Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Stayokay Soest

Bosstraat 16, 3766 AG Soest, Nederland

#3 van de 4 hotels in Soest

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 421 beoordelingen over dit hostel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 22 september 2018

    9,6
    Geslaagd.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De vloerbedekking in het slaapgebouw is aan vervanging toe.

    De bosrijke locatie en omgeving, het mooie gebouw met ruimte rondom, de nabijheid van een station.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    7,5
    Erg vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was niet zo schoon. De vloer en delen van het bed plakten. Verder zaten er watervlekken in de kartonnen bekertjes in de badkamer, waardoor ik het idee kreeg dat ze al waren gebruikt. We hebben er dan ook niet uit gedronken. Wat ons bovendien verbaasde, was dat we buiten aan de picknicktafels geen zelf meegebracht eten mochten nuttigen. We zijn tot nu toe alleen in het buitenland in herbergen te gast geweest en daar is het heel gebruikelijk.

    Erg vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    7,5
    De kamer vond ik echt té basic en niet schoon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (6 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer vond ik echt té basic en niet schoon. Prima voor 1 nachtje met 4 vier kinderen. Sfeer van het hotel, ontbijt en personeel was daarin tegen erg goed!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    7,1
    De informele sfeer was heel fijn
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche en toilet vielen wat tegen, er zat nog iets in het prullenbakje waardoor ik mij afvroeg of het wel recent schoongemaakt was. Ook vond ik het erg jammer dat ik geen van de avonden mee kon eten. Blijkbaar moet je dat ver van te voren reserveren

    De informele sfeer was heel fijn

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    7,5
    Prima kamer schoon hostel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hebben een kamer geboekt met als voorkeur een 2persoonsbed + stapelbed. Het bleek een kamer te zijn met 2 stapelbedden. Man achter receptie meldde dat er alleen stapelbedden waren in het hostel. Volgende dag bleek dat normaal gesproken de kamer aangepast had moeten worden (uitklapbare stapelbedden), dit was nu niet het geval. Excuses gehad van de receptie.

    Prima kamer, basic (zoals een hostel ;) maar heel netjes en ruim. Het gehele complex is erg netjes en sfeervol. De omgeving van het hostel is erg mooi. De speeltuin was erg fijn voor de kinderen. Ook zijn er leuke boekjes en speelgoed in de algemene ruimte. Lekker ontbijt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    8,3
    Schoon, gezellig hostel in een prachtige, bosrijke omgeving.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Schoon, gezellig hostel in een prachtige, bosrijke omgeving. Wel andere gasten aanwezig uiteraard, dat is vooral te merken aan het ontbijt en/of diner. Zeer zeker aan te raden!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    6,7
    Goed personeel, mooie locatie, geen goede prijs-kwaliteitverhouding. Te duur voor het gebodene.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer kleine sobere kamer, geen kast, geen comfortabele stoel, geen koffie- theezet faciliteiten, zelf bed opmaken en afhalen. Dit is op zich allemaal geen probleem, maar voor € 70,00 per nacht verwachtten wij toch iets meer comfort

    zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    6,3
    Gastvrijheid vriendelijk personeel
    • Zakenreis
    • Reizigers met vrienden
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs kwaliteit verhouding voor een paar tientjes meer heb je een hotel kamer met alles erop en d’r aan en nu twee stapelbedden het doet aan als een jeugd hostel maar vraagt prijzen van een hotel

    Gastvrijheid vriendelijk personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    7,5
    prima verblijf
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Douche gelegenheid was wel erg hoog 'camping gehalte' . Vind dat men wel handdoeken mag neerleggen.

    Locatie, in het bosrijke omgeving. Ontbijt was goed.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 mei 2018

    7,9
    Goede locatie iets minder klantvriendelijk
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen deur tussen slaapvertrekken en toilet/douche. Geen lunchlakket terwijl ik daar om vroeg. We konden lunchpakket bij ontbijt smeren, blijkt later tegen meerprijs. Werd niet verteld tijdens email verkeer. .beetje jammer. Ook je koel/vries element kun je niet laten invriezen. Beetje klantvriendelijker is geen overbodige luxe.. zal ook wel tegen meerprijs zijn 😉

    Rustige omgeving

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    7,1
    Leuke plek om er even uit te zijn zonder heel veel te betalen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was ontzettend warm. Het was een mooie lentedag maar zeker geen hartje zomer, dan is het daar niet uit te houden.

    Het gebouw en de ruimte (tuin/terras) er omheen, de ligging, huurfietsen en mooie aankleding in de lobby en restaurant.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    9,6
    Wij zochten een gezinsovernachting om onze weekendactiviteiten in de buurt te linken.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (6 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Ik vind het jammer dat wij slechts een nacht daar gebleven hebben aangezien hoe mooi de omgeving is. Ook krijg ik spijt van de grootte van mijn maag (oftewel hoe klein die is) - heel lekkere ontbijt met diverse lekkernijen moest was veel meer dan genoeg.

    Stayokay Soest is een perfecte accommodatie ook voor een langere verblijf, voor kleinere en grotere groepen. Deze object is gelegen in een heel rustige wijk, bosrijke omgeving en biedt heel veel rust maar toch gezellige activiteiten op de locatie zelf en in de omgeving. Kinderspeeltuin, pingpong tafel, fietsen verhuur, kampvuur plekje - alles ter plekke beschikbaar. En er is geen enkele ding die mij "het meest" beviel omdat alles prima en boven verwachting was.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    8,3
    Ligging in het bos en vlakbij het station vanwaar je binnen...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er wordt verwacht dat je je eigen handdoeken meenemt, het zou mooi zijn als die er bij het beddengoed in zouden zitten.

    Ligging in het bos en vlakbij het station vanwaar je binnen korte tijd in Utrecht bent.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    9,2
    Goed verblijf
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    slapen niet zo vaak in stapelbed.... maar dat weet je van te voren...

    eenvoudig te bereiken, parkeren en prima ontbijt. laagdrempelig, maar alles goed voor elkaar

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    7,5
    goed genoeg
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de kamers waren zeer sober; je moest zelf de bedden opmaken en er waren geen handdoeken in het hotel en ik heb nergens gelezen dat we die zelf hadden moeten meenemen. Gelukkig hadden we 1 handdoek mee, maar om je daar met drie mensen mee te moeten afdrogen is niet handig.

    het personeel was supervriendelijk

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    7,1
    Het was makkelijk om te parkeren en de omgeving was mooi
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik had niet goed begrepen dat er geen handdoeken en toiletartikelen waren en dat het bed nog zelf opgemaakt moest worden. Qua prijs kwaliteitsverhouding vond ik dat jammer

    Het was makkelijk om te parkeren en de omgeving was mooi

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    7,1
    Gewoon prima prijs-kwaliteit verhouding
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Linnenpakket was goed en in gesealed plastic, de dekens waren echt ranzig dus ik heb alleen het laken uit het linnenpakket gebruikt. De nacht was dus koud!

    Gewoon prima prijs-kwaliteit verhouding

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    7,9
    Ik heb wel n tip voor bij het ontbijt, ook ontbijtgranen...
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik heb wel n tip voor bij het ontbijt, ook ontbijtgranen zonder toegevoegde suikers, en een potje kaneel om te strooien in yoghurt met appel en pure granen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    7,9
    Buiten het hoogseizoen kan je hier goedkoop overnachten maar dan wel in een 6-persoonskamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    gekookt of gebakken eitje had ik wel lekker gevonden bij het ontbijt

    Ik had de goedkoopste kamer geboekt (6 persoonskamer) in de hoop dat het rustig zou zijn. Die hoop werd bewaarheid. Het was er heel rustig dus ik had de kamer voor mij alleen. Je moet zelf wel je eigen handdoek meenemen want er is verder niks, ook geen tv op je kamer. De schone lakens en overtrek matras en kussensloop zelf uitpakken en s morgens deze weer in de wasserette deponeren. Op de kamer heeft een mug mij uit m'n slaap gehouden, dat was jammer, maar helaas dit kan gebeuren in een bosrijke omgeving. Het ontbijt was goed, het gekookt eitje heb ik gemist.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    6,7
    Diner was op!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Diner was op! / Ontbijt was een grote rommel door schoolreisje. Wij vonden het zeer onaangenaam. Voor ons is het stay away. Vriendelijke groet

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    6,3
    Ontbijt is geweldig en goed verzorgd
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (6 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen beddengoed aanwezig bij aankomst, eten niet mogelijk had op voorhand opgegeven moeten worden ???? Werd bij aankomst ook niets over gezegd!

    Ontbijt is geweldig en goed verzorgd

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    7,5
    we hebben heerlijke dagen gehad in StayOkay Soest.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer was kleiner dan verwacht en de verwarming stond aan, waardoor het wat warm was de eerste avond. Veel buiten speelgoed was niet compleet of kapot.

    Het eten 's avonds en het ontbijt waren uitgebreid, volop keus en van goede kwaliteit. De liggin, in eht bos, is fantastisch en er was meer dan voldoende ruimte om buiten te zitten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,1
    Voor 1 nacht prima te doen. Prijs kwaliteit verhouding is prima
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slaapkamer stapelbed maar was te verwachten in een stayokay. Slaapkamer was zeer basic maar schoon. Er hadden wel plastic bekers mogen staan in de badkamer. Ik had zelf handdoeken meegenomen maar niet aan bekers gedacht.

    Het ontbijt was erg goed, koffie was heerlijk en een lekker gekookt eitje. Heerlijk uiten aan tafel kunnen eten want het was prachtig weer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    6,3
    We wilden een keer een stayokay proberen. Blijkt niet bij ons te passen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze dure fietsen zaten onder de modder, omdat iemand met een hoge drukspuit in de weer was. Hier viel geen normaal contact over te krijgen met deze persoon. Later wel met het andere personeel.

    Locatie, mooi terrein

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    4,6
    Kort verblijf
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was niet schoon, kamer geboekt met een twee persoonsbed en stapelbed en komen op een kamer met drie stapelbedden.

    Het personeel achter de balie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    7,5
    prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    ik sliep op de meerpersoonskamer. Dat was prima, maar ik mis daar wel ruimte om je tas/kleding op te bergen. Een kast met lockers zou een uitkomst zijn!

    alles was gewoon goed. Ook prima sfeer onder de gasten

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    7,1
    Hartelijk ontvangst, huurfietsen waren prima voor een goede...
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt verliep rommelig, een enorme rij, sommige broodjes waren op en er was niemand in de buurt bij wie we het aan kon geven. We hebben iemand in de keuken getipt en toen was het ook snel voor elkaar. Behalve de croissants....die waren op.

    Hartelijk ontvangst, huurfietsen waren prima voor een goede prijs.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    7,5
    Ontbijt prima, koffie lekker.
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik was er rond 14 uur en kon helaas nog niet op de kamer om m'n bed op te maken. Nadat ik 's nachts terugkwam (ik was naar Royal Park Live op Soestdijk) moest ik daardoor in het donker een bovenbed opmaken wat erg onhandig is als je kamergenoten al liggen te slapen. Die nachtelijke onrust had ik graag voorkomen door 's middags al in de gelegenheid gesteld te worden het bed op te maken. Ik had hierover per mail al gevraagd of dat mogelijk was, in de praktijk bleken de schoonmakers nog lang niet toe te zijn aan het schoonmaken van de kamer waarop ik sliep. Jammer, miscommunicatie of verkeerde service?

    Ontbijt prima, koffie lekker. Bovenbed sliep lekker, enkel een snurker onder me, maar daar kunnen jullie niets aan doen ;)

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    10
    plezierig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er had wat meer uitleg bij de gehuurde fiets gekund. Ik reed helemaal naar Hilversum en terug zonder zelf te ontdekken dat er een goeie versnelling opzat.

    de kamer was goed en comfortabel. Het personeel was vriendelijk en hield er rekening ermee dat ik niet goed kan horen. Het ontbijt en de koffie waren heerlijk.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    8,8
    Aangenaam en rustig vertoeven, alles naar wens.
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Avondmaal best wel uitgebreid en verzorgd, niet meteen top-kwaliteit, maar in verhouding met prijs zeker ok!

    Lekker ontbijt, aangename omgeving, vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    6,7
    Prima voor enkele nacht
    • Groep
    • Bed op een Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen toiletpapier, douche erg vies achtergelaten door iedereen, maar ook geen schoonmaakmogelijkheid, Ook vond ik het naar dat de kamers niet gescheiden waren qua dames en heren. Totaal niet gewend. Hoorde ik pas daar. Staat ook niet in de informatie die je van tevoren krijgt. Had ik wel willen weten zodat je je daarop in kan stellen of andere optie kan kiezen. Als ik het van tevoren geweten had zou ik zeker iets anders kiezen.

    Matrassen super!! Ontbijt heerlijk! Service prima!!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    9,2
    Top!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fijne sfeer, allemaal vriendelijke medewerkers, leuke bosrijke omgeving met veel te doen direct rondom. Prima buffet bij diner en ontbijt. Superfijn dat onze ( in het beddengoed gestrande ) favoriete knuffel met veel extra inspanning gevonden en nu weer bij ons is😃

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    9,2
    Een prettige verassing
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het doorspoelen van het toilet ging niet zo goed.

    De sfeer en aankleding van entree, lounge en restaurant. Lichte kleuren en ziet er netjes/praktisch maar ook welkom uit

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 maart 2017

    7,1
    Ontbijt was erg lekker.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (6 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was nog erg stoffig en er lag medicijnen op de vloer. Dat hebben we optijd weg kunnen halen voordat onze kids dit hadden gezien of gepakt.

    Ontbijt was erg lekker.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    8,3
    vriendelijk personeel, fijn bed, geweldig ontbijt en een kleine prijs. Wat wil je nog meer.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het was verschrikkelijk warm in het hostel, vooral op de verdieping waar je kon zitten, spelletje doen en iets drinken.

    ontbijt was heerlijk, veel keus, warm brood, fruit en yoghurt of kwark met mushli of granen. prima

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    10
    Fantastisch, we komen graag terug !
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kan niets verzinnen :)

    Prachtige ligging, rustig maar toch centraal. Mooie omgeving en huisvesting. Modern en sfeervol. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie kamer met stapelbed dat is om te bouwen naar 2 persoonsbed ! Heerlijk en uitgebreid ontbijt en prima sfeer !

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    10
    Kindvriendelijk gezonde en gezellig hostel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Gezond ontbijt en diner, ruime keuze. Gezellige woonkamer met tijdschriften. Er stond een baby bedje voor ons klaar. In de zomer fantastisch buiten zitten!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    7,5
    Prima kamer , mooie omgeving en prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vind het avondeten te prijzig voor wat je krijgt. 10€ zou ik ervoor willen betalen. Ik was in de zomer bij stay okay Texel en daar vond ik het eten voor die prijs ook tegenvallen.

    Locatie, gezellige inrichting

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 23 december 2016

    3,3
    Slecht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lag een stuk glas in mijn kind zn bed, zwaar beschimmelde ventilatie roosters. Geen tv.

    Het gratis kopje koffie van de receptioniste nadat dat bij het ontbijt niet meer mogelijk was klokslag 10 uur,( einde ontbjt).

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    8,3
    Prachtige herfstvakantie gehad met gezin mede dank zij stay okay concept en fijn personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gezamenlijke ruimte net voldoende qua oppervlakten vind pooltafel of dart altijd meerwaarde

    Personeel heel gastvrij behulpzaam en vriendelijk dDiner buffer en Ontbijt buffet erg mooi verzorgd e gevarieerd aanbod

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2016

    5,8
    Ontbijt voortreffelijk.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bed slecht Erg koud op de kamer, heeeeel veel muggen vanuit ventilatie op de douche. Prijs erg hoog voor wat je krijgt.

    Ontbijt voortreffelijk. Omgeving heel mooi Prima verblijf voor Nanaidag

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2016

    9,6
    Perfecte locatie, gastvrij in een schitterende bosrijke omgeving
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In principe is mij niks tegengevallen maar als verbeterpuntje zou ik graag b.v. 's avonds iets comfortabeler gezeten hebben. Ik miste eigenlijk een stoel met leuning. De houten stoelen zijn mooi qua design maar minder comfortabel als je even lekker wil zitten.

    Wat mij het meest beviel is dat het heerlijk rustig was, het ontbijt was keurig netjes verzorgd, al het personeel was erg vriendelijk.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2016

    5,8
    Het ontbijt was goed!
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ongezellige kamer. Heel kaal. Hoort waarschijnlijk bij een stay-okay maar had niet verwacht dat ik mijn eigen bed op moest maken.

    Het ontbijt was goed!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 24 september 2018

    8,3
    Prima verblijf in Stayokay Soest.
    • Reizigers met vrienden
    • Familiekamer (6 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Etensresten onder het matras van een voorgaande gast.

    Houding van het personeel.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    8,8
    De ligging is prachtig en lekker centraal
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging is prachtig en lekker centraal

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    7,5
    Ontbijt was goed.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vermelding maken in advertentie dat je zelf handdoeken etc moet meenemen

    Ontbijt was goed. De kamer is schoon.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 september 2018

    10
    Uitstekend
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt boven verwachting Personeel zeer vriendelijk

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    7,5
    Mooi gerenoveerde locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Stapelbed en eentrapje wat er recht tegenaan staat. Moeilijk om dan uit bed te komen.

    Mooi gerenoveerde locatie.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    5,0
    slecht en kom hier niet weer terug
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer . geen tv , bad handdoeken moet je huren voor 5 euro , zelf je bed opmaken , diner in buffet vorm was niet erg warm

    ontbijt was goed

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    7,5
    Ontbijt was goed, de kamers waren ook goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt was goed, de kamers waren ook goed.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    8,8
    Fantastische locatie met fijn terras met loungebanken.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Fantastische locatie met fijn terras met loungebanken. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Fijne ontspannen sfeer.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    10
    Sfeer
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Sfeer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    8,5
    Buiten het slapen wat werd verstoord, alles prima in orde
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Dat er mensen veel te laat op de kamers kwamen en veel overlast bezorgde.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    9,6
    ik heb het Soesterwandelweekend gelopen en hiervoor was het de perfecte accommodatie
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    Het ontbijt was perfect de bediening was reuze vriendelijk

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    7,5
    Blij verrast
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat verder bij de bus vandaan dan ik dacht (lag ook aan de planner)

    Het avondeten was erg goed

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    7,5
    Lekker geslapen, heerlijk ontbeten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Haren in het doucheputje, brrrrr.

    Mooie accomodatie, prima bedden voor een nachtje, lekker ontbijtje!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    8,3
    rustige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    beperkte kamer met stapelbed

    rustige locatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    7,9
    Prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matige schoonmaak

    Prijs kwaliteit verhouding

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    7,5
    De grote van de kamer was met kinderen wel ideaal.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat de toilet op de gang was.

    De grote van de kamer was met kinderen wel ideaal. Mooie locatie!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    8,8
    Prima bevallen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs /diner.

    Locatie prima. Heerlijke zitjes buiten in de schaduw bij ruim 30 graden.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    8,3
    Te warm op de kamer
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te warm op de kamer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    8,8
    Ontspannen!
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie locatie en mogelijkheid tot ruilen van kamer was geen probleem! Tevens ook heerlijk kunnen zitten in de tuin rondom het pand!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    9,2
    Lekker rust in een bosrijke omgeving.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    X

    Lekker onbijt en het diner was ook goed. Fijne bediening.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    5,8
    Kamers
    • Stel
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    7,5
    Prima voor herhaling vatbaar
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Raam kon maar klein stukje open s’ nachts, beetje benauwd

    Alles beviel zeer goed, dikke voldoende

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    8,3
    De locatie is prachtig , alles was prima !
    • Reizigers met vrienden
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie is prachtig , alles was prima !

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    8,3
    Prima
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijzen lager als je meerdere dagen wilt verblijven dan vind ik €50,80 p dag veel geld

    Ontbijt prima

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    9,6
    Mooie locatie vrij parkeren, prima ontbijt, schoon.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    beetje gehorig

    alles OK !

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    7,0
    We hebben er een heerlijke tijd gehad..Personeel super vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was niet erg schoon. onder de bedden lag nog erg veel troep. De douche en wc zagen er wel netjes uit.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    10
    Goed bed,Mooie omgeving, schoon hostel
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen hanfoeken en washandjes

    Het vriendelijke personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    9,6
    Uitstekend!
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was prima. Kamers netjes en zoals beschreven. Prijs-kwaliteitverhouding prima! Mooie ligging. Aardig personeel. Kortom: aan te bevelen!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    7,5
    Mooie locatie
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten en ontbijt was matig

    Mooie locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    9,6
    Genoten...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    vriendelijk personeel, mooie ligging, fijne kamer, niet duur!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    7,1
    Voor 1 nachtje was het verder prima
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    In verhouding met een nacht in een hotel is het niet goedkoop.

    De ligging lag heerlijk rustig en het zag er heel verzorgd uit.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    8,8
    Personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel

    Verbleven in mei 2018

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Stayokay Soest

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: