Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Design Hotel Jules 4-sterren

Gildestraat 2, 1704 AG Heerhugowaard, Nederland

#2 van de 2 hotels in Heerhugowaard

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 603 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    7,3

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2018

    7,5
    Prachtig design van de ruimtes
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gedateerde kamer in vergelijking met de rest van het hotel.

    Prima restaurant en een bijzonde mooie aankleding van de openbare ruimtes. Doet de naam design hotel eer aan.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2018

    7,1
    functioneel
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    er is weinig op aan te merken. Het voldeed aan basiscomfort en meer hadden we ook niet verwacht.

    Wij zochten een overnachting na een optreden om de dag nadien dadelijk terug te vertrekken. De kamer was enkel om te slapen en op te frissen. De ruime parking was een pluspunt.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 30 september 2018

    7,1
    Mooi en strak hotel, ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt moest apart bijbetaald worden. Dat vind ik begrijpelijk in grote steden, maar niet in een wat kleinere plaats als Heerhugowaard. Verder waren de overgordijnen op de kamer zo’n 30cm te lang, waardoor ze op de grond lagen. Niet functioneel en volgens mij valt het ook niet onder “design”.

    Mooi en strak hotel, ruime kamer.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 27 september 2018

    7,5
    Goed
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zie bovenstaande ik was voor mijn doel erg tevreden

    Bijzondere inrichting erg verrassend, verwacht je niet als je de buitenkant ziet mooi gedaan. Miste een klein koelkastje op de kamer. Ligging als je in de buurt dingen wilt doen perfect niet als je een paar dagen daar zit en niet veel wil ondernemen of relaxen.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 25 september 2018

    8,8
    Beetje ouderwets maar alleszins comfortabel.
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het feit dat je in het bad moest douchen, geen douchegordijn en de douche was eerst niet goed bevestigd, de 2e ochtend was daar al iets aan gedaan.Gelukkig was er wel een handgreep om je aan vast te houden. Ophanghaakjes of stangen voor de kleine handdoeken zouden ook handig zijn. Verwarming ging ook pas aan na ons verzoek (het was onverwacht behoorlijk koud na de lange hete zomer). Slechts 1 krant voor alle gasten was wat karig.

    Ontbijt bood alles wat je kon bedenken. Personeel zeer vriendelijk en attent. Makkelijk te vinden, uitstekende parkeerruimte.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 12 september 2018

    7,5
    Inchecken ook wat later dan gepland geen probleem.
    • Groep
    • Luxe kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Bar en Restaurant mag wat mij betreft gewoon open zijn in weekend

    Inchecken ook wat later dan gepland geen probleem. Hartsikke leuke en vriendelijke Nachtportiers die ook bereid zijn om je welkom te voelen :-)

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    7,1
    Goede ligging voor ons, veel parkeerruimte.
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Jammer dat de bar gesloten is in het weekend, wel begrijpelijk.

    Goede ligging voor ons, veel parkeerruimte. Bediening bij aankomst 's-avonds door deskmedewerker, dus toch een consumptie! TOP! Mooie grote kamer, goed ingericht, met ruime badkamer.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    7,5
    Checkin was prima.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Luxe kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was gedateerd en heeft een flinke opknapbeurt nodig. Veel vieze vlekken in het tapijt, balkondeur sluit slecht, er was een hordeur maar defect. Vitrages en gordijn hangen nog half aan de rails. Televisie lijkt nog van voor het millenium, zenders met ruis.

    Checkin was prima. Ontbijt heel goed, Normaal in het weekend vanaf 8 uur maar we konden al om 7 uur terecht.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    7,9
    Ons verblijf was maar kort, omdat we naar een bruiloft moesten en laat weer op de kamer kwamen.
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De TV, daarvan deed de afstandbediening het niet, dus één zender te bekijken en ook nog op dezelfde geluidssterkte. Het restaurant was het weekend niet open, wat even tegen viel.

    Het ontbijt was uitstekend en de kamer was netjes. De bedden vonden we iets te zacht, maar ieder zijn smaak.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    8,8
    Gewoon goed!!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    De locatie lag tussen een drukke regionale weg en het spoor in.

    Het design hotel deed zijn naam eer aan, het zag er bijzonder en erg verzorgd uit. Het ontbijt was prima verzorgd met o.a. heerlijke bonen koffie.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    5,0
    Eens, maar ga geen 2e keer naar dit hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Heb ik inmiddels voldoende aangegeven in het antwoord op de vorige vragen

    Geen gebruik van gemaakt. Vind het eerlijk gezegd ook niet kunnen om voor een ontbijt nog eens 17,50 extra te rekenen. De prijs/kwaliteit verhouding wordt dan alleen maar (nog) schever getrokken.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    8,8
    Het was goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs voor het ontbijt vinden wij iets aan de hoge kant voor wat je krijgt.

    Het hotel is goed. Alleen jammer dat de bar in het weekend gesloten is.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    5,8
    Leuke aparte kamer, helaas niet het beloofde balkon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had om een kamer met balkon gevraagd. Zonder toelichting kregen we een kamer op de bg zonder balcon. Jammer. Gekozen om bij Macdonalds te ontbijten. 25 euro extra op een 99 euro verblijf vonden we te duur

    We hadden een luxe kamer ..dat was erg leuk hoewel voor mijn rug het matras te hard was maar dat is persoonlijk

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    5,8
    prima personeel en vlgs mij zijn mijn bemerkingen gemakkelijk te verbeteren dus overpeins de keuzes
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    geen ontbijt vloerbedekking kamer is niet ( meer ) schoon balkon vies en kapotte deurhaak

    voor de prijs van 90 euro per nacht vind ik het teleurstellend dat daar geen ontbijt bij zit

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    3,3
    Viel buiten de kamer, tegen. Voor dit bedrag veel meer verwacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel achter de balie in spijkerbroek. Ontbijtzaal vergane glorie. Maar vooral buiten zeer slecht onderhouden. Kijk je wel op uit vanuit de ontbijtzaal. Slechte koffie machine. Meer één voor huis tuin en keuken gebruik. Niet voor een hotel.

    De kamer was oké. Personeel bij ontbijt vriendelijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    7,5
    Ontspannend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten

    Onze kamer lag tegen de airco van het hoofdgebouw en dus de hele nacht zoemen.

    Kamer prima bed Ontbijt lekker Prachtige omgeving: fietsen, Alkmaar, de veiling, het eilandenrijk

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    5,4
    Foto's zorgen voor hoge verwachtingen, maar viel tegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Sfeer in hotel is niet overal doorgetrokken, verouderde badkamer. Personeel niet heel klantvriendelijk (vooral met uitchecken niet). Ontbijt was basic, kon wel beter (met name versheid van het brood).

    Bedden waren goed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    10
    Prima
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als verbeterpunt de koffiemachine werkt als een schildpad. Voor het personeel is dat ook erg vervelend.

    We hadden de standaardkamer en die was netjes en schoon. Ruim genoeg voor twee personen. Ontbijt was goed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    8,8
    Prima prijs voor een overnachting.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toch altijd weer gehorig hotel, of wij hebben altijd pech met luidruchtige buren.

    Voor standaard kamer voldoet dit prima voor een nacht. Prijs is dan super. Goede bedden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    4,6
    Eenmalig. Personeel wel héél vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Eens op de kamer viel het tegen. We hadden een deluxe kamer, maar een kleine tv was aanwezig van ik denk 37cm, de badkamer was verouderd en niet praktisch. Bij het binnenkomen van de kamer was het eerste werk, 5 muggen vangen. Retsaurant is in het weekend gesloten evenals de bar.

    Het ontbijt was zeker in orde. De Ingang en presentatie van het hotel was super.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    5,0
    Tegenvallend
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte matras op kamer 009, zilvervisjes op muren en kussens die beslapen ruiken. Drukke verkeersweg en geluidslast daardoor op kamer. Verouderde inrichting met veel glitter en foute glamour maar dat is een kwestie van smaak.

    Ontbijt, kamer was schoon, personeel zakelijk, maar niet hartelijk, behalve de ontbijtbediening, die wel. Temperatuur op kamer goed te regelen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    7,1
    Goed genoeg voor 1-2 dagen overnachten (weekend weg etc)
    • Stel
    • Luxe kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Design: Helaas is ''het design' (nog ?!) niet doorgetrokken naar de kamers, die wel comfortabel waren, maar basic (geen enkel spatje design hier). Receptie: Laat in de avond (zo rond 23:00 uur) was de receptiedesk ongewoon druk bemand, inclusief een jongetje van rond de 8-10 jaar, op wiens leeftijd ik allang in bed lag. Een van de 'personeelsleden' achter de receptiedesk had zijn plastic Aldi-tas zichtbaar op een van de meubels van de receptiedesk gezet. Zet dit (of het nou Aldi, AH, Blokker of wat dan ook is) ajb weg onder de frontdesk-tafel, want het haalt alle 'scherpte' weg. Verwerking betalingen: Die avond ook nog fles water besteld (wat ook niet helemaal gestroomlijnd ging) en meteen betaald, maar de volgende ochtend bij het uitchecken bleek deze nog als open post op de balans te staan. Ik heb de dienstdoende receptioniste moeten uitleggen, dat ik deze al betaald had. Aan de avondshift: graag zorgvuldig omgaan met je receptietaken. Verwarming centrale gedeelten en hotelkamers: In de entreehal hoeft niet zo hoog gestookt te worden; dit voelde niet comfortabel. De verwarming in de kamer was ook opengedraaid tot de max. 'S nachts vergeten dicht te draaien, waardoor we 's ochtends wakker werden met een dichte neus. Hoog tijd om thermostaten te installeren in elke hotelkamer. Ook de TV's mogen scherper beeld hebben en meer keuzes aan kanalen.

    Het woord design schept bepaalde verwachtingen. De gemeenschappelijke ruimten waren inderdaad gedurfd en kitschy, tot en met de voordeuren van de hotelkamers aan toe. Personeel vriendelijk en attent, maar soms teveel er bovenop. L 's Avonds viel de verlichting in de badkamer uit; volgende ochtend bleek, dat er een zekeringprobleem was en dat er iemand zou komen, maar alle hotelkamers waren getroffen hierdoor. Voor de rest, ontbijt basic en goed, inclusief vriendelijke dames in de bediening. Hygiene en dergelijke is goed, genoeg parkeerplaatsen en dichtbij Alkmaar (rond 10 minuten met auto), dus voor een weekeindje weg ideaal. P.S.: Breid het krachthonk ajb uit met tenminste 1 hardloopband !

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    5,8
    Je merkte dat het een wat ouder hotel was, wat gerenoveerd...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Luxe kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Je merkte dat het een wat ouder hotel was, wat gerenoveerd is. Maar wat platen aan de muur schroeven geeft niet het goede gevoel. Dit in combinatie met hoge(re) prijs. Voor dit bedrag zijn er betere hotels.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    7,5
    Goed overnachtings hotel
    • Stel
    • Luxe kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    In verhouding tot de prijs niets op aan te merken

    Overnachtings hotel voor een evenement. Voor ons doel goed gelegen en het juiste comfort en faciliteiten.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    5,0
    Niet voor herhaling
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg gedateerd ook de badkamer was niet meer van nu de voegen hebben hun beste tijd gehad en een douchegordijn past niet in het beeld van een vier sterren design hotel

    De locatie was voor ons perfect

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    8,8
    Prima hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zag er heel anders uit dan op de website. Ik miste een waterkoker om zelf een kopje thee te maken.

    De entree ziet er fantastisch uit. De kamer is netjes en schoon.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 januari 2018

    7,9
    Goed voor 1 keer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Luxe kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer rook zeer muf, tapijt vol met vlekken, lamp stuk in de badkamer, wc in de badkamer rook niet fris ( urinegeur) Volgens mijn geen 4 sterren waard

    Mooi hotel, lekker ontbijt en goede ligging.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 11 januari 2018

    5,8
    Als er meer gasten zijn waarschijnlijk een prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Omdat er weinig gasten in het hotel zijn mag dat geen rede zijn dat er tijdens het ontbijt en later in de brasserie geen personeel aanwezig is.

    De kamer was prima, beetje oubollig maar dat is een kwestie van smaak. Het ontbijt was meer dan genoeg, wel jammer dat we op zoek moesten naar iemand voor een tweede kopje koffie.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    5,8
    Op zich prima maar niet voor herhaling vatbaar
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging, was 's avonds niets te krijgen qua eten, restaurant dicht, bar dicht, simpele kamers! Heerhugowaard is ook niks te beleven, dus 1e en laatste keer

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 18 november 2017

    6,3
    Een nachtje hotel Jules
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gastvrijheid in bar geen mogelijkheid om 21.30 nog een bittergarnituur te bestellen. Waarschijnlijk een stagiaire die net begonnen was met horeca werk. Drankjes worden op tafel geploft ipv rustig neergezet.De inrichting van kamers is anders dan de rest van inrichting van het hotel doet vermoeden. Gedateerd. Kamers waren overigens wel schoon en bedden prima. Badkamer erg gedateerd. Douchen in een bad en een douchegordijn als afscheiding.

    Ontvangs bij receptie. Prima. Beetje lang wachten. Ontbijt is prima. Goed verzorgd. Voldoende aanwezig rn voldoende keuze.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    4,6
    Ontbijt was beperkt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was beperkt. Kamers gedateerd, donker en muf. Parkeergelegenheid en locatie top. Het woord 'design' is absoluut niet van toepassing, wel het woord 'kitsch'.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    6,7
    Oké voor 1 nacht!
    • Stel
    • Deluxe Kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers redelijk schoon. Erg vieze ramen en buiten het hotel (onder balkon) lag veel vuilnis/rommel. Hotel mist wel sfeer!

    Kamers zijn prima. Redelijke bedden. Goed ontbijt, voldoende keuze. Prima te bereiken per auto/trein. Ruim voldoende parkeergelegenheid. Oké voor 1 nacht.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    5,0
    Had beter verwacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verwarming werkte niet Geen thee en koffie faciliteiten Geen balkon stond wel in de omschrijving Veel tv zenders zeer onscherp Slot deur werkte niet 1 lamp kapot Voor een 4 sterren hotel en een de luxe kamer viel het wel tegen.

    Het bed

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    5,4
    Ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    - receptie intern niet bereikbaar - bedovertrekken schoon, maar wat erin zit echt niet fris! - smoezelige vloerbedekking - er wordt duidelijk wel gerookt in dit hotel: zeker op de gang maar ook de kamer rook niet fris

    Ontbijt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    7,9
    Alles op loopafstand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hebben nog nooit zo'n lelijke kamer gehad. De kleur rood was zeer nadrukkelijk aanwezig. Zo waren de kleuren niet goed op elkaar afgestemd en de aankleding liet zeer te wensen over. Bijvoorbeeld de goedkope Chinese lampen. Deze thema kamer sloeg bij ons de plank goed mis. Gelukkig hadden we 's nachts de ogen dicht. Wel lagen de bedden ontzettend lekker.

    Ontbijt was heerlijk. Aankleding restaurant was mooi.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    7,5
    Prima hotel en locatie voor zakelijk gebruik.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Luxe kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    De menukaart is niet erg uitgebreid. De kwaliteit van het hoofdgerecht was niet bijzonder. Voorgerecht was daarentegen erg lekker.

    Bereikbaarheid, parkeergelegenheid en algemene indruk.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    10
    Alles was top Yvonne heeft ons zo goed geholpen wat een...
    • Groep
    • Deluxe Kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles gewoon weg top

    Alles was top Yvonne heeft ons zo goed geholpen wat een topper is dat zo een goed mens en de nacht portier ook een echte top knul Turkse jongen aan zulke personen heb je wat wat een top mensen. Groetjes de modder

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    4,2
    Waardeloos ....
    • Individuele reiziger
    • Luxe kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer veel last van langsrijdend verkeer. Hadden kamer op de tweede etage. Menig werkende die vroeg vertrok tusen 5 en 6 uur in de ochtend en trokken dan de deur in het slot. Nee zal deze accommodatie nooit meer boeken.

    Het ontbijt was goed zelf zorg buffet.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    6,7
    Gezellige medewerkers, schoonmaak kan veel beter ¡¡
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 5 nachten

    De schoonmaak van de kamers is in het weekend een stuk beter dan van ma-vr. in de week kwam het regelmatig voor dat toilet papier en Badkamer accessoires niet werden aangevuld. Jammer dat tijdens het verblijf van ruim een week, de ramen niet 1 x zijn ontdaan van vuiligheid, de peuken van vorige gasten nog steeds op t balkon lagen. Tip aan het management: zou prettig zijn iets meer attentie te geven aan de openbare buiten ruimtes. Buitenruimen zijn slecht qua onderhoud, vuile asbakken, natten kussens op de stoelen (deze worden ávonds niet binnen gehaald) eten´s resten op de vloer en elke hoek vol met spinnenwebben!!

    Prima locatie met voldoende (gratis) parkeerplaatsen en vlakbij openbaar vervoer en ns stadion. ✅ Prima locatie met voldoende (gratis) parkeerplaatsen en vlakbij openbaar vervoer en ns stadion ✅ Internet: werk prima ✅ Restaurant: Kleine kaart, maar wat de keuken uitkomt is erg lekker & ruim voldoende ✅ Algemeen: Vriendelijke en behulpzame medewerkers

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    4,2
    Niet lekker geslapen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer klein bad Zeer gehorig Had eerste kamer Maar zeer slecht geïsoleerd Dus tot laat in de last van deuren die open en dicht gingen En om 8 uur al last van een oude schreeuwende schoonmaker Die kamers ging schoonmaken die al leeg waren Dus wil je lekker rustig slapen Dan niet hier

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    8,3
    Ons verblijf was prima, we waren zeer tevreden.
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt en mogelijk de regeling van temperatuur en ventilatie.

    Ontbijt à € 12,50 pp vonden we véél te duur. Voor 2 personen is dat 25 euro, dus zo'n 60 gulden alleen voor het ontbijt. Locatie, P-gelegenheid en ligging uitstekend. Hotel gaf een goede indruk. Badkamer netjes.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    4,6
    Teleurstellend voor deze prijs.
    • Stel
    • Luxe kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    € 100 voor een "luxury room" met ontbijt, maar er was niks "luxury" aan. Wellicht het behang maar dat was het dan ook. De badkamer was gedateerder dan een roompotbadkamer uit 1980. Vloerbedekking onder de vlekken en er hing een muffe lucht.

    Ontbijt was ok, maar geen € 12 waard.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,1
    Vriendelijk personeel bij de receptie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen afzuiging op de badkamer. Geen logische indeling badkamer. Toilet achter de deur geplaatst.

    Vriendelijk personeel bij de receptie. Leuke kamer(s).

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,1
    geen gebruik gemaakt van het ontbijt.
    • Stel
    • Deluxe Kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    er was geen koffie in de ochtend te krijgen!!!?? dat vonden we toch echt geen service. hoe moeilijk kan een machine zijn desnoods?

    geen gebruik gemaakt van het ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    3,8
    Vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dit hotel staat omschreven als design, erg misleidend. De kamers waren muf, oud en erg warm. De badkamers zeer gedateerd. De locatie erg triest tussen snelweg en spoor gelegen.

    Vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    7,1
    Prima hotel voor 1 of 2 nachten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De afwerking van de (niet al te grote) kamers valt wat tegen. en het hotel heeft behoorlijk wat achterstallig onderhoud. Tuin en parkeerplaatsen kunnen wel eens een opknapbeurt gebruiken. Heerhugowaard zelf heeft weinig te bieden qua winkel mogelijkheden, leuke shops of restaurantjes.daarvoor kun je beter naar Alkmaar gaan.

    Leuk concept, een designhotel. Voor sommigen misschien een beetje over de top al dat glitter en glamour vooral de entree/gangen maar wel weer eens wat anders dan die standaard hotels. Vriendelijk personeel. Hotel heeft voldoende parkeergelegenheid. Het ligt centraal en je kan gemakkelijk alle richtingen uit voor een dagje weg. Je bent zo bij de kust (Egmond of Bergen een zee) of een dagje te shoppen in Alkmaar.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    3,3
    Nette kamer en schoon maar geluidsoverlast wordt je niet vrolijk van.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geluidsoverlast van overige hotelgasten housemuziek tot 12 uur s avonds en zondagsmorgens alweer idem om 7.30 uur. Jammer. Niet alle personeel is even vriendelijk. Vooral tijdens het ontbijt kon er nog geen goedemorgen af.

    Ontbijt was goed parkeerplaats voor het hotel locatie hotel gunstig vlakbij station.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    5,8
    Sprak me niet aan.
    • Stel
    • Deluxe Kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik had een ander verwachting. Dacht 4 sterren dan zal er een waterkoker zijn op de kamer. Miste een badjas en slippers. Verder had ik niks met de Hiu Hua thema. Maar wij hebben het wel gezellig gemaakt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    6,3
    Ruim voldoende voor 1 nacht. De bereikbaarheid/locatie waren voor ons het belangrijkst.
    • Stel
    • Luxe kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vanwege beperkt hoeveelheid personeel was niet altijd alles beschikbaar. Niet erg, maar wel jammer. De "luxe kamer" was niet echt lux: geen minibar, storende tv die niet was opgehangen (kapot?). Douchen in bad is niet mijn ding.

    Locatie/bereikbaarheid/ontbijt/

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    9,6
    Goed vertoeven in Design Hotel Jules!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Terras was wat ongezellig, mag beter onderhouden worden.

    De bijzonder kleurrijke uitstraling en de vriendelijke medewerkers. Hotel ligt centraal, vlakbij station en je kunt gemakkelijk alle richtingen uit. Goed restaurant, heerlijk gegeten! En niet te vergeten: goede bedden!!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    7,5
    Fijn verblijf in Hotel Jules
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer. Niet te vergelijken met wat er op de site stond.

    De lekkere stoelen. Alleen vreemd dat er een gigantische kroonluchter boven de stoelen hing.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    7,9
    Prima hotel voor een nachtje
    • Stel
    • Luxe kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    De prijs van het ontbijt is te hoog! €12,50 pp voor wat afbakpistoletjes, automaatkoffie, bekertje yoghurt, etc en de tafels werden niet eens afgeruimd. De badkamer was wel wat verouderd.

    De kamer was ruim en het bed was goed. De badkamer netjes met voldoende handdoeken. Erg vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    9,2
    Voor een nacht slapen en ontbijt goed.
    • Stel
    • Luxe kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een kamer op de begane grond met uitzicht op een muur ,maar we gebruikten de kamer gelukkig alleen voor de nacht om te slapen. De gang en de kamer waren ontzetend warm. Terwijl de ontbijtruimte erg fris was. Geen gebruik kunnen maken in het wekend van de bar.

    De entree en de ontbijtruimte. De bedden waren voor ons uitstekend en het ontbijt prima naar wens

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    4,6
    kamers niet top bij Jules
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Luxe kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Temperatuur op de kamer veel te warm. Temperatuur niet regelbaar. Deuren moeten open enkel dan veel lawaai van de weg er naast. Toilet en badkamer niet schoon, water loopt niet weg in de wasbakken Badkamer niet vlgs design tov de kamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    3,3
    Via site lijkt het leuk maar een geweldige domper metname gesloten bar/ restaurant
    • Stel
    • Deluxe Kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer ontevreden personeel ,die niet of nauwelijks met de directie kunnen communiceren Belachelijk dat in een bijna volgeboekt hotel geen restaurant of bar geopend is Dus je koffie/drankje in Heerhugowaard gezocht moet worden Nb ook geen minibar aanwezig Reden van gesloten restaurant en bar in het weekend "het een zakenlieden hotel "zou moeten zijn( met thema kamers ? Vreemd) Staat niets over vermeldt op de website, zou er minstens korting gegeven moeten worden Personeel daardoor zeer in een begrijpelijke mineur Al met al een design hotel met nul inhoud Beoordeling zeer slecht !!!

    Weontbijt was uitstekend Kamers met thema rommelig

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    3,8
    Geen aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    service onder de maat restaurant dicht bar dicht brasserie dicht met zeer aardige receptionist voor elkaar gekregen om nog een flesje wijn te krijgen maar met veel moeite was blij dat zijn dienst erop zat!!!

    de fles wijn

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    10
    Hele leuke kamer in gericht in de kleur rood.
    • Stel
    • Deluxe Kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat de deur van de badkamer tegen het toilet slaat als he de deur opent.

    Hele leuke kamer in gericht in de kleur rood. Ontbijt was prima. Het is een modern hotel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    6,7
    Prima hotel met leuk ingerichte en verzorgde kamers!
    • Stel
    • Deluxe Kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het was erg warm op de kamer zelfs met een open balkon deur. Ondanks de hordeur zaten er toch muggen in de kamer.

    Alles was schoon en zag er netjes uit.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    10
    alles was zeer goed, we hebben genoten.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Luxe kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 3 nachten

    niets viel tegen

    alles was zeer goed, we hebben genoten. iedereen was vriendelijk. ik ben niet goed te been maar met onze auto konden wij overal naartoe. geen enkel probleem gehad

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    5,8
    Grappig hotel
    • Groep
    • Deluxe Kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat in het weekend de bar en restaurant gesloten zijn, erg slecht hoor! Je moet nu de deur uit om ergens anders te eten en te drinken, het was lekker weer en we moesten dus ergens anders op het terras gaan zitten...

    Het ontbijt was goed

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    7,1
    Fijn verblijf, schone kamers, alleen bar gesloten in het weekend...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij waren er 2 nachten in het weekend. Helaas was de bar dicht en blijkt die alleen open te zijn doordeweeks. Dit is niet aangegeven in de omschrijving van het hotel. Dit viel ons wat tegen.

    Ontbijt was goed. Vriendelijk personeel. Kamers waren heel schoon en netjes. Sfeer is goed, ruimtes zien er strak uit. Echt een design hotel dus.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    7,5
    Ontbijt prima en de kamer was mooi.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer was voor een designhotel heel basic maar wel compleet net netjes. Het was over het algemeen meer een 'bling bling' hotel (wel heel decoratief ingericht), dan een 'design'-hotel.

    Ontbijt prima en de kamer was mooi.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    5,4
    Verblijf hotel was gewoontjes
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koelkastje op kamer , verschrikkelijk warm op tweede verdiep , slechte matras edinborough room , ontbijt wat povertjes , omgeving hotel niet verzorgd ( overal onkruid )

    Inrichting is een pluspunt elke kamer zijn thema

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    6,7
    Goede prijs/kwaliteit verhouding
    • Individuele reiziger
    • Luxe kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik kwam laat terug bij het hotel. Er was mij verteld dat er een nachtportier was. Ondanks aanbellen via de intercom en proberen telefonisch contact te leggen met het hotel heb ik ongeveer een half uur moeten wachten voordat ik naar binnen kon. Er werd mij verteld dat ze geen gasten meer verwachten. Wat dit betreft heeft het hotel dus hun zaken niet voor elkaar. Het verpeste eigenlijk de ervaring. De plaatsing van het toilet, direct achter de deur van de badkamer is ongelukkig. Lijkt mij zeker minder prettig als je met zijn tweeën bent.

    De prijs/kwaliteit verhouding was goed. De kamer zag er goed uit. Ze hebben een goede fietsenverhuur. Personeel bij inchecken was vriendelijk en beleefd.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    7,5
    Relaxt verblijf om o.a. de tulpenroute en de Broekerveiling te verkennen in de buurt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De zalen worden veelal niet gebruikt en dat is wel jammer.

    Vriendelijk personeel. Lekker ontbijtje. De trein op loopafstand hoorde je bijna niet. Ideaal.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 26 april 2017

    7,5
    prima hotel en zou ik ook zeker aanraden
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt

    bedden prima maar de kussens ( zoals zo vaak in hotels ) beroerd.... maar verder rustig en prima kunnen slapen. makkelijk bereikbaar, ruime parkeermogelijkheid , vriendelijk personeel. ontbijt oke, maar daar had ik wat meer van verwacht

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 19 april 2017

    7,5
    Verrassend mooie, sfeervolle aankleding in Jules Verne stijl.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het viel tegen toen we bij het inchecken hoorden dat we zonder ontbijt hadden geboekt. We hadden begrepen dat de speciale kamerprijs voor die dag inclusief ontbijt was en daarom hebben we geboekt. Was dus een tegenvaller. Hebben we verkeerd gelezen of is er ergens iets veranderd??

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    7,5
    Mooi maar gehorig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer (Barcelona) was erg gehorig. Tot na 3.00 uur 's nachts last gehad van de bovenburen. 's ochtends werd alweer vroeg gestofzuigd. Weinig geslapen. En de kamer was voorzien van twee tweepersoonsbedden in plaats van de op Booking.nl genoemde groot tweepersoonsbed. Erg onprettig.

    De ontvangst was prettig en vriendelijk. De kamer (Barcelona) was erg ruim en stijlvol ingericht.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    8,3
    ik heb er maar 1 avond geslapen.
    • Stel
    • Deluxe Kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    niks viel tegen

    het ontbijt was lekker alleen het bedrag dat je moet betalen voor ontbijt op de kamer is wel duur, nl. 25euro.+25euro voor het ontbijt is 50euro voor 2personen.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    6,7
    Ons verblijf was naar tevredenheid.
    • Stel
    • Luxe kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Meestal wordt "vergeten" bovenop kasten en lampenbakken (badkamer) stof af te nemen. Zo ook hier. Slordig en vies ! Binnenveringmatrassen zijn aan de zachte kant en maken geluid. Bij een 2-persoonsbed zou er eigenlijk een topper overheen moeten om de spleet, tussen de twee matrassen, te overbruggen.

    Ruime kamers, goede badkamer, goed ontbijt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 maart 2017

    7,5
    Het ontbijt was oke.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Luxe kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt had iets beter gekund. het verse fruit was zonder aardbeien of mango of kiwi bijvoorbeeld en veel appel... ( zie je vaker bij hotels die op ontbijt wat bezuinigen ) miste een lekker ver gebakken eitje of omelet waar je uit had kunnen kiezen.

    Het ontbijt was oke... daar hadden we eerlijk gezegd iets meer van verwacht wat betreft keuze. personeel was in ieder geval vriendelijk. wij hadden helaas geen themakamer... geboekt via internet met booking.com en dan kom je niet op 1 van die kamers blijkt. Iets wat overigens niet echt duidelijk is dus dat was jammer. afwerking van het hotel erg mooi

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 23 maart 2017

    6,7
    Goed hotel voor een redelijke prijs.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Luxe kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer is krap en douchen in bad is lastig omdat het gordijn niet afsluit en je op de afsluitstop staat. De bereikbaarheid van het hotel is uitstekend, maar 's avonds is het door slechte verlichting niet te vinden. Oplossing is een verlicht naambord of verlichte letters met naam op de gevel.

    Nette kamer, niet al te groot. Bed prima. Goed verzorgd ontbijt. De inrichting van restaurant en ontbijtruimte is mooi gedaan en ziet er trendy uit. De gangen zijn wat somber en beetje te veel bling bling. De medewerkers bij de receptie en bij het ontbijt waren behulpzaam en vriendelijk.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    7,1
    OK, maar kon rustiger
    • Stel
    • Luxe kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    - Behoorlijk geluidsoverlast/gehorig (in het gebouw) - Langs een drukke weg

    - Kamer was netjes - Prima badkamer - Bad lag lekker - Aardig personeel

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    6,7
    De bedden en de kamer waren prima.
    • Stel
    • Luxe kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De onderkant van de wastafel was ronduit vies. De schimmel/kalk zat dik op de buizen. Geen prettig gezicht liggend vanuit het bad. Verder is het erg kaal en sober dat er geen thee-of koffiefaciliteiten op de kamer zijn.

    De bedden en de kamer waren prima.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    6,7
    Uitstraling hotel modern en hip.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Luxe kamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer niet meer modern, kleine tv, het rook muf in de kamer, vies douchegordijn in de badkamer en haren in de wasbak. Ontbijt was matig, geen vers sap en beperkte keuze in broodsoorten.

    Uitstraling hotel modern en hip. Locatie en bereikbaarheid erg goed.

    Verbleven in februari 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: