Prinsenhofssteeg 7, Amsterdam Centrum, 1012 EE Amsterdam, Nederland
Prijs-kwaliteitverhouding
9,4
Gratis WiFi
10,0
Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.
Meer tonen- er opent een dialoogvensterAlleen gasten die een reservering hebben gemaakt via Booking.com en daadwerkelijk bij de accommodatie hebben verbleven, mogen een beoordeling achterlaten. Zo weten wij zeker dat de beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten zoals jij. Het gratis ontbijt, het vriendelijke personeel, de mooie rustige kamer - wie anders kan er beter over vertellen dan degene die het zelf heeft ervaren?
Wij lezen graag je ervaringen, zowel de positieve als de negatieve. Het enige wat wij van je vragen is dat je onze simpele richtlijnen in acht neemt.
Wij geloven dat gastbeoordelingen en antwoorden van accommodaties een groot scala aan meningen en ervaringen weergeven, die essentieel zijn om gasten goed geïnformeerde beslissingen te laten nemen over hun te kiezen accommodatie.
Bijdragen aan Booking.com geven de enorme mate van toewijding van onze gasten en accommodaties weer, en worden met het grootste respect behandeld.
We publiceren elk zowel positief als negatief commentaar volledig en zo snel mogelijk, nadat is gecontroleerd dat deze overeenkomt met de richtlijnen van Booking.com. Ook bieden we transparantie over de status van de inhoud ervan.
Nadat een beoordeling is ingediend, kun je deze aanpassen door contact op te nemen met de klantenservice van Booking.com.
Bij alle user-generated content en bij de antwoorden hierop door de accommodatie hanteren we gelijke richtlijnen en standaarden.
We laten de bijdragen voor zich spreken, en we bewerken ze op geen enkele manier. De rol van Booking.com is die van distributeur van feedback van zowel de gast als de accommodatie.
Deze richtlijnen en standaarden zijn erop gericht om de content op Booking.com relevant en familievriendelijk te houden, zonder beperkingen op te leggen aan krachtige oordelen. Ze zijn altijd van toepassing, ongeacht de toon van de feedback.
Bijdragen dienen reisgerelateerd te zijn. De nuttigste bijdragen zijn gedetailleerd en helpen anderen om betere beslissingen te maken. We verzoeken je om geen persoonlijke, politieke, ethische of religieuze opmerkingen te schrijven. Promotionele content zal worden verwijderd en kwesties met betrekking tot de diensten van Booking.com zullen worden doorgestuurd naar de teams van onze Customer Service of Accommodation Service.
Bijdragen dienen geschikt te zijn voor een wereldwijd publiek. Vermijd grof taalgebruik of pogingen daartoe door middel van creatieve spelling, in welke taal dan ook. Opmerkingen en media die haatzaaiende uitlatingen, discriminerende opmerkingen, bedreigingen, seksueel expliciet taalgebruik, geweld, en de promotie van illegale activiteiten bevatten, zijn niet toegestaan.
Alle content dient echt en door de gast zelf geschreven te zijn. Beoordelingen zijn het waardevolst als ze origineel en objectief zijn. Je bijdrage dient van jezelf te zijn. Accommodatiepartners van Booking.com mogen niet namens de gast schrijven of de gast iets aanbieden in ruil voor een beoordeling. Pogingen om de score van een concurrent te verlagen door het schrijven van een negatieve beoordeling worden niet geaccepteerd.
Respecteer de privacy van anderen. Booking.com zal zijn best doen om e-mailadressen, telefoonnummers, websiteadressen, social media-accounts en soortgelijke gegevens te verbergen.
De in bijdragen geuite meningen zijn afkomstig van klanten en accommodaties van Booking.com en niet van Booking.com zelf. Booking.com aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor beoordelingen of antwoorden. Booking.com is een distributeur (zonder enige verplichting tot verificatie) en geen uitgever van deze opmerkingen en antwoorden.
Om de meest relevante beoordelingen te tonen, worden de beoordelingen standaard gesorteerd op datum en aanvullende criteria, zoals je taal, beoordelingen met tekst en niet-anonieme beoordelingen. Er kunnen nog meer sorteeropties zijn, zoals type reiziger, score, etc.
Einde tekst dialoogvenster
Resultaat 1 – 25
Beoordeeld op: 3 april 2021
Soemeia
NederlandNiets!
The host was amazing! En de kamers waren prachtig!
Verbleven in april 2021
Beoordeeld op: 31 maart 2021
Ilse
NederlandNiets, want alles was goed
Super leuke studio, erg centraal en heel comfortabel. De eigenaar had ook nog allemaal lekkernijen verzorgd, zoals een flesje bubbels, chocolade, zoutjes en een gevulde koelkast met drankjes. En dat was allemaal incl de kamerprijs. Daarnaast overal fijne Marie Stella Maris producten om te gebruiken. Echt een aanrader en voor herhaling vatbaar
Beoordeeld op: 22 maart 2021
Susanne
NederlandN.v.t
Top locatie, en de ‘kamer’ van alle gemakken en luxe voorzien. Een super gevulde minibar dus wij hebben ons met wandelen en lekker eten prima vermaakt in Amsterdam.
Beoordeeld op: 8 maart 2021
Raoul
NederlandHet beviel ons niet, dat we de accommodatie weer moesten verlaten.
Accommodatie was heel netjes, schoon en vol technische snufjes.
Beoordeeld op: 6 maart 2021
Karin
NederlandHet is een prachtige suite, die veel luxe en tegelijk ook warmte uitstraalt. Vincent is zeer gastvrij en relaxt. Het ontbijt was top! Het allerfijnste was wel de stortdouche😃 Er is overal aan gedacht, wij hebben niets gemist. Sterker nog, hoewel booking.com een foutje had gemaakt met ontbijt, regelt Vincent dit gewoon, zonder enige moeite. De fles bubbels als welkom met wat lekkers was ook super fijn. Wij hebben genoten!!
Beoordeeld op: 8 februari 2021
Monique
NederlandDe locatie is geweldig, dichtbij de Dam, rustig in een steegje. De kamer is prachtig ingericht, de koelkast gevuld met lekkere drankjes en allerlei lekkere hapjes. Bedden liggen heerlijk, badkamer prachtig en alles lekker fris en schoon. Er is een klein keukentje. Super handig. Vincent is zeer gastvrij en vriendelijk. Wij komen zeker nog een x terug. Stefan en Monique
Verbleven in februari 2021
Beoordeeld op: 11 januari 2021
Stefan
NederlandHeerlijke plek in het centrum van Amsterdam. Ondanks dat het op de wallen is, was het in de nacht muisstil. Lockdown zal daar ook aan bijdragen. Flesje bubbels bij aankomst en wat snacks waren een aangename verrassing
Verbleven in januari 2021
Beoordeeld op: 10 december 2020
Plg
NederlandIk kan echt niets verzinnen ;-)
Op een prachtige locatie achter de dam en in een rustig steegje ligt deze bijzondere mooie ruimer kamer die van alle gemakken is voorzien. Onze Gastheer Vincent ontving ons zeer vriendelijk en verraste ons met heel veel lekkers op de kamer. Bedden zijn super lekker en badkamer heerlijk ruim en van alle gemakken voorzien. Op 5 minuten lopen ben je op de Dam. Wij hebben erg genoten en komen zeker nog een keer terug. Nogmaals dank Vincent voor het overheerlijke verblijf.
Verbleven in december 2020
Beoordeeld op: 15 juli 2020
Carine
BelgiëNiks
Gezelligheid.....luxe
Verbleven in juli 2020
Beoordeeld op: 20 januari 2020
Lester
NederlandHeerlijke locatie, midden in de bruisende stad, toch rustig met daglicht! fantastische bedden,.. met veel comfort en luxe om je heen.. Je komt werkelijk niks te kort! Aanrader!!!
Beoordeeld op: 3 januari 2020
Armand
NederlandLocatie in centrum en dichtbij centraal station. Volledig modern uitgeruste suite! Zeer comfortabel ! Zeer vriendelijke en toegankelijke host!
Beoordeeld op: 23 december 2019
M
NederlandEigenlijk niets.
De rustige locatie in het hart van Amsterdam, dichtbij de Dam was top. Maar het voorzieningenniveau in deze B&B des te meer. O.a. een super bed, heerlijke koffie en champagne ter verwelkoming. Vincent is een vakman!
Verbleven in december 2019
Beoordeeld op: 16 september 2019
Leonard
NederlandNiks
De vriendelijke ontvangst met de fles bubles.
Verbleven in september 2019
Beoordeeld op: 19 juni 2019
Jannet
NederlandIngewikkeldheid van bedienen apparatuur. Ik had liever geschreven handleiding gehad. Verder erg leuk de gadgets. De föhn! Prachtig.
De gratis minibar en anders lekker, ook voor de honden!
Beoordeeld op: 7 juni 2019
Bernardl
BelgiëDit is ongetwijfeld de mooiste B&B! Super uitgerust en smaakvol ingericht. Supervriendelijke ontvangst met bubbles. Veel lekkers aanwezig en een gevulde koelkast. Een echte belevenis om hier te logeren. Vincent weet uit ervaring hoe een ideale B&B moet zijn.
Beoordeeld op: 31 januari 2019
Giel
NederlandOver echt elk klein detail is nagedacht, van de slimme verlichting tot de eigen app. Prachtig interieur met modern design gecombineerd met authentieke elementen van het middeleeuwse pand. Heerlijk bed en super gastvrijheid.
Verbleven in januari 2019
Beoordeeld op: 22 januari 2019
Romano
NederlandGastvrijheid in den top!
Verbleven in januari 2019
Beoordeeld op: 11 december 2018
Vincent
NederlandNiks viel tegen, miste misschien alleen tv-zenders om het nieuws te kijken smorgens. Er was daarentegen wel Netflix en Spotify om je te vermaken.
Geweldige kamer van alle gemakken voorzien, op een super locatie.
Verbleven in december 2018
Beoordeeld op: 4 november 2018
Sophie
BelgiëIk verbleef met mijn dochter in de suite op het gelijkvloers. Mooie, ruime, gezellige en propere kamer met een heleboel electronische snufjes (Google tv, Netflix, dyson apparaten, ...). Drank en heerlijke versnaperingen inbegrepen. Dat was een leuke extra. Vincent kon je altijd bereiken voor vragen. Hij heeft Hostmanship volledig in de vingers. We hebben genoten van ons moeder-dochter-shop-tweedaagse in A’dam. Een aanrader!
Verbleven in november 2018
Beoordeeld op: 24 juni 2019
André
Belgiëovergang van kamer naar badkamer heeft een scherpe rand bij de deur.
Beoordeeld op: 28 januari 2020
Anoniem
NederlandNiets.
Alles van A tot Z: oa de techsnufjes, woninginrichting, cosmetica, het bed, badkamer, roomspray en food/drinks.
Beoordeeld op: 31 juli 2020
Beoordeeld op: 13 maart 2020
Jorrit
Verbleven in maart 2020
Resultaat 1 – 25
Booking.com is onderdeel van Booking Holdings Inc., de wereldleider in online reisdiensten.
We hebben meer dan 70 miljoen beoordelingen van accommodaties, allemaal van echte, geverifieerde gasten.
Alleen wie via ons boekt, kan het verblijf beoordelen. Zo weten we zeker dat onze beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten die in een accommodatie verbleven hebben.
Onze gasten bezoeken de accommodatie en ervaren zelf of de kamer rustig is, of het eten inderdaad lekker smaakt en hoe vriendelijk het personeel is.
Reis voorbij? Gast aan het woord. Wij checken of de beoordeling echt is, en of er geen grof taalgebruik in staat. Dan plaatsen we hem op de website van Booking.com.
Als je via ons hebt geboekt en een beoordeling wilt geven, dan moet je eerst inloggen.
Einde tekst dialoogvenster