Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel In den Stallen 3-sterren

Oostereinde 10, 9672 TC Winschoten, Nederland

#1 van de 3 hotels in Winschoten

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 388 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    7,5
    Prettig en practisch als tussenstop
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Als bij het ontbijt een buslading mensen het buffet bezet, is de voorraad snel uitgeput en duurt het wachten lang.

    Als tussenstop op weg naar .... ideaal!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    8,3
    Goede locatie voor trip naar Winschoten, Blauwe Stad of...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Goede locatie voor trip naar Winschoten, Blauwe Stad of andere plekken rond de Dollard. Zeer vriendelijk personeel dat goede tips gaf voor een paar uurtjes 'sightseeing' in de omgeving. Goed ontbijt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    9,6
    Helemaal prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden geen koffie en thee bij het ontbijt maar hebben dit achteraf nog gekregen op het terras buiten.

    Vriendelijk personeel, nette en schone kamer. Leuke mogelijkheid om te bowlen. Geen gebruik van gemaakt net zoals het restaurant maar zag er erg gezellig uit!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    10
    Prima locatie, hotel en personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers waren prima (wat warm, maar dat was bijna onvermijdelijk met een dagtemperatuur van 27 graden). Lekker ontbijt. Uitstekende service en vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    9,6
    Heerlijk voor goede prijs
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    alcohol voor je handen na toilet bezoek moet nu eerst naar de badkamer lopen om je handen te wassen

    Gast vrij ontvangst, kamers prima vooral de bedden perfect ontbijt miste alleen wat fruit verder perfect

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    9,2
    Vonden het heel fijn, de hond was mee en dat was ook prima🐕
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tja durf het bijna niet als "tegenvallen" te benoemen, maar die vliegen s'morgens bij het ontbijt vonden we niet fris! Maar ja wat wil je in een buitengebied bij water?!

    De vriendelijke bediening' de mooie ligging van het hotel, en we hebben heerlijk gegeten! Compliment aan de kok! Voor ons gaat er niets boven groningen😍👍🏽

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    8,3
    Prima verblijf voor lage prijs. Zeker voor herhaling vatbaar.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij waren een van de laatste voor het ontbijt om 9:30 uur waardoor er weinig keuze was in broodjes en broodbeleg. Zoufijn zijn geweest als het ontbrekende zou worden aangevuld.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    9,2
    voor herhaling vatbaar
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het laat thuiskomen was wat lastig. Gelukkig was er nog iemand wakker die ons door de zijdeur binnen kon laten.

    Rustige omgeving, vriendelijke mensen. Kamer goed op orde. Badkamer had douche (wat wij erg waarderen, omdat mijn vrouw niet meer in een bad durft). Ontbijt was prima voor elkaar. Wanneer we in de buurt zijn , weten we waar we willen overnachten...

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    10
    Uitstekend verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi gelegen accommodatie, fijne kamer met prima bedden. Restaurant ook fijn op locatie te hebben met goede menukaart. Badkamer is ook lekker ruim, met apart toilet.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    9,6
    Een heel prettig verblijf voor een weekendje fietsen in Groningen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ik miste een gemakkelijke stoel, naast de bureaustoel. Het eten was goed verzorgd, met voldoende keus. Maar naar mijn smaak was het erg zout.

    Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers. Nieuw sanitair en nieuwe meubels

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 14 maart 2018

    8,8
    alleen geboekt voor een overnachting met ontbijt, ivm familie bezoek in de omgeving.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    geen handzeep en een glas om uit te drinken op de kamer. de douche zou iets royaler mogen zijn bij het ontbreken van een bad, verwacht vandaag de dag toch wel een regendouche. kreeg het idee dat we de laatste waren zodat we maar met de laatste plakjes beleg genoegen moesten nemen, vragen om extra beleg zal wel geholpen hebben. Wegbewijzering zou op prijs worden gesteld bij deze vrij donkere weg.

    Kamers waren zoals verondersteld, eenvoudig doch netjes. ontbijt was niet luxueus, maar voldeed. de rust in het hotel en de landelijke ligging.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    8,8
    Een uitstekende plek
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    In feite niets. De T.V. is met gebruiksaanwijzing. De ober wist er raad mee.

    Lieve mensen. Alleen maar lof en waardering voor de ontvangst, service diner en overnachting. Wij zochten en rustige overnachting van wege een sterfgeval in naaste familie. Tom-Tom werkte niet. Jullie maakten een uitdraai en foutloos vonden we de weg. Wat het meeste beviel.... simpelweg dat jullie washandjes neerleggen. Kom je nergens tegen. En de prijs was veel en veel minder dan ik mij bedacht had. Het ontbijt was heel eenvoudig maar meer dan genoeg. Zo bega je veel minder de fout om van alles wat lekker is te snoepen. Een extra bedankje aan de ober Richard??? Een visitekaartje voor jullie hotel. Wie weet tot een volgende keer!!! Esther. p.s. Er staat een wankele stoel op kamer 108 !!! Heb ik gemeld.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    10
    super
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    De kamer groot dat was fijn voor de rolstoel. Personeel met eten erg vriendelijk voor mijn dove zoon en probeerde ook met gebaren te communiceren met hem in plaats wat mensen doen negeren . meedenkend personeel. Leuk ook dAT persoonlijke thee of koffie kannetje met ontbijt.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    5,8
    Matig tot slecht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Gastvrijheid en betrouwbaarheid

    Ik voel me behoorlijk opgelicht. De rekening klopte niet. Er stonden allerlei dingen op die we nooit gehad hadden. Waarvan ik zeker wist dat we het niet gehad hadden heb ik 48 euro terug gekregen. Ondanks het feit dat het zeer rustig was met gasten waren we niet welkom in de cafe\restaurant ruimte. Zeer ongastvrij.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 januari 2018

    8,8
    Beslist een herhaling waard.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was een stroomstoring geweest waardoor er geen WiFi was. Dit werd met een gratis drankje naar keuze recht gezet.

    Ontbijt was geweldig, veel te veel natuurlijk en erg uitgebreid.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 11 januari 2018

    9,2
    dichtbij mijn bestemming en gemakkelijk aan te rijden
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Daar de bar dicht was toen we 's avonds aankwamen had een halve fles wijn in een koelkastje wel lekker geweest.

    het ontbijt was heerlijk uitgebreid, precies zoals je verwacht van een hotel.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    9,2
    Een prettig verblijf in dit familie hotel.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt is eenvoudig. Bedden zijn minder geschikt voor zwaardere mensen.

    Vriendelijk en behulpzaam personeel, een gemoedelijke sfeer.Geen geluidsoverlast ondanks feest in het hotel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    7,5
    Prima hotel, prima prijs, ontbijt niet bijzonder
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt was sober voor een hotel, geen warme producten, vlees en kaas was op of nog 1 of 2 plakjes. Pas nadat ik op zoek ging naar iemand kwam er iemand om te vragen of we koffie of thee wilden. Er was tijdens het inchecken gevraagd hoe laat we wilden ontbijten, dus het was niet echt een verrassing dat we er op dat tijdstip waren. Uitchecken (door de eigenaar volgens mij) werd geregeld met zo weinig mogelijk woorden. (goedemorgen, of "was alles naar wens" kon er niet af). Eigenaar kan nog wat klantvriendelijkheid leren van zijn personeel van de vorige avond.

    Ontvangst was goed, vriendelijke geholpen, ondanks dat ze het best druk hadden.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    9,6
    Een heerlijk weekend in een goed hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De deur van de toilet op onze kamer piepte erg, dus in de nacht niet handig.

    Het ontbijt was heerlijk. Mooie ruime kamers, goede bedden en het diner was fantastisch.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,9
    Prima onderkomen als je op doorreis bent of in de buurt moet zijn en 's avonds niet meer terug wilt.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er is een bowlingbaan aanwezig, en dat hoor je heel erg in de kamers. Overdag was er een groep die daar aan het bowlen waren en dat was heel lawaaierig. 's Avonds was er niemand meer aan het bowlen en dan is het heel rustig in het hotel.

    De bereikbaarheid.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,9
    geweldig
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    alles was goed althans goed genoeg.

    het ontbijt was uitstekend, kamers zijn goed, badkamer gewoon perfect snel warm water voor te douchen, de slaapkamer vond ik te warm, waarschijnlijk zit er vloerverwarming in, dit is het enigste min puntje.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    9,6
    Lekker ontspannen, rustig.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Voor ons niets.

    Het ontbijt was prima. De slaapkamer was heel goed, zo schoon. Badkamer heel goed, ook heel schoon, veel licht, prima douche. Geen geluiden van buitenaf.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    8,3
    een 10 zonder de bowlingbanen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de herrie van de bowlingbaan tot 22.00 uur! Men zei dat het tot 21.00 uur zou duren, maar dat was dus niet zo. Kleine kamer.

    prachtig hotel, alles prima behalve de bowlingbaan naast onze kamer

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    10
    Enorm genoten van een zeer plezierig verblijf en wij komen hier graag nog eens terug.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het lawaai van de aangrenzende bowlingbaan naast de hotel slaapkamers maar gelukkig hield het op om 22:00 uur.

    Het verblijf in het algemeen, vooral de vriendelijke personeel, het prachtige omgeving en de uitstekende restaurant. Het bijbehorende ontbijt met een zeer mooie landelijke uitzicht maakte wakker worden ook een zeer aangename ervaring!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,5
    Kamer simpel ingericht.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer oogt sober. Is gezelliger binnen komen als je er bijvoorbeeld een kamerplant neer zet. En het was erg warm in de kamer. Bovendien deed de wekker/radio het niet.

    Kamer simpel ingericht. Veel groen (en water) rond het hotel. Prijs/Kwaliteit verhouding goed. Inclusief ontbijt. Vriendelijk personeel. Huiselijke sfeer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,9
    Een fantastisch weekeinde bij Middeleeuws Winschoten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De beloofde "toiletartikelen" bestonden uit een (1) minuscuul flesje doucheschuim/shampoo per persoon per weekeinde. Ruimschoots onvoldoende in onze optiek.

    De locatie was top voor ons doel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    10
    Lekker een weekendje er tussenuit in een verrassend mooie omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Lekkere koffie met warme melk smorgens bij het ontbijt. We hebben ook savonds in het hotel gegeten en dat was heerlijk. De omgeving is prachtig. Voor fietsen wandelen maar ook om te toeren. Het personeel is supervriendelijk, wij gaan hier zeker terug komen. Ik had wat vergeten op mijn kamer en dat is gevonden en wordt (tegen betalen van verzendkosten) nagestuurd.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    10
    Zeker voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles klopt in dit hotel. Het ziet er binnen gezellig uit. Het personeel is uiterst vriendelijk. De kamer is mooi en schoon. Uitstekend restaurant met een goed menu.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    8,3
    Op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel vliegen in het restaurant. Het ontbijt was goed maar had beter gekund.

    We kregen een luxere kamer toegewezen omdat alle standaard kamers waren volgeboekt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    10
    Prima vertoeven
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    niks eigenlijk

    Prima uitval locatie, aardig personeel, lekker eten. Wij zaten in en extra grote kamer omdat er geen andere meer beschikbaar was. Hebben prima geslapen

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    7,1
    Meer geschikt voor bruiloftgasten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn naast de bowlingbaan. Hier heb je veel herrie van. Doordeweeks zal het wel meevallen maar op zaterdagavond werd er pas om 11.00 uur ' s avonds gestopt. Op vrijdag bijv. Al om 18.30 uur. Douche had niet veel kracht. Er zijn veel bruiloften. Als je van het restaurant gebruik wil maken zit je daar tussen. Wij hebben daarom in het centrum gegeten.

    Ruime kamer. Dicht bij centrum waar ik het restaurant broodblik van harte aanbeveel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    9,2
    Een goed verblijf.We moesten in het noorden zijn vanwege een begrafenis. Vandaar helaas 1 nacht
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Door de hoge zomertemperatuur was de kamer vreselijk warm de hele nacht.

    De accommodatie was mooi gelegen, het eten heerlijk en het personeel heel vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    9,6
    Mooi gelegen hotel, nette bediening.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer die wij hadden was bijna direct naast een bowlingbaan, wat goed te horen was dat was erg jammer. Maar gelukkig was het bowlen maar tot een uur of 10 's avonds.

    De locatie is echt mooi gelegen. Het ontbijt was uitgebreid Erg nette bediening. Hondvriendelijk :)

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 mei 2017

    7,5
    Prima
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wanneer er gebruik wordt gemaakt van de bowlingbaan klinkt het alsof de bal door je kamer rolt. Maar er werd niet laat gespeeld dus het was geen probleem.

    Restaurant was goed. Gezellig en ruime keuze. Ontbijt was ok, had iets meer soorten broodjes willen zien. Maar er was voor ieder wat wils.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    10
    heerlijk relaxed
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het weer een beetje, maar daar kan het hotel niets aan doen

    Eigenlijk alles, eten goed personeel vrolijk, vriendelijk en vakbekwaam. Kamer licht en ruim. Je kunt het raam open hebben want r zit een vliegehor voor. Aanveiligheid is gedacht ook in de badkamer door een handgreep in de douche voor steun. De service was uistekend. Ik was mijntelefoon kwijt en moest een adres voor een afpraak hebben. Kon zonder extra kosten. Schoon, gezellig,ruim en prachtige omgeving. Vlakbij de gezellige stad Winschoten. Ruime gratis P op het terrein van het hotel. Wifi is snel. Er is een prachtig terras em speeltjes voor de kinderen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    7,9
    Prima op het ontbijt na.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was zeer sober, dit viel echt tegen. Alleen koude gekookte eieren!!!!!. Verder geen bacon, scrambled eggs, spiegelei of iets van dien aard. Op de eerste ochtend was er nog 1 ei voor 2 personen over en er werd niet aangevuld. Ook het gesneden vlees was op een gegeven moment op, maar werd ook niet aangevuld. Wij vinden dat er geen verschil mag zijn tussen de laatste gasten aan het ontbijt en de eersten!!!!

    De kamer was goed, het personeel was per persoon anders qua vriendelijkheid en toegankelijkheid. De locatie van het hotel was prima, vlak bij de snelweg, maar we hoorden binnen geen autogeluiden. Hondvriendelijk, super!!!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    3,8
    Hier zou een keer een frisse bezem doorheen gehaald moeten worden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Beperkt ontbijt; Werd niks aangevuld als het op was. Broodjes niet afgedekt. Dood insect gevonden in een schaaltje op de ontbijttafel. Vieze koffiekopjes. Pasta en pindakaas in grote potten waar iedereen met zijn/haar eigen mes in zit te roeren. Gedateerde kamers; kapot hor in het raam, lekkage vlekken op het plafond. Wij waren met 3 personen, maar er lagen slechts 2 washandjes, 2 handdoeken, 2 snoepjes. Geen glazen op de kamer aanwezig. Geluidsoverlast van de naastgelegen bowlingbaan. Personeel was alles behalve gemotiveerd; Mijn man had een leeg flesje bier met glas op de bar gezet die hij de avond ervoor in het hotel gekocht had. Twee uur later stond dat lege flesje er nog steeds en niemand die de moeite nam om het op te ruimen. De laatste dag liet een van de personeelsleden een hond naar buiten, die midden in het speeltuintje ging zitten poepen. Niemand die het kwam opruimen. Na een half uur ben ik binnen gaan vragen of iemand wel in de gaten had dat de hond daar gepoept had. Dat bleek niet zo te zijn, maar nog een half uur later was het nog niet opgeruimd. Mevrouw had het blijkbaar te druk met haar kleinkind die op bezoek was. Ook bij vertrek werd niet eens de moeite genomen om te vragen of we een prettig verblijf gehad hadden. Wij hebben al heel wat hotels bezocht in Nederland, maar deze was met stip de slechtste waar wij ooit geweest zijn!

    Leuk speeltuintje, goede parkeergelegenheid.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    7,1
    Het ontbijt was gewoontjes maar wel in verhouding met de...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat je een kannetje koffie p.p. kreeg, als je de koffie niet snel opdronk was deze redelijk snel afgekoeld en dus niet zo lekker meer. En het brood was niet zo vers meer.

    Het ontbijt was gewoontjes maar wel in verhouding met de prijs.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 maart 2017

    10
    Gezellig hotel met een goed restaurant.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets.

    Mooie kamers met goede bedden en douche. Het restaurant kan ik zeker aanbevelen. Ook het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt ruim voldoende. Zeker de moeite waard.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    5,4
    Goed restaurant maar kamers zijn sterk verouderd en niet echt schoon
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer is niet meer van deze tijd, vlekken in de vloerbedekking, niet echt schoon, badkamer netjes maar niet modern, Bedden matig en krakend.

    De locatie is op zich goed, prima bereikbaar en parkeren gratis. Goed restaurant met uitgebreide kaart, ;s avonds prima gegeten. Wifi gratis.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    7,5
    De bedden waren zonder meer goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kaas en vleeswaren bij het ontbijt zouden moeten worden afgedekt. De kaas was erg uitgedroogd. Op de site zou moeten worden vermeld dat er tot een zeker tijdstip geluidsoverlast van de bowlingbanen kan zijn. Ouders met kinderen die 's middags slapen kunnen daar dan rekening mee houden.

    De bedden waren zonder meer goed. Veel keuze bij het ontbijt.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    6,7
    Gezien de geluidsoverlast geen aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De bowlingbaan geeft flinke geluidsoverlast op alle kamers. Ook is er een feestzaal op de 1e verdieping, die ook (bij gebruik) flinke geluidsoverlast geeft: het lijkt of je in de zaal ligt.

    Ontbijt was prima verzorgd.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 10 november 2016

    7,9
    voor een overnachting prima.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    we hebben de tip gegeven om de douche af te kitten zodat geen water doorsijpeld, maar misschien moest dat nog gebeuren.

    Ontbijt was prima. kamer was schoon, renoveerd.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 10 november 2016

    10
    Zeker doen.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Geen aanbevelingen alles prima

    Goed en vriendelijk personeel, Kamers waren goed schoongemaakt. Het eten in het restaurant is aan te raden. Het ontbijt was voldoende en gevarieerd genoeg.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2016

    10
    Het was maar voor 1 nacht maar kom beslist nog eens terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets Kreeg zelfs een buitensleutel omdat ik later in de avond het hotel binnen kwam geweldig

    Het ontbijt was goed De kamer was netjes schoon De locatie was geweldig lekker rustig

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    8,3
    prima hotel on de omgeving te verkennen
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    de bedden in onze kamer kraakten nogal bij het instappen en draaien. de bowlingbaan was nadrukkelijk te horen in de kamers. de kamers waren vrij warm

    prima ontbijt en diner. supervriendelijk personeel. vaargebied blauwe stad ruime parkeer mogelijkheid ook met boottrailer

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    8,3
    Prima verblijf in rustige omgeving. Makkelijk bereikbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer en badkamer waren op het oog niet heel schoon. Vochtplekken en wat stofwebben.

    Rustige ligging. Makkelijk bereikbaar en gratis parkeren voor de deur. Prima ontbijt buffet waar je binnen of buiten kunt zitten. Ligt op 5 minuten van het centrum van Winschoten (mits de brug niet open staat).

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    6,7
    familiebezoek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    wel nieuwe vloerbedekking maar geen plinten, de ramen en vensterbanken mogen ook wel een lap over, stofnesten, paar oude kleerhangers, wel nieuwe doucheruimte maar geen rekje voor je douchespullen, geen fohn, en ontbijt was karig maar wel goed verder

    de ligging i.v.m. familiebezoek, fietsverhuur was goed

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    8,3
    de minpunten vielen in het niet bij de pluspunten, aan te raden dus!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ramen en kozijnen waren erg vies(rest was schoon), hor bleef niet op zijn plek,matrassen waren erg zacht, zakten door( aan vervanging toe?)

    vriendelijke medewerkers, ongedwongen sfeer,lokatie,ruime kamer,badkamer

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2016

    10
    Heerlijk gastvrij verblijf!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Een koelkastje op de kamer.

    Zeer gastvrij, men neemt de tijd voor je en interesse wordt gewaardeerd. De omgeving is heerlijk rustig en de speeltuin is alles wat jonge kinderen nodig hebben om zich te vermaken. Wij komen zeker terug!

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    8,8
    Leuk, mooi streekhotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In andere hotels staat vaak een waterkokertje op de kamer, voor een kop koffie of thee. Dat miste ik hier wel, maar is niet heel erg.

    Op een mooie locatie staat dit gezellige hotel. Het is een fijn uitgangspunt om de omgeving te verkennen. Het personeel is vriendelijk en attent. Het ontbijt is heerlijk, en in een mooie lichte zaal.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    7,1
    Het voldoet prima als overnachting, maar het is geen dagje uit..
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Alles is voldoende maar het heft een beetje stil gestaan..

    Ontbijt was ok, niet bijzonder

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    9,6
    Zowel ontbijt als diner was prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Zowel ontbijt als diner was prima!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    9,6
    mijn verblijf was zeer aangenaam
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamers waren prima in orde, ontbijt zeer uitgebreid en het personeel is supervriendelijk.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    7,5
    prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    n.v.t.

    comfortabel dat ontbijt kon worden omgezet in lunchpakket !

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    7,5
    Kamer ernaast twee luidruchtige honden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer ernaast twee luidruchtige honden Melding er van gemaakt,doch zonder gevolg

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    7,5
    voor zeilwedstrijden
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed ontbijt en de mogelijkheid voor een lunchpakket en een mooie landelijke omgeving

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    8,3
    onderbreking van de reis in een rustige sfeer met heerlijke asperges en zalm als diner.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    geen idee

    alles was naar wens.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    7,9
    prima prijs/kwaliteit verhouding. vriendelijk personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    TV was aan de kleine kant.

    kamer was prima. prima prijs/kwaliteit verhouding

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    10
    De gast vrijheid en het ontbijt zijn super
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets was gewoon top

    De gast vrijheid en het ontbijt zijn super

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    10
    Meer dan goed!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Alles was top!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    8,3
    Goede doorreis hotel
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig

    Prijs

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    7,9
    Ontbijt was prima.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt was prima. Zeer vriendelijk personeel. Op de kamers was het gehorig vwb de bowlingbaan.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    9,6
    Zeker voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede bedden. Schoon en heerlijk ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    7,5
    Erg prettig
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De rust 's nachts; dichtbij ons reisdoel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    10
    het was uitstekend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    alles was prima

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    7,9
    Ik had het gevoel welkom te zijn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ik had het gevoel welkom te zijn.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    8,8
    Schoon ,vriendelijk en lekker ontbijt
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoon ,vriendelijk en lekker ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    8,3
    Gunstige ligging/uitvalsbasis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gunstige ligging/uitvalsbasis

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    8,3
    Prima reisaccommodatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Comfort

    Rust, service, WiFi

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    9,2
    Precies gekregen wat wij ervan verwachten
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Maaltijd in de avond was werkelijk perfect. Ontbijt prima. Bedden goed en de douche heerlijk.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    10
    top
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt mag iets meer variatie zijn

    het restaurant

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    8,8
    Prima verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Geluid van bowling baan

    Goed eten en goede bediening

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    8,8
    Uitstekend als ik in de buurt ben ga ik daar zeker weer boeken
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Deze vragenlijst

    Het Diner was erg lekker

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 31 maart 2018

    9,6
    erg plezierig, voor herhaling vatbaar
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    oud bed

    zeer kindvriendelijke instelling en zeer behulpzaam personeel!

    Verbleven in maart 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: