Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Sebel 3-sterren

Prins Hendrikplein 20, Den Haag Centrum, 2518 JC Den Haag, Nederland

#28 van de 39 hotels in Den Haag

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1613 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    9,2
    Een aangenaam Cityhotel in een interessante stad
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Koelkastje maakte wat lawaai, maar dan trek je gewoon de stekker uit ... Voor de rest heb ik geen klachten !

    Het hotel ligt in een fijne buurt, niet ver van het toeristisch centrum en op een tramlijn naar station Hollands Spoor. Vriendelijk personeel. Het ontbijt is in buffetvorm. Ik had een kleine maar aangename éénpersoonskamer op het gelijkvloers, met uitzicht op een koertje. Ik kom zeker terug als ik nog in Den Haag ben !

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    6,3
    gedateerd hotel met goede basisvoorzieningen
    • Individuele reiziger
    • Kleine Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    hotel is gedateerd, sleetse vloeren, muren, plafonds. geen lift. hele dunne wandjes. naast mij gezin met kinderen, het leken er wel honderd, lawaai tot 23.45 uur (kan het hotel natuurlijk niets aan doen). Ontbijt te duur.

    ligging ok, alles klopte wel: goed bed, goede douchestraal, goede verlichting, veel stopcontacten, klein terrasje, achterkant rustig.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    7,9
    Het verblijf was oké en het personeel erg aardig en behulpzaam!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Gezelligheid en inrichting van de kamer. Vrij kil en sfeerloos. Kale muur, kast die in de weg staat. Televisie links in de hoek 'gepropt' (zo lijkt het, vanuit bed gezien links). Aan het einde van de kamer is een loze ruimte, waar de kast precies in zou passen. Toiletpapier erg dun. Breekt meteen bij afscheuren, erg irritant en simpel op te lossen door iets betere kwaliteit te nemen. Afwerking: tegels gebroken, roest op de radiator in badkamer, linker raamsluiting is kapot. Lastig systeem voor haar en bodyzeep. Het dopje moet je er eerst (onder) afhalen, daarna weer er in peuteren. Gewone handpompjes zijn handiger. Entree is beetje klinisch (vooral door plavuizen en witte marmeren tafeltjes). Het zitgedeelte bij entree is erg mooi. Die sfeer zou je kunnen doorzetten in de gehele entree. Daardoor krijg je een warmer welkom. Ik mis vooral de 'eigen touch' aan het geheel. Waar staan jullie voor, waar houden jullie van? Er zit geen eenheid in. Waterkoker om thee te zetten geeft toch wel een leuk gevoel (ondanks dat je bij jullie beneden thee en koffie kunt drinken). Een gebaar van 'welkom' doet het altijd goed op de kamer. Een kaartje bijvoorbeeld met een paar pepermuntjes o.i.d. Iets kleins kan al heel veel doen voor de beleving van de gast!

    De locatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    8,3
    Mooi hotel voor een kort verblijf in Den Haag en Scheveningen met de tram als vervoer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is niet voor ieder deel van het gebouw een lift. En dan is drie hoog met de trap voor slecht lopenden een probleem

    Nette kamer in het centrum van Den Haag

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    7,5
    Verder was een prima verblijf en zal zeker nog keer terug gaan de accomodatie was prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was niet naar wens . Slecht bijgevuld en bij aanvang lagen er verbrande croissant . Had niet het idee dat er met veel zorg naar gekeken werd . Zal volgende keer niet meer bijboeken .

    Het hotel was netjes schoon en prima bedden en nette kamer .

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    7,5
    ik vond het een leuk verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    door de warmte was de kamer op de 3de verdieping ook warm hoewel er een ventilator geplaatst werd. badkamer was wat klein.

    het ontbijt was lekker en vers

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    7,1
    Ondanks tramlawaai (omdat we redelijk goede slapers zijn): aangenaam
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had graag duidelijke informatie (tel. EN on the site) gekregen welke kamers bereikbaar zijn met de lift! Wat lawaai door de tram op onze kamer.

    Geweldig dat wij een waterkoker voor op de kamer konden krijgen!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    8,3
    De vriendelijkheid van Het personeel en de ligging is ook...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We zaten op de 3 e verdieping zonder lift, voor ons geen probleem maar heb dat nergens gelezen waardoor minder validen een probleem hadden gehad.

    De vriendelijkheid van Het personeel en de ligging is ook vlakbij de tram. Ideaal en ook dat je een parkeerplaats kunt reserveren is super.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    6,7
    Redelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Had een suite op de 3e verdieping zonder lift. Ontbijt prijs op kamer €9 werkelijk was het €12,50. Vergeten aan te passen op kamer. Geen kast in de kamer. Boven 't bed raam zonder gordijn. Erg licht.

    Bed lag lekker. Goede tv met app's

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    8,3
    Een paar dagen gezellig vertoeven in een andere wijk van Den Haag
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas geen minibar/koeling op de kamer.

    Mooie locatie in het Zeeheldenkwartier, goed bereikbaar met openbaar vervoer. Ruime kamer, met de nodige voorzieningen. Vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    9,2
    Uitstekend!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een kamer op de 3de verdieping, aardig warm, nu wel te doen maar in de zomer denk ik wel echt heel heet.

    Fijn hotel. We komen hier graag. Vriendelijk personeel nette kamers. Gratis koffie, heel fijn.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    8,3
    Goed gesitueerd, redelijk comfortabel, goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Nogal wat lawaai vooral s'morgens vroeg van andere gasten die hotel verlaten. (Onze kamer was naast 1 van de ingangen). Eigenlijk is de prijs te hoog voor dit hotel. Zou niet meer dan Euro 80 moeten zijn inclusief tax.

    Ontbijt zeer goed. Goed gesitueerd.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    9,6
    Zeker voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De tv vonden wij niet echt een scherp beeld hebben. In de lobby en ontbijtkamer ontbreekt een beetje een gezellige sfeer, waarschijnlijk door het soort vloer.

    We waren aangenaam verrast. Gelegen aan een mooi pleintje. Hotel, kamers en sanitair waren zeer schoon. Ontbijt niet heel erg uitgebreid, maar prima verzorgd. Prima bedden met zeer schoon beddengoed.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    9,6
    Echt boven verwachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matrassen waren wat zacht voor mij, en de kussens waren echt niet goed. Slap. De verwarming stond aan bij binnenkomst kamer, was bloedheet! Gelijk uit gedaan en ramen open

    Ontbijt perfect, mooie kamer, schoon alles, mooie badkamer, mooi bed, schone lakens. Boven verwachting

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    7,9
    Functionele kamer, vriendelijke receptie, basic ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er waren geen croissants bij het ontbijt. Prijs ontbijt was duur voor wat we kregen

    Parking voor de nacht was 18 € maar ik moest niet bijbetalen tot 17.00 de volgende dag

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    9,2
    Drie aparte boxspring bedden zoals verzocht, top!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren erg warm, met ramen open was het prima, maar in de zomer lijkt het me erg warm aangezien er - volgens mij - geen airco aanwezig is. Voor ons geen probleem, maar er was geen lift aanwezig.

    Drie aparte boxspring bedden zoals verzocht, top! Heel erg schoon hotel en gratis koffie en thee de hele dag. Superleuke buurt! Loopafstand van het centrum en leuke kroegjes, lunchtentjes en restaurantjes in de buurt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 maart 2018

    7,5
    Zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen lift wij zaten op de derde verdieping. Kleine badkamer. Internet op derde verdieping niet optimaal.

    Ontbijt, ligging, mogelijkheid parkeren, restos in de buurt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 maart 2018

    9,6
    Prima hotel!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minpunten

    Netjes, schoon, vriendelijke mensen, centrum ligt iets verder maar toch lopend goed te doen. Ook dichtbij een tramhalte (elandstraat tram 16)

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    7,1
    We komen hier vaker omdat we de prijs/kwaliteit goed vinden en het personeel zeer vriendelijk is.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Sommige delen van het hotel zijn verouderd echter worden er de laatste maanden duidelijk zaken vernieuwd en opgefrist.

    Vriendelijkheid personeel. Goede ligging. Parkeermogelijkheid aan gunstig tarief.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    9,6
    Goede plek, prima comfort en gastvrij verblijf. Aanrader voor een bezoek aan Den Haag en omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Helemaal niets.

    De gastvrijheid, de rust van de kamer, het comfort van bed, kamer en badkamer, de ligging van het hotel, de bereikbaarheid, de mogelijkheid van parkeren en fietsen stallen! Helemaal prima! Graag tot een volgende keer!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    10
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het was wat vol bij het ontbijt. Deze ruimte was te klein voor het aantal mensen.

    Het was prima verzorgd, schone kamer, schone badkamer en vriendelijk personeel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Badkamer was klein met z'n drieën, maar alles wat nodig was, was in orde.

    Het hotel leek op Duitse degelijkheid Schoon, sobere inrichting, geen luxe, maar alles wat nodig was is aanwezig. Bedden lagen lekker, het was rustig op de kamer. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    9,6
    Het ontbijt was prima, en gedurende de hele dag kon je ook...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was prima, en gedurende de hele dag kon je ook lekker koffie/thee pakken. De kamer was netjes, alles was goed verzorgd en goed geïsoleerd. We hebben nauwelijks iets van andere gasten en geluiden van de straat gehoord.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    6,3
    Voor 1 nacht prima te doen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel was wat gedateerd, weinig luxe en uitstraling. Ook de bedden waren niet erg comfortabel.

    Personeel was erg vriendelijk en het ontbijt was uitstekend.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    5,4
    Mooi
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het tweepersoonsbed bestond uit twee eenpersoonsmatrassen die als erg doorgelegen waren. In het midden van het bed was hierdoor een diepe put. De matrassen waren daarnaast ook te zacht, maar dat is persoonlijk.

    Het zicht vanop de kamer naar buiten was geweldig, we hadden ook echt de indruk dat ons de mooiste kamer gegeven was. Het ontbijt was goed. De ligging was ook goed, op wandelafstand naar het centrum en op wandelafstand uit het centrum was gratis parkeerplaats.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    9,6
    Even een paar dagen er tussenuit.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt had iets uitgebreider gemogen qua vers brood en soorten hartig beleg. Maar alles in voldoende mate voorhanden, dus dit is meer een klein puntje.

    Uitermate vriendelijk, kundig en behulpzaam personeel. Gratis koffie en thee tot 22 uur.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    8,8
    Dank u voor ons verblijf in dit prima hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt prima! Fijn om koffie/thee te mogen pakken! Uitstekend en erg vriendelijk personeel! Ruime driepersoonskamer. Vooraf parkeergelegenheid regelen is goed bevallen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    7,9
    Voor ons doel, erg geschikt.
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Jammer dat je 's avonds niet even een drankje kunt nuttigen in een gezellige ruimte. Ook de zitruimte op de kamer was minimaal en slechts een stoel.

    Ligging is erg gunstig in verband met bus/tram verbindingen

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    10
    Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De 3-pers kamer beschikt over 3x 1-pers bed, geen gammel bijzetbedje of een slaapbank. Kamer is ruim genoeg om je in te bewegen. Badkamer heeft alles wat je nodig hebt; bad, douche, wc, wastafel en zelfs douchegel. Extra is de gratis koffie gedurende dag. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Had van tevoren via de mail contact ivm enkele vragen, snelle respons en meedenkende reacties!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    10
    De ruime familiekamer, waar ik met mijn 2 dochters verbleef.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De schuifwand van de douchecabine haperde.

    De ruime familiekamer, waar ik met mijn 2 dochters verbleef. Prima bedden. Goede centrale ligging. Ook een lekker ontbijtje. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    8,3
    de kamers waren heel mooi en boven verwachting rustig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    een gewone kop koffie (ipv espresso / capucinno / latte etc...) was aangenaam geweest bij het ontbijt.

    de kamers waren heel mooi en boven verwachting rustig

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    10
    Prima accommodatie in het centrum op loopafstand van bezienswaardigheden en winkelgebieden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Prima, schone kamer en badkamer. Goede douche en bedden! Netjes. Bijzonder aardige ontvangst door zeer behulpzame receptioniste. Bagageopslag aanwezig. Parkeergelegenheid dichtbij.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    6,7
    prima, maar redelijk prijzig hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    In verhouding vond ik dit een prijzig hotel. Was ook niet echt dichtbij station, en centrum nog best een eindje lopen.

    Kamer was prima, ontbijt zat er niet bij in, maar los bij te boeken. Vriendelijke receptie.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    9,2
    Prettig verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen tegenvallers

    Prettig hotel met fijne bedden en goed ontbijt. Vanaf centraal station met de tram naar het hotel gegaan om de koffers op te slaan om vervolgens lopend naar paleis Noordeinde en centrum te lopen. Afstand om te lopen goed te doen met jonge kinderen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    8,8
    Zeer goed ontbijt, kamer was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Via de website kun je niet kiezen welke kamer je wil, wel een voorkeur opgeven. Hierdoor wist ik van tevoren niet wat ik kon verwachten, dit vond ik jammer.

    Zeer goed ontbijt, kamer was prima. Service van het personeel bij de receptie was echt super goed, heel vriendelijk en zeer bereid om met je mee te denken!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    6,7
    Prima hotel maar wel te duur voor wat je krijgt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is behoorlijk basic. Kale kamers, alleen bedden en kast, geen koffie etc op kamer.Ik vind de prijs daarom echt te hoog voor wat je krijgt.

    Fijne bedden, goed ontbijt.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    5,0
    Zeer ontvreden. Ligging van hotel is goed echter door rookgeur en slechte nachtrust door (open)raam.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer en badkamer rook enorm naar sigarettenrook. Vermoedelijk door defecte afzuiging van een kamer of gebouw elders waardoor rookgeur in de kamer trekt. In de kamer was niet gerookt. Slaapkamerraam van slaapkamer (nr 10) kon niet gesloten worden. Hierdoor 's nachts (te) veel straatgeluid en dus slecht geslapen.

    Ligging is heel goed. Midden in het Zeeheldenkwartier. Vele restaurantjes en boetiekjes in de directe omgeving. Bewaakte Parkeermogelijkheid bij ander hotel op 3 min lopen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    9,6
    Goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat je met de tram eerst moest overstappen voor je bij Scheveningen kwam

    Mevrouw van buffet was zo vriendelijk ons mee te nemen naar scheveningen. En bedden waren zeer goed. Goede parkeerplaats.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    7,5
    Prima, we hebben genoten van Prinsjesdag en het was fijn dat we dus al in Den Haag waren
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer dus, ook kon daar geen raam open vanwege monumentenpand. Maar het was erg warm op de kamer, de deur naar de gang maar een poos open gezet voor enig doorluchten.

    Ontbijt was prima, kamer ook goed, alleen niet zo sfeervol.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    7,9
    Prima verblijf voor 1 nacht
    • Groep
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zowel de kamer als badkamer gedateerd. Geen koffie-thee faciliteiten op de kamer.

    Uitermate vriendelijk personeel, prima en uitgebreid ontbijtbuffet. Tegen onze verwachtingen in geen last van de tram die langs het hotel reed. Koffie thee beneden te verkrijgen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    6,3
    functioneel maar niet bijzonder
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    (te) eenvoudig ontbijtbuffet. Relatief weinig personeel. Weinig voorzieningen (geen minibar, geen barruimte, enigzins gedateerde inrichting, eenvoudig meubilair.

    Goed maar eenvoudig hotel. Ruime schone kamers. Mooie ligging in aantrekkelijke wijk van Den Haag. Aantrekkelijke prijs

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,1
    Voor 2 nachten prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer was wat klein en naast de ontbijtruimte, beetje last van het lawaai.

    Wij waren met ons kleinkind en het personeel was zeer vriendelijk, ook naar hem toe. Ontbijt was uitstekend. Omdat hij de pannenkoekjes zo lekker vond werd er nog extra voor hem gebakken. Leuk, lief, aardig personeel!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    10
    Fijn verblijf, aardig gastvrij personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Fijne ruime kamer. Goede bedden. Grote badkamer met als verassing een bad en zeer goed uitgebreid ontbijt. Ook erg fijn koffie kunnen pakken de hele dag.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    9,2
    super
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Bed in woonkamer lag niet lekker en keuken was niet helemaal goed schoon

    Bij het inchecken werd ons verteld dat we een gratis upgrade kregen en we mochten in het appartement van het hotel. Helemaal super

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    10
    overnachting met bezoek aan scheveningen en dagje winkelen den haag
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niks

    Zeer goed ontvangen. Vriendelijke personeel, alle vragen keurig beantwoord. Goed ontbijt, ruime kamers. Goede en vriendelijke services, zelfs toen we al uitgecheckt waren en de parkeerkaart terug brachten, mochten we nog gebruik maken van een kop koffie en thee.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    5,4
    Goede slaapplaats zonder meer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De inrichting van de (zolder)kamer: een keuken pompbak uit inox in de kamer. Een kast kon niet volledig open omdat ze onder het dak stond. Het geheel maakt een ietwat sjofele indruk. Kortom een low buget hotel met goede voorzieningen, maar niet echt aangenaam als verblijfsplaats.

    Het hotel ligt aan een leuk pleintje. Ook zijn er meer dan voldoende resto's in de buurt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    9,6
    Heel OK!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Een stukje ontbijtspek zou heerlijk smaken bij het lekkere ontbijt!

    Het ontbijt was heerlijk maar een stukje ontbijtspek mocht niet ontbreken volgens ons. Een drankje 's avonds na een stadsbezoek of wandeling smaakte uitstekend.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    7,1
    het was geweldig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Heel jammer dat we niet wisten dat het hotel niet over een lift beschikt. we hadden dan kamers op de begane grond willen hebben. We zijn niet meer de jongsten en dan 3 grote trappen op met je koffer is geen pretje.

    Het ontbijt was prima en de kamers waren heel ruim en schoon

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    8,3
    Vriendelijk en behulpzaam personeel!!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was erg klein!

    Personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam! Het ontbijt was lekker en had alles om goed te kunnen eten! De driepersoonskamer die we hadden was erg ruim en had bovendien een leuk ruim terras!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,1
    Hotel Sebel, dat willen we wel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Weinig ruimte bij ontbijtbuffet, vluchtroute op kamerdeur was niet conform de werkelijkheid (doorgegeven bij de receptie), kamers gehorig.

    Centrale ligging, zeer netjes en schoon, vriendelijke receptionistes, opslag voor bagage. Graag nog eens.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    7,5
    goed hotel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    personeel zei dat kamer op de 3e verdieping was maar was op de 2e :P maar dat was eigenlijk wel mooi. scheelde weer een trap lopen. de trappen zijn wat lawaaiig als er mensen op lopen.

    goed hotel. 1 persoons kamer ruim genoeg en de badkamer ook! personeel was vriendelijk en het ontbijt was uitgebreid en goed. Het is niet een super de luxe hotel, maar het is de prijs wel waard. koffie en thee kun je gratis pakken!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    7,9
    Ideaal hotel voor een kort verblijf in een gezellige wijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai (binnen) door de krakende vloeren (buiten) tram, warm op de kamer, matras en kussen te zacht.

    Het hotel ligt in een leuke wijk. Vriendelijke ontvangst. Ontbijt was lekker.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    7,5
    Prima stadshotel
    • Gezin met jonge kinderen
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima stadshotel. Kamers ruim en schoon genoeg, ontbijt prima en redelijk uitgebreid. Vriendelijk personeel en op slechts 10 minuten lopen van het centrum.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    8,8
    Alles was ruim: kamer, badkamer met bad en het balkon aan de...
    • Groep
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles was ruim: kamer, badkamer met bad en het balkon aan de achterkant. En lekker ontbijtbuffet. Uitstekende ligging in leuke buurt op loopafstand van het centrum en de tramhalte vlakbij.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    9,6
    Het personeel en de kamer op zich!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niks, het was alleen jammer dat mijn medicatie in een koelkast bij de receptie moest. Maar heb het niet als heel vervelend ervaren!

    Het personeel en de kamer op zich!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    7,5
    Leuke locatie, en een net hotel
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ook de badkamer zag er netjes uit. Het douchen in een bad vinden wij nooit prettig, gelukkig was het bad op onze kamer iets ruimer dan een standaard bad.

    Hotel en kamer waren netjes en goed verzorgd.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    7,5
    Prima hotel, goede locatie en prijs/kwaliteitsverhouding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt had iets beter gekund. De koffie was niet lekker, tegenvaller. Verder was het die dag erg warm, Kon wel een raam open, maar hielp niets. Wellicht een tip om een ventilator aan te bieden/ op de kamer neer te zetten. Bedden waren ook erg zacht, houd ik persoonlijk niet van.

    De locatie beviel erg goed.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    8,3
    Prima hotel op een toplocatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn eenvoudig (maar alles wat je nodig hebt) en wat gehorig (straatgeluid en gerommel met het ontbijt). Echter niet zo aan gestoord.

    Locatie is geweldig. Prijs-kwaliteitverhouding ook.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    6,3
    Eenvoudig, comfortabel hotel in een van de leukste buurten van Den Haag
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het uitzicht van de sobere kamers was treurig en er vlogen duiven de kamer letterlijk binnen! Erg gehorig. Het ontbijt was niet bijzonder en was niet in de prijs inbegrepen. Prijs van de kamer was te duur voor hetgeen er geboden werd.

    Alles vrij middelmatig maar de ligging en de buurt is heel gezellig met veel aparte winkeltjes en restaurants. Vriendelijk personeel! Goeie WiFi

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    7,9
    Gezellig hotel op prachtige plek in Den haag
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De bedden en beddengoed waren slecht. Ook zat de prullenbak nog vol met afval van vorige gast.

    Prachtige kamer en heerlijk dicht in het centrum. Fantastisch mooie badkamer.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    7,9
    Kamer 34 (2 pers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zie vorige opmerking

    Kamer 34 (2 pers. kamer) was fantastisch, kamer 35 (3 pers. kamer) was te klein, nodig aan een upgrade toe vergeleken met kamer 34.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 april 2017

    7,9
    voor herhaling vatbaar qua locatie prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    bed: ik heb liever een hoeslaken dan een los onderlaken kamer: waterkoker mist (voor eventueel een kopje thee / koffie op de kamer)

    ontbijt: prijs / kwaliteit correct locatie: goed personeel: erg vriendelijk en attent

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    7,1
    Leuk hotel met mooie kamer en badkamer in mooi stukje Den Haag niet ver van het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geluidsdicht was de kamer zeker niet. Veel geluidsoverlast gehad in de nacht. Ontbijtbuffet is zeer klein en dat is niet prettig bij het ontbijt opscheppen. Een croissantje misten we.

    Mooie kamer in een mooi stukje Den Haag.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    7,5
    Prima hotel vlakbij centrum Den Haag
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zat wat schimmel onder de kozijnen. Verder alles keurig.

    Locatie is gunstig gelegen ten opzichte van het centrum. Het ontbijt was goed en het personeel vriendelijk.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    6,3
    Voldoende, maar zeker niet perfect.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was Ok, maar basaal. Kamer geboekt voor drie personen, was niet goed doorgekomen. Uiteindelijk wel opgelost. Geen koffie of thee te krijgen 's avonds.

    Locatie

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    5,4
    Zeer eenvoudig en erg gehorige kamer met een eenvoudig ontbijt.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zou fijn geweest zijn als we na onze reis een kopje thee of koffie hadden kunnen zetten en drinken maar er was geen waterkoker met deze accessoires. Ook wegwerpwashandjes of douchekapje was wel fijn geweest. De douchekop spoot het water tegen de muur in de hoek dit was ook niet anders in te stellen helaas. Ik moest de douchekop in één hand houden niet handig.

    Ontbijt was voldoende en goed Kamer was klein voor 3 personen er was ook maar 1 stoel aanwezig voor 3 personen?? Ontvangt was vriendelijk en uitleg ook we kregen nog een plattegrond van Den Haag.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 1 maart 2017

    6,3
    Redelijk uitgebreid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte bedden. Erg zacht. Veel geluidsoverlast van de straat, trams die voorbij rijden. Enkel glas, daardoor erg gehorig en vochtige ramen. Vloer van badkamer erg gedateerd( blauwe tegeltjes op vloer)

    Redelijk uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    7,5
    Goed middenklasse hotel, vriendelijk personeel, goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    brandalarm midden in de nacht (kon hotel natuurlijk weinig aan doen, iemand in een appartement had iets op het vuur gezet en was toen in slaap gevallen, brandweer rukte uit)

    ontbijt was prima, kamer was ruim

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    6,3
    Vriendelijke ontvangst.
    • Individuele reiziger
    • Kleine Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het bed was te zacht. Kamer lag aan doorgaande straat, veel verkeerslawaai, trams uitgaand publiek. Dus zeer slecht geslapen. Geen showercap in de douche. Om 2 uur 's nachts brandalarm omdat een gast tijdens het eten koken in slaap was gevallen, waardoor er zeer veel rook in de kamer was ontstaan. Alle gasten moesten naar buiten. Hier is in de ochtend door personeel verder geen aandacht meer aan besteed, behalve toen ik erover begon. Het ontbijt was goed en verzorgd.

    Vriendelijke ontvangst. Redelijke prijs voor een overnachting in verband met familiebezoek.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 10 februari 2017

    9,2
    Hele fijne service
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je slecht ter been bent is dit geen geschikt hotel er zijn veel smalle trappen. Waterkoker met thee en koffie op de kamer zou het nog beter maken.

    Ontzettend vriendelijke medewerkers en ik kon nog tot 23:00 inchecken. De service was fantastisch en prijs kwaliteit ook helemaal prima. Ik had om een rustige kamer gevraagd en ik kreeg een hele fijne kamer aan de achterkant.Ontbijt had ook ruime keuze (nederlandse dingen als poffertjes, roze koeken en stroopwafels, daarnaast was er ook scrambled eggs,warme broodjes, goed gekookte eitjes etc.). Het hotel was makkelijk met het ov te bereiken. Ik kom zeker weer en kan het hotel van harte aanbevelen voor een kort verblijf.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 31 januari 2017

    5,0
    Lekker bed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Minder rumoerige studenten, sliep 1e kamer langs de trap. Toillet liep heel langzaam en lawaaierig vol. Broodjes bij ontbijt mi oud, toen ik wegging waren er opeens wel pannenkoekjes. Geen personeel aan de balie toen ik wilde vragen of het wat rustiger kon. Ik ben heus geen criticaster, integendeel, maar als u erom vraagt dan wil ik eerlijk zijn.

    Lekker bed

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    10
    Simpel maar zeer comfortabel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De verwarming stond erg hoog toen we binnen kwamen. Het hotel ziet er een beetje oubollig uit. Sommige lampenkappen zijn versleten.

    De bedden en de douche zijn beter dan ik thuis heb. Kamer 9 was ontzettend stil en schoon. Het personeel is zeer attent en kan je wat leuke dingen in de stad aanwijzen.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    7,5
    Locatie was heel goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtbuffet was niet uitgebreid maar wel goed genoeg. Jammer dat de ontbijtkoek van de dag ervoor gewoon teruggezet werd. Was helemaal oud en uitgedroogd. Ook stond er beide dagen een lege pot nutella op het buffet. Nog wat kleine aandachtspuntjes! Douchestraal in torenkamer was erg slap, lukte niet om haren fatsoenlijk uit te spoelen...

    Locatie was heel goed Personeel erg vriendelijk Prijs-kwaliteit helemaal goed Torenkamer heel ruim met fijn bed en leuk uitzicht!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    8,3
    Prima hotel, leuke locatie, betaalbaar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer aan de straat kant was wat gehorig tav het geluid (trams). Overigens sliepen mijn kinderen daar gewoon doorheen.

    Prima ontbijt, leuke locatie, 3-persoonskamer was voldoende ruim, goed bereikbaar met OV en parkeren kon bij een hotel in de buurt. Vooral gezien de ligging (bij vrienden om de hoek), zou ik er zeker nog eens logeren.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    5,8
    Mwah
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel zag er smoezelig uit. Vooral het sanitair was verouderd. Het was echt behelpen. Ook was het steenkoud op de kamer.

    Het ontbijt was prima, maar ook de ontbijtzaal was weinig sfeervol.

    Verbleven in december 2016

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: