Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel-Pension Boone

Torenstraat 17, 4365 AD Meliskerke, Nederland

#2 van de 5 hotels in Meliskerke

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 369 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    6,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 – 75

  • Beoordeeld op: 8 november 2018

    4,6
    Kamer in aanpalend gebouw met niet echt uitnodigende ingang...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Externe Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer in aanpalend gebouw met niet echt uitnodigende ingang was compleet anders dan de foto's die op de website stonden. Badkamer los van de eigen kamer is niet zo praktisch. 2 stoelen vallen moeilijk te omschrijven als een zithoek...

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 5 november 2018

    10
    Prima accommodatie in een mooi Zeeuws dorp tegenover de kerk.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel Pension Boone ligt in een dorpje, ver van alle toeristen van Domburg. Nieuwe kamers die met zorg zijn ingericht met een mooie inloopbadkamer. Het ontbijt bestaat uit een eenvoudig ontbijtbuffet met lekkere verse broodjes, vleeswaren, fruit e.d.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2018

    8,8
    Nette kamers, verzorgd en lekker vers ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Externe Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel zachte matrassen bij de buget kamers. Als je last hebt van uwe rug is dat gene aanrader.

    Nette kamers, verzorgd en lekker vers ontbijt. Perfecte locatie voor andere dorpen te bezoeken! Vriendelijke uitbaters !

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2018

    8,3
    Helemaal goed
    • Gezin met jonge kinderen
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Bij aankomst Hotel was de eigenaresse niet vriendelijk. Ik zou nog niet hebben betaald. Dat was natuurlijk wel zo. En of wij, wij waren met 15 personen, de volgende morgen om10.00 uur de kamer wilden verlaten. De volgende morgen was de eigenaresse wel vriendelijk. Kinderen kregen zakje snoep. Het leek wel een andere vrouw. De Hotelkamers waren niet onder een dak. Wij hadden 7 kamers. 4 Waren in het ene gebouw en de anderen waren in het Hotel zelf.

    Kamers waren schoon en ruim en nieuw. Ontbijt was heerlijk.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2018

    8,3
    Prima kamers, netjes ( alles net nieuw) Goede prijs...
    • Groep
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prima kamers, netjes ( alles net nieuw) Goede prijs kwaliteit verhouding. Wij hadden het verzoek om heel vroeg te ontbijten en dat was geen probleem.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2018

    7,5
    het voldeed aan de verwachting.
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    het was in de avond wat fris op de kamer want de verwarming springt nog niet aan volgens de verhuurder.

    het ontbijt was niet overdadig maar goed. de kamer was prima, jammer dat de straat er dicht langs loopt wat wat lawaai geeft.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2018

    7,5
    Een midweekje in het Zeeuwse is altijd leuk. Leuke stadtjes en dorpen goed bereikbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Tijdens het ontbijt nogal stil. Muziekje op de achtergrond zou een pré zijn. De uitbaatster is vrij stil en legt bijna geen contact.

    Uitermate goed verzorgt in een mooi opgeknapt Hotel. Ligging vlakbij het strand en rondom goed bereikbaar. Parkeerplaatsen voor de deur. Alleen vroegen wij ons af, indien een invalide persoon een boeking doet, wordt het lastig om naar boven te komen. Een traplift zou een uitkomst zijn. De trap naar boven is nogal stijl en smal.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2018

    9,2
    Wij vonden het een zeer geslaagd verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De tweede dag een paar extra handdoeken en badmatje Dit is maar een tip hoor !

    De kamer was netjes en zoals we verwacht hadden . 3de bedje mocht voor ons wat degelijker zijn als het moet dienen voor een volwassen persoon Maar we zijn toch zeer tevreden We komen zeker terug

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 30 september 2018

    9,6
    Mooie, fijne, rustige en nette uitvalsbasis voor uitstapjes met lekker ontbijt aan begin van de dag.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het enige wat tegenviel was het schelle slaan van de kerktorenklok. Bij net tegen inslapen aanzitten of wakker liggen is dat vervelend. (Raam hadden we wel openstaan)

    Mooie ruime kamer. Fijne douche zowel de gewone als de 'regen'douche. Lekker ontbijt met vers fruit. Op verzoek ook mesje om appel te schillen. Heel goed.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 22 september 2018

    4,6
    Zeer matig , onprofessionele mevrouw die de gasten te woord staat .
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij boekte een budgetkamet €70 Vroegen of we een ligbad konden krijgen.online. De dame die het bedrijf runt gaf ons bij aankomst daarop een luxe kamer die €10 kostte maar aan onze wens zou voldoen!( Zo deed zij het voorkomen). Onze verbazing was groot dat we, aangekomen in onze 'luxekamer met ligbad' geen ligbad aantroffen! Ik ging dit melden bij dezelfde vrouw bij de bar en ze zei doodleuk: Wij hebben geen enkele kamer met ligbad! Ik zei: Wij vroegen een ligbad, geen grotere kamer!! De budgetkamers hadden namelijk dezelfde inrichting- wasbak, toilet, douche-- waren alleen kleiner ! Ik zei vervolgens: 'Dan geef ons maar een budgetkamer zoals wij ook geboekt hadden. Antwoord van haar: 'Die heb ik niet meer vrij'!!!!! Welke brutaliteit en bedrog!!! Tja, we hebben de kamer maar benut maar dit is gewoon je reinste oplichting! Ze had gewoon eerlijk moeten Zeggen: Wij hebben geen kamers met ligbad, ik kan u wel een grotere kamer aanbieden. Maar niet op eigen houtje onze boeking budgetkamer veranderen in grotere kamer-- die enkel een paar vierkante meter groter was maar niet meer luxe bood dan hun budgetkamers. Ik voel mij opgelicht. Het gaat mij niet om de €10 verschil; het gaat mij om het principe dat je een budgetkamer boekt ( vraagt om een ligbad) en dan opgezadeld wordt met een duurdere kamer EVENEENS ZONDER LIGBAD!! Schandalig! Omdat we ons opgelicht voelen zulken we altijd hotelpension Boone AFRADEN bij onze bekenden. Bijkomstigheid: ze konden waterkokers neerzetten, dat is tegenwoordig in letterlijk elk pension en hotel de gewoonte, Boone blijft daarmee achter in de tijd.

    Het ontbijt was goed.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    8,3
    Voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets viel tegen .Het was er rustig na een dagje de toerist uitgehangen te hebben in mooi Zeeland.

    Alles was uitstekend.het hotel was pas gerenoveerd.Alles zag er mooi en schoon uit .De bedden waren goed en de doucheruimte ook.Ook het ontbijt was prima verzorgd

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    7,1
    Het bed was prima, de kamers waren eenvoudig (basic kamer)...
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was geen probleem, maar we waren niet van tevoren op de hoogte van het feit dat we op zondag voor 10.00 uur uit moesten checken.

    Het bed was prima, de kamers waren eenvoudig (basic kamer) netjes en schoon.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    8,3
    Zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Externe Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Halletje na voordeur beneden was wat rommelig. Bovenste tree trap even op letten, omdat deze ongelijk aansluit. (Stoelen op balkon zagen er niet schoon uit, maar het was wel leuk dat er een zonnig balkon was!).

    Zeer vriendelijk personeel. Goed ontbijt met lekkere broodjes!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    7,9
    Goed om terug te komen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    TV -ophangbeugel aan tussenwand geeft bij normale sterkte snel geluidoverdracht naar belendende kamer. Hierdoor hebben we het geluidniveau extra laag gehouden.

    Afstand parkeren naar voordeur. Gastvrije ontvangst Goede nachtrust

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    7,9
    Wel fijne dagen gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Geen achtergrond muziek bij het ontbijt! Gevraagd aan de eigenaresse >> ontwijkend antwoord gekregen Heb dit nog nooit meegemaakt Leek wel Tholen op zondag ??!!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    10
    Heb niets aan toe te voegen. Geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heb geen suggesties we hadden een paar geweldige dagen en genoten van de rust

    Het ontbijt was goed verzorgd en meer dan voldoende. De kamer was schoon. Iedere dag schone handdoeken.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    8,3
    Heel goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Geen avondmaal kunnen nuttigen, aangezien de eetzaal volzet was.

    Het ontbijt was tip top. De kamers waren ruim en aangenaam. De douches proper en hygienisch. Rustige omgeving.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    9,2
    Net gerenoveerde kamer;
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Net gerenoveerde kamer; proper en comfortabel . Lekker ontbijt Ideale startplaats voor fietstochten , 2 km van Zoutelande ( prachtig strand-duinen) Beautycase vergeten, telefoontje, s'anderendaags thuis bezorgd met Post NL Prima service

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    9,2
    Prima verblijf voor een nachtje.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was nogal gehorig. Wifi verbindinding was er, maar we konden niet op internet. Door late aankomst en omdat we dit niet dringend nodig hadden dit niet meer gemeld, was waarschijnlijk wel te verhelpen geweest.

    Kamer was gelegen in woning aan de overkant. Mooi ruim, met prima bedden, koelkastje, zitje en keurige badkamer. Alles netjes schoon en cormfortabel. Bij het ontbijt in het hotel zelf was een ruim assormimet broodjes, beleg, yoghurt, vers fruit enz. Goed geregeld voor een klein hotel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    10
    Ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als de snackbar open was, rook de hele kamer naar de frituur. De ramen konden dan niet open blijven. Dat is niet prettig als de temperatuur boven de 30 C ligt.

    Ruime kamer. Zag er goed uit. Fijn dat er een koelkastje op de kamer was. Er werden ook fietsen verhuurd, wat wij heel prettig vonden.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    8,3
    Gezellig en top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De Wi-Fi deed het bij ons niet, en de messen waren bot.... maar dat was dan ook het enige

    Alles was prima voor elkaar! Mooie kamer en badkamer alles duidelijk nieuw. Leuke eigenaar en het ontbijt was goed!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    9,6
    Helemaal super.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De eerste nacht hebben wij niet zo goed geslapen omdat de kerkklok (kerk staat aan de overkant) ieder half uur en heel uur luidde de hele nacht door en het hotel ligt aan een doorgaande weg waar het verkeer tot diep in de nacht voorbij raasde. Wij hadden dit niet verwacht in een klem dorpje. De volgende nacht toch maar het raam dicht gedaan en veel beter geslapen. Door de hitte hadden wij het raam open gezet. Eigenaren kunnen hier niets aan doen.

    De kamer was prachtig en later bleek dat wij een luxe kamer hadden gekregen ipl de budgetkamer die wij geboekt hadden.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    7,9
    Voor een vakantie weg van de drukte is dit de ideale uitvalsbasis.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De Wifi op de kamer werkte niet. Er was een verkeerd paswoord en de eigenaar kon me niet helpen. De Wifi in de ontbijtzaal werkte wel.

    Lekker ontbijtbuffet. Nieuwe ruime kamers.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    7,9
    Prima overnachting bij Boone, Meliskerke.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt is basic (in keuze).

    Pension ligt op korte afstand van Zoutelande, er is voldoende (gratis) parkeerplaats direct in de buurt. (Bad)kamer was zeer ruim, licht en schoon. Bar gedeelte beneden biedt mogelijkheid tot afzakkertje na dagprogramma. Vriendelijke eigenaren.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    7,5
    Heel goed bevallen, goed om te onthouden en nog eens terug te gaan
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk is er niets tegengevallen

    Vriendelijke mensen. Gelegenheid om wat te drinken bij aankomst. Heerlijk, goed verzorgd ontbijt, koelkastje op kamer!!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    8,8
    Bij Boone kun je goed Kome.............
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Helemaal niks...……...

    Plek Boone is prima, de mensen, de kamer en het ontbijt. En een lekker koud biertje als je binnenkomt, niet te versmaden.............................Meliskerke heeft alle ambachten voor de inkoop van brood etc.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    10
    Wij komen zeker vaker terug. Het is ons prima bevallen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wifi werkte niet.

    Mooie grote kamer, prima bedden en hele goede service. Ligging ideaal voor fietstochten naar Middelburg, Veere en Zoutelande strand. Ideaal dat het hotel ook prima fietsen verhuurt. Ontbijt is ook prima met heerlijke koffie.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    10
    Prima hotel
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk rustig hotel , geen last van andere gasten , was niet gehorig , terwijl toch het hotel vol zat Je kan van daaruit alle kanten uit Fietsen huren aan het hotel zelf Een hotel om terug te komen 👍🏻👍🏻

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    2,5
    Ontbijt was prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rommel (verfpotten,kranten) aan en op de trap naar de budget kamer! Zeer vuil raam waar je amper nog kon door kijken!

    Ontbijt was prima! Linnengoed netjes en proper!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    8,3
    relaxt rustig dorpje dicht bij strand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    alleen de koelkast als je die gebruikt hoor je elk kwartier aanslaan verder geen klachten

    kamers waren ruim netjes ontbijt was goed en uitgebreid koffie was heerlijk en broodjes lekker vers lekker relaxt en vriendelijk ontvangst van gastvrouw elke morgen vragen werden vriendelijk beantwoord

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    10
    In één woord fantastisch
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets.in ë

    De kamer was top. Alles zag er pertect uit. We zijn 1 nacht gebleven dus het was een goede keuze. Zouden zeker terug gaan als we in zeeland willen overnachten.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    10
    Wij hebben ervan genoten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kerktoren die elk uur luidt. Ook 's nachts.

    Mooi verzorgd ontbijt! Mooie nette kamer en aparte badkamer . Alles nieuw. Een aanrader. Goeie uitvalsbasis om zeeland te bezoeken.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    5,0
    teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Via de trap in de schilderswinkel kom je in je kamer. De kamer is erg gehorig. Er zit een kuil in de matras, je voelt de veren.

    De ontbijtruimte is prachtig, het ontbijt goed. Het personeel is aardig en behulpzaam. De doucheruimte is schoon.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    5,8
    We hadden meer verwacht. ..alles schoon iedere dag.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer ...wc...douche ...bed opmaken was 2 dagen niet gedaan .Alleen handdoeken werden verschoond..

    De mooie kamer in MOOI huis...alles pas nieuw.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    5,4
    Matig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Externe Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligt niet in het mooie hotel. De kamer lag boven een verfopslag waar het niet schoon was. De raam kon niet open omdat de schoorsteen van de naastgelegen friture onder het raam lag.

    Het was dicht bij het strand, Veere, Domburg

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    7,1
    Prima verblijf.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ingang via rommelige hal gedeeld met een verfwinkel, verlichting, geluiden tot 22.00 uur.

    Goed ontbijt, half acht tikje te laat voor mij die dag. Rustige ligging in een sfeervol dorpje, goed alternatief voor het drukkere Middelburg of Vlissingen. Vermoedelijk ook nieuwere kamers.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    6,3
    Het was voor ons een overnachting en verder niets.
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De entree van het gebouw waar de budgetkamers gelegen zijn was een puinhoop, de kamers waren erg gehorig. Wegens verbouwing was het ontbijt in de garage, buiten naast een huis. Op zich geen verkeerde beslissing maar ook niet echt gezellig. Daar had ook een korting tegenover kunnen staan.

    Parkeren aan de overkant. De kamers waren netjes en schoon.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    9,2
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Doordat het hotel aan een grootscheepse verbouwing begon, "mochten" we via de brandtrap naar onze kamer. Ook de "ontbijtruimte" was in de garage naast het huis van de eigenaars, dus een eindje lopen/straat verder. De gastvrijheid van de eigenaars maakte dat echter ruimschoots goed!

    De kamer die wij in het al verbouwde gedeelte van het hotel hadden was groot, net nieuw en netjes. Vanuit een raam was de ondergaande zon en de vuurtoren te zien!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    3,3
    Geen hotel!! Bouwput.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Hotel mag op dit moment niet de naam hotel/pension hebben. Het ligt bijna geheel tegen de vlakte op 3 kamers na. Deze waren via brandtrap in zijstraat te bereiken, tussen de lege flessen en lege bierkratten. Hotel heeft niet vermeld dat het verbouwd wordt, dus alle mooie beloften op hun site zijn loze beloften: geen receptie, geen café voor een kopje koffie, lege koelkast op kamer, slecht werkend wifi. Ontbijt in straat aan overzijde in koude garage. Ontbijt alleen brood met beleg. Geen yoghurt, melk oid. Eigenaar wilde graag dat we om 9u aan ontbijt zaten op zondagmorgen. Kamer niet schoongemaakt tijdens verblijf, dus volle prullenbak en toiletemmer. Alleen bed was dichtgetrokken en 2 schone handdoeken neergelegd. Badkamer stonk heel erg naar riool. Betaling alleen contant.

    Kamer was in orde en mooie badkamer.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    5,0
    Prijs niet in verhouding met het verblijf.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Externe Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel was slecht te herkennen. Groot zeil. Verbouwing. Onduidelijk waar de ingang was. Of het open was. Iemand op straat zag dat we zochten. Bouw en verf spullen bij de trap.

    Het ontbijt was goed.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    7,9
    Leuk verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat we voor 23:00 binnen moesten zijn, we hebben kamer geruild maar deze had douch en wc aan de andere kant van de gang zitten.

    De locatie, lekker rustig, goeie keuze bij het ontbijt en aardig personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    2,9
    Nooit meer daar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Externe Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toegang tot kamer! Ruimte ontbijt(in vervallen kroeg) Ontvangst in slijterij ondeskundig

    Matig ontbijt!Dichtbij Domburg. Verder beviel ons totaal niets bij Pension Boone!!!7

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,5
    Het verblijf was prima, een goed plekje om naar Domburg of Zoutelande te fietsen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    We moesten via de noodtrap achterom naar onze kamer, maar dit kwam ivm de verbouwing en is van korte duur.

    De kamer was super de lux met een geweldig mooie badkamer. Alles was nieuw

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    3,8
    1 keer en nooit meer 😡
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een budget kamer , wij zaten in nog ern redelijke grote kamer . Onze vrienden konden zich met moeite bewegen . Properheid was ook ver te zoek !!! Ontbijt in het café , niet voor mij !!!! De inkom stond vol met brol en verfpotten en het stof was reeds van maanden , een natte vod is daar nooit doorgegaan . Verduisterd gordijn juist door de vorige stukgegaan , kan maar met een plastiek zak voor het raam en zo is het opgelost , niet voor ons . 2 kleine handdoeken en daarmee moest he het maar doen .

    de broodjes s'morgens waren vers en daar is alles mee gezegd

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    7,1
    Heerlijk ontbijt met goede bediening
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wat ons tegen viel was de kwaliteit van de bedden Matrassen waren veel te zacht waardoor je morgens met rugpijn uit bed kwam En een goede comfortabele stoelen ontbrak waar je even lekker kon zitten

    Heerlijk ontbijt met goede bediening

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    3,8
    Tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Externe Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sobere kamer. In de zomer is het er bloedheet zonder airco of ventilator. Je moet de gang op om bij de badkamer te komen. De entree is een hal die vol staat met spullen van de verfwinkel, via een trap omhoog naar de kamers. De voordeur staat de hele dag open om bij de verfwinkel te komen. Iedereen kan zo ongezien naar boven lopen. Ontbijten kan in het cafe. Sober maar voldoende.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    6,7
    Mooie nieuwe kamer, keurig schoon.
    • Groep
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Jammer dat er geen airconditioning was. Ook ontbijt zou iets uitgebreider mogen, bijvoorbeeld met Yoghurt en vers fruit. Sommige kamers bereikbaar buitenom met steile trap.

    Mooie nieuwe kamer, keurig schoon.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    7,1
    Rustige ligging, mooie gerenoveerde familiekamer (comfort...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De matras van éénpersoonsbed (bijzetbed) in driepersoonskamer is ondermaats, aan vervanging toe. Tijdsmarge om van het ontbijt te genieten mag wat ruimer zijn.

    Rustige ligging, mooie gerenoveerde familiekamer (comfort driepersoonskamer)

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 november 2018

    9,2
    Vriendelijkheid en ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De klokken elk uur

    Vriendelijkheid en ontbijt

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 4 november 2018

    7,5
    Een goede plek voor een overnachting. Goede uitvalsbasis om Walcheren te ontdekken.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De toegang via de schilderszaak was een beetje slordig.

    Basic kamer - proper - goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook basic maar goed ontbijt.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2018

    9,6
    De kamer was netjes en schoon en het ontbijt was heel goed...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was netjes en schoon en het ontbijt was heel goed verzorgd.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2018

    10
    Prima bevallen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Goed verzorgt hotel

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2018

    10
    een verblijf op een mooie kamer en locatie fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Externe Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    klantvriendelijk heerlijk ontbijtbuffet fantastische kamer ligging perfect gezellig

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2018

    6,7
    Het ontbijt was heerlijkheid
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Externe Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De entree naar onze kamer km

    Het ontbijt was heerlijkheid Ik

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2018

    10
    Niets was allemaal goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets was allemaal goed

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2018

    9,2
    Prima hotel met in de ochtend een goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    Fijn hotel waar je ook een goede fiets kunt huren.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2018

    10
    Voortreffelijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 26 september 2018

    10
    Fijn hotel voor een goede prijs
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De informele vriendelijke sfeer en gastvrijheid

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    8,8
    geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 5 nachten

    De kamer is ruim en goed voor de prijs.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    7,1
    Redelijk hotel geen poespas.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Schone ruime kamers, lagen aan de overkant van hotel dat was iets minder sober ingericht maar wat je nodig hebt was er vooral schoon.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 12 september 2018

    10
    Mooie nette kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie nette kamer. Nieuwe badkamer met inloopdouche. Lekker ontbijt.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    7,5
    leuke locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    nachtrust : slecht geslapen wegens klokkengelui van de kerk

    Goed ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    9,6
    Leuke ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine handdoeken

    Leuke ontvangst. Kamer ruim en proper. Rustige omgeving

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    7,1
    Ontbijt was ok.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    De eerste nacht gebonk van deuren die dicht vielen! Douche liep niet af!

    Ontbijt was ok. Ruime keuze.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    7,1
    Oke
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het geluid van buiten en de geur van de cafetaria die onder de kamer zit vooral als je de badkamer raam open zet

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    9,2
    Voortreffelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Mooie nette nieuwe en praktisch ingerichte kamer. Zeer moderne schone badkamer met heerlijke stortdouche. Prima bedden en een goed ontbijt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    9,6
    Mooie kamers goed ingericht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kan niets bedenken

    Mooie kamers goed ingericht. Ontbijt was hoe een ontbijt hoort te zijn.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    7,9
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    N.v.t

    Ontbijt was prima. Alhoewel een croissantje ook niet zou misstaan. Alles was nog zo nieuw. Zo schoon. Eigenaar(resse) aardige mensen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    7,9
    Prima kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prima kamer. Ontbijt OK.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    8,8
    Heel goed!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het geluid van de kerkklokken was oervervelend! Om het half uur en elk uur ( bv. 10 uur is 10 x luid de klok)

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    7,1
    Ontbijtbuffet was goed met voldoende keuze.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Avond eten kon niet tijdens ons verblijf.

    Ontbijtbuffet was goed met voldoende keuze.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    7,9
    Alles was prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    nvt

    Alles was prima!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    7,9
    Hebben genoten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed en eventueel krukje of stoeltje in badkamer.

    Heerlijk.g

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    10
    geweldig, ik kom zeker terug.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geweldig!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    7,9
    alles ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Externe Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    heerlijk

    Verbleven in juni 2018

Resultaat 1 – 75