Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Sheraton Amsterdam Airport Schiphol 4-sterren

Schiphol Boulevard 101, 1118 BG Schiphol, Nederland

#3 van de 10 hotels in Schiphol

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 4342 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    4,6
    Never again.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbreekt totaal aan communicatie in dat hotel. Geen of slechte informatie! Wij waren op de 8ste verdieping met blijkbaar een eigen ontbijtruimte die tot 11 uur geopend was. We werden op de gewoonlijke ontbijtruimte beneden letterlijk om 10u30 buiten gezet en niemand informeerde ons dat wij eigenlijk nog een andere ontbijtmogelijkheid hadden. Bovendien weinig Nederlandstalig personeel. Roomservice zeer traag en slechte service: koud eten en verkeerde wijn. Eten was reeds verorberd vóór juiste wijn arriveerde!!!!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    9,6
    Prima overnachting voorafgaand aan vliegreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lange gang en dus een ietwat lange wandel. Verder niets.

    Prima locatie als vertrekpunt van een vliegreis. Aardig personeel. Fantastisch uitzicht en 0 geluidsoverlast; zelfs niet van de vlirgtuigen of het onweer dat voorbij kwam.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    10
    Prima locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets. Alles was zoals verwacht: uitstekend.

    De ruime kamer met prima bedden. Een mooie badkamer met een goede douche. Geen geluidsoverlast van vliegtuigen of medegasten.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    6,7
    Goed voor uitrusten niet voor eeten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het restaurant werd na een 20 tal minuten niet bediend bennnen ook weg gegaan hebben ergens anders gegeten ps het was niet druk in het restaurant dus erg dom geen inkomsten en wij als klante niet te vreden

    Het bed was goed

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    7,9
    Voor de locatie een dikke 10.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De chique die het uitstraalde valt in werkelijkheid een beetje tegen. Gat in het dekbedovertrek en vooral de kleine en krakende douche met weinig druk viel ons wat tegen.

    Heerlijk ontspannen begin van de vakantie vanwege de locatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    9,2
    Efficiënte en vriendelijke service.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sommige zaken zijn ouderwets zoals de analoge airco.

    Efficiënte en vriendelijke service. Nette kamers met comfortabele bedden. Goede prijs-kwaliteitsverhouding!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    10
    Goed Hotel! Waar voor je geld!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Internet, de verbinden verbrak steeds. Veel storing in de TVzenders. Putje van de douch liep niet goed door en deur van de badkamer ging niet op slot. Maar alles werd meteen opgepakt!

    Top locatie en vriendelijk personeel. De kamer beschikt over alles wat je nodig hebt. Badjas, strijkijzer, broekpersmachine, kluis etc. Gratis koffie en thee. Mooi uitzicht op Schiphol!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    9,2
    Heel tevreden!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik ben geen fan van vloerbedekking in de kamer, maar dat is persoonlijk.

    Perfecte locatie, je staat snel in de vertrek/aankomsthal van Schiphol, geen gedoe met shuttlebussen. Mooie comfortabele kamer, fijn dat er airco aanwezig is in de kamer. Ik werd heel vriendelijk ontvangen bij de receptie en er werd genoeg uitleg gegeven over het hotel. Een aanrader!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    10
    Perfecte tussenstop bij lange vluchten!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vroege vlucht op drukste dag van het jaar met kinderen om 4uur opstaan om 4.30 bagage af te geven. Kan me geen betere schiphol locatie bedenken dan sheraton hotel!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    9,6
    Praktisch en comfortabel verblijf op de luchthaven van Schiphol!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het venster kon niet open uit veiligheid, dat is logisch. Maar wij vonden dit niet fijn. Wel goeie airco. De douchecel vonden wij echt te klein voor toch wel een dure kamerprijs.

    De kamer was zo dicht bij de incheckbalie. Makkelijk om met je valiezen naartoe te stappen. Kamer had spectaculair zicht op de landingsbaan. Geen geluidsoverlast van de vliegtuigen. Heel fijn vonden wij de ijsblokjesmachine, de thee- en koffie accomodatie in de gang. Rustig hotel, alhoewel heel groot. Wij waardeerden ook bij het onthaal het frisse water met ijsblokjes, munt, gember en sinaasappelschijfjes. Wij hebben geen ontbijt genomen, aangezien we om 04:00 dienden te vertrekken.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    10
    Fijne rustplek vlakbij de hectiek van Schiphol airport.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Een heerlijk verblijf in een heerlijk hotel, met zachte bedden, een luxe badkamer met regendouche en gewone douche. We hebben genoten van het luxe ontbijt met zalm, gerookte vis, kaasomelet, vers fruit etc.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    9,5
    Een goed verblijf indien men 's morgens om 6 uur met het vliegtuig vertrekt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De prijzen in het restaurant. Die vind ik absoluut veel te hoog. Maar we hebben wel gezellig gegeten.

    De ontvangst was prima. Alles relaxed . Het merendeel van het personeel is buitenlands waardoor de sfeer erg internationaal is.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    8,3
    Het beviel ons het meest dat we gewoon naar clubkamer konden...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Na het ontbijt konden we onze kamer niet meer in, dat heeft toch wel voor n beetje stress gezorgd, daar er beloofd was dat er iemand kwam kijken. ...ik ben echter zelf naar beneden gegaan, omdat op de clublounge niemand aanwezig was. En we moesten toch nog n vlucht halen.

    Het beviel ons het meest dat we gewoon naar clubkamer konden upgraden

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    6,3
    Bij inchecken wordt gevraagd naar je paspoort (id bewijs) en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij inchecken wordt gevraagd naar je paspoort (id bewijs) en de naam waaronder is geboekt. Dit moet met elkaar overeenkomen. Dit was bij mij niet het geval. Dit gaf de nodige problemen bij het inchecken omdat de naam waaronder was geboekt mijn roepnaam en de naam van mijn man is. Op mijn paspoort staat mijn officiële naam en meisjesnaam. Na veel discussie konden we toch alsnog inchecken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    8,3
    Prima
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De manier waarop gebruik gemaakt kan worden van het wifi netwerk is ronduit waardeloos. Steeds opnieuw moeten inloggen en kiezen voor betaald of free internet lijkt erop gericht dat gasten een keer een fout maken en bij het uitchecken merken dat ze nog €20 extra moeten betalen.

    De locatie en het comfort waren heel goed.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    7,1
    Goed om vroeg te vertreken
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hebben nog iets gedronken in de bar. De barman heeft bij mijn zus een glas sinaas ingeschonken. Dit ging op zo on gelovelijke lompen wijze dat het glas randje brak. Dit hadden we niet direct in de gaten. Maar kwamen we later achter. Deze man was chagrijnig, had wijnig oog voor ons. Niet leuk.

    Het was ideaal om vroeg te vertreken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    8,8
    prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    geen thee of koffie op de kamer

    De kamers zijn prima. Thee of Koffie voor in de nacht of de vroege ochtend, op de kamer zou het helemaal compleet maken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    6,3
    standaard hotel op praktische plek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    het diner, de informatieverstrekking over het brandalarm, de prijs is hoog.

    De ligging is erg goed: binnendoor naar vertrekhal Schiphol. Het diner was matig. Wij werden door brandalarm gewekt: iedereen via de trappen naar beneden, buiten een half uur wachten en toen via de trappen terug naar de kamer: niemand heeft iets uitgelegd.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    8,8
    De ligging is super.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed - Uitzicht op Luchthaven
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor deze prijzen zou een ontbijt inclusief mogen zijn.

    De ligging is super. Je wandelt zo het hotel uit en de vertrekhal in. En een kamer met uitzicht nemen is het geld waard.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    9,2
    Ideaal verblijf voor mensen met een overstap of een vroege vlucht op Schiphol
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Prima kamer met goede bedden. Ideaal verblijf voor een overstap op Schiphol of een vroeg vertrek. Geen pendelbus nodig. Genoeg eetgeleden in de buurt op Schiphol Plaza.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    9,6
    Het was gewoon super.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Club Tweepersoonskamer met Queensize Bed of 2 Aparte Bedden - Toegang tot de Lounge
    • Verbleef 1 nacht

    Heb hier niets aan toe te voegen lijkt mij.

    Het was gewoon super. Geen ontbijt gehad ivm zeer vroege vlucht. In het vervolg bij vroege vlucht neem ik dit hotel. Gegeten in het restaurant was absoluut top.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    7,9
    Locatie (meteen in de vertrekhal van Schiphol) en bed...
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche wel érg klein, alhoewel waterstraal heerlijk was. Parkeertarief zou 48,- voor 1 nacht en 24,- voor de 2de nacht zijn. We kwamen op dag 1 om 22.45 uur en vertrokken dag 3 (2 nachten) weer om 23.30. We moesten €96,- betalen. Een erg dure 3 kwartier!

    Locatie (meteen in de vertrekhal van Schiphol) en bed (lekkere zachte matras)

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    6,3
    Er zat een kakkerlak in onze kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er zat een kakkerlak in onze kamer. 1 van de verantwoordelijken is langsgekomen, maar we hebben achteraf niets meer van hen gehoord! Een kleine compensatie leek ons op zijn minst gepast.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    5,8
    Prijs-kwaliteit verhouding klopt niet.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Hygiëne en onderhoud

    Prijs-kwaliteit verhouding klopt niet. Overpriced. Luxe hotel, maar kamer stoffig en kan onderhoud verdienen. Heel goed bed. Ruime kamer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    6,7
    Zou leuk zijn als minder herrie in de gang zijn , jij hoor...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zou leuk zijn als minder herrie in de gang zijn , jij hoor alles van de kamer naast en geluiden in de gang Schoonmaaksters moet meer opletten op spullen van gasten als ze iets vergeten . Gewoon naar receptie brengen in plaats van weg gooien

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    9,6
    Zeer fijne kamer; geen vliegtuiggeluid hoorbaar. Uitgebreide keuze televisiezenders
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerkingen

    Snelle incheck en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Wij hadden slechts 1 overnachting; vroege vlucht vanaf Schiphol in de ochtend.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    7,5
    Best ok.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Bediening in de bar was slecht. Ruim 15 minuten moeten zwaaien voor een tweede biertje. En als je dan EUR 8,10 moet betalen voor een fles Corona, mogen ze van mij wel iets beter opletten.

    Locatie top. Ideaal. Kamers zoals in elke Sheraton: Netjes, rustig, schoon.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    7,5
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat de airco niet aanstond,zodat wij (om 2.00 uur ‘s nachts in een te warme kamer moesten slapen. Het tapijt is niet echt geschikt om je koffers over te vervoeren.

    Directe nabijheid van Schiphol. Rust en stilte van omgeving kamer.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    9,2
    Mooi hotel, prima verblijf !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Queen Kamer met Uitzicht op de Luchthaven
    • Verbleef 1 nacht

    snachts beetje te warm, er kan natuurlijk geen raam open, maar de airco werkte niet echt goed.

    Goed bed, mooi uitzicht op de luchthaven, je zit al op schiphol (hoeft niet meer naar buiten)

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    7,5
    Korte nachtrust...om tijdig in te checken voor onze reis naar Texas!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles O K. Jammer genoeg konden we weinig gebruik maken van de accomodatie omwille van stroompanne bij het spoor en daardoor veel later aankwamen in het hotel!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    8,8
    uitstekend
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    vind dat ze voor de prijs van de kamer wel een beter gratis internet aan kunnen bieden

    super ligging en heel schoon en beschikt over veel faciliteiten

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 maart 2018

    9,6
    prima kort verblijf
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Queen Kamer met Uitzicht op de Luchthaven
    • Verbleef 1 nacht

    internet had gratis kunnen zijn maar verder prima

    Prima hotel zeker als je een vroege vlucht hebt, wel prijzige kamers en dan moet je nog los voor internet betalen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    7,9
    Prima overnachting voorafgaand aan vroeg vertrek volgende ochtend vanaf Schiphol.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Voor de prijs die je betaalt, mag je wel een fohn op de kamer verwachten. Ontbijt € 29 pp overdreven duur. Diverse mogelijkheden op Schiphol om heerlijk te ontbijten voor normaal tarief.

    Prima kamer. Vriendelijk personeel bij receptie.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    7,1
    Ontbijt was prima maar wel erg duur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Prijzen, het blijft gewoon ontzettend duur op schiphol en dat merk je ook het hotel. Jammer en teleurstellend.

    Ontbijt was prima maar wel erg duur. 29,-- per persoon staat niet in verhouding.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    9,6
    Heel vriendelijk ontvangst bij de receptie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niks

    Heel vriendelijk ontvangst bij de receptie. Kregen een mooie kamer met uitzicht op schiphol. Ruime kamer en badkamer. Koffie en thee faciliteiten op de gang. Ideaal als je de volgende ochtend vroeg met het vliegtuig vertrekt!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    7,1
    voldoet op doorreis naar andere oorden
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    geen koffie, thee op de kamer zelf en free wifi waarbij je steeds weer een flink aantal handelingen moet doen om op internet te komen.

    Fijn dat je na een lange vlucht zo uit het vliegtuig de straat oversteekt en je bed in kunt duiken. Prima bed en douche, de uitchecktijd van 12 uur was zeer welkom

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    8,8
    Prima locatie zeer kort op de Schiphol trein en terminals
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wifi viel tegen. Als je niet oppast log je in en moet je betalen voor 1 dag gebruik. Vier uur gebruik is gratis maar iedere keer als je telefoon/laptop uitgaat moet je opnieuw inloggen.

    Kamer en locatie goed. Ontbijt niet genomen erg duur.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    7,5
    Locatie op de luchthaven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer niet echt schoon, schimmel in de douche, afvoerputje verstopt en daardoor liep het water niet weg.

    Locatie is ideaal voor een een vroeg vertrek vanaf Schiphol. Vriendelijk personeel, goed bed.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    9,2
    De ligging op Schiphol is ideaal.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    2 kleine aanmerkingen: - een ontbijt voor € 29 pp is wat aan de dure kant. Overigens makkelijk op te lossen op de terrasjes in de hal van Schiphol; - de lamp naast/ gedeeltelijk boven het bed is fors en niet weg te klappen. Dat kan "aanvaringen" opleveren.

    De ligging op Schiphol is ideaal.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    6,3
    Kan beter
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Queen Kamer met Uitzicht op de Luchthaven
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nu voor de tweede keer stond in de middag wederom de gang vol met lege borden, ontbijt, etc, etc. Ik snap niet waarom dat niet netjes wordt opgeruimd. Daarnaast werd de bar gerenoveerd. Had ik graag bij de boeking geweten.

    Ligging op Schiphol

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    9,2
    absolute aanrader
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geweldig vriendelijke ontvangst. De dames weten persoonlijke benadering en humor met efficiëntie te combineren. Er was meteen een kamer beschikbaar ondanks mijn vroege aankomst. Uitstekende snelle wifi. Het bed was perfect, de kamer met uitzicht op de luchthaven groot genoeg.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 februari 2018

    9,2
    Goed toeven op Schiphol
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Queen Kamer met Uitzicht op de Luchthaven
    • Verbleef 1 nacht

    Prima ontvangst, stond een fles wijn op de kamer, omdat mijn man jarig was. In en uitchecken ging super snel. Kamer prima, leuk uitzicht, Lekker dicht bij het inchecken op Schiphol. Alleen het rook beleid vind ik niets, je moet naar de pakkeerplaats om te roken.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 28 januari 2018

    10
    Super accomodatie als je relaxt op vakantie wil gaan
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Voor ons viel er niks tegen, het is altijd goed

    Wij moesten vroeg vliegen en hebben dus niet van het ontbijt kunnen genieten maar ben ervan overtuigd dat het altijd goed is, wij zijn hier al verschillende keren geweest.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 26 januari 2018

    8,8
    Een interessante ervaring.
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 7 nachten

    We misten plafond verlichting (we zijn al in de 80). Niet onder de indruk van zeebaars gerecht.

    Interessante architectuur. Lijkt ons geschikt voor de meeste gasten. Wij moesten even wennen. Efficientie en vriendelijkheid van de staf.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 januari 2018

    8,8
    Prima locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koffie- en theefaciliteiten op de kamer, geen minibar, alleen drankenautomaat op de gang, zelfs geen fohn. Heerlijke bedden en fijne kamer maar een beetje beperkt comfort in de standaard kamer

    De locatie en de heerlijke sauna

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 17 januari 2018

    9,2
    Alkes prima maar ik vind het ontbijt aan de dure kant.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alkes prima maar ik vind het ontbijt aan de dure kant. Ik eet meestal s,ochtends alleen yochert met muesli en wat fruit enndan is 30 euro veel te duur.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    8,3
    Vriendelijke service en perfecte locatie
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer is wat verouderd, wat te merken is aan de badkamer. Het was schoon, maar het verouderd sanitair is lastiger schoon te maken/houden, dus bijvoorbeeld aanslag in de wc pot en douchecabine.

    Locatie is perfect voor reizigers met een vroege vlucht vanaf Schiphol, vriendelijke service en comfortabele kamers

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    7,5
    Heerlijk als je, zoals wij, een hele vroege vlucht hebt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De prijs.

    De ligging van het hotel en vooral het bed; een stevig doch comfortabel matras. Ik heb heerlijk geslapen en probleemloos mijn vlucht gehaald van 06.00 uur.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    6,3
    Op de luchthaven
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vroeger kon je bij hotel parkeren en is nu opgeheven dus heeft het geen zin meer te boeken. Je moet nu op p3 parkeren.was zinloos, geen slaap/parkeerarr.meer behalve valet en dat kost kapitalen.

    Op de luchthaven

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    7,9
    Perfect, dichtbij Schiphol en geen stress doordat je er al bent.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets, alles was goed geregeld, en mijn verblijf was te kort om daar iets over te vertelen.

    Kamer geweldig met een mooi uitzicht op schiphol. Geen gebruik gemaakt van andere faciliteiten. Maar het personeel erg professioneel en aardig. Goede

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    9,2
    De beste locatie als je de volgende ochtend vroeg op het vliegveld moet zijn!
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    ---

    Alles was OK maar het allerbelangrijkste is de locatie van dit hotel t.o.v. incheckbalies op het vliegveld. Binnen 10-15 minuten ben je daar, in alle rust als je natuurlijk een goede nacht gehad hebt in het hotel....

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    6,3
    Toiletborstel niet aanwezig. Toilet was niet erg schoon.Voor de rest geven wij toch nog een 7.
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aan de balie kon niet in het nederlands worden gecommuniceerd worden. Door ons wel maar niet door de baliemedewerker. Schiphol ligt toch in Nederland, nederlands is naar mijn mening een taal die de baliemedewerker toch enigszins moet beheersen.

    Bij Hilton hotel ontbeten, veel goed koper en heel buffet ontbijt (moet u zelf maar eens naar toe )

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    6,3
    Overpriced
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zie hierbovenven

    Kamer ok. Vreselijk dekbed, loodzwaar, uit de hoes moeten halen en vervangen door handdoek! Lege mini bar, self service automaat op de gang zonder instructies. Idiote prijzen voor de roomservice, geen gebruik van gemaakt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    4,6
    schandalig en goor, voor notabene een Sheraton Hotel op Schiphol...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Stinkende badkamer: de zilvervisjes liepen door de badkamer...brrrrrr, te vies voor woorden. Een Sheraton hotel.....en écht geen goedkoop kamertje!!!!

    ligging aan de luchthaven

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    9,6
    Een fantastisch verblijf gehad, veel te kort! Komen zeker terug!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Queen Kamer met Uitzicht op de Luchthaven
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was prachtig, we kregen een gratis upgrade, wat echt geweldig was. Gratis hapjes en drankjes en een geweldig uitzicht op de bovenste etage, we hebben genoten!!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 12 december 2017

    9,6
    Sheraton is en blijft één van favoriete hotels op mijn...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed - Uitzicht op Luchthaven
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Sheraton is en blijft één van favoriete hotels op mijn verlanglijstje en ja Sheraton heeft mij weer niet teleurgesteld met zijn kwalitatief goede service op hoog niveau. De ideale plek om ontspannen te vertrekken op reis. Had naar de accommodatie gemaild dat ik een nachtje had geboekt voor ons Huwelijksreis naar Curassao. We zijn verwend geweest. En ja wat een luxe en rust. Je hoort niks van de vliegtuigen. Voor herhaling vatbaar!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 8 december 2017

    9,2
    Zeer praktisch voor één nacht vlak bij de luchthaven. Alles overdekt!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er was geen trap van de eerste verdieping naar de begane grond. Ik moest dus met de lift, terwijl ik angst heb in de lift.

    Niet ontbeten in hotel, wegens andere afspraak. Heerlijk geslapen! Ruime kamer en aangepaste badkamer.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    8,3
    Flitsbezoek aan Nederland
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het niet kunnen openen van een raam zorgde voor een bedompte atmosfeer tijdens de nacht

    Ik ben maar 24 uur in Nederland geweest dus het was heel efficiënt al mijn afspraken in het hotel te plannen

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    9,2
    Lekker een dag eerder begonnen met onze vakantie door te overnachten op Schiphol.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Heerlijke hotelbar waar we in rust de avond voor een lange vlucht hebben doorgebracht onder het genot van hapje en drankje. Volgende ochtend op ons gemak naar de vertrekhal. Super relaxed.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    10
    Heerlijke relaxe start van vakantie
    • Groep
    • Club Tweepersoonskamer met Queensize Bed of 2 Aparte Bedden - Toegang tot de Lounge
    • Verbleef 1 nacht

    de prijzen zijn wat aan de hoge kant maar daar krijg je veel service voor.

    Ik boek altijd dit hotel als ik vanaf schiphol vertrek. Heerlijke relaxe start van je vakantie. Weliswaar niet goedkoop ( doordeweeks ) in wknd stuk goedkoper trouwens. Ook een boeking met toegang tot de lounge zeer aan te bevelen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    6,7
    Goed voor een nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Op de hotelkamer voor niet-rokers hing een sterke rooklucht. De kamers zijn behoorlijk prijzig en enigszins gedateerd.

    Locatie is geweldig. Je loopt via een overdekte gang van Schiphol naar het hotel. Het Sheraton Hotel is vlakbij de entree gevestigd. Het personeel is zeer vriendelijk.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 november 2017

    8,3
    Voor herhaling vaatbaat mits betere nachttemperatuur
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik had een kamer met 2 losse bedden gereserveerd, maar kreeg een kamer met 1 2 persoonsbed, en in de nacht was het te warm wat het slapen behoorlijk belemmerd heeft voor beiden. Het lukte niet de temp bij t stellen naar beneden.

    De stilte....

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    7,1
    mooi verzorgd hotel,wel aan de prijs, perfecte locatie, makkkelijk bereikbaar, ook het vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Alle bijkomende kosten , ontbijt, niet inbegrepen. toeristenbelasting . Het is een ontzettend duur hotel. Maar wel perfect gelegen! Voor een gezin met 3 kinderen 500 euro betalen voor 1 nacht en dan geen ontbijt....

    Dat het op het vliegveld is. Makkelijk te bereiken!! mooi uitzicht kamer.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    7,9
    helemaal in orde we komen terug
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    dat de bar al gesloten was om 12.45 voor Schiphol locatie is dit matig

    bereikbaarheid naar terminal en incheck tijd in de nacht kamer was netjes klaar gemaakt met extra bed en handdoeken klasse

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    7,9
    Goede overnachting voor ochtendvlucht, meer niet
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel in de bar was erg onpersoonlijk, de heer achter de bar op het onvriendelijke af. ik verwachtte meer gastvrijheid/klantvriendelijkheid. €7.50 voor een glas huiswijn is hoog maar prijs/kwaliteit was prima. €29 voor een ontbijt is echter exorbitant!

    De kamer was ruim en het bed uitstekend. Kamer was schoon en helemaal op orde. Inchecken en uitchecken ging vlot en correct. De lobby was leuk en hoewel de huiswijn prijzig was, was deze zeer goed

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    6,7
    Super relexed als je de volgende dag gaat vliegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De bedden zijn vrij hard, de dame aan de balie die wees ons niet de weg en vertelde ons ook niet wanneer en waar we konden ontbijten de volgende dag.

    Het ontbijt was super, vanaf 06.00 konden we er terecht.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    7,1
    We komen hier regelmatig dus dat betekend dat we redelijk tevreden zijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De verlichting op de kamer zou beter kunnen ( leeslamp ) en de temperatuur op de kamer is slecht te regelen, het is vooral s' nachts te warm.

    de kamer op zich is goed en het is heel prettig zo dichtbij de luchthaven te zijn

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    8,8
    Prima om een nacht te verblijven voor vertrek vanuit Schiphol Airport
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Beetje aan de prijzige kant voor een kamer die vrij compact is en slechts zicht op het atrium heeft.

    Hotel is heel gemakkelijk bereikbaar per trein en je bent in 1 minuut in Schiphol Airport. Ontbijt is heel uitgebreid en personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Met de trein ben je ook in 15 minuutjes in Amsterdam centrum, dus ideaal om nog een dagje Amsterdam aan je verlof te plakken.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    7,5
    Kamers prima
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik had een telefoonoplader laten liggen op de kamer. Heb direct gebeld en met house keeping contact gehad. Ze zouden direct gaan kijken en mij terug bellen. Ik heb nooit meer wat gehoord. Dat valt mij behoorlijk tegen, aangezien de oplader op de grond aan de linker bed kant lag. Dat heb ik heel duidelijk verteld was niet te overzien. Heb gevraagd of ze die mij wilde toesturen naar Enschede op mijn kosten. Je rijd niet even terug is niet naast de deur. Was allemaal geen probleem alleen nooit meer wat van jullie gehoord. Dat vind ik een hele slechte service.

    Kamers prima

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    7,5
    We hebben hier overnacht omdat onze vlucht vroeg vertrok.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het was erg warm op de kamer ( zelfs met airco). Voor ons te warm om goed te kunnen slapen.

    We hebben hier overnacht omdat onze vlucht vroeg vertrok. De wekdienst belde keurig op tijd en was erg vriendelijk. Sleutelkaart inleveren en rekening ontvangen ging snel. Geen ontbijt gebruikt. Geen geluidsoverlast van de luchthaven.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    9,2
    Ideaal voor als je een vroege vlucht heb; was een relaxed begin van onze vakantie naar New York
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Net als verleden jaar alleen logies geboekt, vind eerlijk gezegd 30 Euro pp voor een ontbijtje wat veel. Personeel zeer vriendelijk, vroegen waar we heen gingen uit belangstelling.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    8,8
    de kamer was uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    - De betaling was vooruit gedaan, evengoed moest er nog een borg van €130,00 worden betaald, waarvan de toeristenbelasting ingehouden zou worden. Het afboeken gaat pijlsnel, het terugboeken laat op zich wachten. - In verband met onze leeftijd zijn we een dag voor onze vlucht naar Schiphol gegaan. Na aankomst in het hotel zouden we gaan rusten. Helaas werd dit onmogelijk gemaakt door het geluid van klopboren.

    de kamer was uitstekend

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,5
    Ibis heeft gratis WiFi die ook nog eens niet voortdurend uitvalt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs is belachelijk hoog en dan ook nog €19 moeten betalen voor WiFi. Straks vragen ze ook nog geld voor het badwater. Kamers mogen voor deze prijs ook niet meer zo gedateerd zijn.

    Perfecte locatie vlak bij het vliegveld. Zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    8,3
    Gelegen op schiphol, zeer schone badkamer,praktisch...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vaste vloerbedekking icm airco leverde mij een stof allergie op( maar dat is mijn probleem)

    Gelegen op schiphol, zeer schone badkamer,praktisch ingericht en alles aanwezig. Goede bedden, alleen dekbed was voor ons aan de warme kant.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    8,3
    Hotel voorafgaand aan vliegreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets, het was wat we kenden en verwachtten.

    we logeren hier graag als we gaan vliegen vanaf Schiphol. Je logeert als het ware op de runway. Zo heet het restaurant trouwens ook.

    Verbleven in augustus 2017

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Sheraton Amsterdam Airport Schiphol

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: