1. Startpagina hotelbeoordelingen
  2. Hotelbeoordelingen Nederland
  3. Hotelbeoordelingen: Gelderland
  4. Hotelbeoordelingen Epe
  5. Beoordelingen van RCN de Jagerstee

Beoordelingen over RCN de Jagerstee

Officiersweg 86, 8162 NR Epe, Nederland

#11 van de 15 hotels in Epe

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 155 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,3

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    6,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een beoordeling

Resultaat 1 – 25

  • Beoordeeld op: 25 december 2020

    9,0
    Voor deze prijs snel nogmaals
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Goed omgaan met corona regels,mooi in het bos open haart Aanrader

    Verbleven in december 2020

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2020

    8,0
    Geweldige ervaring van een back to basic waar ik tot rust kwam.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Houten Hut 4 Personen
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiëne en dan vooral in het toilet gebouw , koude douches , dispensers met zeep die leeg waren. Net nu hygiëne zo belangrijk is in deze tijd. Het raam kon niet open in ons huisje en enkel glas maakte het best koud soms in de hut.

    De ligging en omgeving was geweldig ! Ik hou van back to basic . Ons huisje was mooi! Maar het meest genoot ik van het haardvuur in de Finse kota

    Verbleven in oktober 2020

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2020

    8,0
    Ontspannen weekend met veel mogelijkheden in de omgeving voor wandelen en fietsen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte wifi

    Heerlijk weekendje weg . Mooi gelegen .

    Verbleven in oktober 2020

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2020

    8,0
    Erg goed
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche was erg klein

    Verbleven in september 2020

  • Beoordeeld op: 15 september 2020

    7,0
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chalet
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De huisjes waren goed schoongemaakt, alleen er was veel schimmel in het huisje. Voornamelijk in de douche. Deze zag er zeer onhygiënisch uit. De randen van de douche waren zeer vies, vol met zwarte schimmel. We zaten in huisje chalet 194. Voor de rest hebben we een zeer prettig verblijft gehad!

    De omgeving is super mooi. Je loopt zo het bos is waar je kan fietsen en wandelen. De camping heeft ook genoeg voorzieningen. Fijn dat er een supermarkt is en een snackbar.

    Verbleven in september 2020

  • Beoordeeld op: 14 september 2020

    7,0
    Goed
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Bungalow (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het huisje is ietwat verouderd

    De omgeving

    Verbleven in september 2020

  • Beoordeeld op: 3 september 2020

    7,0
    Top om er even tussen uit te gaan en te genieten van natuur in eigen land!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Houten Cabine met Tweepersoonsbed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer leuke trekkershutjes voor een midweekje vakantie! Prima brasserie op de camping met snackbar. Kort om, een zeer relaxed en fijn verblijf gehad in de trekkershut

    Verbleven in september 2020

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2020

    8,3
    Erg goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, alleen beetje jammer dat er geen afwasmachine aanwezig was..

    De rust op het park, huisjes lagen ver uit elkaar, dus veel privacy. Vanuit het park kon je direct het bos in wandelen. Verder genoeg faciliteiten en prima restaurant!

    Verbleven in augustus 2020

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2020

    8,0
    Familie park
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat bijna alle skelters voor de kinderen kapot waren. Ja de wifi en 4g is bagger maar ik ga niet op vakantie voor de wifi de modgetgolfbaan mag wel wat onderhoud hebben.

    Het huisje was verrassend compleet. Een knus huisje. Ja wat verouderd maar kan er verder niets slecht over zeggen. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Voor de kinderen us er genoeg speelmogelijkheden. De speeltoestellen zien er nieuw uit.

    Verbleven in augustus 2020

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2020

    7,0
    Leuk park, zeker vóór de kids. Huisjes zijn wel gedateerd en niet overal even goed schoon
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje vochtig en ouderwets

    Leuke activiteiten en speeltuin voor kids

    Verbleven in augustus 2020

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2020

    8,0
    Rust, pracht en fantastische ellenlange wandelingen!!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Houten Cabine met Tweepersoonsbed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is zó zonde dat de huisjes zo verschrikkelijk outdated zijn!! Een nieuwe douche deur (€80,=) zou het al erg opleuken bv. Ik kom deze klacht overal tegen maar er gebeurt kennelijk niets mee? Al zou het schoon zijn dan nog ziet het er shabby uit.. Echt zonde van dit park!! Maar door de prachtige natuur geniet je toch..

    Het is een pracht park, ik kom uit Epe en heb als kind altijd bij de Jagerstee gespeeld met het zoontje van de toenmalige eigenaar.

    Verbleven in augustus 2020

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2020

    8,0
    Fijn lekker ontspannen, vooral de stilte bij slapen en wakker worden was heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    niks we wisten dat we voor de prijs geen heel luxe huisje hadden. Huisje was schoon

    De rustige locatie van het huisje, het zwembad waar het niet te druk was door reserveren via app. Het terras

    Verbleven in augustus 2020

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2020

    7,0
    Verder prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow (6 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het lange wachten bij aankomst ; 1,5 uur te laat de sleutel pas krijgen; na dik n uur wachten in de zon wat te drinken aangeboden krijgen en de dame achter de balie wilde in 1e instantie een koffie of thee voor mij en mijn partner aanbieden terwijl ze wist dat er ook 3 kinderen n hele berg geduld moesten hebben. Ik zei: nou de kinderen lusten ook wel wat: waarop ze ons met n wat geïrriteerd hoofd voorging naar het restaurant. Uiteindelijk gewoon 2 cappuccino en 3 ijsthee genomen maar het mocht best wat vriendelijker en het minste hoe je je gasten tegemoet kan komen.

    Ligging huisje op park

    Verbleven in juli 2020

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2020

    7,0
    Leuk en mooi park met mooie ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Huisje wat verouderd en niet erg schoon. De bediening bij de brasserie had het erg druk en maande ons tot opschieten met de bestelling.

    Prima locatie. Net park. Netjes onderhouden. Mooie speeltoestellen en midgetgolfbaan.

    Verbleven in augustus 2020

  • Beoordeeld op: 31 juli 2020

    8,0
    Heerlijk verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De huisje is aantoe aan renovatie. De badkamer is klein en onhandig. Geen wastafel( wel in de slaapkamer) , de kraan van de wastafel stroef de warmwater kraan moeilijk te stellen, Is gevaarlijk voor de klein kinderen die willen zelf handen /wassen. Buiten verlichting doet het niet .filter van stofzuiger moet vervangen. Behoorlijk ruiken als je aanzetten.

    Fijne bungalow midden in bos . Ruim opgezet. We verblijven in bungalow Type Das 214. Ondanks oude en gedateerd is wel schoon. Heel mooi en grote speeltuin en andere bezighouden. De kinderen kunnen heel goed vermaken. Heel mooie grote terras waar heerlijk kunnen zitten ondertussen wel de de kinderen kunnen zien spelen.

    Verbleven in juli 2020

  • Beoordeeld op: 28 juli 2020

    7,0
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    oud

    er uit zijn

    Verbleven in juli 2020

  • Beoordeeld op: 21 juli 2020

    8,0
    gezellig en ontspannen weekend gehad ook heel erg genoten van de natuur
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow (6 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    de (aanwijs)borden met nummers van de bungalows kan beter. Dit was onduidelijk.

    zeer kindvriendelijke locatie

    Verbleven in juli 2020

  • Beoordeeld op: 21 juli 2020

    7,0
    Heerlijk ontspannen verblijf gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Bungalow voelt klammig aan. Zou meer ventilatie moeten zijn.

    Het is een mooie locatie in de bossen en Epe dichtbij. Mooi park en vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2020

  • Beoordeeld op: 1 juli 2020

    8,0
    Leuk park en schitterende omgeving... gezellige sfeer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow (6 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Sommige bungalows mogen wel opgeknapt worden...

    Goed personeel....en uitstekende locatie

    Verbleven in juni 2020

  • Beoordeeld op: 29 juni 2020

    8,0
    In een lang weekend helemaal tot rust gekomen, de kinderen zeiden, 'mama ik wil niet weg'
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Chalet
    • Verbleef 3 nachten

    de openingstijden van de brasserie kloppen niet met wat er op de website stond. Wij hebben een upgrade gehad van een stacaravan naar een huisje. We waren hier alleen niet over geïnformeerd en het was een verouderd huisje. Omdat er meer ruimte was (20 m2 meer) en omdat het heel schoon was, was dit geen enkel probleem.

    de nieuwe speeltuin is echt een aanwinst, de kinderen kunnen zich hier uren vermaken! Er zijn hele mooie kinderwandelingen uitgezet in de omgeving. Het huisje was heel goed schoongemaakt.

    Verbleven in juni 2020

  • Beoordeeld op: 18 juni 2020

    7,0
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Chalet
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel erg gedateerd, kaal en sfeerloos. Nodig toe aan een verbouwing en vernieuwing.

    Vrije ligging van de bungalows

    Verbleven in juni 2020

  • Beoordeeld op: 4 maart 2020

    8,0
    We hebben genoten van onze zussendagen. We mochten al vroeg in het huisje .
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bungalow (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    We hadden een prima huisje (Das) Alles was schoon en in goede staat. De ontvangst vriendelijk en attent.

    Verbleven in maart 2020

  • Beoordeeld op: 24 februari 2020

    7,0
    Wandelen in de omgeving was fijn, studeren was lastig vanwege de kleine eettafel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Het meubilair is niet erg comfortabel. De eettafel is echt te klein en alle stoelen, incl de bank waren hard met erg hoge leuningen.

    De locatie is prachtig gesitueerd. Een mooi vertrekpunt voor wandelingen.

    Verbleven in februari 2020

  • Beoordeeld op: 20 januari 2020

    8,0
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het weer😊 Een beetje somber/sobere inrichting.

    Jet was een.prima plek. Alles wat je nnodig kon hebben was er. Alles werkte. Personeel was behulpsaam.restaurand is prima!

    Verbleven in januari 2020

Resultaat 1 – 25

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: