Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Orion 2-sterren

Julianalaan 19, 2159 LB Kaag, Nederland

#2 van de 2 hotels in Kaag

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 532 beoordelingen over dit hotel

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,1

  • Comfort

    6,6

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    6,6

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2018

    7,9
    locatie op (kaag)eiland is apart.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    afhankelijk windrichting ligt hotel in de baan van vliegverkeer. voor de absolute stiltezoeker is dat een punt (maar waar in Nederland is het nog stil?)

    locatie op (kaag)eiland is apart. personeel zeer behulpzaam en vriendelijk. Bedden zijn goed, uitstekende televisie restaurant simpele kaart maar van zeer goed van kwaliteit. Goede prijs-kwaliteit verhouding

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2018

    6,7
    Goed, maar er zijn wat aandachtspunten.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het viel mij tegen dat er weinig waterdruk was, waardoor doichen niet echt heel fantastisch was. Tevens jammer dat het restaurant dicht was tijdens ons verblijf.

    Kamer en ontbijt waren gewoon goed.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    8,3
    Voor een nacht een prima accomodatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Drukte tijdens het ontbijt. Er was blijkbaar een familiereünie met veel rondrennende kinderen

    Het ontbijt was redelijk. De kamer overtrof onze verwachting. We kregen een appartementje

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    5,0
    Betere ervaring vorig jaar.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het inchecken verliep niet erg vriendelijk. Één dag was de kamer niet gedaan. Geen schone handdoeken. Douche kop die telkens naar beneden kantelt tijdens het douchen. Bij het ontbijt droog brood en weinig keuze. "luidruchtig werk overleg" in de ontbijt zaal waar alle gasten bij zaten.

    De locatie is super.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    4,6
    Schandalige prijs voor wat u krijgt!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was airco maar was niet aangesloten. Het toilet was kapot, als je doortrok dan vulde het zich niet waardoor het water in het reservoir soms tot ruim een uur bleef lopen en dus s'nachts een herrie waar je niet van kon slapen. De parkeergelegenheid is te klein voor het aantal gasten waardoor we elke dag half op de weg moesten parkeren. Daarnaast waren er maar insecten in de kamer dan erbuiten. We hebben binnen in de kamer meer dan 22 spinnen geteld. En bij het uitchecken werd nergens naar gevraagd. Niet hoe het verblijf was of alles naar wens was. Van ''s ochtends vroeg tot zeker 01:00 in de nacht vliegen er om de zoveel minuten vliegtuigen over die nog aan het opstijgen zijn. En om er te komen moet je de pont nemen die 4,50 kost per keer en je kan daar niet pinnen. Al met al komen wij hier nooit meer en was het voor de prijs die wij ervoor betaald hebben eigenlijk een beetje schandalig! Absoluut geen aanrader.

    Het enige wat beviel was de sfeer van de locatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    5,4
    Het mooie weer en de locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was zeer basic,geen airco,als je lang was kon je niet goed op toilet zitten. Het personeel was wel bereidt om iets te doen maar er straalde niet echt enthousiasme of een warm welkom vanaf. Het ontbijt was ookergbasic,miste wat fruit,tomaatje etc.

    Het mooie weer en de locatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat echt tegenviel was parkeren er is weinig parkeerruimte daar. De omgeving waar het hotel staat is mooi maar de straten zijn erg nauw

    Het zit op een mooie plek. Het ontbijt was prima voor mij. De kamers zijn niet al te groot voor 1 persoon maar dat hoeft ook niet. Wat het belangrijkste is dat het redelijk dichtbij Lisse is zodat je niet ver hoeft te rijden voordat je op de Keukenhof bent voor castlefest

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    6,3
    Na een eerder verblijf enthousiast,nu niet meer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt matig,2soorten vleeswaren,geen tomaat,komkommer of fruit aanwezig. Kamer heel soberen direct aan doorgaande weg gelegen waar iedereen langsliep,dus geen privacy.nagenoeg geen mogelijkheid om te ventileren met deze warme dagen.

    De locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    2,5
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gastvrijheid, sanitair, water hoeveelheid douche, gehorigheid, schoonheid, locatie, onderhoud, ontbijt pas om 8 uur, daarintegen bar al om 22.00 dicht. En dan moet je dus op je kleine kamertje gaan zitten. Zeer ingetogen dorp, niemand die je gedach zegt.

    Airconditioning

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    6,3
    Goed verblijf maar niet voor gasten die slecht ter been zijn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij moesten 2 stalen trappen op om bij onze kamer te komen. De kamer was schoon maar de intrede in de hal en de ramen waren vies dwz veel spinnenweb etc. Geen koffie of thee faciliteiten op de kamer en het restaurant beneden was om 22.00 uur gesloten.

    De bedden waren goed. Heerlijk geslapen. Geen lawaai van de vliegtuigen want het dak is zeer goed geïsoleerd. Ontbijt was goed. Kaageiland is erg leuk. Je kan er zeilboten huren of een sloep. Ook hele mooie fietstochten fietsen. Kortom een prima verblijf voor een paar nachtjes.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    7,9
    Weekendje weg
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen badmatje. Weinig licht in de badkamer. Niets voor de deur. Hierdoor gevoel van minder privecy omdat de andere gasten langs onze kamer moesten lopen

    De ligging op het eilandje. Goed bed.Lijkt ons zalig met mooi weer.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    10
    We hebben genoten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Nvt

    Het is een 2 sterren hotel maar het voldoet ons inziens zeker als 3+. Het onbijt was prima. De kamer netjes. De bedden lagen goed. We waren er 2 dagen. De 1e dag hebben we in het hotel gegeten wat ook prima was. De locatie is prachtig op een klein idyllisch eilandje. Heel gemoedelijk. De bediening doet echt moeite het naar de zin te maken. Zeker een aanrader!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    6,7
    In verhouding tot andere hotels niet echt duur. Beslist goede service maar een wat eenvoudiger hotel
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai van andere gasten. Erg warm op de kamer. Enige oplossing ‘s nachts de deur die aan de galerij grenst op een kier. Geeft een iets onveilig gevoel. Onder bed en langs plinten lag dikke stoflaag. Personeel kon op onze tweede dag het ontbijt niet bijbenen. Veel te laat bijgeladen, tafels te lang niet afgeruimd. Was ook andere bediening dan de dag ervoor. Misschien was er plotseling iemand anders ingezet die de druk niet aankon? Kan wel gebeuren natuurlijk dus ik wil dat niet te zwaar aanrekenen.

    De ventilator op de kamer was zeer stoffig. Dit heb ik aangegeven en deze is direct goed gereinigd en ook gerepareerd aan een knop die niet werkte. Personeel is zeer vriendelijk.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    6,3
    Aardig hotel op een schitterende lokatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was zeer onpraktisch dat we onze kamer alleen konden bereiken via de noodtrap aan de achterkant van het hotel . Kamers waren eenvoudig maar voor een 2 sterren lokatie voldoende. Personeel kon vriendelijker. Verder veel overlast van vliegtuigen en harde muziek toen wij er waren

    De omgeving is het grootste pluspunt van dit hotel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,5
    Prima op een fantastische locatie
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden mogen echt wel eens vervangen worden.

    Prijs kwaliteit is passend, zelfs een goed ontbijt voor de prijs. Locatie is geweldig en parkeren bij het hotel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    7,9
    Prachtige (watersport-omgeving).
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het is wel handig om te weten dat het hotel op een eiland ligt en de pont ernaartoe E 7,80 kost (retour). Pont vaart gelukkig "24/7". Inderdaad een enigszins gedateerd hotel maar de prijs er er dan ook naar (E 55,-- incl. ontbijt). En erg behulpzaam en vriendelijk personeel. Oh ja, en het ligt onder de aanvliegroute van de zgn. "Kaagbaan" van Schiphol dus als de wind "verkeerd" staat.....

    Prachtige (watersport-omgeving). En service dat ik 's avonds bij aankomst om 22.30 toch nog een tostie kon krijgen. Restaurant sluit om 21.00 u. En restaurant "Tante Kee" even verderop was om 21.30 u ook al dicht

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    4,6
    niet voor herhaling.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Sorry,zie boven

    Geslapen in mijn jeugdherberg, te duur om als ouderen langs buitenwenteltrap naar verblijf te moeten. Niet echt schoon, mensen die langs komen kunnen bij je naar binnen kijken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    6,3
    De omgeving is erg mooi, maar het hotel valt een beetje tegen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers zijn erg gedateerd en ook de douches. Kamer lijkt wel schoon, maar onder het bed moest nog even gezogen worden. Dat werd wel gedaan toen ik er om vroeg. We hebben niets in de kast gelegd, omdat die ook niet schoon leek te zijn. Bij de bar hadden we wat meer gezelligheid verwacht. Misschien eens andere muziek proberen. De tweede avond zijn we daar niet meer gaan zitten.

    Het ontbijt was voldoende, maar helaas alleen kaas, ham, hardgekookt ei en zoet als broodbeleg. Ik kan geen varkensvlees weten in verband met allergie, dus weinig keus.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    5,4
    Leuke ligging op soort van eilandje.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer zeer gedateerd, wc bijna onmogelijk om op te gaan zitten. Geen licht bij de wastafel/spiegel. Spinnewebben bij het raam. Ontbijt zeer karig, weinig keus.

    Leuke ligging op soort van eilandje. Fijne bedden.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    4,6
    Zonde van t geld
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles behalve lokatie

    T was overal erg vies, vuil bakken nog vol kringen op de tafels vaatwasser had niet gedraaid ect, bad spekglad je kon niet douchen in bad,

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    9,6
    9
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een tip: een balkje op het hoogste stapelbed wat voorkomt dat je eruit vallen kan. Verder echt heerlijke bedden!

    Een heerlijk rustig familiehotel. Veel in de omgeving te doen en strak ingericht.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 februari 2018

    8,8
    Goede service, kwam om 01.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Goede service, kwam om 01.00 uur s'nachts aan. Was geen probleem, sleutel zat in de deur van de kamer. En het noodzakelijke pontje vaart dag en nacht. En de achtergelaten oplader wordt keurig opgestuurd.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    9,6
    Heerlijk, gezinsvriendelijk!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    er viel verder niets tegen.

    Kamer was klein maar prima, zeker voor deze prijs. Ontbijt was heerlijk, hoewel croissants nog wel een lekkere aanvulling zou zijn. Soms was er wel eens iets op: daar moest je dan zelf om vragen maar werd dan ook direct geregeld.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    6,7
    Klein, klein, klein. Alles is klein op dit eiland.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Dineren moest buiten het hotel. We zijn bij diverse restaurants geweest en zij hadden allen een ding gemeen, de bediening was tot sterven toe langzaam. 'n Wachttijd van 'n uur schijnt heel gewoon te zijn.

    De kamers (en met name de badkamers) waren bijzonder klein. Het ontbijt was prima echter ondanks aangegeven was er geen mogelijkheid om te dineren. Voor ons niet voor herhaling vatbaar.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    5,0
    Het weer heeft goed gedaan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer. Was erg klein. De hygiene viel tegen. Koelkast was vies. Er lag nog stof. Douche en toilet waren wel netjes. Het is wat gedateerd

    Het heerlijke weer. Als het slecht weer was denk ik dat het niet een prettig weekend geweest was. Het zit rondom in het water waar je kan varen. Daar was het dit weekend perfect weer voor

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    2,9
    Slecht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik zou dit aan niemand aanraden.Het was er absoluut niet proper.Zowel niet op kamers,nachttafels,kastjes onder de lavabo echt vuil en vies.Nog medicatie en oordoppen op grond gevonden.Ontbijtzaal wordt niet gepoetst ofzo.Zware teleurstelling!

    De natuur buiten

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    3,8
    Zeer matige kamer (nr.5 ) maar best redelijk ontbijt. Niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontvangst!! Wát n sjacherijn van een vent; (man, rond 55 jaar, oude slobber kleding) binnen 5 min. ruzie mee gekregen als ik niet op mijn lippen had gebeten. Wat n aanfluiting voor n gastheer....zo'n man moet echt ander werk gaan zoeken!!

    kamers geweldig?? Nee, was n hok van een paar M2 met veel haren in het doucheputje........

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    6,7
    Genieten aan het meer!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Tapijt in de kamer. Hygiëne kon iets beter. De wenteltrap is niet zo gemakkelijk. Als je langer dan 1 nacht blijft en het eiland af moet, is het pont wel erg prijzig!

    Het ontbijt is goed en lekker! Misschien nog wat fruit? Vriendelijke ontvangst, ook aan het ontbijt! Prima kamer met eigen ingang. Handig met een hond. Nette badkamer! Mooi gelegen. De overzet met het pont was een leuke ervaring. Lekkere eetadresjes in de buurt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,1
    Weekend Castlefest
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Alleen sinaasappelsap bij het ontbijt, verder niets aan groente of fruit. Weinig parkeerplekken, onhandig in- en uitrijden. Moeilijke wenteltrappen naar onze kamers.

    Locatie vlakbij Castlefest / Keukenhof

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    7,1
    Locatie leuk.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    In hotel zijn honden toegestaan,in de kamers ligt zelfs vloerbedekking wat dus echt niet kan!! Ook zeer onhygiënisch om honden in de eetzaal toe te laten!! En te moeten ontbijten met 2 kwijlende labradors de tafel naast je,is niet echt fijn.

    Locatie leuk. Vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    4,2
    Voor senior met volle portomonnee en 2dgn verblijf goed te doen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voelde ons een vreemde eend in de bijt. Voelde geen gastvrijheid, enthousiasme ontbrak bij personeel. Kamervloer tip: haal bedden van de plek. Sok, bril, plastic beker pepermunt vorige gasten en stof lag er nog onder....en elders ook!:-( Tijdens ons 7dgn verblijf is het toilet niet 1 x schoongemaakt. Of mogen we dat niet verwachten van een 2 sterren hotel? Eiland is prachtig. Een verblijf van 7 dgn is veel te lang! 1a2 dgn verblijf is aan te raden en te doen. Het is jammer dat je als hotelgast overgang pontje elke dag moet betalen. Het verplicht nl om hele dag weg te blijven, anders wordt het een kostbare aangelegenheid. Kosten 4,50 overgang naar pontje. Misschien een idee om ook een budget eetgelegenheid te maken. Althans, dagschotel betaalbare prijs aan bieden. Als je 7 dgn verblijft in een kamer zonder kookgerei, worden de kosten hoog. Als je het over het algemeen neemt, kan je beter buiten Kaag in hotel verblijven en lopend pontje over en eiland Kaag bezoeken en je bootje huren.

    Het matras!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    10
    Zeer leuke plaats!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    NIETS!

    Zeer toffe omgeving om te wandelen en bootje varen! Heel vriendelijk en behulpzaam personeel! Je bent snel in de buurt waar je dient te zijn. Hartelijk dank voor het verlbijf. Een tip: enkele stukjes fruit plaatsen bij het ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    6,3
    Kamers zijn zeer gehorig.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kamers zijn zeer gehorig. Elke ochtend meegenieten van de in het hotel verblijvende Oost-Europese werknemers van de lokale werf die om 6 uur opstaan. Kamers zijn gedateerd

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    5,8
    Personeel onaardig verder heel basic
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt weinig keuze, geen vers fruit. Personeel niet bereid Koffiemachine aan te zetten voor cappuccino. Niet verteld bij de boekingdat er een feest was de volgende ochtend waardoor geen parkeerplaats meer was. Omboeken waren ze wel vriendelijk in.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    5,4
    Basic hotel in een leuke omgeving; maar hooguit voor een enkele nacht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er zijn weinig hotels zoals dit hotel, die via Booking.com annuleringskosten hanteren en bij aankomst ook nog direct om betaling vragen. Iets teveel vanuit het hotel gedacht. Wij hadden een kamer in het oude huis voorzijde, 1e etage. Op punten ontbreekt het aan aandacht: - de basic kamers in het oude huis (1e etage) zijn erg gehorig - 's nachts was de keukenventilatie o.i.d. continu hoorbaar - nul uitzicht - bedden zijn erg spartaans voor lichtere mensen - nachtlampjes bij bedden waren simpelweg niet aangesloten Moraal: Prijs-kwaliteit verhouding is scheef. Wellicht komt het doordat de streek erg toeristisch is, waardoor gemak kan ontstaan bij een hotel.

    Ontbijt is op zich toereikend. Restaurant deel is ook netjes ingericht. Ontvangst was hartelijk. Omgeving is, zeker bij mooi weer, interessant.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    6,3
    Goed gewoon , geen super hotel maar dat was bekend . Voor de prijs zat .
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Buiten geen goede fietsenstalling . (We waren op de fiets gekomen.) Wel een plekje gehad hoor in vergaderruimte 🤔😏 We misten wat fruit bij het ontbijt. Alle dagen kaas en ham ☹️😏

    Het ontbijt was goed maar had liever wat wisselingen gezien. Bedden waren goed . Bad kamet niet zo blij met douche in het bad . Verder een mooi plekje. Leuk dorpje als je er nooit geweest bent. Kregen goed advies over route die we wilden fietsen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    8,8
    We gaan graag nog een keertje terug.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets, was wat we er van hadden verwacht.

    Het overvaren met het pontje was leuk. Kosten overvaart retour ad € 4,50 vinden wij redelijk. Wij hadden een gezinskamer. Wisten niet dat er ook een bad aanwezig was, verrassing! Vanuit onze kamer zag je zelfs de koeien in de wei onder je raam staan. Vriendelijke mensen, mochten 's avond spelletjes doen in het restaurant, niets was te veel moeite. Ook de kinderen wilden nog niet naar huis. Je kunt er veel verschillende activiteiten in de omgeving ondernemen. Van een bezoek aan de Keukenhof, het lopen van het laarzenpad, bootje huren en naar Leiden varen tot aan bezoek aan Schiphol. Kortom een aanrader, zeker ook voor gezinnen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 april 2017

    10
    tres bon qualite prix
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    het hotel is goed gelegen en heeft een goede kwaliteit/prijs het restaurant is terplaatse en heeft een goede keuken met verschillende keuze. heel kalme omgeving en goed bereikbaar. het personneel is heel vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    5,4
    We zouden twijfelen...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Hotelkamer viel helaas wat tegen, de netheid had beter gekund. Redelijk gedateerde infrastructuur. Verder wat ditjes en datjes die ons tegenvielen. De uitbaters doen wat ze kunnen, en waren vriendelijk, maar we hadden de indruk dat het soms wat teveel werd qua organisatie en logistiek. We hadden het eigenlijk anders verwacht.

    Mooi uitzicht vanuit de kamer, rustig gelegen. Voldoende parking. Ontbijt was goed.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    9,6
    prijs/kwalitei verhouding is zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    kamer was net - het poetsen was wel een beetje "met de franse slag"

    ontbijt was volledig - kamer is comfortabel met goede bedden en basisuitrusting (douche -wc - lavabo) - TV met (meer dan) voldoende kanalen

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2018

    5,0
    Plek
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nors

    Plek

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 25 september 2018

    5,8
    De ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vieze vloerbedekking op slaapkamer waar je gelijk van buiten naar binnen loopt. Karig ontbijt

    De ligging.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    8,3
    Verrassend en prachtige natuur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze fietsen hadden we liever in een afgesloten ruimte gezet in de nacht

    De kamer was ruim en gezellig ingericht

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    9,6
    Lokatie en service
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Lokatie en service

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    3,3
    Eens maar nooit meer.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt.schoonmaken van de kamer. Parkeergelegenheid.

    In feite niets

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    5,8
    De bedden waren heel hard , geen klein koelkastje op de...
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren heel hard , geen klein koelkastje op de kamer ivm broodbeleg voor een dag sporten van mijn zoontje

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    5,4
    ivm met boesch riva evenement 4 nachten in orion zoals gezegd matig
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    personeel onbijt kamer

    locatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    3,3
    Kamer was te doen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte bediening. , ontbijt heel slecht. Koude

    Kamer was te doen

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    8,3
    Prima hotel alleen ontbijt viel tegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De keuze bij het ontbijt van beleg was zeer mager.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    7,5
    Goede uitleg gehad van de omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij Het personeel hadden wij liever gezien dat hun kleding de naam van het hotel op stond. Was nu best slordig.

    De lokatie. Een goed hotel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    6,7
    We hebben er een nachtje geslapen voor vakantie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gang was rommelig door een verbouwing. En de ramen waren niet schoon aan de buitenkant.

    Het ontbijt was top. De kamer was goed.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    6,3
    Locatie is mooi
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein sober en ouderwets kamertje die je kon bereiken met een wenteltrap die buiten ligt . Ontbijt erg basic en weinig keus

    Locatie is mooi

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    8,3
    gezellig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    na ieder uitstapje al die beoordelingen invullen

    kleinschalig dorpje

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    10
    Een leuk, gezellig hotel, op een unieke plek!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een leuk, gezellig hotel, op een unieke plek!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    7,9
    Wij vonden de omgeving heel mooi
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was iets te klein

    Wij vonden de omgeving heel mooi Het hotel lag op een top locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    9,6
    Zeker voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Ontbijt was heerlijk in een gezellig restaurant. Locatie fantastisch!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    9,2
    Zeer klantvriendelijk
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer klantvriendelijk

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    7,9
    Top locatie, goed standaard ontbijt inbegrepen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Stof en spinnewebben in gordijnbakken en aan de ramen.

    Top locatie, goed standaard ontbijt inbegrepen. Comfortabele bedden. Gezellig hotel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    8,3
    was voor ons uitstekend
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    voor ouderen ijzeren trap omhoog

    kamers en ontbijt was prima

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    10
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    7,9
    genoten
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    weet ik niet

    alles was goed

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    7,5
    Overnachting voor 1 nacht prima leuke plek op dit kleine eiland
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    bedden linnengoed kapot, bed nakijken schroeven los kraakte

    Ontbijt prima, leuke gemoedelijke zweer.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    8,8
    Prima voor 1 of 2 nachtjes, ontbijd was prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer (douch / toilet) gedateerd

    De accommodatie was verassend op het eilandje Kaag

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    7,5
    een stemmig verblijf in Kaag
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het ontbijt was sober maar gepast

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    8,8
    voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt eenvoudig, maar voldoende. diner was prima

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    8,8
    We zijn vriendelijk ontvangen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    We zijn vriendelijk ontvangen de kamer was schoon alles was aanwezig het ontbijt was goed Wij komen zeker weten terug

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    8,8
    Vriendelijk personeel en rustieke plek zorgen voor een fijn verblijf
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was klein, maar alleen heb je ook niet meer nodig.

    Goed bed en zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    9,2
    Super!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer flexibel personeel, schitterende locatie, zeer goede prijs/kwaliteit-verhouding

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    10
    geweldig verblijf mooie locatie vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    nvt

    kamer geweldig, ontbijt prima

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    3,3
    Erg rommelig en gedateerd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slaapkamer met zijn stalen. En harde bedden.

    Erg rommelig en gedateerd

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    7,1
    Personeel heel vriendelijk,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Geen kleerkast

    Personeel heel vriendelijk, Ontbijt was goed

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    7,5
    ontbijt was zeker in orde, mensen vriendelijk en de kamers...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt was zeker in orde, mensen vriendelijk en de kamers waren zoals we verwacht hadden, zeer mooie omgeving

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    5,8
    Ondanks wat minpunten toch een leuk veblijfsvegunning gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer zeer klein en stoffig

    Ontbijt was goed Bediening vriendelijk

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    6,3
    mooie ligging je kan er vele kanten op uitstap , de rest was zoals verwacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    best een haardroger meebrengen van thuis, verlichting badkamerspiegel vernuftig maar te weinig licht

    het was zoals verwacht

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    6,3
    ok
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prijs van anderen was lager

    Verbleven in februari 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: