Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Shanghai Hotel Holland 4-sterren

Kleveringweg 11, 2616 LZ Delft, Nederland

#31 van de 34 hotels in Delft

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1607 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    7,3

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 7 september 2018

    7,5
    Uitstekend, comfortabel verblijf
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco. Kluis werkt niet zoals het hoort te werken

    Ruime gratis parkeerplaatsen. Vriendelijk en behulpzame personeel. Mooie ruime, complete kamer (kluis/koffie/thee/koelkast/shampoo & Douchegel) Op aanvraag extra kussens en Ventilator

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 september 2018

    7,5
    Prima, voor herhaling vatbaar.
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De televisie had de meest voorkomende zenders, het beeld was echter matig (wat ruis, maar ik vond het niet storend). Wat me verder wel tegenviel, was het ontbijt. Er zaten heel erg veel vliegen op de kaas en het vlees (en dan bedoel ik zeker een tiental). Alle afgedekte etenswaren waren wel prima. Het ontbijt bevatte wel de meest voorkomende onderdelen, niet heel uitgebreid, maar gezien de hoeveelheid gasten (erg weinig) kon ik dat goed begrijpen.

    Overall prima hotel. Dicht langs de snelweg en dichtbij de locatie waar ik moest zijn. Dat was erg prettig. Vorige keer in het nabij liggende Campanille overnacht, maar dit hotel is wel een stuk luxer. De kamer was prima, het bed voelde wat hard aan, maar ik heb er prima in geslapen. Ook de badkamer was keurig op orde, schoon en met een heerlijke douche én ligbad.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    7,5
    Prima verblijf vroeg inchecken mogelijk en laat uitchecken werd door ons zeer op prijs gesteld.
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Wij kwamen heel laat ontbijten. (onze eigen schuld dus) was fijn dat de mogelijkheid tot 11 uur was omdat wij de dag of nacht om 2 uur gingen slapen i.v.m een bezoek aan een bruiloft. Maar je kon merken dat de yoghurt niet meer werd aangevuld.

    Ruime kamers en goede bedden, koffie en thee faciliteiten en een koelkastje.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    7,5
    Verblijf Shanghai hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was een vreemd hard geluid wat door het hotel ging.. Het leek wel iets van leidingen geluid... We werden er wakker van.

    Prima verder! Aardig personeel, ontbijt prima, kamers goed, prijs/kwaliteit ook goed, centrale locatie, dichtbij Delft, strand Kijkduin en Scheveningen... Goed echt Chinees restaurant!!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    10
    Grote kamer, goed badkamer, koffie op kamer, stil gang door...
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Draai deur moeilijk voor materiaal en zitbad mag lig bad zijn

    Grote kamer, goed badkamer, koffie op kamer, stil gang door tapijt en tussen deur. Grote lift. Buro op kamer, goed wifi

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    6,3
    Kamers met bedden en badkamerfaciliteiten prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Bij aankomst om 18:00 uur waren alle parkeerplaatsen bezet door gasten van restaurant. Pas nadat wij hierover een opmerkingen hadden gemaakt kon ik onze auto ophalen en bij het hotel parkeren. Een forse tegenvaller was het ontbreken van een airco op de kamer. Bij een hotel van deze prijsklasse mag deze voorziening toch als standaard beschouwd worden.

    Kamers met bedden en badkamerfaciliteiten prima

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    9,6
    vriendelijk personeel, schone kamers en uitgebreid ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vriendelijk personeel. Ruime kamers. Sanitair netjes en schoon. Groot bed. Prima ontbijt met genoeg keuze. Ideale locatie net buiten de stad. Makkelijk te bereiken met auto.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    5,8
    Zeer vriendelijke personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    S'avond geen gebak of iets dergelijks bij de koffie meer te krijgen. Schoonmaak viel ook beetje tegen.

    Zeer vriendelijke personeel. Ontbijt buffet was prima.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    7,9
    Mooie uitvalsbasis voor fietstochten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Suite
    • Verbleef 2 nachten

    Suite had wat beter schoongemaakt kunnen worden. Ook stond de airco op de kamer niet aan toen we aankwamen (het was dus heel erg warm op de kamer waar de ramen ook niet open konden).

    Prima chinees restaurant op de eerste verdieping. Rustige ligging en toch nabij (binnen fietsafstand) naar Delft en (wat verder weg) naar Den Haag.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    7,5
    Centraal hotel om naar Den Haag en Scheveningen te gaan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig oplaadpunten voor EV auto's, geen airco en waren geen handdoeken in de kamer. Een lamp was stuk in de badkamer.

    Goed ontbijt en nette kamer, parkeergelegenheid.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    6,7
    Heerlijk groot bed, vriendelijk personeel, mooi hotel,...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Abominabel slecht ontbijt. We komen veel in Hotels, maar zo extreem matig als in Hotel Shanghai heb ik nergens aangetroffen. Volgende keer zou ik er zo weer boeken, maar zeker zonder ontbijt voor € 15,- p.p.

    Heerlijk groot bed, vriendelijk personeel, mooi hotel, gratis parkeren.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    7,5
    Rustig gelegen.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het Kluisje doet het niet. Er lag een handleiding bij van een vorige soort kluis. Hebben we dus niets aan. We hebben de receptie om hulp gevraagd. Er zou iemand langs komen. We hebben 1 uur gewacht, maar er kwam niemand. We moesten na dat uur vertrekken naar onze volgende afspraak.

    Rustig gelegen. Mooie complete kamer. Vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    5,8
    Mooie kamer maar behoorlijk veel manco's
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was bloedheet. De gordijnen waren niet dicht terwijl de zon de hele dag op de kamer geschenen had. De air condition deed het hoegenaamd niet de afstandsbediening deed het niet en er was op zaterdag avond niemand van de maintenance. Bij de bad/douchekraan was de warm/koud handel niet te bewegen zodat ik bijna verbrand ben.

    Grootte en inrichting kamer.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    7,5
    Verder uitstekend met vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Organisatie van het ontbijt was soms gebrekkig. Bijv. Brood op ham op ei op jus niet te drinken was water met gele kleur. Oorzaak te kleine bezetting met beginners waarschijnlijk.

    Locatie zeer goede bereikbaarheid mooi hotel Chinese accenten.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    8,3
    Samengevat: een aanrader
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Centrale airco regeling,

    Zeer vriendelijk personeel. Goede ligging met veilige parking, ook voor de fiets, ongeveer 3 kilometer van de oude stad. Mooie verzorgde kamers. Zeer goed ontbijt met voldoende keuze. Gelegen aan een mooie fietsroute richting stadscentrum.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    7,9
    Fijne ervaring!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden geen airco in de kamer.

    Wij hadden een vernieuwde kamer, zeer mooi en gezellig aangekleed. Het was een leuke en korte wandeling naar Delft (ongeveer 15 minuten) en het ontbijt van het hotel was super.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    6,3
    Ruime kamer en badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    - Inchecken kan vanaf 14u en we waren 13u aanwezig. Bij de meeste hotels mag je dan al wel inchecken als de kamer klaar is. Bij Shanghai moet je tot stipt 14u wachten anders moet je 25,- betalen volgens de mevrouw achter de receptie. - De bedden waren heel hard.

    Ruime kamer en badkamer. Mogelijkheid om fiets te huren (centrum is namelijk nog best ver om te lopen).

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    7,1
    Kon beter!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wc van mijn kamer was erg smerig onder de binnenrand van de pot. Ook was het niet echt schoon.

    De vriendelijkheid was goed van het personeel. En de ligging van het hotel was super.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    5,8
    Goed ontbijt, gedateerd hotel, vieze kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vieze kamer. Smerige vloerbedekking, veel stof. Bad was erg hoog om in te stappen voor te douchen. Geen handgrepen.

    Het ontbijt was prima, gevarieerd. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    3,8
    Niet leuk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Hygiëne, het was erg smerig. Daarbij ook erg stoffig en het toilet was zo smerig :(. Het moest een luxe kamer voorstellen, maar er zaten allemaal bobbels in het tapijt waar je zo over kon struikelen.

    Door de slechte hygiëne alles verpest.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    6,3
    TE DUUR!
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    UITZICHT OP EEN PARKEERPLEK VAN EEN INDUSTRIETERREIN IS NIET ECHT MIJN FAVORIET. HET ONTBIJT BUFFET IS NIET IN DE PRIJS INBEGREPEN. WAT DAT BETREFT HEB IK IN ZO AZIË IN BETERE ACCOMMODATIES VERTOEFT.

    BAD & BED

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    6,7
    Voor 1 nacht was het een goed hotel.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer: erg klein ligbad en de hygiene was niet echt top. Kamer was stoffig en de lakens op bed heb ik s,nachts meerdere malen recht moeten leggen anders lag ik op het matras.

    Het ontvangst en het uitchecken was super goed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    9,6
    Goed verblijf
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden waren nogal hard, maar wel goed

    Geen lawaai, goed geïsoleerd. Koelkastje op de kamer. Badkamer lekker groot. Rituals voor badkamer. Chinese inrichting. Prima, hoor

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    6,3
    Onbijt is een drama.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Onbijt is een drama. Rondom 9u wordt al niks meer aangevuld. Volgens betreffende medewerker kan men daar niet aan beginnen. Wel € 14,50 vragen per ontbijt! \ Ronduit slecht! Kan je beter voor een MCBreaky naar de buren gaan.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    7,5
    aangenaam verblijf!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Executive Suite
    • Verbleef 2 nachten

    vijf hangkasten en geen legkast. koffiezetapparaat: svp handleiding. wifi was beroerd.

    de grootte van de kamer, badkamer, zithoek. ligging buiten stad ook akkoord.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    7,1
    Goed , voor ons op die lokatie goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 28 nachten

    Schoonmaak van kamers. Soms erg stoffig. Kluis deed het niet. Hairfohn is gerepareerd. Soms traag internet ook met kabel. Hoge gemeentelijke belastingen mar heeft niet met het hotel te maken.

    Ruime kamers. Gratis goede parkeergelegenheid. Aardig personeel receptie die ook Wilde printen . en restaurant. TV prima.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    7,1
    Goed hotel, maar voor gasten zonder auto te ver van openbaar vervoer.
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het 2 persoonsbed. Misschien voortaan beter aangeven wat te verwachten valt. 2 persoons kamer met keuze uit 2 een persoons bedden of een 2 persoonsbed. Gelukkig was het wel een groot bed met keuze uit een groot dekbed of 2 een persoonsdekbedden.

    De ontvangst door de receptie, erg aardig, behulpzame dame . Geweldig.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    7,9
    Goed hotel met toffe sfeer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Een matig ontbijt. Moesten zelf vragen buffet aan te vullen (brood, eitjes, ...)

    Toffe (Oosterse) sfeer. Vriendelijk personeel. Parking niet betalend + WIFI ok. We willen nog terugkomen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    6,7
    Vriendelijk personeel.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Als er een feest is in het restaurant op de 1e etage, dan dreun je op de 2e etage je bed uit door de bassen van de muziek. We hebben toen een andere kamer op de 4e verdieping gekregen en dat ging zonder enig probleem. Vraag dus vooraf of er een feest is. De muziek op de gangen zou nog iets zachter mogen.

    Vriendelijk personeel. Ruime kamers. Goede bedden. Goed ontbijtbuffet. Overdekt parkeren mogelijk.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    5,4
    Niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Personeel tijdens ontbijt erg onvriendelijk. Bij een paasontbijt verwacht je wel wat meer dan gekleurde eieren, matig aangevuld. Prijs/kwaliteit zeer onder de maat.

    Kamer was prima. Badkamer voldoende. Ontvangst bij receptie bijzonder vriendelijk.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    3,3
    Mag ik onbeschoft tot uw dienst zijn?
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen tv in zitkamer, locatie, kussens, het te kleine bad. Borg betalen en voor wat? Er is geen eens een minibar. Of breekbare Chinees porselein. het onbeschofte receptioniste bij uitcheck. Wilt u even tekenen voor ontvangst van uw borg?? Mijn antwoord was: dan moet ik het wel eerst ontvangen!

    De kamer. Eigen parkeerplaats. Badspullen van rituals.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    7,1
    Oke
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontzettende droge lucht in de kamer. Waardoor ik middernacht wakker werd van een verstopte neus en super droge keel en droge ogen. In de ochtend werd ik wakker door ontzettende lawaai van schoonmaak van de kamers. (Waarschijnlijk stofzuiger dat steeds tegen de muren hardhandig wordt gebonkt). Met deuren slaan en schreeuwen. Later in de middag was het ontzettend warm in de kamer, door de grote partij ramen waar de zon doorheen schijnt. Airco kon er niet tegen op.

    Kamerindeling, badkamer met bad, koelkast.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    9,2
    Het hotel was super,het Chinese restaurant boven èèn aanfluiting .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    zie boven

    Het was in een woord geweldig.schoon ,netjes,luxe , en prettig en vriendelijk personeel . Maar............ het eten boven was echt verschrikkelijk. We aten pekingeend en varkensvlees op Chinese wijze bereid,met warme rijst Alle gerechten waren smaakloos en lauw/koud ,het werd nog wel een keer opgewarmd maar was echt niet te pruimen .Voorgerecht èèn coquilles in een schelp ,en dat voor € 5.50 Nee eten daar boven nooit meer.In het restaurant beneden was het uitstekend. Jammer,het enige smetje op dit geweldig verblijf.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    6,3
    Grote kamers met een prima bed, maar in z’n geheel aan een kleine upgrade toe.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het Chinese restaurant staat los van het hotel al bevindt het zich er in. Daar staat op de gang een rode sky lederen ingetrapte bank. Dat komt wel heel shabby over. Als het restaurant dicht is, is het personeel vrij luidruchtig aan het napraten. Op de badkamerdeur zaten vocht strepen van (ik vermoed en hoop) zeep. Douchen is in de veel te kleine badkuip. Even een likje verf, wat kleine reparaties en wat meer oog voor schoonmaak maakt het geheel al veel prettiger. Het ventilatiesysteem is niet te bedienen. Dat zou je als vervelend kunnen ervaren.

    Grote kamers. Met een klein beetje meer oog voor schoonmaak, kapotte details fixen en een upgrade naar 2018 kan het nog prima

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    4,2
    Matig door het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er lagen muizen keutels in ons bed. De locatie is echt alleen bestemd voor zakenreizigers vinden wij. We gingen voor een romantisch hotel maar hebben niets van dat gevonden in het hotel.

    Een bad aanwezig

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    7,5
    Goed verblijf en prima kunnen slapen
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het formaat van het bad. Dit had beter een normale douchecabine kunnen zijn, gezien normaal douchen vrijwel onmogelijk was

    Het personeel was uiterst behulpzaam

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    5,8
    Geen afvalemmertje op badkamer en ook niet in de kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen afvalemmertje op badkamer en ook niet in de kamer. Afval van vorige gasten lag in de kast Geen duidelijke Wifi code op de kamer, wat de receptioniste wel zei bed met harde spiralen in je rug

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    9,2
    Uitstekend hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel, mooi hotel en toffe kamers. De Suite is qua prijs/kwaliteit verhouding uitstekend. Dit is de 2de maal dat wij hier geboekt hebben. Wij komen zeker nog terug !

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 januari 2018

    4,6
    Niet nog een keer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig keuze in restaurant beneden. Vieze vloerbedekking. Volgens mij niet stof gezogen. Haren in badkamer.

    Parkeren bij hotel is gratis. Goed ontbijt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 januari 2018

    8,3
    Comfortabel hotel met gunstige ligging, helaas niet op loopafstand van het centrum van Delft
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Twee keer was het toch wel grote parkeerterrein vol als gevolg van druk restaurantbezoek. Dan is het lastig een plekje te vinden.

    Prima ontbijt en gunstige ligging voor zowel Delft als andere steden. Zeer gunstig aanbod gezien de kwaliteit van het hotel. Gratis parkeren, wat in Delft nauwelijks meer te vinden is.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    6,3
    Nette kamer, goede ligging. Helaas geluidsoverlast en stoffige kamer.
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hebben geboekt om een weekend tot rust te komen. Helaas was er een feest met zeer luid muziek en bas. Hierdoor hebben wij totaal niet tot rust kunnen komen. Daarnaast is de kamer heel erg stoffig.

    Grootte hotelkamer is prima, nette badkamer met heerlijke douche. Met de auto binnen 20 minuten in Den Haag en binnen 20 minuten in Rotterdam.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    2,5
    Zeer slecht
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles van dit hotel ontbijt viel tegen voor die prijs wat warm moest zijn was koud kamer was smerig

    De kamer was heel smerig we hebben dit gemeld bij de receptie maar ze hebben niet mee gedaan

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    5,4
    Het word elke keer slechter
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tv was stuk en werd niet gemaakt de badkamer liep onder water met douche het dekbed leek wel een vel papier ik logeer hier geregeld maar zie het hotel op onderhoud achteruit vliegen hoop dat ze daar snel verandering in brengen zonden van zo n mooi hotel

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    5,0
    Zeer teleurstellend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was niet beschikbaar ondanks opmerking bij boeking dat we vroeg wilden inchecken. We waren er om 12.15 uur (dus ook niet heel vroeg). Werd niet of niet adequaat gereageerd op onze klacht (pas na drie dagen verblijf). Deel van receptiepersoneel bijzonder onvriendelijk. Wel excusses middels een brief, maar eigenlijk was het gewoon ons probleem. Ze kunnen verzoeken bij het boeken niet garanderen maar sturen ook geen bericht als het niet kan.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    6,7
    handige slaapplaats in de buurt van Den Haag
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    grotere badhanddoeken gewenst

    Rustig gelegen buiten de stad. In nabijheid van de snelwegen, je kunt gemakkelijk alle richtingen op. Opladen elektrische auto mogelijk.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    7,9
    Prima hotel met ruime kamers en goede prijs-kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De directe omgeving van het hotel.

    Prima hotel met een goede prijs-kwaliteit verhouding. € 60 per kamer per nacht (last minute geboekt) is niet duur voor de faciliteiten die het hotel biedt. Het hotel is bovendien zeer goed bereikbaar, het ligt vrijwel direct aan de A13, wat het voor zakenreizigers zeer aantrekkelijk maakt. De directe omgeving heeft niets te bieden (behalve de naastgelegen Mac Donalds en Kids Playground, leuk voor jonge kinderen), maar het centrum van Delft en Den Haag zijn per auto of tram prima te bereiken. En van de naastgelegen snelweg merk je niets in de hotelkamer. Ontbijt hebben we elders gehaald, dat vonden we iets te prijzig in het hotel. Al met al zeker voor herhaling vatbaar !

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    9,6
    Het ontbijt was heerlijk en ruime keuze.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hebben geen op of aanmerkingen. Het was allemaal prima in orde.

    Het ontbijt was heerlijk en ruime keuze. Kamer was netjes en ruim, goed bed en badkamer.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 23 december 2017

    8,8
    Oosters comfort
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks. Echter ik verbleef hier voor zaken. Dit hotel is buiten het centrum, te voet is het wel een kwartier lopen. De locatie zelf is niet buitenvewoon.

    Gratis voldoende parkeergelegenheid. Mooie schone ruime kamers. Topontbijt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    8,3
    Heel erg fijn!
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er lag stof op de meubels in de kamer. De broodjes bij het ontbijt waren wat oudbakken.

    Mooie kamer, ruime badkamer. Fijn dat er badproducten van Rituals waren. Leuk dat je zelf brusselse wafels kon maken voor het ontbijt. Goede service en uitleg door het personeel, heel aangenaam! Mooie moderne en knusse inrichting van de eetruimte.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    8,8
    Prima hotel, goede prijs-kwaliteit verhouding, vriendelijk behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Restaurant sluit wel erg vroeg, je kunt beter in Delft zelf gaan eten. Tal van mogelijkheden.

    Kamers zijn redelijk groot naar europese maatstaven. Prima.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    6,7
    niet slecht, maar ook niet spectaculair
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    receptie wist niet te vertellen waar ik naartoe kon wandelen. werd poging gedaan om een kaart uit te vouwen en daar bleef het bij, jammer. ventilatie was gericht op mijn hoofd als ik achter het bureau zat en zag niets om deze zelf bij te stellen. had iets spannends aziatisch als ontbijt buffet verwacht dus brood met kaas was wel een domper. Geen overdekte, dichte parkeergelegenheid

    de grootte van de kamers. bedden zijn goed, maar helaas op zondagochtend om 09.30 door iemand met een hamer wakker getikt. was juist blij dat ik eindelijk sliep. uitcheck tijd van 12.00 is ook fijn.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    6,3
    Voor een zakelijke tussenstop, prima hotel, al moet je van wat hardere bedden houden.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De schoonmaak kan verbeterd worden, zeker in de badkamer waren delen niet volledig schoongemaakt. Bedden waren te hard naar mijn persoonlijke smaak.

    Het personeel was vriendelijk en behulpzaam, Het ontbijt was goed en werd tijdig aangevuld. tevens heerlijke doucheproducten (Rituals) in de badkamer. Sterk gratis wifi signaal.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    4,6
    Goed voor 1 keer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Haardroger stuk Totaal verouderd hotel, heeft dringend een opfrisbeurt nodig Ongezellige witte spaarlampen in combi met spots waarvan de helft niet werkt Geen stopcontact naast het bed Douchegordijn is niet meer van deze tijd

    Ruimte op de kamer Bedden ok Gratis parking

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    8,8
    Heerlijk verblijf in een mooie kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bad was nogal klein.

    Mooie kamer met een lekker bed. Heerlijk ontbijt met veel keus. Vriendelijk personeel en goede gratis parkeergelegenheid. Geen last gehad van andere gasten.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    7,5
    Veel herrie 's avonds op de kamer alsof iemand met een...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Veel herrie 's avonds op de kamer alsof iemand met een bal aan het stuiteren was op een hogere verdieping. Ontbijt was redelijk maar bami bij het ontbijt en de glazen waren vies??

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    9,6
    Comfortabel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een mooie comfortabele kamer. Shampoo, bodylotion en shower gel van het merk Rituele was heerlijk!! Ontbijt en eten was lekker en uitgebreid met heerlijke koffie/espresso/cappuccino en latte.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    9,2
    Bed was goed, sanitair prima, wifi functioneerde prima .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    In feite niets maar het hotel ligt wel wat afgelegen in industriezone (?) Geen last daarvan maar ergens was er toch iets dat wel stil wat vreemde geluiden maakte soms => lift ??? Wij maakten geen gebruik van het chinees restaurant in het hotel en dat is misschien wel spijtig voor ons.....

    Bed was goed, sanitair prima, wifi functioneerde prima ...... Kalme buurt; geen geluidsoverlast Vriendelijk personeel aan onthaal. Tv met Vlaams kanaal en verder verschillende Nederlandstalige zenders.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    7,1
    De mensen zijn erg vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden een kamer met vlekken in de gordijnen en vloerbedekking. Dit waren ons inziens geen gebruikssporen.

    De mensen zijn erg vriendelijk. Het ontbijt is goed en voldoende uitgebreid. Goede accommodatie voor een nachtje, ligt namelijk op een industrieterrein.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    7,1
    Goed verblijf
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Beetje gedateerd, gebruikssporen en een douchegordijn is toch niet meer van deze tijd. Dat ze fietsen verhuren tegen een prijs van € 10,00 per dag en niet in staat zijn om de banden op te pompen.

    ruime kamers, goed bed. Ruime en schone badkamer. Rustige kamers.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    8,3
    De kamer is ruim en bed slaapt goed.
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Op de kamer heb je wel een beetje last van de ventilatoren voor de klimaatbeheersing, dat was in het begin storend, na een tijd wenden we er aan.

    De kamer is ruim en bed slaapt goed. Ontbijt is goed verzorgd, wordt steeds aangevuld. Daarnaast is de locatie ideaal voor weekendje Delft, je bent er met de bus (of auto) zo!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    10
    tophotel in Delft!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Executive Suite
    • Verbleef 1 nacht

    alles was top

    erg vriendelijk en behulpzame staff, megagrote suite voor de prijs van 150 euro is echt top! lekkere wijn! buiten op het terras mensen leren kennen en wij hebben nog een flesje wijn opengedaan... receptionist was ontzettend aardig en behulpzaam (afrikaanse jongeman). ook het eten is erg lekker zowel beneden als het Chinees restaurant op de eerste verdieping, echt authentiek Chinees. Ook de bar/restaurant op de begane grond is ook erg gezellig ingericht en nodigt echt uit om er lekker even te genieten van een drankje. De styling en inrichting van het hotel is Chinees, maar zeker niet te kitsch, het is een aangename moderne omgeving! Je kunt de wagen laten staan, en op een 15 tal mintuten wandelen heb je tram 1 die je helemaal tot aan Scheveningen Strand brengt voor 6,50 euro/dagticket p.p. In de tram kun je rustig wat sightseeing van Den Haag doen. Volgende maand kom ik alweer terug naar dit hotel voor het openluchtconcert van Doe Maar in Scheveningen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    9,6
    Prima voor stedentripje
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rumoerige oosterse gasten midden in de nacht

    Loopafstand centrum ongeveer 20 minuten. (Stevig doorlopen) Bushalte voor bus naar centrum op 5 minuten lopen van hotel Prima ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    6,3
    Al wat nodig was, hadden we, zonder luxe.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zie hierboven

    Zeer goed ontbijt, gevarieerd en naar ieders wens. Alleen jammer: via booking.com reserveren en betalen is nooit inclusief administratieve kost, toerist.belasting of ontbijt. Men denkt dan een goede deal te hebben gedaan, maar bij aankomst of bij uitcheck kwam er nog eens 178 euro boven op de al 370 euro betaald via booking.com --) dus nog eens de helft erbovenop.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    7,9
    Rustig gelegen, vriendelijk personeel
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas geen airco, ik heb astma dus had ontzettend last van de warmte, kreeg het s'nachts heel erg benauwd. Het raam kon niet verder open dan een 10 cm opening.

    Mooie complete kamer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    4,2
    De boeking prijs zo laag om te lokken, de tijd van check-in...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De boeking prijs zo laag om te lokken, de tijd van check-in is na 12.00u. sinds de incasso was al gebeurt in the ochtend. Na check-in pas wetten dat: BTW moet bij betalen, ontbijt moet bij betalen. Een twee personen kamer moet nog €37,-bij betalen na boeking met betalen is niet een eerlijke zaken doen, meen ik!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    9,2
    De service was super, onze aankomst na 23.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden waren voor ons wat hard en de kussens juist weer te zacht. Maar prima voor 1 nachtje

    De service was super, onze aankomst na 23.00uur was geen probleem. Ontbijt erg lekker en gevarieerd. Super hotel

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    6,7
    oké voor 1 overnachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Heel het hotel is no smoking, maar we konden 's nachts bijna niet slapen van de stank van de sigaretten. Afstand naar het centrum is te voet niet haalbaar.

    Prijs-kwaliteit en gratis parkeren bij de accomodatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    5,8
    kon veel beter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    kamer was niet zo proper en klein bad restaurant niet beschikbaar wegens huwelijk en in de hotel louche was het eten niet lekker zeer harde en luide muziek tot 2 uur s' nachts en om 12 uur vuurwerk ,hotel kon er wel niets aan doen was bij de buren maar toch niet veel geslapen

    zeer goed ontbijt, grote kamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    2,5
    Traditioneel geval van 'op de foto's ziet het er mooier uit'.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Verder in het hotel begint het masker van de mooie entree af te brokkelen. Mijn kamer was op de 5e verdieping. Oud tapijt en achter in de gang een muffe lucht. In mijn kamer dezelfde lucht. Het meubilair was van lage kwaliteit, oud en beschadigd. Deurtjes hingen scheef in de kastjes. Het tapijt zat vol met vlekken. In het stucwerk van de muren zaten putten van meubels die er tegenaan gestoten waren. Her en der vlekken op de muren. De airco unit die buiten stond was in de kamer ingeplugd. Met een stekker waarvan de draden zichtbaar waren. Zeer onveilig. Het bed was hard en oncomfortabel. In de hele kamer was één bruikbaar stopcontact en die stond een meter of drie van het bed af. Al het plastic aan het plafond (airco, spotjes, brandmelder) was vergeeld. Volgens de website zou mijn kamer een bad hebben. Deze had een douche. Al met al een zeer teleurstellende ervaring en dit hotel zou ik hooguit twee sterren geven ipv vier.

    Het personeel was erg vriendelijk en de entree ziet er chique uit. Badkamer was schoon.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    8,3
    Prima Hotel op een strategisch punt. Van daar uit zo op de snelweg.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De ruimte waar het ontbijt opgesteld stond, dus.

    De kamer was ruim te noemen en heel netjes. En ook niet te vergeten het bed, erg fijn geslapen. De badkamer was zeer ruim en de geboden verzorgingsartikelen voldeden volledig, daar kunnen andere Hotels een voorbeeld aan nemen. Het ontbijt was prima verzorgd, alleen de ruimte waar het opgesteld staat is ontzettend klein. De andere gasten liepen je over de tenen. Maar het ontbijt op zich, prima!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    7,5
    Ruime kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij houden niet zo van een douchegordijn; zag er ook wat gelig uit aan de onderzijde. Bij het ontbijt enkel sappen met citrusvruchten erin. Als je allergisch daaraan bent - of het gewoon niet zo graag lust - heb je pech. Wil je een ander drankje, dan moet je dit extra betalen. Niet alle broodjes smaakten even vers. Rest van ontbijt wel lekker en voldoende keuze.

    Ruime kamers, netjes en vriendelijk personeel. Wij vonden de mogelijkheid om fietsen te huren fijn. Voldoende keuze bij ontbijt. Ligging op zich niet erg charmant, maar je krijgt er wel gratis parking voor in de plaats. Zeker ook een gezellig stadje dat eens een bezoekje waard is.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    8,8
    Ruime kamers en veel comfort
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed is groot (1.80 breed), er wordt uitstekend schoongemaakt en de ruimte in de kamers is gigantisch! Het personeel is behulpzaam en de faciliteiten zijn allemaal aanwezig.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    7,5
    Mooi hotel en top locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De service was absoluut niet slecht, maar een van de medewerkers was wat onduidelijk aan de telefoon betreffende de airco en in het dim Sum restaurant werd je ook niet zo snel geholpen

    Je kan bij het hotel parkeren, wat super handig want het centrum is op 20 minuten loop afstand. Er zit een leuk park in de buurt waar je in het meer met een bootje kan varen. Daarnaast was het hotel heel mooi en zit er een Dim Sum restaurant waar je heerlijk kan eten.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    8,3
    Dit hotel is zeker een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mini bar niet opgeruimd

    Heel erg positief verrast door het medewerking van de receptie. Zeer beleeft en behulpzaam. Grote kamer met een mooie badkamer.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    9,2
    Prachtige kamer, chique hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt beter aanvullen. Voor de prijs is er enigszins beperkte keuze aan brood.

    Kamers waren prachtig. Dame aan receptie uitermate vriendelijk. Goede tips over omgeving gekregen en zeer warm ontvangen.

    Verbleven in mei 2017

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Shanghai Hotel Holland

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: