Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Royal Taste

Oudezijds Achterburgwal 47, Amsterdam Centrum, 1012 DB Amsterdam, Nederland

#206 van de 410 hotels in Amsterdam

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1079 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    6,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 37

  • Beoordeeld op: 1 september 2018

    10
    Heerlijk verblijf midden op de Wallen.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk was het een perfect verblijf, dus geen kritiek.

    Personeel toegankelijk en uiterst professioneel, beheerder gezellig mee zitten kletsen. Weinig lawaai drong door in de kamer. Lekker gezeten binnen en buiten.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    6,7
    Ruime kamer met fijn uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toilet / badfaciliteiten niet op eigen kamer maar aan overzijde gang.

    Ruime kamer, met openslaande ramen uitkijkend op de drukke en gezellige straat

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    8,8
    Gewoon; DOEN!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ach...als je onze quotering bekijkt, moet er niet naar "negatief" gezocht worden.

    Wat we verwachtten, hebben we ook gekregen. Als uitvalsbasis voor een toeristisch bezoek is dit een sublieme locatie. Laat de verhalen rond "de walletjes" je niet afschrikken. Het is één van de zovele longen van Amsterdam.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    9,2
    voor het derde jaar op rij logeren we hier voor een...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    voor het derde jaar op rij logeren we hier voor een weekendje stappen. Personeel is fantastisch, de bar is geweldig. En voor een 'basic' hotel hebben ze gewoon keigoeie bedden! Omdat we tijdens een hittegolf hadden geboekt, hadden ze zelfs meerdere ventilators voorzien voor op de kamer. Dit hotel is een dikke aanrader voor wie Amsterdam overdag of 'snachts wil verkennen met de Wallen als uitvalsbasis

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    9,2
    Erg vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op de kamer miste ik een spiegel en een wasbak. Dit zou de kamer perfect maken!

    Erg vriendelijk personeel! Ik was blij verrast met de eenpersoonskamer. Het is niet groot maar zag er netjes uit en had ook een koelkastje. Het was er rustig en ook de badkamer was prima!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 25 mei 2017

    8,8
    Avontuurlijke Koningsdagen op de Wallen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bewegwijzering naar mijn kamer was onduidelijk. Daardoor heb ik bij aankomst, na de reis erg veel trappen extra moeten lopen. Dat is ook het enige minpuntje.

    De locatie was verrassend.Tot mijn verbazing echt in het Red Lightdistrict (De Wallen) en ik had geen betere plek kunnen verzinnen. Voelde veilig en goed. Ik was er voor de Koningsnacht en de Vrijmarkt. Door de centrale ligging was alles kort bij.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Het personeel was super lief! Heel hulpvaardig en geïnteresseerd.. een heel fijn hotel midden in het centrum, we zijn met 2 kids hier geweest en hebben heerlijk geslapen en geen last van lawaai oid.. super! Zou er zo terug gaan:))

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 4 januari 2017

    7,1
    Prettig verblijf met bovengemiddeld goede bedden.
    • Zakenreis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Jammer dat het sanitair op de gang is maar begrijpelijk in zo'n oud pand. Aankleding van de gangen viel tegen. Het onder gelegen café is qua uitstraling beneden maats. Met een klein beetje moeite kan er een identiteit aan gegeven worden en zou er zelfs ontbijt geserveerd kunnen worden.

    De bedden waren boven verwachting goed. Sanitair was oud maar schoon en goed onderhouden. Meteen warm water en voldoende. Een prima hotel met basis voorzieningen. Ik zou er terug komen.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    4,2
    slecht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ontbijt. We zijn 1dag vroeger vertrokken door het lawaai. Door het straat en buurlawaai geen oog dicht gedaan. Er lagen nog lege flessen van onze voorgangers onder het bed.Prijs/kwaliteit duur.

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    9,2
    Super naar ons zin
    • Reizigers met vrienden
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niks. We komen zeker terug!!

    Locatie. Ruime kamer. Goede matras en kussen

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    10
    komen weer terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    In het leukste gedeelte van Amsterdam, met het perfecte hotel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    9,6
    Zalige stilte in het midden van de drukte
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets

    Hotel ligt midden in het drukste deel van het red light district maar het lawaai is helemaal niet te horen in de kamers.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    8,8
    Ondanks de plek, hartje centrum van Amsterdam, is de kamer...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ondanks de plek, hartje centrum van Amsterdam, is de kamer 'ruim' en niet de pijpenla die ik verwachtte.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    10
    Het was super leuk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was super leuk! Bedankt allemaal! De medewerkers waren heel goed en vriendelijk!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    6,7
    We hebben ervan genoten.
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Mocht soms wat netter.

    De kamers waren in orde.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    5,4
    sober maar okay
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    geen lift steile trappen

    rustig

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    8,3
    Ontzettend leuk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor ons viel er niets tegen.

    De bedden lagen heerlijk! We hebben heel goed geslapen!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    10
    Wij komen hier elk jaar weer terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Midden in het centrum, alles op loop afstand.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    2,5
    Sluiten binnen
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sluiten binnen

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    7,9
    top hotel met zeer aardig en behulpzaam personeel
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    wasbak in toiletruimte hing onfortable onder medicijnkast die veel te groot was

    1 x 4 persoonskamer was perfect

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    5,8
    Uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene

    Uitzicht

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    10
    Super gastvrij, vriendelijk, behulpzaam.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Niets eigenlijk.

    Super gastvrij, vriendelijk, behulpzaam. Dit was 5de keer Amsterdam en ik wil in dit hotel zeker terugkomen. de prijs kwaliteit is perfect. Echt geen last van drukte, integendeel gewoon gezellig. Om de hoek (Zeedijk) bij Ton heerlijk ontbeten voor eerlijke prijzen. De ligging is perfect voor uitgaan, eten, shoppen, station. Amsterdam is mooi, verzorgd en gastvrij.

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2015

    9,6
    ben er maar 1dagje geweest, bijna niet in het hotel geweest,...
    • Vakantiereis
    • Groep

    geen storende elementen tegen gekomen.

    ben er maar 1dagje geweest, bijna niet in het hotel geweest, maar voor er gewoon eens te overnachten is het dik in orde! buiten veel te doen, maar binnen is het stil.

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    8,8
    Erg vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Erg vriendelijk personeel. perfecte locatie. Eenvoudige kleine maar nette schone kamer.Weinig faciliteiten, maar dat heb je niet nodig. alles gebeurt op straat. Voor Amsterdamse begrippen een erg betaalbaar hotel

  • Beoordeeld op: 20 juni 2015

    9,6
    Grote, mooie nette kamer, mooi uitzicht op de gracht,...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    enige minpunt is dat de naast gelegen bar Old Sailor al om 01.00uur de deuren sloot!

    Grote, mooie nette kamer, mooi uitzicht op de gracht, behulpzaam personeel, zowel bij inchecken(barpersoneel) als bij aankomst laat in de nacht (portier). Het beste beviel ons nog de medewerkster die die middag in de bar werkte, was heel behulpzaam en meelevend!

  • Beoordeeld op: 15 juni 2015

    6,7
    Het personeel, zelden vind je zulk vriendelijk personeel!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Er is geen ontbijt mogelijk.

    Het personeel, zelden vind je zulk vriendelijk personeel!! Echt fantastisch. Rustige kamers in een woelige buurt! Je hoort op de kamer niets van de vele mensen buiten.

  • Beoordeeld op: 2 februari 2015

    7,5
    Vriendelijk personeel, centrale ligging, eenvoudig maar...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    's nachts wel veel lawaai van de andere hotelgasten

    Vriendelijk personeel, centrale ligging, eenvoudig maar proper, geen lawaaihinder van de straat

  • Beoordeeld op: 4 januari 2015

    7,9
    Perfecte ligging, geweldige bar.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets

    Perfecte ligging, geweldige bar. De slaapkamer is prima. De badkamer is op gang meteen naast slaapkamer en dit was uiteraard van te voren bekend. Met vriendengroep (mannen) is dit een geweldige locatie. Ik kan mij voorstellen dat een vrouw moeite heeft met de gedeelde badkamer zonder spiegel en mini fonteintje.

  • Beoordeeld op: 19 februari 2016

    8,3
    De locatie is super .
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Jammer dat er geen ontbijt mogelijk is !

    De locatie is super ... midden in het uitgaansleven !

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    7,9
    Toplocatie en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Toplocatie en vriendelijk personeel. Top.

  • Beoordeeld op: 1 november 2015

    5,8
    Vriendelijk personeel, uitstekende ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Vriendelijk personeel, uitstekende ligging.

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    7,1
    Gezamenlijke badkamer, lang luidruchtig
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gezamenlijke badkamer, lang luidruchtig

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    6,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Amper faciliteiten in de kamer. Voor 70 EUR per nacht verwacht ik toch wel een nachtlampje...

    Locatie

  • Beoordeeld op: 12 september 2015

    8,3
    De Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    De trappen...

    De Locatie

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    5,8
    unieke lokatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    Alles is vrij oud, wordt tijd voor een renovatie

    unieke lokatie

  • Beoordeeld op: 16 april 2015

    5,8
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    In de walletjes gelegen en geen deftige receptie. Wasbak ik de kamer, oude badkamer

    De ligging

  • Beoordeeld op: 10 februari 2015

    8,8
    Hartje centrum, schoon, gezellig, extreem gastvrij.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Hartje centrum, schoon, gezellig, extreem gastvrij.

Er zijn ook 13 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 37

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: