Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Pillows Anna van den Vondel Amsterdam 4-sterren

Anna van den Vondelstraat 6, Amsterdam Oud-West, 1054 GZ Amsterdam, Nederland

#6 van de 449 hotels in Amsterdam

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 427 beoordelingen over dit hotel

9,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,8

  • Comfort

    9,6

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    9,4

  • Personeel

    9,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    9,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 – 23

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    9,6
    Zeer aangenaam verblijf in comfortabel hotel met vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer - Klein (15 m²)
    • Verbleef 2 nachten

    's Nachts een beetje last van geluid van de leidingen.

    Geweldige ontvangst, je wordt onder het genot van een drankje ingecheckt terwijl alle hotspots van Amsterdam worden doorgenomen - mocht je willen. Het personeel is heel klantvriendelijk, er werd zelfs de tijd genomen om een selectie van restaurants te maken gebaseerd op onze eetwensen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    10
    Erg fijn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De deuren van de kamers maken nogal wat geluid bij het dichtvallen wat natuurlijk alleen maar enigszins hinderlijk is als je nog in bed ligt te slapen

    Een prettige geur bij binnenkomst. Geen ouderwetse incheck balie maar modern concept. Erg netjes en fris. Perfecte kamers voor een geweldige prijs en de badkamer is super.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    10
    Super!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer - Klein (15 m²)
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    Nieuw, fraai ingericht hotel. Zeer vriendelijk en gastvrij personeel. Gezellig en huiselijk, zelf gebakken taart staat klaar! Heerlijk ontbijt wordt aan tafel geserveerd. Prima locatie, vlakbij het Vondelpark.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    6,7
    Heel heel teleurstellend . Zeker voor deze dure prijs
    • Zakenreis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer - Klein (15 m²)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Desondanks de persoonlijke aanpak van het personeel (meeste toch) viel dit verblijf ons toch echt tegen. Het is een instagram waardig interieur maar ook koud en weinig aangekleed. De kamer is extreem Duur voor wat het is, een kleine 'box' met een mini badkamer voor 280 euro! En ontbijt formule was 25 euro per persoon en zeer weinig en gelimiteerd. Als je a la Carte wenst te bestellen moet je al 5 euro betalen voor een croissant Of andere Mini koffiekoek. Gebakken eitje is er 1 en kost ook teveel. Overall is het een degelijk hotel maar veel te duur voor wat er aangeboden wordt. Het is een simpele kamer met geen andere faciliteiten in het hotel aangeboden. Er is een mini zithoek, een paar gezelschapsspelletjes en dat is het . We komen elke maand 1 tot 2 keer naar Amsterdam en je kan zelfs in suites in 5 sterren hotels verblijven voor deze prijs. Er zijn veel andere hotels die een heel toffe vibe, faciliteiten en eten hebben voor een veel lagere prijs of dezelfde prijs maar waar je echt wel meer krijgt voor je geld. En toppunt is dat het personeel en manager hun personeels meeting/lunch houdt naast je in de zithoek zodat je je al snel overbodig voelt. Bij het uitchecken werd er niet eens een dag gezegd door hen, laat staan de manager.

    De ligging was goed, rustige wijk aan het Vondelpark met statige gebouwen. Persoonlijke ontvangst. We vonden de initiële kamer die we geboekt hadden echt niet naar behoren en kregen kosteloos een aangepaste grotere kamer. WiFi werkt zeer degelijk

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    8,3
    Heel mooi hotel op leuke locatie en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Luxe Tweepersoonskamer - Klein (15 m²)
    • Verbleef 2 nachten

    Ondanks dat we een upgrade hebben gekregen naar een grote (grand) kamer, vonden we ook deze kamer erg klein. Dit zorgt er dan ook voor dat ik de kamerprijs te duur vond in verhouding met wat aangeboden werd. De badkamerspiegel zou ook lager gehangen moeten worden.

    Het personeel was zeer behulpzaam en vriendelijk. De ligging was goed, vlakbij het mooie Vondelpark en de tramhalte (tram 1 - richting Centraal Station). Zeer mooi hotel, mooi design.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 april 2017

    9,2
    Superfijn nieuw hotel met mooie schone kamers en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik dacht dat ik een andere kamer had geboekt waar ik betere foto's had kunnen maken voor mijn blog

    De bedden lagen erg lekker en het personeel was ontzettend vriendelijk

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    7,1
    Mooie schone kamer en badkamer.
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bediening. Personeel is nog niet ingewerkt. Ook tijdens het ontbijt duurde het lang voordat alles gebracht is. Ontbijtbuffet zou beter zijn. Receptie had wel tips voor het eten in de stad.

    Mooie schone kamer en badkamer.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    10
    Heerlijk verblijf in zeer mooi hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer - Klein (15 m²)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging van het hotel was voor ons perfect, met 10 minuten zat je midden in het centrum, zonder daar 'overlast' van te hebben in de nacht. Het personeel was zeer vriendelijk, proffesioneel en toegankelijk! Hele fijne ervaring! Kamers zijn niet heel groot, maar wel groot genoeg om er heerlijk te verblijven. Ook ziet alles en is er zeer modern, netjes, schoon en verzorgd uit. Ondanks dat we buiten de deur gingen ontbijten kregen we toch een croissantje aangeboden, zodat we niet met een lege maag de deur uit zouden gaan. Het ontbijt zag er verder wel erg goed verzorgt uit.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2018

    10
    Persoonlijke touch
    • Zakenreis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer - Klein (15 m²)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Persoonlijke touch Locatie

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    9,2
    Een heel luxe, comfortabel en service gericht hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grand Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    De kamer en badkamer waren fantastisch

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    10
    Super en voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Gemoedelijke sfeer en de service

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    10
    Prachtig sfeervol hotel, thuis in Amsterdam!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grand Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    Sfeer, vriendelijkheid personeel, inrichting hotel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 maart 2018

    9,6
    Ontbijt erg duur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer - Klein (15 m²)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt erg duur

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    10
    Aanrader !1
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer - Klein (15 m²)
    • Verbleef 1 nacht

    Prijs voor een glas wijn 10 euro was wat aan de hoge kant .

    Gastvrijheid, beeldschone inrichting ,geur fantastisch .Een echte aanrader.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    7,9
    Ontbijt heerlijk, ligging goed, leuke sfeer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer - Groot
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer is klein, ook degene die als groot op de website staat

    Ontbijt heerlijk, ligging goed, leuke sfeer

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    10
    Verjaardagskaart voor mijn partner
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer - Klein (15 m²)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!!

    Alles gewoon top!!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    10
    Top hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Luxe Tweepersoonskamer - Klein (15 m²)
    • Verbleef 1 nacht

    1 kamer aan de kleine kant

    Super mooi hotel

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    9,2
    Nieuw, heel smaakvol ingericht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer - Klein (15 m²)
    • Verbleef 2 nachten

    Nieuw, heel smaakvol ingericht. Betalend ontbijt kon niet beter. En vooral super vriendelijk personeel.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    9,6
    Fantastisch stijlvol, ingerichte ruimtes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer - Klein (15 m²)
    • Verbleef 2 nachten

    Fantastisch stijlvol, ingerichte ruimtes

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 14 maart 2017

    9,2
    Zullen we zeler nog eens reserveren bij volgend bezoek aan Amsterdam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel leuk ingerichte kamer, heel comfortabel bed, vriendelijk personeel en aangename Rozemarijn geur in traphall!!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    10
    Top!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Temperatuurregeling kamer (was moeilijk in te regelen)

    Personeel en inrichting.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    9,2
    de kamer was geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de kamer was geweldig. net een week de eerste gasten. perfect. nog in de opstartfase. geweldig om te zien hoe gemotiveerd medewerkers zijn.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 5 februari 2017

    9,2
    Proper, vriendelijkheid
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Proper, vriendelijkheid

    Verbleven in februari 2017

Er zijn ook 17 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 – 23