Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Park Hotel 4-sterren

Stadhouderskade 25, Amsterdam Oud-Zuid, 1071 ZD Amsterdam, Nederland

#119 van de 410 hotels in Amsterdam

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1986 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    9,2
    Aangenaam hotel op uitstekende locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er viel niets tegen, wij waren hier al eerder geweest.

    Rustige, lichte, comfortabele executive kamer op de 7e verdieping. Goed bed. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    7,1
    Mooie kamer maar zeer vuile gang
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer naast de onze werd verbouwd, geen last van lawaai maar gang leek wel een bouwwerf zo smerig. Daarnaast vind ik ook dat je niet dezelfde prijs kunt vragen voor deze kamer dan de andere ( foto’s op website) er was enkel een dak venster, je kon dus niet echt naar buiten kijken, dit had ik wel graag geweten bij boeking.

    Ligging is perfect, kamer is mooi ingericht.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    6,7
    Goed genoeg om nog een keer te bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Nauwelijks NL sprekend personeel aan balie en diverse openbare ruimtes. Kamer was qua uitrusting zeer goed verzorgd echter wanden waren aan verfbeurt toe!

    Locatie is super. Vondelpark, Leidseplein en museum plein in de directe omgeving

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    8,3
    ontbijt prima
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Executive Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Momo: super lekker eten, desondanks het lawaai en schaarse verlichting. Hippe sfeer als bar niet als restaurant. Verder enorm overprijsd!!!!! Brandalarm: alleen te horen in centrale gang, niet op kamer op de hoek!! K655. Veiligheid???? verder hieromtrent via personeel verwarde communicatie. Parking te duur! Desondanks Wi-Fi code geen verbinding mogelijk. Wel overal goede 4G. Rekening op tv is zeer goed idee maar toch zeer onrustwekkend als verkeerde sommen toegevoegd worden!! Tot 6500 euro voor 2 dagen!!!!

    ontbijt prima executive kamer prima in orde. goede regendouche Personeel zeer hulpvaardig en vriendelijk!!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    6,3
    Ontbijt was best veelzijdig, maar je merkt heel duidelijk...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was om 16.30 uur nog niet schoongemaakt

    Ontbijt was best veelzijdig, maar je merkt heel duidelijk dat het niet allemaal topkwaliteit is. Dat zeker voor de prijs van een ontbijt die niet mis is.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    5,8
    te duur voor wat het was
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    slechte matras // onze auto was verplaatst zonder toestemming // open badkamer ( maw toilet gewoon in kamer met glazen scheidingswand ) // nachtlawaai andere gasten ( slaande deuren ) // slecht wifi bereik // personeel was niet echt informatief, we hebben zelf moeten informeren naar parking, ontbijt enz, over toeristische bezienswaardigheden enz hebben ze ook helemaal geen info gegeven.

    het ontbijt was inorde, het personeel was vriendelijk, kamers waren proper, goede ligging van het hotel, mooi modern hotel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    8,3
    super locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    bed was te klein, en te zacht maar dat is persoonlijk, jammer dat de venster niet open kon, en helaas de koffie bij het ontbijt was niet lekker

    locatie is de max, zeer netjes hotel, en parking voor ons was ook super, lekker ontbijt, dat bij het aankomen men iedereen ontvangt en een korte babbel slaat, vind ik heel netjes en persoonlijk een hele dikke plus

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 maart 2018

    4,6
    4e keer Park hotel maar dit was helaas de laatste keer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -Houding personeel: nonchalant reageren als midden in de nacht t brandalarm afgaat. - kamer: verwarmingsbuizen liepen door de kamer en die tikte continu waardoor we niet konden slapen. - Bed, heel zacht en we lagen in t midden in een kuil. Was bekend en doorgegeven aan de baas. - Algemene service en oplossingsgerichtheid personeel. Er werd niks gedaan met feedback en ons werd niet het gevoel gegeven dat er alles aan gedaan is om de problemen op te lossen. - we zouden nog gebeld worden door een manager maar ook dit is helaas niet gebeurd.

    Locatie Interieur hotel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    5,4
    Zeer duur, zeker voor de accomodatie dat we kregen aangeboden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Bedden/matrassen waren veel te zacht. Er was geen afgesloten badkamer. Toilet en douche in de kamer zelf. Lift ging maar tot het 4de verdiep, wij moesten nog per trap naar het 5de verdiep, en personeel heeft niet aangeboden om de valies naar de kamer te brengen. Sommige personeelsleden spraken geen Nederlandse, iets wat je toch verwacht in een land als Nederland. Maar deze ervaring hadden we niet enkel in het hotel, maar ook in de rest van de stad. Bar is gesitueerd in de inkomsthal en niet echt comfortabel en/of gezellig

    Ligging was wel goed, dicht bij Vondelpark en Leidseplein

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    9,2
    Prima verblijf, komen zeker nog een keer terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer had een bad met daarin een regendouche. Geen handdouche aanwezig en als je wat langer bent kun je daar niet onder staan.

    Vriendelijkheid van het personeel, inrichting/sfeer van het hotel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    7,5
    Voortreffelijke ligging en wij gaan nog eens terug maar dan in een andere kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer vonden wij niet ruim. Daarnaast vonden wij het niet fijn dat de wastafel in de kamer was. Dat gold ook voor het toilet en de badkamer; beiden waren niet met een deur.

    Prima ontbijt en zeer behulpzaam en uitermate vriendelijk personeel

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    7,9
    Prima, wat ik als zakelijke reiziger verwacht.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik kreeg een gratis upgrade, maar kon niet zeggen dat ik nu een extra speciale kamer had. Gaf mij het gevoel dat het alleen maar een trucje was.

    Uitzicht

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    8,8
    Royaal ontbijtbuffet;
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Droge lucht en overal in hotel was het erg warm.

    Royaal ontbijtbuffet; ruime keuze. Comfortabele, schone kamer van alle gemakken voorzien (shampoo, conditioner, handcreme, haardroger, minibar, roomservice, etc)

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    5,0
    Prima ligging van het hotel met vriendelijk personeel maar verder matig.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden,deze waren naar onze wens veel te zacht, het bedbord hielp hier niet aan mee. We zakte beiden naar het midden toe. Schoonmaak was ook niet helemaal oké, veel stof op kastjes en hoeken. Wc bleef doorlopen na 1 x te zijn geweest en in de douche hing het zeepbakje los. Niet verschrikkelijk maar voor een kamer van 200,- verwacht je meer. De afsluiting van de deur klopte ook niet, het lijkt net alsof de mensen op de gang bij je binnen staan.

    Ontbijt was goed en personeel erg vriendelijk.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    9,2
    Zeer prettig
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omdat het sneeuwde had ik 3 dagen geen tv, beetje moeilijk te begrijpen in deze tijd. Savonds mag het licht in de lobby wel iets gedimd worden voor warmer gevoel.

    Heerlijk ontbijt, vriendelijk personeel, goede sfeer, kom zeker terug...

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    8,3
    De locatie,bed, badkamer, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was heel klein. Voor de prijs had ik wat meer verwacht: bijv een welkomstdrankje, kleine attentie, iets verassend. In ieder geval iets wat motiveert om terug te komen en weer zoveel te betalen. Nu zie ik weinig verschil met een goedkoper hotel behalve de locatie.

    De locatie,bed, badkamer, vriendelijk personeel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    7,5
    Zaterdagvoormiddag - we hadden de kamer ter beschikking tot...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zaterdagvoormiddag - we hadden de kamer ter beschikking tot 12u - luidruchtige (boren?) werkzaamheden in belendende kamer. Hoogst ongepast voor een kamer die om en bij de 230,- kost. Parking in het hotel kon worden aangeboden - evenwel aan dezelfde exuberante prijs (65,-/nacht) als in nabije parking.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    6,7
    Centrale ligging en toch makkelijk bereikbaar
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De bedden zijn heel klein. Parkeerplaats aangeboden door het hotel is heel duur. Je kan beter betalend parkeren op straat in de buurt. Scheelt de helft.

    Ligging is zeer centraal. Het in-en uitchecken verliep zeer vlot. Er werd ter plaatse nog de mogelijkheid gegeven om aan de voor- of achterkant te logeren. We hebben genoten van een heerlijk ontbijt met à la carte mogelijkheid.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    10
    Wederom een superverblijf!!
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchen in een bad past in mijn ogen niet bij een hotel van deze standaard.

    De 'late check-out' en de attentie op de kamer ter ere van ons 1-jarig huwelijk.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    7,1
    Heerlijke bar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kleine vliegjes in de badkamer, heb er een stuk of 10 doodgeslagen. Last van het verkeer wat tot diep in de nacht voorbij komt en je goed hoort.

    Ontbijt was slechts tot half 11, mag van mij in het weekend tot 11u zijn.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    7,9
    Gewoon goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Volgens site van booking.com kost ontbijt €18,50 maar later moet je €23 afrekenen omdat je blijkbaar moest reserveren. Schandalige aktie om een paar euro's te verdienen,

    Junior suite was goed en heerlijk ontbijt. Goede ligging, vlakbij Leidseplein.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 17 maart 2017

    8,3
    Top hotel,top locatie!!
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden mogen echt wat beter.Zijn niet hard,maar gewoon aan vervanging toe.Boxsprings zou jullie hotel vierenhalve ster opleveren.Wat betreft de rest,TOP hotel!!

    Badkamer geweldig!!Personeel allemaal super vriendelijk en behulpzaam,zoals het hoort.Locatie perfect!!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 10 maart 2017

    7,5
    Niet bijzonder en te duur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Executive kamer had uitsluitend een dakraam, na klacht een andere kamer gekregen. Kamer is gehorig, bedden te zacht.

    Uitstekende locatie. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 10 februari 2017

    8,3
    Goed
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij uitchecken lastig om uit te leggen aan de receptioniste dat onze auto in de parkeergarage was gezet door een medewerker En we de auto graag weer terug wilden om naar huis te gaan Voor een flinke auto is de garage erg klein

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 februari 2017

    7,9
    Het hotel en de stad zijn een aanrader voor shoppers en kunstliefhebbers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Tweepersoonskamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het restaurant 's avonds werkt met een tijdslot en de gerechten worden er door de strot geramd. Jammer want het eten is er heerlijk.

    De sfeer en inrichting is hier super.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 februari 2017

    6,7
    Duur voor wat je krijgt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Volgens omschrijving zijn de bedden groot: 150-180cm. Het bed dat wij hadden was slechts 140cm. We hebben twee maal gevraagd of er een alternatief was aangezien mijn vrouw 7,5mnd zwanger was, maar blijkbaar zijn al hun bedden van die grootte. Als compensatie hebben we geen parking moeten betalen. Airco werkt niet. Receptie raadt aan om gewoon de chauffage aan te zetten. Jammer voor een overnachting van 180€ zonder ontbijt.

    Locatie heel goed - personeel is vriendelijk

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    8,8
    Luxe hotel op fantastische locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de kamer was het behoorlijk warm. Niet koeler dan 19 graden te krijgen. Met raam open slapen was het net te koud. De WiFi deed het niet. Het was niet duidelijk uitgelegd aan de receptie. Beter krijg je dit op papier uitgelegd bij het inchecken.

    De ligging is perfect. Alles op prima loopafstand. De kamer met uitzicht op de grachten was top! We kregen een upgrade naar een grotere kamer. Uitgebreid obtbijt.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    5,8
    Goed, maar dan voor 3/3,5 ster.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op zich was de kamer ruim. Echter, de afwerking was wat minder. Oogde iets rommelig (slecht geschilderd). Verwarming werkte slecht. Er was een vlek op het beddengoed, die zat er na drie dagen nog op. Voor vier sterren hadden wij wat meer verwacht. Tja, en dan parkeren voor 65,- per dag. Gelukkig zag ik het op het laatste moment nog in een beoordeling staan. Het hotel maakte er geen duidelijke opmerking van toen ik de plek reserveerde. Tip: p en r olympisch stadion: 3 euro voor 3 dagen!!!

    Locatie

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2016

    10
    iets duurderhotel, maar de prijs dubbel en dwars waard.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Locatie, gemakkelijk bereikbaar met OV. Verwenfeer in het hotel,zeer gastvrije ontvangst, de HEERLIJKE zeep en bodylotion, gratis appeltjes, heerlijke bedden.Eigenlijk alles!!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 28 december 2016

    8,3
    Centraal gelegen hotel met prachtig eve
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden in de split level zijn extreem zacht. In de normale kamers is dit beter.

    Fijn centraal gelegen hotel met goede service. Mooi ingerichte kamers. Vooral de split level suites zijn prachtig, luxe en heel ruim! Een zeer uitgebreid ontbijtbuffet waar vele extra's vers op bestelling klaar gemaakt worden zonder extra kosten.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 24 december 2016

    7,9
    Voor een geslaagde citytrip in Amsterdam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik zie graag Nederlands sprekend personeel, hoeft niet perfect maar ik blijf het raar vinden dat men in restaurant bij ontbijt in Engels wordt aangesproken in de hoofdstad.

    Personeel maakt het verschil. Zeer vriendelijk en attent. Het hotel is bovendien smaakvol ingericht en de schilderij reproducties van beroemde werken van Vincent van Gogh in de lobby zijn een aanwinst. De ligging aan het Vondelpark is prachtig, Museumplein en Concertgebouw om de hoek. De fietsen van het hotel zijn goed onderhouden en dat maakt het mogelijk om nog meer van de stad te genieten.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    9,2
    Top hotel kort bij het Leidseplein
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    - Kamer op de eerste verdieping: redelijk wat geluiden van de straat te horen

    - Top locatie - Verzorgde en goed uitgeruste kamers - Beveiligdge parkeerplaats

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    8,8
    Mooi gelegen hotel met dynamische sfeer , goed ontbijt en prettige sfeer
    • Zakenreis
    • Stel
    • Executive Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ik vind het jammer dat niet alle medewerkers Nederlands spreken; ook niet eenvoudige zinnen. Ik begrijp dat er veel buitenlandse gasten zijn maar om in Amsterdam in het Engels te worden aangesproken vind ik een verarming.

    Het ontbijt is zeer goed verzorgd. We hadden een upgrade gekregen naar torenkamer; mooi ingericht met hay kussens.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    6,3
    Te duur.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te duur voor zo een klein kamer.

    Locati

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    9,2
    Wij kregen wat we van een viersterrenhotel hebben verwacht en zullen zeker terug keren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De hulpvaardigheid van het personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    10
    Subliem
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Geweldig personeel en veel te doen rond het hotel! Toplocatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    7,5
    Het bed was geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In verhouding duur, maar ja, Amsterdam hè..

    Het bed was geweldig

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    10
    was super en zeker hotel een aanrader
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niks

    alles was goed verzorgd

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    8,3
    Goede locatie, dicht bij het centrum maar toch nog rustige...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren kan je beter doen buiten het centrum.

    Goede locatie, dicht bij het centrum maar toch nog rustige buurt. Mooie kamer

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    9,2
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Executive Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was iets niet goed geregeld maar dat werd heel correct en vriendelijk opgelost.

    Service en personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    4,2
    Niks alles was kapot
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks alles was kapot

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,5
    Prima bed!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Heerlijk Jensen bed, top!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    10
    Geweldig genoten
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    7,0
    ontbijt goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    matrassen zijn slecht te noemen

    ontbijt goed

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    8,3
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren

    Ligging

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    5,0
    Bijzonder af te raden
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bijzonder veel nachtlawaai, douche ging niet, airco half waardoor snikhete kamer. parking aan 65€! voor 6uur...

    Ligging

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    8,8
    Het ontbijt en dinner waren heerlijk!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De parking was vrij duur.

    Het ontbijt en dinner waren heerlijk! Super goede bedden en rainshower!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    9,6
    Onwijs lekker bed en de kamer was netjes en schoon.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Onwijs lekker bed en de kamer was netjes en schoon.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    9,6
    Super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden liever een douche cabine in plaats van een bad

    De kamers zijn goed en schoon

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    7,5
    Top
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dicht bij centrum

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    10
    Top
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Brandalarm in de ochtend. Vreemde afhandeling.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    7,9
    Ligging is super als je de musea wilt bezoeken
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging is super als je de musea wilt bezoeken

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    7,1
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai van buiten

    Ontbijt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    8,8
    Fijn om weer terug te zijn in het Park Hotel na 40 jaar !!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Zeer vriendelijke ontvangst !

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    7,9
    Het was een zalig verblijf, we gaan zeker nog terug!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was super lekker, vers fruitsap, vers fruit, alles heel verzorgd 🔝

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 februari 2018

    7,9
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Locatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    8,3
    Dank voor de geweldige up grade!
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Dank voor de geweldige up grade!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 januari 2018

    8,0
    Helemaal in orde, upgrade naar een grotere kamer zonder verdere kosten. Vriendelijk personeel.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeren erg prijzig.

    Prima ontbijt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    7,5
    Kamer kon wel een upgrade gebruiken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer kon wel een upgrade gebruiken

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    7,1
    Comfort bedden / te zacht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Comfort bedden / te zacht

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    7,5
    Goede locatie, centrum goed bereikbaar vanaf ligging hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vrij duur om achteraf ontbijt bij te boeken.

    Accomodatie van de kamer en onthaal was prima.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    10
    Zeer goed en gastvrij hotel met heerlijk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Perfect hotel, buitengewoon vriendelijk en gastvrij personeel

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    8,3
    Heerlijk!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie inrichting. Heerlijk bed

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    10
    Goed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    MOMO restaurant serveerde voor Euro 45 een kleine hoeveelheid vis plus klein bakje rijst. als hoofdgerecht...over de top !

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    8,3
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geur badkamer vies

    Vriendelijkheid personeel | Locatie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    8,8
    Zeker de moeite waard om terug te komen!
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zachte bed

    Ontbijt en vriendelijkheid personeel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    8,8
    Top!!!0
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen gratis parkeren bij het hotel

    Het hotel die centraal ligt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2017

    7,9
    locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kleine kamer; raam kon niet ver genoeg open; douche/wc klein

    locatie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    8,8
    Heerlijk !!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs van het ontbijt

    Heerlijk bed en kussens

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    5,8
    Ok
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat het bed te zacht is dus geen steun en dat er enige tijd geluidsoverlast was.

    Het uitgebreid ontbijt was in orde.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    10
    we hebben een leuk weekend gehad in Amsterdam met een fijn hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    alles was prima, goede locatie en een gezellig verblijf!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    9,2
    Geweldig
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie strakke kamer, perfect gelegen bij het casino en naast Momo, waar ze een heerlijk ontbijt bereiden.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 november 2017

    8,3
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren te duur

    Value for money, restaurant Momo, uitstekend ontbijt, mooie kamers

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    9,6
    Het hotel gaf ons een gratis upgrade naar een heel mooie...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel gaf ons een gratis upgrade naar een heel mooie kamer. Top!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    4,2
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te klein zowel kamer, bed, douche Enkel vuilnisbak in toilet Verouderd

    Ontbijt is heerlijk

    Verbleven in november 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: