetje een afknapper.

    kamer was netjes en ontbijt was super. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam Was een mooi weekend, voor herhaling vatbaar

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    10
    Ontbijt was lekker
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Waren gast van de dag. Zouden een drankje en snack krijgen maar de keuken was al dicht toen we terug kwamen van de musical. Ontbijd hadden we voordien al geboekt

    Ontbijt was lekker

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    8,8
    Een ganse nacht was er gezoem op de kamer.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het koffiezetapparaat werd niet grondig gezuiverd.

    Een ganse nacht was er gezoem op de kamer. Daar de vensters niet open kunnen moet het via de airco !

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    9,6
    Heerlijk genoten.
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig parkeer gelegenheid. Kit- rand in douche was vies.

    14e etage, super uitzicht. Room service uitstekend. Zeer goed verzorgd ontbijt. Perfect voor combinatie met theater.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    8,3
    Ruime kamers, comfortabele bedden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kitranden in de douche deels beschimmeld (zwart). Voor t oog niet prettig. De rest was prima in orde.

    Ruime kamers, comfortabele bedden. Zeer uitgebreid buffet (en erg goed!).

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    10
    Heel aangenaam!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fitnessruimte is voor een fanatieke fitnesser te basic, maar dat is ook wel logisch.

    Super ontbijt en fijne locatie om te winkelen, de oude binnenstad te bezoeken of naar het Beatrix theater te gaan.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    7,5
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie moderne kamer. Enige minpuntje is het harde bed. Desgevraagd kan ik een andere keer een opdekmatras krijgen. Enorm uitgebreid en lekker ontbijt. Heel centraal gelegen op loopafstand v theater en het centrum.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    10
    Een aanrader op verschillende vlakken!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Prima ligging. Leuke buurt rond kanaal te ontdekken. Zicht vanop de kamer. Mooi hotel. Heerlijk ontbijt. Vriendelijk personeel met extra dank voor het ijs dat ik kreeg 's avonds na het verzwikken van mijn enkel! Een aanrader !

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    9,6
    Het was een heerlijk verblijf.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Booking.com is onduidelijk bij het aanbieden van het arrangement. Door gelijk te betalen hebben wij een arrangement geboekt zonder ontbijt. Dit was voor ons onduidelijk.

    Het was een heerlijk verblijf. Grote kamer, fijne bedden.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    9,2
    Familiekamer in het weekend geboekt, samen met mijn...
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Familiekamer in het weekend geboekt, samen met mijn tienerdochters. Het was al niet duur, bleek het ook nog inclusief (prima) ontbijt. Comfortabel, vriendelijk personeel, schoon en een prima locatie voor centrum bezoek.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    7,9
    Luxe kamer, badkamer en ontbijt. Verblijfskosten iets aan de hoge kant.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had bij het boeken op 'de laatste kamer met ontbijt geklikt en bij aankomst bleek dat er geen ontbijt bij zat. Die moesten we voor €16,50 p.p.p.n. daar bij boeken. Dus dat viel wel even tegen.. misleidende reclame!

    Het was een mooi hotel, nette kamer en badkamer. Super de luxe uitgebreid ontbijtbuffet.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    5,8
    Matig
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ober heeft mij achteraf ook nog getildvoor teee drankjes een halve liter bier en 1 rosé biertje 12 euro ???

    Kwam er later achter dat er geen ontbijt bi zat Voor die prijs Prijs veel te hoog

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    7,5
    Het uitzicht, de grote van de suite en de mooie uitstraling.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Om 03:00u snachts brandalarm af laten gaan, omdat een of andere asociale idioot op zijn suite besluit te gaan roken. En je vervolgens een front Office medewerker bij de receptie hebt staan, die de ballen verstand heeft van een brandmelding, en na 3 uur pas, zonder enige informatie terug naar boven mag, klaar wakker bent en in geen mogelijk heid nog je slaap kunt vatten. Onaardig personeel, die alle gasten gewoon laat wachten zonder enige informatie in de lobby. Ochtend personeel bij het uitchecken verontschuldigen zich dan pas, en gaat het om iemand die aan het roken was in zijn kamer.

    Het uitzicht, de grote van de suite en de mooie uitstraling.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    9,2
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima hotel, centraal gelegen. Aardig personeel: wilde graag een parkeerplek en ben daar cf afspraak over teruggebeld en geregeld. Kamer, ontbijt alles hebben ze goed onder controle.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    7,9
    Fijn verblijf. Voor herhaling vatbaar.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Raar geurtje in de kamer. Alsof airco vervuild was. Betalen voor parkeren (tja, midden in de stad).

    Goed bed, super ontbijt en mooi uitzicht vanaf kamer 1601 (16e etage). En ideale ligging naast het CS Utrecht (voor ons ideaal omdat we na feest bleven overnachten). Wellicht minder romantische ligging als je voor plezier een kamer boekt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    8,8
    De ideale plaats om in Utrecht te verblijven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De toplocatie van het hotel. Vlakbij het Centraal Station van Utrecht en dicht bij het centrum van Utrecht. Gezellig restaurant met lekkere snacks. Het ontbijt was prima. Het personeel was aardig. De bedden waren prima.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    7,1
    Aan de prijs maar prima hotel. Vergeet niet al je spullen weer mee te nemen, want anders ben je het
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Had een kledingstuk vergeten en deze is niet gevonden. Dus of door housekeeping mee genomen, of door de gasten na mij. Zo jammer dat eerlijkheid niet meer hoog in het vaandel staat.

    Uitstekend ontbijt, fijne kamer

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    7,9
    niet het geld waard
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    onbijt viel erg tegen. Geen spek, eieren koud. Weinig keus beleg, bv geen gerookte zalm. Fruit was nog niet rijp, gesneden kiwi keihard, sinaasappels niet lekker. Er was geen echt vers fruit zoals banaan/appel.. Geen kleine joghurtjes alleen in grote schaal maar die was niet lekker.Voor deze klasse hotel en deze prijs verwacht je veel beter! Geen parking

    Alles was heel schoon. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    10
    Top en we komen zeker terug bij de volgende musical
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Als er een diner buffetje was geweest was het helemaal perfect.

    We kwamen voor de musical in het Beatrixtheater, geen idee waar dat was. Als je dan de gordijnen van je kamer openschuift is de verrassing des te groter als je het recht voor je ziet. Geweldig!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    10
    Geweldig zeer zeker voor herhaling vatbaar
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, geweldig hoe het personeel omging met een persoon die de orde wilde verstoren. Zeer profesioneel benaderd.

    Mooie kamers en een geweldig ontbijtbuffet.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    10
    Fijn hotel, mooie lokatie en een geweldig ontbijtbuffet!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het enige minpuntje wat ik kan bedenken is dat de bedden vrij hard zijn, maar dat is wellicht net wat je gewend bent.

    Het ontbijt was echt geweldig, heel erg veel keus en superlekker! En ik had het verjaardagspakket bijgeboekt, dat is ook superleuk. Een grote ballon op de kamer, een taartje bij aankomst, een mooie tekst op de spiegel, dat was een leuke verrassing! De kamers zijn lekker ruim, mooi schoon en luxe.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    7,1
    Oké hotel, bij verbetering airco zeker een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco kon niet hard genoeg om t een beetje koel te maken. Ontbijt is prijzig (16,90 EUR). Op de lagere verdieping hoor je het verkeer, de bussen, vrij goed.

    Ruime kamer, licht. Leuk ingericht.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    5,4
    Dramatisch
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hebben een klacht ingediend omdat er in het hotel een junk liep, met een bloedende hand, en bij ons in de lift stapte en ons er niet uit wilde laten. Dit had nooit mogen gebeuren. Hoe kon deze man binnenkomen??? Ook was het erg warm in de kamer en de airco maakte enorme herrie. Dit verblijf is echt een vreselijke ervaring geweest! Bij het indienen van de klacht werd keurig excuus aangeboden. Het personeel was super vriendelijk, maar na dit drama is excuus echt niet genoeg!

    Personeel erg vriendelijk

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    7,9
    Goeie locatie, prima hotel
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Sommige kunnen de bedden misschien wat te hard vinden, ikzelf had er weinig last van, m'n partner wel.

    Propere kamer, ligt op 10 wandelen van het centrum. Goeie prijs/kwaliteit!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    5,8
    Helaas vonden wij de prijs/kwaliteit helemaal niet in verhouding.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De bedden véél te hard en kussens veel te zacht. Uitzicht op muur en bouwput. Airco op de kamer maakt veel lawaai en in de stoel zaten enorme vlekken.

    Badkamer prima en schoon. Prima en uitgebreid ontbijt (wel een haar in het eten...). Vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    10
    Perfect!
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De airconditioning had wat moeite om de kamer koel te houden, maar het was dan ook al een aantal dagen zeer warm en de kamertemperatuur was wel acceptabel. Ik denk dat de temperatuur ongeveer 21 graden was, dus in principe geen groot probleem.

    Zeer vriendelijk personeel, kreeg nog een vriendelijk aanbod voor een upgrade naar een superior kamer: dat was zeker de prijs waard. Kamer is ruim en groot, alle faciliteiten zijn aanwezig.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    9,6
    Tijdens mijn laatste bezoek aan dit hotel heb ik gevraagd...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Alles was dik in orde

    Tijdens mijn laatste bezoek aan dit hotel heb ik gevraagd iets aan de vreselijk harde bedden te doen voor mij, ondanks dat er een topmatras beschikbaar was is er toen niks mee gedaan. Ook nu heb ik meteen aangegeven dat ik veel pijn heb door de harde bedden en werd de topmatras direct geplaatst. Top service dit keer.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    8,8
    Ideaal hotel voor treinreizigers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer weinig parkeerplaatsen direct bij het hotel. Auto moet op bijv. P1 van de Jaarbeurs geparkeerd worden en dit is toch een stukje lopen...vooral bij slecht weer.

    Prima functionele en moderne kamer met bedden met een stevig matras, fijne douche en heerlijk ontbijt (lekker en veel keus en zelfs een speciale kids corner).

    Verbleven in juni 2018

Resultaat 1 – 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van NH Utrecht

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: