Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Strandhotel Duinheuvel 3-sterren

Badhuisweg 2, 4357 AV Domburg, Nederland

#7 van de 18 hotels in Domburg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1139 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8

  • Locatie

    9,6

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    9,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    9,2
    Schitterend!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Plus
    • Verbleef 4 nachten

    Vorig jaar hadden wij een kamer op de tweede verdieping met een klein balkon. Was wel leuker

    Mooi gelegen hotel met mooie afgewerkte en ruime kamers. Alle kamers zijn evenwel niet even goed gelegen. Sommige kamers liggen immers aan een buitenuitgang waardoor het iets drukker is.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    9,6
    Heerlijk relaxte dagen gehad, moeten we vaker doen.
    • Met huisdier
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Douche/wastafel/toiletruimte is klein. Douche is ruim, maar dat betekent minder ruimte voor wastafel/toilet.Dus zit je op het toilet en heb je een beetje lange benen dan moet je ze onder de wastafel kwijt.

    We hadden een ruime, mooie en schone kamer op de begane grond. Prima bedden! Openslaande deur naar de gezellige patio, dus nog maar even een flesje wijn opengetrokken en de dag doorgenomen. Heerlijk relaxte dagen gehad.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    9,6
    Lekker ontspannen weekend Domburg.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Plus
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prettige ontvangst, schone kamer en dito sanitair. Onze hond was zeer welkom en kreeg een eigen dekentje voor op de kamer. Lekker ontbijt en op 1 minuut van het strand.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hoogte van de deuren en deurposten voor specifiek onze kamer, ik moest bukken, andere kamers hadden dit niet..

    Ruime kamer en goed schoongemaakt, koffie thee aanwezig

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    8,3
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen opmerkingen

    Kamer voldoende groot, goed bed/matras, natuurlijke verluchting, houten vloer: hygiënisch, goede douche. geen luxe maar functioneel; prima wifi. Ontbijtbuffet: ruime keuze, prima en hoge mate van vriendelijkheid.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    5,8
    mochten wij in een anderen kamer verblijven dan is dit een prima hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    over de badkamer zijn we niet te spreken. douche, wc en wastafel op 3m² (1 x 3 m). Het toilet bevond zich net achter de mat glazen deur welke dan weer in hetzelfde gezichtsveld lag als het televisiescherm en rechtover het bed lag. Als je wat groter bent kom je met je knieën tegen deze glazen deur of moet je de deur laten open staan. Indien deze kamer bezet wordt door 1 persoon dan valt er met deze situatie te leven.

    De ligging van het hotel is prima, dicht bij het strand en dicht bij het centrum. Het ontbijt is heel lekker en de kamer met balkonnetje is volgens de standaardnormen klein maar goed ingericht. We hadden zicht op de andere balkonnetjes ... niet mooi maar we konden s 'avonds toch nog even buiten zitten. Voor de prijs die we betaalden 104 euro voor de kamer en 30 euro voor het ontbijt hadden we wel iets meer kamerruimte verwacht. We konden gratis parkeren in de garage van het hotel. Het personeel is heel erg vriendelijk.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    7,9
    over het algemeen wel tevreden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Plus
    • Verbleef 3 nachten

    vlekkerig vies tapijt (mat) in de kamer en ook onder het tapijt veel stof/zand. nodigt zeker niet uit om op blote voeten te lopen

    Ontbijt was zeer goed . Uitgebreid. Leuk en beleefd personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    10
    Onvergetelijk, we komen zeker terug, direct op strand en strandbar de stenen toko
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Meer Duitsers dan Belgen, maar dat stoort niet, ze waren heel vriendelijk

    Ligging bij de duinen, stevige matrassen, prachtige badkamer met douche en ligbad, kluis inbegrepen en ontbijt om u tegen te zeggen, keuze te over, verse goeie koffie in kannetje aan tafel,receptie neemt tijd om vragen te beantwoorden, gratis parking

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 februari 2018

    9,2
    Voor herhaling vatbaar..........
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    bij boeking hadden wij het idee dat we overnachting met ontbijt hadden geboekt voor die prijs, maar bleek dus dat het ontbijt niet inbegrepen was. Ontbijt hebben we 1x gebruikt, was heel uitgebreid en heel goed verzorgd!

    we werden allervriendelijkst ontvangen. de kamer heel netjes en best wel leuk ingericht. mooie badkamer. sfeerverlichting was ook aanwezig. en deze was ook aan toen we arriveerde, de kamer was behaaglijk warm. Je voelde je welkom. Mooi gelegen aan duinrand en op loopafstand van restaurants en winkels.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    8,3
    Prima hotel voor een weekendje Domburg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afwezigheid van koffie/thee faciliteiten op de kamer

    Prima gelegen aan de rand van de duinen, met gratis eigen parkeergelegenheid. Mooie schone moderne kamers.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    10
    Geweldig mooi hotel, super ligging en uitgebreid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Totaal niets op aan te merken!

    Geweldig mooie, schone ruime kamer en ook een ruime fijne badkamer met inloopdouche. Fijne minibar met heel gewone prijzen. Het ontbijt was zeer uitgebreid en extra koffie was geen probleem. En dan ook nog een super ligging, net achter de duinen en alle winkels en restaurants op loopafstand, met prive parkeerplaats. Wij gaan niet meer naar een ander hotel als we weer in Domburg zijn.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    9,2
    Prima verblijf, lekker dicht bij het strand en zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hoewel het ontbijt prima was, was de prijs van € 15,00 per persoon wel wat aan de hoge kant.

    De kamers en het ontbijt waren prima in orde en vooral het personeel was erg vriendelijk

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    10
    De hond mocht begrijpelijk niet in de eetkamer dus we hebben...
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Plus
    • Verbleef 3 nachten

    Koffie/theevoorziening in de kamer was prettig geweest, er was wel een mogelijkheid om een Nespresso te huren......

    De hond mocht begrijpelijk niet in de eetkamer dus we hebben geen gebruik gemaakt van het ontbijt. Zeer vriendelijk personeel, en de geboekte kamer had een trap naar de deur, niet fijn voor mijn hond. Kregen gelijk een andere kamer op de begane grond. Superservice, hondendeken, welkomsbrief...zeer prettig ontvangst

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    8,3
    Fijn Hotel aan zee.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Plus
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig. Zou fijn zijn als er een koffie machine op de kamer aanwezig was.

    De ligging van het Hotel en kamer was netjes en compleet. Verrassing was de vloerverwarming.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    7,5
    Mooi hotel, met prachtige kamers en heerlijk ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het hotel had misschien iets meer faciliteiten mogen hebben, zoals een bar of een sauna. Aangezien wij in het najaar er verbleven, zou dit fijn geweest zijn.

    Het ontbijt was super, werkelijk alles op en aan. En als er iets leeg was, werd het direct bijgevuld. De ligging ook, vlak achter het strand. En toch ook dichtbij het centrum.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    7,5
    Geweldig hotel ook qua ligging
    • Individuele reiziger
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi viel vaker uit, kapotte schemerlamp e loshangende gordijnhaakjes. Niet van essentieel belang. Kosten van het ontbijt .

    Mooie hotelkamer! Schoon en verzorgd! Alleen de WiFi viel vaker uit op mijn IPad . Behulpzaam en aardig personeel!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    5,8
    Alles was prima verzorgd, maar niet echt gezellig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Plus
    • Verbleef 2 nachten

    We hadden geen uitkijk op zee en voelden ons opgesloten. De kamer was veel te warm, terwijl ook constant de ramen open stonden. En er was geen gelegenheid om thee of koffie te zetten.

    Alles was prima verzorgd, maar niet echt gezellig.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    8,3
    Heerlijk en rustgevend!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een kleinere wastafel in de badkamer had beter geweest ivm de ruimte die bij deze kamer beperkt was, maar dit verschilt per kamer!!

    Het personeel en de kamers waren geweldig!!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2017

    8,3
    Wij waren zeer tevreden met het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    De prijs van het ontbijt vonden wij te hoog. 2 sneetjes brood met beleg, een kannetje thee, 1 glaasje jus en wat fruit, meer krijgen wij morgens niet op.

    Het ontbijtbuffet was voor ons uitgebreid genoeg.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    9,2
    We hebben ons prima vermaakt tijdens Jazz by the Sea.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Badruimte in kamer 2 viel tegen. Toilet zat tegen de wasbak aangebouwd!! Doucheruimte was weer erg ruim. Door houten plafonds was het erg gehorig.

    Ontbijt was zeer uitgebreid en van prima kwaliteit.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    7,1
    Heerlijk!!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat je in het hotel in de avond niet nog even iets aan de bar kon drinken.

    Het ontbijt was heerlijk!! Kamers waren mooi. Verder heel dicht bij het strand gelegen en het centrum van Domburg.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    8,8
    Vriendelijke ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen koffie faciliteit.

    Vriendelijke ontvangst. Receptie medewerker loopt mee naar de kamer. Deze is in Riviera Maison stijl ingericht. Mini bar aanwezig. Ontbijt is beter dan in veel 4 sterren hotels. Verse knapperige broodjes, vers uitgeperst sinaasappelsap, zalm, vers fruit, yoghurt, pro secco, sap in flesjes, hartig en zoet beleg, croissants en choco croissantjes etc. Gewoon perfect en mogelijk tot 11.00 uur!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    10
    Fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Plus
    • Verbleef 5 nachten

    Misschien airco op de kamer. Bij echt warm weer in de zomer is dat echt wel noodzakelijk

    Het ontbijt was prima. De kamer goed maar niet overdreven luxe. Het personeel zeer behulpzaam en de vriendelijkheid van het personeel uitmuntend.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    8,3
    Mooie, rustige Iigging vlakbij zee, verzorgd, aangename...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Plus
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie, rustige Iigging vlakbij zee, verzorgd, aangename ontbijt/,-ruimte, gratis parking met beveiligde fietsberging, ruime kamer met zw terras (1 van de betere type comfort...), strandcabine op dagbasis met badhanddoeken te huur en vriendelijk onthaal.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    7,5
    Huisdieren
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hebben besproken met onze hond en kregen kamers op 1e verdieping. Was beter over nagedacht geweest als er voor honden kamers op begane grond zouden zijn. Dit aangezien niet alle honden willen/kunnen of mogen traplopen. Heb dit gemeld maar konden ze echt geen rekening mee houden. Vreemde opmerking.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    8,3
    Aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een zeer uitgebreide ontbijtbuffet Keuze genoeg. Vers gebakken brood, vers gesneden fruit, vers geperst fruitsap enz.. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    8,8
    Plezierig hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Plus
    • Verbleef 3 nachten

    Temperatuur van de kamer was te hoog. Kwam doordat de warmwaterleiding onder de vloer liep (volgens de receptioniste). Kon niet worden opgelost.

    Plezierig hotel. Goed verzorgd. Aardige mensen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    7,1
    Een lang weekend Domburg is sfeer en vakantiegevoel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Plus
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik miste een waterkoker en we hadden geluidsoverlast. De binnenplaats waaraan de kamers gelegen zijn weerkaatst de geluiden nogal en we hadden bovenburen met kleine kinderen. Die hoge stemmetjes en het op en neer ge-ren was te goed te horen in onze kamer.

    Fijn ontbijt, goede locatie,mooie kunst,lekker bed, heerlijke rituals producten.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    9,6
    Prachtig stadje met vedel mogelijkheden om de omgeving te...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    Parkeergelegenheid was te krap; we hebben de auto drie van de vier nachten 800 meter verder geparkeerd.

    Prachtig stadje met vedel mogelijkheden om de omgeving te verkennen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    8,8
    Goed verblijf!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Plus
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lekkage aan de douchekraan!

    Heel ons verblijf was toppie! Enorm dicht bij het strand, super voor de hondjes! Goede parkeerplaats voor auto, wel krappe plaatsjes!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    4,6
    Sfeerloos!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij vonden het hotel super ongezellig en het gezegde: 'een blind paard kan er geen kwaad' is hier uitstekend van toepassing! We betaalden een fors bedrag voor een prima lokatie, maar voor de rest vonden wij het dus sfeerloos en ongezellig. We waren uiteindelijk blij dat we geen ontbijt erbij hadden geboekt (15 euro pp). Je kunt er namelijk echt niet gezellig zitten. Wij komen hier zeker niet terug. Prijs-kwaliteitverhouding totaal niet in verhouding. Geen aanrader.

    De lokatie was goed. Zeer dichtbij het strand!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    7,9
    Keurig appartement
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Gevaarlijk steile trap naar accommodatie. Geen zitje.

    Goed en gevarieerd ontbijt. Keurige kamers met moderne badkamer, ruim voorzien van linnengoed en lichaamsverzorgende artikelen. Vriendelijk en deskundig personeel. Faciliteit voor douche en omkleden na uitchecken.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    8,3
    De kamer was heel goed en het ontbijt uitstekend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Plus
    • Verbleef 1 nacht

    De vlaggenmasten maakten te veel lawaai tijdens de nacht , waardoor we genoodzaakt waren om de vensters te sluiten.

    De kamer was heel goed en het ontbijt uitstekend

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    10
    Een super goed hotel. Heel goed gelegen. Dicht bij strand alsook bij centrum met leuke restaurantjes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    We hadden een zeer ruime kamer met een zeer ruime badkamer met een ligbad alsook een douchecel. En het ontbijt was super. Veel keuze en heel verzorgd. Personeel was zeer vriendelijk.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 juni 2017

    8,8
    Zalig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    Relatief kleine kamer met weliswaar alle faciliteiten, maar een erg kleine badkamer waar men zijn spullen niet goed kwijt kan. Ook niet duidelijk of er verwarming is op de badkamer (hadden wij niet nodig).

    Hotel prima gelegen valk achter de duinen, op een 5-tal minuten lopen van het strand. Uitgebreid ontbijt in ruime ontbijtzaal. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 juni 2017

    8,3
    zeer mooie kamer, lekker ontbijt met veel keuze...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Verduisteren van onze kamer was niet mogelijk: badkamer (overigens zeer mooi met ruimte gevoel) heeft grote raam zonder gordijn/rolluik en glazen deur naar de kamer waardoor het erg licht was in de kamer

    zeer mooie kamer, lekker ontbijt met veel keuze meergranenbrood ! goede locatie vlak bij strand en wandelroutes

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    9,6
    gehoopt op leuk uitstapje met koningsdag en dit is helemaal uitgekomen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    toegangshek zijkant accommodatie, zat geen vergrendeling op.

    totaal plaatje was erg goed/ ontvangst balie personeel/ bediening/entourage/accommodatie/ kortom voor herhaling vatbaar

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    8,8
    Super !!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig, dicht bij keuken geslapen denk !

    Terras aan kamer, grote ramen die je kan openzetten ! Zeer vriendelijk ontvangen ! Gratis parkeren, bijna op het strand gelegen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    7,5
    heerlijk uitwaaien en tot rust komen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    de accommodatie heeft geen ramen met uitzicht - wel een lekker balkonnetje!

    De accommodatie is net een straatje weg van de drukbezochte hoofdstraat en van het drukbezochte strand. De accommodatie is dus rustig gelegen maar dichtbij beide.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    10
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje moeilijk parkeren.

    Heerlijk en heel uitgebreid ontbijt. Mooie en propere kamer, comfortabele bedden en heel vriendelijke bediening en onthaal. Een aanrader!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    8,8
    We zijn zeer vriendelijk ontvangen.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Plus
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We zijn zeer vriendelijk ontvangen. De kamer was prima. Puntjes van aandacht waren bespreekbaar en zijn adequaat en naar tevredenheid opgelost. Het ontbijt was meer dan voldoende.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 9 februari 2017

    7,5
    relaxing
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Plus
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen mogelijkheid om in hotel te lunchen /dineren. Kleine kamer voor een comfort plus kamer.

    Zeer vriendelijk personeel met een echte top locatie vlak naast het strand en centrum. Mooi terras en leuke inrichting.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 31 januari 2017

    6,7
    Veel lawaai van een afzuiging of frigo op de overloop van de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel lawaai van een afzuiging of frigo op de overloop van de familiekamer en heel vroeg in de ochtend plots lawaai van een wasmachine, resulterend in geen goede nachtrust voor de ganse familie. Afzuiging in badkamer kon je uitzetten.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 29 januari 2017

    7,5
    Heerlijk verblijf, goede locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Plus
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De glazen deur in de badkamer is niet prettig als je geen stel bent. Vrouw achter de receptie (die mogelijk andere werkzaamheden deed) vroeg niet of ze kon helpen of iemand kon halen om te helpen. De handdoeken waren klein.

    Het ontbijt was super en heerlijke bedden. De eigenaar was zeer vriendelijk en gastvrij.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 21 januari 2017

    7,5
    heel hondvriendelijk - ze hadden zelfs een hondendeken...
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Plus
    • Verbleef 2 nachten

    heel hondvriendelijk - ze hadden zelfs een hondendeken voorzien dat je mag meenemen. productjes van Rituals en vlakbij zee - echt perfect . Ik kom hier zeker terug

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    10
    We komen nog terug met vrienden voor een fietsvakantie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    aparte verwarming badkamertje en slaapkamer is handig . Indeling ontbijtruimte een beetje 'refterachtig' .

    Zeer netjes en aangenaam . Iedereen zeer vriendelijk .Mooi interieur . Direct op het strand en het gezellig stadje.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    9,6
    voor herhaling vatbaar
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Plus
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Een hartelijke ontvangst op een schitterende locatie. Een meer dan compleet ontbijt. De kamer sfeervol schoon en zelfs een welkomstplaid voor de hond.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 2 december 2016

    7,5
    Verder alles prima!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Plus
    • Verbleef 1 nacht

    Bij aankomst werd verteld dat de buitendeur om 23 u dicht ging. Helaas was dit al om 22 u zodat wij onze hond de buitentrap op en af moesten tillen. (30 kg) Dit was niet handig.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 23 november 2016

    8,8
    Ligging, hondvriendelijkheid, grote kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Plus
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Smalle parkeerplaatsen, gelukkige was er buiten het seizoen ruimte genoeg in domburg . Ontbijt goed maar prijzig.(15euro)

    Ligging, hondvriendelijkheid, grote kamer

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    5,4
    heel veel lawaai 's nachts van mast buiten recht voor de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    heel veel lawaai 's nachts van mast buiten recht voor de kamer ...en spijtig dat ik 5euro moest betalen voor de huur van expressotoestel ..;had op de kamer mogen staan ..

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 20 november 2016

    8,8
    Top locatie. Goed voor een overnachting van 1 nacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kussens waren wat hard. De eieren en het spek waren niet meer warm. Maar de sfeer maakte veel goed!

    Heel dicht bij het strand. Leuke sfeer. Welkom gevoel. Vriendelijk onthaal en bediening. De auto stond extra veilig bij het stormweer.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 6 november 2016

    8,8
    5de verblijf in dit hotel en steeds een ontspannende ervaring!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets Mocht er wat tegenvallen, dan ben ik overtuigd dat de crew al het mogelijke zal doen om dit te verhelpen.

    Heerlijk ontbijt, zeer zorgzaam en betrokken medewerkers. Topligging tussen dorp en strand! Heerlijk!!!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2016

    10
    Ontspannen in een hotel dat 1 ster meer verdient
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Plus
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misschien 1 heel klein detail . De trap was wat steil voor de hond ( misschien alleen voor de onze )

    Onmogelijk om te kiezen wat het beste was . Het was alles !

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    7,9
    Prima hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het aantal plaatsen in de garage is beperkt en smal. Lastig draaien temeer dat er de nodige auto's met een fietsendrager zijn.

    Locatie dichtbij strand en centrum. Mooie ruime kamer.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2016

    7,5
    Mooie ruime kamer met balkon.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Plus
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs was nogal flink, zowel voor de kamer als het ontbijt. Had een ander soort hotel verwacht voor dit bedrag. Gevoelsmatig had het 20 procent goedkoper moeten zijn.

    Mooie ruime kamer met balkon. Lift. Vlakbij het strand en heb centrum. Lief voor de hond. Lekkere badspullen van Rituals.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 3 september 2016

    9,2
    Super fijn gehad.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeerplaats gratis maar hele uitdaging om er met een grote auto te parkeren. Uitstappen ging ook maar aan 1 kant.

    Prima kamer met koelkastje, badkamer ok, lekker bed, goed schoongemaakt.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    7,5
    Fijn hotel, dicht bij zee en centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Te krappe parkeerplaatsen onder het hotel. Goed ontbijt maar te duur

    Kamer was goed, modern en goed ingericht evenals ook de badkamer. Parkeren gratis onder het hotel of aan overzijde met parkeervergunning.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2016

    9,6
    Super verblijf Domburg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Plus
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hooguit wat ruimere parkeerplaatsen en meerdere plaatsen nabij hotel, maar dit is nog niet eens tegenvallend

    Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel; uitstekend ontbijt en perfecte locatie

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    8,3
    Heerlijk, maar ontbijt te duur!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ik vind de prijs van een ontbijt erg hoog en tegenwoordig worden de kamers aangeboden zonder ontbijt. Ziet er beter uit wat prijs betreft. Je bent met 2 personen voor 2 nachten toch gewoon € 60 kwijt. Dat staat niet in verhouding. TE DUUR!

    Goede kamer en zeer gunstig gelegen.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    9,2
    Wij komen terug!!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was van erg goede kwaliteit en voldoende keuze in een erg mooie eetzaal of buiten op terras. Hondje welkom en op kamer lieve attentie v hondje, echt top!!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    8,8
    Prachtig hotel met een toplocatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed had beter gekund als jong stel kon je niet bij elkaar kruipen want het bed rolde uit elkaar.

    Ontbijt was zeer uitgebreid de kamer was zeer fijn en de badkamer was ook zeer fijn. Het balkon was ook goed alleen wanneer het regent niet bruikbaar. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Parkeerplaatsen waren voldoende aanwezig.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    8,8
    Schoon hotel met vriendelijk personeel dichtbij het strand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeerplaatsen beetje krap maar fijn dat die mogelijkheid er is.

    Het ontbijt was heerlijk met een zeer uitgebreide keuze. De kamer gezellig, met balkon, badkamer klein maar prima en het geheel heel schoon. De mogelijkheid om een Nespresso apparaat te huren met cups tegen een vergoeding van €5. Rituals producten in de badkamer heerlijk. Een verstelbaar bedlampje prima om te kunnen lezen. De bedden lagen goed. De ontbijtzaal was lekker licht en ingericht met kunstwerken en overdag diende het als galerie. De strandopgang voor de deur en een terras op het duin op 2 minuten lopen. Het gezellige centrum lopend bereikbaar binnen 5 minuten. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam we komen zeker nog een keer terug.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    9,6
    Tophotel op een toplocatie
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het regenweer op de tweede dag.

    De parkeerplaats was gratis en recht voor de deur. Het onthaal was hartelijk, de kamers waren ruim en verzorgd (ook voor onze hond) en het ontbijt was uitgebreid, gezellig en lekker!

    Verbleven in juni 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    10
    overheerlijk !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    een kleine beetje afkoeling tijdens de zwoele zomernachten

    Het ontbijt was heerlijk, in alle rust en met veel lekkernijen. De accommodatie, gastvriendelijkheid en de goede zorgen waren om echt van te genieten. Bedankt voor de fijne vakantie !!!

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 23 juli 2016

    9,2
    zeer goede dagen gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    ontbijt zou een paar euro goedkoper mogen zijn een te kleine tv voor s'avonds

    zeer dicht bij het centrum en de zee ontbijt zeer goed maar wel naar de dure kant goede busverbindingen naar andere plaatsen fietsverhuur in centrum

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 19 juli 2016

    10
    heerlijk bijkomen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Plus
    • Verbleef 2 nachten

    Ik zou het zo niet kunnen bedenken. Het voldeed prima aan onze verwachtingen! En meer dan dat!

    De combinatie van alle aspecten uit de hiervoor gestelde vragen. ook fijn dat er parkeergelegenheid was bij het hotel.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 19 juli 2016

    7,5
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Superior Kamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamermeisjes kwamen steeds te vroeg. Zelfs op dag van vertrek om half 10. Al was cheque uit tijd 11.00 en wij nog sliepen

    De ligging en de ritual producten

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    8,0
    van een week hadden we 1 dag zon maar daar kan het hotel niets aan doen. hotel erg goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Plus
    • Verbleef 7 nachten

    het ontbijt was zeer goed en variabel hotel was schoon en fris de plek uitstekend.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    7,1
    Lekker uitgebreid ontbijt, dicht bij het strand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Enkele kamers zijn enkel per trap (langs buiten) bereikbaar.

    Lekker uitgebreid ontbijt, dicht bij het strand

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    8,3
    Personeel was zeer vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Plus
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was zeer vriendelijk.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    8,8
    Perfecte locatie om er even tussenuit te gaan!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Plus
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    /

    Perfecte ligging met een heerlijk ontbijt!! Kleine tip: de prijs per nacht is dikwijls zonder ontbijt!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    8,8
    Ontbijt uitstekend
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt uitstekend

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    8,5
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    9,2
    Ontspannend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen parkeerplaats bij aankomst

    Ontbijt was top

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    8,0
    Fijn met verbeterpunten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gehorig, houten vloer tussen verdiepingen in oude deel

    Vriendelijk personeel, fijne sfeer

    Verbleven in mei 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: