Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Rembrandt Square Hotel 1-sterren

Rembrandtplein 24, Amsterdam Centrum, 1017 CV Amsterdam, Nederland

#289 van de 410 hotels in Amsterdam

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1809 beoordelingen over dit hotel

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,2

  • Comfort

    6,6

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    6,6

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    4,6
    Amsterdam blijft toch een ramp om prijs - kwaliteit iets aangenaams te vinden. Dit typeerde het weer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Appartement
    • Verbleef 1 nacht

    De ligging, de toegang, het enorme lawaai van de nachtclub, het ontbijt in de nachtclub (zaten lekker naast de vuilbakken)

    de kamer op zich was nog wel mooi en nieuw.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    7,1
    Voor één nacht een aanrader !
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiëne mocht wel iets beter. En het toilet in de douche zat veel te hoog en je moest schuin op het toilet zitten.

    Super locatie. Lekker en uitgebreid ontbijt ! Je kan gebruik maken van parkeer service. Dit is ons zeer goed bevallen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    7,5
    Mooi centraal gelegen aan het Rembrandtplein, goed ontbijt,...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele kleine kamer, toilet en douche op de gang. Veel lawaai van straat, wel gratis oordopjes bij de receptie. Voor een klein kamertje best duur.

    Mooi centraal gelegen aan het Rembrandtplein, goed ontbijt, kleine kamer met tv. Uitzicht op Rembrandtplein.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    8,3
    Hotel heeft een geweldige ligging in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt had iets uitgebreider gekund

    We kregen, zonder vragen, een upgrade van een standaard hotelkamer voor drie personen naar een ruim appartement voor vier personen met twee badkamers en met zicht op het Rembrandtplein. Prima geregeld.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    6,3
    verblijf viel wel mee.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    spijtig dat je niet in het hotel zelf kon ontbijten . ik miste de washandjes deze waren overigens niet aanwezig . kamer aan de kleine kant niet zoals op foto op de website . aan 1 toilet was de zeep leeg , niks voor de handen af te drogen na het wassen .

    communicatie aan de receptie (s'avonds) was wel in het engels , maar supervriendelijk en we konden goed lachen . kamer was proper .

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 februari 2018

    7,9
    Erg goed voor zakelijk simpel verblijf op toplocatie
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    het ontbijt was tijdelijk in de lounge... (in kroeg beneden waren ze aan het schilderen) zeer slecht deze keer dus. niks stond klaar. zelfs geen bordje.. dus maar tosti met servetje opgegeten. er was geen koffie zelfs. Dit is geen alternatief. Ze hadden het savonds of smorgens beter klaar kunnen zetten. er waren maar 4 plaatsen (2 stoelen en 1 bank) om te zitten en 1 lage tafel. Totaal niet ontbijtwaardig.

    locatie TOP, bedden PRIMA, badkamer TOP, Hygiene, TOP. Gewoon makkelijk en prijs kwaliteit prima. 2 lossen bedden dus prima voor zakelijk gebruik

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    8,8
    Toplocatie, goed geslapen, lekker ontbijt, alles in de buurt, mooie prijs, hier gaan we vaker heen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een toplocatie. Met m'n dochters een nachtje Amsterdam. Op loopafstand alle barretjes in de buurt. Nog laat pizza kunnen halen. Het voldeed aan onze verwachting. We komen alleen om te slapen. Het bed lag heerlijk. Goed ontbijt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    8,8
    prima hotel met uitstekende ligging
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De enorme hoeveelheid trappen om op de 4e verdieping te komen.

    de uitstekende ligging van het hotel. 3 persoons kamer aan de achterzijde van het hotel was comfortabel en rustig. geen last van de uitgaansgelegenheden.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 11 januari 2018

    6,0
    Ons verblijf was goed ,en een mooi uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De gezamelijke badkamer ,misschien iets vaker controleren. en er mogen ook wel plastic bekers op de kamer bij de wasbak.

    Het ontbijt was goed . Bedden slapen goed .

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    5,4
    Het verblijf was verder prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamers waren niet schoon en er was nergens zeep zowel niet op de kamers als op badkamers. Verder was het ontbijt in een café dat volgens ons met een uur dicht was. Het stonk er en het ontbijt stelde niet veel voor

    De lokatie was prima

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    7,5
    Was prima verblijf!
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was gedeelde douche, dat wisten we. Maar was erg druk in de douche. Ook mensen van andere verdieping kwamen daar douchen.

    Midden in het centrum, perfecte ligging! Ideaal je krijgt oordoppen bij receptie.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    5,8
    Locatie is top als je gaat stappen en rond uurtje of 04.
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen lift, dekbedden niet schoon, bedden zakken door, prijs kwaliteitverhouding niet goed. Te duur 3 pers. kleine kamer voor ruim 190 euro!

    Locatie is top als je gaat stappen en rond uurtje of 04.00 naar bed gaat.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    7,1
    Prima bed, lekker ontbijt, fijne locatie
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verwarming stond aan waardoor kamer heel warm was, maar meteen uitgezet en raam open, toen was het ok. Verder werkt de wifi niet.

    Prima bed, lekker ontbijt, fijne locatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    6,3
    Voor 1 nachtje oke.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een hotel gebruik je vaak om te slapen, dat is bijna niet mogelijk op een zaterdag. Tot 05:00 in de morgen herrie door feestvierende stappers. Wel gezellig maar slapen niet mogelijk. Wel mogelijkheid voor uitslapen, ontbijt tot 11:30 in bar ernaast.

    De locatie op het Rembrandsplein is perfect voor dagje/avondje Amsterdam.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    5,0
    Een verblijf in een ongezellige kamer, zonder gordijn en met een lege maag naar het werk.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was pas vanaf 9.00 uur. Veel te laat voor iemand die aan het werk moet. Er hing geen gordijn voor het raam. De deuren klapte hard dicht, dit gaf overlast over en weer bij de gasten. En logisch op deze plek, maar toch, de discotheek er naast hoorde je in de zolderkamer.

    Het personeel was vriendelijk. Goede locatie.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    6,7
    Prima schone kamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt is pas vanaf 9.00. Dit zou op de site moeten staan, maar ik heb dit niet duidelijk kunnen vinden. Ik had graag om 7.30 willen ontbijten i.v.m. reistijd naar werk. Dit was niet te regelen.

    Prima schone kamer. Ik had alleen last van geluiden van de omgeving door het raam van de kamer (iets van een airco).

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    5,0
    Eens maar nooit meer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vrijwel alles. Kleine kamer, matige bedden, geluidsoverlast (er liggen al oordoppen klaar!!) penetrante weedlucht, matig ontbijt, echt een budgethotel (daar is de prijs overigens niet naar) voor jonge feestgangers.

    Ligging centraal

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    3,3
    Niet fijn...niet schoon en kortom geen prettig verblijf...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer (nr 33) was niet schoon, klein en de bedden zakte door...geen comfort en de prijs kwaliteit verhouding was niet goed...we hebben voor het klein hokje waar we sliepen 132 euro moeten betalen...gezamelijke douche en toilet...op de ene toilet lag resten pizza en de ander toilet een onderbroek en korte broek...het hele weekend hebben er gebruikte handdoeken gelegen in het halletje...ik heb doorgegeven dat hey wc papier op was...bij aankomst al en er is niets aangevuld het hele weekend...ik heb in Amsterdam meegedaan aan een loopwedstrijd maar vond het te vies om te douchen...hopelijk kunnen jullie ons tegemoet zien in de kosten want dit heb ik niet eerder meegemaakt...

    De locatie was goed...centraal

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    6,7
    Een hotel voor jonge reizigers die ook genieten van het nachtleven.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers zijn compact met een gedeelde compacte badkamer, het hotel bevindt zich boven een coffeeshop en dancing dus als je kamer aan de straatkant ligt heb je de geur van joints en het lawaai van de dancing. Het ontbijt wordt geserveerd in die dancing.

    het hotel was geografisch goed gelegen en het ontbijt was goed.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    4,2
    slechte prijs-kwaliteit verhouding !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen bekertje op de kamer om vb pillen te nemen en tanden te poetsen . Ben dan maar 's nachts een flesje water gaan kopen om die te kunnen gebruiken . Men spreek over gedeelde badkamer , terwijl het een douchecel is met toilet amper groter dan die in een camper !

    Ontbijt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    2,5
    NIET VOOR HERHALING !!!
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ALLES,ALLES ,ALLES !!!!! Op 4de en 5de s morgens geen water om te douche! En als je dan beneden vraagt hoe komt dat dan krijg je als antwoord mevr. U boekte een low budget hotel! Dus 4kamer aan 907€ vind ik niet goedkoop voor 1nacht en dan krijg je geen water tot boven! Want iedereen is aan douche?!!! Wtf NOOIT ZIEN ZE ME DAAR TERUG! Ontbijt trok ook op niks diepgevroren brood en de afwas wordt gedaan ALLEEN MET WATER GEEN ZEEP!!! Echt ERG !! En is boven een coffie shop. STANK NI NORMAAL! Stopje voor in de oren maar ook voor u neus!!!

    GEEN POSITIEVE COMMENTAAR!!!!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    6,7
    Weekendje Amsterdam
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets in het bijzonder omdat we niet meer nodig hadden dan een goed bed en daar hadden we zeker niet over te klagen. Een ideaal hotel voor jongeren.

    De ligging was perfect voor een citytrip

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    4,6
    ervaring rijker
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer lag boven ofwel naast de discotheek die tot 03.00 of langer door ging en met vele decibellen dus slapen maar en dikke pech lek gestoken door de muggen. Volgende dag ontbijt in de bar/disco

    Mooi uitzicht en prima ontbijt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    8,8
    Aan te raden hotel met basis-accomodatie,in het hartje van Amsterdam!Super!!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was in orde...

    De locatie is ideaal...Ik had een kamer met uitzicht op het Rembrandtplein.... Heerlijk!De kamer zelf was klein maar knus... alles was aanwezig:Tv,wasbakje,tafel,zacht bed...(badkamer net naast mijn kamer) lekker ontbijt...en dat tegen een relatief zacht prijsje...Ik kom zeker terug!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    6,3
    Te onrustig
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    TV werkte niet. Kaart werkte niet bij toegangsdeur hotel. In de nacht veel geluidsoverlast van café onder/naast hotel, tot 4 uur. Ontbijt matig, weinig keus

    Lokatie perfect in het centrum. Vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    7,5
    ideaal voor kort verblijf gelet op prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    zeer kleine kamer met gedeelde badkamer op gang (weliswaar 2 badkamers per 3 slaapkamers, maar je moet wel je kamer uit om naar het toilet te gaan of te gaan douchen) het water dat uit de douche kwam was voldoende om je tanden te poetsen maar niet om je mee te wassen

    geweldige locatie - uitgebreid ontbijt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    2,9
    We hadden geboekt incl.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden geboekt incl. Ontbijt maar de ontbijtzaal was gesloten en er werd niks gecompenseerd. Baliemedewerker was zeer onvriendelijk en onbeleefd.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    7,1
    prima verblijf voor 1 of 2 nachten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    doordat de mensen op de gang gaan douchen is het wel gehorig allemaal.

    de bedden waren prima en de kamer had een mooi uitzicht op het rembrandsplein ,douche en toilet op de gang zag er prima uit.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    4,2
    Redelijk
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een gedeelde badkamer en toilet, dit had vermeld mogen worden over de beschikbare kamer, en doordat onze verdieping genoten niet de meest schone mensen waren hebben we niet gedouchet , op de kamer was geen stopcontact te vinden om je mobiel op te laden. Ontbijt begon pas om 09:00 daar konden wij geen gebruik van maken omdat we om 09:00 ergens moesten zijn, dit gaven we direct door aan de receptionist, maar daar werd verders niks mee gedaan, aangezien ontbijt inclusief is hebben we er toch voor betaald maar niks voor gekregen. Bij het uitchecken werd ik 5 minuten later gebeld met de vraag of ik al betaald had, dit had ik bij aankomst al gedaan, maar was niet doorgegeven.

    De locatie

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 maart 2017

    7,9
    Fantastisch , midden in het uitgaanscentrum
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is jammer dat de gasten geen rekening houden met andere gasten , vanaf 8 uur hoor je alleen maar alle deuren dichtklappen, het is jammer dat ze de deuren niet gewoon dicht doen , kleine moeite om de deur gewoon even vasthouden en dan dicht te doen

    Ontbijtbuffet , zeer uitgebreid , tot tosties toe

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    4,4
    Het is een slechte plek om te overnachten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    's nachts is er veel geluidsoverlast van muziek die ergens vanonder uit het gebouw komt; de harde muziekdreun duurde tot 5 uur in de ochtend. Wij hadden een rustige kamer gevraagd; maar kregen een kamer aan de voorkant met veel straatlawaai. Op de kamer ruik je, ook met de ramen dicht, de rook van de coffeeshop beneden. Het ontbijt vindt plaats in een niet al te fris ruikende discotheek.

    Het bed was goed.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    7,5
    Centraal gelegen hotel aan drukste uitgaansplein in Amsterdam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg rumoerig buiten wat lastig buiten te sluiten is met de enkel glas ramen. Oordopjes aanbevolen.

    Perfecte locatie midden in het centrum, alles op loopafstand. Prima ontbijt.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 19 maart 2017

    7,5
    Simpel centraal gelegen hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gelegen boven een koffieshop en gedeelde badkamers. Daarnaast geen lift, dus alles de trap optillen. En de deur buiten ging niet open met je pasje.

    Goedkoop en centraal gelegen. Ideale locatie om de stad te bezoeken! Erg aardig en behulpzaam personeel!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 12 maart 2017

    2,5
    Slecht!!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Slechte accommodatie, wc en bad delen met vijf andere kamers (was ons niet bekend!), aan de voorkant van Rembrandplein (terwijl om achterkant was gevraagd) dus lawaaiig.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 18 januari 2017

    7,9
    verassend voordelig een nachtje slapen in een lekker schoon bed
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Als je binnenkomt ruikt het heel rokerig, ook moet je niet schrikken dat je boven een coffeeshop zit

    De prijs-kwaliteitverhouding. voor die prijs midden in Amsterdam. de bedden zijn goed en schoon. De badkamers ook keurig netjes. Onbijt zeer uitgebreid.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 4 januari 2017

    3,8
    Vermoeiend!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De coffeeshop eronder inclusief wietlucht. Vreselijk..de discodreun de hele nacht. Daardoor slecht geslapen en daarna s'morgens het ontbijt in de naast liggende discotheek met de deuren open voor de rooklucht eruit te laten!

    De ligging Midden in het centrum De prijs

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2017

    7,9
    Zeker voor herhaling vatbaar
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We moesten 3 trappen op naar de kamer want er is geen lift in het gebouw maar dat is alleen voor wat oudere mensen een probleem.

    Alles was gewoon goed,ik had niet meer verwacht.De sanitaire voorzieningen deel je met anderen die ook op dezelfde etage slapen maar die waren prima in orde en schoon ik ga zeker de volgende keer dat ik in amsterdam wil stappen weer naar dit hotel!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 22 december 2016

    7,5
    De locatie is prachtig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond de prijs wel iets aan de hoge kant voor de kwaliteit van het hotel. De badkamer en wc is gedeeld en de kamer is niet heel ruim. Echt een bed & breakfast idee. Geschikt voor max. 3 nachten maar niet voor een vakantie. Ook was er niet vermeld dat het naast de coffeeshop zit. Dit rook je wel in de hal maar gelukkig niet op de kamer.

    De locatie is prachtig. Goed gelegen. Het personeel was zeer vriendelijk, we konden onze koffer achter laten na het uitchecken. Het heeft een heel huiselijk idee omdat het echt een grachtenpandje is.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    5,0
    Geen hoogvlieger
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt in discotheek Slechtste isolatie van de muren ooit Slechte matras Geen vers brood bij ontbijt Geen Nederlands sprekend personeel Duur voor wat we in de plaats kregen: we hebben twee nachten liggen daveren in ons bed, konden alle liedjes meezingen die tijdens het uitgangsleven gedraaid werden. Zelfs de ramen konden niet goed openen. Er werd gerookt in de traphal waardoor het geweldig stonk in het appartement. We hadden ook helemaal geen appartement gereserveerd: een gewone kamer met basisaccomodatie was voldoende!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    7,1
    Goede ligging van hotel .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen lift aanwezig . Zeer steile trappen . Kamer aan de voorzijde op 2de verdiep waar je veel lawaai en muziek hebt tot 's morgens. Prijs was wel wat aan de hoge kant voor dit hotel.

    Goede ligging van hotel . Ontbijt goed verzorgd en late check out .Gezamenlijke badkamer en toilet was netjes .

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2016

    5,0
    Voor ons niet fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was groot genoeg maar men was aan de voorgevel aan het renoveren en men moest over een ellendige trap naar boven tevens was er onder een disco bar die tot 4 uur in de nacht is blijven doordraaien.Men spreekt allen Engels.

    Het ontbijt was volledig en goed.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    8,8
    Prima voor een avond stappen
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie is top! Bedden liggen prima. Ja het is gehorig maar voor een avond stappen prima. Eerlijk personeel, ik was mijn mobiele telefoon vergeten en deze is gevonden.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    5,0
    Ligging aan het Rembrantplein.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Slecht ontbijt met oude broodje en vies bestek en bordjes. Raam kon overdag en 's-avonds raam open vanwege de weetlucht.

    Ligging aan het Rembrantplein.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    7,5
    Prettig verblijf in hartje Amsterdam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was aan de kleine kant.Er hing een sterke wietlucht in de trapruimte.

    Ontbijt was goed verzorgd. Voldoende keuze in voedingsmiddelen en zalige croissants.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 29 juli 2016

    4,2
    Locatie is heel centraal
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche was 's ochtends defect waardoor de waterleiding afgesloten werd. We konden dus niet douchen. Een oplossing had men niet. En veel geluidsoverlast vanuit buiten.

    Locatie is heel centraal

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 27 juli 2016

    5,4
    Fijne bedden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer op zolder op vijfde verdieping zonder lift en hoe hoger we kwamen hoe benauwder het werd. Kamer was dan ook flink warm ondanks dat raam wijd open stond. Voor een zolder kamer betaal ik liever niet meer zo'n bedrag.

    Fijne bedden

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    8,3
    Geweldig
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie was super Schone kamers

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    7,5
    Geweldige locatie!
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was wat minder.

    Locatie! Perfect aan Rembrandtplein! Je loopt zo van de kroegen naar het hotel. Gedeelde badkamer was zeer schoon en netjes.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    8,3
    prima voor 1 nachtje
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets, prijs kwaliteit staat in verhouding

    locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    9,2
    Prima hotel
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Top locatie. Het was schoon en netjes.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    7,5
    Goed bed lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De trappen

    Ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    6,7
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gezamenlijke toilet en douche is klein Kleine kamers

    Locatie Goede bedden

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 juni 2018

    5,0
    vriendelijk personeel , top locatie als je van het...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    erg kleine kamers

    vriendelijk personeel , top locatie als je van het uitgangsleven houdt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    7,1
    Leuke accommodatie in een geweldige omgeving
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche en toilet

    De ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    6,7
    Centraal gelee
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    4 hoog geen lift en erg klein allemaal

    Centraal gelee

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    10
    goede kwaliteit.
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    alles prima

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    7,5
    Geweldig
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nooduitgang is niet voldoende bij brand.

    De plek van het hotel was geweldig. Bedden lagen heerlijk. Voor herhaling vatbaar!!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    3,8
    dat het personeel vriendelijk was
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik had 2 eenpersoonsbedden geboekt , maar het was gewoon een tweepersoons bed

    dat het personeel vriendelijk was

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    8,3
    Perfecte ligging
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig comfort ma ideaal voor 1 nachtje

    Perfecte ligging

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    3,8
    Alles is niks
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Niks

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    5,4
    Heel leuk, toplocatie maar duur voor wat je krijgt. Denk dat je puur de locatie betaalt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedeelde badkamer, deuren vies

    De locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    6,3
    Goed
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er geen lift was,we zaten op de 4e etage

    Ontbijt was goed

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    5,8
    OK
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ruimte in de kamer voor opbergen valies.

    Ontbijt was zeker in orde.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    7,9
    Lekker dicht bij uitgaansgelegenheden.
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    douche en toilet op de gang

    Lekker dicht bij uitgaansgelegenheden. Prima prijs kwaliteit

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    4,2
    Alles
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    5,0
    Fijne locatie, jammer dat personeel vaak alleen Engels spreekt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De toiletten en de douche.

    Dat ik kon slapen in een bed.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    7,5
    Perfecte locatie in het centrum van Amsterdam
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Perfecte locatie in het centrum van Amsterdam

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    7,9
    Goed verblijf
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedeelde badkamer

    De locatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De ramen geluiddicht te kunnen sluiten. Nu sloot het raam niet goed en enkele glas.

    Het uitzicht op het Rembrandsplein.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    7,1
    Cava eh
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De grootte van de kamers

    De locatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    7,5
    Perfect hotel voor die prijs
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wietlucht in de gang, omdat t hotel precies boven n coffeeshop zit

    De locate was perfect voor n prima verblijf in Amsterdam

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    9,2
    Een heerlijke avond Amsterdam in een relaxt hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De centrale ligging

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    10
    Top locatie en mega Rui
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Locatie is simpelweg super! Kruipend naar huis!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    7,1
    Voor als je met een vriendengroep gaat doorhalen in de stad...
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Voor als je met een vriendengroep gaat doorhalen in de stad een goede slaapplek. Ideale locatie op Rembrandtplein. Vrouwen thuis laten

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    5,4
    goed ontbijt bij de buren
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    de wiet lucht bij binnenkomst

    goed ontbijt bij de buren

    Verbleven in december 2017

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Rembrandt Square Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: