Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Strandhotel Buren aan Zee 3-sterren

Strandweg 85, 9164 KA Buren, Nederland

#1 van de 11 hotels in Buren

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 471 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    9,8

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    9,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    9,6
    Heerlijk verblijf aan zee
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er viel niks tegen, we hebben een heerlijk verblijf gehad! Maar als ik iets zou moeten noemen: Ik zou de volgende keer een eigen kussen meenemen, die waren erg zacht. Maar dat is een persoonlijke voorkeur. Doordat het ruime balkon om de hoek liep was er daar altijd wind, wat het vrij snel fris maakte om er te zitten. Misschien zou een extra wandje dit kunnen verhelpen?

    De ligging direct nabij het strand was met het uitzonderlijk mooie weer echt top. We konden zo naar het strand lopen en genieten. Onze kamer (19) was heel ruim, van alle gemakken voorzien en schoon. Het personeel was heel behulpzaam en het ontbijt heerlijk met ruime keuze.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    7,9
    Voor herhaling vatbaar, Prima Hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    Dat je niet wat kunt nuttigen aan drankjes of eten aan een barretje of zo. Geen bedrijvigheid bij het Hotel in de avond

    Ontvangst hartelijk, Kamers schoon, badkamer prima, Ontbijt meer dan voldoende ,Ligging heerlijk bij het strand. Fietsen te huur bij het Hotel( Aanbevolen) ligt wel wat uit de bebouwde kom.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    9,6
    Een prima accomodatie die z'n geld meer dan waard is!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Een bar en terras ontbreken. Het is nu een appartementencomplex met een receptie en een ruimte voor het ontbijt. Het nabijgelegen Strandhuys voorziet hier wel in en behoort tot dezelfde 'firma'.

    Het hotel ligt op een prachtige locatie in de duinen bij Strand Buren. Het is modern ingericht en schoon. Bedden en kussens zijn prima evenals het uitzicht. Ook het ontbijt is meer dan compleet!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    8,3
    Heerlijk!!!!!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Erg lichte gordijnen op de kamer .

    Het ontbijt was prima, veel keus . Het was lekker rustig, geen overlast van andere gasten. En de ligging is perfect, zo aan het strand. Kamer prima.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    9,2
    Heel fijn!!!!!!!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De verduistering op de slaapkamer kan beter. Je bent ‘s morgens bij zonsopkomst al wakker (je hebt zo wel een lange dag)

    Geweldige kamer (suite). Hartelijke bediening. Niets was te veel. Hadden dit al jaren geleden op het programma staan. Was er nog nooit van gekomen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    8,3
    Fijn!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Jammer dat er in de avond een kooklucht hing, beetje vreemd want er is geen restaurant. Ontbijt goed maar niet alles voldoende aangevuld op onze 2e dag.

    Prima hotel. Fijn aan het stand. Vriendelijk personeel. Koffie en thee in de kamer.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    7,9
    Fantastisch, we hebben heerlijk genoten
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het enige wat ons opviel is dat het hotel 's nacht onbemand is en iedereen in en uit kan lopen. In noodgevallen wel iemand bereikbaar.

    Prima locatie, mooie kamers met goede bedden. Fijne badkamer met douche. Mooi uitzicht. Lekker dicht bij het strand.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    7,5
    een heerlijk weekend Ameland mede door het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    jammer dat er geen bar is. ook de receptie was na 17.00 uur dicht, beetje self service. het was ook niet duidelijk hoe de sauna werkte.

    Het ontbijt was prima. het hotel ligt er erg mooi.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    9,6
    Plezierig hotel, dat erg mooi ligt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er is geen lounge

    Het ontbijt was prima, maar wel hetzelfde als de voorgaande dag. De ligging van het hotel is mooi, het uitzicht op het strand en de zee is geweldig.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 maart 2018

    7,9
    Heerlijk, we komen graag terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was goed, kamers ook. We vonden de wastafel erg laag en misten een handdoek om de wastafel droog te maken na gebruik. Deze werd n.l. erg nat door gebruik van de kraan. Bedden zijn goed. Locatie is goed, heerlijk rustig.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    7,9
    Uitstekende locatie maar matige kamer
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wij vonden de kamer klein.Wij zaten op de honden-etage,misschien dat dat er mee te maken had.Ook een nieuwe ervaring was dat wij met hond niet de ontbijtzaal in mochten en in de gang moesten ontbijten, hebben wij nog nooit meegemaakt.Ook een superklein tv-tje vonden we apart.Jammer dat je in de avond niets kan gebruiken in het hotel.

    De ligging is geweldig ! Binnen een paar minuten loop je op het strand.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    8,3
    Heerlijke rustige midweek in een relaxt hotel
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een extra sleutel, waarmee je de ingang in kunt als gast als er in de avond niemand aanwezig is. In deze tijd vond ik dat een beetje een gevoel van onveiligheid... Of komt t omdat ik zelf uit de stad kom😄

    Iedere dag een heerlijk vers ontbijt met vriendelijk personeel. Een rustige accommodatie en je loopt met de hond zo de wandelpaden of het strand op en daar op t strand direct een leuk strandpaviljoen. Heerlijke bedden!!!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    7,9
    Het ontbijt was lekker en uitgebreid, de locatie is geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er staat een koelkast en het zou fijn zijn als daar een paar drankjes in zouden staan. Verder een glas ipv een plastic bekertje om iets te drinken.

    Het ontbijt was lekker en uitgebreid, de locatie is geweldig. Onze kamer werd niet goed warm maar de volgende ochtend kregen we daarom een andere kamer. Personeel erg vriendelijk.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    8,8
    Prima hotel en zeer vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De tv op de kamer is een oud TFT schermpje met het formaat van een flinke iPad.

    Prima ontbijt. Vriendelijke medewerkers! Prachtige locatie voor een goede prijs

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    9,6
    Zeker een herhaling waard.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt niet zo goed als reviews aangeven. Alles was niet aangevuld maar t'was in de griep epidemie tijd. Maar zeker een goed ontbijt.

    Sfeer was goed, prettige mensen, erg attent en vriendelijk. Perfecte ligging van locatie dichtbij strand en goede parkeer mogelijkheid. Mooie ruime kamer, goed bed en prima uitzicht op de Noord- en Waddenzee. Ontbijt was goed niet uitstekend t'was erg druk in de eetzaal. Een aanrader voor weekend uit.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    6,3
    Mooie locatie maar gehorig/licht id kamer en harde bedden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was niet donker id kamer want de buitenlampen van de buren stonden aan en de gordijnen waren niet helemaal afsluitend en schenen door. Dus we hadden veel licht in de kamer. Ook was er een irritant airco geluid in de kamer waardoor het ook niet stil was en dat wilde we in de duinen graag hebben. Snack-faciliteiten in het hotel een bar ofzo zou wel handig zijn geweest aangezien er niets id buurt meteen is. Zodat je savond nog wat lekkers kan eten.

    Locatie was mooi in de duinen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    10
    Fantastisch weekend gehad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kan geen minpunten bedenken!

    Erg netjes en schoon, de ligging was Super! Ontbijt was ook geweldig verzorgd met alles erop en eraan..ontbrak aan niets.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 23 januari 2018

    10
    Dit is een geweldig ontspannen verblijf geweest.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 3 nachten

    Voorheen had je op het strand bij Buren de strandtent de Heksenketel. Hoort niet bij het hotel. Daar is nu een net niet hippe restaurant voor in de plaats gekomen. Een forse achteruitgang, vooral omdat de tent goedkoop aan doet.

    De derde X en het blijft fantastisch We hadden de pech van mooi weer in januari, zodat ik niet helemaal aan mijn geplande schrijfwerk toekwam. Compleet appartement, waar je van alle gemakken voorzien bent.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    8,8
    Super maar veel te kort verblijf hier gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    We waren ervan op de hoogte maar toch jammer dat dit hotel geen lobby/bar heeft om even gezellig een drankje te doen.

    De ligging van het hotel was geweldig. Het ontbijt was zeer goed. Personeel was vriendelijk.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    9,6
    Heerlijk ontspannen verblijf gehad!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    De accommodatie, bereidheid van het personeel, (omdat wij nogal wat te wensen hadden) maar alles was mogelijk en goed geregeld, kostelijk ontbijt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    10
    heerlijk ontspannen in een fijn hotel en prima eiland!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    eigenlijk niets, alleen misschien een klein lampje voor 's nachts in de badkamer

    gezellige kamer met prima badkamer en koelkast en 's morgens een heerlijk ontbijt

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    9,6
    goed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    De douche viel wat tegen, de grote douche bovenin de douchecabine deed het niet goed. Hartige vegetarische mogelijkheden die niet op kaas waren gebaseerd waren er niet.

    Mooie locatie, erg vriendelijke mensen, uitgebreid ontbijt, schoon

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    8,3
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mensen liepen veel zand naar binnen. Mogelijkheid creëren om vooraf schoenen beter schoon te kunnen maken.

    Ontbijt zeer goed, medewerkers zeer vriendelijk en behulpzaam. Mooie locatie.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    9,2
    Gewldig verblijf voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Mooi hotel in prachtige omgeving. Mooie schone kamers en lekkere bedden! Uitgebreid ontbijt . Kortom voor herhaling vatbaar, we komen zeker nog een keer terug en dan wat langer.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    7,9
    Voor herhaling vatbaar.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    Alles klopte

    Locatie,prima kamer met goed sanitair,keurig en schoon,perfect uitzicht op prachtige duinen,overweldigende natuur met verstilde stranden en last but not least schitterend herfstweer.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 7 november 2017

    9,2
    Heerlijk, het hoofd even laten leegwaaien en genieten!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    De temperatuur op de kamer was helaas niet goed te bedienen. Hierdoor een wat warme nacht gehad.

    Fijne kamer en ook erg fijn dat de hond welkom was. Prima ontbijt en heerlijk dat het strand op loopafstand was!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    9,6
    Relaxed, 24/7 genieten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WIFI, maar daar wordt al aan gewerkt. Is binnenkort opgelost.

    De kamers (studio nr 5 en suite nr 3) zijn geweldig, ruim met een mooi uitzicht op de duinen. Het sanitair is prima, het personeel is vriendelijk en voorkomend. De ligging van het hotel is uniek. En het hotel is goed ingesteld op de aanwezigheid van honden. Heel prettig. Grappig dat sommigen het ontbijt als slecht beoordelen terwijl wij 7 dagen van het ontbijt hebben genoten. Smaken en verwachtingen verschillen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    8,3
    Prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 2 nachten

    Geen hotel in de ware zin van het woord; buiten ontbijt geen mogelijkheden om er wat te eten of te drinken. Dat de gasten zelf hun ei en spek moeten bakken heeft wel iets leuks, maar betekent ook dat je voortdurend in de baklucht zit.

    De grootte van de kamers en het mooie uitzicht vanaf het balkon.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    9,2
    zoals gewenst
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt was prima verzorgd, voor iedereen een goed ontbijt samen te stellen. Prima buffet met ruime keuzes. Wordt voortdurend bijgevuld en ververst. De kamers zijn voorzien van koelkast, senseo en waterkoker. Badkamer was netjes en bedden zeker goed te noemen

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    7,1
    Goed hotel voor paar dagen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er lag stof en de glazen voor de thee of koffie in het kastje waren vies en alles plakte De douche cabine zat onder de kalk Het toilet was zeer laag

    Prachtig uitzicht op zee Prima ontbijt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    10
    relaxed hotel vlakbij het strand met fantastisch uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    De wc was wat laag maar er is een verhoger beschikbaar, zou voor oudere mensen lastig kunnen zijn. ook het meubilair is wat laag maar wordt volgend jaar vernieuwd zo werd ons verteld.

    De kamer was geweldig ook omdat het uitzicht verbluffend mooi was. Het duin, de zee en het strand was op 30 meter afstand! Daar kun je ook heerlijk gebruik maken van het strand restaurant. Fantastische fietspaden. Het hotel was kleinschalig, ontbijt inbegrepen, wifi goed en er is een regendouche ,tv, muziek installatie en koffie ne thee faciliteiten. Ook een balkon. heerlijk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    7,9
    We hebben een fijne fietsvakantie gehad, met hotel van Buren als uitvalsbasis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 5 nachten

    Wij zaten op de derde etage hetgeen een uiterst klein balkon had. De facilitaire dienst was niet altijd zorgvuldig. Er werd niet altijd goed schoon gemaakt. De handdoeken waren zelfs op een dag verschoond voor 1 persoon.

    Het ontbijt was goed alsook de grote van de kamers.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    8,8
    Niet het hotel maar Ameland prijst zich langzamerhand uit de...
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niet het hotel maar Ameland prijst zich langzamerhand uit de markt. Het wordt te duur. Vooral al je een terrasje hebt bezocht. Met name eten en drinken.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    8,3
    we hebben ondanks het minder goede weer heerlijke dagen gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    het hotel heeft geen goede lounge ruimte en omdat onze hond niet in de ontbijtruimte mocht zaten we in de hal te ontbijten tussen de heen en weer lopende mensen

    goed ontbijt; prachtige ligging aan het strand

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    10
    Top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het strand tent vlak aan het strand daar was het eten slecht. In het dorpje 7min met de fiets vanaf het hotel was wel goed👍🏼

    Dat huisdieren toegestaan zijn. Paar meter lopen en je bent al bij het strand. Top!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    9,6
    Heerlijk hotel met geweldige lokatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Buiten ontbijt geen faciliteiten wat betreft bar of restaurant. Hierdoor dus weinig te beleven na half elf. Maar er zit een strandtent op loopafstand waar je al die gemakken wel hebt.

    Geweldig ruime en goed ingerichte kamers met balkon met uitzicht op duinen/zee. Heerlijk ontbijt. Lekker rustig gelegen en toch dicht bij het strand.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    10
    Prima hotel!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 2 nachten

    Wij hebben het afgelopen weekend voor de 3e keer het hotel bezocht en zijn alleen maar tevreden over het hotel. Omdat wij met hond reizen, hebben wij de voorkeur om gelijk bij het strand te zijn, wat dat betreft is er geen betere plek te vinden.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    7,5
    Zeer uitgebreid ontbijt.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De temperatuur instellen in de kamer. 's avonds ruim voor het slapen gaan de temperatuur lager gezet, maar deze ging automatisch terug naar 20°c. Was te warm om in te slapen.

    Zeer uitgebreid ontbijt. Werd continue opnieuw aangevuld. Was echt goed verzorgd.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    7,5
    Mooie locatie met keurige kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets.

    Mooie locatie met keurige kamer. Erg prettig is het balkon dat je hebt vanaf de eerste verdieping. Daardoor kun je ook met mooi weer buiten zitten en (beperkt) de zee zien. Keuze bij het ontbijt was prima, had mogelijk wat uitgebreider gekund met grotere keuze aan luxere broodjes. Kwaliteit was prima!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 april 2017

    10
    Super
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tip, het hotel heeft een restaurant op het strand, maar maakt daar zelf weinig reclame voor.

    Super ontbijt buffet, zeer vriendelijk personeel en zeer dicht bij het strand!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 april 2017

    7,5
    Heerlijke plek op Ameland
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    TV scherm erg klein. We hadden last van het roken van buren op het balkon

    De locatie, uitzicht op zee en de vriendelijke relaxte houding van het personeel. Het ontbijt was uitstekend

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 maart 2017

    10
    Echt Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    De locatie is echt super. Het personeel is zo behulpzaam en heel vriendelijk. Alles is zo goed geregeld. We dachten dat we een kamer hadden geboekt met een keukentje (suite) maar dat bleek niet zo te zijn maar omdat er nog er toch nog een kamer over was mochten we in de suite zonder bij te hoeven betalen. Echt geweldig !!! We hebben alweer ons volgende verblijf geboekt en dan blijven we 2 nachten. En er zullen nog zeker vele nachten volgen.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 14 maart 2017

    9,2
    Wij hebben een heerlijk lang weekend gehad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleinigheid: sommige klapdeuren vallen nogal hard terug ondanks drangers. Dit was voor ons geen probleem maar voor de naastgelegen kamers lijkt mij dat storend.

    Ontbijt met verse produkten, prima bed, ruime kamer, goed uitzicht, vriendelijk personeel, fietsrnstandaards met voldoende plek

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    8,8
    Prima accomodatie!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij kunnen geen verbeterpunten noemen.

    De locatie, fijne bedden, prima - ruime - badkamer, royale koffie- en thee faciliteiten op kamer, privacy, rust, hygiëne, comfort... Vriendelijk en to-the-point personeel.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 1 maart 2017

    8,3
    Heerlijk en voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bushalte is wel wat verder weg waardoor je goed moet plannen hoe laat je bij de halte moet zijn. Vooral winterperiode gaat de bus maar 1X per 2 uur vanuit buren. Erg jammer!!!! Verder kun je goed met openbaar vervoer naar rest van het eiland.

    De locatie is perfect. Je loopt zo het strand op. Het strandhuys dichtbij voor heerlijke lunch.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    9,2
    Zalig weekend in uitstekend hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Het bedcomfort was voor mij minder, maar daarbij heb ik rugklachten (mijn reisgenoot had nergens last van). Ook een vreemde geur in de douche, maar na een sopje in het afvoerputje gegooid te hebben, trok dit weg.

    Het geweldige uitzicht is een grote bonus bij dit hotel. Het ligt buiten het dorp en daarom heerlijk rustig. Zalig ontbijt en vriendelijk personeel.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 31 januari 2017

    8,8
    Prachthotel in de duinen!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Bij een redelijk perfect ontbijt hoort natuurlijk ook een glas vers geperste jus d'orange!

    Een mooi appartement op een steenworp van het strand, heerlijk rustig gelegen hotel, van waaruit je mooie wandelingen kunt maken, zowel op het strand als door de duinen heen, leuk en goed strandpaviljoen in de buurt.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2016

    7,5
    De locatie is echt geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers zijn flink gedateerd en daardoor ook weinig sfeervol. Het interieur kan een opknapbeurt gebruiken!

    De locatie is echt geweldig. Direct aan het strand. Ook het ontbijt is goed verzorgd.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    8,8
    zeer modern goed hotel op een zeer mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 2 nachten

    geen tv op de slaapkamer wel in appartement. op de site staat de suite afgebeeld met een massagedouche deze was nog niet aanwezig werd aan gewerkt stond in de ter plaatse aanwezige info

    zeer grote ruime kamers van alle gemakken voorzien

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    9,6
    het was een heerlijk verblijf en zeker voor herhaling vatbaar! ik kan het iedereen aanraden!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We vonden het bed niet zo lekker liggen.

    De service was ontzettend goed, het personeel was vriendelijk. De omgeving was werkelijk prachtig en het ontbijt was heerlijk!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    9,2
    Fantastische plek met mooi uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    douchecabines, hoge opstap

    Ligging midden tussen de duinen, het uitzicht, het balkon , de waterkoker, koelkast en Senseo op de kamer en de fijne bedden

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2016

    9,6
    Mooi hotel, prachtige ligging en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zoals in de meeste hotels waren ook hier de afstandsbedieningen van de tv en dvd speler vies. Aangekoekt vuil rond de meestgebruikte knoppen.

    Prima ontbijt met verse vruchten en voldoende broodjes. Mooie kamer met uitzicht op zee en duin. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    9,2
    We kwamen voor rust en ontspanning dit heeft het ons zeker gebracht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    De bedden waren iets aan de harde kant. Dit kan persoonlijk zijn en de dame aan de receptie vermelde ook dat de bedden nieuw waren. Dit kan natuurlijk een rol gespeeld hebben.

    De ligging van het hotel was waanzinnig mooi. Dan waren de kamers zeer schoon. 's morgens was er een goed ontbijt.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2016

    9,2
    geweldig, komen zeker nog eens terug
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 7 nachten

    minpuntje: de deurdrangers van de kamers waren niet goed afgesteld, waardoor de deur te snel dichtviel met een knal

    het ontbijt was zeer goed, de locatie geweldig, gastvrij, behulpzaam personeel, voor herhaling vatbaar

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    8,8
    het is goed vertoeven in strandhotel Buren komen er zeker weer.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 2 nachten

    slaapkamer aan de krappe kant en meubilair op het balkon is karig

    top locatie met vriendelijk personeel en een groot balkon met mooi uitzicht op de duinen.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    8,8
    Top plek OOK om met je hond te verblijven!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geweldige locatie om te verblijven. Voor je hond OOK een top plek. Ontbijten zonder iemand in de weg te zitten, waardoor het ook geen honden hotel wordt :)

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    9,2
    Een heerlijk weekend op Ameland
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hebben op ons verblijft in dit hotel werkelijk niets aan te merken.

    Wij verbleven in twee kamers. Deze kamers zijn van uitstekend comfort. De service is perfect: van aankomst tot vertrek. Het ontbijt was werkelijk perfect en we hebben zelfs vrij gebruik mogen maken van de zonnebank, een service waar normaal gesproken een toeslag voor wordt gerekend.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2016

    6,7
    Prima hotel, prijs-kwaliteitsverhouding uitstekend, alleen deze bedden kunnen echt niet meer.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    De bedden!! Wat een drama. Door gebruik van synthetisch materiaal en geplastificeerde matrassen, veel te warm.

    Ontbijt prima! Personeel ontzettend aardig en attent!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2016

    8,8
    Hotel met zeezicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    De TV is erg klein t.o.v. de grootte van de kamer en staat bovendien erg laag. Het matras is wat zweterig. Douchecabine heeft hoge uitstap, kan gevaarlijk zijn voor oudere mensen.

    Vriendelijk personeel, zeer goed ontbijt. De ligging van het hotel is uitstekend t.o.v. het strand. Grote kamer en balkon met zitje. Goed wifi signaal.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    9,2
    Een goed aan te bevelen hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is goed, alleen de locatie om te ontbijten had iets ruimer gekund. Maar wel gezellig.

    Locatie zeer dicht bij het strand en wandel-en fietspaden. Goed ontbijt. Standaard kamer is goed en ruim. Dit hotel is zeker aan te bevelen.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 12 september 2016

    8,3
    Mooi hotel met goede faciliteiten.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    De douchecabine beviel mij niet zo.

    Mooie locatie, vlakbij het strand. Een ruim balkon op de tweede verdieping gericht op het westen, zeer goed voor de mooie zonsondergang. De aanwezigheid van een wijnopener en glazen was perfect om op het balkon te genieten van het uitzicht. Zeer luxe ontbijt.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2016

    9,2
    Prettige week in dit Strandhotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 7 nachten

    Perfecte ligging dichtbij strand en mooie uitvalbasis om actiefs iets te ondernemen. Zeer vriendelijk personeel, prima bed en ontbijt. Bovendien schoon en goede sanitaire voorzieningen !

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2016

    8,8
    Goed gastvrij hotel. super lokatie
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slaapkamer was erg warm. De woonkamer had airco, maar de slaapkamer niet.

    De ligging en heel goede douche. Aardig personeel en lekker ontbijt. Zeer hond vriendelijk. Konden in de lobby zelfs samen met de hond ontbijten.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    10
    Magnifieke 8 daagse fiets- en wandelvakantie gehad op Ameland.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 7 nachten

    Er viel niets tegen!

    Vriendelijkheid personeel, grote keuze en verzorgd ontbijt. De rustige ligging van het hotel tegen de zee. Mooie kamer met alle nodige comfort. Prachtig eiland met verzorgde fietspaden.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    8,8
    Heerlijke dagen gehad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt was goed en de kamers met inpandig balkon prima.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    10
    heerlijk fantastich weekend gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 2 nachten

    sorry ik heb niks

    ontbijt is perfect de ligging super personeel is hartelijk we voelen ons thuis

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    8,3
    Ideale ontspanning in natuur en op strand voor iedereen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    niks

    Een zijn met de natuur volle ontspanning wakker worden en volop genieten

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    7,1
    Prima
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was niet zo uitgebreid

    Het uitzicht

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    8,8
    Het verblijf was super! We komen zeker terug!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 2 nachten

    Prima kamer. Van alle gemakken voorzien en met een geweldig uitzicht!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    8,8
    Super fijne en mooie plek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fijn hotel op de mooiste locatie van het eiland. Prima plek om ameland vanuit te verkennen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    8,8
    Fijn hotel en personeel op mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    De fijne kamer, vriendelijk personeel en mooie ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    7,5
    week end weg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    zou het niet weten

    ontbijt goed en kamers ook goed

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    8,8
    Na brandalarm geen verantwoording, wel compliment wegens...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Na brandalarm geen verantwoording, wel compliment wegens goede opvolging brandsignaal. Misschien kleine beloning bij ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    10
    Bij aankomst bleek de kamer nog veel ruimer dan verwacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst bleek de kamer nog veel ruimer dan verwacht. Personeel is super vriendelijk en servicegericht.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    9,6
    Een fantastisch ontspannend verblijf.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wifi verbinding was niet goed.

    De locatie was fantastisch. In de duinen vlakbij het strand. Kamers waren schoon en er was een groot bed.

    Verbleven in mei 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: