Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Park Plaza Utrecht 4-sterren

Westplein 50, 3531 BL Utrecht, Nederland

#21 van de 30 hotels in Utrecht

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2041 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    9,2
    ??
    • Groep
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    3 x een twee persoonskamer geboekt, voor 144,90 eiro per kamer...bij aankomst bleek er maar 1 ontbijt per kamer te zijn in begrepen ???? Staat blijkbaar in de kleine lettertjes...viel tegen..

    Mooie schone kamer. Lekker ontbjjtje.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2018

    8,8
    echt als een gast gevoeld , bij dit hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    alles was oke

    Goede bedden, uitstekend ontbijt, iedereen super vriendelijk. geen last van de renovatie!!, heb een nieuwe kamer gezien en we zijn ingelicht via grote foto´s en bestekken hoe e.a. gaat worden.. nou we komen zeker weer terug het is er nu al goed kan alleen maar beter worden...

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    7,5
    Goede ontvangst met een lekker fris drankje of een stuk...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer is gedateerd, maar dat wordt aangepakt. De hotelkamers worden momenteel gerenoveerd. Kan enige overlast geven, maar dat viel voor ons reuze mee.

    Goede ontvangst met een lekker fris drankje of een stuk fruit. Uitchecken tot 12 uur. Lekker dichtbij het station en de winkels

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    4,6
    Geluidsoverlast!!!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de kamer boven ons werd verbouwd/gesloopt. Dit begon vanaf 7 uur. Ik slaap normaal zeer goed maar dit was echt niet te doen! Bij het uit checken kregen we alleen een onhandige sorry! Totaal geen begrip.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    7,5
    Heerlijk hotel perfecte ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer waar wij in zaten was wat verouderd en gedateerd. Hier wordt wel aan gewerkt weten wij en dat is ook goed dat dit gebeuren gaat.

    Fijne ligging, vriendelijk personeel en heerlijk ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    8,8
    Goed hotel op een prima locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geheel maakt een wat verouderde indruk, maar daar valt goed doorheen te kijken.

    Kamer was ruim genoeg en vooral ook schoon! Koffie- en theefaciliteiten op de kamer en een koelkastje (voor onze zelf meegenomen biertjes). Ontbijt is prima en uitgebreid met omelet of gebakken eieren op verzoek. Apart ook dat je pepermuntjes kunt meenemen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    7,9
    Sauna was gesloten ivm renovatie!
    • Stel
    • Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sauna was gesloten ivm renovatie!! Dit terwijl wij deze booking gedaan hebben juist omdat er een sauna aanwezig is!! Dit had ik uiteraard willen weten bij boeken van de kamer dan hadden wij een ander hotel gekozen.. Min punt voor booking.com

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    7,5
    Leuk hotel voor een kort verblijfsduur.
    • Groep
    • Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren bij het hotel is duur, 19 euro per nacht. Auto staat achter een slagboom maar andere ( gratis) parkeermogelijkheden zijn er niet in de buurt. Ook jammer dat er geen balkon of ramen open kunnen in de kamer.

    Ontbijt was uitgebreid en goed verzorgt. Warm en koud voldoende keus. Locatie is zeer gunstig als je de stad wil bezoeken.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    7,5
    Perfecte ligging!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In kamer lag vieze, vuile tapijt. Hotel gaat in toekomst wel kamers vernieuwen!!!

    De ligging was perfect om te voet Utrecht te bezichtigen! Het personeel was heel vriendelijk! Uitgebreid, verzorgd ontbijt!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    7,5
    Prima hotel
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was fijn geweest als er bij de boeking was aangegeven dat er een verbouwing aan de gang was, hierdoor zijn wij vroegtijdig gewekt 's morgens!

    Prima hotel, fijne bedden, koffie/thee faciliteiten en dichtbij centraal station

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    5,8
    Goede ligging, prima kamer.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor parkeren moet je fors betalen. Dat is niet vermeld bij de boeking, niet tijdens telefonisch contact dat we met twee auto’s zouden komen, en ook niet bij aankomst. De kamer is verouderd en niet in allerbeste staat. Ook al wordt er nu gebouwd aan een nieuw hotel, dan verwacht ik bij een vier-sterrenhotel een kwalitatief betere kamer. Personeel was veelal vooral met zichzelf bezig, in plaats van bijvoorbeeld de bar te bezetten, waardoor gasten soms lang moesten wachten.

    Goede ligging, prima kamer.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    9,2
    Heel tevreden!
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op de zondagmorgen om half 9 werd er geboord op de 7e etage. Wij zaten op de 4e etage. Gelukkig waren wij al wakker maar ander gasten hadden ook daarover geklaagd.

    De ligging. Dichtbij de Beatrixtheater en op loopafstand van Hoog Catharijne en centrum.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    7,1
    Prima
    • Groep
    • Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We sliepen er 1 nachtje en moesten eruit om 12.00 dinsdagmiddag. Om 8.30 ongeveer stond er echter een schoonmaakster in de kamer terwijl ik en mijn vriendin nog op bed lagen. Dit was erg vreemd en kwam nogal intimiderend over. Om 13.15 konden we er geen broodje eten dat was jammer.

    Prima kamer. Alles netjes en comfortabel. We waren er slechts voor 1 nachtje en dit was prima

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    7,1
    De ligging is top!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er werd flink verbouwd in het hotel wat ons niet was verteld bij het inchecken. Met gevolgen dat we de volgende dag om 8u wakker schrokken van hard geboor en getimmer, naast en boven onze kamer. Geen fijn begin van de dag! Ook was er maar één vrij stopcontact aanwezig in de kamer, wat lastig is als je met z’n tweeën in een kamer verblijft.

    De ligging is top!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    5,8
    Prima kamers
    • Individuele reiziger
    • Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Om 9u s ochtends werd gestart met boren en verbouwen van de kamer naast mij. Een hels kabaal!! En dat terwijl ik pas om 03.30 in de nacht was gearriveerd. Moest het bekopen met een simpele 'sorry, vervelend voor u'. Ik kom hier nooit meer!!

    Prima kamers

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    5,4
    Slechte service
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte service, geen interesse in de klant, de televisie op de kamer bleek kapot, ik vond dat niet acceptabel. Daar zou men meteen op terugkomen, nooit gebeurd. Volgens mij is t niet de bedoeling dat ik als klant na een dag hard werken en moe hier achter aan moet gaan bellen.Volgende ochtend uitgecheckt, aangegeven dat ik dit niet netjes vind. Volle pond betaald. Medewerker zei: Oh nou hierbij onze excuses. Personeel heeft duidelijk nog nooit van klantenbinding gehoord. Kennelijk niet nodig.

    Kamer was ruim, bed comfortabel. Ligging oké.

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    9,2
    Fijn hotel op superlocatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het restaurant en bar gedeelte zien er goed uit, maar de gangen en kamers zijn een beetje gedateerd. Ze zijn kamers aan het opknappen, dus er zit vast verbetering op dat punt aan te komen.

    Supergoed ontbijt met ruime keuze voor beleg en lekker vers fruit, fijne kamer, vriendelijke ontvangst, op loopafstand van het centrum. Parkeren op het terrein van het hotel voor 19,00 per dag.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    7,9
    Tevreden maar best wel een tamelijk hoge prijs.
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tv ontvangst van Nederlandstalige zenders was was niet aanwezig door storing rondom het gebouw. Overmacht dus maar wel vervelend.

    Personeel en ontbijt heel goed

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    4,2
    Tegenvallend, zeker voor de prijs die we moesten betalen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer (303)was smerig, koelkastje was niet koud, TV had geen Nederlandse zenders, schimmel op plafond in douche, bad was smerig en stonk enorm naar chloor,brood bij ontbijt was oud, om 07.00 wakker vanwege verbouwing, 10.00 stond schoonmaakster al op.de deur te kloppen, vanaf 10.00 uur constant geboor en getimmer naast of boven onze kamer. Kortom, erg tegenvallend verblijf

    Personeel was vriendelijk

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    7,9
    Functioneel overnachten naast Utrecht CS
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    TV deed het niet, interieur van de kamers is ouderwets, twee single bedden terwijl ik bij de reservering om 1 dubbel bed had gevraagd.

    Locatie was super, receptie personeel gaf goed advies, eenvoudig parkeren bij het hotel voor 19 euro per nacht

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    6,7
    Hotel is prima maar voldeed niet aan ons doel omdat geen tv geleverd kon worden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel tv zenders waren niet te ontvangen waaronder alle nederlandstalige. Als compensatie gratis film aangeboden maar die had weer geen Nederlandse ondertiteling. Overigens alle info op tv scherm in het Engels

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    7,5
    Voor een weekend was het goed.
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    In badkamer rook je de urinelucht bij de wc en het douchescherm is veel te kort, daardoor was de douche harstikke nat na het douchen.

    Het ontbijt is goed er is keuze genoeg.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    9,2
    Het hotel is op loop afstand van het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De matras op het bed ondersteun het lichaam slecht. Gelukkig was het maar 1 nachtje.

    Het hotel is op loop afstand van het centrum. De kamers zijn mooi, de faciliteiten zijn prima en het personeel is klantvriendelijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    4,6
    De ligging is prima maar daarmee is ook alles gezegd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veeeeel te duur voor wat je krijgt. Voor €180 voor 1 nacht verwacht ik een nette moderne kamer. Hier lag oude vloerbedekking, beschadigde bedombouw en verouderd sanitair. Haal bad eruit en plaats toch een moderne inloopdouche ! Konden tevens onze duren fietsen niet veilig stallen. Ja in een open hokje buiten waar iedereen bij kan. Op aangeven dat ze daar zo weggehaald konden worden was het " maar er zijn camera's" rond het hotel. Tsja..... daar krijg ik mijn evt weggehaalde fiets niet meteen mee terug ! Er werd geen oplossing aangedragen en dus zelf maar in fietsenstalling bij station gezet. Bij vertrek werd niet ! gevraagd hoe het verblijf was geweest. Ik raad dit hotel voor dit geld zeker af !

    De ligging is prima maar daarmee is ook alles gezegd

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    7,5
    Aardig personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was enorm warm in de kamer, geen airco maar vooral vervelend dat er geen raam was die open kon. Gaan een benauwd en vies gevoel lijkt me heerlijk om frisse lucht je kamer in te krijgen

    Aardig personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    6,3
    Twee keer in rekening gebrachte kosten - 1x via booking.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Twee keer in rekening gebrachte kosten - 1x via booking.com en 1x via hotel zelf en dat ondanks mijn uitgesproken zorgen en bevestiging van de receptionist dat t niet ging gebeuren. Nog steeds geen restitutie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,9
    musical weekend, hotel ligt super ten opzichte van Beatrix theater, ideaal
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Mooie kamer, heerlijk dat ik bij wakker worden een bakkie koffie kon zetten. Heerlijke douche, lekkere bedden. Ontbijt was heerlijk en gevarieerd.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    6,7
    Aangenaam
    • Individuele reiziger
    • Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik hoorde steeds stoelen schuiven over een vloer aangegeven bij de receptie bij het verlaten van het hotel. Dame kon niet aangeven wat dit was helaas.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    8,8
    Ontbijt is top, bediening vriendelijk, parkeren makkelijk ,...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het oogt allemaal erg oudbollig

    Ontbijt is top, bediening vriendelijk, parkeren makkelijk , kamer schoon en erg comfortabel, kreeg een gratis upgrade naar executive !

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    6,7
    Prima maar niet heel bijzonder.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was gedateerd, dat konden wij uit de foto's niet opmaken dus dat was wel een tegenvaller (zeker ook gezien de prijs). Kamer was op zich schoon maar doordat het er wat verouderd uit zag leek dat niet altijd zo. Airco werkte niet, gelukkig wel wat waaiers geplaatst.

    Lekker ontbijt, fijn ook dat dat zondag tot 11.00u was. Prima ligging, centrum op kwartiertje lopen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    5,0
    Niet echt een relaxt en uitgerust gevoel, door de warme nacht en een airco die niet goed werkte.
    • Stel
    • Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer op de zelfde verdieping waar men met de renovatie bezig waren. Onder andere werd de airco vervangen. Kamer was 's-nachts behoorlijk warm. Slecht geslapen daardoor. Airco werkte niet goed. Geen mogelijkheden om een raam open te zetten. Ook niet een ventilatie mogelijkheid in het raam. Compensatie gehad van 1x ontbijt(we waren met zijn 2en) + de parkeergelegenheid) totaal 33,50 euro. Al met al zeer minimaal. Men had deze kamer op de 4e verdieping nooit mogen verhuren.

    Ontbijt is uitstekend.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    8,3
    mooi, schoon hotel met vriendelijk personeel en dicht in de buurt van het station en de jaarbeurs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een minpunt was, dat er geen raam open kon om even te luchten!

    Het ontvangst was heel goed, vriendelijk ontvangen. We waren rond 11.00 uur in het hotel en de kamer was al klaar, wat heel prettig was! Ook het ontbijt was heel lekker en ruim van opzet.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,9
    Hotel heeft goede ligging vlakbij de binnenstad, Centraal Station en Jaarbeurs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    De terras is buiten voor het hotel met nogal wat avond (nachtlawaai). Kamers zijn vast tapijt, wat niet door iedereen als positief erkend wordt.

    Locatie vlakbij Centrum, wandel- en fietsroutes lopen voor het hotel, zodat je perfect de stad Utrecht kan verkennen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    9,6
    Het is een mooi en schoon hotel op een toplocatie.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een mooi en schoon hotel op een toplocatie. We hadden een kamer met uitzicht op het spoor. Het centrum is uitstekend beloopbaar. Het personeel was ook erg vriendelijk en charmant.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    7,1
    Goed hotel vlakbij het station en het centrum.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt werd soms onvoldoende aangevuld, wel was er voldoende keus. Wegwerkzaamheden naast het hotel in de nacht. Daar kan het personeel van het hotel echter niets aan doen. Jammer genoeg was er op een avond geen Nederlandse tv beschikbaar. Het personeel van de receptie deed echter zijn best om het te verhelpen. Dit was een technische storing.

    Uitstekende ligging t.o.v. het station en het centrum. Grote kamer. Ligbad. Goede service bij de receptie. Goede faciliteiten (sauna en fitnesscentrum). Goed diner.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    5,0
    Prima locatie, toe aan een grote renovatie
    • Stel
    • Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Airco werkte niet daardoor ontzettend warm op de kamer. Er werd gewerkt op de zelfde etage vloer Hotel is gedateerd, rommelig en niet waar voor zijn geld.

    Dicht in het centrum!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    7,9
    personeel reageert vlot op onze melding , kamer niet gereed.
    • Stel
    • Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    navragen of we gebruik hadden gemaakt van de parkeervoorziening. ik moest nu nogmaals naar binnen om een uitrijkaart te verkrijgen.

    personeel reageert vlot op onze melding , kamer niet gereed. gelijk de kamer omgeboekt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    9,2
    Prima hotel, prima ligging.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets. S ochtends waren er boorwerkzaamheden (naar ons idee te vroeg, want wij sliepen nog) maar dit heeft t personeel keurig opgelost en excuses gemaakt.

    Ligging. En de goede douche, fijne bedden, dat maakt ‘t tot een prettig hotel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    7,1
    Goede locatie, maar het hotel gaat wel achteruit.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    pas een andere kamer gekregen na de klacht dat we geen airco hadden. Er kunnen geen ramen open en het was bloed heet in de kamer. Dit hadden ze van te voren aan kunnen geven, want hierdoor wilden meerdere mensen een andere kamer. Helaas kregen we toen een kamer met 2 losse bedden.

    heel goed ontbijt. Na een upgrade doordat in de eerste kamer de airco niet werkte, kwamen we in een kamer die al gerenoveerd was. Helaas van de twee aparte bedden. Perfecte locatie om de binnenstad van Utrecht te bezoeken.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    8,3
    Geweldig
    • Reizigers met vrienden
    • Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als men de deur van de badkamer opende was er er houten lat die de deur tegenhield. Dit is niet zo erg, maar was raar om te zien.

    De vriendelijkheid van het personeel. Dit was voor mij verrassend, maar dit positief bedoeld.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    5,4
    SCHANDALIG !!
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    3e etage wordt verbouwd, daardoor geen airco !! buffetontbijt werd niet aangevuld, daardoor ZEER KARIG !! Schandalig !!

    niets !! het was een rommeltje!!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    6,7
    Functioneel
    • Groep
    • Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco kapot, geen pro-actieve houding om dit probleem op te lossen. Kamer voor gehandicapten met name gehandicaptenbadkamer. Voelt niet fijn als je een prijzige hotelkamer boekt en wat luxe en sfeer verwacht.

    De locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De airco deed het helaas niet. Dit was wel te doen maar bij een warme zomernacht zou dit anders geweest zijn. Omdat we deze niet nodig waren hebben we dit niet gemeld bij de receptie.

    De kamer was geweldig, prima ingericht en luxe.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    7,1
    prima ons doel verblijf (avondje theater & stadsbezoek), maar prijs/kwaliteit kamer minder
    • Zakenreis
    • Stel
    • Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer zou best eens gemoderniseerd worden - (opgelost) probleem met doucheknop - kleine kamer

    Liggings - dicht bij Beatrix theater (waar we een event bijgewoond hebben) en de binnenstad & parkeerplaats rond het hotel (niet zoeken naar plaats in publieke parking)

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    8,8
    Fijn hotel op een geweldige plek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er werd in de namiddag gewerkt met gereedschap (boren) dit was een zeer vervelend geluid.

    Heerlijke bedden en een fantastisch ontbijt waar je tot laat aan kon schuiven.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 maart 2018

    5,8
    1 nacht ivm bezoek theater is best te doen, superiorkamer gehad. Slapen en weer gaan.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Renovatie, dit Hotel schreeuwt er om! En dan wel alles. Waan je terug in de 80er jaren, maar toen was het niet vies en versleten. Ook de hygiene is zwaar te verbeteren. Parkeerkosten is ook hier erg hoog, 19,- per dag. Parkeren binnenstad ook of duurder maar vind het voor gasten hoog. Zou een goed usp zijn voor boekingsmotivatie.

    Ligging, bereikbaarheid is uitstekend.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    7,1
    redelijk
    • Zakenreis
    • Stel
    • Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    We vonden de bedden erg hard, ongemakkelijk. En de hoogte van de bedden was laag. Verder was de douche en bad in 1 waardoor er een hoge instap is voor te douchen. Zeer lastig voor als je minder mobiel bent.

    Klantvriendelijk, goed ontbijt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    7,5
    Prima lokatie, wel rumourig en te warm.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik werd in het engels aangesproken, de kamer was zeer warm (27 graden) en kon alleen met een zeer rumoerige airco koeler, in de nacht geen optie dus werd het weer erg warm. Sowieso erg gehorig hotel, dischtslaande deuren, stappen en douche boven zodang goed te horen dat je er wakker van werd. Ontbijt prima, maar veel gericht op brood.

    Lokatie was prima, inchecken ook. Servicegerichte medewerker.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    7,5
    Schone maar wel gedateerde kamers.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt is 20 euro, voor iemand die met tegenzin wat ontbijtgranen weg krijgt is dat wat teveel van het goede en deze dan ook niet geboekt.

    De kamers zijn schoon en het personeel is hartelijk.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    7,5
    prima verblijf dichtbij het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    voor veel geld een ontbijt erbij geboekt en dan nog geen harde broodjes bij het ontbijt en de ontbijt zaal was niet echt schoon. de anti-allergische kamer was voor invaliden, niet echt leuk. potje shampoo kapot en een gordijn bij de douche.

    kamer was prima. dichtbij het centrum en geluidsdicht. (fijn vanwege een moskee tegenover het hotel)

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    6,7
    Goed
    • Stel
    • Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat je in t bad moet douchen , een anti slibmat is wel wenselijk.

    Vriendelijk personeel kan er verder weinig over zeggen . Zijn laat aangekomen en de volgende dag weer vroeg vertrokken.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    7,5
    Ondanks alles een aanrader.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Airco was jammer genoeg defect waardoor de kamer iets te warm was. Tv zenders haperde (bij navraag bleek het een storing te zijn bij hun installatie). Vloerbedekking erg veel vlekken waardoor eerste indruk niet oké was. Voor deze prijs hadden we een nieuwere kamer verwacht. Foto op site kwam niet overheen met de werkelijkheid.

    Het ontbijt was uitstekend verzorgd en keuze was royaal meer dan. Dicht bij het centrum en ruime kamer en ruime badkamer. Bed was goed.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    7,5
    Prima
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Moesten betalen voor het parkeren Drankjes in de bar waren prijzig

    De kamer en het bed was erg fijn De mogelijkheid tot roomservice Het ontbijt was de moeite waard

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    7,1
    Goede ligging, comfort kan beter
    • Zakenreis
    • Groep
    • Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Inrichting van de kamer. Bij 4 sterren verwacht je wel iets meer comfort. Daarnaast werden de bedden in de kamer na de eerste dag niet opnieuw opgemaakt. En 5 euro vragen voor een fles water op de kamer, dat moet natuurlijk gewoon complimentary zijn, biedt het anders niet aan.

    Ontvangst

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 10 februari 2018

    5,8
    Mini midweek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerde kamers. Heel weinig wandcontactdozen om telefoon en laptop op te laden. Ramen van de kamer konden niet open, ook geen ventilatie rooster.

    Uitgebreid ontbijtbuffet

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    6,7
    Prima hotel, maar qua verwarming en sanitair verouderd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verwarming in de kamer niet goed te regelen. Veel te warm. Airco maakte het wel koel, maar niet fris.

    Locatie op loopafstand van het station en binnenstad. Goed bereikbaar en parkeergelegenheid bij het hotel.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 23 januari 2018

    5,4
    Jammer, geheel niet wat ik had verwacht.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was slecht onderhouden; oud tapijt, erg hard bed en geen gevulde minibar. De douche - in een badkuip - was zo gebouwd dat je constant op het putje stond (wat dan dicht ging). Ook ging de kraan voor koud water de verkeerde kant op open, en dicht. Temperatuur op de kamer was standaard te hoog. Oplossing; de airco aan zetten... Ontbijtruimte was om 7u steenkoud.

    Heel vriendelijk personeel!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 januari 2018

    5,0
    Vreselijk!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte bedden. Slechte verbinen van de tv. TL verlichting in de badkamer. Tegels smoezelig. Water op zn warmst was nog koud.

    Aardige mensen achter de receptie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 januari 2018

    5,8
    Een stuk comfortabeler dan een koud station.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het bed was hard, er leek een knobbel in mijn matras te zitten, dat was pijnlijk. Er was geen informatie op de kamer over de faciliteiten van het hotel, zoals die hele warme rode lamp in de badkamer. Geen anti-slip in de badkuip waar je in moet douchen.

    Ik was blij dat ik een kamer had. Er was in elk geval koffie en thee. De badkamer was ruim en de kamer was ook ruim. Douche was lekker warm, stevige straal.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 17 januari 2018

    5,0
    Slechte prijs kwaliteit verhouding, ligt midden in de bouwput van Utrecht. Niet geupdate hotel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    er staat dat ze een sauna en fitness hebben. de fitness was niet groter dan een slaapkamer en de sauna is eigenlijk gewoon een kleine sauna die je in goedkope fitness centra ziet staan, deze moet je zelf aanzetten dus is niet direct warm. ook loop je langs allemaal actieve vergaderzalen voordat je bij de sauna of fitness aankomt. dus je krijgt er geen relax gevoel van om even de sauna te gebruiken.

    het ontbijt was lekker en gevarieerd.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 17 januari 2018

    7,1
    Plezierig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik heb wat problemen gehad rondom de boeking. En het ontbijt is erg duur waardoor ik daarvan heb afgezien. Zelfde geldt voor het avondeten.

    Ik vond het personeel erg aardig en toegankelijk. De kamer was prima

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 16 januari 2018

    7,9
    Heel dicht bij centrum Utrecht en heel vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat je 19 euro per nacht moet betalen voor parkeren, en dat dat niet bij de kamer prijs is inbegrepen

    Heel dicht bij centrum Utrecht en heel vriendelijk personeel

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    6,7
    Prima voor een nachtje, maar prijzig.
    • Stel
    • Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs ontbijt en betaald parkeren.

    Ontbijt is prima maar wel erg duur. Het personeel is meer dan vriendelijk en behulpzaam. Kamers beginnen wat gedateerd te worden.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    8,3
    Goed hotel, goede ligging
    • Stel
    • Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    De weg naar het hotel toe vanaf het station was vlakbij het hotel erg gevaarlijk en onduidelijk.

    Ontbijt was goed en voor mijn lactose intolerantie was er ook genoeg.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    10
    Prachtige locatie, attente ontvangst, authentieke en...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prachtige locatie, attente ontvangst, authentieke en comfortabele kamers, gastronomische keuken met zorgvuldig geselecteerde passende wijnen. Kortom, ik heb erg genoten van mijn verblijf.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    9,2
    Heerlijk ontspannen verblijf, voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mijn man vond de matras te zacht, gaf geen steun, ikzelf heb heerlijk geslapen. Ergens (foutief) gelezen dat er een nespressomachine was maar de koffie en theefaciliteiten bestonden uit een waterkoker en oploskoffie. Hier en daar wat lichte slijtage.

    Uitgebreid en gevarieerd ontbijt, comfortabele kamer, heel stil en rustig ‘s nachts en dat op de 3e verdieping. heerlijke douche met een krachtige, zijn temperatuur houdende straal, Vriendelijk personeel! Geweldig centrale ligging: beatrixtheater op 5 min en winkelcentrum op 7 min. De Oudegracht met tal van restaurantjes op 10 min.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    9,6
    Goed hotel met een top locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer had een vasttapijt, daar had ik op de foto’s niet op gelet. Ik vind zo’n tapijt niet hygiënisch. Voor de rest was alles OK.

    De locatie is echt prima, slechts 350m van het station! Personeel is ook erg vriendelijk en steeds met een glimlach.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    5,8
    Ligging
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte communicatie personeel. Hadden late check out, maar zijn tot 3 keer toe gestoord. Twee keer door housekeeping en een keerdoor frontdesk.

    Ligging

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    7,1
    Een korte en plezierig verblijf.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De tegels in de badkamer waren niet schoon! Tussen de voegen was schimmel (614) de kamer was verder schoon en netjes

    Receptie hielp goed mee, had eerst een upgrade maar geen bad en omdat mijn dochter dat graag wou toch een wijziging gedaan

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 22 december 2017

    6,7
    Veel te warme kamer zonder frisse lucht
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers en bedden zijn verouderd en er kan geen raampje open. Dat laatste is vooral vervelend omdat het veel te warm is op de kamer. Als ik ergens een hekel aan heb, zijn het (te) warme hotelkamers.

    De locatie, dichtbij Utrecht CS, de jaarbeurs en het centrum is top! De kamer had een badkamer met bad.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    4,2
    Een matige 1995 ervaring
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Op basis van de foto's had ik meer van dit hotel verwacht. De kamers zijn bijzonder uit de tijd en donker, de badkamer heel basic en niet brandschoon, het raam kon niet open (geen frisse lucht!!!) en de tv weigerde iedere medewerking. Al met al een bijzonder teleurstellende ervaring voor het bedrag dat ik heb betaald.

    Het hotel is in de buurt van de Jaarbeurs. Als je daar moet zijn en je wilt niet te ver lopen in de ochtend, is het een prima locatie. De Caesar Salad op de kaart is een goed gevulde maaltijdsalade.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    7,9
    Kort verblijf maar heerlijk geslapen
    • Individuele reiziger
    • Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat de ramen niet open konden voor verse lucht. Het tapijt wat toch wel gedateerd en wellicht wel aan vervanging toe is.

    De snelle afhandeling bij in en uitschenken . De aanwezigheid vannen föhn in de badkamer. De stilte. Op loopafstand (2min) van het station.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    6,7
    Prima hotel, wel ouderwets!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers zijn niet vier sterren waard: vieze vloerbedekking, warme kamer, badkamer met alleen bad om in te douchen... Kamers en badkamers hebben grote opknapbeurt nodig.

    Personeel erg aardig, gelukkig!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 8 december 2017

    7,1
    Prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Douchen in de badkuip. Niet ideal qua opstap. Het bereiken van het hotel was prima, het verlaten (met de auto) daarentegen was onoverzichtelijk. Ik zat op een gegeven moment op de busbanen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    5,4
    Niet park Plaza waardig!!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Afgeleefde kamers, niet meer van deze tijd en heel veel lawaai van de frisse lucht machines in alle kamers die wij geboekt hadden...echt verschrikkelijk!

    Verbleven in november 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: