Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Prominent Inn Hotel 4-sterren

Koningin Wilhelminaboulevard 4, 2202 GR Noordwijk aan Zee, Nederland

#18 van de 23 hotels in Noordwijk aan Zee

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1016 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    6,6

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,9

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    7,9
    Helemaal tevreden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    Niets: het was goed zoals het was.

    Het ontbijt was prima, evenals de kamer. De bedden waren goed. Alles functioneerde! We hadden een kamer met zeezicht en dat maakt het voor ons gevoel altijd "af".

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    6,7
    ideale ligging met toch wat kanttekeningen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    honden zijn toegestaan in dit hotel en naast het hotel wordt een appartementencomplex gebouwd waar de komende maanden-jaren waarschijnlijk geluidsoverlast gaat geven. Vanuit een penthouse kon zo onze kamer binnengekeken worden. Nadat wij dit hadden gemeld bij de receptie werd dit slechts ter kennisneming aangenomen. Er werd bijv. geen alternatieve kamer aangeboden wel of niet met eventuele bijbetaling. Ze hadden de klacht nog nooit eerder gehad was het enige antwoord

    hotel lig aan de boulevard en dicht bij het strand en het centrum

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    7,9
    prima verblijf met vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    bedden waren veel te zacht. de voorkant van het restaurant zou een metamorfose mogen hebben. het lijkt nu van buitenaf dat het een VVV informatie gebouw is(een tip).

    personeel was super vriendelijk. het gaf een prettige sfeer. het eten was uitstekend. ook al was het wat gedateerd, het was wel allemaal schoon.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    5,0
    Matig, personeel wel heel vriendelijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De uitstraling van het hotel. Dit hotel is echt geen vier sterren waard. We hadden een twijfelaar bed in de kamer en je gelooft het niet; een douche gordijn! Alles is verouderd. Op de gevel mist een letter in de naam van het hotel. Alles ziet er een beetje verpauperd uit. Tijd voor een opknapbeurtje!

    Het vriendelijke personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    7,9
    Voor een weekend een prima hotel. Voelde alsof we een week zijn geweest.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel is wel wat verouderd. Geen eigen parkeerplaatsen maar wel reductie op parkeergarage (op loopafstand). Geen airco. Wel een losse ventilator in de kast.

    Lokatie is super. Direkt aan boulevard. Alles op steenworp afstand, strand, eet- en uitgaans gelegenheid, winkels.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    5,0
    niet gebruikt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Geen airco, gaten in de gordijnen, geen waterkoker in de kamer. Geluidsoverlast: ondefinieerbaar hard gezoem de hele nacht. Niet echt een viersterren hotel.

    niet gebruikt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    9,2
    Fijn Hotel
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Met dit heerlijke warme weer zou een airco erg fijn zijn geweest op de kamer

    De ligging is perfect . Je loopt zo het strand op :) Het personeel is heel vriendelijk en denkt met je mee :) prijs kwaliteit verhouding is goed :)

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    6,7
    Mooie locatie, direct aan de boulevard met zeezicht kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Basis kamer zonder airco wat ontzettend warm was. Op de kamer weinig faciliteiten voor een comfort kamer. Ontbijt redelijk, broodjes waren taai.

    Mooie locatie, direct aan de boulevard met zeezicht kamers

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    5,4
    Kamers erg oud en gedateerd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers erg oud en gedateerd. veel vlekken in gordijnen en op de kasten en in de vloerbedekking. bij het selecteren bij bookings.com deed ik filter zwembad maar was er helemaal niet!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    6,7
    Lekker genoten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Hygiene had beter gekund. De vele ronkende motoren op de boulevard.

    Wij hadden een comfort kamer, was netjes maar eenvoudig. De kamer was op het zuiden zonder arico, dus gratis een upgrade naar een eigen sauna op de kamer erbij... Het ontbijt had een ruime keuze. Personeel was vriendelijk. Op loopafstand van strand, winkeltjes en restaurants.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    7,9
    Bij inchecken kregen we kamer aangewezen met uitzicht op de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij inchecken kregen we kamer aangewezen met uitzicht op de muur. Gelukkig was er een andere kamer beschikbaar. Wel met bijbetaling maar met uitzicht op zee. Echt genoten van deze kamer. Dit stond er niet bij vermeld dat de mogelijkheid bestond dat je uitzicht op een muur had. Ik had een kamer geboekt met uitzicht op deel stad deel zee. Verder prima verblijf gehad. Vriendelijk personeel heerlijk ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    7,9
    Heerlijk! Vooral te danken aan het prachtige weer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De foto op booking.com bleek achteraf de achterkant van Huis ter Duin. Wij verwachtten dus een groot hotel, het was echter een klein hotel er vlak naast. Ik zag dat de foto inmiddels is aangepast.

    Prima ontbijt, vriendelijk personeel, pal aan het strand.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    5,8
    Toe aan een nieuwe overnachting in een ander hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Warmte in de kamer Matrassen veel te zacht Verwarmingen met roest Incheck procedure, te kleine kamer Licht in de kamer. Er stonden twee schijnwerpers van de reclame gericht op ons raam. Oplossingsgerichtheid vanuit Booking.com

    Locatie dicht bij het strand Oplossingsgericht personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    8,3
    Fijn verblijf welke aan te raden is.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Openingstijden bar. Rond 11.00 uur reeds gesloten en de prijzen vd mini bar waren exhorbitant hoog.

    Service en de Kamer plus het bijbehorend restaurant.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    8,8
    fijn hotel mooie ligging goed personeel goed eten.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    eigenlijk niets

    kamers klein maar heel schoon, ontbijt prima in orde behalve de koffie, gegeten in het restaurant ook helemaal ok aardig personeel, zeker in het restaurant

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    9,2
    Rustig en ontspannend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het weer!

    Wat prijs kwaliteit betreft is dit een zeer goed hotel, vriendelijk en netjes. Ideale ligging en lekker eten in de blauwe gans,zeker een aanrader. Volgende keer weer terug!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    7,5
    Het uitzicht en de locatie zijn goed, direct zicht op zee.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    De kussens zijn behoorlijk zacht. Matrassen en kamer verder netjes!

    Het uitzicht en de locatie zijn goed, direct zicht op zee. Ontbijt was ook goed, mocht misschien iets uitgebreider

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    8,3
    We hebben het heerlijk gehad!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was erg warm op de kamer, te warm, later was dat beter nadat we er wat van gezegd hadden.

    Vriendelijk personeel, lekker ontbijt, het hotel ligt vlak bij het strand. In het restaurant kun je heerlijk lunchen en dineren!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    5,4
    Lekker genoten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitgebreider ontbijt personeel mag wel iets vriendelijker

    Wat goed moest zijn was goed schone kamers wel kleine kamer goed ontbijt niet heel uitgebreid

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    5,0
    Super ontbijt .
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden . temperatuur op de slaapkamer

    Super ontbijt . bedden waren niet goed. Gleuf tussen de matrassen en zeer zachte matrassen En het was bizar heet op de hotelkamer. Daardoor ramen open gezet. En toen telkens wakker door de jeugd/ vuurwerk buiten

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    6,3
    Het hotel lag lekker centraal, dichtbij het strand en...
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De wc bril was kapot, er waren stukjes lak af. Vind ik echt niet kunnen in een hotel. Ik snap niet waarom er overal vloerbedekking ligt, onhygienisch. De spek was op bij het ontbijt en het personeelslid die ik vroeg of er nog nieuw kwam, liet duidelijk merken geen zin te hebben om nieuwe te regelen. Niet klantvriendelijk.

    Het hotel lag lekker centraal, dichtbij het strand en dichtbij de winkels.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    8,3
    Prima verblijf ondanks de kou.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De parkeermogelijkheden in Noordwijk zijn beperkt en erg duur.

    Het hotel is ongecompliceerd. Vriendelijk personeel, erg hulpvaardig. Bijzonder hondvriendelijk.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    8,3
    Plezierig veblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Verwarming in de badkamer: zelfs na 2 bezoeken van de monteur werd de radiator niet warm De croissants waren koud Roerei en spek hadden erg lang gestaan Eieren waren hard / minstens 7 minuten gekookt.

    Het ontbijt was goed, niet geweldig Het parkeren was goed geregeld met € 10 / 24 uren

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    8,3
    De kamer was goed en gesitueerd aan de voorzijde van het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was goed en gesitueerd aan de voorzijde van het hotel. Parkeergelegenheid op 1 minuut lopen van hotel met gereduceerd tarief. Ontbijt was prima verzorgd. Restaurant is aanbevelingswaardig.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    6,3
    Vriendelijk hotel, maar wel een beetje gedateerd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer beetje krap en de douche wordt helemaal nat met douchen. Douchegordijn is vreselijk. De matrassen zijn erg zacht

    Ontbijt was prima en ontvangst ook.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    7,5
    We hebben heerlijk gewandeld, en en dinee was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt mocht wat uitgebreider, + iets meer kwaliteit.

    Ontbijt was sober, kamers waren heel schoon, als je naar buiten keek zag je een muur. Kamer was netjes meer was er niet.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 10 februari 2018

    8,3
    Een leuk hotel op een prachtige locatie.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg warm en dit was niet in te stellen. Parkeren moest bij de Volmar en een dagkaart kost 10 euro.

    Personeel was heel vriendelijk. Ontbijt was uitstekend.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 31 januari 2018

    7,5
    De ligging is prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden een beetje zacht en het was erg warm op de kamer. Ontbijt was tot 10.00 uur, ook op zondag. Er werd vanaf 9.45 niets meer bijgevuld

    De ligging is prima. Kamer en badkamer waren schoon.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    5,8
    Geen warmteregeling.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen warmteregeling. 'S nachts snikheet, balkondeur open (in januari) en nog niet goed kunnen slapen. Met hoogzwangere vriendin niet prettig. Overige accommodatie is goed. Mooie plek.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 januari 2018

    6,7
    Heerlijk rustig bij een zware storm
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren kan dichtbij echter kost extra geld. De kamer is wat gedateerd zeker een nieuwe topper op de bedden, de veren zijn ten dele voelbaar

    Ontbijt was voldoende, het uitzicht perfect

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    5,8
    Slechte ervaring
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte bedden zacht matras s morgen last van mijn rug. Erg warm op de kamer terwijl de verwarming uit was weinig vrisselucht.snap niet hoe ze het daar volhouden als het zomer is.

    Klant vriendelijkheid

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    8,8
    Lekker centraal gelegen en goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was redelijk goed. Er was ruim keuze, maar het 'Engelse deel' van het ontbijt (bonen en worstjes) was tamelijk smakeloos. Leuk hadden wij het gevonden als er, zoals bijna standaard in Engelse hotels 'tea making facilities' zouden zijn (dat je koffie of thee kan zetten op de kamer). Maar dat troffen wij hier helaas niet aan.

    De bus (lijn 20 Leiden -> Noordwijk stopte pal voor het hotel. Dat was natuurlijk prima. De afstand tot het strand kon niet beter: de toeging tot het strand bevond zich aan de overzijde van de straat. De kamer voldeed aan onze eisen: goede verwarming, comfortabel bed en schuin zicht op de zee. Er was een minibar op de kamer, maar daar hebben wij geen gebruik van gemaakt. Ook positief: vóór het inchecken en na het uitchecken mochten wij onze bagage in het hotel stallen. En heerlijk die sauna in het hotel. Een prima vervolg op een flinke strandwandeling!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    10
    geweldig verblijf, voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    Matrassen van de bedden vonden wij slecht

    Locatie geweldig. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ontbijt goed, keuze en verscheidenheid prima. Over het diner zijn we zeer tevreden en zullen hier zeker bekendheid aan geven.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 december 2017

    4,6
    teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Voorts moest er 15 euro extra worden betaald voor de hond terwijl dit bij de boeking niet was vermeld, ook niet bij 'de kleine letters', dit is vreemd omdat via booking.com wel het vakje "huisdieren' was aangevinkt bij de boeking. Zelfs in de voorwaarden werd er geen bedrag genoemd. Mijn advies aan het personeel om dit in de toekomst reeds bij de boeking aan gasten kenbaar te maken, stuitte op de opmerking 'daarvoor ben ik niet bevoegd'. Teleurstellende en onprofessionele attitude, althans naar mijn mening.

    ontbijt was zeer matig, echt niet meer van deze tijd: houdbare in plaats van verse melk, geen verse jus, eieren waren op, er werd geen thee of koffie meer geschonken, tafel niet gedekt terwijl ik wel op tijd binnenkwam, kortom: zeer teleurstellend en het personeel was -op zn vriendelijkst uitgedrukt-ongeinteresseerd en weinig meedenkend.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 23 november 2017

    7,1
    Heerlijk "uitgewaaid"" .
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    In het raamkozijn zat een gat. Hierdoor was de tweede nacht erg rumoerig., en het tochtte. Het waaide toen enorm. Wij vinden het niet hygienisch dat er honden mogen zijn in de ontbijtzaal. Waarom moet iedereen een hond overal maar accepteren?

    Ontvangst was vriendelijk, goede uitleg over parkeergelegenheid. Kamer goed, maar basic. Geweldig zo dicht bij boulevard en strand. Vanuit het kamerraam was de zee te zien. Goed en lekker ontbijt, veel keuze.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    9,2
    Heerlijk
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik heb bij het boeken zelf een fout gemaakt met de datum maar geen probleem, ik heb mijn ouders laten gaan. Zij waren aangenaam verrast. fijne en zeer schone kamer en het ontbijt was formidabel. Zij hebben heerlijk geslapen en een prettig verblijf gehad.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    8,8
    Prima vermaakt, heerlijk uitgerust.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was veel te warm, s’nachts slecht geslapen, er kon wel raam open, maar door harde wind eigenlijk niet te doen...

    Het eten was uitstekend, Diner en ontbijt! Uitzicht op het strand, fantastisch!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    6,3
    Mooi zeezicht maar prijs-kwaliteit-verhouding klopt niet.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Direct de kamer moeten afrekenen bij aankomst. Diner in hotel moest gereserveerd worden. De tafel die we in het restaurant kregen toebedeeld was echter heel klein en tussen twee andere tafels ingeprikt. Niet echt een prettige plek. We voelden ons 'erbij gezet'. Niet-hotelgasten hadden betere plekken terwijl er genoeg andere goede zitjes vrij waren. Ook vreemd dat er zoveel honden in het hotel waren. Is dit misschien het enige hondenhotel in Noordwijk? Bij vertrek kon er geen "graag tot ziens en nog een goede reis" vanaf. Service en betrokkenheid dus ver te zoeken. Prijs-kwaliteit-verhouding klopt niet met omliggende hotels. Kamers zijn 'te verouderd' en 'te klein' voor deze prijscategorie.

    Direct aan zee gelegen. Ruime kamer met prachtig zeezicht en balkon. Mooi restaurant (wel erg gehorig als het druk is) met vriendelijke bediening. Goed en uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    6,3
    Redelijk hotel op mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was slecht alles was vroegtijdig al op en werd niet aangevuld terwijl het ontbijtbuffet nog lang niet afgelopen was

    De ligging tov van centrum en strand

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    7,9
    Kamers waren op zich prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren op zich prima. Wel was het enorm warm op de kamer. Helaas geen airco op de kamer. Zaten hier in oktober, dus zo warm was het niet eens... Hotel heeft een prima ligging aan de boulevard. Ontbijt was erg basic, maar wel prima.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    4,6
    voor 1 nachtje prima, maar zal niet nog een keer dit hotel boeken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Was heel erg warm ondanks dat de verwarming uit stond. kan schoner op de kamer, stof slierten aan het plafond en op de muren, douchegordijn in de badkamer is erg vies aan de onderkant en is niet hygiënisch. gehorig in de badkamer, kan letterlijk horen wat de buren in de badkamer zeggen,. uitzicht op de muur van het gebouw ernaast, raam kan moeilijk open maar wel nodig als het zo mega warm is op de kamer. Voor het aantal sterren had ik meer verwacht,

    dichtbij het strand, ontbijt was prima alles wat je nodig hebt is aanwezig.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    7,5
    Voor 1 nachtje prima hotel, goede ligging, goed ontbijt.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Er waren nogal wat honden in het hotel..nog nooit eerder meegemaakt...af en toe hoorde je geblaf en gepiep. Honden in de ontbijtzaal vind ik onhygiënisch....

    Voor 1 nachtje prima hotel, goede ligging, goed ontbijt. Heerlijke wandeling op strand gemaakt en door duinengebied...erg mooi! Het weer was stormachtig.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    10
    We hebben het erg naar onze zin gehad in jullie hotel, top locatie, goede kamers en heerlijk ontbijt
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond de prijs van euro 15,00 voor de hond te hoog. Wij hebben niets extra's ontvangen voor deze prijs.

    Wij hebben genoten van het heerlijke ontbijt. in het restaurant hebben we meerdere malen gegeten. De dagschotel was top en smaakte voortreffelijk. Het personeel was super aardig en betrokken. Onze hond was mee in het hotel en het restaurant en was overal zeer welkom. Complimenten.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    7,5
    Het waren 2 fijne dagen in Noordwijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren in Noordwijk is wel een probeem.

    Het ontbijt was goed, personeel heel vriendelijk en behulpzaam. 's Avonds in het hotel gegeten, heerlijk! Fijn dat we onze hond mee mochten nemen in het hotel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    7,5
    Prima hotel voor een kort verblijf bij strand en centrum Noordwijk.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden een erg zacht bed en de temperatuur in de kamer was erg hoog en kon je zelf niet regelen. (verwarming stond natuurlijk uit en het waaide te hard om het raam open te zetten helaas)

    Nette en schone kamer. Prima locatie, in centrum en naast het strand. Compleet ontbijtbuffet, voor ieder wat wils.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    5,0
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer is niet schoon en de toiletbril is aan vervanging toe. De zitting van de toiletbril zaten flinke gaten en als je die opklapt zitten aan de onderkant flinke barsten. Niet fijn!!!!

    ontbijt was redelijk en de slaap gedeelte is oke

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    5,8
    Dankzij het personeel in het restaurant, was het toch een goed verblijf
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers waren niet echt schoon . Er lag veel stof. Ook in de badkamer was niet alles schoon. Als je gedoucht had (in bad) dan kon je de badkamer dweilen. Het water, bij de douche ging van heel warm, naar koud.

    Het ontbijt was goed. Het personeel was super vriendelijk.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    7,1
    Standaard hotel op mooie locatie.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijzige ietwat ouderwetse kamer met panelen plafond. Warme kamer. Rumoerig, gelegen aan voorzijde boven restaurants en boulevard. Geen kluisje, geen koffie of thee, geen waterkoker op de kamer.

    Uitzicht op zee. Vriendelijk personeel. Prima ontbijt. Huisdier vriendelijk. Hond mag mee naar de ontbijtruimte. Schone kamer met ruime moderne badkamer.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    6,7
    Het voldeed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg klein en erg warm. Wij hebben steeds een raam open gehad en het koelt niet af helaas. Ook hoorden wij de hele nacht een geluid van een ventilator of iets dergelijks wat achter de deur tegenover onze kamer lag. Hierdoor wel slechter geslapen.

    Het hotel ligt op de boulevard direct bij de ingang van het strand. Er liggen 2 hele leuke strand paviljoens vlak bij de ingang van het strand. Ook de winkels barretjes en terrassen liggen echt op loopafstand. Noordwijk is ook een erg gezellige plaats. Ook het parkeren was goed geregeld. Je kan via het hotel parkeren bij de nabijgelegen supermarkt. Dit is 2 minuten lopen vanaf het hotel. Kosten 10 euro per dag. Het ontbijt was goed en lekker. Ruime keuze aan brood en beleg.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    8,3
    toplocatie en goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    Een waterkokertje zou het écht afmaken, al waren we nu ook al tevreden. In de bar was niet veel te beleven; toen wij 's avonds rond een uur of 22.00 in onze (nog geopende) hotelbar een drankje wilden doen was er niemand aanwezig, ook geen personeel. Jammer, maar gelukkig is er genoeg te doen in de nabije omgeving.

    Prachtig uitzicht op de zee, met balkon! De kamer heeft een leuk zitje en een minibar. Mooie badkamer en een uitgebreid ontbijt. De locatie van het hotel is geweldig; als je naar rechts loopt loop je direct de boulevard op, en als je naar links loopt ga je richting het centrum van Noordwijk. Om naar het strand te gaan hoef je alleen maar de weg over te steken.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    6,3
    Kamers erg duur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verwachting van de kamer viel tegen. We hadden een grotere kamer verwacht voor die prijs. Er was geen koffie of thee op de kamer. De bedden waren matig.

    Het uitzicht op zee. Personeel was vriendelijk. We konden de fietsen in een ruimte in het hotel stallen. Ze deden daar erg hun best voor. Was erg fijn!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    6,3
    Redelijk hotel.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was klein. Op het strand tegenover het hotel mogen geen honden. Waardoor je minstens een kwartier moet lopen om het strand met hond op te komen.

    Ontbijt was goed, er was parkeergelegenheid dichtbij. Het bijbehorende restaurant was goed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    7,1
    prima lekker uitgewaaid op het strand dat was ook de bedoeling.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    geen parkeer plaats voor de auto deze mocht in de plaatselijke parkeergarage die wel dichtbij was. ook hadden we weinig stopcontacten op de kamer waardoor je moest kiezen laptop aan of ventilator bij warm weer

    het ontbijt was goed veel keus . de slaapkamer was schoon en netjes. personeel vriendelijk en behulpzaam. op de slaapkamer was het wel fijn dat er een ventilator was.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    8,8
    heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mini bar stonden maar 2 biertjes in...en de 2 losse bedden schoven continu van elkaar af...

    De kamer lag super gelegen zeezicht met balkon. Nette badkamer met bad! Goede douche straal lekker water..

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    9,2
    Aanrader!!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein minpuntje. De locatie van de wellness faciliteiten is niet uitnodigend, het kan gezelliger gemaakt worden!

    Personeel is vriendelijk en behulpzaam! Zeer goede locatie! Lekker eten!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    6,3
    Goed verblijf behalve kamers op het zuiden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer op het zuiden. Erg warme kamer. Slecht te luchten. Geen airco of luifel voor ramen Wordt matig op gereageert bij deze opmerking door personeel

    Op loop afstand van strand en centrum

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    8,3
    Zeer centraal gelegen hotel met ruime kamer en goed ontbijt.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een goede afzuiginstallatie in de douche zou prettig zijn. Daarnaast kijk je als je in de kamer zit tegen balkonhekken aan die niet schoon gemaakt zijn. Dat is jammer want dat is makkelijk op te lossen.

    Hotel is zeer centraal en tegenover het strand gelegen.Het ontbijt was goed, de kamer ruim, vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    7,9
    Prima hotel met een paar 'maartjes'.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten

    In de badkamer hangt veel los (handdoekrek, douchekop, haakjes). Keuken echt maar so so la la dat is jammer. De lift heeft onderhoud nodig. De herrie buiten in de nacht en vooral vroege ochtend is oorverdovend, ramen open alleen als je er tegen kunt.

    Goede kamer, lokatie vlak aan zee, personeel top.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    5,0
    We hadden gelukkig goed weer dus weinig aanwezig hoeven te zijn in het hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Achterstallig onderhoud, hele slechte bedden, te warm op de kamers, geen airco, geen enkele luxe op de kamer, balkon helemaal verroest en plastic goedkope stoeltjes. Zeker geen 4 sterren waard maar 2,5 hooguit! Locatie is wel goed

    Ontbijt was prima en personeel doet erg zijn best om de tekortkomingen van het hotel te compenseren

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    8,3
    Zoals altijd ligging aan strand en bij centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    Bij aankomst waren ramen vies (uitzicht op zee?); is volgende dag op ons verzoek hersteld. Ontbijt was vroeger veel beter; nu matig. (Brood was van binnen nog bevroren; roomboter ook nog erg hard.) Personeel in eetzaal niet altijd even geïnteresseerd.

    Zoals altijd ligging aan strand en bij centrum.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    9,2
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    De bedden waren voor ons te zacht. Bij een van de bedden stak er een veer door, welke we gemeld hebben bij de receptie de volgende dag .Zij namen er direct notitie van..Wij hadden één nachtje geboekt.

    De kamer was geweldig, met uitzicht op de zee. Het ontbijt was ook goed.Evenals het restaurant. Ook de medewerksters waren zeer vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    6,7
    Ontbijt prima voor elkaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg warm & benauwd. We zaten blijkbaar vlakbij een ketel/verwarmingsinstallatie oid.

    Ontbijt prima voor elkaar. Vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    7,0
    Ontbijt was goed
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erge warme kamer met klein raan. Ik denk dat het er wel 27 gr in was. Zonwering, grote fan of airco zou een opsteker zijn. Daardoor nauwelijks geslapen

    Ontbijt was goed

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    7,5
    Mijn man en ik hebben het naar onze in gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zie bovenstaande note. Die dikke vloerbedekking!!!

    De kamers waren netjes en de bedden goed. De doorlopen smal. Een kleine renovatie zou op zijn plaats zijn. Het was ontzettend warm in de kamer. Een airco zou fijn geweest zijn of anders een ventilator.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    7,9
    Geweldig, alles bereikbaar op loopafstand
    • Groep
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen stopcontact naast bed, er was schimmel in nieuwe badkamer omdat er geen goede ventilatie was. Dit wordt alleen maar erger als ze er niets aan doen.

    Heerlijk ontbijt, en zeer goed restaurant

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    6,7
    Perfecte ligging aan de boulevard, maar helaas slechte zeer zachte bedden!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Wij vonden de bedden erg slecht liggen en de kamer was oud geen waterkokertje om nog even op de kamer een kopje thee te drinken

    De ligging van de locatie is perfect, aan de boulevard! kamer 404 is aan de voorzijde met zeezicht! Wij mochten onze fietsen via de lift in de kelder zetten 's nachts. Mooie badkamer.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 april 2017

    8,3
    Het ontbijt was super .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    We hadden een voucher gekregen voor 10% korting als we in het restaurant gingen eten, maar heb het vergeten aan te bieden .ik had het fijn gevonden als ze het ons er even attent op hadden gemaakt.

    Het ontbijt was super . en de kamer netjes en schoon.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 april 2017

    8,8
    een ontspannen verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets om echt over te zeuren

    De kamer was proper,propere nette lakens en in de badkamer was ook alles netjes. Lekker avondeten en fijn ontbijt, snelle en vriendelijke bediening. Ligging ideaal kort bij de zee en kort bij de hoofdstraat van Noordwijk. Ben al 3x geweest en ga zeker nog terug.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 april 2017

    6,7
    Goede ligging rond de bollenvelden en vlak aan zee met uitzicht op een braak liggende bouwplaats.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was zeer matig. Klein, oud (aparte kranen voor koud en warm water), schimmel op tegels, kapotte haardroger, matig bed, weinig verf op radiator, douche achter gordijntje

    Alles op de begane grond was uitstekend!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 22 maart 2017

    7,9
    Heerlijk kort verblijf
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden kunnen wat hoger, kom je slecht uit als je mobiliteit niet zo goed is. Ontbreken van waterkoker op de kamer

    Super personeel, mooi uitzicht over zee

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 21 maart 2017

    5,4
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een gat in het kozijn van mijn kamer, heb deze dicht moeten stoppen met een handdoek. Sanitair is gedateerd, kranen, plastic zeil om douche (hinderlijk)

    Vriendelijk personeel Goed ontbijt

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    8,3
    Prima locatie, vriendelijk personeel, goede kamer en hond...
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel is wat verouderd, likje verf en nieuwe vloerbedekking zouden een verbetering zijn

    Prima locatie, vriendelijk personeel, goede kamer en hond vriendelijk

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 11 maart 2017

    7,1
    Prettige verblijfplaats
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een bad waarin je je kon douchen. Als 80-jarigen durfden wij het niet aan om te douchen. Hoewel we nog lenig en actief zijn waren wij bang om in bad uit te glijden. Bij de wastafel is weinig ruimte om toiletartikelen neer te zetten.

    Goed bed, mooi uitzicht op zee.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 12 februari 2017

    6,7
    Redelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt het was tot 10 uur (voor op zondag al vroeg klaar vind ik persoonlijk) en toen wij kwamen rond 9:40 werd er niks meer aangevuld dus wij hadden niet alle keus meer (geen roerei meer) Het hotel was een beetje gedateerd..

    De locatie, gelijk aan het strand

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 7 februari 2017

    7,5
    Prachtige locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kussens erg dun slap. Ontbijt te weinig voor iedereen eieren op weinig keus in brood en het vragen voor koffie.

    Vriendelijkheid personeel zowel receptioniste als bediening in restaurant 👍

    Verbleven in februari 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: