Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Quentin England Hotel 2-sterren

Roemer Visscherstraat 30, Amsterdam Oud-West, 1054 EZ Amsterdam, Nederland

#376 van de 410 hotels in Amsterdam

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1756 beoordelingen over dit hotel

6,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,2

  • Comfort

    5,5

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    5,6

  • Personeel

    7,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    5,6

  • Gratis WiFi

    6,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    5,4
    karig voor een hoofdprijs
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de grootte, hygiene en algehele staat van de kamer.

    Kleine 1 persoonskamer, geen airco. Hoop herrie van de pomp (sani-broyeur) bij het douchen. Eigenlijk te zot voor worden dat het algemeen geaccepteerd is dat er ruim 170 euro betaald wordt voor een dergelijke voorziening ....!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    8,8
    Prima
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen raam....Maar ik kwam voor de stad dus een schone kamer was het belangrijkste. Geen uitzicht maakt me dus niet uit.

    Personeel behulpzaam Kamer schoon Nog m'n fiets in de tuin plaatsen.:)

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    3,5
    prima lokatie. bed redelijk, rest zeer matig
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    licht in gemeenschappelijke douche deed het niet. zeer kleine kamer. wifi onbeveiligd, gemeenschappelijke douche klein en oncomfortabel (oud douchegordijntje), matig matras gehorig, zeer summier ontbijt, personeel sprak matig engels, geen nederlands (pools?) TV had alleen duitse zenders.

    fijne lokatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,9
    Perfecte ligging en prima als je niet de grootste luxe verwacht want daar betaal je ook niet voor!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gastheer sprak geen Nederlands en zelfs zijn Engels was bijna niet verstaanbaar. Weinig interesse voor zijn hotelgasten, steeds met andere zaken bezig.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    3,3
    Kon niet erger!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Accomodatie was ondermaats. Zeer verouderd hotel. Veel te veel geld voor dit hotel. Handdoeken waren oud en vuil. Bedden waren vuil. Vol met plekken. De kamer was heel klein. Badkamer en wc kon je niet bewegen.

    Enkel de ligging was oké

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    5,8
    Budget kamer was veel kleiner dan verwacht.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Budget kamer was veel kleiner dan verwacht. Wij hebben ‘s avonds voor een late check-in gevraagd en een positief antwoord gekregen maar waren toch om 10u door de kuisploeg wakker gemaakt. Irritant.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    8,3
    Voor herhaling vatbaar (mits de achterdeur etc.)!
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Slaapkamer (24) aan krappe kant. Buffettafels een beetje krap gesitueerd in ontbijtruimte. Mag niet meer voorkomen: s'-morgens tussen 5 en 6 moest iemand (waarschijnlijk werknemer?) enkele keren naar buiten en liet de achterdeur (naast de kamer!) paar keer keihard dicht vallen.

    Locatie geweldig. Ook nog eens 24 uur voor de deur! geparkeerd. Een charmant gebouw en buurt naast o.a. Vondelpark. Ontbijt uitgebreid en lekker.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    4,6
    Voor deze prijs had ik iets anders geboekt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontvang kon beter geen Nederlands oke kan ik mee leven overbookt moesten naar ander hotel deze dame was niet gast vrij

    Kon niet want ze hadden het te druk

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    5,0
    Matig.
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer had heel weinig daglicht, personeel was onvriendelijk en sprak nauwelijks Nederlands. Ik moest nogmaals betalen terwijl de kamer al voor mij betaald was. We voelden ons niet erg welkom.

    De locatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    6,7
    Ontbijt was eenvoudig maar ok.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Belofte maakt schuld. tv aanbod beloofd, maar was er niet. TV op de kamer was er maar er moet ook iets op te zien zijn! De score wordt hierdoor onderuit gehaald. Televisie: TV aanbod 1°dag zeer beperkt (alleen één Duitse zenders ARD, één Rai, één Spaanse zender en één Euro-zender), zelfs geen Nederlandse zenders. Vanaf 2°dag geen aanbod meer, alleen sneeuw op tv. Personeel: sommige personeelsleden (Balie) spraken enkel Engels.

    Ontbijt was eenvoudig maar ok. Slecht ontbijt tussen 08u00 en 10u00, wat niet zo goed is als u eens wil uitslapen.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    5,8
    Bij aankomst lagen de oude handdoeken er nog van de vorige...
    • Groep
    • Standaard Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bij aankomst lagen de oude handdoeken er nog van de vorige huurder. We hadden een vier persoonskamer die erg klein was. De douche was niet geweldig omdat er wisselend warm en koud water uit kwam. Personeel sprak alleen maar engels maar dat is niet erg. ze waren wel erg vriendelijk. Ligging was prima , lekker dicht bij het centrum.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    4,6
    Teleurstellend
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer in de kelder leek net een gevangenis. Klein, bedompt, smoezelig én met een klein raampje bovenin. Als klap op de vuurpijl waren er op de televisie geen Nederlandse zenders beschikbaar. En dat voor 96 euro voor één nacht................

    De locatie.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    2,5
    Een nachtmerrie !
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Alles viel tegen! Het stonk er naar rook als we binnenkwamen aan de receptie waar ze zeer onvriendelijk waren! kamers waren klein , vochtig en stonken naar vermuft ! daarbij schandalig duur en kamers komen niet overeen met foto's op site , jammer genoeg geen foto's genomen ( is om te wissen van mijn geheugen!)

    kamers waren een ramp eerst hadden we een zolderkamer voor 209€ ! We konden er amper in rechtstaan en zelfs niet neerzitten op ons bed zonder tegen het plafond te botsen! hebben dan veranderd voor een kamer met "tuinzicht" we belandden in een tuinhuis op een vuile binnenkoer! Waarvoor we nog extra 10€ moesten betalen! het stonk er naar vermuft maar daar konden we ten minste recht staan ! Schandalig !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    6,3
    Verder prina
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De 74 traptreden die wij moesten doen

    geen doorgang van andere hotelgasten . Een eigen badkamer op ons hotelkamer, endie van te voren er niet bij was gemeld

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    5,4
    Slapen en weg rustige straat
    • Zakenreis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel speelt alleen Engels voor prima echter voor ik het door had we zijn toch in nl. Tevens kan een goedemorgen er niet vanaf bij het personeel bij de receptie.

    Hart van Adam

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    5,4
    Viel tegen zeker in verhouding tot de prijs. Zal dan ook niet snel terugkeren naar dit hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was erg karig en geen koffie op het buffet. Kamers zijn erg gehorig van binnenuit. Douchruimte ook krap en ruimte tussen douchruimte en bed zeer krap

    Hotelkamer was schoon maar zeer basic

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    6,7
    Prima hotel, maar aan de hitte moet echt wat gedaan worden.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hadden een kamer onderin het gebouw. De kamer was oververhit en dat was niet te verhelpen door een ventilator. Er bleken buizen vanuit het ketelhuis te lopen die zeer heet waren en door de badkamer liepen. Deze hitte verspreidde zich ook in het slaapgedeelte. Er was weinig ventilatie door twee hele kleine raampjes aan de bovenkant van de kamer. Bij navraag werd gezegd dat het hele gebouw warm was. Dit kwam mij ongeloofwaardig over. Dus kamer vermijden 7.

    Ligging van het hotel was prima. Het personeel was vriendelijk. Ik waande mij in Engeland. Er werd alleen Engels gesproken. Het ontbijt was prima.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    2,5
    Erg slecht, kansloos en niet naar prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was schaars, de kamer snikheet (bijna 30 graden) terwijl het buiten 15 graden was, we zaten in een kelder. Met het raam open en hadden last van geluidsoverlast, de douche is erg ouderwets en werkte niet naar behoren, temperatuur was niet stabiel, in mijn bed kropen beestjes.

    Niks, werkelijk alles viel tegen

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    5,5
    Hotel met topligging waar je al bij al de gebreken er bij neemt...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    299 euro voor 1 nacht is echt teveel gezien de afwerking van het hotel. Stukken waar vocht zijn opgetreden zijn slecht opgelapt.De douchekop lekte aan de bevestiging.Heb die zelf vastgedraaid...dit moet de poetsploeg toch hebben opgemerkt... 2 lampen stuk... Wel begrijp ik dat in het hartje van Amsterdam de prijzen hoog liggen maar een minimum aan renovatie zouden het hotel stukken aangenamer maken.Ontbijt was basic maar lekker.Het kan natuurlijk wel dat er andere kamers zijn die deze gebreken niet vertonen.

    De ligging was top,net nabij het vondelpark en het centrum. Alle musea zijn dichtbij. Hotel ligt in een mooie straat.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 24 mei 2017

    6,3
    Ontbijt is oké erg basis maar voor de prijs van 10 Euro...
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt voor de prijs die je betaalt.

    Ontbijt is oké erg basis maar voor de prijs van 10 Euro verwacht ik meer.lokatie is top gelegen daar betaal je voor de rest is basic.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    4,6
    Het stonk in de kamer naar riool lucht, bed niet opgemaakt...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het stonk in de kamer naar riool lucht, bed niet opgemaakt het was oud en tegels in douche kapot en dan die herrie pomp om het water weg te pompen niet normaal hier ga ik nooit meer terug en dan voor dat geld van €125,00 per nacht . nooit zoiets meegemaakt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    5,0
    locatie en omgeving prima... verblijfomstandigheden slecht..
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de prijs- kwaliteitverhouding is ronduit slecht. We zijn niet luxe ingesteld; het hoeft niet groot en veel maar de naar verhouding goedkopere kamers in dit hotel hebben geen of nauwelijks ventilatie.. op 1 kamer geen raam maar ook geen ventilatie dat is erg onaangenaam en onverantwoord. er staan ventilatoren maar dat is echt onvoldoende. Er komt geen frisse lucht in de ruimte!

    de locatie is geweldig...

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    7,1
    Voor 1 nachtje prima! Lekker bed; fijne douche; ontbijt was minder.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    IK vind, persoonlijk, dat een receptioniste in de eerste plaats Nederlands MOET kunnen spreken! Tenslotte woont en werkt ze in Nederland en NIET iedere toerist komt uit het buitenland. Minpunt. Dat ze (ook) Engels spreekt is een pluspunt, maar we leven in Nederland, waar de voertaal ook Nederlands hoort te zijn en te blijven!! Koffie en theewater bij het ontbijt waren pislauw. Croissant was niet smakelijk.

    Alles zeer eenvoudig; geen overbodige luxe, maar wel hele lekkere bedden!!! Badkamer was erg klein, maar wel te doen voor 1 nachtje. De douchestraal was prima!! Voor een wat langere vakantie zou ik een wat luxer hotel kiezen, met wat meer comfort.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 14 maart 2017

    5,0
    geen goede ervaring. Een hoge prijs voor weinig comfort.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de ventilator werkte alleen als het licht aan was. We moesten kiezen tussen met licht aan slapen of het bloedheet hebben. Beide lukte niet. Het probleem kon ook niet verholpen worden door de medewerker. een andere kamer was niet beschikbaar Toen ik dan maar om 6.00 uur een kopje koffie ging halen, kostte dat ook nog eens € 2.50. Een buitensporig hoge prijs, zeker gezien de omstandigheden. In de kamer zonder ramen voelden wij ons als ratten in de val. Wat als er brand uitbreekt. je komt er nooit uit! De douche werkte niet naar behoren. de temperatuur was niet af te stellen. Te heet of te koud, dat was de keuze. Verder is het gebouw extreem gehorig. Elke voetstap is te horen.

    Compliment aan de schoonmakers. de kamer was keurig schoon. De locatie was goed.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 7 maart 2017

    3,8
    Het hotel lag pal naast het Vondelpark
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer had geen raam en had het formaat van een twee persoons bed. Het beddengoed en vloer was vuil, de ventilator was luidruchtig. Rumoerig op de gang tot 6.30 uur. Kamer werd tussendoor niet schoon gemaakt. Het was een uitermate teleurstellende ervaring.

    Het hotel lag pal naast het Vondelpark

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    5,4
    Prima uitvalsbasis voor musea en concertgebouw, maar kamers zijn aan renovatie toe.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    geen nederlandstalige zenders interieur, linnengoed en badkamer zijn aan vernieuwing toe.

    Vriendelijk personeel, wij mochten bij te vroege aankomst alvast onze kamers betrekken

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    5,4
    prijs/kwaliteit is ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Nieuwe hoofdkussens zijn geen overbodige luxe. De kamer had geen ramen en het was er veel te warm. Geen mogelijkheid tot temperen van de temperatuur

    de locatie en de prijs

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 29 januari 2017

    7,5
    Aanrader
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets eigenlijk, we hadden beter moeten opletten bij het boeken. Wij hadden nu als stel twee losse bedden ipv 1 tweepersoonsbed

    De medewerkers waren erg vriendelijk. Zij namen de tijd om elke gast te woord te staan en gaven de nodige tekst en uitleg.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 25 januari 2017

    5,8
    redelijk goed hotel en ligging was perfect
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was erg klein en op de 2e verdieping met een erg steile trap. Geen lift. Lastig dat het personeel alleen engels sprak

    Ontbijt was goed en de locatie was prima. Overal dichtbij

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    8,3
    Prima hotel op goede locatie
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer is heel klein. Niet geschikt voor een lang verblijf, maar voor 1 dag is het prima. Het personeel kan geen Nederlands. Voor ons geen probleem, maar dit kan een nadeel zijn. Er waren geen extra kussens in de kamer. Ik had mijn twijfels over de brandveiligheid.

    Mooie locatie. Bij het Vondelpark en op loopafstand van het centrum. Dit was de 2e keer dat we hier overnachten en deze keer zaten we op de 4e verdieping. Dit is een stuk beter dan in de kelder (de kelder is gehoriger). Maar je moet geen problemen hebben met traplopen. We hebben geen ontbijt gehad en gebruiken de tv nooit dus hier kan ik niks over zeggen.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 10 november 2016

    6,3
    Voor de prijs en locatie in Amsterdam redelijke prijs. Maar op andere locatie niet acceptabel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Douche, lastige warmte regeling van koud/warm water, afvoer loopt niet goed door waardoor de hele doucheruimte volloopt. Gele kitranden van de douche. Beugel van douchekop defect, rammelt. Spoelmechanisme toilet defect. Klapraammechanisme is defect. Provisorisch gemaakt, niet professioneel. TV-zenders, geen Nederlandse zenders. Vloerbedekking in het trappenhuis vies en bevlekt. Laminaat benedenverdieping is versleten, er liggen losse stukken, kan eigenlijk niet voor een serieus hotel. Geen ontbijt bij inbegrepen. Geen goede koffie. Kopje cappuccino voor 3 euro in kartonnen beker, veel te duur.

    Een prima kamer, wat klein. Goed bed, net linnengoed.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 9 november 2016

    9,2
    Uistekend verblijf.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige wat er valt aan te merken is de douche, deze was zeer moeilijk te behandelen. Ik moest meerdere malen aan de kant springen omdat het water plotseling te heet of te koud werd.

    Voor de prijs van 35 euro was dit een uitstekend hotel! Ook qua beschikbaarheid, ik heb de kamer een uur voor inchecken kunnen boeken!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2016

    5,8
    Een benauwde ervaring op een goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De ervaring van een kleine kamer zonder ramen gaf een benauwd gevoel. eerste nacht ook bijna niet geslapen. Afvoer stonk vreselijk. kamers beneden liggen zeer geïsoleerd. Zeer enge ervaring Na het boeken zagen we pas via booking.com dat we ws een kamer konden verwachten in de kelder(het woord al) zonder ramen !!!! op de site is deze informatie na veel zoeken pas zichtbaar.

    Kamer was zeer schoon

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2016

    5,4
    De ligging was super en het hotel was schoon maar het personeel en het comfort was zeer matig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen nederlandse tv, een slecht werkende douche, geen hulp met het dragen van de koffers naar de 4e verdieping en geen nederlands sprekend personeel.

    De ligging van het hotel.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2016

    6,7
    Goed voor 1 nachtje
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Warmte in kamer. Was snikheet. Ontbijt was klein en kaas was niet vers. Eigenaars spreken geen nederlands. We waren toch in nederland?

    Gratis wifi. Mooie locatie

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    5,0
    NIET aan te raden!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kwamen binnen, alles zag er netjes uit. Tot dat we naar boven gingen... Wij sliepen op zolder. 4 verdiepingen met koffer (!) omhoog met de TRAP (Geen lift te bespeuren) . Daarna kwamen wij op de kamer. Het bed paste nog maar net in de kamer. Geen kast te vinden.. spullen moesten in koffer blijven. Geen nachtkastje. Geen stopcontact vrij (Zaten vol door tv en ventilator). Gewoon witte muren maar vol met vieze bruine plekken! Beddengoed was vies, precies alsof er al in geslapen was. In de kamer werd je claustrofobisch.

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2016

    4,6
    Goeie locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schimmel op de muren, veel geluid, bedden lagen slecht, veel vuil onder het bed, personeel kon geen Nederlands, geen Nederlandse tv-zenders... Veel te duur voor wat het was.

    Goeie locatie.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    5,0
    Viezig oud hotel met hard bed in kast zonder ramen op fijne lokatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een kamer zonder raam is echt net een kast en maakt benauwd. Het bed was erg hard. Ondanks dat ik vanwege mijn werk om een rustige kamer had gevraagd werd ik tot 2u 's nachts gewekt door geluiden van traplopen en praten omdat de kamer aan de trap ligt. De vloerbedekking door het hele hotel is zo oud en vies dat je er niet zonder schoenen zou durven lopen.

    De lokatie is natuurlijk prima t.o.v het bruisende centrum van de stad

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    3,3
    Boek geen eenpersoonskamer hier!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    eenpersoonskamers zijn volstrekt onacceptabel: 2 bij 1,5 meter, geen raam en ventilator die de hele nacht moet draaien omdat het anders niet uit te houden is.

    locatie bij musea en leidseplein

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    5,0
    Goede locatie in Amsterdam en hotel heeft zeker potentie, ik...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was te klein, zonder raam en airconditioning met 30 graden, niet te doen. De badkamer was niet schoon en ook echt toe aan vernieuwing, veel schimmel etc.

    Goede locatie in Amsterdam en hotel heeft zeker potentie, ik denk dat we net in de slechtste kamer zijn geplaatst helaas

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    3,3
    Nooit meer! Veel te veel geld voor een kleine, vieze kamer!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Super kleine kamers, kamers waren erg vies (zo stond er bv. een beschimmelde ventilator), we kregen de sleutel van de bagagekamer en moesten zelf onze bagage maar pakken (bagagekamer stond vol met koffers van andere gasten, er hing een briefje op de deur: wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van uw bagage :S), douche werd of ijskoud of kokend heet en ga zo maar door Ze vragen veel te veel geld voor een kleine vieze kamer. Nooit meer!

    De locatie was goed

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    5,4
    Ontbijt ondermaats
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt: oud brood, koffie op, borden bijna niet te vind en en personeel evenmin.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    7,9
    Goed genoeg voor een paar leuke dagen a'dam
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Internetverbinding En televisiezenders

    Gewoon gezellige leuke knusse kamers met top matrassen....vriendelijkheid.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    7,1
    Zeer kleine kamer en douche ruimte, maar volstaat voor een kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer had geen ramen

    Redelijk geprijst gedurende het hoogseizoen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    5,4
    Goedkoop en dat is wat je krijgt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Heel vuile badkamer/toilet, vloer helemaal verzakt.

    Goedkoop

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 mei 2018

    3,8
    Waardeloos
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slaapkamer in de kelder en bloedheet

    De locatie maar daar is alles mee gezegd. Boek dit hotel nooit weer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    2,9
    Lousy
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Al de rest

    Locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    6,7
    Locatie top, super aardig personeel!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer stonk, wc maakt lawaai.

    Locatie top, super aardig personeel!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    4,2
    geen aanrader
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De accomodatie was totaal niet in verhouding met de prijs, veel te duur. De kamer was oud versleten en spartaans.

    De locatie is perfect

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    7,9
    Top hotel
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijke receptie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    5,8
    Het terrasje aan de kamer met uitzicht op de tuin
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was middelmatig, de ontbijtruimte te klein

    Het terrasje aan de kamer met uitzicht op de tuin

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    4,2
    Locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer vuil, luid, kon de deur niet afsluiten, enz

    Locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 maart 2018

    5,0
    Locatie
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer, douche was of heel heet of heel koud, het alarm ging midden in de nacht af.

    Locatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    7,9
    Prima locatie, personeel aardig.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Apparaat in wc maakte kabaal

    Locatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    7,5
    Weekend Amsterdam
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gedateerde kleine badkamer

    De locatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    7,1
    Prijs,kwaliteit en plaats goed voor mij!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt!

    Ontbijt mag iets uitgebreider zijn,en verse koffie!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    4,6
    Dat ik via een ruimte zo de andere kamer in kon kijken, je...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat ik via een ruimte zo de andere kamer in kon kijken, je hoort natuurlijk ook van alles daardoor

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    6,7
    Locatie
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 9 nachten

    Wifi niet makkelijk te bereiken. Ontbijt tijden zeer beperkt

    Locatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    6,3
    Bedje was te klein
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedje was te klein

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    7,5
    Het ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was goed. Personeel was vriendelijk

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    4,2
    Prijs/kwaliteit niet goed
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super kleine kamer, veel te hoge prijs, sterk verouderd hotel

    Locatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    4,2
    De badkamer was smerig.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was smerig.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    6,7
    Fijn verblijf
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verwarming deed t niet Maaaaaar personeel zorgde meteen voor een vervangende verwarming. Top!

    Locatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 februari 2018

    4,2
    Slecht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles behalve de locatie. Klein, oud, gehorig, zeer weinig charme, slecht douche.

    De locatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    7,5
    Het was even lekker om uit te rusten.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas 4 hoog zonder lift maar niets aan te doen:)

    Rustig en je word niet echt gestoord.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 12 december 2017

    6,3
    Bedddn waren goed
    • Reizigers met vrienden
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden zolderkamer met een erge smalle trap naar boven

    Bedddn waren goed

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    4,2
    Sliep in een hok zonder ramen, alleen 1 2 3 als tv zenders.
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sliep in een hok zonder ramen, alleen 1 2 3 als tv zenders.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    6,3
    locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    bed

    locatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    4,2
    Slecht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiëne. Prijs/kwaliteit verhouding

    De locatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    3,3
    Rampzalig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles sloeg tegen. Slecht bed, slechte badkamer, zeer vermoeiende trap ed..

    Locatie was redelijk

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    2,5
    Slecht
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Niks

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    5,4
    Goed
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer lag naast werkkast personeel, hetgeen geringe geluidsoverlast met zich meebracht

    Centraal gelegen, vlakbij centrum

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    4,2
    Goede ligging dicht bij het centrum
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik had kamer 308. Deze kamer is niet veel groter dan een enkel bed en heeft geen ramen.

    Goede ligging dicht bij het centrum

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    5,8
    Slechte prijs/kwaliteit verhouding maar goede locatie op loopafstand van hartje centrum Amsterdam.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco, geen fijn kussen/bed, geen goede tv, temperatuur van douche wisselvallig

    De locatie.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    5,4
    Slapen in een kast zonder ramen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slaapkamer was net zo groot als een kledingkast. Geen ramen!

    Personeel heel vriendelijk

    Verbleven in juni 2017

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Quentin England Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: