Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Stayokay Terschelling

't Land 2, 8881 GA West-Terschelling, Nederland

#11 van de 14 hotels in West-Terschelling

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 526 beoordelingen over dit hostel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 12 september 2018

    6,7
    Tevreden met als kritisch punt wat meer comfort op de slaapkamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat meer comfort qua zitcomfort vooral met de mooie uitkijk naar de Waddenzee. Geen gelegenheid om zelf een kopje thee of koffie te maken.

    Alles was prima maar de slaapkamer is niet zo gezellig.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    5,0
    het avondeten en ontbijt waren erg lekker prijsverhouding,...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer vond ik erg gedateerd en vies , in verhouding tot het Stay okay hotel op Texel waar ik die week ervoor was geweest, die was schoner en netter, wel klein ook maar dat weet van een sty okay

    het avondeten en ontbijt waren erg lekker prijsverhouding, De locatie was top

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    7,9
    Het uitzicht was prachtig!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was een school aanwezig tijdens ons verbljf. Het personeel van het hotel heeft blijkbaar de docenten van deze school een pas gegeven van alle kamers, zodat zij makkelijk de kamers van alle kinderen in konden. Echter kwam de docent (waarschijnlijk perongeluk) ook onze kamer binnen 's ochtends om half acht. Dit betekent dat StayOkay hun eigen gasten toestemming geeft om in privékamers van andere gasten te komen en zelfs de sleutel geeft! Dit is geen getraind personeel en gasten kunnen zo bijvoorbeeld persoonlijke eigendommen meenemen uit enkele hotelkamer die zij willen! Je spullen zijn dus totaal niet veilig in dit hostel. Dit is echt not done.

    Het uitzicht was prachtig!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    7,5
    Dicht bij t centrum, wad , En de boot.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er op een 4 persoonskamer maar 2 stoelen stonden. Ivm ruimte misschien 2 klapstoelen aan de muur hangen (ziekenhuis idee) miste een kraantje bij de ingang/uitgang buiten voor eventueel afspoelen van schoenen(zand/modder)

    Dicht bij t centrum, wad , En de boot. Overzichtelijk. Schone kamers

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    7,5
    Op het ontbijt na, slecht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hadden een 2 persoonkamer geboekt. Maar kregen bij aankomst pas te horen dat we een kamer kregen met 2 stapelbedden. Niet erg romantisch. Konden dus niet omboeken naar een ander hotel. Hadden niet voor stapelbedden geboekt.

    Ontbijt was goed geregeld

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    8,8
    Ondanks (persoonlijke) minpuntjes erg genoten van ons verblijf en het weerzien (voor mij) na 50 jr!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    - De lawaaíigheid van de eetzaal vond ik wat minder. De ruimte galmt enorm, het schuiven van stoelen én luidkeels orerende medegasten maakte meestal dat ik mn maaltijd in recordtijd naar binnen wilde werken... Dat was jammer...! - Kussens zijn een soort ballon,.. tegen de tijd dat ik daaraan enigzins gewend was gingen we helaas naar huis... - Snoep en frisdrankautomaten nog op contant geld...? Ik heb dat nog zelden op zak... (goed om te vermelden?) - Mijn zoontje was niet erg blij met het avondeten,.. Een alternatief voor kinderen was welkom geweest... ;-)

    Heerlijk no-nonsense hotelletje en toch van alle gemakken voorzien ;-) Relaxt gelegen buiten de drukte... En wát een aardige mensen die daar werken... Mooie vertrekpunt voor dagtochtjes in alle richtingen van het eiland! Mn zoontje (10) wil volgend jaar heel graag weer hierheen!!!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    7,5
    Een prima plek om te overnachten en de rest van de dag lekker elders te besteden
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    Een kamer met 6 bedden is in werkelijkheid een kamer met 11 bedden. Dat is stiekem toch een aanzienlijk verschil.. Voor die elf bedden zijn twee stopcontacten, om de een of andere reden tegen het plafond aan.

    De locatie is erg mooi. Ontbijten op het terras, met uitzicht op zee. Erg fijn!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    7,5
    Prima te doen voor een lang weekend of midweek.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Wij hadden een kamer in het zijgebouw. De slechte ventilatie van de kamer (klein raam, beperkt open, kamer voor 4 personen) en de gehorigheid. Je kon mensen in de kamers naast ons letterlijk horen inclusief gepiel met mobieltjes. Ook de ligging van de kamer (geen zeezicht, aan druk fietspad) was teleurstellend. De mooiste kamers zitten in de punt van het hoofdgebouw en natuurlijk zie je die alleen in het fotooverzicht. Echter dat zijn er maar een stuk of 4. Het zijgebouw heeft de meeste kamers, ongeveer 20.

    Locatie hotel is geweldig met fraai terras. Ontbijt is uitstekend, diner hebben we 1x gehad en voor het geld prima. De kamer was zoals je van een herberg kunt verwachten, kaal en doelmatig. Stayokay is een prima hotel voor een lang weekend, een midweek of voor rondtrekkende mensen. Ook met kinderen (veel gezinnen in het hotel). Voor langere verblijven zou ik wat anders uitzoeken (voor zover mogelijk, vrijwel alles zat vol).

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    8,3
    het was een fijn verblijf met vriendelijke medewerkers op een geweldige plek.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De douche was erg klein en een klein straaltje water.

    Heerlijk uitgebreid ontbijt met geweldig uitzicht. Een gezellige gemeenschappelijke ruimte waar je spelletjes kon doen in een heel gemoedelijke sfeer.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    6,3
    Het ontbijt was erg goed en de locatie was goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit stond hier niet in verhouding. De kamers waren niet heel schoon. Zelf bedden opmaken en afhalen. 75 euro betaald voor 2 personen terwijl een hotel met bad 90 euro voor dezelfde nacht was. Een 2 persoonskamer is hier blijkbaar altijd 2 stapelbedden??

    Het ontbijt was erg goed en de locatie was goed

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    9,2
    Prachtige locatie en prima prijs kwaliteit!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bed op een Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het was erg warm ten tijde van ons bezoek en het was niet mogelijk om de kamer te luchten.

    Last minute een 4persoonskamer gekregen. Geweldige service Paula! We hadden een nieuwe kamer met een prachtig uitzicht.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    9,6
    heel goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Van ons had de douchekop meer naar het midden van de muur gemogen.

    Heel kort gezegd wij vonden alles dik in orde. De stay o kay ligt op een mooie plek. Het personeel was netjes en vriendelijk De kamers waren netjes en schoon.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    7,9
    Ik vond het personeel bijzonder vriendelijk, verzorging goed...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond het toilet erg stinken (kamer 10). Ook na de schoonmaak. Mogelijk geur in de vloer getrokken. Daarbij op de vloer in de kamer veel vlekken. Is aan vervanging toe. Uit de site op boeking .com was niet duidelijk dat ik voor 4 pers heb betaald terwijl ik voor 2 had geboekt. Had een 4 pers kamer omdat er geen 2 pers meer vrij was.

    Ik vond het personeel bijzonder vriendelijk, verzorging goed en de locatie was super.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    8,3
    Voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Niets viel tegen. De verhouding tussen wat geboden wordt en de prijs is heel goed.

    De goede sfeer, er kan veel. Een fantastisch uitzicht vanaf het terras op het Wad. Het uitgebreide ontbijt. Verschillende ruimtes met elk een eigen sfeer waar je kan verblijven. Kind vriendelijk.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    8,3
    Leuk vriendinnenweekend
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was wat krap, zeker als je de kamer zou delen met onbekenden. Er waren ook wat weinig ventilatiemogelijkheden.

    Goede locatie. Heel vriendelijk personeel. Goed ontbijtbuffet. Genoeg plekjes om gedurende de dag of de avond te kunnen zitten.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    5,8
    Het was erg gedateerd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles eigelijk.

    Het was erg gedateerd. Schimmel in de douche en toilet. Zonde, want de locatie is perfect. Je kan er iets moois van maken. Gr Verwijs

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    5,8
    De ligging van stayokay helemaal top
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    2 nachten niet geslapen door rondrende jongeren en heel veel herrie tot diep in de nacht😡 Alles gemeld Mocht eerder op andere kamer maar dat volstaat niet tegenover 2 nachten niet slapen. Erg teleurstellend en ik hoef dit ook niet anoniem te versturen Mijn naam is Yvonne Hijman

    De ligging van stayokay helemaal top

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    5,8
    Locatie en restaurant top, kamer viel vies tegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was echt een bezemkast. Het enige raam was een Velux klapraampje. De bedden waren vrij klein en we konden ze ook niet naast elkaar zetten. Op zich is dit alles niet erg voor een hostel, maar voor €80 per nacht vinden we dat je toch iets meer mag verwachten.

    De ligging van het hostel en het grote terras aan de zeezijde. Dat was prachtig om te ontbijten.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    7,1
    Mooie locatie, direct aan de jachthaven en op 20 minuten...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het raam kon maar een stukje open. We waren er met extreme hitte en t was erom af te knappen; zeker wanneer er net met 4 personen gedouchet is.

    Mooie locatie, direct aan de jachthaven en op 20 minuten wandelen van de haven (en t centrum van West Terschelling). Behulpzaam personeel en leuk georganiseerde activiteit voor de kinderen (krabben vangen).Verder is het echt een ruimte met 2 stapelbedden, een tafel en 2 stoelen; niet meer en minder. Maar dat weet je van te voren. Je moet geen luxe verwachten. Het ontbijt daarentegen was erg netjes en best uitgebreid en de prijzen van snoep en ijs waren erg netjes: 1 euro voor een calippo bijv.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    8,3
    Prachtige plek!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer was wel heel erg klein met een heel klein dakraampje, maar ach, je bent er toch alleen om te slapen.

    De locatie, het terras en het vriendelijke behulpzame personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    7,1
    Fijn verblijf op Terschelling. Meer dan oké bij Stayokay
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was erg jammer dat de ramen in de slaapzaal niet geheel open konden (beveiligd). En dat er maar 1 stopcontact op de gehele slaapzaal was te vinden?

    Lief en jong personeel! Schone zaal met schoon linnengoed. Het ontbijt was goed en het uitzicht op de Waddenzee is fantastisch

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    5,0
    Mooi rustig eiland met de stayokay op toplocatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hadden een twee persoonskamer gehuurd en deze was zeer gedateerd. Een stapelbed die los naast elkaar waren geplaatst voorzien van rubber matras en kussen hoezen.Prijs 80,- per nacht staat niet in verhouding tot wat je krijgt.

    Terschelling ,mooi eiland ,prachtig om te fietsen, mooie stranden, leuke en gezellige dorpjes. Stayokay heeft een fantastische locatie en een goed ontbijt met diverse soorten brood en vers fruit.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    5,4
    Ligging, terras
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Stapelbed super slecht, trapje kan je als volwassene niet normaal op komen, tredes veel te smal en hard. Kamer ontzettend klein voor het geld. Douche uitermate slecht, hele badkamer zeiknat na douchen. Rolgordijn slecht, kamer volledig verlicht in de ochtend. Zeer gehorig. Geen sfeer in kamer.

    Ligging, terras

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    7,9
    Dat ga ik vaker doen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Erg dun wandje tussen de kamers, ik hoorde de buren plassen, telefoneren e.d. Gelukkig had ik oordopjes mee.

    Het lounge-terras met uitzicht op de wadden is fantastisch. De kamer is sober maar schoon en het bed was prima. Een fijne bar, heel vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    9,2
    We hadden een 6 en 4 persoons kamer.
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige puntje zou kunnen zijn dat er dus ook groepen komen die nogal luidruchtig kunnen zijn.

    We hadden een 6 en 4 persoons kamer. Bed even zelf opmaken en klaar. Beddengoed lag op bed. Ontbijt was prima en we hebben prima geslapen. Voor ons was het puur dat we een bed nodig hadden omdat we de hele dag en avond op pad waren.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    8,8
    Fantastisch uitzicht en een fijne accomodatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche straal was niet zo hard waardoor je tegen de thermostaat aan stond.

    Fantastisch uitzicht, super aardig personeel, leuke bar, prima.ontbijt. en alles voor een hele vriendelijke prijs!!!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    4,6
    Terschelling was heel leuk, hostel valt zeer tegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Toen we aankwamen stonden onze koffers al heel de ochtend en middag buiten. De kamer voldeed niet aan de prijs-kwaliteit verhouding. Uit de douche kwam maar een heel zwakke straal. De bedden waren oncomfortabel met een harde stalen rand tussen de 'matrassen'.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    7,5
    Het is een leuke, laagdrempelige, en lekker informele plek.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    En Stayokay is natuurlijk basic (zelf je bed opmaken, geen schoonmaak tussendoor, basic ontbijt), wat op zich juist ook leuk is, maar naar verhouding is het wel erg duur. Je betaalt natuurlijk voor de plek, maar naar onze mening zijn dit niet echt jeugdherberg-prijzen!

    Het is een leuke, laagdrempelige, en lekker informele plek. Het personeel is super-vriendelijk en de ligging is prachtig! Je kijkt zo over de Waddenzee en slaapt in onder het licht van de Brandaris.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    7,1
    Uitzicht op zee bij ontbijt.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De plastic matras en kussen. Het was al erg warm in de kamer en dan zweet je je bed uit. (Wel goed schoon te maken dus hygiënisch)

    Uitzicht op zee bij ontbijt. Weinig overlast ondanks verblijf van bijna 50 scholieren. Waar wij overigens, keurig via de mail, over waren geïnformeerd.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    7,9
    Een paar fijne dagen door gebracht, we waren er even helemaal uit.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Op een 4 persoons kamer kun je maar met twee personen zitten en door de hoge ramen in de kamer en doordat je niet vanuit de kamer naar buiten kan geeft de kamer een benauwend gevoel.

    De ligging is geweldig, een prachtig uitzicht vanuit de eetzaal en vanaf het terras over West en over het wad.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    9,2
    Tot de volgende keer!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De douchestraal was heel wijd, waardoor je met moeite de shampoo uit je haren kon spoelen.De straal was wel hard genoeg.

    prima ontbijt, heerlijke bedden!!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    9,2
    Geweldig genoten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Tijdens het diner weinig opties voor vegetariers

    Eten en gezelligheid, personeel zeer vriendelijk en behulpzaam, ideale vakantiebestemming voor gezinnen met jonge kinderen

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    7,1
    Basic op fantastische locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers erg basic in vergelijk met de prijs( boek direct bij stayoke en niet via booking voor korting)

    De locatie is nauwelijks te overtreffen en de sfeer is rustig en zeer geschik voor gezinnen met jonge kinderen. Gelukkig geen groepen jongeren.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    7,1
    Toplocatie alle basis benodigdheden aanwezig en top ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douchestraal was erg zacht en wij hadden een twee persoonskamer waar een soort stalen frame pp het bed zat wat niet zo fijn was.

    Vriendelijk personeel, toplocatie en uitgebreid ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    8,8
    Heerlijk verblijf gehad op fantastische lokatie op een prachtig Terschelling..
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleinigheden. De douche had wat weinig water. Maar wel heerlijk warm water. Trappetje van stapelbed was hard voor de voeten. Wel stevig genoeg voor een volwassene ook.

    De lokatie is fantastisch, met mooi uitzicht in de eetzaal en bar en sommige kamers op zee en een mooie natuur en de haven vanuit andere kamers. In de avond kun je de Brandaris zien schijnen over zee en land. A-lokatie! De mensen zijn behulpzaam en de sfeer is gemoedelijk. Fijn voor jong en oud. De kamers waren prima. Goed kunnen slapen. Verder was op loopafstand een bezoek aan de bunkers uit WOII de moeite waard. En we hebben verder de gezellige dorpjes bezocht, heerlijk paard gereden op het strand bij Puur, gefietst en zeehonden gespot. De speedy watertaxi met hoge snelheid is een aanrader voor tieners!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    7,1
    Ontbijt en het feit dat als je alleen bent, gemakkelijk...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed te hard en zweterig Drankprijzen hoog voor een organisatie met de bekende doelstellingen

    Ontbijt en het feit dat als je alleen bent, gemakkelijk aansluiting vindt. Eea geholpen door accomodatie.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    7,9
    Het was fantastisch,het is altijd weer thuiskomen in de Stayokay!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik sliep onder op een stapelbed,daar zaten 2 stangen onder voor doorzakken. De matrassen zijn wat dun en doordat ik overgewicht heb ,verneem je dat wel voor de rug. Kinderen en slanke personen hebben hier misschien geen moeite mee,maar als ik hier 4 nachten op moest slapen wordt het moeilijk.

    Het ontbijt was heerlijk,ik miste wel de schapen of geitenkaas ,maar met zoveel gasten wordt dat ook prijzig natuurlijk. Verder niks te klagen over het eten.Lekker warm brood enz.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    10
    Het was super relaxt bij jullie.
    • Groep
    • Familiekamer (6 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    niets !!!!

    Accommodatie super, heel gastvrij, schoon, prima organisatie. Wij moesten vroeg met de boot en in zakken stond er een ontbijt voor ons klaar. Super geregeld.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    7,9
    We hebben met onze dochters zeeer genoten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    voor het diner was niet op ons gerekend, we hebben restjes gegegeten. Na klacht is het eten niet in rekening gebracht. Er is ons duidelijk uitgelegd wat de ooraak was. Hiervoor hebben we begrip getoond. We komen zeker weer.

    de lokatie en het zeer attente personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    8,8
    We hebben genoten!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche op onze kamer viel een beetje tegen. Het water sproeit eigeijk alle kanten op behalve naar het lichaam.

    Het ontbijt was super verzorgd. Het personeel nu zonder vriendelijk en erg service gericht, fijn!!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    7,5
    Geweldig genoten!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk kende ik stay ok niet en wist ik niet vd kamers met stapelbedden. Dat is misschien enige wat tegen viel, maar ik heb een super vakantie gehad.

    Ontbijt was top, heerlijk dat verse warme brood en voldoende keus in beleg. Gewoon super.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    8,8
    Prachtig verblijf, zeer vriendelijk personeel!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bed op een Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het raam op onze kamer kon niet open, dat zou wel fijn geweest zijn. Dan konden we de kamer luchten. Ook kon het gordijn maar half dicht omdat het een driehoekig raam was.

    Onze kamer overtrof alles. Zes losse bedden, eigen badkamer en een prachtig uitzicht!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    8,3
    Prima accommodatie op Terschelling
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er waren een paar lampjes kapot. Deze werden wel vervangen. Douche sproeide alle kanten op.

    Prima, en gezellige accommodatie voor een weekendje Terschelling. Lekker ontbijt. En een fijn terras met uitzicht op zee. Mooie ligging vlakbij West.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    7,9
    Het ontbijt was perfect.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het aantal elektra aansluiting is wel erg beperkt in de kamers no 31 en no 34 De douche was in kamer 34 niet goed te gebruiken.

    Het ontbijt was perfect. Ook het dinee was goed verzorgt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    9,2
    In een gastvrije omgeving op de mooiste plek van het eiland!
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen punt te bedenken!

    Wij komen voor onze fietsevenementen op de Waddeneilanden al jaren in verschillende Stayokay’s. De fantastische gastvrijheid, gemoedelijkheid, goedel ligging en bereikbaarheid zijn voor ons reden steeds weer terug te komen. Veel lof en complimenten dus!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    10
    Super weekend super hostel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Basic kamer. Maar wat wil je voor de prijs van een kamer. Dus eigenlijk viel niets ons echt tegen.

    Het meest beviel ons de omgeving en het uitzicht. Verder lekker vers en uitgebreid ontbijt. Leuke bar met veel spelletjes om te spelen, mooie "woonkamer" waar je tv kan kijken. De beden sliepen ook erg lekker.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    8,3
    Goed hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is geen tv op de kamer. Wel is er tv in een soms lawaaiige speellokaal. We hadden een zolderkamer met alleen een klein dakraam.

    Een mooie lokatie met zicht op de waddenzeee en de haven.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    9,2
    Familie bezoek
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vanaf het dorp/haven geen verlichting langs de weg, wij waren lopend naar het Hotel gegaan omdat het nog geen 10 min is, dit kan zeker beter goed dat we het licht hadden van de Brandaris.

    Kamer was simpel maar voldoet voor alleen slapen daar is de prijs ook naar,maar het uitzicht in kamer nr 9 echt prachtig uitzicht op zee, hoezo heerlijk wakker worden. Ontbijt was dik in orde. Prima personeel

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    9,6
    Top!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Tja, Moeilijk. Niet noemenswaardig in ieder geval

    De kamer was netjes, schoon. Prima bedden, 3 stapelbedden. De kamers zijn wel redelijk gehorig, maar verder geen probleem. Het ontbijt is geweldig! Een volwaardig ontbijtbuffet met alles er op en er aan. En dan het uitzicht. Geweldig! Vanuit de kamer uitzicht op het Wad en over West. Ook vanuit de ontbijtzaal een geweldig uitzicht. Het personeel is meer dan vriendelijk. Vriendelijker dan het overdreven gedoe is veel "echte" hotels. Twijfel? Doen! Boeken!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    7,9
    Geslaagd!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer: muren en deur werden zeer vochtig tijdens het douchen. Handdoeken en kleding werden daardoor ook vochtig/nat.

    De ligging van het hostel en het uitzicht van onze kamer. Goede en vriendelijke service!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    8,3
    Prima prijs-kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Verwarming in de kamer had bij binnenkomst al wat hoger mogen staan (was winter)

    Ontbijt was goed geregeld. Prima ontvangst en bar service. Mooi uitzicht over het water (Waddenkant) Airhockey spel :)

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    9,2
    Super prijs/kwaliteit met top personeel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, want de prijs/kwaliteit is uitstekend. Kamer is heel basic, beetje internaatachtig,maar daar is de prijs ook naar.

    Een echte aanrader als je op de kamer weinig tot geen comfort verwacht. De prijs/kwaliteit is super. Het stayokay heeft een centrale ligging bij dorpje en boot. Het ontbijt is goed verzorgd met mooi uitzicht over de zee. Een vette pluim voor het personeel die super aardig en meedenkend zijn.Lekkere relaxte sdeer in de accommodatie.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    6,7
    Grote kamer voor 6 personen echter maar 2 stopcontacten om...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer (6 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Grote kamer voor 6 personen echter maar 2 stopcontacten om telefoons op te laden, waren geen gordijnen voor de ramen. Dit gemeld bij de bar maar er was niets mogelijk, er zou in januari verbouwd worden dan wordt alles opgelost.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    9,6
    Fijn ruim relaxt en gezellig hostel met leuke mensen op een leuk eiland.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt heeft wat verbeterpuntjes. - de theezakjes zijn niet geschikt om thee van te maken - de yoghurt bij de musli leek wel gezoet, hierdoor zat er een soort kunstmatige aarbeien smaak aan de musli

    Leuke plek, leuke mensen, leuk eiland. Een leuke bar waar je kan poolen en darten. We waren er met jonge kinderen (8,10) en die hebben zich ook heel erg goed vermaakt in de herberg.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    9,2
    Het geweldige uitzicht vanuit onze ruime kamer, het ontbijt...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het geweldige uitzicht vanuit onze ruime kamer, het ontbijt had genoeg keus en werd goed aangevuld. De koffie en jus orange is erg lekker. De bar met lekkere drankjes en leuke spelletjes is super. Al het personeel is behulpzaam en vriendelijk.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    7,9
    Ferme locatie ... goede prijs/ kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Stapelbedden vallen een beetje te klein uit voor mij ... maar ja dat kan ook aan mij liggen hè

    Prachtige locatie .. alles wat je van Budget vriendelijk hostel mag verwachten

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    9,6
    Zeker aan te raden.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er meeste haakjes om spullen op te hangen in de kamer. Wij hadden ook graag gezien dat je ergens een kast had om spullen in te leggen.

    Het ontbijt was goed, de kamer was netjes. De bedden sliepen goed.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    5,4
    Ok, omdat het gecompenseerd werd door het geweldige uitzicht op het terras
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De prijs voor 2 personen was in verhouding veel te hoog, bijna net zoveel als een hotel maar je moet wel zelf je bed indekken en opmaken. Bedden waren hard en de muren dun ( veel geluid van feestende jongeren) Hoe een klacht over iets anders achteraf werd behandeld door het management was heel slecht. Al zouden zij gelijk hebben, ga je nog niet zo met een klacht om. Wij gaan niet terug

    de locatie was perfect en het ontbijt goed. Het personeel was aardig en hulpvaardig.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    6,7
    ligging van de accommodatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Receptie personeel is niet aardig. Koffers werden geleverd en die hadden buiten in de regen laten liggen. Kortaf en geïrriteerd

    ligging van de accommodatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    9,2
    Een heerlijk verblijf op een prachtige plek
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Het personeel was heel vriendelijk en geïnteresseerd. Hoewel we maar een nacht bleven waren ze heel klantvriendelijk en behulpzaam. We hadden niet veel verwachtingen voor de prijs, maar de kamer was prima, de locatie fantastisch en het ontbijt heerlijk!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    8,8
    Fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ze gaan de boel opknappen, dus dat belooft alleen maar goeds voor de toekomst. Niets is tegengevallen.

    Alles wat je nodig had, was beschikbaar, zelfs een bar met een heerlijk witbiertje. Verrassend hadden wij bedden naast elkaar en een balkonnetje aan de kant van de Waddenzee, de 'bruidsuite' zoals ze het zelf noemen. Ontzettend mooi uitzicht. Het ontbijt was erg goed, duurzaam en uitgebreid. En het personeel is erg vriendelijk.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    7,9
    Prima accommodatie op een fantastische locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De privacy op een zaal van 11bedden is nihil. Maar ja, dat kan je verwachten in een Stayokay.

    Prima ontbijtbuffet en voldoende mogelijkheden voor het avondeten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    8,3
    De overnachting was niet duur.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De overnachting was niet duur. Weliswaar slaap je met andere personen op een kamer met 10 bedden. Ze hebben ook 2 persoonskamers die je kan boeken.Ontbijt is buffet,gewoon goed.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    7,9
    Heerlijk ontspannen verblijf op ons favoriete eiland op een toplocatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Bovenste bed moeilijk bereikbaar. stopcontact bij het bed zou handig zijn. (jeugd wil hun tel. steeds bij zich) Bij regen of minder weer toch mogelijkheid om buiten te kunnen zitten. Parasol tegen regen misschien?

    Wij hadden een 4 persoonskamer met ons 2 tjes. Lekker ruim en een fantastisch uitzicht! Dat was echt ontzettend mooi. Het was een fijne schone kamer. Bedden lagen prima. Buiten terras was superfijn!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    5,4
    Ligging was goed! Bedden erg slecht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De matrassen waren slecht! Geen ademend materiaal waardoor het veel te warm was. Ook stonden er maar 2 stoelen in een 4 persoons kamer.

    Het ontbijt was goed (helaas geen croissants, maar de andere broodjes waren ook lekker).

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,9
    Een uitstekende accommodatie op een prachtig eiland!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een kamer met 10 personen vereist wel wat aanpassingsvermogen, van iedereen.

    Het ontbijt was geweldig; uitzicht op het terras was prachtig; ook het weer was (en is heel vaak) heel goed! Mensen waren gezellig en de sfeer was goed. Ook de mooie bar is een pre.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    6,3
    Verbeter punten. Maar voor uitzicht komen we gegarandeerd keer terugz
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het beddengoed, matras en kussens zijn aan vervanging toe. Daarbij is een matras zonder hoes erg onprettig om te slapen en de dekbedden waren ronduit goor (gele randen en vlekken). Bij stayokay Texel en sier aan zee Ameland zit badstof om matras. Misschien tip. Verder vond ik personeel bij ontbijt onvriendelijk. Zoals 2 jaar geleden bij Oerol ook. Ontbijt is in vergelijking stayokay Texel minder van kwaliteit.

    Locatie, locatie, locatie! Mooiste terras van Nederland. Daarbij vooruitgang wat betreft glutenvrije ontbijtproducten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    7,9
    Prima ontbijt
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te hoog dakraam kon niet naar buiten kijken zonder op bed te staan

    Kamer klein maar geen probleem , mooie locatie op een schitterende plek dat vonden wij belangrijker

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    6,3
    Prima voor 1 nachtje, gauw weer met de boot mee :)
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de kamers zijn echt heel basic. Geen schilderijtje aan de muur of niks. Prima voor 1 nachtje low-budget maar voor sfeer en gezelligheid hoef je hier niet heen :). De kamers zijn de vergelijken met een ziekenhuis (maar dan dus zonder schilderijtjes, bloemen of een tv)

    de prijs. We hebben 69 euro voor een nacht betaald (met 2 personen). Was een lekker goedkoop weekendje weg!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    7,9
    top
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    we hadden op een eitje gehoopt maar door de eierenkwestie waren die er niet. Verder prima ontbijt! Verse broodjes. Mooi uitzicht

    de ligging is prima, het uitzicht. Heerlijke hangmatten

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    9,2
    heerlijke plek met prachtig terras en heel mooi uitzicht, vlak bij de boot
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    toilet- en doucheruimte waren wat verouderd en leken daardoor wat groezelig

    De lokatie kon niet beter. Lekker ontbijt. En voor de prijs die we betaalden en voor het idee 'hostel' kregen we erg veel waar voor ons geld.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,5
    Voor een dag prima. Prima ontbijt, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij moesten vroeg weg..........dus konden we niet deelnemen aan het ontbijt. Voor een tasje met ontbijtspullen was gezorgd. PRIMA!!! Wij misten alleen wel een kop koffie. Dit kun je niet op je eigen kamer maken, maar er is ook geen koffieautomaat.

    Prima ontbijt, vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    7,1
    Fijne vakantie op een toplocatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer (6 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn nu echt aan een opknapbeurt toe. Gedateerd, stinkende afvoer, gehorig, gaten in de lakens krakende stapelbedden.

    Ontbijt is heerlijk, de locatie ook.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    9,2
    fijne gezinsaccomodatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Dit is een hostel, geen hotel. Wij hadden een gezinskamer dus prive bad/douche maar het is allemaal heel simpel en de kamer heeft alleen stapelbedden. De foto's zijn heel duidelijk dus we hadden ook niet anders verwacht. De douche heeft niet veel waterdruk en ziet eruit als de douche in een zwembad of sportschool.

    Het ontbijt is zeer goed, lokatie is fantastisch, personeel supervriendelijk. Leuk om savonds nog even in de bar te zitten met de babyfoon aan. Leuk speeltuintje voor het gebouw.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    8,3
    Erg mooie lokatie en prima prijs/kwaliteit!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (6 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer had schoner gekund, spinnewebben in de hoek Familiekamer was best warm om met vijf personen in te slapen

    Ligging en omgeving Heerlijk terras Erg vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: