Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Stayokay Bergen op Zoom - De Brabantse Wal

Boslustweg 1, 4624 RB Bergen op Zoom, Nederland

#10 van de 13 hotels in Bergen op Zoom

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 183 beoordelingen over dit hostel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    6,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 70

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    6,7
    Voor alleen een overnachting is het een goede accommodatie. Ik zou er echter niet meer dan één nacht
    • Zakenreis
    • Groep
    • Eenpersoonsbed in een slaapzaal voor 6 tot 8 personen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De karige inrichting van de 6 persoonskamer (2 houten stoeltjes + piepklein tafeltje).

    Prettig en service gericht personeel. Kamer, douche en toilliet waren zeer schoon.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    8,3
    Fantastische locatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zeer basic en wat verouderd. Maar voor de prijs hadden we ook niet meer mogen verwachten.

    Gelegen op een superplek, mooi vlot terras en heel mooi modern hoofdgebouw. Trendy, goed eten, zeer redelijke prijzen en bijzonder vriendelijk personeel. Direct aan het klimbos gelegen, goede en originele wandel- en fietsmogelijkheden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    7,5
    Goed ontbijt, propere huisjes, natuurlijke omgeving
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in een slaapzaal voor 6 tot 8 personen
    • Verbleef 1 nacht

    Overnachting op doorrit meerdaagse fietstocht. Teleurstellend om na dagetappe van 170km rond 19u 's avonds voor een gesloten keuken te staan 'omdat het druk was'. Enkel nog fritjes met een frikandel kon met tegenzin na wat aandringen gemaakt worden terwijl overal aangekondigd staat dat het 'bourgondisch' avondmaal tot 19.30 mogelijk is, en er nadien zelfs nog beperkte kaart mogelijk is.

    Goed ontbijt, propere huisjes, natuurlijke omgeving

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    8,8
    Prima!
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in een slaapzaal voor 6 tot 8 personen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    Aardig personeel, goede service, kreeg na 20:00(keuken was al dicht)een heerlijk bord friet met snack en salade;een ontbijtpakket omdat ik vroeg weg moest. Zeer tevreden!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    8,8
    Dankzij de ongedwongen sfeer, was het een beetje thuiskomen! Ik heb echt genoten! Dank!!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer (6 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Douche was nog echt vuil! Lange haren en een stuk van een zool lagen er nog in. Het verluchtingssysteem maakt veel lawaai! Overdag geen probleem, maar 's nachts echt storend. Wij hebben de spleet van de kast waarin de installatie stond afgedicht met een donsdeken. Dan was het beter.

    De mogelijkheden (speeltuin, vuurtje stoken, wandelen, fietsen, eten en drinken, gezelschapsspelletjes, klimparcour, gezellige zithoekjes, educatieve ontdekkingsruimte voor jong en oud,...) op en rond het domein. De aangename en smaakvolle materialen (stoelen, tafeltjes, krukjes, muurschilderingen,...), die gebruikt worden, de inrichting, de extra zitruimte in het huisje, het eigen terrasje,... De vriendelijkheid van het personeel!!! De ongedwongen sfeer, alles kan, voel je maar thuis sfeer!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    7,1
    Prima verblijf, leuk voor kinderen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Afzuiginstallatie/ luchtinstallatie in apartement maakte best veel herrie ondanks dat het achter deur zat. Miste een tv.

    Ruime locatie en geschikt voor gezinnen, klimpark er naast en eetgelegenheid. Vlakbij stad en toch in het groen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    8,3
    Super voor jeugdkampen, misschien enkele familiekamers voorzien voor gezinnen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Bedden, jammer dat er geen 2-persoonsbed was. Alle bedden waren stapelbedden.

    Vele activiteiten in omgeving De natuur rond het domein Fietsgelegenheid

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    6,7
    Leuk verblijf in het bos
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Buffet 's avonds viel wat tegen (werd niet bijgevuld). Personeel wisselend van erg vriendelijk tot ongeïnteresseerd.

    De locatie in het bos is erg leuk.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 april 2017

    7,9
    Goed !
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in een slaapzaal voor 6 tot 8 personen
    • Verbleef 1 nacht

    Handdoek(en) bijv. in het lakenpakket is misschien een verbeter punt. Ik had nml. geen handdoek bij me en heb me uit eindelijk afgedroogd met het kussensloop.

    schone lakens in plastic verpakt..... (ik heb weleens het idee gehad in een hotel in duitsland dat er iemand anders in bed heeft gelegen).... maar nu kreeg ik in plastic verpakt schone lakens en dat gaf me het gevoel dat het echt schoon was en gewassen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    8,3
    Kort, maar een zeer fijne tijd gehad.
    • Groep
    • Eenpersoonsbed in een slaapzaal voor 6 tot 8 personen
    • Verbleef 1 nacht

    Het personeel was erg gastvriendelijk, en het was geen probleem dat we 's ochtends erg vroeg weg moesten. Er werd de avond van tevoren zelfs een ontbijtpakketje gemaakt dat we mee konden nemen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    10
    Even quality time met elkaar!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie locatie gezellig en genoten. Door het bos gecrost lekker geslapen leuk huisje en goed ontbeten. We komen zeker terug als klimbos open is en de zon weer schijnt

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 15 januari 2017

    8,8
    entree was iets lastig te vinden in t donker. prettige kamer en heel vriendelijk personeel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    had me niet gerealoseerd dat ik handdoek had moeten meenemen. neem ik meestal mee voor niets(b en b en hotel) nu thuis gelaten en dan net nodig.

    vooraf overleg mbt ontbijt was niet goed overgekomen maar werd tee plekke perfekt opgelost. ook koffie bij ontvangst was super

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    8,3
    Top ! We gaan zeker terug.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer (6 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Onze kamers waren iets of wat verouderd. We hadden liever in het nieuwe gedeelte geslapen.

    Zeer goed ontbijt, heel mooie locatie. Een echte aanrader met kinderen !

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    8,3
    wederom fijn verblijf bij stayokay
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in een slaapzaal voor 6 tot 8 personen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vrij klein bed. Luidruchtige mannen in de kamer naast.

    De lage prijs voor de goede service. De prima kamer. Het vriendelijke en behulpzame personeel. Het eten.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    8,3
    stayokay boz
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in een slaapzaal voor 6 tot 8 personen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik voelde me wat onveilig door de mannen die in de kamer naast me zaten, ze liepen steeds langs en keken naar binnen. Gordijn was stuk aan een rails, werd wel meteen opgepikt te volgende morgen toen ik het aangaf. Het bed was vrij klein, iemand die veel dikker is dan ik, past er waarschijnlijk niet in. Er was een feest aan de gang bij de stayokay, wat er op zich heel leuk uit zag, maar daardoor voelde ik mijzelf een beetje in de weg lopen.

    Prima basic kamer. Zeer vriendelijk personeel. Heerlijke catering, ik vond de curry met ciabatta erg lekker. Mooie omgeding en veel te doen en te zien in de omgeving. Niet duur. Ik zou zeker terug komen.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2016

    7,5
    Een prima keuze voor betaalbaar kortstondig verblijf
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik vind handdoeken op de wc en in de badkamer toch een basisvoorziening die op een kamer aanwezig moeten zijn, ook al is het low-budget.

    De locatie, het vriendelijke personeel en het ontbijt

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    7,9
    Knappe ontvangstruimte, kille slaapplaatsen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De slaapkamers waren zwaar verouderd, een enorm contrast tov het mooie ecologische gebouw waar we konden eten en ontspannen. Zeer slechte algemene isolatie en kille inrichting om in te slapen.

    Een zeer verzorgd ontbijt in een prachtig nieuw ecologisch verantwoord gebouw.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    5,0
    We hadden het op de kamer graag iets aangenamer gehad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We wilden 's morgens om 6.45u ontbijten, dit ging niet! we kregen wel een ontbijtpakket maar het was droog brood. er stonden slechts 2 stoelen op de kamer en we waren met 3, niet leuk en niet gezellig! Er sliepen nog jongeren en het was tot 5u in de ochtend rumoerig op de binnenplaats !

    de cafetaria was goed en het personeel vriendelijk

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    6,7
    De omgeving.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De omgeving. Eten en ontbijt prima.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    6,3
    Klimbos
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden Ontbijt was om 9 uur totaal leeg geplunderd

    Klimbos

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    8,3
    Het ontbijt was heerlijk;
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was heerlijk; locatie mooi; reizigers sfeer , erg leuk met het gezin en veel te doen in de omgeving.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    8,8
    Zeer gastvrij en leuke verrassende locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Standaardkamers

    Comfortkamers

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    7,5
    Basic overnachten op een heerlijke plek
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (6 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen matras in het babybedje. Waterdruk in de douche kan beter.

    Locatie was top midden het bos. Vriendelijke bediening. Erg basic allemaal maar okay.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    5,4
    Kort en nooit meer
    • Zakenreis
    • Groep
    • Eenpersoonsbed in een slaapzaal voor 6 tot 8 personen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer en de matrassen.

    Lunchpakket was goed.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    7,9
    Enige wat ik Misde was een tv
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in een slaapzaal voor 6 tot 8 personen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enige wat ik Misde was een tv En de Wi-Fi verbinding was erg slecht/zwak

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    5,8
    Hebben net 6 personen daar geslapen. Gezellig. Ontbijt incl. Voor mooie prijs
    • Groep
    • Familiekamer (6 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Leek niet schoongemaakt. Zetten bedden tegen elkaar waarbij erg veel vuil op de grond lag.

    Leuk huisje

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 25 januari 2018

    8,8
    prima, voldeed aan mijn verwachtingen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Eenpersoonsbed in een slaapzaal voor 6 tot 8 personen
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was prima. De kamer (voor 6 personen) was in orde

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    7,9
    goede locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in een slaapzaal voor 6 tot 8 personen
    • Verbleef 2 nachten

    WIFI verbinding was slecht in de de kamer.

    goede locatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 december 2017

    8,8
    Gezellig!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers uitstekend. Ontbijt zeer goed!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    9,2
    Ontspannen sfeer
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt kan smakelijker

    Alles was makkelijk

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    9,2
    Super relaxed en gezellig. Aardige mensen die voor een fijne sfeer zorgen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vlekken in de banken.

    De sfeer van de accommodatie is heel ontspannen en goed. Haardje, drankje en lekker eten. Het ontbijt was super.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    7,9
    Gastvrij hostel in prachtige omgeving
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel stond altijd klaar om vragen te beantwoorden en tips te geven.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    7,5
    het ontbijt was goed ,maar de bedden waren minder goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de bedden

    het ontbijt was goed ,maar de bedden waren minder goed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    8,3
    ontbijt héél goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    info fietsroutes

    ontbijt héél goed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    6,7
    leuke uitvalbasis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt en locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    8,3
    prima plek lekker in de natuur ,denk er wel aan om...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    prima plek lekker in de natuur ,denk er wel aan om handdoeken mee te nemen , ontbijt is goed

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    10
    Heerlijk , ontspannen en voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks!

    Prachtig ingerichte stayokay, mooie omgeving, gezellige sfeer !

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 april 2017

    7,5
    Aangename verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Aangename plaats midden in de natuur. De kamers zijn groot genoeg, een beetje verouderd maar proper. Dicht bij stad.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 26 maart 2017

    7,9
    Heel hartelijk ontvangen, Prettige vakantie gehad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het ontbijt was heel goed

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 21 maart 2017

    8,8
    prima overnachtingen en vriendelijk personeel.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wifi was slecht te ontvangen.

    ruime kamers, goed ontbijt en een goed diner voor een klein prijsje.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    9,6
    De kamers waren heel goed, vee ruimte het was rustig, mooie...
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de verwarming in de badkamer werkte niet en dat wat echt koud

    De kamers waren heel goed, vee ruimte het was rustig, mooie omgeving.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 december 2016

    7,5
    Goed hostel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in een Slaapzaalkamer voor 4 Personen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima hostel, eenvoudige maar prima kamer. Goede locatie, goed ontbijt.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    7,9
    was een leuk weekend
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt was goed

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    7,9
    Lekker ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lekker ontbijt!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2016

    10
    Prima all over
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in een slaapzaal voor 6 tot 8 personen
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima all over

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 september 2016

    5,0
    Personeel okay, de bedden: no way
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in een slaapzaal voor 6 tot 8 personen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden waardeloos Kamer erg smerig

    Personeel

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    10
    Onverwacht hoge kwaliteit voor zo'n bescheiden prijs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2016

    8,8
    Prima verblijf tijdens onze wandeltocht (Grenslandpad)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    matras een beetje hard

    leuk terras met erg vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2016

    7,9
    prima hotel voor een leuke prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Schoonmaak kan beter, vloer w.c was vies.

    Prima kamer, ontbijt alles erop en eraan, vriendelijk personeel, leuke prijs.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    8,8
    Top
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (6 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Herrie rondom. Ook na 10 uur!

    Lokatie en ontbijt

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    8,3
    Top
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een super goed ontbijt met veel verse producten.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    7,9
    Het ontbijt was fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het verblijf was erg koud, we moesten zelf de verwarming opendraaien. Daardoor duurde het een poos, voordat de temperatuur aangenaam was.

    Het ontbijt was fantastisch! Bij aankomst in de avond kregen we thee/koffie gratis aangeboden. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Je moet wel zelf handdoeken meenemen en je bedje opmaken, maar dat is bij Stayokay bekend.

  • Beoordeeld op: 16 september 2015

    5,8
    We hadden drie tweepersoonskamers besteld en we kregen drie...
    • Stel

    We hadden drie tweepersoonskamers besteld en we kregen drie grote kamers met alleen stapelbedden. Dit had van te voren aangegeven moeten worden. Als we dit geweten hadden, hadden we niet geboekt. Liever echte tweepersoonskamers met een fatsoenlijke douche zonder drukknop. Die mogen dan ook wel wat meer kosten.

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    7,9
    Ligging in de bossen, mooi nieuw restaurant met prachtig...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg gehorig. Bij aankomst kwamen we er achter dat er geen handdoeken waren, die hadden we van te voren moeten reserveren of nu erbij kopen.....

    Ligging in de bossen, mooi nieuw restaurant met prachtig terras. Personeel erg vriendelijk! Kamers basic, maar ruim, bedden liggen redelijk.

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    8,3
    Voor een jeugdherberg waren de kamers erg ruim.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Er hadden wel wat vegetarische alternatieven in het buffet mogen zitten.

    Voor een jeugdherberg waren de kamers erg ruim. Met eigen ingang. Erg mooi complex.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    3,3
    Locatie, was vlakbij waar wij moesten zijn
    • Zakenreis
    • Groep

    Ze mochten wel vooraf vertellen dat geen snack mee mag nemen en om dat haverklap onaangekondigd binnen komen om te controleren of je je gedraagt. We zijn volwassen mensen. Zo niet dan gelden er boetes aangegeven met bordjes. Eten was slecht. Hygiëne slecht. Alles waardeloos.

    Locatie, was vlakbij waar wij moesten zijn

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    6,3
    Locatie is prima, hoofdgebouw is erg mooi.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Huisje was erg kaal en een beetje ongezellig. Eén lamp in de kamer, waarbij lezen niet goed lukte.

    Locatie is prima, hoofdgebouw is erg mooi. Ontbijt is goed

  • Beoordeeld op: 6 juni 2015

    7,9
    omgeving en ontbijt waren uitstekend
    • Gezin met oudere kinderen

    De beddengoed waren slecht. Dekens waren vuil Kussens waren rijp voor weg te gooien, plus dat ze erg dun waren dat je het geen kussen kon noemen

    omgeving en ontbijt waren uitstekend

  • Beoordeeld op: 15 februari 2015

    7,1
    De locatie was prima gelegen, vriendelijk personeel.
    • Gezin met jonge kinderen

    De bedden waren wat hard. Bij aankomst stond er in de hal een kar met vies beddengoed, dit was geen prettig aangezicht.

    De locatie was prima gelegen, vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 29 mei 2016

    7,5
    Goed ontbijt (uitgebreid)
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niet behalve het weer op sommige dagen, maar daar kan men niets aan doen.

    Goed ontbijt (uitgebreid) Vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 25 mei 2016

    8,8
    Enthousiaste medewerker
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niets

    Enthousiaste medewerker

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    8,8
    personeel erg vriendelijk
    • Stel

    slaap gelegenheid koud en kil niet sfeervol

    personeel erg vriendelijk eten was lekker

  • Beoordeeld op: 16 november 2015

    8,3
    Het ontbijt was biologisch verantwoord en erg goed.
    • Groep

    Het ontbijt was biologisch verantwoord en erg goed.

  • Beoordeeld op: 5 november 2015

    8,8
    Geweldige locatie en leefruimte!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Geweldige locatie en leefruimte!

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    5,0
    De biertjes en het meisje bij de receptie.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Dat er geen eten te koop is en dat wij niet geïnformeerd zijn hier over. Manager was niet gastvrij

    De biertjes en het meisje bij de receptie.

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    7,9
    leuke sfeer, prima bier :)
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Snurkende mede kamergenoot

    leuke sfeer, prima bier :)

  • Beoordeeld op: 3 juli 2015

    7,5
    De leuke omgeving, vriendelijke hulp, lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dat je je bed zelf op moet maken

    De leuke omgeving, vriendelijke hulp, lekker ontbijt

  • Beoordeeld op: 6 juni 2015

    7,1
    Lokatie, ontbijt
    • Gezin met jonge kinderen

    Comfort kamer in relatie tot prijs

    Lokatie, ontbijt

  • Beoordeeld op: 28 februari 2015

    10
    alles, onzettend vriendelijk, goede ligging en voor...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    alles, onzettend vriendelijk, goede ligging en voor herhaling vatbaar

  • Beoordeeld op: 29 januari 2015

    9,2
    Prima prijs voor een prima product.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Prima prijs voor een prima product. Stay okay is goed bezig!!

Er zijn ook 22 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 70

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: