Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's
  1. Startpagina hotelbeoordelingen
  2. Hotelbeoordelingen Nederland
  3. Hotelbeoordelingen: Gelderland
  4. Hotelbeoordelingen Bussloo
  5. Beoordelingen van Sistazz Bed&Breakfast

Beoordelingen over Sistazz Bed&Breakfast

Zandwal 1, 7383 RP Bussloo, Nederland

#3 van de 3 hotels in Bussloo

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 147 beoordelingen over deze B&B

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 – 75

  • Beoordeeld op: 12 februari 2019

    8,3
    Mooie locatie.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Verlichting buiten bij aankomst. Het was donker en veel regen en buiten geen verlichting.

    Mooie locatie. Goed ontbijt. Alles wat je nodig hebt voor kort verblijf is aanwezig. Gecombineerd met een bezoek aan Thermen Bussloo.

    Verbleven in februari 2019

  • Beoordeeld op: 3 februari 2019

    10
    Heerlijke relaxed verblijf!
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige minpuntje was het formaat van het dekbed.

    De grote van de kamer, de voorzieningen en het ontbijt! Heerlijk dichtbij gelegen aan de thermen in Bussloo, makkelijk te combineren dus!

    Verbleven in februari 2019

  • Beoordeeld op: 6 januari 2019

    2,5
    Schandalig dat je voor een dichte deur staat, gewoon al betaald en wel!
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klantvriendelijkheid, aangegeven in de opmerking dat we bij thermen bussloo waren en dus geen telefoon bij hadden, we zouden inchecken om 23u, mevrouw heeft gebeld rond 23u, dat ze nog 10min zou wachten en dan genoodzaakt was om de deur dicht te doen?? Maar als we dit geweten hadden, waren we voor de sauna in komen checken. Nu hadden we de telefoon in de auto liggen, bij de kassa was het erg druk, zaten we in de auto om 23.15 en waren we rond 23.20 bij de B&B. Schandalig dat men ons dan gewoon voor de deur laten staan!

    Niets wij waren ongeveer 20min later, en is de deur dicht gedaan

    Verbleven in januari 2019

  • Beoordeeld op: 2 januari 2019

    10
    Prima B&B op een mooie en rustige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kan eigenlijk niets bedenken dat voor verbetering in aanmerking kwam. Hou er rekening mee dat je een wat steile strap moet beklimmen om op de kamer te komen.

    Mooie ruime kamer. Prima ontbijt. Hele mooie omgeving. Badkamer met douch en toilet.

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 10 december 2018

    8,3
    Gezellig
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vrijwel alles was in orde. Alleen het toiletpapier was op, maar dat werd ook opgelost.

    Het was netjes. We werden keurig opgevangen, ook was het vrij laat op de avond.

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 6 november 2018

    9,2
    Ontspannen verblijf in ruime kamer met heerlijk ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat er geen uitzicht was door dakramen.

    Heerlijk ontbijt. Ruime kamer. Mooie ligging in recreatiegebied en dicht bij Thermen Bussloo. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 5 november 2018

    7,9
    Grote ruime kamer.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Jammer dat de ramen zo hoog zaten, zo doende konden we niet genieten van het prachtige uitzicht.

    Grote ruime kamer. Heel fijn dat onze hond welkom was!

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 3 november 2018

    8,3
    Prima verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Spijtig is dat er geen WiFi is. Luchtverfrisser was niet aangenaam. Wij houden meer van natuurlijke geuren.

    Vriendelijk ontvangst . Uitgebreid ontbijt .Koffie en thee faciliteiten op de kamer.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2018

    10
    Klantgerichtheid.
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets. Maar als je van reuring houdt moet je hier niet zijn. Er is ook geen wifi maar de 4g dekking is uitstekend

    Klantgerichtheid. Stilte. Heerlijk bed

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2018

    10
    Heerlijk verblijf, vlakbij Thermen Bussloo, een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het dekbed was wel erg smal voor 2 personen, ws een eenpersoons dekbed ;-)

    Vriendelijke ontvangst, uitgebreid ontbijt op de kamer. Kamer was heel schoon en mooi.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 12 september 2018

    9,6
    Absolute aanrader.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer ligt op zolder en de trap naar boven is behoorlijk stijl.

    Service en gastvrijheid, kamer, bedden en badkamer, ontbijt, rust. Eigenlijk alles.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    7,9
    Ideale locatie in combinatie met bezoek aan Thermen Bussloo”
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer was schoon maar de zit/slaapkamer was niet stofvrij. Erg warm omdat je onder het dak slaapt. De dakramen konden wel open maar hier zaten geen horren in dus muggen en vliegen hadden hierdoor vrije toegang!

    Genoten van heerlijk uitgebreid ontbijt op het buitenterras met uitzicht over het meer, we hoorden alleen het geluid van vogels, krekels prachtig! Mooie en rustige ligging, daardoor wel moeilijk te vinden, blij dat we navigatie hadden.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    8,8
    Heerlijk ontspannen genoten van de omgeving en de rust.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dunne hoofdkussens op het bed. Geen bad. De cocktailbar ging om 20.00 dicht, wij kwamen toen net aan en hadden daar wel zin in. Geen deur tussen de badkamer/toilet en de slaapkamer, maar een gordijntje. Ikzelf vind het niet prettig om naar het toilet te gaan terwijl er alleen een gordijntje tussen hangt. Geen uitzicht vanaf de kamer door hoge schuine ramen.

    Ruime kamer. Rustige/mooie omgeving. Aardig/behulpzaam personeel. Vrolijke gezellige mensen die ons een welkom gevoel gaven. Het voelde alsof we thuis waren. Lekker en uitgebreid ontbijt, dat op de kamer werd gebracht, uiteindelijk heerlijk buiten in het zonnetje ontbeten.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    8,8
    Een fantastische ervaring in een al even fatastische lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer had iets schoner kunnen zijn .. er viel iets achter het bed en het stof kwam je tegemoet. Verder enkele vliegen (maar ja het is en blijft een boerderij :-) Verder staat er als welkom een fles prima huiswijn, die bij nadere inspectie 20 euro moest kosten (in de winkel ca 5 a 6 euro). Ik zou dat óf weghalen óf gratis neerzetten!

    De hartelijke ontvangst, de prachtige locatie en de nabijheid van bossen, stilte en rust ... Het bed is van prima kwaliteit, de douche ziet er prachtig uit met veel, heel veel warm water en op de kamer zijn faciliteiten voor koffie en thee. TV staat er ook, alsmede een gezellig zitje. Het ontbijt (je mag zelf kiezen hoe laat ongeveer gebracht wordt) is he-le-maal super, werkelijk alles staat op het dienblad. Wij hebben deze locatie gebruikt nadat we de sauna in Bussloo bezocht hebben (nog geen 10 minuten reizen met de auto). Kortom: een absolute aanrader!!!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    7,5
    De ligging aan een groot recreatiemeer.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen deur tussen toilet en kamer.... geen uitzicht (hoog geplaatste dakramen). Er werd bij het ontbijt niets met dieetwensen gedaan.

    De ligging aan een groot recreatiemeer.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    7,5
    -Vriendelijke mensen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -Bedden werden niet opgemaakt. -Geen haardroger. -Wat stoffig onder bed.

    -Vriendelijke mensen -Lekker mooi gepresenteerd ontbijt -Mooie en praktische ligging -Rustig -Nette badkamer -Goed bed -Grote en mooie kamer (mooier in het echt dan op de fotos) -We vroegen of we het aanwezige badlinnen mochten gebruiken in de nabijgelegen thermen, dit was absoluut geen probleem, wat we geweldig waren gezien we met de motor waren en beperkt waren in onze bagageruimte.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    9,6
    Uitstekende locatie, goede kamer en een top-gastheer.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ventilatie in de kamer, maar het was ook wel erg warm buiten. Airco zou wel lekker zijn. Dat je de hond niet mag uitlaten in de buurt.

    De gastvrijheid en het ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    10
    Zeer goed verzorgd verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik miste mijn eitje bij het ontbijt :)

    Het strand bij het meer en de superluxe cocktailbar en een restaurant op loopafstand van de b&b. De kamer was boven verwachting mooi!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    10
    Perfecte lokatie vlakbij Thermen Bussloo, zeer ruime kamer, hartelijke gastheer en gastvrouw
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, dikke 10 voor deze B&B

    Een aparte lokatie, even goed zoeken. Maar het is de moeite waard. Een zeer ruime kamer, suite-achtig zelfs. Goed uitgerust, ruime badkamer met inloopdouche. De gastheer en gastvrouw zijn uiterst hartelijk en vriendelijk. Het ontbijt wordt op de kamer gebracht (zodat je lekker in de badjassen die klaar hangen aan tafel kunt) en is zéér royaal. Tip: neem ruim de tijd om te ontbijten, het is de moeite meer dan waard ! Wij combineerden het met een dag Thermen Bussloo (nog geen 5 min rijden), maar deze B&B ligt aan het strand Bussloo, dus strand voor er deur. En ook het naaktstrand Bussloo is vlakbij. Kortom: ideale lokatie. Wij komen zeker nog een keer terug hier.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    4,2
    Een herhalingscursus klantvriendelijkheid is nodig
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het ontbijt was pas om 09:00 terwijl ik om 07:30 al weg moest. Ook stond dit niet vermeld op de site van Booking.com. service en een factuur op naam. Voor die prijs mag je wel iets meer verwachten...

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    8,8
    Geweldig mooie locatie, vriendelijke gastheer Emilio en zeker de moeite waard!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niet echt iets wat tegen viel, maar de algemene afwerking van de kamer is niet helemaal op orde. Puntjes op de 'i' missen hier en daar. Wel is het dekbed precies even breed als de box spring. Hiervan mag wel verwacht worden dat deze aan beide zijden ruim over de rand van het bed valt.

    Het ontbijt was heerlijk, vers gebakken croissants en harde broodjes. Heerlijke espresso, verse aardbeien en vruchtenyoghurt. We hebben alleen een gekookt eitje gemist. Mogelijkheid tot zelf koffie/thee zetten is erg prettig.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    9,6
    Schitterende lokatie, een oase van rust, prachtige omgeving, vriendelijk personeel/eigenaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Jammer dat je vanuit de kamer niet kunt genieten van de prachtige omgeving, doordat het een monumentaal pand is mag daar helaas niets aan veranderd worden, je kunt wel van de omgeving genieten d.m.v. een wandeling.

    Heerlijk rustig, fijn bed en het ontbijt was met verse afgebakken broodjes prima in orde. Vriendelijk behulpzaam personeel/eigenaar, wij hebben erg genoten.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    7,9
    Heerlijk genoten
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchekop ja erg klein en omdat er geen deur zit heb je het koud tijdens het douchen. Hadden 2 frisdrank gekregen en kostte €5 zou eerder de prijs iets hoger doen en het als service erbij geven.

    De ruimte van de kamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    10
    Heerlijk om de omgeving van Bussloo te ontdekken
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen shampoo aanwezig en geen afvalbakje bij het koffie zet apparaat. Beetje onhandig koffie zetten met de TV erboven. Maar toch genoten hoor.

    Rustig en mooie kamer op heel korte afstand van Thermen Bussloo. Heerlijk ontbijt op de kamer.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 maart 2018

    8,3
    Gezellig zolder verblijf op bijzondere plek in NL gerund door lieve, ondernemende mensen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    bij aankomst leek de wijnfles met mooie glazen op tafel een leuk welkom (dat wij al eens eerder hadden mogen meemaken) ; echter toen wij later een kaartje omdraaiden bleek de fles wel 19,50euro te kosten...ai

    warm onthaal Ontbijt was heerlijk, uitgebreid, verrassend, leuke presentatie. bed was heel comfortabel, lekker donker en bijzonder stil 's nachts: super! badkamer heerlijk schoon.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    10
    Een aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige locatie, nette en complete moderne kamer, heerlijk ontbijt op de kamer geserveerd en hele leuke eigenaars. Op hele korte afstand van de thermen en het meer is prachtig om langs te lopen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 februari 2018

    9,2
    Prima overnachting bij gastvrije familie. Uitstekend prijs- kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gordijn ipv deur van badkamer/wc naar kamer. Iets meer privacy zou fijn zijn. Geen uitzicht op de prachtige omgeving ivm dakraam.

    Ruime en schone kamer. Veel privacy. Prachtige omgeving.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 23 januari 2018

    6,7
    Prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Dekbed was erg klein, wel extra dekbedden beschikbaar, dus daarmee opgelost en sochtends aangegeven bij de eigenaar. De badkamer is netjes, maar staat in open verbinding met de kamer, alleen een gordijn tussen. Prijs aan de hoge kant tov de vrij basic kamer.

    Prima ontbijt. Aardige ontvangst, werd zelfs nog iets te drinken aangeboden wat we op onze kamer gebracht kregen. Prima bed.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    5,4
    Locatie is geweldig.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ´s Avonds erg donker. Moet uitkijken waar je loopt en slot kun je niet vinden in het donker. Lang leve de zaklamp op de telefoon. Blijkbaar was de verlichting buiten uit. Kamer is wel ruim wat erg prettig is. Afwerking is niet zo best maar niet storend. Wel stoffig onder en achter het bed. Hele nacht niet geslapen doordat de verwarmingsketel geluid bleef maken. En niet een klein beetje maar flink hard. Jammer dat er niet echt een fijne reactie kwam toen we hier een melding van maakte ´s morgens. Als klap op de vuurpijl kwam het ontbijt. Ik weet het niet maar volgens de recensies wat we gelezen hadden zou het goed zijn maar echter bij ons was het toch triest om het maar zachtjes uit te drukken. Gewoon 4 sneetjes brood, 4 plakjes kaas,2 stuks appeltaart en 2 kleine potjes yoghurt. Wat jam en chocopasta. Jammer GEEN lekker vers broodje, GEEN vleeswaren, GEEN gekookt eitje, GEEN vers fruit, GEEN vers sap. Jammer was een echte tegenvaller. Niet echt genoten. Het zijn vriendelijke mensen maar vindt de prijs wat we er voor hebben betaald niet echt waard. Misschien ook wat aan de klachten doen of iemand goed te woord staan en verder vragen. Ook werd er niet gevraagd of alles naar wens was geweest toen we de sleutel inleverden.

    Locatie is geweldig.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    9,2
    perfect!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het uitchecken kon ik niemand vinden om de sleutel bij in te leveren. Uiteindelijk heb ik deze achtergelaten op de trap. We hebben niemand gedag kunnen zeggen

    Mooie, ruime kamer met goeie badkamer. Ontbijt was top!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    6,3
    Voor 89,90 per nacht een te dure kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Op het bed ongestreken lakens met bleekwater vlekken. Bleekwater vlekken in de handdoeken. Bij het ontbijt alleen sap uit een pak, bij de vraag om koffie bleek deze later op de rekening te staan. Koffie/thee hoort toch bij een ontbijt??

    Locatie was leuk

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    9,6
    zeer mooi gelegen B&B direct aan het meer van Bussloo
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    we hadden misschien verwacht dat de bar en het restaurant op benedenverdieping zou open zijn geweest.

    Alles was aanwezig in het ontbijt: brood , kaas hesp confituur, vers fruitsap eitjes yoghurt platte kaas +...

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    8,8
    Heerlijk en voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen verwarming aanwezig maar een klein kacheltje die je aan kan zetten.

    Het ontbijt was voortreffelijk, twee ochtenden afwisselend. Bed was prima, nette badkamer. Vriendelijk eigenaren.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    10
    Heerlijk verblijf gehad
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aangezien wij in het donker aankwamen was het bijna niet te vinden (ligt midden in de bossen) maar na een telefoontje met de eigenaresse meteen opgelost

    Prachtige ruime en zeer schone kamer en badkamer met heerlijk ontbijt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    10
    Heerlijk tot rust komen.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontvangst was heel hartelijk, begeleiding en uitleg over de spullen in de kamer, en een heerlijk uitgebreid ontbijt op de kamer. Kamer is netjes en heel sfeervol ingericht. Voelde echt als thuiskomen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    8,3
    wauw!! Wat een sfeer, gezelligheid en pracht!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was niet echt iets dat tegen viel maar als ik iets zou moeten benoemen zou ik een groter dekbed op het bed doen 😊

    De sfeer rondom de gehele accommodatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    10
    Het was onze eerste B&B ervaring en die ging al onze verwachtingen te boven.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op de kamer was geen uitzicht op mooie omgeving. Was goed mee te leven omdat er buiten de kamer allerlei mogelijkheden waren om te genieten.

    De vriendelijkheid van de gastheer.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    9,2
    Een heerlijk verblijf in een prachtige omgeving!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een prachtige ruime kamer (wel met een trap omhoog). 's Ochtends een heerlijk ontbijt buiten op het terras met een mooi uitzicht over het water. Supervriendelijk en gastvrij personeel. Het was die dag erg mooi weer, dus we hebben nog heerlijk genoten bij de Beach bar!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    2,9
    Gelukkig wel twee dagen heerlijk Wellness in Bussloo. Maar dit hebben we nog nooit meegemaakt.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Alles.

    In plaats van 2 nachten,maar 1 nacht gebleven. Kamer bereikbaar via een steile smalle houten trap,ramen kon je alleen de lucht zien. toilet zonder deur ongeveer naast het bed. Een ijskast met water lekker veilig,toilet artikel was een lege tube tandpasta. twee oude flesjes "douchegel " Besloten de volgende dag na ontbijt te vertrekken. Afijn ook ontbijt laten staan, niet fris alleen jus vers en de appel. En dat voor € 159.00. doodzonde van het geld. Ook het adres Zandwal 1 niet te vinden via nieuwe navigatie.ALLES

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    8,3
    Hele mooie locatie en kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen WiFi.

    Hele mooie kamer op een prachtige locatie. Het ontbijt op de kamer was ook een pluspunt! Vriendelijke en snelle ontvangst. Zeker een aanrader!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juni 2017

    5,8
    matig, wij hebben ons verder prettig vermaakt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    bed was hard. tv kreeg ik niet aan de praat. geen wifi. er was niemand om te vragen waar ik mijn elektrische auto kon insteken. geen rookmelders te vinden in het pand, dus brandveiligheid niet prettig op eerste etage. geen ramen in de kamer, alleen 2 hooggelegen dakramen. Er was wel een gevulde minibar- top, echter geen bier.

    het ontbijt was uitstekend.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 mei 2017

    7,5
    geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    zie boven

    ontbijt was goed,maar had meer gevarieerd mogen zijn,je kreeg yogurt met granen en fruit lekker voor de lief hebber, ik hou van brood,maar dat was er dan niet, of je moest het vragen denk ik. maar al bij al was het goed, kamer waren netjes

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    10
    De B&B ligt op een hele mooie locatie om te wandelen en alles is er tot in de puntjes verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was niet evident dat er geen deur in de badkamer stond, een plooideur was voldoende geweest.

    Het onthaal, de grote kamer en vriendelijke bediening. Alles top.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    6,7
    Mooie kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vrij moeilijk te vinden in het donker. Zeker als het restaurant en de beachbar nog niet open zijn. Ontbijt wordt op de kamer gebracht. Goed het uur afspreken, bij ons was er een misverstand.

    Mooie kamer. Vooral geschikt voor bruidspaar dat blijft slapen na het trouwfeest in het restaurant.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 april 2017

    9,2
    Fijn ontbijt op bed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen deur in de badkamer, kan voor sommigen hinderlijk zijn.

    Fijn ontbijt op bed! Lieve gastvrouw en man. Leuke omgeving. Goed te combineren met de sauna in de buurt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 12 maart 2017

    6,3
    tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    een afscheiding voor de badkamer zeker voor de toilet...niet fijn dat deze geheel open in verbinding staat met de slaapkamer. het ontbijt vonden wij zeer matig...roomboter uit de koelkast was niet te smeren. totaal ontbijt had met kleine aanpassingen veel beter gekund.

    de locatie was mooi...de hoeve staat prachtig aan meer van bussloo

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 9 maart 2017

    9,2
    Lieve gastvrouw, prachtige accommodatie maar ontbijt kon beter/anders
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed/matras wiebelt en bij het ontbijt vond ik het brood vrij karig. p.p.2 kleine geroosterde boterhammetjes en een plakje roggebrood. Geen gekookt eitje helaas. Een smorgens zit ik niet te wachten op een petit four en een koekje

    De grote kamer een het mooie sanitair. De ligging is ook mooi.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    7,5
    Goed verblijf in B&B vlakbij Thermen Bussloo
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    's Avonds in donker moeilijk te vinden zonder navigatie. Betere verlichting op de toegangsweg is door de eigenaar al aangekaart bij de gemeente.

    Het ontbijt was uitstekend. Brood en ruim beleg. Yoghurt met muesli. Fruit thee koffie en twee zelf gebakken appeltaartpunten.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 9 februari 2019

    10
    Geweldig voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets groter dekbed

    De gastvrijheid en het overheerlijke ontbijt op de kamer

    Verbleven in februari 2019

  • Beoordeeld op: 5 februari 2019

    8,8
    Ontbijt was heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was heerlijk.

    Verbleven in februari 2019

  • Beoordeeld op: 4 februari 2019

    9,6
    Het bed
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het bed

    Verbleven in februari 2019

  • Beoordeeld op: 18 januari 2019

    7,9
    Fijn en rustig verblijf voor goede prijs
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dekbed wat aan de kleine kant

    Vriendelijkheid, ruime slaapkamer en goed bed

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 18 januari 2019

    9,2
    Mooie lokatie en ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te klein dekbed in verhouding voor het grote bed

    Mooie lokatie en ruime kamer

    Verbleven in januari 2019

  • Beoordeeld op: 14 januari 2019

    10
    Super te combineren met Thermen Bussloo
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De bijzonder mooie én gunstige ligging in combinatie met een bezoek aan Thermen Bussloo.

    Verbleven in januari 2019

  • Beoordeeld op: 7 januari 2019

    9,6
    Heel fijn!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was voor mij wat te hard. Een topmatrasje erop zou het perfect maken!

    Mooie ruime kamer met moderne badkamer. Goeie locatie.

    Verbleven in januari 2019

  • Beoordeeld op: 26 december 2018

    7,5
    de stranden wel gezien, maar was het weer niet naar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de stranden wel gezien, maar was het weer niet naar. mooie ruime kamer met eigen badkamer.

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 20 december 2018

    9,6
    Heerlijk rustige locatie, super sfeervol ingericht, lekker ontbijtje, vriendelijk personee. Helemaal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg dunne kussens om op te slaprn maar das persoonlijk.

    Zeer sfeervol ingericht!

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 24 november 2018

    7,5
    heel goed
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    heel goed

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 10 november 2018

    10
    Ontbijt, roomservice
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ontbijt, roomservice

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 9 november 2018

    9,2
    Uitzonderlijke locatie en waar voor je geld
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er is geen WiFi. Verwarming is beperkt.

    Uitzonderlijke locatie! Heel vriendelijke, behulpzame en gastvrije eigenaars. Prachtige en gezellige kamer.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 5 november 2018

    9,2
    Fantastische locatie!
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen badkamer deur maar gordijn. Matige waterstraal onder de douche.

    Fantastische locatie! Hele mooie kamer en een heerlijk ontbijt.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2018

    9,2
    Mooie locatie, vriendelijke ontvangst en heerlijk ontbijt. Voor deze prijs ecbt een mooi verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was ok, niet perfect.

    Ontvangst was zeer hartelijk. Ontbijt was heerlijk!

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    10
    Fantastisch verblijf! Hier kan de rest nog wat van leren!
    • Reizigers met vrienden
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets viel ons tegen

    De locatie en gastvrijheid was perfect. En dan heb ik het eten nog niet eens genoemd!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    8,8
    Prima verblijf!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima verblijf! Erg mooie locatie en het ontbijt was heerlijk!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    9,2
    Mooie B en B in een prachtige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Super mooie locatie en accommodatie, heerlijk ontbijt en vriendelijk ontvangst. Heerlijk om hier een nachtje te mogen vertoeven.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    10
    Het ontbijt was subliem!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een hor in de ramen zou met dit weer een perfecte aanvulling zijn tegen de muggen.

    Het ontbijt was subliem! Heerlijk, maar voornamelijk in overvloed!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    10
    Zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    Kamer was prima en zeer comfortabel !

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    10
    Super
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Prachtige ruime kamer. Zeer schoon heerlijke omgeving

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    9,2
    Super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koelkastje zou heel fijn zijn

    Prachtigelocatie, zalig ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    9,6
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is aangenamer als er een deur zit in de wc in plaats van een gordijn.

    Bed en breakfast

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    9,6
    Geweldig ontbijt, op de kamer gebracht.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geweldig ontbijt, op de kamer gebracht. Mooie grote kamer en goede sanitaire voorzieningen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    9,6
    Rust en ruimte.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets.

    Schoon en vriendelijke eigenaren en medewerkers.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    7,9
    Overal was het leuk en de mensen waren heel vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer kon wel een opknapbeurtje gebruiken

    Het ontbijt en de omgeving

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    8,8
    We hebben het heerlijk gehadt en zeer mooie locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijke eigenaars ,ontbijt was meer dan genoeg en heerlijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    8,8
    Helemaal top
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Na prijs helemaal prima hele

    Ontbijt super goed

    Verbleven in april 2018

Resultaat 1 – 75

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!