Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Bilderberg Hotel 't Speulderbos 4-sterren

Speulderbosweg 54, 3886 AP Garderen, Nederland

#5 van de 6 hotels in Garderen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 412 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 1 november 2018

    7,9
    Prima
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wifi bleek niet zelf in te stellen. De receptie heeft dit uiteindelijk voor me geregeld. De dag daarop bleek de wifi-verbinding weer te zijn verdwenen.

    De rust en natuur

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2018

    8,8
    Heerlijk ontspannen in een fantastische omgeving. Echt quality time!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Voor de prijs die wordt gevraagd voor de kamers mogen er wel koffie/thee faciliteiten op de kamer zijn. Er zit ook een plank die je kunt verschuiven met een stekker, maar er is geen koffie/thee. Zou echt iets toevoegen, zeker omdat de locatie zich leent voor een meerdaags verblijf. Het ontbijt is vrij prijzig, maar wel uitgebreid. Als er geen a la carte is, maar alleen Food Court, dan moet dit wel bij de tafelreservering worden vermeld. Wij hoorde het pas toen we aan tafel zaten en vonden 37,50 pp veel te duur voor eigenlijk gewoon een buffet en de kwaliteit niet bijzonder van de al klaargemaakte gerechten. De verse vlees en vis was heerlijk. De reden ervoor dat de keuken onderbezet is, is niet echt professioneel. Voer dan gewoon een kleinere kaart voor dit soort avonden, maar belangrijker, communiceer het naar de gasten. Bij ons op de kamers lag niets van informatie over het hotel of de omgeving. Zou wel fijn zijn.

    kamers mooi opgeknapt en goed ingericht. Ligging tov het bos fantastisch. Leuke restaurants in de omgeving (Gasterij Zondag in Garderen en "t Zuiderbosch in Voorthuizen). Zalig wild gegeten. Fijn dat er gezwommen kan worden. Lekkere koffie in de bar (niet bij het ontbijt). Fijn dat er nu een oplaadpaal is. De wandeling met de boswachter was echt heel leuk, vonden zelfs onze kinderen van 14 en 17! Klimbos Garderen is ook fantastisch voor grotere kinderen.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2018

    8,8
    locatie hotel, vriendelijkheid personeel, meeste faciliteiten
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    uitzicht kamer, service van personeel (duurde vaak lang voordat er iemand naar het terras kwam om bestelling op te nemen)

    locatie hotel, vriendelijkheid personeel, meeste faciliteiten

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2018

    7,5
    Hotel ligt geweldig in de natuur, top. Maar geef meer aandacht aan keuken en accommodatie.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Veel dingen op de kamer konden beter. Bedden lagen door. Hangkastje veel te kort, kleding hangt dubbel. Koffie en thee service is er, maar waar kan je de waterkoker aansluiten ? Geen stopcontact bij bureau, dus moest het maar op de vloer, lastig ! Geen stopcontact in badkamer. Lastig voor dames die toch wel elektrische apparaatjes gebruiken in de badkamer. Het buffet in het restaurant ad € 37,50 p.p. viel erg tegen. Is zeker die prijs niet waard. Ter plaatse er over geklaagd bij het bedienend personeel en daarna korting gekregen. Maar liever hadden we lekker gegeten zonder korting.

    Wij hebben er niet ontbeten. Dat doen we nauwelijks en om voor een broodje en een kop thee € 17,50 te betalen is wel erg veel.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2018

    6,3
    Mooi gelegennin bet groen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje sleets, het interieur mag wel een update krijgen. Grote donkere parkeerplaats zonder laadpunt voor electrische auto’s.

    Mooi gelegennin bet groen.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2018

    9,0
    Het was een relaxt verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Meer variatie in theesoorten bij t ontbijt zou fijn zijn . De prijs van de foodcourt was pittig.

    De kamers prima, heerlijk bed en heerlijk rustigeomgeving

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 28 september 2018

    6,7
    Heerlijk genoten met mooi weer.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De koffie servering tijdens ontbijt en theewater was koud. Zet een machine neer die ook voor de vergaderzalen staat en dan gaat het een stuk beter. Ook de prijs van ontbijt 17,50 pp en de hond 25 euro per dag is hoog. Ook als je een kamer wilt die mogelijkheid heeft om direct naar buiten te kunnen (in geval van hond) "aangeven", kost dan ook weer 20€ p/d. Verder: Voor twee dagen rekent je af bij Booking.com 165 € en dan komt er voor nog ruim 120€ bij voor ontbijt en hond en toeristen belasting.

    Omgeving en de rust aardig personeel.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 22 september 2018

    9,6
    locatie (midden in het bos) , kamer (luxe kamer met terras),...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    geluidsisolatie tussen kamers onderling (met name de verdiepingsvloer is onvoldoende) Het gebouw is aan een renovatie en een verduurzaming van de buitenschil toe.

    locatie (midden in het bos) , kamer (luxe kamer met terras), ontbijt (zeer compleet), restaurant (voortreffelijk eten maar weinig keuze), vriendelijk personeel, uitstekende parkeergelegenheid, afgesloten rijwielberging.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    8,3
    prima hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorige kamers, kon er slecht van slapen (ben een lichte slaper). Twee spinnenwebben (toilet en slaapdeel) en zilvervisjes in de badkamer.

    Mooie omgeving. Geweldig lief personeel! Warm en hartelijk. Tevens een upgrade gekregen. Eten was goed verzorgd en speciale dieetwensen waren geen enkels probleem!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    5,8
    Goede ligging, kamers vallen tegen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Donkere, kleine kamers. Dit geldt ook voor kamers van het type "deluxe". De balkons op de benedenverdieping zijn donker en eigenlijk onbruikbaar. Voor deze prijsklasse vallen de kamers erg tegen.

    Vriendelijk personeel, goede ligging.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    8,3
    Redelijk goed bevallen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Hebben in het restaurant gedineerd,wat niet echt een genoegen was,groenten waren geblancheerd i.p.v. bite gaar.

    Ontbijt uitstekend,badkamer aan de kleine kant,kamer prima,hal receptie en grand café niet gezellig

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    8,8
    Ondanks minpunten foch prettig verblijf gehad.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    zie boven

    Kamer met terras prima. Minpunten geen stopcontact voor elektr. waterkokertje, en veel te dik en zwaar dekbed voor hete zomernachten. In de doucheruimte geen muurstang om je aan vast te houden Vloer glad, geen douche matje. Geen sanitaire zakjes, ook geen doos tissues. --- Bij ontbijt geen broodbeleg voor vegetariërs. ---Diner wel smakelijk maar lang niet de aanbevolen 150 gr. groente. ---Personeel bijzonder vriendelijk. Een plattegrond van de omstreken zou bij inchecken klaar moeten liggen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    8,3
    Het ontbijt was super , ruime keuze .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Wanneer je een hond meebrengt is de prijs echt te veel !

    Het ontbijt was super , ruime keuze . De kamer was vernieuwd , er was geen ligbad maar de ruime inloopdouche was meer dan voldoende . Alles zeer netjes , dagelijks werd de kamer gepoetst .

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    7,1
    De omgeving is prachtig, dus al met al hebben wij ons wel vermaakt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het diner. De tapas avond was redelijk maar het barbecue buffet was ronduit slecht. Omdat wij eerst om half acht gingen eten ( de bb was tot negen uur) waren veel dingen er niet meer, m.n. het vlees vonden wij slecht. E.e.a zeker gezien de prijs.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    7,5
    De hartelijke ontvangst, de ligging, de faciliteiten (zwbad,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bediening op terras minimaal en prijs/kwaliteit van het ontbijt.

    De hartelijke ontvangst, de ligging, de faciliteiten (zwbad, sauna, fietsverhuur) en de schone, moderne kamer met airco.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    5,4
    Locatie naast bos uitstekend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Echt zeer inadequaat personeel vooral op terras; rustig 45 minuten wachten op drankje. Verder een jaren 70 uitstraling. Max 3 sterren waard. Niet Bilderberg waardig.

    Locatie naast bos uitstekend

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    8,8
    Heerlijk verblijf voor een paar dagjes weg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Bediening op het terras had zeker beter/sneller gekund.

    Prachtige ligging om natuur te verkennen. Prima uitgebreid ontbijt. Uitstekende ontvangst bij receptie.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    7,9
    Rustige locatie in gezellig Veluws dorp.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Gehorigheid kamers, duur ontbijt, redelijk dure prijzen in het algemeen.

    Mooie nieuwe kamers, fijne rustige locatie, gezellig terras buiten om iets te drinken, leuke plaatsen tussendoor om gezellig even een boek te lezen, ook buiten.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    7,5
    HEERLIJK!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    de keuken

    Een echt hele fijne kamer met een lekker terrasje. Vriendelijk en erg prettig hotel midden in het bos. De keuken is redelijk, maar niet top.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    10
    zeer mooie locatie, mooie verzorgde kamers, vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    het ontbijt, voor €17.50 verwacht ik toch iets meer van het ontbijt, er waren geen koffiekoekjes bijv .

    zeer mooie locatie, mooie verzorgde kamers, vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    9,6
    Het waren fijne dagen en hebben heerlijk geslapen.Een fijne ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Stoeltjes buiten zitten iets minder als je rugklachten hebt.

    De kamer was mooi en heerlijke bedden. Fijne stoelen om op te zitten en een fijn balkonnetje.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    7,9
    Huwelijksnacht
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te kort geboekt.

    Het personeel is super en is snel als het moet met een oplossing. Extra plus punt voor de nacht receptie. Onze kamer was dubbel geboekt en hij heeft om 01:45 in 5 min een andere kamer geregeld. Het hotel zelf is ook netjes en zucht rust uit.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    7,5
    Prijs kwaliteit klopte niet
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Zeer duur ontbijt. Maar wel kompleet en lekker. Al vele jaren gelogeerd in de Veluwe. Alle hotels waren met ontbijt inclusief. Booking met één dag later verschoven. Meerprijs €30! Eindafrekening bar uiteindelijk voor drank >> 2x flesje water 75cc + 2 x glas rode wijn = €30 betaald! Eerste dag: 3 gangen menu €37,5 pp . Voorgerecht: glazige roze garnalen ipv grijze. Hoofdgerecht: Eén eetlepeltje pureé petatjes en één stangetje groeten en een te doorbakken tournados Derde dag: €32,5 Zelfbediening met koud buffet en barbeque Heel lekker. Alles samengevat voor mij de duurste 4-daagse ooit inde Veluwe.

    De omgeving en ligging was uitstekend. Hotel mooi en met alle comfort. Prijs kamer per nacht te duur maar nog aanvaardbaar. Fietsarrangement? Beschikbare fietsroutes met knooppunten uitstekend.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    8,3
    Prettig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mijn kamer was mooi maar aan de kleine kant. Het bed lag prima, mooie douchegelegenheid. Ontbijt met smakelijke soorten brood en filterkoffie maar wel prijzig. Hotel ligt in mooie omgeving.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    8,8
    mooi hotel op prachtige locatie. pas op voor extra kosten
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    prijs voor drie uur fietshuur in de avond voor 15 euro vond ik duur. De kosten voor de taxi op zondagmorgen naar station Putten (29 EURO voor kwartiertje rijden) vond ik absurd hoog.

    opgehaald door shuttle bus van hotel bij station Putten, hele vriendelijke ontvangst, mooie locatie, mooie ruime kamer

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    9,2
    heerlijk verblijf in de natuur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Door onderbezetting duurde het een beetje lang voordat de bestelling op het terras opgenomen werd.

    Heerlijk uitgebreid ontbijt. Een espresso automaat in de ontbijtzaal is een aanrader. Mooie locatie, vriendelijk personeel. Mooie, schone,moderne kamer. De volgende keer kamer met terras boeken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    6,3
    Het weer was geweldig. Na bijna 100 km gefietst te hebben geen plaats voor diner. Dag 1 was her dine
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    B.v sinaasappel sap was bijna gewoon water . De roereieren waren nog erg nat. Op de tafeltjes stond geen peper en zout. En dit alles voor 17,50 pp

    Het ontbijt was veel te duur voor wat je kreeg. Prijs kwaliteit was beneden de maat.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    8,3
    Goed hotel op een mooie locatie, voor een redelijke prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt en diner aan de dure kant voor wat er geboden wordt. Koffie kan beter. Interieur is op enkele plaatsen aan vervanging toe.

    Locatie is goed, veel mogelijkheden voor een sportief verblijf met zwembad, squashbaan, tennisbaan en wandelen en fietsen in de mooie omgeving.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    8,3
    Super met een hond!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele hotel wat gedateerd en een ongezellig (ontbijt)restaurant. Onze kamer op de begane grond was leuk ingericht met Rivièra Maison spulletjes maar het bleef een gedateerde donkere kamer. Douchen in bad waarvan het emaille afbladderde. Geen horren aanwezig en ook geen airco dus slapen in een erg warme kamer.

    Zeer mooi gelegen hotel, je loopt direct het mooie bos in. Goede bedden. Zeer hond vriendelijk dat was erg fijn. Personeel erg vriendelijk. Prima uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    7,9
    Fijn hotel, vriendelijk personeel en heerlijk ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was een beetje donker en het bed was niet erg comfortabel.

    Mooi hotel: rustige locatie aan de rand van het bos, fijne kamers (mooi ingericht, schoon), lekker uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 maart 2018

    8,8
    Mijn verblijf was erg ontspannend en als een mini-vakantie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De communicatie onderling bij de receptie is niet optimaal.

    De hotelkamer beviel het meest. Heerlijk ruim en mooi. Daarnaast fijn om van het zwembad en sauna gebruik te kunnen maken.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    7,1
    Een mooie driedaagse in een prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Zeker de faciliteiten van de welness waren niet in orde. Geen ligstoelen of verzorgde ruimtes. Een verouderd geheel dat ook totaal niet uitnodigend was. Spijtig. We hebben in het hotel 's avonds een menu gegeten en dit is echter totaal geen aanrader . Prijs en kwaliteit lagen totaal uit elkaar.

    Het hotel was heel netjes en verzorgd maar het is geen 'warm of gezellig' hotel. Het ontbijt en de kamer waren goed in orde . Goed bed en verzorgd geheel. Zeer vriendelijk personeel .

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    7,5
    Beetje oudbollig hotel met frisse kamers, vriendelijk personeel, gelegen in een prachtige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het tapas diner had een zeer hoog kant-en-klaar gehalte. Bilderberg onwaardig! We werden ongevraagd gewekt door de schoonmaakster omdat zij waarschijnlijk haar ronde wilde afmaken. Dit hebben wij als storend ervaren.

    Prachtige locatie. Heerlijk rustig.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 2 februari 2018

    7,9
    Fijn relaxed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is niet handige dat ze de kachel naast het toilet hebben hangen waardoor als je niet oppast zo iets verbrand. En de kussens zijn toch wel erg zacht ondanks als je vraagt om stevige kussens.

    De rust , als je even niets wilt dan is dit hotel een aanrader. Verwarmd zwembad, goede bedden.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 januari 2018

    8,3
    Mooi, prima hotel. Gunstige ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers waren nogal gehorig

    Mooie gerenoveerde kamer met heerlijke bedden, mooie doucheruimte. Zeer vriendelijke medewerkers. Goede keuken en prima ontbijt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 januari 2018

    7,5
    Heerlijk relaxed
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden ons hondje mee en vorige keer dat wij hier waren lag er voor de hond een kleedje om te slapen en een versnapering en deze keer niet en dat vond ik jammer. Gelukkig had ik haar eigen kleedje meegenomen.

    Het ontbijt en de omgeving

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 14 januari 2018

    9,6
    Heerlijke overnachting bij het bos
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Deluxe kamer was modern en luxe maar niet heel groot

    Zeer vriendelijk personeel Uitstekend diner (3 gangen chef menu) Goed ontbijt Prachtige locatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 12 januari 2018

    8,3
    Het hotel heeft heel leuk ingerichte huiselijke kamers en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het diner in het Grand Café werd ons verteld dat de Bilderburger uitverkocht was. Dat kan gebeuren dus we kozen voor een hoofdgerecht van de menukaart. Dat gerecht bleek erg klein voor de gerekende prijs. Toen wij klaar waren met eten werden er bij de tafel naast ons, bij mensen die later besteld hadden, vier burgers geserveerd. Bij navraag vertelde de serveerster dat die mensen de burgers hadden gereserveerd. Dat hadden wij nog nooit gehoord; een restaurant waar je vooraf een simpele hamburger moet bestellen. Later bleek het om een arrangement te gaan. Dat had ons beter gelijk verteld kunnen worden!

    Het hotel heeft heel leuk ingerichte huiselijke kamers en aan de achterzijde van het bos wandel je zo het bos in (met de hond).

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    4,6
    Zeer teleurstellend verblijf.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kleine kamer (12m2). Hete kamer. Niet instelbare temperatuur. Zeer zacht hoofdkussen. Spartaans ingericht: bed/tv en inloopdouche. Niet eens een plastic bekertje op de badkamer. Na een hele dag beurs mededeling dat restaurant vanwege een cursus helemaal vol zit. Dan nog maar even naar een eetgelegenheid in Garderen gaan zoeken. Slecht!

    Net hotel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    9,2
    Heerlijk.
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zie boven. Ontbijt niet inclusief dus.

    Alles uitstekend. Goed ontbijt wat bij verrassing nabelast werd omdat dat niet in de kamerprijs was opgenomen. En je moet toch even ontbijten voordat je vertrekt.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    8,3
    Fijn hotel als uitvalsbasis voor fietsen of wandelen in de omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt duur, kamers gerenoveerd maar hotel beetje oud, baliepersoneel vriendelijk, bediening horeca onvoldoende

    kamer comfortabel, mooie omgeving, zwembad en faciliteiten

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    7,1
    Uitstekende prijs kwaliteit voor een overnachting
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gebruikte tafels in de “ontbijtzaal” werden niet opgeruimd wat resulteerde in een ongezellige, slordige, niet uitnodigende plek. Heb dus ook geen gebruik gemaakt van het ontbijt. Het is erg gehorig, rondrennende kinderen op de gang, dichtslaande deuren, andere gasten die over de gang lopen. Je hoeft geen wekker te zetten!

    Prima kamer, goed bed! Ik heb alleen overnacht en verder geen gebruik gemaakt van de faciliteiten

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    8,8
    Goed hotel en kamers
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat we in de avond niet bij het hotel konden eten was vol. Ik vind als je zoveel kamers hebt je wel de gasten een diner aan moet kunnen bieden.

    Kamers waren goed mooie badkamer

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    9,2
    Gezellige, rustgevende korte vakantie gehad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    kamer was wat klein en een tweepersoonsbed is voor twee vriendinnen niet zo heel erg prettig.

    heerlijk en zeer uitgebreid ontbijt. Wel elke dag dezelfde keuze!! zwembad wat ruime openingstijden heeft. Overal gezellige zitjes binnen. Prachtig wandelbos direct achter het hotel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    7,1
    goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    het ontbijt. het was goed maar niet echt heel uitgebreid. had voor € 17.50 p.p. wel wat meer verwacht. kamer: klein toilet, schoonmaak: was goed, maar mogen ook wel een keer de plafonds e.d. meenemen ivm spinnenwebben.

    de goede bedden, aardig personeel. goede service.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    7,5
    Fijn, maar biedt wel de juiste kamers aan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op de foto's leek het alsof je een enorme kamer zou krijgen. Vervolgens krijg je een heel andere kamer die helemaal volgepropt staat met meubels. (Stoelen die net passen waardoor ze tegen het bed aan staan) verder is het vrij gehorig en kun je alles verstaan wat de andere gasten zeiden

    Erg schoon en vriendelijk personeel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    9,6
    Dit hotel staat zeker weer op ons verlanglijst.
    • Stel
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enige was het felle licht van de wekker maar die kan men uit schakelen, probleem opgelost.

    Mooie kamer, zeer ruim, ontbijt was uitstekend, personeel was zeer vriendelijk. Heel jammer dat we op doorreis waren, verblijf van 1 nacht was veel te kort.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    9,2
    Heerlijk verblijf op een mooie locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De prijs-kwaliteit verhouding van het eten/drinken in het restaurant in niet in verhouding. De deuren van de kamers zijn alleen met grof geweld dicht te trekken, dus in de avonden kan dit vervelend zijn voor andere gasten. Het terrasje voor de kamer was een beetje treurig en was niet in verhouding met de inrichting in de kamer. Een koelkastje op de kamer zou prettig zijn. Naast het toilet hangt de radiator. En als je geen maat 36 hebt, dan kun je alleen scheef op het toliet zitten omdat de radiator zo is geplaatst dat je niet recht op het toilet kunt zitten.

    Goede en ruime bedden, zeer schone kamer, vriendelijk en behulpzaam personeel, mooie locatie, lekker terras, vlakbij bos en andere mooie locaties, goede uitvalsbasis.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    9,2
    Keurig hotel op bosrijke locatie met zeer vriendelijke staf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een waterkoker op de kamer zou fijn zijn geweest. Dekbedden waren erg dik en warm voor de zomer. Matrassen waren erg hard.

    Bijzonder rustig hotel met vriendelijk personeel. Uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    7,1
    Goed verblijf voor een paar nachten.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt kon uitgebreider voor die extra prijs ( zit niet inbegerepen bij kamer ) niet veel keuze en eenvoudig. Wat er was was wel ok. Geen bad in badkamer. Toegang naar hotel via een smal straatje.

    Prima kamer, bed is goed, badkamer niet groot maar functioneel. Regendouche en gewone douche, flinke straal water. Gratis kluis. Alles ziet er netjes en schoon uit. Leuk terras buiten.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    7,1
    Het verblijf was Oke het eten bar slecht.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het diner ala carte viel erg tegen. Een taai stuk vlees wat ik medium gebakken had gevraagd. het eten duurde heel erg lang. Een mini voorgerecht en stokbrood zonder boter vooraf. Prijs qualiteit een dikke onvoldoende ! Geen aardappels of frietjes en groente maar slechts enkele vormen van vloeibare puree met wat smaak.

    De kamer was goed! Schoon netjes en groot genoeg.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    7,1
    prima verblijf, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er waren geen kussen buiten op de stoelen omdat de weersvoorspelling niet goed was. Er waren niet genoeg elektrische fietsen te huur.

    ontbijt en lunch waren goed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    7,1
    Een fijne douche, schone kamer en warm welkom voor de hond.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt had ik beter verwacht (vers fruit ontbrak, de scrambled eggs hebben we lekkerder gehad, de sinaasappelsap was niet vers en ook niet van een beter merk).

    Een fijne douche, schone kamer en warm welkom voor de hond.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    6,7
    slaap er maar blijf van het restaurant weg.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    we hebben on-ge-lo-fe-lijk slecht gegeten in het hotel. bijna iets voor een komisch programma. we kregen vreemd genoeg geen tafel met tafelkleed zoals de anderen. info over de kaart kon niemand geven. proficiat voor diegene die de beschrijving van de gerechten maakt. als je het leest denk je echt nog dat het goed gaat zijn. we hebben het hele menu doorworsteld. niks heeft smaak. alle details in de beschrijving gaan over een paar druppeltjes voor de kleur, of wat kruimeltjes voor de structuur, echt eens iets lekker op je bord, kreeg je niet een grote teleurstelling. geef iets simpel wat je kàn maken jongens!

    het hotel was in orde, de kamers comfortabel genoeg. zwembad is fijn.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    6,3
    viel erg tegen, doodvermoeid naar huis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers waren te warm en het dekbed was een winterdekbed veel te warm, we konden erdoor niet goed slapen. ook veel overlast van georganiseerde uitjes voor het hotel. dit gaf heel veel geluidsoverlast. zeker geen rustige locatie. We vonden de prijs van het ontbijt 35 voor 2 personen absurd hoog

    De vriendelijkheid van het personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    8,8
    Wandelen en goed slapen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Thee waterkoker zou wel leuk zijn geweest

    Eigenlijk alleen sleeping gedaan. S'avonds erin,slapen,vroeg eruit. Faciliteiten niet gebruikt. Slaapplaats 100m van begin wandelroute. Direkt in der mood!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    8,8
    Kamers waren netjes en schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was prima, maar wel duur. Wij hebben dit niet elke ochtend gedaan.

    Kamers waren netjes en schoon. Hotel ligt in een mooie omgeving. Behulpzaam personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    7,1
    Prima voor een nachtje, vooral voor de omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het 'live-cooking' buffet viel wat tegen. Het warme deel van het buffet was niet altijd even warm en vrij eenvoudig. Helaas waren de reguliere kaart en de tapas, die er wel goed uit zagen, niet beschikbaar op zaterdag. De kamer was erg warm en de airco was vrij lawaaierig waardoor we niet echt een heel ontspannen nacht hebben gehad.

    Locatie is geweldig, midden in de bossen van de Veluwe. Prima uitvalslocatie om te gaan wandelen of fietsen en lekker buiten te zijn. Goede ontvangst en vriendelijk personeel bij de receptie, goede tips gekregen voor leuke dingen in de buurt van het hotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    7,1
    Wakker worden met onverwachte kosten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik moest toen ik wegging nog even een extra 12 euro betalen voor gemeente belasting. Dat kan toch niet? Stel je voor dat je uit het vliegtuig komt en je moet nog even luchthaven belasting betalen. Of dat je bij de uitgang van de supermarkt nog even de BTW wordt opgeteld. Er stond nergens vermeld dat dit in rekening gebracht zou worden.

    Het bed was goed. De sauna met zwembed was ook ok.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    7,1
    De omgeving is geweldig en rustgevend.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Op de site staat dat huisdieren zijn toegestaan, maar als je het restaurant in wil om te eten mag de hond niet mee. De mensen met een hond moeten dus ergens anders gaan eten of op hun hotelkamer eten. Wij hebben ons 27 jarig huwelijk in de lobby gevierd, afgescheiden van alle andere gasten omdat wij een hond bij ons hadden. Als wij dit vantevoren hadden geweten hadden wij absoluut niet dit hotel geboekt. Wij hadden speciaal dit hotel geboekt omdat het een bosrijke omgeving heeft en omdat er huisdieren zijn toegestaan. Zij hadden op de site moeten vermelden dat honden wel in het hotel zijn toegestaan maar niet in het restaurant. Of hier sprake is van opzet weet ik niet, maar ik denk dat zij dan een hele grote groep mensen niet meer in hun hotel zullen krijgen. Uiteindelijk heb ik het voor elkaar gekregen dat alle mensen met een hond in het grand cafe mogen dineren en ontbijten. Nou, dat is in ieder geval beter dan in de lobby. Mijn dochter had een grand dessert geregeld, maar na bijna 1 3/4 uur kwam er een bord met alleen een tekst erop, maar geen grand dessert. Is de dag dat we vertrokken gecompenseerd met een ijstaart, die niet in rekening werd gebracht. Wel heel aardig, maar op het moment dat het belangrijk was, was er niets. Het hoofdgerecht was koud omdat het te lang had gestaan. Dit omdat wij natuurlijk afgescheiden zaten van het restaurant. Deze herinnering neem ik voor altijd mee, dat mijn 27 jarig huwelijksfeest een domper was. Er was niet genoeg te kiezen op de kaart. 1 vlees gerecht 1 vis gerecht 1 vegetarisch gerecht Voor zo'n luxe hotel vind ik het wat summier. Het toilet in de badkamer is zo dicht tegen de radiator aan geplaatst dat je met je benen tegen de radiator aankomt. Als hij aanstaat verbrand je je benen en je kunt bijna niet afvegen omdat er geen ruimte is om je arm naar achteren te doen. Er is geen stang waar je de douchekop in kunt vastzetten. Je kunt jezelf niet inzepen en een douchekop vasthouden tegelijk.

    De omgeving is geweldig en rustgevend. De bedden zijn heerlijk om in te slapen met traagschuim matrassen. De Riviera Maison inrichting was prachtig.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    10
    Goed ontbijt, goede bedden, schoon, geen herrie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Luxe probleem: geen gerookte zalm bij het ontbijt. Hotel van dit kaliber zou dat kunnen toevoegen zonder bijbetaling.....ik vroeg, ik kreeg pas toen ik zei "ook niet met bijbetaling"? Kosten...7,50. Dat maakt het prijzige ontbijt weer wat prijziger. Verder geen andere tegenvallers dus het valt mee ;)

    Goed ontbijt, goede bedden, schoon, geen herrie. Top hotel. Heel vriendelijk personeel!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    5,4
    zeer beperkte menu kaart met weinig keus voor de niet vis liefhebber.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    een ober dien niks kan onthouden daar door heel ander eten als besteld. leuke lokker met kamer prijs maar zowel diner als ontbijt asociaal duur voor de kwaliteit.

    aardige dames bij receptie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    9,2
    Een deugddoend verblijf in prachtige, bosrijke omgeving.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was zijn prijs (17€) niet waard. De industriële eierpuree is zo'n hotel onwaardig.

    Buitengewoon behulpzaam en vriendelijk personeel. Schitterend bos grenzend aan het hotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    7,1
    Hotel prima, maar eten in het restaurant was een teleurstelling en hotelkamer mooi maar erg donker.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik vond de keuze op het menu in het restaurant erg beperkt, slechts 4 hoofdgerechten, waarvan slechts 1 vegetarisch. Ik heb die toen gekozen, ik wil graag gezond eten en geen vlees, maar toen ik het gerecht kreeg (de truffek risotto) bleek de groenten gefrituurd te zijn... Dat was een grote teleurstelling, want dat is absoluut niet gezond en stond ook niet duidelijk uitgelegd op de menu kaart. Ik heb het gefrituurde laagje eraf geschraapt, omdat opnieuw bestellen te lang zou duren, daar mijn man zijn gerecht al had. Erg jammer. Graag dit duidelijk (gewoon in Nederlandse taal) op de menukaart vermelden en een echt gezonde optie bieden (vegetarisch, of nog beter: veganistisch). We vonden het restaurant ook erg duur. De prijzen staan niet op de menukaart vermeld, wat ook erg onhandig is, want dan weet de gast niet waar hij aan toe is en komt hij voor een negatieve verassing te staan aan het eind van de avond... Niet echt gast-vriendelijk... Dus: Prijzen op de menukaart en een echt gezond gerecht bieden, vegetarisch, liefst zelfs veganistisch of zelfs nog beter: rauw veganistisch. In ieder geval iets vegetarisch dat ook echt gezond is en niet gefrituurd!!! Daarnaast zijn de hotelkamers mooi gedecoreerd, maar door het donkere hout-behang, gordijnen en vitrage wordt de kamer wel erg donker. Dat is jammer, want het ziet er prachtig uit, maar lichtere kleuren komt wat meer 'happy'over. Ondanks de mooie landelijke stijl is het donkere kleurgebruik in de hotelkamer wat deprimerend en droeg niet bij aan een positieve mood tijdens het verblijf.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    7,9
    Op doorreis door het bosrijke Veluwe
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk niets, wel was het een kleine teleurstelling om tijdens onze aankomst (rond 18.00 uur), te moeten vernemen dat er geen vrije tafel meer in het Hotel restaurant beschikbaar was. Maar de zeer vriendelijk receptioniste heeft ons netjes een aantal alternatieven in de directe omgeving aanbevolen. Dit is uiteindelijk Restaurant Boshuis 3 in het gehucht Drie geworden welke ook gelijk door deze vriendelijke dame voor ons gereserveerd werd. Het restaurant is overigens ook een echte aanrader!

    Het Hotel bevind zich op een prachtige locatie midden tussen de bossen. Het Hotel vinden vereist wel enige padvinderservaring. Kamer (126) was netjes en stijlvol ingericht maar niet al te groot. Het ontbijt was prima en een leuke extra was de speciaal ingerichte mini ontbijt tafel voor kinderen. Parkeergelegenheid was aan de krappe kant en vereiste ook enige speurwerk naar een vrij plekje.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    8,3
    Lekker weekend weg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was een beetje fantasieloos. Alles wat je normaliter verwacht was er, maar het stond wat klinisch uitgestald. Eetzaal beetje oubollig.

    Mooie ligging, lekker terras, heerlijke bedden, nieuw sanitair, vriendelijk personeel, prima prijs/kwaliteitverhouding.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    6,7
    Ontbijt was goed en de kamer was netjes!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was een probleem met de koud waterkraan! Werd uiteindelijk niet opgelost. Water was loeiheet.... Was trouwens bekend bij de receptie! We moesten de kraan (gewoon)lang, minstens 5 min. voluit laten lopen werd gezegd. Idd. dat werkte maar wilde je 5 min. later de koude kraan weer gebruiken, was het water weer loeiheet!! Ongelofelijk, dat dit niet meteen opgelost werd!

    Ontbijt was goed en de kamer was netjes!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    9,6
    Vriendelijk en rustig gelegen hotel op korte afstand ben je zo un grotere plaatsen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fam kamer was onze verwachting dat er afscheiding zijn tussen de slaapplek van de kids en ons.

    Dat hotel erg vriendelijk is voor gezinnen leuke buffets voor de kids

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    9,2
    Genieten in het groen !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De prijs kwaliteit verhouding van het a la carte diner was niet positief in balans, om het maar even wat plastisch te omschrijven. Hadden we ons meer van voorgesteld.

    Prachtige omgeving, mooie kamer (deluxe), veel faciliteiten in en om het hotel. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    8,3
    Prima hotel in een bosrijke omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toch wel gehorig op de gang. Maar dit ligt natuurlijk ook aan de gasten.

    Schitterende locatie. Mooie schone kamer met balkon . Heerlijk gegeten in het hotel. Menu du chef. Diverse fietsroutes bij receptie verkrijgbaar.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    7,1
    Prima voor gezinnen met jonge kindjes. Zou het niet gauw voor stellen aanbevelen.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alhoewel opgeknapt is accomodatie wel verouderd. Personeel in restaurant was duidelijk nog in de leer. Later bedachten we dat het leek of personeel misschien 'beperkt' was. In dat geval begrijpen we het natuurlijk maar is het misschien handiger of dat iets duidelijker te communiceren. Als kamerdeur niet in slot valt, gaat er een alarm af.......ook als je al ligt te slapen en de kinderen verderop in de gang vergeten de deur goed te sluiten.....

    Locatie, mogelijkheid van gezinskamer en kinderbuffet.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    8,8
    Locatie was heel mooi - vlakbij een prachtig bos met mooie...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was aan de kleine kant

    Locatie was heel mooi - vlakbij een prachtig bos met mooie wandelroutes. Het zwembad was ook leuk, het was heel rustig toen wij er waren dus we hadden alle ruimte om met ons zoontje te spelen. We hebben 's avonds tapas gegeten, was erg lekker! Goede service, vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    7,9
    Een heerlijk hotel met een slechte keuken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Eten in het restaurant á la carte was erbarmelijk slecht. Niet vers, de loempia zelfs taai, de onduidelijke groente té zout, en de noedels niet goed gaar en de portie's zo klein ,en de prijs wél zo hoog alsof het ging om iets uit de 'Haute Cuisine'... Zonde van zo'n fijn hotel.

    Heerlijke kamer. Goeie bedden. Lekker ontbijt. Prachtige ligging. Fijn met de hond. Vriendelijke ontvangst.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    8,3
    Prima uitgangspunt voor wandelingen en fietstochten.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers zijn nogal gehorig. De buren hadden kinderen op de kamer. Dat was 's ochtends goed te horen. Ontbijt wel wat duur.

    Mooie kamers. Hotel is mooi gelegen. Lekker zwembadje. Prima ontbijt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    8,8
    Heerlijk verblijf voor gezinnen met kleine kinderen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een campingbedje gevraagd. Dit kost 10 euro per nacht. Het matras van het campingbedje was niet meer helemaal naar behoren.

    Genoeg te doen voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

    Verbleven in mei 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: