Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Restaurant Hotel Merlet 4-sterren

Duinweg 15, 1871 AC Schoorl, Nederland

#1 van de 5 hotels in Schoorl

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 455 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    10
    3 dagen hier verbleven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    N.v.t

    3 dagen hier verbleven. We werden zeer vriendelijk ontvangen en hadden een standaard kamer, die buiten gewoon schoon en groot was. Maximaal genieten. De bedden waren goed stevig, heerlijk geslapen met de airco aan. Mooi uitzicht. Het ontbijt buffet is top en uitgebreid en ook daar alle ochtenden zeer vriendelijk ontvangen. Dit hotel is absoluut een aanrader. Ligt mooi centraal om uitstapjes te maken. En in Schoorl zelf zijn er wat leuke tentjes om fijn te eten of borrelen. Al met al heerlijke dagen gehad en komen we absoluut nog een keer terug.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    9,2
    Prachtig hotel en zeer gastvrij
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed van onze kamer, maar dat is natuurlijk super persoonlijk. Ik vond het te zacht. De badkamer was prachtig!! Maar let op de vloer van de douche. Die is glad.

    De gastvrijheid van al het personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    7,1
    Prima sfeervol hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tv vd buren is te horen, licht in de gang naar wc gaat automatisch aan en blijft 5 minuten aan. Parkeerplaatsen en garage erg krap. Zwembadwater erg koud.

    Sfeervol hotel met uitstekend restaurant.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    7,5
    Prima bedje en het zelf kunnen tappen van verse...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Plastic folie over de snijwaren bij het ontbijt vond ik geen succes. Het personeel was nogal luidruchtig met het uitdelen van bevelen naar elkaar.

    Prima bedje en het zelf kunnen tappen van verse sinaasappelsap vond ik wel handig.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,1
    Fijn verblijf en we komen graag weer, met name voor het eten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel kan hier en daar wel wat vernieuwing gebruiken; vooral het tapijt in de gangen heeft zijn tijd wel gehad.

    De ontvangst door het personeel was zeer persoonlijk wat ons aangenaam verraste. Het diner was fantastisch in het restaurant van het hotel. Niet goedkoop maar bijzonder van kwaliteit met ook hier weer een zeer persoonlijke bediening.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    9,6
    Super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Restaurant Michelinster waardig!, Kamer ruim, met fraai uitzicht en van alle moderne gemakken voorzien. Ontbijt uitgebreid, maar wat prijzig. Omgeving (Schoorl) is fantastisch.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    8,8
    Heerlijk hotel in een prachtige omgeving.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De radiator op onze kamer deed een beetje vreemd (maakte soms lawaai). Zonder probleem een andere kamer gekregen. Grote luxe suite met balkon met uitzicht op de weilanden. Verder erg lekker gegeten in de bistro.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    9,6
    Een hotel en omgeving om van te genieten
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zwembad is erg gedateerd, de douche werkte niet goed en de afvoer van de douche was verstopt. Het zwembad sluit niet aan bij de uitstekende, zeer hoge standaard van het hotel en is dringend aan renovatie aantoe.

    Het personeel is zeer vriendelijk en professioneel. De kamer was schitterend: zeer comfortabel met gescheiden toilet en badkamer, ligbad en prachtige uitstraling. Het ontbijt is absoluut perfect met een ruime keuze aan verse producten van hoge kwaliteit. Ik ben zoals altijd zeer tevreden geweest met mijn verblijf.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    10
    Wat een heerlijk sfeervol hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Niets.

    Wat een heerlijk hotel! We hebben echt genoten met z'n drietjes, ik mijn partner en onze newborn baby. We werden allereerst zeer welkom ontvangen door de gastvrouw des huizes wat ons direct een warm en zeer gastvrij gevoel gaf. Wij hadden de standard room geboekt welke een mooie nieuwe badkamer had. Prachtige kamer met Freshbedden waarop we heerlijk hebben geslapen. Uitzicht op de straatkant maar we hadden gelukkig geen last van lawaai doordat de kamers vrij geluidsdicht zijn. Daarnaast was het ontbijt ook erg lekker met veel keuze; vers landbrood/croissants, kaas en vleeswaren, yoghurt/kwark en eieren. Vers onbeperkt jus d'orange en koffie/thee. Daarnaast is het een prachtig sfeervol en stijlvol ingericht hotel, met mooie loungeruimte en ruim buiten terras. Zeer centraal gelegen, op 2 minuten loopafstand van het dorpje met leuke restaurantjes. Ruim parkeerterrein achter met gratis parkeren. Ook de mogelijkheid om fietsen te huren. Ook 5 minuten rijden van het leuke plaatsje Bergen. De omgeving van Schoorl is daarnaast echt prachtig!! Echt een aanrader om dit hotel te boeken. Wij komen zeker weer terug!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    10
    Fantastisch verblijf, een aanrader voor iedereen.
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets

    Kamer was een upgrade en was prachtig en verrassend. Ontbijt was zeer goed en netjes verzorgd door heel vriendelijk personeel. Fijn dat we ook fietsen konden huren. Wij komen zeker een keer terug maar blijven dan iets langer😀

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    9,2
    Heerlijk luxe verblijf met een heerlijke brasserie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er viel niets tegen!

    Een goed en uitgebreid ontbijt, vers gebakken eieren. Hotelkamer was knus en een gezellig bad in de kamer, en aparte douche ruimte.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    10
    Voor herhaling vatbaar
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Heerlijk hotel in een prachtige omgeving. Twee dagen gefietst en gewandeld in de omgeving, genoten van heerlijk eten en vriendelijke bediening. Feestje!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    7,5
    Leuke entourage, uitstekend ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ondanks gemoderniseerd interieur, oogde de kamer erg klein en laag. Balkonnetjes kon je amper met twee personen op zitten.

    Leuke entourage, uitstekend ontbijt. Zeer attent personeel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    8,3
    Heerlijke plek.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Gedoe met afrekenen (met Ideal vooruit betaald maar was blijkbaar niet binnen gekomen, dus kon ik nog eens betalen; is uiteindelijk wel goed gekomen).

    Servicegerichtheid personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    9,6
    Top hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk helemaal niets; mogelijk een extra kapstok (kamer 11) voor jassen.

    Heel vriendelijk personeel, professioneel, laadpunt in de garage. Mogelijkheid om laat in te checken. Rustige kamer. Fantastisch ontbijt in een gezellige ambiance!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    7,9
    Mooie locatie, goede voorzieningen, chique hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    kamer op nr 2 is wat klein, enig lawaai van doorgaande weg, personeel stimuleerde te nadrukkelijk om in het hotel ontbijt en diner te nuttigen en was tijdens ontbijt best verbaal aanwezig

    Ligging van het hotel, ontbijt, zWembad, zonnebank, stoombad, fitnesstoestellen

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 3 februari 2018

    8,3
    Mooi hotel, prachtige lounge met 'doorkijk' open...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden een tussenkamer bij de suites, erg kleine badkamer zonder stopcontact. Ook geen haken op de kamer om een jas op te hangen. Maar goede prijs-kwaliteit voor de kamer, wel mooi uitzicht!

    Mooi hotel, prachtige lounge met 'doorkijk' open haard. Lekker gezwommen. Heerlijk gegeten in de Brasserie. Aardig personeel. Uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    8,8
    We hebben genoten!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vergrootspiegel, staat los op de poot, liever vast a d wand... dan heb je je handen vrij.

    Eten, bedden, vloerverwarming in de badkamer!! Personeel zó vriendelijk! Zelfs aandacht voor de hond.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    3,3
    Schandalig!
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De manier hoe wij behandeld zijn door de receptioniste. We moesten naar een ander hotel omdat merlet ineens overgeboekt was. Toen ik boekte, begin deze maand, was er geen overboeking..... We werden naar een hotel gestuurd, die goedkoper was als merlet maar merlet bracht ons wel de volle kosten in rekening. Daarnaast moesten we ook nog parkeergeld betalen. Er eas geen enkele compensatie van Merlet. Belachelijk! Voor ons nooit weer Merlet.

    De entree. Verder zijn we niet gekomen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    9,2
    zeer centrale ligging van het hotel in Schoorl, waar het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    zeer centrale ligging van het hotel in Schoorl, waar het prachtig wandelen en fietsen is. Het personeel was uiterst vriendelijk en het eten en drinken in het restaurant was meer dan voortreffelijk. We hadden een zeer ruime, rustig gelegen kamer.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    8,8
    Upgrade van kamer, mooie ruime themakamer, met prachtig...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Achter onze kamer was aanbouw met een golfplatendak. Het regende en waaide heel hard, dus veel lawaai, daardoor niet zo goed kunnen slapen.

    Upgrade van kamer, mooie ruime themakamer, met prachtig uitzicht. Ontbijt prima.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    10
    Fantastisch hotel met excellente bediening door het uitermate vriendelijke personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hebben geen op- of aanmerkingen op dit hotel!

    Het hotel ziet er perfect verzorgd en gezellig uit, maar wat vooral opvalt is dat het personeel uitzonderlijk vriendelijk en behulpzaam is! We hebben gegeten in het restaurant en een voortreffelijk 3-gangen menu gehad voor een redelijke prijs dus perfecte prijs-kwaliteit verhouding! Ook het ontbijt buffet was heerlijk met veel keus en vooral excellente koffie! Je kunt de auto achter het hotel veilig parkeren en er staan ook fietsen te huur om de fantastische omgeving te verkennen! Kortom een aanrader voor iedereen!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    10
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden eigenlijk hier moeten gaan eten, maar hadden dat eerder anders afgesproken. Een gemiste kans

    Vriendelijke bediening, ook bij het heerlijke ontbijt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    10
    Wat tegenviel was de kamer , ik vond de suites gedateerd,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat tegenviel was de kamer , ik vond de suites gedateerd, het rook wat muffig , leek wel of er ook weleens gerookt wordt. De kussens en het dekbed worden erg verouderd en niet meer van deze tijd. Lichte vloerbedekking is ook niet handig . De bistro was zeer goed. Het loungegedeelte van het hotel zag er leuk uit maar jammer deze de kwaliteit van het meubilair slecht was, stoelen en banken van nepleer waar een deel van de stoelen ook nog gescheurd was

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    9,2
    Wij hebben een geweldige tijd gehad in Hotel Merlet!
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Bij aankomst in het hotel werden wij zeer vriendelijk ontvangen en naar onze kamer begeleid. Onderweg naar de kamer kregen wij een verrassing te verwerken. De standaardkamer die wij geboekt hadden werd door het hotel opgewaardeerd tot een suite, en wel de koninklijke suite! Vanaf dat moment hebben we genoten van alles wat ons aangeboden werd. Wat een kamer, wat een luxe, wat een service en wat een aardige mensen werken er in zowel het hotel als het restaurant waar we het ontbijt nuttigden. Kortom, wij werden vorstelijk behandeld! Hartelijk dank medewerkers van Hotel Merlet!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    7,5
    Positief met een paar minpuntjes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zwembad, wellnessgedeelte en de fitness vonden we wat vies en oud. Het stoombad had geen waterslang om de zitjes af te spoelen. Niet erg hygiënisch. De wc op de kamer was geschilderd en niet getegeld. Omdat de geschilderde muren niet goed kunnen worden gereinigd zitten er veel 'vieze' vlekken op de wanden. Op de ondermatras zaten bloedvlekken. We hebben daar in 3 dagen 800 euro uitgegeven aan onderdak, eten en drinken. Dan verwacht je eigenlijk dat alles min of meer perfect is.

    Goede bedden, leuke en rustige kamer aan de achterkant van het hotel. Leuk en behulpzaam personeel. Heel goed ontbijt. Lekker gegeten in het grand café en heerlijk gegeten in het restaurant. Echt een aanrader. De sommelier is zeer enthousiast en de wijnen zeer lekker. De gerechten inventief, lekker en prachtig geserveerd.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    9,6
    Een heerlijk, compleet verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad. Maar dat is bekend.

    De kamer was perfect. Prachtig ingericht en van alle comfort voorzien. We sliepen in een FreshBed, heerlijk. Het ontbijt was uitgebreid. Het personeel is heel gastvrij.Gegeten in het grandcafe, ook top. We komen hier zeker terug.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    8,3
    Een fijn verblijf op een goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    De aardige en persoonlijke ontvangst. Het vriendelijke personeel. De upgrade naar de ruime kamer met balkon en mooi uitzicht. Gratis parkeergelegenheid.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,5
    Prachtige omgeving, goede horeca, goed hotel(kamer kon groter)
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Grote van de kamer viel vergeleken met vorige keer erg tegen. Had graag voor een meerprijs in verhouding een betere kamer gehad.

    beide restaurants waren prima. Hert sterrenrestaurant dacht prima mee bij het aanpassen aan de wensen van ons. Personeel aardig en vriendelijk.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    9,6
    Genieten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was goed maar had iets uitgebreider gekund in vergelijking met het hotel na onze mening.

    Prachtige kamer, mooi ingericht in dezelfde tinten. Ruim parkeer plek en erg vriendenlijk en behulpzaam personeel die bij ontvangst een rondleiding gaven waardoor je je meteen thuis voelt. Gratis gebruik van het zwembad, zonnebank, sauna, fitnes aperatuur en de stoomcabine. Veel leuke plekken in en rond schoorl dus genoeg te beleven en te ontdekken. In plaats van dr standaard kamer kregen wij de comfort kamer die geweldig was!! Een erg fijn verblijf en voor herhaling vatbaar!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    9,6
    we kregen een upgrade kamer, fantastisch, luxe, heerlijk bed...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt was karig, eieren waren op, werden voor ons gebakken maar dat had ze beter door de kok kunnen laten doen.

    we kregen een upgrade kamer, fantastisch, luxe, heerlijk bed, heerlijk eten in het restaurant, mooie aankleding hotel en restaurant, grappig ontbijtservies!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    8,3
    Prettig, mooie locatie en op loopafstand van alles wat Schoorl te bieden heeft.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt was goed, al waren de broodjes wel wat taai. Maar er was ruime keuze aan ontbijtproducten en goede koffie! Het tv scherm had wat groter gemogen, was nu erg klein in verhouding tot de afstand van het bed en de stoelen.

    Prima kamers, met heel bijzonder, een bad in de kamer! Maar daarnaast ook een prettige badkamer met douche (kamer 22). Wij hebben weinig hinder ondervonden van het slapen aan de straatzijde. De speciale ventilerende bedden hebben ons niet zo goed voldaan, maar dat is denk ik persoonlijk. Bij aankomst was de gratis parkeergelegenheid vol en konden we kosteloos parkeren in de parkeergarage. Hotelfietsen zijn prima te gebruiken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    9,6
    Heerlijk relaxed, verwen verblijf in prachtig hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Tip voor het restaurant.: de bediening aan tafel kan wat persoonlijker en warmer. Er was één erg leuke en enthousiaste ober, de overige 2 straalden niet bepaald uit dat ze plezier in hun werk hadden. Op de complimenten voor het heerlijke eten werd voor ons gevoel op de "automatische piloot" gereageerd.

    Erg vriendelijk en gastvrij ontvangen. We kregen de Koningssuite ivm verjaardag man. Erg mooie en ruime kamer. Top dat je er meteen fietsen kunt huren, prachtige omgeving, je fietst overal zo naar toe, strand, mooi duingebied, Bergen etc. ' S avonds heerlijk gegeten in het Michelin ster restaurant. En 's ochtends genoten van het heerlijke en uitgebreide ontbijtbuffet. Op zondag werd tevens geregeld dat er in de lounge op groot scherm de finale van het Damesvoetbal gekeken kon worden. Ze doen alles om het de gasten naar de zin te maken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    9,6
    Sfeervol hotel met top restaurants op mooie locatie!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De geur in onze suite en de hal er naar toe vond ik wat muf. Verder helemaal nergens iets op aan te merken.

    Top hotel met super goed restaurant! Zowel ontbijt als diner in het grand café waren fantastisch. Wij hebben ook een avond in het sterrestaurant gegeten. Hoge kwaliteit met prachtige smaakvolle gerechten en top wijnarrangement erbij. Prima geslapen ook op lekkere bedden. Wij hebben genoten!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    8,3
    Prima hotel op een goeie locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De slaapkamer is erg klein, dat is jammer. Ook heel erg warm. Er is een ventilator aanwezig maar daar houd ik persoonlijk niet van. Een kleine airco zou wenselijk zijn. Deur van het balkonnetje kun je openzetten maar de slaapkamer was aan de straatkant, dat brengt aardig wat herrie van verkeer aan de doorgaande weg met zich mee.

    De locatie van het hotel was super, dicht bij het centrum en toch niet in de reuring zelf. Parkeren was geweldig, veel en ruime plekken. Ook aan de e-bike is gedacht. De lounge is modern en erg mooi, ook het terras buiten is prettig. De badkamer is ruim en overzichtelijk. Het balkonnetje aan de slaapkamer is fijn. Het personeel is aardig en behulpzaam, we werden prettig ontvangen. Het eten in de Brasserie was heerlijk, bij nagenoeg volle bezetting van de tafels liet de bediening/keuken het wat afweten (lang wachten).

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    7,9
    heel fijn gehad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    allemaal tegelijk uit checken en als er dan ook nog fietsen gehuurd moeten worden moet je te lang wachten voordat je weg kunt rijden. Vervelend als je haast hebt. onduidelijkheid in namen tussen Booking, hotel en ons..

    Goed niveau hotel en toch tamelijk informeel. Niet stijfjes. Prettige ontvangst. Zeer goed-ster-restaurant = verdiend. Ze verwelkomden onze gasten de volgende dag voor ons omdat wij naar een begrafenis moesten. Toppie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    10
    uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    De kamer was zeer ruim en luxueus. Ontbijt Helemaal perfect, met een goede kwaliteit van alle ingredienten, zoals biologisch brood,en andere biologische producten, onbeperkt vers sinasappelsap, en ga maar door. Het grand cafe had een goede kaart en menu. Er is een voudig niets meer te wensen en aan te merken! Bijna jammer dat ik geen suggesties kan verzinnen..

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,9
    Comfortabele uitvalsbasis voor duin en strand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi wat wisselend qua sterkte. Receptie/ontvangst mag wat hartelijker, wat afstandelijk.

    Mooie moderne kamers met goede inloopdouche. Uitstekend ontbijt. Royale parkeerplaats. Fietsenhuur ter plekke.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    9,6
    Fijn hotel op goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het matras naar mijn mening te zacht.

    Heerlijk uitgebreid ontbijt. Zeer vriendelijk personeel. Goede locatie in het dorp en aan de rand van de duinen. Het diner in de bistro is erg goed.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    6,3
    De ruime kamer
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ruimte waar je kunt ontbijten met het mooie uitzicht is niet meer. Ten opzichte van een aantal maanden geleden is het ontbijt gewijzigd van volledige service naar volledige zelf-service. Dat was voor mij een reden om dit hotel aan te bevelen. Echt jammer!

    De ruime kamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    9,2
    Boven verwachting!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De ontbijt ruimte is nogal donker en komt klein over, leuk voor ''s avonds maar niet om de dag mee te starten. De incheckbalie c.q. bureau staat er wat verloren bij, waarom zit men in een ruimte achter dit bureau en niet aan dit bureau? komt wat onvriendelijk over.

    Hotel Merlet ligt middenin Schoorl vlakbij Klimduin; goede parkeerplaats achter het hotel. Altijd leuk door de hotelier zelf te worden ontvangen; onze kamer Royale was boven verwachting; ruim en sfeervol. Bed comfort uitmuntend door het unieke freshbed systeem. Goed functionerende airco, zonder tocht. Goede verduisterende gordijnen; met de ramen dicht geen last van verkeer op de Duinweg. De hotel lobby/loungeruime is sfeervol. Het ontbijt was goed, heerlijk en voldoende vers brood en beleg. Jus d''Orange vers geperst. Gelukkig hier geen vette walm van bacon, worstjes e.d. (Engels ontbijt heb ik nooit begrepen en Merlet gelukkig blijkbaar ook niet ). Een nogal verstrooide dame bracht koffie en/of thee en bereidde desgewenst een ei naar keuze. Kortom wij kijken terug op een heerlijk maar te kort verblijf in Merlet.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    8,3
    mooie kamer, prima ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    - op de gangen van het hotel hing een hinderlijke keukengeur, kennelijk iets met de afzuiging? - de summiere wijnkaart van het grand café bevat bijna geen enkele Franse wijn, wat een beetje gek is voor een restaurant met naar eigen zeggen Franse keuken.

    mooie kamer, prima ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    8,8
    Genieten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen negatieve punten

    Vriendelijk personeel, zowel bij receptie als restaurant. Ontbijt voldoende keuze. We hebben zalig gegeten in het restaurant met Michelinster. Het Grand Café Bourgogne had niet zo'n uitgebreide menukaart, maar het eten was goed. De kamer was leuk ingericht. Wel even wennen dat het bad in de slaapkamer staat.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    9,2
    een goede keus
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ik vond het jammer dat onze kamerprijs exclusief ontbijt was. Dat betekende voor 2 dagen 2 personen toch 70,- euro. Dat loopt toch snel op!

    De kamer was heel ruim en mooi ingericht, de bedden waren erg goed. Ik vond het aparte toilet heel prettig! Bijzonder vond ik het mooie bad in de kamer met de spiegel daarachter en toch ook nog een aparte badkamer. Het restaurant is ons bijzonder goed bevallen, ook qua prijs-kwaliteit verhouding!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    5,8
    Het uitzicht uit de suite is altijd prachtig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht

    De ontbijtservice om 9,45 ,veel stagaires denk ik. En geen kannetje koffie voor 2 pers. maar een kopje en dan moet je vragen voor een 2e. Ik heb de indruk dat het personeel het erg druk heeft,te weinig geschoold personeel.

    De kamer viel tegen,wij waren er voor de 3e keer maar deze suite was de minste De badkamer is niet zo geschikt voor ouderen en ik vond de inrichting van de kamer niet mooi. Er is veel veranderd bij Merlet en dat niet altijd in het voordeel,dat vonden onze kinderen ook.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    7,1
    Een hotel met klasse. Maar verbetering is altijd mogelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden de Bossuite gekregen. Maar die was erg donker. Met zwakke verlichting en bewolkt weer, was het altijd schemerig. Op zaterdagavond was er een feest, wat leidde tot wat geluidsoverlast (niet heel erg) en ook tot een overvolle parkeerplaats, waardoor we verderop in de wijk moesten parkeren.

    Geen gebruik gemaakt van t restaurant, maar het staat wel goed aangeschreven. Winkels op loopafstand. Er was een imitatie open haard in onze kamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    9,6
    Prima verblijf! Erg vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De matras was erg zacht , je lag in een kuil. Toe aan vervanging. De lampenkappen op het nachtkastje waren ingedeukt, dus ook toe aan vernieuwing. Er was geen stang in de douche, het was glad, dus gevaarlijk! Ik miste een douchemuts.

    Het ontbijt was goed, ' s avonds hebben we er niet gegeten. De kamers waren ruim, mooi uitzicht, netjes, van alle comfort voorzien.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    5,8
    Feestje dat we hadden was top
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco en 26 graden in de kamer. Douche, thermostaat kraan deed het niet goed en mengde na veel pogingen geen koud water bij. Hij bleef te heet voor comfortabel douchen.

    Ligging

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    10
    Goede service, goed diner, fraaie lounge, mooie kamer...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    Goede service, goed diner, fraaie lounge, mooie kamer (hoewel onze aan de straatkant lag en het verkeer op de klinkers nogal rumoerig is), alles perfect in orde.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    7,9
    Kamer was gezellig ingericht en voldeed aan alle eisen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer aan de straatkant in een bocht waar erg hard gereden wordt. Daar heb ik wel wat overlast van gehad. Daardoor niet mogelijk om een raam open te zetten en werd het erg warm in de kamer.

    Uitstekend diner in de Brasserie. Personeel bijzonder vriendelijk.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    10
    Strand, natuur en luxe: wat een heerljke combinatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Prachtig ingerichte kamer, ik zou deze comfortkamer normaliter een suite noemen. Het personeel fietste op eigen initiatief naar de Bruna om een krant voor ons te halen. Top!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    7,9
    De locatie en met name het meer dan vriendelijke personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed is erg zacht, de kussen zijn echt aan vernieuwing toe en meer kussens zijn gewenst. We hadden de donkere kamer. De bossuite. Prachtig maar er is echt te weinig verlichting aanwezig.

    De locatie en met name het meer dan vriendelijke personeel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    8,8
    Huwelijkdag hotel
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Waterkoker op de kamer zou fijn zijn.

    Mooie locatie, en super vriendelijk en attent personeel. Leuke kamers, en het hotel zelf is heel gezellig ingedeeld. Er is een luxe restaurant en ook een bistro voor de wat eenvoudigere kaart. Maar ook daar is het eten erg goed.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    10
    Heerlijk hotel in een prachtige omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In onze badkamer waren een paar vliegjes. Het was niet helemaal duidelijk waar deze vandaan kwamen, want het sanitair was schoon. Het hotel heeft aangegeven dit te onderzoeken en op te lossen.

    Heerlijk hotel in een prachtige omgeving. Het eten in het restaurant is een feestje! Wij hadden een standaard 2-persooonskamer. Basic, maar goed. Fijne bedden. Ontbijt is van goede kwaliteit en super vers. Gemoedelijke sfeer.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    6,3
    Goed hotel op fraaie lokatie maar relatief duur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Ruimte in kamer, mede in verhouding tot prijs. Kledingkast moeilijk te bereiken. Zowel kast als balkon geblokkeerd door zitje. Bad in kamer erg onhandig. Zwembad gehele week buiten bedrijf, fitness ruimte zeer beperkt.

    Bed was uitstekend. Restaurant Merlet idem. Ontbijt was goed verzorgd.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    9,6
    Top locatie en mooie kamer.
    • Met huisdier
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was in stijl van bed and breakfast wat niet past bij dit hotel. Bediening bij ontbijt werd gedaan door jonge dames die erg schuw overkwamen.

    Top locatie en mooie kamer.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    7,5
    Relaxed Hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gezien de prijs van de kamer, had er toch wel een koelkast op de kamer kunnen staan. Ook hadden we om kingsize bed gevraagd, geen gehoor aangegeven.

    Het Restaurant met Ster

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 11 maart 2017

    9,2
    Uitstekend zoals altijd
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Helaas stonk de afvoer van #4 van de douche enorm, werd direct wat aan gedaan, helaas een gloor lucht ter vervanging. maar volgende ochtend was het weg

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    9,6
    Heerlijk hotel
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    - Het bed was zo geplaatst voor de kast dat het moeilijk was deze ruimte werkelijk te benutten. Kan lastig zijn als je wat langer blijft omdat je je kleren niet goed kunt opbergen. - De afstandsbediening van het 'fresh-bed' werkte aan 1 kant van het bed niet.

    - Wij hadden een prachtige kamer en het was heel fijn dat we onze hond mochten meenemen. Er werd voor het ontbijt voor ons gedekt in het Grand Cafe omdat de hond niet in het restaurant mocht, maar dat was prima. Van alle gemakken voorzien. Heerlijk uitgebreid ontbijt, alles lekker vers. - Wij hadden beiden een massage geboekt en die was fantastisch! Bedankt Monica!!!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    6,7
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs/kwaliteitverhouding van de kamer waarin wij logeerden vond ik niet ok. We verbleven in n apart kamertje ergens in n rare hoek van t hotel. Heel anders dan de foto's die wij op de website zagen.

    Locatie

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    7,5
    Fijn hotel in prachtige omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Meer informatie bij receptie en check-in over wat er te doen is in omgeving

    Locatie tegenover de duinen en vlakbij het strand Goede loungeruimte met open haard

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    7,1
    De suite was mooi groot en mooi ingericht.
    • Met huisdier
    • Zakenreis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 2 nachten

    Jammer, dat ze zoveel geld vragen als toeslag voor de hond. Wij hadden 2 honden bij, maar kostte 16,50 p.h.p.n.! Wel erg veel geld voor alleen extra schoonmaak! Voor een kind vragen ze nog niet eens zoveel, terwijl deze toch vaak meer rotzooi maken! Ontbijt viel ook tegen voor € 15 p.p.p.n., gaan rond met jus d'orange, maar je moet vragen voor een extra glaasje. En een eitje op zaterdag, niet vragen of je een omelet, gebakken ei of iets dergelijks wilt, maar dat was schijnbaar alleen maar op zondag het geval.

    De suite was mooi groot en mooi ingericht. Jammer dat de 'open haard' geen warmte afgaf. Mooi bed, maar erg zacht matras. Denk dat deze wel aan vervanging toe zijn.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 2 december 2016

    4,5
    Ik kom terug na de verbouwing
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het spa gedeelte is erg verouderd moet nodig gemoderniseerd worden kan je niet meer open laten voor publiek . Kapotte tegels ook op de trap ligbedden gammel . Ook het restaurant is erg oudbollig ook de defecte kreeftenbak is niet fraai om op uit te kijken . Eten en wijn plus de service erg goed .

    Kamers ok

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2016

    7,1
    Mooi hotel op een prachtige locatie vriendelijk personeel. De standaars kamers zijn wel erg klein
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De standaarskamers voor zijn eigenlijk niet geschikt voor 2 personen. Zeker niet als je ook nog een hond mee neemt. Echt heel klein en liggen ook aan een behoorlijk drukke weg. Lawaaig

    Heerlijk ontbijt, vriendelijk personeel. Prachtige omgeving Parkeerplaats beschikbaar en hond vriendelijk. Mooie badkamer

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 13 september 2016

    7,5
    Zeer ruime en sfeervolle kamer met balkon en uitzicht;
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 4 nachten

    Ontbijt was zeer matig, karig en traag Zwembad was te koud

    Zeer ruime en sfeervolle kamer met balkon en uitzicht; rust. Diner in het restaurant was uitstekend (ga vooral door met de groenten), maar in het Grand Café ook boven verwachting.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 5 september 2016

    6,7
    Hotel dichtbij de kust
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij vonden het hotelpersoneel niet vriendelijk.

    Het hotel heeft een goede ligging, vlakbij de duinen en dicht bij de kust, maar het ligt aan een nogal drukke weg. Onze kamer was prima, maar het balkonnetje was maar heel klein met uitzicht op de parkeerplaats. Jammer ook dat er geen koelkastje op de kamer is. Ontbijt was OK, alleen jammer dat er (weer) geen mogelijkheid was om buiten op het terras te eten.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    8,8
    Erg leuk hotel waar we zeker terug komen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt hadden we iets meer van verwacht, erg donkere ontbijtruimte, maar 1 haakje in badkamer voor 4 grote badlakens, geen koffertray, uitzicht van piepklein balkon op parkeerplaats. Jammer dat buiten ontbijten niet kon.

    Prachtige kamer, leuk bad, fraaie stoffering, geweldige terrassen, fantastische ligging.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    9,2
    Het was 'n feestje!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zitje op de kamer was ongemakkelijk. Zo af en toe geur van riolering.

    Ontbijt was 'n feestje!!! Bediening uitstekend, zeer vriendelijk. De keuken van Grand-café heel goed.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2016

    6,3
    Ontbijt goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    gedateerde inrichting van de kamer. Geen fonteintje in het toilet. Slecht bed,veel te zacht,veel te hoog. Geen gezellig,comfortabel zitje.

    Ontbijt goed. normaal bruin (wit) brood ontbrak,evenals gebakken eieren.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2016

    7,5
    Hotel ligt heel gunstig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bad midden in de kamer is onpraktisch en neemt teveel ruimte in beslag Ontbijt was prima, mooi uitgeserveerd aan tafel, maar keuze was redelijk beperkt Fitnessruimte is minimaal en gedateerd Al met al is kamer erg prijzig voor hetgeen je ervoor krijgt.

    Hotel ligt heel gunstig Kamer is comfortabel en je hoort andere gasten helemaal niet

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    9,6
    Top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad, fitness en sauna in verhouding tot het hotel een beetje ondergeschoven kindje.

    Heerlijke matras. Erg lekker gegeten in het rest. Merlot. Wat een ervaring! Ontbijt wordt verzorgd aan tafel; ook erg fijn.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    9,2
    Prima hotel,centraal gelegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Baden in de kamers kunnen er beter uit,vast niet veel gebruikt ,en sta in de weg,beter buffetje met koffie en theefaciliteiten en koelkastje

    Altijd prachtige boeketten bloemen in hotel,heel verzorgd

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    10
    In het prachtige hotel werden we vriendelijk welkom geheten...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In het prachtige hotel werden we vriendelijk welkom geheten en naar onze kamer gebracht. De kamer was prachtig, keurig afgewerkt en heel erg schoon. In het restaurant werden we erg vriendelijk bediend. Zeker een hotel waar wij nog een keer heen gaan!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    9,6
    Oase van luxe in de Schoorlse duinen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De luxekamer is geweldig! Heerlijk genoten van het design bad in de kamer. Het innovatieve geventileerde bed bezorgde ons een super slaapcomfort. Fietsen kunnen veilig in de garage. Fantastische locatie voor een weekendje fietsen in de natuurpracht van de Schoorlse duinen.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    9,6
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt heerlijk. Alleen zou het hotel moeten overgaan om ontbijt meer in buffetvorm aan te bieden. Maar voor de prijs way zij vragen; beslist geen klagen.

    Ligging hotel. Kamer ( de luxe ) is fantastisch. Fietsen van het hotel: Ideaal

    Verbleven in juli 2016

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: