Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Plantage 2-sterren

Plantage Kerklaan 25, Amsterdam Centrum, 1018 CV Amsterdam, Nederland

#371 van de 410 hotels in Amsterdam

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1530 beoordelingen over dit hotel

6,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,2

  • Comfort

    5,9

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    5,7

  • Personeel

    7,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 68

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    6,7
    Is low budget, dus verwacht ook niet veel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Is low budget, dus verwacht ook niet veel. De buurt is wel zeer goed. Onze kamer lag vlak achter de receptie, wat een beetje raar was. Een tweede sleutel van de kamer was ook niet mogelijk. Wel proper.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    7,1
    Locatie prima, dichtbij het centrum.
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Zolder
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toilet en douche moet je bukkend gebruik van maken, wegens schuin dak en balken. Vind een dergelijke badkamer niet kunnen, mag de naam niet hebben.

    Locatie prima, dichtbij het centrum. Vrij stil tijdens de nacht qua straatgeluiden.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    10
    Relaxte plek met goede toegang tot het centrum
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Zolder
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het stoorde mij niet maar de tramgeluiden hoor je wel op je kamer.

    Makkelijk bereikbaar met tram 9 die zo ongeveer voor de deur stopt. Trap op naar de receptie en mogelijk meer naar kamer. Kroeg en eetgelegenheden in nabije omgeving.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 februari 2018

    6,3
    Locatie perfect, hotel is dol op je persoonlijke gegevens en hun personeel kan het niks rotten
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Zolder
    • Verbleef 1 nacht

    Gereserveerd voor iemand anders (mijn ouders, 70 jr), dat bij boeken aangevinkt. Desondanks moest ik eerst creditcardnummer en identiteitsbewijs laten zien voordat ze daarmee akkoord wilden gaan. Onnodig en wettelijk niet toegestaan. Geen nooduitgangen op zolderverdieping Personeel ongeïnteresseerd en de Nederlandse taal niet machtig.

    Locatie.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    5,8
    Ontbijt heb ik niet genomen omdat ik nooit ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Zolder
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het uitzicht van het hotel langs de buitenkant! En de zoveeeeeeele trappen

    Ontbijt heb ik niet genomen omdat ik nooit ontbijt. De living van het hotel was supper ! Kort bij alles en de tram stopt letterlijk voor je deur!!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    5,0
    Teleurstellend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was klein, ondanks dat we een niet een zolder kamer hebben geboek. Er was geen enkele mogelijkheid om de kleding op te hangen. Het dekbed was erg dun en doordat het raam tocht was het een koude nacht. De badkamer leek nieuw, maar ook hier geen enkele mogelijkheid om iets op te hangen. Bij aankomst inzet hotel was de receptie niet bemand en moesten we lang wachten voordat iemand aanwezig was. Ook bij vertrek wad er niemand aanwezig.

    De lokatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    6,7
    Prima voor 1 nacht
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Zolder
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was erg klein en stonk naar riool. Ook waren het erg veel trappen voordat we bij onze kamer aankwamen.

    Kamers zijn redelijk klein. Je hebt hierbij wel alles wat je nodig hebt. Voor 1 nacht is het prima te doen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 2 februari 2018

    6,7
    Gedateerd en eenvoudig, maar schoon en heel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sfeervol is het niet en de trappen en vloeren kraken volop.

    Hoewel eenvoudig en wat gedateerd, was alles schoon en heel. WIFI snel en stabiel. Veel stopcontacten. Prima bed. Vlakbij OV.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 januari 2018

    7,1
    Prima goedkoop hotel op een goede locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik trof haren aan op beide beddengoeden dus ik weet niet hoe goed er is schoongemaakt. Doordat er een soort golfplaten raampje in het dak zat werd ik soms wakker van de regen en hagel die nacht.

    De ligging was perfect en ik werd vriendelijk ontvangen. De kamer was ruim voor de prijs, dus prima prijs kwaliteit verhouding.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    6,7
    Een prima, betaalbare plek om te slapen als je toch niet veel op je hotelkamer hoeft te zijn.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ik kon mijn kamer niet luchten. Er was een groot raam, maar kon niet opengezet worden. Wat ik echt niet fijn vond. Vloerbedekking is verjaard en er zitten vlekken op. Beetje gehorig is het wel.

    De kamer en badkamer waren schoon en de badkamer was zo goed als nieuw. Als je niet al te veel eisen stelt aan een matras is het ook prima slapen. De ligging is goed ten opzichte van ov en bezienswaardigheden in het centrum

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    6,7
    Het viel ons alleen erg tegen dat bij aankomst een prijs...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het viel ons alleen erg tegen dat bij aankomst een prijs werd berekend van 130,38 die niet door Booking.com en ons was afgesproken. De afgesproken prijs van 128,80 werd nogmaals belast zo werd ons verteld. Terwijl alle belastingen al inbegrepen waren in de 128,80. Ik zou een restitutie van 1,58 graag tegemoet zien. Ook al is het niet veel het was niet afgesproken.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 13 januari 2018

    2,5
    De ligging was prima i.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Zolder
    • Verbleef 2 nachten

    Zolderkamer; niet nemen! Vieze bedden en flink mijn hoofd gestoten meerdere malen. Ik kon niet recht op staan in de douche en ben 1.77m.

    De ligging was prima i.v.m. cursus op de universiteit.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 23 december 2017

    4,6
    Het was niet schoon en het stonk, badkamer extreem klein,...
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Zolder
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was niet schoon en het stonk, badkamer extreem klein, als je lang bent kan je niet eens rechtop staan, de foto’s lieten wat anders zien dan dat je krijgt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    4,6
    goed
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de PRIJS

    De prijs was niet in verhouding tot het gebodene, alles werkte goed ,bedden oke enz , maar we kwamen aanbiedingen tegen van rond de 50 euro,hebben zelf 209 euro betaald! Vond ik zeer vreemd en niet in vehouding

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    3,8
    Opgelicht!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We sliepen letterlijk achter het bureau van de receptionist. Ze konden ons horen door de dunne muren. De foto's kwamen ook niet overeen met de kamer die we kregen. Opgelicht dus!

    Niets

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    4,2
    Totaal incorrecte prijs-kwaliteitsverhouding!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Renoveringswerken bezig. Niets fatsoenlijk afgewerkt! Levensgevaarlijke trap! Naar brandveiligheid toe onverantwoord!

    Receptiepersoneel was vriendelijk.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2017

    5,4
    Gelegen op een mooie locatie, vlak naast Artis en De Burcht.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Zolder
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was niet goed schoon, met name de badkamer. Het raam zat zo hoog dat van uitzicht geen sprake was. De accommodatie wekt een sterk verouderde indruk. Helaas het geld niet waard.

    Gelegen op een mooie locatie, vlak naast Artis en De Burcht.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    6,7
    goeie locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche was stuk, kon niet opgehangen worden. Voor zoveel geld verwacht je een goede douche. De wifi werkte niet goed.

    locatie geweldig, de geluiden van artis kun je horen. Een echt stads uitzicht op de trams. Goed ontbijt bij onderliggende cafe Koosje.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    5,0
    Met name de douche/wc is een struikelpunt dat wij hier nog een keer boeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Gezien de prijs mag men best betere sanitaire voorzieningen verwachten; de combinatie wc_ douche is ronduit waardeloos! Men kan amper opstaan vanaf de wc en het douchen is gewoon één groot ongecontroleerd water ballet! Misschien ook nog een tip om eens een keer de gordijnen te vervangen...?

    Een compliment over dat het gewoon goed schoon en opgeruimd was.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    4,2
    Ligging top, rest flop
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Zolder
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onvriendelijkheid van het personeel Incheck vanaf 14 uur maar om 16 uur konden we pas inchecken! Informeer de gast hier vooraf over Slechte staat van het hotel / achterstallig onderhoud Prijs / kwaliteit verhouding zeer slecht

    Lokatie

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    4,6
    Amsterdam heeft duidelijk teveel vraag want dithotel is veel te duur voor wat het is. En onve
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Zolder
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer was aangekondigd op de site en dat is geen probleem, maar badkamer is voor minimensen, je kunt amper bij de wasbak, stoot je hoofd als je niet oppast, na douchen staat alles blank. Belangrijker: we kunnen ons niet voorstellen dat dit hotel is goedgekeurd door de brandweer. Alles is van hout, de trappen zijn stijl en met slechte of geen leuningen. Wij zaten drie hoog, je komt er nooit levend uit bij brand!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    7,5
    Het was eenvoudig maar ok en schoon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de gang stonden dozen en voor onze deur een stofzuiger, daar vielen we bijna overheen

    Het was eenvoudig maar ok en schoon. Mooi uitzicht en fantastisch dat we een fiets konden huren

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 januari 2017

    5,4
    Vooral geschikt om een paar nachten in centrum Amsterdam te slapen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Gordijnen en vitrages zijn verwaarloosd Badcel is bedompt, Er wordt geen aandacht aan de toch al smalle entree en trappenhuis besteedt Een beetje meer onderhoud zou wonderen doen

    Ruime kamer, goed bed, prima ligging in het centrum, 's nachts weinig lawaai Kamer is goed schoon

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    4,2
    Niet hier naar toe gaan.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    personeel niet gastvrij, hotel in verbouwing, zooitje, niets maar dan ook niets leuks aan de kamer en het hotel, verwarming op 40 graden en geen knop, prijs-kwaliteit verhouding abnormaal slecht.

    ligging is prima

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 24 december 2016

    7,5
    prima goedkoop hotel op top locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Zolder
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de voordeur, en de trappen richting de receptie zijn niet zo professioneel, een beetje smoezelig, we twijfelden of we goed zaten. dit had trouwens voorderest geen invloed op ons verblijf het belemmerde ons totaal niet. zeker niet voor de prijs.

    hele fijne locatie. kamer was prima, al het nodige was er. voor die prijs was het echt top.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 18 december 2016

    5,8
    Matig hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Zolder
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden waren erg hard! Geen warm water. Spijker in 'opbouw', waar twee stoelen met tafel op staan, stak uit, panty stuk. Tapijt laat los, tussen bedden niet gezogen. Vluchtroute bij brand? Geen nachtkastje bij 1 bed. Trappenhuis slecht onderhouden, zolderkamer verlangt om veel trappen op te lopen (voor ons niet erg).

    De locatie tegenover Artis, oud herenhuis.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    9,2
    goed voor tijdens een citytrip!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    de muren zijn erg dun, er was veel straatlawaai

    propere kamers, had minder verwacht voor de prijs. We hebben van het station gewandeld en dit viel heel goed mee (op de kaart leek het langer). in de buurt ook fietsen kunnen huren

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2016

    6,7
    2 proper bede propere vloer en badkamer en wc , wel even de tv laten nakijken kwestie van beeld ,
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    ik zou de eigenaar aanraden onder de wasbak een kleinafdekplaatje te plaatsen ,dit over het vorige verwijdert stopcontackt , ik weet dat dit geen gevaar opleverd maar andere mensen wel

    proper bed , en badkamer ,

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    4,2
    Prijs is ver buiten proporties voor het niveau vd kamer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs-kwaliteit

    Locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    3,3
    De locatie is prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel spreekt geen nl. En is niet vriendelijk Kamers zijn zeer klein ( erg vuil)

    De locatie is prima

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 maart 2018

    4,6
    Zeer verouderde kamers, enige rioollucht
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne, comfort en prijs kwaliteit verhouding

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    5,8
    Badkamer
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    6,7
    Ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Opgang, trappenhuis, receptie, allemaal klein en krakkemikkig.

    Kamer was prima

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    6,7
    Het geluid van de tram
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het geluid van de tram

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    6,7
    Matig door verbouwing hotel.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel werd verbouwd en dit gaf overlast

    Locatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    4,2
    Niet zo goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Zolder
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer

    Dicht bij tropenmuseum en hermitage

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    4,6
    simpel bedden goed
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Zolder
    • Verbleef 1 nacht

    comunicatie met personeel

    geen onbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    5,8
    Mooie locatie en fietsen in de verhuur
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Zolder
    • Verbleef 3 nachten

    Locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    5,0
    Verblijf was oké, maar de overlast v. d kamers zijn te erg!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Zolder
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden, maar vooral de kamer was erg gehoorig!! Veel overlast (nachts) v.d buren!!

    Toch even geslapen

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    5,4
    De locatie van het hotel ten opzichte van het openbaar...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Zolder
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De grootte van de kamer viel toch een beetje tegen.

    De locatie van het hotel ten opzichte van het openbaar vervoer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    6,7
    kamer was ok, niet zo groot maar proper
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Zolder
    • Verbleef 1 nacht

    kamer was ok, niet zo groot maar proper voor 1 nacht was dit zeker ok

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    6,7
    Veel lawaai door iemand die aan het boren was vanaf 9:00 uur
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Zolder
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel lawaai door iemand die aan het boren was vanaf 9:00 uur

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    5,0
    Hotel is nodig toe aan een op knapbeurt en wat ze hebben...
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel is nodig toe aan een op knapbeurt en wat ze hebben opgeknapt is gewoon slecht afgewerkt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    7,1
    Hotel zelf is beetje oud maar de kamers zijn gewoon goed!
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel zelf is beetje oud maar de kamers zijn gewoon goed!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    2,9
    Vreselijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Zolder
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zal het niemand aanraden

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 maart 2017

    7,5
    We hebben lekker ontbeten bij het cafe op de hoek
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    We hebben lekker ontbeten bij het cafe op de hoek

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 11 maart 2017

    8,8
    Goed genoeg!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Wi-fi was niet van de beste kwaliteit

    Kamer was supermooi!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 19 februari 2017

    6,7
    De ligging t.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Graag bekers of glazen op de kamer. dan kun je in ieder geval water drinken!

    De ligging t.o.v. centrum is prima! De kamer was sober maar schoon.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 11 februari 2017

    3,3
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit slecht

    Ligging

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 18 januari 2017

    3,8
    prijs
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    zeer vervuild, sjabbie hotel, brandveiligheid gevaarlijk

    prijs

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 25 december 2016

    5,0
    Niet duur maar stoffig en benauwd
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Benauwd, stoffig en veel te gehorig. Naburige kamers letterlijk te verstaan.

    Goede lokatie, niet duur

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 9 december 2016

    7,1
    basic
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    basic

    basic

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 28 november 2016

    7,5
    Heel erg HOOGstaand
    • Met huisdier
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Balkon om te roken

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 26 november 2016

    3,8
    Nooit meer in die hotel verblijven
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was heel slecht en de trappen waren heel smerig

    Niks

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2016

    5,4
    Prachtige buurt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel moet verbouwd worden en schoner gemaakt

    Prachtige buurt

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    6,7
    Prima voor een kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoonmaak kan beter. Op het bed verschillende haren en in de wc pot zaten nog de sporen van een vorige gast 😔.

    Locatie en prijs.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    5,0
    geen aanrader, tenzij dat je weinig wilt besteden.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Zolder
    • Verbleef 1 nacht

    oude meuk, alles vol met verfspatten, camping achtige douche

    de locatie en de kamer was niet prijzig

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    7,1
    Zou er zo nog een x heen gaan
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Zolder
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje warm op zolder maar 2 kleine raampjes. Verhouding tot prijs vond ik hierdoor wel een Beetje aan de dure kant.

    Heel schoon Locatie perfect.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    6,3
    De plek was prachtig en afstand tot het centrum was lopend...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Alles is 2de hands dat erin staat. Erg simpel en oud allemaal. Het is een slaapplek met badkamer maar meer kan je er niet van verwachten

    De plek was prachtig en afstand tot het centrum was lopend te doen

  • Beoordeeld op: 29 november 2015

    6,3
    Goede sanitaire voorziening op eigen kamer en goede wifi
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De onderhoudsstaat van de kamer: Lampenkap die mist, afdekplaat van de lichtschakelaar die mist,veel draden die over de muur lopen.

    Goede sanitaire voorziening op eigen kamer en goede wifi

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    5,0
    Het hotel is goed gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Handdoeken en opkuis van de kamer kon niet voorzien worden indien je dit niet de dag op voorhand aangaf. Het probleem is dat we het hotel steeds verlieten toen de balie niet open was met als gevolg dat je het niet kan meedelen. Zeer jammer! Kamer was ook niet klaar toen we toekwamen (ruim na incheck). In het algemeen wordt er per overnachting veel gevraagd om niet te kunnen voorzien in basisfaciliteiten.

    Het hotel is goed gelegen. Het drukke stadscentrum is stapvoets bereikbaar.

  • Beoordeeld op: 20 januari 2015

    5,8
    Bedden waren prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wietlucht in de gangen is vreselijk. Douche kwam weinig tot geen water uit... Voor de zolderkamer moet je wel heel veel trappen op...

    Bedden waren prima. Locatie goed

  • Beoordeeld op: 3 januari 2015

    5,4
    Het was een grote kamer met eigen badkamer en zeer autentiek
    • Vakantiereis
    • Stel

    Koffiemachine slikte geld in. Douche was super zachte straal. We sliepe aan de straatkant dus hoorde alle geluiden van op straat.

    Het was een grote kamer met eigen badkamer en zeer autentiek

  • Beoordeeld op: 19 januari 2016

    6,7
    Prima ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen wifi

    Prima ruime kamer.

  • Beoordeeld op: 29 december 2015

    5,0
    ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    niet schoon en erg gedateerd

    ruime kamer

  • Beoordeeld op: 26 december 2015

    6,7
    gelegen in het centrum
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    geen kleerkast en ontbijt

    gelegen in het centrum

  • Beoordeeld op: 24 december 2015

    8,8
    goede bed, goede kamer, prima sanitair
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    receptie niet open voor 9 uur, en geen instructie hoe voor die tijd uit te checken

    goede bed, goede kamer, prima sanitair

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    7,5
    Kunnen roken op de kamer was leuk.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Kunnen roken op de kamer was leuk.

Er zijn ook 18 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 68

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Plantage

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: