Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Stayokay Arnhem

Diepenbrocklaan 27, 6815 AH Arnhem, Nederland

#11 van de 16 hotels in Arnhem

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 494 beoordelingen over dit hostel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    8,3
    Prima verblijf.
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ja kleine dingen, de kussens kraakte erg en de deuren op de gang van andere kamers klapte hard dicht waardoor ik steeds wakker schrok. In de douche miste ik een trekker want alles wordt nat, een losse douchekop om je vuil weg te spoelen, nu stond je in andermans vuil.. bah. Ik had bij Booking een bed in een 8 pers kamer geboekt en kwam in een 4 pers kamer, erg klein en benauwd. Dat was jammer, voor 1 nacht prima te doen.

    Mooie locatie, vriendelijk personeel, heerlijk ontbijt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    7,1
    supergezellig en als ik ooit weer de kans krijg ga ik zeker weer naar de stayokay
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    het matras had misschien wat steviger gemogen

    de pub. lekker bier en er hing een groot scherm waar de halve wk-finale België-frankrijk bekeken kon worden

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    9,6
    Prima bedden.
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De rit op de fiets terug. Het is een pittige klim vanuit het centrum van Arnhem terug naar de StayOkay. Kan de StayOkay overigens niks aan doen. Maar het viel wel tegen

    Prima bedden. Prettig ontbijt. Goede kwaliteit huurfietsen

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    7,9
    Voor ons top!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je weet dat het een hostel is met goed bed en ontbijt, en geen luxe 3/4 sterren hotel is het voor een bezoek een prachtige locatie en vriendelijk personeel

    Voor ons uitstekend gelegen ivm bezoek burgers zoo/ openluchtmuseum

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    8,8
    Eenvoudig, maar voor die prijs prima verblijf op een uitstekende locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer op de bovenverdieping was erg klein door het schuine plafond.

    Goede bedden en lekker ontbijt. Op loopafstand van de zoo en het openluchtmuseum, maar ook niet ver van de binnenstad.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    8,8
    Dit verblijf zal nog lang prettig in onze herinnering staan. Overtreft je verwachting.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bed op een Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In één woord: hier is alles nog vet ok!

    Wat een lokatie! Echt schitterende omgeving, zeer romantisch gelegen. Aardig gastvrouw die ons tipte op hét nieuwe filmhuis waardoor we nog op tijd waren voor díe film. Hele fijne kamer gekregen. Ontbijt lekker en bijzonder. Gastheer onderhoudend, lekkere biertjes! We hebben ons ondergedompeld in Arnhem. Kids onder de indruk van deze stad en dit super Stay Ok hotel. Dank je wel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    8,3
    Vanwege mijn lengte en mede-kamergenoten die erg vroeg opstonden, niet zo goed geslapen.
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was helaas voor mij te kort en ik had onderschat wat het inhoudt om met 4 mensen op 1 kamer te slapen. Ik ben 2 nachten geweest en beide nachten stond er iemand om 6 uur op en ging zeer luidruchtig van alles doen. Korte nachten dus.

    Ontbijt wat goed in een stijlvolle ruimte. Vooral de ligging in de prachtige natuur in Arnhem vond ik heel fijn. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    8,8
    Goed verblijf gehad.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De verwarming op mijn kamer deed het niet helemaal goed, dat was jammer. Maar na melding bij de receptie werd het meteen voor me opgelost.

    Hele goede service! Ik heb goed geslapen en heerlijk ontbeten.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    9,6
    Al met al, zéér aan te raden, voor groot en klein
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer vriendelijk personeel en mooi gelegen, nabij burger zoo en openlucht museum. *loopafstand maar ook bushaltes in de buurt. Zowel voor ons als voor de kinderen, (2 jongens van 8) was er genoeg te doen en te beleven, zowel in de stayokay als in de nabije omgeving. Air hockey, tafelvoetbal en een Wii, voetbal of basketbal lenen voor op het sportveld buiten, of tafeltennis, geen probleem. De jongens vonden het super leuk. Het ontbijt was netjes verzorgd en goed voorzien. Eén keer in de avond mee gegeten, ook prima te doen en tot geluk van de jongens stonden er hamburgers en frites op het menu. Al met al, zéér aan te raden, voor groot en klein.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    7,9
    Ik voelde me n beetje op vakantie, terwijl dat niet het doel van mn reis was.
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De entree en bar vind ik wat donker, dat vind ik n minpuntje. De bedden zijn voor mij te hard. En ik sliep op de kamer met iemand die snurkte, maar daar kunnen jullie niets aan doen.

    De kamers waren volgens mij heel schoon, dat was fijn. En de glutenvrije bolletjes waren boven verwachting zeer smaakvol! Meestal is dat niet zo met glutenvrije produkten. Veel dank daarvoor. Ook de rest van het ontbijt was goed verzorgd, ik waande me in een echt hotel. Complimenten! Het personeel was heel vriendelijk en dat vind ik ook van belang.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    9,2
    Een zeer aangenaam verblijf waar je je direct op je gemak voelt.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minpunten

    Alles was keurig schoon en verzorgd. Het ontbijtbuffet was uitgebreid en bij de prijs inbegrepen. De interieurverzorgsters waren erg aardig en attent. Er was veel vermaak (speelhal/spelletjes) voor kinderen. Grote bar met bediening.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    8,8
    Het vriendelijke ontvangst en de gezellige huiselijke sfeer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was iets minder luxe dan in Soest, maar dat zal te maken hebben gehad dat ik er in een stille periode was qua klanten.

    Het vriendelijke ontvangst en de gezellige huiselijke sfeer.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    7,9
    Prima
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zelfs geen last van gehad, maar mijn medereisgenoten had last van nachtbrakers die thuis kwamen.

    Aardig dat ze na 10.30u vriendelijk bleven en zelfs de yoghurt aanvulde.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    10
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Aankleding slaapkamers. Wel heel sober.

    Prima basic ontbijt. Simpele kamers maar functioneel, kan wel wat gezelliger;-) Fijne plek om te overnachten en leuke plek nog even in de ontspanningsruimte na een dag in de fraaie omgeving na te genieten.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    9,2
    Keurige, schone organisatie, waar het goed vertoeven is voor een goede prijs.
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk was alles wel goed. Omdat het zo gezellig was in de bar, zou het leuk geweest zijn om nog iets langer door te gaan.

    Leuke gezellige bar. goed ontbijt. heel goede prijs/prestatie verhouding.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    10
    Prima!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik kende het systeem van Stayokay al toen mijn man nog leefde. We zijn samen vaak bij Stayokays geweest. TOEN was het wel jammer dat we niet naast elkaar konden slapen, maar NU maakte dat niks uit.

    De verhouding prijs/kwaliteit is boven mate goed. Voor zo'n bedrag verwacht je niet zo veel luxe, maar dat was er wel !

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    7,1
    Goed, mooie lokatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Stoppen waren doorgeslagen en daardoor hadden we geen licht op de kamer alleen in het halletje. Er is geprobeerd dit op te lossen maar dat is niet gelukt. Jammer dat ze hierover dan geen terugkoppeling hebben gegeven of een andere kamer aangeboden.

    Goed ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    2,9
    Reservering ging goed
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Na velen boekingen werd ik voor het leven daar verbanden omdat mij salaris te laat binnen was kreeg een mailtje daarover snap er niks van helaas was erg teleurgesteld was ook geprobeerd om te praten maar was niet tot een oplossing mogelijk

    Reservering ging goed

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    10
    gaan we vaker doen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ik vond het jammer dat er maar 2 stoelen op de kamer waren, Zet er dan 2 klapstoelen bij. Doordat we een 7 jarige bij ons hadden moesten we wel op tijd in de kamer zijn en kon er 1 persoon niet aan tafel zitten om mee te doen aan een kaartspelletje

    Prima hostel in een prachtige omgeving. Heel dicht bij Burger' zoo (de reden dat we hier geboekt hadden) Hele vriendelijke mensen die er alles aan deden om het ons naar de zin te maken (ivm een stroomstoring op de kamer)

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    8,3
    het ontbijt was prima.
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    geen plastic om de mastras erg zweterig. Er kwamen om 4:00 gasten in de slaapkamer binnen hadden waarschijnlijk in Nijmegen gefeest. dit was niet zo bevorderlijk voor de nachtrust van de 4daagse lopers.

    het ontbijt was prima. veel keus.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    8,8
    Alles was goed geregeld voor mijn verblijf als loper tijdens...
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Alles was goed geregeld voor mijn verblijf als loper tijdens de vierdaagse. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Prachtige locatie, gezellige pub, relaxte sfeer in en rond het hostel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    8,3
    Prima prijs/kwaliteit en uitstekende ligging
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dunne matrassen (rugpijn), de kamer was slechts oppervlakkig schoongemaakt (er lagen nog vuile sokken van een vorige gast in een hoekje), behoorlijk gehorig (je deur sluiten veroorzaakt een stevige dreun voor de hele gang)

    Vriendelijk personeel, mooie locatie, dicht bij invalswegen en toch midden in het groen, gezellige bar, veel plekken om buiten te zitten, ontbijtbuffet met voor elk wat wils, mogelijkheid om fietsen te huren

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    5,8
    We kennen stay okay noordwijk en die op ameland.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (6 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    We kennen stay okay noordwijk en die op ameland. Daarom kozen we opnieuw voor stay okay, maar deze viel wat tegen qua sfeer. Die in Noordwijk en ameland zijn veel gezelliger en minder ''donker bruin café achtig''.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    7,5
    Hostel ligt in een prachtige omgeving, rustig gelegen tussen...
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De hoogte/ligging van hostel: erg steil om met de fiets of lopend er te geraken. De douche: het kleedgedeelte werd kliedernat, hierdoor kon je je in de doucheruimte niet afdrogen. Misschien handig om rest van de opening met een gordijn af te schermen. Tijdens mijn ontbijt werd het beddengoed afgehaald en meegenomen, alleen heeft men de kamerdeur open laten staan. Niet fijn aangezien mijn persoonlijke bezittingen er nog lagen.

    Hostel ligt in een prachtige omgeving, rustig gelegen tussen de bossen. Wel een stuk vanaf centrum Arnhem. Dat er een raam open kan :-)

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    9,6
    verkwikkend verblijf in een groen kader
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    Heerlijk ontspannen sfeer en zeer gemoedelijk door de kleinschaligheid en het vriendelijke personeel. Fantastische groene ligging. Zalig aanbod qua ontbijt. Fijn dat men de fiets er veilig kan stallen tijdens het verblijf.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    7,9
    Goede ontvangst.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wat ik jammer vind is dat de kamers nogal onpersoonlijk zijn. Niets aan de muur, stapelbedden. Wel schoon, maar ik mis de sfeer. Nu ze zich ook ouderen en gezinnen richten zouden bv ook een tweepersoonsbed in zo'n kamer mogen plaatsen. Maar misschien hebben ze wel kamers met zo'n bed en zaten wij in een te goedkope kamer.

    Goede ontvangst. Heel anders dan in een hotel, vinden ze het hier wel leuk om een praatje met je te maken. Dat maakt het persoonlijker. Dat bevalt ons. Je kunt aangeven of je diner wilt eten. Voor 16 euro per persoon drie gangen. Er is maar 1 menukeuze, deze keer was het Mexicaans. Niet luxe, maar wel goed verzorgt, smaakte prima. Personeel deed veel moeite om voor mijn partner (suikerallergie) suikervrij te koken. Prima gelukt. Goede sfeer in Stayoke. Wat me opviel is dat er tegenwoordig meer ouderen en ouders met kinderen dan jongeren in de jeugdherberg verblijven. Dat ging overigens prima samen. Een betere prijs dan bij een StayOke is bijna niet te vinden. Als ze nu ook de kamers nog wat sfeervoller maken.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    6,3
    Leuke plek op mooie locatie (oa.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij vonden de sobere kamer op zich prima, maar relatief duur in vergelijking met familiekamers in gewone hotels - waar je dan vaak gewone bedden krijgt ipv twee stapelbedden.

    Leuke plek op mooie locatie (oa. Sonsbeekpark op loopafstand). We waren met ons gezin en de kinderen hebben zich goed vermaakt met airhockey, pingpong en tafelvoetbal. Zeer vriendelijke personeel, fijne sfeer.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    7,9
    Prima verblijf voor een weekendje weg met vrienden/familie in de buurt van Arnhem.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was soms vrij koud op de kamer. Waterdruk van de douche viel tegen.

    Kamers waren simpel maar doeltreffend. De waterdruk op de douche was zwak, waardoor shampoo uitspoelen erg lastig ging en langer duurde. Ontbijt was simpel, maar er was voldoende keuze. Bruine brood was erg lekker. Afwisseling tussen speciale broodjes (croissantjes, kaiserbroodjes). Mooie, rustige omgeving.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 25 februari 2017

    7,5
    Fijn verblijf!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    De locatie, vriendelijk personeel, zeer geschikt voor kinderen, gezellige bar, prima ontbijt, houden goed rekening met diverse allergieen en dieeten, kamers zijn basic en proper. Standaard reservering in privekamer indien overnachting met jong kind.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    7,9
    Geen instructies voor ongemakken 's nachts
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik sliep op een kamer met een gast die me wakker hield. (Dit ging verder dan snurken en was zorgwekkend.) Deze persoon was niet aanspreekbaar en ik wist niet bij wie ik terecht moest voor hulp. Er waren geen instructies gegeven voor het oplossen van dergelijke problemen, wat de situatie bepalend maakte voor mijn verblijf; ik ben uiteindelijk in de lobby op een bank wezen slapen.

    De gastvrijheid bij incheck en bar was super!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 5 februari 2017

    8,8
    Ideaal voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Familiekamer (6 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie is heel rustig, parking is goed in de straat. Maar is zo net iets te ver van het centrum om te voet te gaan.

    Prijs/kwaliteit zeer goed! Leuke bar!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 29 januari 2017

    7,9
    Prima accommodatie zonder pretenties
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (6 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    De (stapel)bedden zijn aan vervanging toe! Piepen en kraken en als één van de twee zich omdraait, deint de ander heen-en-weer. Matrassen bieden wel voldoende comfort. Uiteindelijk toch best een flink bedrag betaald, maar dat was ook inclusief diner (vast menu). Badkamer (eigenlijk gewoon een ruimte waar wastafels aan de muur hangen) en aparte douche zijn erg verouderd en spartaans.

    StayOkays verschillen onderling nogal. Deze locatie is weliswaar ietwat gedateerd, maar prachtig gelegen; vanuit de kamer uitzicht op bos. Die vriendelijke en humoristische staf geeft je een welkom gevoel. Heerlijke pretentieloze plek om met kinderen te verblijven, gezellig met z'n allen op een (privé)kamer. In het cafégedeelte volop mogelijkheden voor vertier (pooltafel, airhockey, dartbord etc.)

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    6,7
    Kamers en ontbijt niks van te zeggen, waren okay, schoon en...
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij kregen een aanbod om vervoer te regelen naar Geldre Dome en terug ivm piratenfestijn. Dit was een fiasco. De chauffeur van de heen weg wist niet waar hij heen moest, dus heeft ons voor Geldre Dome afgezet, dus de terugweg wisten wij niet waar we moesten staan. Terwijl dit nu anders geregeld zou zijn als vorig jaar. We zaten op een gegeven moment toch in een taxi van Van Linssen voor de terugweg. Daar zijn we na 5 min weer uitgezet want hij ging niet naar Stay-okay. Na 3 kwartier wachten in de kou en 5 verschillende taxi's aangehouden te hebben van Van Linssen ( iedere keer een verkeerde???). Niet 1 chauffeur was op de hoogte van de regeling van Stay-Okay, en 3 x gebeld te hebben met Stay-okay ,met het antwoord terug te worden gebeld ( dus Niet), hebben we uiteindelijk toch een taxi gekregen. Denk je dat je het vervoer goed hebt geregeld en betaal je 11 euro pp hiervoor, werd het een drama. Toen we in het hostel aankwamen was er niemand meer bij de balie dus we konden onze frustratie niet kwijt. S'morgens wederom niemand aan de balie voor die klacht. Erg slecht. De accommodatie zelf is niks van te zeggen maar die service van het vervoer was uitermate slecht. We hebben met 4 personen 44 euro betaald voor een erg slechte vervoersregeling. Dit was het echt niet waard. Een vergoeding zou hier op de juiste plaats zijn voor ons ongemak. Graag ontvang ik reactie hierop.

    Kamers en ontbijt niks van te zeggen, waren okay, schoon en groot genoeg voor 1 nacht.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    5,4
    Spartaans en te duur
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geene enkele service. En dat voor die prijs. Bedden zelf opmaken en weer afnemen. Geen handdoeken. Geen prettige stoelen om even te chillen. Raam kon niet open. Spartaans. Prima, maar doe het dan voor minder geld.

    Mooie omgeving. Goede receptie, vriendelijk personeel.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    8,8
    Prima locatie voor overnachting met vriendengroep.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer (6 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    Prima locatie voor overnachting met vriendengroep na een vrijgezellenfeest. Prima bedden + ontbijt voor een goede prijs. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    9,6
    Een ontspannen weekendje Arnhem en omgeving in de StayOkay was meer dan okay.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Alles was goed.

    Een heerlijk ontbijt met streekprodukten, een ruime schone 2 persoonskamer inclusief toilet en douche, mogelijkheid om fietsen te huren en vriendelijk personeel. Zeer tevreden!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    10
    schitterende plek met veel uitstap mogelijkheden
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    misschien meer stopcontacten in de slaapruimtes.. met 6 mensen op kamers maar 1 stopcontact

    gastvrijheid, sfeer , informatie over uitstapjes personeel heel vriendelijke en behulpzaam

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    7,1
    Prima verblijf!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer (6 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ver van het centrum, wel prima te bereiken met OV

    We hadden de familiekamer, was voorzien van eigen badkamer en toilet! Lekker ontbijt!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    6,3
    Het was precies wat je van een herberg/hostel verwacht.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer (6 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    De douche was heel erg klein en ook niet al te schoon

    Het was precies wat je van een herberg/hostel verwacht.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    10
    Voor herhaling vatbaar, leuke locatie en leuke mensen
    • Reizigers met vrienden
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Brande een lamp op de kamer, kregen we niet uit

    Alles

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    10
    goed
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De rust en stilte in de omgeving

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    9,6
    Niks aan toe te voegen, gewoon goed
    • Reizigers met vrienden
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks aan toe te voegen, gewoon goed

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    9,6
    Hele mooie plek en zeer leuk personeel.
    • Stel
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele mooie plek en zeer leuk personeel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    7,5
    Schone kamers, goede bedden, rustige omgeving, goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inrichting van de kamers is enigszins gedateerd

    Schone kamers, goede bedden, rustige omgeving, goed ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    7,5
    Top
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    9,6
    Rustig omgeving toch vlak bij het centrum
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gemoedelijke sfeer

    Rustig omgeving toch vlak bij het centrum

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    6,7
    Fijn verblijf, mooi gekregen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ventilatie in de kamer is wat matig. Er kan 1 raampje open. Verder erg gehorig.

    De ligging. Met de fiets ben je zo in het centrum.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    9,2
    Herbeleven van jeugdherbergtijd
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat op ons moment het café verbouwd werd

    De ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    9,6
    Super
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    7,9
    gemakkelijk
    • Zakenreis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het principe van het bed opmaken/afhalen

    Locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    9,2
    Super locatie in het bos
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De trap naar boven was wen beetje vies

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    9,6
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Mooie locatie. Lekker eten en ontbijt. Gezellige bar, poolbiljart, airhockey, veel spelletjes. Aardig personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    10
    Prima!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (6 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Bedden sliepen prima, ontbijt met heerlijk vers brood.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    10
    Mooie ervaring
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mede kamer genoot stonk

    Ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    9,2
    Meer dan goed!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer (6 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kan niet zo gauw iets bedenken

    Prima bed, prima ontbijt. Prima verblijf!!!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 maart 2018

    7,9
    Prijs, vriendelijk personeel, goed ontbijt
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matrassen te dun

    Prijs, vriendelijk personeel, goed ontbijt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    7,1
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Minder bed

    De ligging

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    7,1
    Gezamenlijke ruimtes en gezelligheid
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche

    Gezamenlijke ruimtes en gezelligheid

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 10 maart 2018

    8,8
    Prima hostel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nuets

    Kamer was prima Ontbijt goed!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    7,9
    Mooie locatie
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi gelegen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    4,6
    Jeugdherberg zonder al te veel voorzieningen, sober.
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen handdoeken Toilet waar je niet met de deur dicht op kan zitten 4 persoonskamer, twee stapelbeden

    De locatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 26 januari 2018

    7,1
    Prima voor 1 nachtje voor dit geld.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima voor 1 nachtje voor dit geld. Goed ontbijt

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 26 januari 2018

    7,5
    goed gelegen accomodatie voor het geld.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (6 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Was bekend maar wel vervelend :zelf handdoeken meebrengen!

    ontbijt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 januari 2018

    5,8
    Ok voor 1 zakelijke nacht. Nooit voor fun
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg koud en kil op de kamers. Geen enkele vorm van service in de vorm van beker op de kamer voor tandenpoetsen bijvoorbeeld.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    8,8
    Prima ontbijt, leuke bar, rustig, veel spelletjes, boeken,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (6 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima ontbijt, leuke bar, rustig, veel spelletjes, boeken, pooltafel enz

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    9,2
    Ver weg maar toch vertrouwd
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (6 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig, volgens mijn kinderen: dat we er maar 1 nachtje waren

    Prachtige omgeving, vriendelijk personeel, prima ontbijt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    4,2
    Prijs van de overnachting .
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Karig ontbijt. Rumoer op de gang. Hard geluid in de bar vd tv

    Prijs van de overnachting . Omgeving

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 december 2017

    7,5
    Goed
    • Groep
    • Familiekamer (6 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat privé in de badkamer voorbeeld gang een gordijn

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    7,5
    Er was niets op aan te merken.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er was niets op aan te merken.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    7,5
    Mooie ligging, uitgebreid ontbijtbuffet.
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Mooie ligging, uitgebreid ontbijtbuffet.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    10
    Groep v/d Werf
    • Reizigers met vrienden
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen idee

    Locatie + Bar + Tafeltennis

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    10
    Relaxed.
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Zag er erg gezellig uit. Waar voor je geld.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    9,2
    Topservice, vriendelijke medewerkers
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Topservice, vriendelijke medewerkers

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    9,6
    Prima verblijf op een top locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gemeenschappelijke ruimtes oogten niet helemaal schoon.

    Super locatie en heel vriendelijk en sociaal personeel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    7,9
    verrassend
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer aardige en behulpzame medewekers

    Verbleven in augustus 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: