Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Quentin Arrive Hotel 1-sterren

Haarlemmerstraat 65, Amsterdam Centrum, 1013 EL Amsterdam, Nederland

#372 van de 410 hotels in Amsterdam

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2077 beoordelingen over dit hotel

6,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,1

  • Comfort

    5,7

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    5,5

  • Personeel

    7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    5,9

  • Gratis WiFi

    6,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    3,8
    Geen aanrader
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zijn maar 2 douches voor 4 verdiepen en 1 wc per verdiep. De lift doet een minuut per verdieping. Ontbijt was niet duidelijk doorgegeven. Glazen plankje in de kamer zat niet vast en begaf het even smorgens op mijn tenen.

    Ontbijt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    6,7
    Voor een weekend goede uitvalbasis
    • Groep
    • Driepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging van de kamer in het souterrain. Zeer smalle traptreden om met koffer af te gaan en vervelende op en afstapjes.

    Ligging hotel was centraal en in de buurt van Centraal station

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    3,3
    Waardeloos en veel te duur.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Piepkleine gloedhete kamer, bedenkelijke hygiëne, receptioniste spreekt geen Nederlands, lift traag, vuil en dient als opslag voor de volle vuilniszakken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    4,6
    Enorm basic.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hele kamer... Ventilator dat vol stof hing, geen afzuigsysteem na het douchen, water lag over heel de badkamer na het douchen, de temperatuur was ook verkeerd ingesteld id douche, de knoppen voor toilet door te trekken waren stuk aan het gaan, tv met enkel twee zenders en in het Italiaans, terwijl we in Nederland zijn? Allemaal vegen op de muur, vloerbekleding dat gescheurd was.

    Dicht bij centrum.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    7,5
    Prima voor 1 nacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig tv zenders en het was erg gehoorig. Oordoppen hadden wij bij ons daardoor heerlijk geslapen.

    Het vriendelijke personeel, nette kamer en leuk cafetje naast het hotel. Dicht bij het centrum dat was ook heel fijn.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    3,3
    raad ik aan niemand aan. Amsterdam op zich wel maar de accomodatie niet
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ik heb hiervoor de zaterdagochtend gebeld ivm klachten. Er stond op jullie site een ontbijtbuffet en dat was het helemaal niet. Wij kregen na 45 min ons ontbijt voorgeschoteld op een bord en dat was echt ondermaats. we kregen 1 croissant, 1 toast, 1 ei en stuk kaas en potje confituur. je kreeg dan een ook kom met yoghurt en musli maar dit lusten wij totaal niet dus zijn wij met honger moeten doorgaan. Wij hadden dit gezegd tegen het hotel maar werden totaal niet vriendelijk behandeld en van het 1 kastje naar het ander gestuurd.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    3,8
    Ronduit vreselijk
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dit mag geen hotel genoemd worden. Het is nog erger dan een studenten flat. Hoge prijs, slechte service, mij zie je hier nooit meer

    De lokatie is centraal

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    3,3
    Toeristentrap.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vuile kamer. Badkamer was Ok. Ontbijt eentonig. Helemaal geen buffet zoals beloofd. Lift kapot. Veel te duur voor wat het is. Locatie wel goed.

    Locatie was goed. Maar website verbloemdt de werkelijkheid.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    7,5
    de nacht doorgebracht, verder erop uit in gezellig ansterdam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen zeep of douchegel en geen handoeken aanwezig. Gehorig.

    De ligging vlakbij centraal station. Gezellige bedrijvigheid om het Hotel. Wel gedeelde douche en toilet hotel kamer klein maar we sliepen er alleen maar. Ontbijt inpandig bij restaurant was simpel maar prima verzorgt.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    6,0
    Leuke ligging . Voor kortverblijf, uitsluitend ' overnachten' een bed hebben, ok.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Trappen : groezelig vuile tapis plein ! Geen Nederlandstalige bali bezetting Geen ontbijt in, de aanpalende brasserie serveerde op zondag maar vanaf 10:00

    Ligging. Dichtbij station, trams, gezellige straatjes. Kamer ok, correct met foto beeldinformatie. Douche cel en wc ok, maar geen zeep.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2016

    5,0
    Teleurgesteld
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Televisie werkte heel slecht. Geen Nederlandse zenders! Zelf geen zeep op je eigen wastafel. Kamer ziet er meer uit als een cel dan een kamer. Gasten maken erg veel lawaai als ze hun deur dicht doen.

    Het ontbijt was wel lekker en gezond maar keuze was er ook niet. Geen buffet stijl.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 27 december 2016

    6,7
    Perfecte locatie voor een acceptabele prijs
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk niets gezien de prijs (40 euro voor een eenpersoonskamer). Ik had alle recensies gelezen over het personeel (spreekt geen Nederlands), de gedeelde douche en het ontbreken van een lift.

    De locatie in de gezellige Haarlemmerstraat is top. Vlakbij het station.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 11 november 2016

    3,3
    Citytrip
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne en oude kleine kamer. Niemand van personeel sprak Nederlands, zelfs niet bij het inchecken.

    Kleine kamers,precies berging, geen kleerkast, vuile douches en douche op de gang. Toilet op de gang en niet proper. Veel lawaai, enkel glas in de ramen.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    5,0
    Locatie is goed, maar de rest niet zo
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het is een redelijk oubollig en muf hotel. Er zaten veel spinnenwebben in mijn kamer en de vitrage en gordijnen zagen er niet zo fris uit. De afstandbediening werkte niet, waardoor ik geen TV kon kijken. De handdoek zat vol met donkere vegen en dat oogde niet bepaald fris. De kamer was verder klein, maar prima als je er maar één nacht in slaapt. Het was wel fijn geweest als ik mijn koffertje beter kwijt had gekund. Ook zijn de kamers erg gehorig en als je pech hebt, heb je daardoor best wel last van je buren.

    Dat ik niet zoveel tijd hoefde door te brengen in mijn hotelkamer en dat VINNIES tegenover het hotel zit. Ze serveren daar een super lekker ontbijt.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    3,8
    Slechtste tot nu toe
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Personeel Engelstalig, geen schoonmaak bij afwezigheid, aller belabberdst ontbijt, afspraken niet nagekomen, twee verschillende bedrijven in een ( hotel en bar- eetgelegenheid werkte samen ) op de site laten ze het mooie eetgedeelte zien ( wat niet echt bij het hotel hoord) als je een jaar van te voren boekt dan verwacht je twee kamers naast elkaar niet dus een op de derde en een op de eerste verdieping pfffff echt alles slecht !!!!!!! Een 3,8 is nog te veel

    Ligging van Hotel beviel goed meer niet

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    4,2
    Prima locatie, dicht bij centrum
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers klein, ontbijt minimaal en een tweede kopje koffie zit er niet bij. De zelfgemaakte ice thee was niet te zuipen! Niemand maar dan ook niemand dronk m op! Stop hiermee en schenk desnoods de goedkoopste jus d'orange.

    Prima locatie, dicht bij centrum

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2016

    9,2
    goede uitvalsbasis voor citytrip
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wel veel lawaai van de straat tot boven toe hoorbaar. De nooduitgang ? --> Bleek dezelfde trap te zijn als die waarmee we naar boven waren gestapt.

    Netjes - heel vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2016

    4,2
    Goede bedden en locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs€150,- per nacht voor n kamef met mini wastafel. Douche en wc delen op de gang met 5 andere kamers. Backpackers hotel voor veeel geld!!

    Goede bedden en locatie. Daar houdt het wel op. Oude meuk, versleten trappen. Daarbij zou vlgs de site de verbouwing voirbij zijn, was nog in volle gang. Echter niet ter verbetering hotel, maar restaurant dat beneden kwam.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    2,9
    Heel slecht en niemand aan te raden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte hygiene, herrie, slechte bedden, vieze faciliteiten ( douche en toilet)

    Twijfelaar met Slecht matras waarbij je schuin lag. Lattenbodem was kapot. Geen Nederlandse tv zenders. Herrie door klanten in het hotel en mensen op straat die hard schreeuwden. S morgens vroeg ging ook het brandalarm nog af. Bij uitchecken werd niet eens gevraagd hoe het verblijf is geweest.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 8 februari 2018

    5,0
    basis
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Te duur (> 100 Euro voor gemeenschappelijke douche en toilet)

    Leuke eetplaats voor het ontbijt.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 januari 2018

    7,5
    Precies wat je voor dit bedrag mag verwachten.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Erg kleine kamer, geen douche op eigen verdieping.

    Goedkoop, centraal gelegen

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 23 januari 2018

    4,6
    Had ik maar even verder gezocht
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op de eenpersoons kamer zijn geen faciliteiten aanwezig zo als toilet en douche deze bevinden zich op de hang of op een andere verdieping.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    9,2
    Zeer goed hotel
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Vierpersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bijna geen verluchting op de kamer; hotelkamer onder de grond

    Midden in het stad van Amsterdam Vriendelijk personeel

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    4,6
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Zakenreis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Hygiene en de vieze toiletten.

    De locatie, centraal gelegen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    4,6
    geen gezellige kamer en te klein voor dat bedrag
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    de kamer

    het ontbijt was goed ,maar de kamer is klein en voor die prijs . geen eigen douche en wc was het wel erg duur

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    6,7
    Waar voor he geld
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer stonk erg

    Bar beneden Ontbijt Service

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    4,2
    ontbijt was goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    "gedeelde badkamer", maar die was er niet, enkel een toilet op de gang. Onder badkamer versta ik een douche (of een bad).

    ontbijt was goed

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    5,0
    Een keer en nooit weer!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De grote van de kamer. Ik was blij dat ik er alleen sliep

    Veel te duur. Kamer van 2 bij 3 zonder verdere voorzieningen voor 125€.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    2,5
    Ik heb me sieraad in de kamer achter gelaten en toen ik belde zei men dat ze het niet gevonden hebbe
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer zonder bad en toilet

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    4,2
    Nooit meer totaal verouderd en heel veel lawaai !!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Niks

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    5,0
    Matig
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Belachelijk duur

    De ligging

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    5,0
    goed geslapen in hartje Amsterdam . Verder niks
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gehorig. Het lijkt alsof de raam die uitkomt aan de straatkant openstaat als er verkeer langs kont

    De locatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 januari 2017

    6,7
    Alles was beloopbaar, ontbijt prima, de rest erg basic
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 6 nachten

    Gratis WiFi moet ook anoniem kunnen en geen NPO 1, 2, 3

    Ontbijtlocatie & ontbijt was prima

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 26 januari 2017

    7,1
    Motel Feeling. Goed voor kort verblijf tegen aantrekkelijke prijs.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vrij Gehoorig, je hoort mensen over de gang & op straat lopen/praten.

    Prima Locatie (8 minuten Lopen van het Station), Standaard Kleine Kamer.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    6,3
    Ontbijt prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer zeer matig op de 4e etage met een slecht werkende lift... dus meestal de trap omhoog

    Ontbijt prima

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 23 november 2016

    7,5
    Ligging uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Helaas last gehad van bedwantsen (bed bugs).

    Ligging uitstekend. Goede bedden.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2016

    7,9
    Prima locatie, vrij basic maar comfortabel bed en een fijne douche.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Natte badkamervloer. Ik miste een douchematje of trekker.

    Comfortabel bed en fijne douche! Ook vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 september 2016

    2,9
    Kaliteit van het hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kaliteit van het hotel

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    6,7
    Leuk personeel, prima kamer, wel duur voor gedeelde badkamer en toilet.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt op zondag pas vanaf 9 uur, te laat.

    Kamers schoon

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2016

    7,5
    Prettig verblijf!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op de foto's was de kamer mooier dan in werkelijkheid

    De locatie van het hotel

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 mei 2016

    5,8
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    Veel te duur voor wat je krijgt. Normaal kost het 60 euro maar omdat er een event was gooien ze de prijs omhoog naar 145 euro. Nou dat bedrag is idioot voor wat je krijgt. Ik vind dat een verhoging op deze manier niet moet kunnen.

    Locatie

  • Beoordeeld op: 18 mei 2016

    4,2
    Locatie is goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ik ben iemand die snel tevreden is en niet moeilijk doet en zelden klaagt, maar dit was zeker zijn geld niet waard!!! - Personeel praat geen Nederlands (in Nederland!? Ok, tot daar nog toe.) en is niet gastvriendelijk (er kon geen glimlach van af). - De ingang ziet er goed uit, maar dit gevoel is over wanneer je verder naar de kamers gaat. - Geen lift. Probeer eens met een valies naar boven of beneden te gaan, het is om zelf van de trappen te vallen!!! - Het gaf mij geen veilig gevoel ivm brand. Geen brandtrap, enkele uitgang was de gewone trap, heel het gebouw bestaat uit hout. Hopeloos dus vanop het derde indien er iets zou gebeuren. - De kamer was extreem klein. Amper plaats om onze valies open te doen. De muren kunnen wel een goeie laag verf gebruiken en wat kleur/decor. - Geen faciliteiten. Er lagen zelfs geen handdoeken op de kamer, gelukkig hadden we er uit voorzorg mee. Piepkleine lavabo in de kamer, geen zeep in de kamer zelf. - Badkamer op de gang, was redelijk proper, maar moet toch eens opgefrist worden. Kraan stond verkeerd afgesteld (Koud was warm water en omgekeerd). - Matras was keihard! Ik ben 26 jaar en ik had de volgende ochtend echt rugpijn! - ZEER SLECHTE warmte isolatie! Ons hoofd lag aan het venster en we konden de wind zo voelen binnen waaien. De chauffage hebben we dan maar heel hard gezet. - GEEN geluidsisolatie! Het was net alsof we op het gelijksvloers met het venster open aan het slapen waren, tot laat 's nachts lawaai op straat die de rust ernstig verstoort! - Ontbijt hebben we zelfs niet willen nemen. Geen eitje, enkel wat basis brood en minimum beleg. Helemaal geen 10 euro waard! In de buurt een leuk restaurant/bar gevonden die ontbijt voor 9 euro gaf dat veel beter was! Dit is geen hotel, hier komen wij nooit terug!

    Locatie is goed. Dicht bij het centrum en bij het station. Wel veel coffeeshops in de buurt, het bezorgt niet echt een veilig gevoel.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    3,8
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    Er waten 2 kamers geboekt met een badkamer ertussen wat niet was ter plekke. Gedeelde Wc en douche op de gang. Stankoverlast van de coffeeshops. Ontbijt was heel karig.....

    De locatie

  • Beoordeeld op: 13 mei 2016

    7,5
    Ontbijt was prijskwaliteit goed net als de kamer.
    • Individuele reiziger

    Toilet en douche op de verdieping

    Ontbijt was prijskwaliteit goed net als de kamer. Een nadeel is het toilet is op een andere verdieping als waar ik de kamer had. Lokatie is goed. Personeel is vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    5,0
    Locatie is super.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Erg tochtig, gaat in het raam, geen verwarming ook niet bij ontbijt, sanitair erg vies. Wel een super weekend gehad, we hebben het hotel alleen gebruikt om te slapen.

    Locatie is super.

  • Beoordeeld op: 13 april 2016

    6,3
    Hotel ligt in een gezellige straat dicht bij het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer kan wel een likje verf gebruiken. Vanwege gezamelijk gebruik van toilet is er 's morgens vroeg al rumoer in de gang. Niet op iedere verdieping een douche.

    Hotel ligt in een gezellige straat dicht bij het centrum. Ontbijt eenvoudig maar goed.

  • Beoordeeld op: 7 april 2016

    4,2
    de uitstekende ligging om
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Eigenlijk viel alles tegen: het hotel is dringend toe aan renovatie. De hygiëne liet te wensen over. Het personeel was onvriendelijk. We kregen oud brood te eten...

    de uitstekende ligging om Amsterdam te bezoeken zonder een tram te moeten nemen!

  • Beoordeeld op: 1 april 2016

    2,9
    Pure uitbuiting en de naam hotel resoluut niet waardig !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Pure uitbuiting en de naam hotel resoluut niet waardig ! Personeel sprak niet eens Nederlands, kamers waren zeer klein en veel lawaai op de gangen s'nachts . geen hotel om met kinderen te verblijven !

  • Beoordeeld op: 22 maart 2016

    2,9
    Het personeel.
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen

    Dit is geen hotel! Tweepersoonskamer even groot als tweepersoonsbed. Bedwelmende sigarettengeur in kamer waardoor we naar een ander hotel zijn verplaatst. Zeer slechte hygiëne in het algemeen (zeer vuil). Hoe dit hotel een vergunning verkreeg is me een raadsel.

    Het personeel. Afstand tot het Centraal Station.

  • Beoordeeld op: 8 november 2015

    5,4
    De ligging ifv te bezoeken locaties was best oké.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Zeer veel nachtlawaai door de coffeeshops aan de andere straathoeken (zelfs op de derde verdieping klonk het alsof er geen ramen in zaten), onaangename kamergeur, bedden met bulten wat het lastig liggen maakt. Slapen (zelfs met oordoppen) is helaas echt moeilijk, zelfs op een weekdag buiten de vakantie.

    De ligging ifv te bezoeken locaties was best oké. Propere lakens en handdoeken, uitgebreid ontbijt.

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2015

    3,8
    Niets
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Waardeloze service. Kwam aan bij het hotel, ingecheckt, dame aan de balie overhandigde mij een sleutel van een kamer. Toen ik aankwam bij de kamer bleek deze nog bezet te zijn. Dame achter de balie is toen 3x letterlijk gaan kijken of de kamers nog beschikbaar zijn. Verder geen enkele hulp gehad. Uiteindelijk geld terug gekregen.

    Niets

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2015

    3,8
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    We vonden dat de hygiene te wensen over liet en de algehele staat van het hotel was ook niet goed. Ook vonden we het jammer dat het personeel dat wij gezien hebben, alleen Engels sprak.

    Locatie

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2015

    4,2
    Dicht bij station, goede plek.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Een eenpersoonskamer had ik, met douche op de gang. Dat die douche dan zelfs op een andere etage ligt, dat gaat voor mij te ver. En de kamer zelf is niet fris, nauwelijks groter dan een matras, er is een wastafeltje, maar geen zeep. Toilet en douche waren vies en er was van alles kapot. Dit is echt het geld niet waard!

    Dicht bij station, goede plek.

  • Beoordeeld op: 3 september 2015

    5,8
    Locatie perfect gezien onze doeleinden.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Bedden waren niet echt fijn. En het ontbijt Was ons allen slecht gevallen. Lauwe yoghurt en niet echt vers eten.

    Locatie perfect gezien onze doeleinden.

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    6,3
    Personeel was heel vriendelijk, behulpzaam en kon goed...
    • Vakantiereis
    • Groep

    prijs/kwaliteit hebben we al veel beter gelogeerd in Amsterdam. Alles was basis, en dat is prima voor een budget hotel. Maar zorg dan ook dat de basis in orde is. Het sanitair rammelde langs alle kanten door elkaar. Kranen stonden los, de doucheknop moest ingehouden blijven om te kunnen douchen...

    Personeel was heel vriendelijk, behulpzaam en kon goed overweg met een halve bus aan beschonken mannen. Inkomhal was prachtig ingericht

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    5,4
    Dichtbij Centraal Station
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Erg lawaaierig en er werd geen nederlands gesproken. We zijn volgens mij nog steeds in eigen land, dus wil ik geen engels gesprek voeren.

    Dichtbij Centraal Station

  • Beoordeeld op: 6 juli 2015

    5,8
    Het ontbijt was verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het onthaal was in het Engels! Kom je in een land met dezelfde taal en dan kunnen spreken ze zelf de taal niet eens!

    Het ontbijt was verzorgd. De ligging was perfect voor wat wij wilde bezichtigen. Vlakbij centraal station, niet lang sjouwen met de bagage.

  • Beoordeeld op: 30 juni 2015

    7,1
    Centrale ligging, prima kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wel in een rumoerige straat, en gedeelde wc en douche. Maar dat vonden wij niet zo erg.

    Centrale ligging, prima kamer. We gingen in een duur weekend, maar dit hotel had een goede prijs-kwaliteitverhouding.

  • Beoordeeld op: 14 juni 2015

    6,3
    Locatie is super!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De kamer. Mijn toilet thuis is groter. Ontbijt pas vanaf 8 uur, dus voor niks extra betaald, want moest om 8uur al weg.

    Locatie is super! Midden in centrum, vanalles op korte loopafstand. Personeel vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    4,6
    Goeie locatie, matras ok, ontbijt zonder ei en/of spek!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen lift. Kamer op 4e verdieping wel heel sober vior de betaalde prijs. Geen douche op de verdieping. Douche was verdieping lager. Met 2 verdiepingen 1 douche. Voor ik schat 10 kamers 1 douche. Niemand sprak Nederlands !

    Goeie locatie, matras ok, ontbijt zonder ei en/of spek!

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    3,8
    Niets
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles: enkel lavabootje op de kamer, geen koud water en geen stop erin. Twee zéér oncomfortabele bedden. Vieze WC op de gang. Één gammele douche op de gang. Op de derde verdieping: zéér moeilijke smalle trap. Enorm gehorig zowel lawaai op straat als in het hotel 's nachts. Raam sluit niet.

    Niets

  • Beoordeeld op: 12 april 2015

    5,4
    Bed sliep prima en het was schoon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen Nederlandse zender op de tv is met een dertienjarige irritant. Nonchalante reactie 1 personeelslid op vragen idem.

    Bed sliep prima en het was schoon.

  • Beoordeeld op: 20 maart 2015

    7,5
    De lokatie beviel ons prima, enkele minuutjes lopen vanuit...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Voor een romantisch weekend voor 2 zou ik dit hotel niet kiezen. Voor een gezellig weekend Amsterdam met vrienden toppie!

    De lokatie beviel ons prima, enkele minuutjes lopen vanuit het centraal station. We gingen voor eenvoud, aangezien we voor een nachtje doorzakken in de Jordaan naar Amsterdam kwamen. We hadden 2 x 4 pers kamers. Zagen er netjes uit voor deze prijs. Ook het personeel was vriendelijk. Ontbijt eenvoudig maar ook prima.

  • Beoordeeld op: 17 februari 2015

    5,4
    het behulzame vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    bij een annulatie van het gereserveerde onbijt werd me niets gecompenseerd en oja de inbraak in mn auto naast hotel waren beiden TOTAAL niet aangenaam

    het behulzame vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 2 januari 2015

    7,5
    Ligging is super!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer (met eigen badkamer) is wat luidruchtig. TIP: oordopjes meenemen!

    Ligging is super! Dicht bij het centraal station en het centrum. De bedden waren heel goed! Ontbijt was simpel, maar goed: croissants, brood, yoghurt, ham, kaas, salami, fruitsap, koffie, thee, melk, cornflakes. Alles wat je dus nodig hebt om de dag te starten. Meer heb je niet nodig!

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    3,3
    geen raam in kamer, veel lawaai buiten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    geen raam in kamer, veel lawaai buiten

  • Beoordeeld op: 19 mei 2016

    5,4
    basic
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De prijs was buitensporig maar we wilden de locatie

    basic

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    2,9
    Niets
    • Vakantiereis
    • Groep

    Alles

    Niets

  • Beoordeeld op: 16 mei 2016

    6,7
    De bedden
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het ontbijt

    De bedden

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    4,2
    De ligging was gunstig
    • Vakantiereis
    • Stel

    De gedeelde toilet en douche en het feit dat - net als in het hele toeristen gebied men amper Nederlands praat en verstaat.

    De ligging was gunstig

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    5,8
    De ligging tov het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ruimte van de kamer en het sanitair

    De ligging tov het centrum

  • Beoordeeld op: 3 april 2016

    7,1
    Ontbijt was lekker, vriendelijk personeel, goede locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    Veel nachtlawaai, Engelstalig personeel

    Ontbijt was lekker, vriendelijk personeel, goede locatie

  • Beoordeeld op: 22 maart 2016

    5,8
    Het personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Voor 109 euro verwacht iktoch wel een kamer met toilet. Bed prima

    Het personeel

  • Beoordeeld op: 28 februari 2016

    4,6
    locatie
    • Individuele reiziger

    lawaaierig, klein en zeer ondeskundig personeel door de week

    locatie

  • Beoordeeld op: 15 februari 2016

    5,0
    zeer dicht bij het centrum en de jordaan, leuke buurt, leuke...
    • Vakantiereis
    • Stel

    ontvangst, harde bedden, je hebt een slaapplek, maar dat is het...

    zeer dicht bij het centrum en de jordaan, leuke buurt, leuke winkel straat

Er zijn ook 26 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Quentin Arrive Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: