Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Sint Nicolaas 3-sterren

Spuistraat 1a, Amsterdam Centrum, 1012 SP Amsterdam, Nederland

#115 van de 410 hotels in Amsterdam

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1206 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 71

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    9,2
    Mooi centraal gelegen hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een kleine kamer, maar met alles erop en eraan. 3 maten kussens, koffiezet aparaat, airco enz. De ligging van het hotel was perfect. Tussen station en de Dam in. Vanuit het hotel kun je het station zien, zo dichtbij. Als je midden in Amsterdam verblijft hoor je inderdaad wat kabaal buiten, maar dat vonden we juist wel wat hebben. De mensen die er werkten waren erg vriendelijk en het ontbijt lekker.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    7,1
    Aanrader voor wie een paar dagen wil genieten van gezelligheid.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze badkamer was erg kil. Doordat het hotel echt in het midden van het centrum ligt ( zes minuten wandelen van het station, 1 minuut van het begin vd winkelstraat en vlakbij de uitgaansbuurt hadden wij wel wat last van nachtlawaai.

    Uitgebreid ontbijt dat constant werd aangevuld in een gezellige ruimte. De ganse dag vers fruit en water met smaakje ter beschikking bij de receptie. Heel vriendelijk personeel die goede informatie gaf ( en die dit ook op een plannetje aanduidde) over de bezienswaardigheden van de stad.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    8,8
    een hotel waar je op het einde van de dag thuis komt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Buiten was het die nacht koud. De verwarming in de badkamer had niet voldoende rendement om deze goed te verwarmen, niettegenstaande deze gloeiend heet stond.

    De kamer was clean en goed aangekleed. Het ontbijt overtrof de verwachtingen. Zout - zoet, warm - koud en dit goed gevarieerd. Super vriendelijke medewerkers.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    9,6
    Aanrader voor gezinnen met kinderen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Klein minpuntje: onder de bedden lag er nog een dikke laag stof. Ook op de vensterbanken vonden we nog twee halflege flesjes frisdrank. Aangezien wij gewoon zijn over de hele wereld te reizen, stoorden wij ons daar echter niet al te erg echt aan.

    We hadden een heel fijn verblijf in een charmant hotel dat ideaal gelegen is. Heerlijk dat we alles te voet konden doen. Het ontbijt was heel uitgebreid en verzorgd. Aanrader! Zeker voor een gezin met kinderen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    9,6
    Fijn, centraal gelegen hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel ligt in een uitgaansgebied. Wij hadden het raam open 's nachts en hoorden wel rumoer van buiten.

    Uitgebreid, heerlijk ontbijtbuffet. Fruit, scrambled eggs, diverse verse broodjes, veel broodbeleg. Sfeervolle ontbijtruimte. Schone kamer en badkamer Prima bed Zeer compleet: nespresso apparaat en waterkoker met thee, strijkplank met strijkijzer, kluisje.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    10
    Prima hotel op prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Tegenvaller die het hotel niet kan worden verweten, is dat dankzij allerlei verkeersmaatregelen (gedwongen rijrichtingen) die bij geen van mijn twee navigatiesystemen bekend waren (en aan het verkeer voor me te zien was ik niet de enige), was het heel lastig om er te komen. De gemeente Amsterdam heeft duidelijk als standpunt 'zoek het maar uit', want op geen enkele manier werd aangegeven hoe je dan wel de oorspronkelijke route weer kunt oppakken.

    Alles was top.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    10
    Hét hotel als je eens wat anders wil dan een hotelketen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zou een rolgordijntje in de badkamer mogen. Er zal vast geen inkijk zijn vanuit andere gebouwen maar 's avonds met het licht aan voelde dat wel zo

    Personeel behulpzaam en erg aardig. Kamers erg mooi met comfortabele badkamer

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    5,0
    Het stelt ons telleur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt..Het personeel zei ons zelf vroeg te ontbijten, want als je een beetje later komt is op is op. Alle lekkere dingen zouden dan op zijn. Dit was waar van vele dingen was enkel nog restjes of lege schalen.

    De bedden waren heel goed.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    4,6
    Vuil
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer - Straatkant - Begane Grond
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg vuile kamer!!! Ook na het melden van de stofvlokken, gruis en andere vuiligheid aan de receptie. Er werd niet naar geluisterd en 's avonds kwamen we evenzeer in een smerige kamer terecht.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    9,2
    Mooi verblijf op ideale locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was een ventilator aanwezig omdat de kamers niet uitgerust zijn met airco, aangezien het warm weer was tijdens ons verblijf was dit niet zo ideaal

    Het was een mooie en propere kamer, met koffiemachine, kluisje, tablet en strijkplank.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    8,3
    Geslaagde citytrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was warm op de kamer ondanks de moderne ventilator die reeds opstond bij aankomst. Misschien toch airco overwegen.

    De ligging en de kamer. Ideaal hotel voor een citytrip. Kamer heeft het nodige comfort,is proper en vooral een heerlijk bed.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 maart 2017

    5,0
    als je goed wil slapen, kies dan een ander hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    wij hadden kamer 16 op de eerste etage en dat ligt naast de tram. Tot 2 uur 's nachts lijkt het of de tram bij je binnen dendert en dat iedere 5 minuten. vanaf een uur of half 6 begint dat opnieuw. Je weet dat je in de stad zit, maar voor zo'n prijs verwacht je dit niet. Wij gaan hier nooit meer slapen.

    goed ontbijt

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2016

    8,8
    Voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer op verdiep 4 was vrij klein maar wel verzorgd en mooi. Het straatlawaai was nog vrij goed hoorbaar.

    Ontbijt was zeer goed, voldoende en verzorgd. Vriendelijk onthaal. Koffie, thee en water voorzien op de kamer.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    5,8
    Mooi hotel maar voor ons viel het tegen door waterproblemen in het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De tweede ochtend was er geen water, we konden ons niet opfrissen voor het ontbijt. Het ontbijt was één chaos door het waterlek ... Wel jammer, we kregen niet waar we voor betaald hadden.

    Propere kamer, gezellig. Overal dichtbij

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    8,3
    Aangenaam verblijf in mooie stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat er in de lobby/bar geen mogelijkheid was om een kleine versnapering te eten, verder een redelijke keuze aan dranken. Op de dag van vertrek wilden we onze bagage achterlaten en dit kon ook. Toen we de koffers 's avonds gingen ophalen, was de bagagekamer niet op slot. Ook ging er niemand mee ter controle, je kon dus zomaar de bagageruimte in en uit. Deze ruimte was net naast de inkom, dus dit gaf ons geen veilig en aangenaam gevoel.

    We hadden een heel mooie kamer met een fantastisch bed! Het ontbijt was vrij beperkt, maar wel kwaliteitsvol en lekker. Het personeel was steeds vriendelijk.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    9,6
    Bedden zijn heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik moest even wennen aan koffiezetapparaat op kamer maar receptie gebeld en hielpen mij meteen. Kamer aan straatkant beetje rumoerig vanwege verkeer maar is s'nachts minder.

    Alles lopend bereikbaar dus goede locatie. Personeel bijzonder vriendelijk! En natuurlijk fantastisch ontbijt.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2016

    9,2
    prijs meer dan waard voor een 3* hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt was niet denderend. Ontbijten moest in de lobby en de broodjes waren al vrij taai

    Goed bed zeer proper Hotel is ideaal gelegen! +/- 5 min wandelen van het centraal station

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    7,9
    Prima hotel in het centrum van Amsterdam
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen rustige buurt

    Lekker ontbijt en goede locatie!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    9,6
    Zalige bedjes en goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zalige bedjes en goed ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    10
    Top qua locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Top qua locatie! Charmant hotel!!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    8,3
    Gastvrij en fijn
    • Individuele reiziger
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had in de ochtend geen warm water

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    8,3
    Het bed, de kussens en de locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Straatkant - Begane Grond
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het raam dat niet dicht ging

    Het bed, de kussens en de locatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 3 februari 2018

    8,3
    Prima ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Toilet was niet proper

    Prima ligging Vriendelijk ontvangst

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    9,2
    Geweldig weekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 14 januari 2018

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Sfeervolle kamer, goede bedden, royale badkamer, prima ontbijt in de kleine maar gezellige entree. Goede locatie voor het openbaar vervoer

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 12 januari 2018

    10
    fenominaal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    heerlijkontbijt prachtige kamer mt van alles er in

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    8,3
    fijn rustpunt midden in de stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Schoon, goed ontbijt, zeer vriendelijk personeel, behulpzaam midden in de stad en toch kun je er rust vinden. Top

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    7,9
    Prima
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Straatkant - Begane Grond
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kussen vond ik erg naar liggen.

    Lekker dichtbij het station en op loop afstand van het centrum.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    7,5
    Wat we er van verwacht hadden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Straatkant - Begane Grond
    • Verbleef 1 nacht

    De spiegeleitjes bij het ontbijt waren wat uitgedroogd (bainmarie ?) De kamer op GV is wat rumoerig (raamisolatie ?)

    Vriendelijk en vlot onthaal

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    4,6
    Gelukkig kort
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet schoon, stonk naar chemisch luchtverfrisser, smoetsige badkamer.

    Het personeel was vriendelijk

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    9,2
    Zeer mooie kamer, vriendelijk personeel, lekker en...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Zeer mooie kamer, vriendelijk personeel, lekker en gevarieerd ontbijt. Super ligging dicht bij het station en bij de stad.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    7,9
    Zalig bed!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zalig bed! Proper hotel, propere badkamer. Ontbijt was ok, klein buffet.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    8,8
    Zeer mooie verzorgde kamer, lekker ontbijt en vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer mooie verzorgde kamer, lekker ontbijt en vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 april 2017

    5,8
    heerlijk ontbijt en goede locatie
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    slechte geluidsisolatie, kleine kamer

    heerlijk ontbijt en goede locatie

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    8,8
    Geen airco
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 17 februari 2017

    8,3
    Zeer goede ligging
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer goede ligging

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 22 november 2016

    7,5
    Niet bijzonder goed of slecht. Cijfer 7.5
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    - De stoelen in de kamer boden geen enkel comfort. - TV beeldkwaliteit

    Locatie, bed, ontbijt, bediening.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    6,3
    Zeer goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ouderwets, zeer lawaaierig

    Zeer goed ontbijt Ideale lokatie

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    8,8
    Het bed was geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was geweldig. De locatie was ook geweldig, alles was op stapafstand.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2016

    7,5
    Zeer goede locatie. Lekker ontbijt en geweldige bedden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Jammer dat er geen airco op kamers aanwezig was.

    Ontbijt was zeer goed. Zeer goede bedden.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    8,3
    Goed hotel, goede prijs-kwaliteitverhouding, prima lokatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Binnen loopafstand van Amsterdam Centraal Station.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 februari 2016

    6,7
    Het ontbijt was goed en de kamer was top en schoon.
    • Zakenreis
    • Stel

    Maar het personeel was niet klantvriendelijk. Er kon geen goedemorgen vanaf of de vraag of ons verblijf goed was verlopen en of we het naar onze zin hadden gehad in het hotel.

    Het ontbijt was goed en de kamer was top en schoon.

  • Beoordeeld op: 7 februari 2016

    8,3
    Niet al te grote, maar van alle comfort voorziene kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Aanvullen van het ontbijt. Ondanks het respecteren van de uren voor het ontbijt, waren een aantal zaken niet meer voor handen en werden ze ook niet meer aangevuld. Geen personeel toen we in bar iets wensten te drinken.

    Niet al te grote, maar van alle comfort voorziene kamers. Uitstekende ligging (dichtbij Centraal Station en centrum Amsterdam)

  • Beoordeeld op: 4 januari 2016

    7,5
    Mooie kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Heel veel nachtelijk straatlawaai, het leek of het raam openstond. Tikkende verwarming - tikte zelfs als ze uit stond. Bijgevolg weinig geslapen.

    Mooie kamer. Alles was in orde. Comfortabel bed. Goed ontbijt. Dichtbij attracties en shopping.

  • Beoordeeld op: 8 december 2015

    7,9
    Nette kamer met ruime badkamer, goede verduisterende...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Bij aankomst 's avonds stond de verwarming vol aan, waardoor het te warm was voor een slaapkamer.

    Nette kamer met ruime badkamer, goede verduisterende gordijnen. Niet veel last van het drukke verkeer.

  • Beoordeeld op: 16 september 2015

    10
    Top locatie dicht bij centraal station, metro en Jordaan.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer langs straatkant was beetje lawaaierig maar we hebben toch goed geslapen.

    Top locatie dicht bij centraal station, metro en Jordaan. Fietsen te huur waarmee je de stad kan verkennen. Mooie decoratie en lekker ontbijt. Hele goede bedden.

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2015

    7,5
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Badkamer heeft onderhoudsbeurt nodig Bed erg zacht Airco is aan te raden aangezien raam niet open kan i.v.m herrie van stadse leven.

    Ligging Inrichting kamer Lift Kamer schoon

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    7,5
    Centrale ligging en dicht bij centraal station.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    S'nachts geluidsoverlast op kamer op benedenverdieping, de hoger gelegen kamer had hiervan geen hinder.

    Centrale ligging en dicht bij centraal station.

  • Beoordeeld op: 14 januari 2015

    10
    vriendelijk onthaal, ruime aangename kamer, goed ingerichte...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Te kort ;-)

    vriendelijk onthaal, ruime aangename kamer, goed ingerichte badkamer. Heel behulpzaam, bij vragen naar cinema in de buurt kregen we zelfs programatie?

  • Beoordeeld op: 26 mei 2016

    7,9
    Goed ontbijt en mooie kamer
    • Vakantiereis
    • Groep

    Erg warm in de kamer en de ventilator deed het niet

    Goed ontbijt en mooie kamer

  • Beoordeeld op: 3 april 2016

    7,9
    Locatie was super.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hadden een kleine kamer, zeer ongelukkig ingedeeld.

    Locatie was super.

  • Beoordeeld op: 11 maart 2016

    8,3
    Perfecte locatie in het centrum, dicht bij het central...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Perfecte locatie in het centrum, dicht bij het central station

  • Beoordeeld op: 28 februari 2016

    8,8
    Mooi hotel op goede centrale locatie,
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Veel lawaai in de nacht van buiten.

    Mooi hotel op goede centrale locatie,

  • Beoordeeld op: 4 februari 2016

    7,9
    Mooie kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ontbijtbuffet..

    Mooie kamer

  • Beoordeeld op: 12 januari 2016

    7,9
    Lekker centraal gelegen voor datgene wat wij wilde...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Lekker centraal gelegen voor datgene wat wij wilde bezichtigen.

  • Beoordeeld op: 1 januari 2016

    8,8
    Mooie, schone kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooie, schone kamer.

  • Beoordeeld op: 29 december 2015

    7,9
    Schoon en leuk hotel met prima ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt was minimaal en voor koffie en thee moest je betalen.

    Schoon en leuk hotel met prima ligging

  • Beoordeeld op: 26 december 2015

    9,5
    De kamer was top en de bedden zijn zeer goed.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De kamer was top en de bedden zijn zeer goed. Ook was alles goed schoon en het personeel erg vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2015

    7,9
    Centrale locatie, kamer klein, maar netjes
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Centrale locatie, kamer klein, maar netjes

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    5,8
    Vooral de locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Veel lawaai van buitenaf. Wij sliepen beneden. Kleine kamer

    Vooral de locatie

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    6,3
    De ligging, hele nacht lawaai.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De ligging, hele nacht lawaai. Langs drukke straat. Erg warme kamer, geen airco alleen ventilator.

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    7,9
    Goede lokatie, mooi oud gebouw, prima persoonlijke service,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen warm ontbijt

    Goede lokatie, mooi oud gebouw, prima persoonlijke service, mooie inrichting, internet.

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    7,9
    mooi kader
    • Vakantiereis
    • Stel

    badkamer/handdoeken

    mooi kader

  • Beoordeeld op: 6 juni 2015

    7,5
    De ruimte van de kamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Het ontbijt vond ik wat karig en het brood te droog. Niet vers. Koffie zou hele dag gratis moeten zijn.

    De ruimte van de kamer. Voldoende ruimte!

  • Beoordeeld op: 17 april 2015

    8,3
    De inkomhal - ontbijtruimte
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    netheid: veel vingerafdrukken zichtbaar op deuren en lift en stoffig

    De inkomhal - ontbijtruimte

  • Beoordeeld op: 17 maart 2015

    9,6
    Het personeel en de brandende openhaard
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het personeel en de brandende openhaard

  • Beoordeeld op: 1 maart 2015

    7,5
    In het centrum van Adam met een goede...
    • Vakantiereis
    • Stel

    In het centrum van Adam met een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

  • Beoordeeld op: 26 februari 2015

    9,6
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Matras was wat zacht met een kuil

    Vriendelijk personeel. Ontbijt

  • Beoordeeld op: 17 februari 2015

    7,9
    Midden in de stad
    • Vakantiereis
    • Stel

    Midden in de stad

  • Beoordeeld op: 9 februari 2015

    7,5
    Locatie en ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lawaai

    Locatie en ontbijt

  • Beoordeeld op: 11 januari 2015

    7,5
    Prima kamer
    • Individuele reiziger

    Prima kamer

Er zijn ook 27 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 71

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Sint Nicolaas

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: