Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Pension B&B het Smidsvuur

Sylspaed 27-29, 8711 EB Workum, Nederland

#2 van de 11 hotels in Workum

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 366 beoordelingen over deze B&B

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,3

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,2

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    7,5
    Wij hebben het uitstekend naar ons zin gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik zou niet weten wat mij tijdens ons verblijf is tegen gevalen. Het zijn twee mensen met hart voor hun zaak.

    De prijs was voor dit verblijf heel rieeel,prima Onderkomen. Heel prettig dat er geen allerlei extra kosten bij komen. Ik kan het iedereen aanraden.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    8,8
    Het was echt top.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets. Het enige dat ik miste, was duidelijke informatie van booking.com dat er contant bij de accommodatie moest worden afgerekend.

    De prijs-.kwaliteitverhouding, het ontbijtbuffet en de service (informatie) waren uitstekend. Niets dan lof. Zeer aan te bevelen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    7,5
    lokatie
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het is meer een Hostel principe dan een B&B,ontbijt moet je extra bestellen, daarvoor heb je wel gemeenschappelijke keuken maar toch goed verblijf. doordat kamer van houten wanden zijn hoor je de ander gasten/deuren/kasten heel duidelijk

    lokatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    9,2
    We hebben Het Smidsvuur aangedaan tijdens onze fietstocht...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hebben Het Smidsvuur aangedaan tijdens onze fietstocht langs het IJsselmeer (Zuiderzeeroute, aanrader!) Als fietser heb je dan 's ochtends sterk behoefte aan een riant ontbijt. Dat was ook zo!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    10
    Heb het echt fantastisch gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Alles was perfect, ben vaak in hotels te gast geweest en vaak viel dit tegen, voor de verandering eens een BenB of pension geboekt en ik moet zeggen het heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen, hygiëne tiptop, ontvangst heel erg hartelijk, ik had zelf een verkeerde kamer geboekt, en een andere kamer was geen enkel probleem, zonder ook maar iets bij te betalen, Elly en Martin heel erg bedankt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    9,6
    Zeker voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kort weg. Hier hebben de eigenaren van de BenB het uitstekend voor elkaar. No nonsens. What you see is what you get. En als je iets niet ziet dan kun je dat ook nog krijgen :-) Niets is te veel. TOP Motoren op de plaats was geen probleem. Een vrije grotere kamer werd spontaan aangeboden voor de prijs van de geboekte kleinere. Vr Gr Willem en Theo

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    9,6
    Jeugdherberg niveau. Goedkoop en functioneel.
    • Individuele reiziger
    • Kleine Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bij de boeking waren 5 kleine eenpersoonskamers beschikbaar met stad of waterkant uitzicht voor 23 euro/nacht. Het bleek een tweepersoons kleine kamer te zijn met een raam op 2 meter zonder uitzicht. Ik voelde me een beetje weggemoffeld in een berging. Ik kan me niet voorstellen dat alle andere 4 kamers dezelfde uitstraling teleurstellende hadden. Waarom ik? Oplossing: Tekst van de website aanpassen zodat een betere match tussen aanbod ontstaat en wat je krijgt.

    Bed en CV verwarming.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    10
    Perfect!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Hartelijke, aardige ontvangst. Centrale locatie. Slaapkamer aan het water. Fietsen parkeren op terrein. Leuk naar de kinderen toe. Als bonus een boottocht cadeau gekregen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    10
    Prima voor herhaling !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alleen het hele slechte weer ,maar daar kan niemand iets aan doen!

    Goede ontvangst,ruime zit gelegenheid . Eigenaar denkt mee! Alle faciliteiten waren aanwezig voor eten klaar te maken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    10
    Relaxed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het weer

    Ongelofelijk gastvrije ontvangst en verzorging, uitstekende uitvalsbasis voor trips in de omgeving of het karaktervolle Workum zelf bezoeken met zijn uitstekende restaurants. Martin & Elly, nogmaals dank.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    10
    Top familie weekend gehad! We komen vast en zeker een keertje terug.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De reservering moet cash worden afgerekend.

    Gastvrij ontvangst, prima kamer en een super ontbijt buffet. Locatie aan het water, waar je de hele dag zou kunnen blijven om je hengel uit te gooien. Een plek waar je helemaal tot jezelf kunt komen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    10
    Het ontbijt was uitgebreid en zorgzaam, je kon
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Helemaal niets viel mij tegen het was gewoon prima

    Het ontbijt was uitgebreid en zorgzaam, je kon een gebakken ei bestellen of omelet net zo jij wilde ze waren heel gastvrij. Er werd ook gevraagd of je het naar je zin had en of je lekker geslapen had. In overleg was er veel mogelijk.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    10
    Buitengewone extra service
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorigheid 's nachts als mensen naar de wc gaan maar dit had meer met de andere gasten te maken dan met het pension. Deuren werden nogal hard open en dicht gedaan.

    Ontzettende aardige mensen. Ik was mijn speciale kussen (voor rugklachten) daar vergeten. Ze hebben dit direct na mijn vertrek gemeld en boden zelfs aan om het kussen bij mij langs te komen brengen! Vanwege de afstand zijn ze diezelfde dag nog naar het postkantoor gegaan om het kussen op te sturen. Wat een service! Nogmaals dank. De matrassen, badkamer en het ontbijt waren ook super. Zeker voor deze prijs.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    5,8
    het ontbijt was uitstekend vriendelijke bediening alles naar...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de kamer ,er was verteld een kleine kamer, maar dit sloeg alles . we moesten over elkaar heen kruipen om in bed te gaan en er was zelfs geen plaats voor een stoel.

    het ontbijt was uitstekend vriendelijke bediening alles naar wens

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    7,1
    Redelijk
    • Individuele reiziger
    • Kleine Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De eigenaresse was bij ontvangst nogal kortaf en voor mijn gevoel werd het er niet beter op toen ik geen ontbijt bestelde voor de volgende ochtend. Even lezen in bed voor het slapen gaan was vanwege de ongelukkige plaatsing van het "schemerlampje" onmogelijk! Kamer 11 was een zeer klein dakkamertje met minimale uitrusting. Heel klein wastafeltje. Gemeenschappelijke doucheruimte.

    Ik kwam alleen om te slapen. Geen ontbijt genomen. 's Morgens werd mij door de partner (een joviale Amsterdammer) van de eigenaresse toch een lekkere kop koffie aangeboden met een heerlijke snee krentenbrood. Klasse!!!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    7,9
    Flitsbezoek aan Friesland
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Lekker ontbijt live cooking, eitjes op verzoek gemaakt. Leuk terras aan het water. Wij hadden de hele kleine twee-persoonskamer en die was dan ook heel klein.... lekkere bedden. Veel lawaai door regen op zonnepanelen op het schuine dak. Toilet en douche op de gang, even wennen, maar geen probleem, alles keurig schoon en netjes. Badjassen op de kamers om "gekleed" naar de douche te lopen. Workum is leuk plaatsje. Centrum ligt op 10 minuutjes lopen. Gezellig plein met terrassen en restaurantjes. Prijs kwaliteit prima in orde.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    10
    Geweldig pension met persoonlijke aandacht!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Alleen parkeergelegenheid was wat lastig, maar wel steeds op loopafstand (2min.). Er was wel een mogelijkheid een parkeerkaart te lenen mocht er echt geen ruimte meer zijn maar dat was niet nodig.

    Gezellige sfeer, goede ontvangst, meedenken met uitzoeken kamer, niet moeilijk doen ;) zelfs korting gekregen. Gebruik van grote goed uitgeruste keuken, heerlijk zelf ontbijt / eten klaar maken, (goed ontbijt tegen betaling ook mogelijk), leuk terras aan het water + andere gezamenlijke ruimten maakt het erg gezellig voor ontmoeting. We kregen ook goede info over omgeving, kaarten, uitleg, hulp bij vinden van leuke dingen. Fietsen te huur, wel eenvoudige leenfietsen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    4,6
    Mooie locatie maar geen 2e keer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer had geen daglicht en geen ventilatie. 's Nachts de deur open moeten zetten voor wat frisse lucht. Als iemand doucht gaat op jouw kamer de wastafel borrelen waardoor je heel vroeg wakker kan worden.

    Locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    7,5
    Goed om nog eens terug te komen.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Door de eenvoudige bouw, zijn de kamers wat minder goed geïsoleerd. Dus aan de buren vragen om niet hard te praten enz.

    Ontbijt was heerlijk. Vriendelijk en actieve bediening. Prachtige omgeving voor fietstochten naar gezellige dorpen

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    10
    GASTVRIJE VERBLIJF
    • Individuele reiziger
    • Kleine Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen

    Gastheer is zeer gastvriendelijk. Hij is een van de sponsoren van Sailwise waar ik als vrijwilliger 4 dagen mee zou gaan helpen. Hij is heel enthousiast hierover. Het voelde meteen als thuiskomen. Ik had een 1 persoonse slaapkamer die voldoende ruimte voor 1 of 2 nachten is. Het ontbijt was super uitgebreid.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    9,6
    Super lieve mensen, echt behulpzaam!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was beetje klein (wel opgeschreven dat die klein is) en met de warmte was het beetje te benauwd.

    Super lieve mensen, echt behulpzaam! Geweldig dorpje dichtbij de strand. Hele mooie omgeving!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    6,3
    B&en waar je zelf kan koken!
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorige kamer Toilet en douche op gang

    Konden niet ontbijten om 6 uur ivm evenement Kregen lunchpakket mee Probeerde het ons naar de zin te maken-> gastvrij Kon gekookt worden

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 april 2017

    10
    Zeker voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De wanden tussen de kamers zijn erg dun, maar ze hebben oordopjes liggen indien hier last van wordt ondervonden.

    De locatie is perfect, super leuke mensen, erg schoon, leuke inrichting en gezellige atmosfeer.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 22 april 2017

    10
    Fantastisch
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat we weer verder gingen😂

    Goed welkom met borrel en wat lekkers. We kwamen na 100 km fietsen aan en dit was heerlijk. Heel gastvrij en kamers goed verzorgt ondanks sanitair op de gang, geen probleem

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    8,3
    Een hartelijk welkom en goede verblijfstips
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als de sauna water vraagt is de waterdruk voor de douches erg laag. Komt bijna nooit voor. Verder alles perfect!

    De hartelijke ontvangst in liefdevol verbouwde accomodatie. Perfect!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    7,5
    De vrijheid die je hebt door gebruik te kunnen maken van de...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer van de sauna, buiten het seizoen heb je als single wat meer medegebruikers nodig om het betaalbaar te houden(18,00 per uur). Gelukkig kon ik bij de sauna in Makkum terecht voor een brood nodig relax avondje.

    De vrijheid die je hebt door gebruik te kunnen maken van de algemene keuken en huiskamer. Als je wilt ook enige aanspraak door kontakt met mede gebruikers.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 19 maart 2017

    10
    Top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Leuke goed verzorgde kamers! Hartelijke ontvangst en een prima ontbijt! De toiletten en douches zijn brandschoon. Een overvloed aan badhanddoeken en zelfs een heerlijke badjas! Kortom een aanrader!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 12 maart 2017

    6,3
    Een eenmalige belevenis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was meer een groepsaccomodatie voor jongeren dan een bed and breakfest zoals we die gewend zijn.

    De bedden waren goed. Ontvangst goed en het ontbijt ook prima verzorgd.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2016

    3,8
    Erg gehorig en geen sfeer, dus geen B&B.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    één bruine boterham p.p. ze wilde nog wel halen bij de bakker, als we meer bruin brood wilden eten.. Tijdens ons ontbijt (half 10) liep ze al met de schoonmaakartikelen door de eetkamer.. De kamers waren heel erg gehorig , ik kon de meneer naast ons lettelijk verstaan. Het is geen b&b . Meer een goedkoop pension. Ik heb nog nooit geklaagd waar we sliepen.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 september 2016

    8,8
    goed en we willen volgend jaar terugkomen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    wij hadden iets gekocht en in de koelkast gezet dit is door andere gast[en] opgemaakt

    de kamers waren netjes en schoon het ontbijt was ook goed de ligging is heel mooi aan het water

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 5 september 2016

    8,3
    Unieke prijs - kwaliteit verhouding. Ik kom zeker nog eens terug
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Erg aardig dat ik kosteloos een wat grotere kamer kreeg omdat deze een bureau had. Zeer nette kamers. Relaxed terras. Fijn dat er een mogelijkheid is om voedsel koel op te slaan en zelf te koken. Prettige nette douches. Lekker ontbijt en keurig op tijd.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    8,8
    Goed verzorgde op mooie locatie bed en breakfast.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren is best lastig vlakbij. De badkamer boven heedt de wc bij in de badkamer dit is onhandig als iemand staat te douchen en je moet naar de wc.

    De b en b ligt erg mooi en heeft een goede prijs.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    10
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks aan doen is prima zo.

    Martin en Elly zijn eigenaar met een echt hart voor de zaak,alles perfect voor mekaar het ontbreekt je aan niks,ontbijt,bed en accomodatie helemaal top,hier voel je je thuis en kom je echt tot rust,volgend jaar zeker weer !!!!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    10
    Overnachting pension het smidsvuur
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen aanmerkingen

    Eenvoudig maar heel schoon. Zeer vriendelijk echtpaar die je een welkom gevoel geven en alles doen om het de gasten naar de zin te maken.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2016

    9,2
    ik kon daar heerlijk tot rust komen in een mooie omgeving
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    sobere inrichting van de kamer , bijvoorbeeld geen stoel of nachtkastje bij het bed

    De vrijheid die je hebt om eigen eten te drinken daar te bereiden , de sfeer van de bb.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    9,2
    Elfstedentocht gefietst, dus 1 nachtje gebleven
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima locatie, kamers zijn klein maar voor 1 persoon prima te doen, Schone badkamers op de gang, badjas op de kamer, uitstekend ontbijt en heel gezellige ontvangst, eigen wastafel op de kamer, terras aan het water

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2016

    8,3
    Leuke b&b voor uitstapjes rond Workum .
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de ruimte waar ontbijt geserveerd wordt woont de familie zelf ook. Er werd gerookt toen we in de avond aankwamen. In de ochtend bij het ontbijt was daar overigens weinig van te ruiken.

    Schone kamer en (gedeeld) sanitair. Er is een uitgebreid uitgeruste keuken om zelf te koken en evt ontbijt te maken, ontbijt van de b&b zelf is heerlijk en uitgebreid. Vriendelijke eigenaren.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    5,0
    beetje geslapen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de kamer, een gehorig hokje en dat voor ontbijt erbij 58 euro. zon kamer is eigenlijk veel te duur voor wat je krijgt.

    de gastvrijheid van de man en de vrouw

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 25 juli 2016

    9,6
    Tevreden!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was erg warm in onze kamer (kamer 13) (Waarschijnlijk door houten isolatie)

    Wij waren erg tevreden over alles, service was heel goed, aardig personeel, heel gastvrij ook. Rustgevend.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    9,2
    Top verblijf bij Ellie & Martin, echt een aanrader!!
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fantastische locatie aan het water, fijne & snelle, vriendelijke & top service, alles op loopafstand

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    9,2
    Super schoon!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super schoon! Top locatie😀lekker ontbijt en heel gastvrij👍

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    8,3
    Aardige mensen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was te klein

    Aardige mensen

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    8,3
    ligging, gastvrijheid
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ligging, gastvrijheid

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    9,6
    Alles was prima verzorgd, een erg vriendelijke ontvangst,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles was prima verzorgd, een erg vriendelijke ontvangst, een heerlijk ontbijt en dat alles voor echt weinig geld. Een visitekaartje voor Friesland!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    7,9
    Prima onderkomen, leuk met een eigen zitje aan het water.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De ligging aan het water.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    9,2
    Heerlijke plek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Goede sfeer, ontbijt en faciliteiten

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    10
    Prima verzorgd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was niet inclusief de prijs. Dat hadden we verwacht bij een Bed en Brackfast

    Prima persoonlijke zorg

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    10
    Schoon, comfortabel en goedkoop
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen bijzondere zaken.

    Gezellige inrichting wat contacten met andere gasten stimuleert.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    8,3
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    10
    Prima plek om te verblijven
    • Individuele reiziger
    • Kleine Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat ik bij binnenkomst iets rook van sigarettenlucht. Daar schrok ik van. Gelukkig verder niet echt hinder van gehad.

    Rustige sfeer, aardige mensen

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    10
    Heerlijk verblijf en Workum is een leuk stadje.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets

    De kamer lag aan het water, prachtig

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    10
    Aanrader om voor een kort verblijf hier heen te gaan
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje gehorig.

    Schoon, netjes, goed ontbijt, lieve gezellige en behulpzame eigenaren.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    7,9
    Goede accommodatie in leuk dorpje
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    TV was een erg kleine monitor

    Vriendelijke gastheer en prima pension

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    10
    Fijne b en b
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles beviel heel goed. Er is niets op aan te merken.

    Ontvangst en gezelligheid

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    9,6
    Comfortabel en gezellig
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontvangst van de eigenaren was fantastisch!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2017

    10
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Het ontbijt was heel goed en heerlijk. Ook de kamers waren uitstekend.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    6,3
    Prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig

    Prijs

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    10
    eenvoudige maar zeer schone locatie en een heerlijk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    eenvoudige maar zeer schone locatie en een heerlijk ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    5,8
    kleine kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kleine kamers

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    7,9
    Prettig verblijf
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer was beneden met uitzicht op het water, 2 in en uitgangen, door terras makkelijk contact met andere vakantiegangers, gastvrije eigenaren.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    8,3
    Helemaal geweldig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    De eigenaars waren super vriendelijk en heel gastvrij.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    6,7
    Kom er wel terug maar niet voor hoogseizoen prijzen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vindt de prijs best hoog voor de kamer. Hoogseizoen, maar dan toch.

    Locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    7,9
    Goede bedden, lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schone kamer en een uitgebreid ontbijt. Leuke plek om nog eens naar toe te gaan.weiniggoed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    6,3
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De krakende bedden, ook erg gehorig

    Ligging

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    6,3
    Het was erg gehorig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was erg gehorig

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    10
    Gezellige ontvangst, Martin en Ellen waren er voor me.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gezellige ontvangst, Martin en Ellen waren er voor me. Ik voelde me super verzorgd en welkom.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    10
    Mooie kamer aan het water
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie kamer aan het water

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    10
    De gastheer was erg vriendelijk en attent
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was bekend maar eigen toilet geniet onze voorkeur

    De gastheer was erg vriendelijk en attent

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    10
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets

    Geen gebruik gemaakt van ontbijt maar alles zag er keurig en netjes uit.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    8,3
    Heerlijk !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig is het enige puntje maar er waren oordoppen !

    Prima kwaliteit prijsverhouding!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    10
    goede service in keuken alles aanwezig
    • Met huisdier
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    goede service in keuken alles aanwezig

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    7,5
    Slaapkamer had geen raam naar buiten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slaapkamer had geen raam naar buiten

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    7,5
    prima kamer voor een kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets, we hadden niet meer verwacht.

    de goede bedden en de schone kamer

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    9,2
    Prima B&B voor wanneer je op doorreis bent met de fiets.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks.

    De ligging en de gastvrijheid.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 juni 2017

    9,6
    Goede overnachting gehad
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was prima

    Goed bed en lekker ontbijt

    Verbleven in juni 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: