Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Prins Hendrik 3-sterren

Prins Hendrikkade 53, Amsterdam Centrum, 1012 AC Amsterdam, Nederland

#240 van de 449 hotels in Amsterdam

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3032 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 – 75

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2018

    5,4
    Prima maar geen aanrader.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel en de kamers zijn oud en hebben onderhoud nodig. Het tweepersoonsbed was erg doorgezakt en slecht. Het ontbijt was erg uitgebreid maar niet hygiënisch en vers. Het hotel was ook niet erg schoon, vooral de ontbijtzaal was niet fris.

    De locatie was top! De medewerkers bij de receptie zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 27 september 2018

    8,3
    Stadshotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een beetje rommelig op de gang naar de kamers. Allerlei spul zou je beter weg kunnen bergen. Inklapbare matrassen bv

    De locatie. Goed ontbijt. Vriendelijk personeel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    6,7
    Ik zou er niet snel terug gaan
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel was vies en rommelig mijn kamer stonk naar rook. Het bed en badkamer waren niet prettig. Maarja dat is wat in je Amsterdam kunt verwachten voor deze prijs.

    Het hotel ligt super centraal in Amsterdam! Dat is een voordeel, maar daardoor heb je ook geluidsoverlast. Het ontbijt was uitgebreid en top!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    8,8
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De typische oude raampjes laten nogal veel lawaai binnen. Best oordopjes mee nemen om goed te kunnen slapen.

    Vriendelijk personeel. Geven u goede tips. Ochtendontbijt was heel lekker. Vertoefd in een oud gezellig interieur. Typisch hollands. Nette kamers. Prijs kwaliteit.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    7,9
    Gezellig zomers en goed voor een volgend keer .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Zou ik zo niet kunnen zeggen, het was leuk, gezellig en vriendzaam. Tegenvallers kan ik niet benoemen ( sorry )

    De kamer was leuk comfortabel en goed . Het ontbijt zag er verzorgd uit en smaakte prima. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Lokatie ligt gunstig bij openbaar vervoer en is goed te doen. Kortom echt iets om weer naar terug te gaan.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    7,5
    Ruime kamer, leuk met vrienden of familie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vijfpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai van buiten

    Wij hebben hier overnacht na een avondje stappen met een groep vriendinnen. Prima locatie een grote ruime kamer voor 6 personen. Aangezien het midden in het centrum is het wel zeer lawaaierig. Maar dat heb je op die locatie overal.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    4,6
    locatie is op zich goed, centraal gelegen en vlakbij het...
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Locatie midden in een druk gebied met restaurants en kroegen. Ik heb iedere nacht zeer onrustig geslapen vanwege de lawaai, het geschreeuw en drukte in de omgeving. Vrijdagavond heb ik tot 4uur niet geslapen vanwege de extra lawaai en drukte van het weekend. Enorme tegenvaller. Ik had het gewaardeerd als dit vooraf bekend was of als hotel tenminste in de accommodatie en paar oordopjes beschikbaar had gesteld.

    locatie is op zich goed, centraal gelegen en vlakbij het centraal station.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    5,8
    Het personeel aan de balie was zeer vriendelijk en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was niet goed gereinigd. Veel stof op hoofdeinde bed. De badkamer bv. de wandtegels, achter het toilet, douchescherm,.... Misschien krijgt personeel niet voldoende tijd om schoon te maken?

    Het personeel aan de balie was zeer vriendelijk en behulpzaam. Prima ontbijt, voldoende aanbod en lekker. Prima bed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    7,9
    Goed stads hotel
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer is gedateerd. Geen zeepje niks extra op de kamer. Wat rommelig in de gang pad

    De ligging .tegen over centraal station Aan mijn vraag voor een rustige kamer. Werd voldaan keurig.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    7,1
    Dik in orde!
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het is een ouder pand dus de ouderwetse sfeer en het overeenkomend interieur moet je er natuurlijk bij nemen. Stiekem vinden we dat romantisch hoor.

    De locatie was natuurlijk uitzonderlijk goed. Ontbijt was zeker prima en het personeel heel erg vriendelijk.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    8,8
    Leuk weekendje cultuur snuiven met gezin.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Kamer waren somber maar schoon. Ontbijt was goed en voldoende. Bediening vriendelijk en behulpzaam. Lekker kort bij station en het centrum. Bijna alles was te voet aan te doen

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 29 maart 2018

    8,3
    Prima verblijf maar Amsterdamse hotels blijven te duur voor wat ze te bieden hebben
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De wifi was op die dag traag (in de ontbijtruimte)

    Een prima ontbijt en aardig personeel. Het hotel lag voor mij op een prima locatie vlakbij het station, mijn zakelijke afspraak en in een leuke wijk

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    8,3
    Zeer vriendelijke ontvangst en personeel, goed en lekker...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ach, de verwarming maar verder basic maar uitstekend

    Zeer vriendelijke ontvangst en personeel, goed en lekker ontbijt. kamers basic, goed schoon. De verwarming in onze badkamer deed het niet en gezien we in de vorstperiode waren was dit niet handig maar dat is dan ook het enige minpuntje.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    6,3
    Kamer was prima, wel jammer dat er geen raam open kon
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er kwam bijna geen water uit de kraan; zeer slechte waterdruk en dat had er niet mee te maken dat iedereen tegelijkertijd een douche nam, want ‘s avonds was dat ook al zo

    Kamer was prima, wel jammer dat er geen raam open kon

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    8,8
    Prima Hotel, vlakbij Station, echt een aanrader voor iedereen . Wij komen sowieso terug .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Niets viel ons tegen , was prima.

    Ontbijt was prima we hebben ons buikje rond gegeten. Kamer was prima leuke lokatie en een prima zicht naar Station. Personeel was behulpzaam en accuraat.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    4,2
    functioneel als je dichtbij Amsterdam CS wil slapen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer lag niet in het hotel maar in een naast gelegen pand, boven een horecagelegenheid. Hier heb ik geen last van gehad, wel van het uitgaanspubliek aan de Zeedijk. De kamer lag op de eerste verdieping en was alleen bereikbaar via een hele smalle wenteltrap hetgeen met koffers een behoorlijke uitdaging was. Zeker de trap af. De kamer was ruim, de bedden goed en schoon. Het meubilair en de badkamer gedateerd.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 14 januari 2018

    7,9
    Basic hotel goed voor korte periode
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Beetje zoeken naar de lichtschakelaars en om verwarming aan/uit te zetten (werkte de knop wel?), diverse geluiden van andere gasten is zeer goed hoorbaar, geen wifi in ontbijtruimte

    Vlakbij treinstation en openbaar vervoer, kamer aan relatief stille kant van hotel, goed ontbijt

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    6,3
    Uitstekende locatie, goede service, appartement viel enigszins tegen (verouderd).
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt: spek, gebakken eieren en bonen in tomatensaus waren lauw. Diner: OK, maar vis met spinazie besteld, maar zonder verwittiging broccoli i.p.v. spinazie gekregen.

    Correct ontbijt. Genoeg keuze.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    8,8
    Zeer aangenaam verblijf in een sfeervolle accommodatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Miste een waterkoker en in de zomer zou een klein koelkastje wel fijn zijn. Sommige kamers kunnen last hebben van het straatverkeer

    Ruime schone kamer zeer authentiek. Wat het knus maakte Zeer goed ontbijt. Hartelijk welkom en er werd rekening gehouden met onze voorkeur. Dat was een rustige kamer. Sfeervolle accommodatie!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 12 december 2017

    4,2
    kort en noodzakelijk ivm doorreis de volgende dag.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was klein, laag plafond, bedompt en erg gedateerd. Volgens mij ook gevaarlijk gelet op de ligging bij calamiteiten ( brand). Er was slechts 1 deur voor in en uit. Geen nooduitgang.

    Het ontbijt was goed . Zeer uitgebreid.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    8,3
    prima locatie, vriendelijk personeel, prima ontbijt en ruime kamers.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    klein waterkokertje op de kamer

    kamers erg ruim, ontbijt met veel keus, goede tijden voor in- en uitchecken! Van vrijdag op zaterdagnacht vond ik het erg rustig in de omgeving van het hotel. Vriendelijke mensen bij de receptie. Keurige bedden. Locatie erg goed.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    4,2
    centraal gelegen, that's al. Voor de rest: kassa kassa is daar belangrijker dan welbevinden klanten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    We werden gedropt in een bijgebouw, waar je via de deur nauwelijks naar binnen kon . Daarmoesten we met onze koffer via een onmogelijke draaitrap 3 verdiepen naar omhoog... Dit was ons niet gezegd... En dat voor 800 euro voor 3 nachten... Ze moeten de mensen daarover informeren. Voor iemand van het gezelschap waren die trappen zeer moeilijk... in deze tijden moet je toch over een lift beschikken?? Ik begrijp trouwens niet dat dit door de brandweer goedgekeurd wordt? Er was niet eens een nooduitgang... In de kamer stonden 2 beschimmelde matrassen rechtop te stinken... Ook de badkamer was maar matig proper...

    De centrale ligging

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    7,5
    Prima verblijf lekker dicht bij het station :)
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De trap naar de kamer was heel smal en klein.

    Het ontbijt was basic, wel leuk dat we een grote kamer kregen omdat ie toevallig vrij was. Met z'n tweeen hadden we 4 bedden om uit te kiezen en mooi uitzicht op Centraal Station

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    8,3
    was prima vertoeven in Prins Hendrik.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    dat is iets waar het hotel niks aan kan doen maar dat is de wiet lucht.

    een prima verblijf om Amsterdam te ontdekken, een goed bed, heerlijke douche en een heerlijk ontbijt. meer heb je niet nodig

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    5,8
    goed bed
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    enkel glas ramen laat veel geluid door van de straat en ik kon geen frisse lucht/zuurstof in de kamer laten. Ik heb niet in slaap kunnen vallen.

    goed bed

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    6,3
    Goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer zelf viel wat tegen, het was een vierpersoonskamer, basis comfort. Alleen toegankelijk via een smalle draaitrap, badkamer was gedateerd, vies douchegordijn. Uitzicht was wel dik in orde! De hele lengte van de kamer was venster en we hadden zicht op het water, dat was super!

    Goed ontbijt. Attent baliemedewerker, veel uitleg, tips en weetjes. Hotel ligt zeer centraal ook vlakbij restaurants en cafés, de hoek om en je bent er! een hele straat, voor iedereen wat wils.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    10
    Voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Eigenlijk niets. Misschien wat nachtlawaai maar dat moet je vooraf weten als je naar een stad als Amsterdam gaat.

    Uitgebreid ontbijt met zeker voldoende afwisseling.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,9
    Aangenaam en voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was dik ok maar toch een klein puntje: Het appartement was wat aan de ouderwetse kant en kan misschien wat opfrissing gebruiken.

    Heel leuk dat we bij aankomst een 'upgrade' kregen van hotelkamer naar appartementje wat verderop. Gezellig en lekker restaurant.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    5,8
    Goed voor 1 nacht te verblijven
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vijfpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer is afgeleefd en versleten. De dekens zijn hier en daar wat gescheurd. Gelukkig waren de lakens proper en fris en het sanitair is netjes.

    Het ontbijt was lekker en uitgebreid. Er was voldoende.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    5,4
    Driedaags verblijf in Amsterdam
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    1 van de receptionisten wou geen Nederlands praten alhoewel hij het kon en was ook niet vriendelijk. Heel VEEL nachtlawaai. Kleine kamer en badkamer, alles wel vernieuwd en netjes, maar weinig comfort. Geen haardroger, geen kluis.

    Kortbij station. 2 van de 3 receptionisten waren heel behulpzaam. ontbijt was voldoende

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    8,3
    Voor 1 of 2 nachten met vrienden perfect, zeker qua prijs-kwaliteit-verhouding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De trap omhoog (in geval van een vier-persoonskamer) is alleen te doen als je zeer goed ter been bent.

    Locatie perfect, zeker om met vrienden te gaan. Ontbijt prima.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    6,7
    Gedateerd hotel op goede locatie.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eenpersoonskamer en badkamer waren klein en gedateerd, maar schoon. Matras was erg slecht (doorgezakt). Daardoor slecht geslapen. Wifi was zwak. Viel me al met al een beetje tegen voor de (te) hoge prijs die ik heb betaald.

    Locatie van het hotel is goed t.o.v Centraal station, winkels, restaurants en bars. Vriendelijk personeel. Ontbijt is eenvoudig maar genoeg keuze.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    7,1
    Amsterdam top, accommodatie sober
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel matig onderhouden.Gescheurde dekens,stoelen waardoor armoedige aanblik

    Zeer vriendelijk personeel. Puur gekozen omdat het dichtbij CS is en betaalbaar directe omgeving was al volgeboekt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 maart 2017

    7,1
    Vriendelijk personeel, zeer uitgebreid ontbijtbuffet
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vijfpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    onze 5 persoons zolderkamer was zeer ruim. Badkamer was netjes, kamer zelf schoon, maar wel verouderd. 'S nachts best veel lawaai beneden op straat, maar voor een nachtje niet zo erg.

    Vriendelijk personeel, zeer uitgebreid ontbijtbuffet

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 11 maart 2017

    9,2
    Veel kwaliteit voor de prijs die we hebben betaald!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    het geluid 's nachts, maar wat wil je, het is Amsterdam hartje centrum. Raam dicht en je hebt er geen last van (het was wel warm 's nachts)

    de locatie en het personeel. Mijn dochter en ik voelden ons zeer welkom en we kregen meer dan we hadden verwacht (zeer ruime kamer +bad!). Lekker geshopt en uit eten gegaan, alles was in de buurt. Overige pluspunten zijn gratis ontbijt en gratis wifi.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 7 maart 2017

    7,5
    Lekker ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gehorig, niet het geluid van buiten, maar juist van de andere gasten die naar hun kamer gingen.

    Lekker ontbijt. Maar vond het vreemd dat het brood in de zak werd gepresenteerd. Dit gold ook voor de pindakaas, gewoon uit de pot.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    8,8
    prima hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er had niets beter gekund behalve dat als je voor die locatie kiest, je weet dat het 's avonds buiten wel rumoerig is, dus oordopjes mee, zeker als je aan de voorkant van het hotel zit

    Geweldige locatie, vriendelijk personeel en prima ontbijt

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 25 januari 2017

    8,3
    Waar voor je geld
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Douchten in een badkuip vind ik niet prettig, een inloopdouche heeft mijn voorkeur omdat ik enigszins slecht ter been ben en het niet zonder gevaar is in en uit een badkuip te klimmen. Verder vind ik het prettig als er koffie of thee op de kamer gezet kan worden en die mogelijkheid ontbrak.

    Bijzonder vriendelijk en behulpzaam personeel. Uitstekend verzorgd ontbijt. Mooie locatie. Vriendelijk geprijsd. Hygiëne was goed.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    3,8
    Nooit meer boeken
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Slechte service, (vergeten pas te actieveren), wake-up call vergeten, het stonk er naar drugs, het bed was slecht of doorgezakt, het brandalarm ging midden in de nacht af.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    5,0
    Ontbijt was in orde.
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer is verouderd. Boiler hing op de trap naar kamer ( appartement voor drie personen met verdieping).

    Ontbijt was in orde. Voor glutenvrij en laktosevrij was gezorgd. Personeel was vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    10
    uitzicht van onze kamer was geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Dat ons uitje Amsterdam alweer zo snel over was!

    Heerlijk, geen moeite teveel, ze bakten zelfs speciaal voor ons glutenvrije broodjes af! én het personeel ging special voor ons opzoek war ze de broodjes vandaan k haalde. zodat wij zelf die gluten vrije afbakboodjes zelf kunnen kopen!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    8,3
    Locatie super.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht. Geen/beperkt was-/douche spullen (shampoo, fohn etc.). Wel handdoeken natuurlijk.

    Locatie super. Bij uitchecken de mogelijkheid om de bagage nog de hele dag te laten staan. Heel de dag + nacht vriendelijk personeel bij de receptie. Matrassen lagen heerlijk.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 28 december 2016

    8,3
    Een hotel met prima prijs kwaliteit verhouding in hartje Amsterdam.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vijfpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets :)

    Het hotel staat hartje centrum. Toch konden we 's nachts een raam open hebben staan zonder door lawaai van buiten gestoord te worden. Ook leuk: we hebben totaal geen burengerucht ( dwz van naburige kamers) vernomen, dus blijkbaar is het hotel niet gehorig. En het ontbijt is uitstekend, met aardig personeel bovendien.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 24 december 2016

    6,5
    De sigarettenrook was storend,alles was doordrongen door die...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De sigarettenrook was storend,alles was doordrongen door die geur,de gast onder op het eerste rookte geweldig(mijn kamer was op het 2de verdiep.geen washandjes voorzien,

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 23 december 2016

    9,6
    Een goede doorreis hotel.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets op aan te merken. Daar waren we er te kort voor denk ik.

    Het ontbijt was heerlijk.De kamer was ook groot genoeg. Mooi voor doorreis of voor weekendje in de stad.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 18 december 2016

    9,6
    Een heerlijke kamer op een superieure plek in Amsterdam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Voor Amsterdam wss gewoon, € 129,- per nacht. Maar dat loopt natuurlijk flink op als je een paar dagen "Amsterdam" zou willen doen!

    Een fijne, gezellige kamer met mooi uitzicht. Uitstekend en uitgebreid ontbijt. Vriendelijke en behulpzame receptie

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 9 december 2016

    7,9
    ondanks wat kleine gebreken was het verblijf geweldig.(vriendelijk personeel maakt veel goed!)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het dekbed daar zat een gat in.En de verlichting was erg gedateerd sommige lampen waren stuk.

    in ons geval was de ruimte van de kamer geweldig.En natuurlijk het ontbijt.De heren van de receptie waren uiterst vriendelijk en dat was wederzijds

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 4 november 2018

    9,6
    De ligging.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    De ligging. Aardig personeel.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 2 november 2018

    8,8
    Personeel was zéér behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Kamers wel wat verouderd maar degelijk genoeg voor de prijs die je betaalde. Dus Prijs/kwaliteit zat alles goed.

    Personeel was zéér behulpzaam.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2018

    10
    We hadden een grote kamer voor 2 personen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een grote kamer voor 2 personen. Het was rustig. Goede bedden. Goed en uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2018

    5,4
    De ligging en het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was erg stoffig en gehorig in de kamers. Ook gedateerd, maar dat is niet zo erg

    De ligging en het ontbijt

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2018

    7,9
    Erg drukke omgeving, dus erg gehorig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg drukke omgeving, dus erg gehorig

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 22 september 2018

    7,5
    zeer goed vriendelijk personeel aan de balie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    bediening op het terras onbeschofte ober

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    7,5
    Prachtig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    lichte storing geluiddemping van de straat kon beter

    Goede ontvangst en service prettige omgeving,

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 19 september 2018

    9,0
    Ligging
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wel gehorig

    Ligging

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    7,9
    Gastvrijheid en ligging
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Trapjes naar kamer als ik dan iets moet noemen

    Gastvrijheid en ligging

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    9,2
    Kom nog n keer
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Informele sfeer en vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    7,5
    Prima personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vijfpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco Geen minibar Geen room service Verouderd

    Prima personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    7,1
    Het slechtste ontbijt ooit!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was echt beneden alle niveau en de kamer was uitzonderlijk warm en benauwd

    Het bed was comfortabel en de ligging was super

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    5,8
    goed hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamers zijn gedateerd

    ideale ligging

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    9,2
    👍👍👍
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is zeer centraal gelegen, en wij hadden een zeer aangename en propere kamer. Het bed was ook zeer comfortabel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    7,9
    het ontbijt was prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    lawaai langs de straat kant

    het ontbijt was prima

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,0
    Uitstekend met de trein te bereiken goed hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsdichtheid.

    Het bed en de grote kamer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    9,2
    Top!
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ivm een vrijgezellendag, heeft het personeel goed meegespeeld om de verassing nog even stil te houden tot de volgende dag!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,9
    prima locatie, perfect ontbijt, kamers beetje gedateerd maar...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vijfpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    prima locatie, perfect ontbijt, kamers beetje gedateerd maar voor een nachtje Amsterdam prima

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 april 2018

    10
    Een paar aanbevelingen:
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een paar aanbevelingen: Een kapstok aan de wand als je de kamer binnen komt. Een anti-slip matje in de douche.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    9,0
    we hebben mijn geboortedag gevierd in Amsterdam, hotel vlak bij station, iedereen zeer vriendelijk !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    prima ontbijt en fantastische kamer

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 maart 2018

    8,3
    Prima
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De matrassen en dan kamer was erg warm.

    Ontbijt was prima

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 10 maart 2018

    7,9
    Goed ontbijt geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De smalle trap naar kamer 3 hoog. Niet geschikt voor oudere mensen.

    Goed ontbijt geweldig

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    8,3
    we komen zeker nog een keer terug!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het personeel is heel vriendelijk en maken je verblijf extra prettig. De ligging is fantastisch, op 4 minuten loopafstand van station, tram en metro.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 februari 2018

    8,3
    voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    -

    alles naar wens, ideale ligging, super ontbijt

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    7,5
    Een goed overnachtings hotel, centraal gelegen nabij centraal station in Amsterdam.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kunnen wij na een overnachting niet vertellen

    Ontbijt was uitstekend

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 16 januari 2018

    5,8
    Voor ons doel was het een prima verblijf
    • Groep
    • Vijfpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is wat gedateerd

    Ontbijt was prima

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 14 januari 2018

    9,6
    We hebben heerlijke dagen gehad. Het was top..!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Personeel was vriendelijk..locatie was top...kamer was heerlijk. Een echte aanrader.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 14 januari 2018

    6,7
    Bar
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Bar

    Verbleven in januari 2018

Resultaat 1 – 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Prins Hendrik

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: