Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Strandhotel de Horn

Previnaireweg 4a, 1759 GX Callantsoog, Nederland

#1 van de 8 hotels in Callantsoog

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 616 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    10
    fantastisch hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 4 nachten

    niets. meer hier over schrijven voegt niks toe.

    alles was absoluut top. Ik zie er alweer naar uit om er weer heen te gaan het personeel geweldig en met name het ontbijt zeer goed, heerlijk zelf gebakken brood en veel variatie voor op brood. Jammer dat het hotel een periode sluit in de winter, ik had zeker een bezoek in de winter willen plannen.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    9,6
    heerlijk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 3 nachten

    Niets. precies zoals ik verwacht had.

    Dit hotel is fantastisch kleinschalig. De ligging vlak bij het strand en het centrum is ook een reden om dit hotel te kiezen. Daar het centrum veel eetgelegenheden heeft is er in het hotel geen keuken. Daar kan ik inkomen. Het is de tweede keer dat ik voor dit hotel heb gekozen.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    10
    Een heerlijke plek, vlak bij zee!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 1 nacht

    niks

    Wij hadden geluk met boeken! Lastminute. We troffen een zeer vriendelijke eigenares/ receptioniste. De kamer was ruim , mooi uitzicht, met een zitje buiten. In dit hotel kan men gebruik maken van borden, kopjes, bestek, magnetron, koffie en thee. Dat vond ik erg luxe. Het gaf mij een ontspannen thuis gevoel. We zijn in het dorp uiteten gegaan, er was een hele gezellige vakantie sfeer, veel mensen en er was markt. Terug in het hotel weer de rust, heerlijk!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    10
    Fijn hotel, we komen graag nog een keer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niets

    Aardige medewerkers: Vriendelijke ontvangst aan de receptie. Prachtig, rustig gelegen hotel. Fijne bedden.Heerlijk en zeer uitgebreid ontbijt met vriendelijke medewerkster die alles goed in de gaten hield. Veel extra service, aan alles is gedacht.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    9,6
    Rustig hotel op gunstige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer II
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de kamer hing een hele sterke (schoonmaak?)lucht. Zo sterk dat ik er high van werd.

    Locatie was super. Lekker rustig hotel met mooie tuin, prima kamers.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    7,9
    Goede locatie vlakbij het strand en de dorpskern, proper en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - ontbreken van een bar ( 's avonds) - jammer dat huisdieren niet toegelaten zijn, maar ja dat is een keuze

    Goede locatie vlakbij het strand en de dorpskern, proper en rustig gelegen, nog een echt familiehotelletje

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    9,2
    Fijne locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer II
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamerschoonmaak was rond 13 uur.

    Heerlijk rustige locatie, dichtbij dorp en zee. Lekker ontbijt en prima kamer en douche. Voldoende kastruimte ook bij de douche. Fijn dat je beneden koffie/thee, bestek/servies kon pakken om op de kamer iets te eten/drinken. Beneden kan je de magnetron gebruiken.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    9,6
    In de gemeenschappelijke ruimte staat servies en een...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 3 nachten

    In de gemeenschappelijke ruimte staat servies en een magnetron die je kan gebruiken en je kan met eigen eten van het terras of je kamer gebruik maken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    8,3
    Een gemoedelijk en rustig gelegen hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 3 nachten

    Niks.

    Badkamer was niet groot maar er was meer dan voldoende kast- en laderuimte om je toiletartikelen in op te bergen. Tevens er twee lekkere stoelen en een tafeltje in de hotel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    9,2
    Prima verblijf uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer op de bovenverdieping was gezien het weer erg warm! Geen airco aanwezig!

    Super ontbijt heerlijk vers brood en bijzonder vriendelijk personeel, koffie uit de automaat was boven verwachting goede koffie.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    9,2
    Uitstekende accommodatie, prima ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    Mooie rustige omgeving, dicht bij dorpskern en strand. Ontbijt is goed/uitgebreid. De kamer is netjes, goede bedden, leuk zitje en tv. In de hal staat een servieskast, magnetron, koffie en thee, waar je gebruik van kan maken. Badkamer (douche) is schoon, wel klein maar verder prima.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    8,3
    Fantastisch ontspannen in rustig dorp
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 3 nachten

    Kamers zijn niet groot. Ik denk dat sommige mensen de douche wat te krap zouden vinden. Je hoort soms wel eens geluiden vanaf de gang. Voor zover ik weet is er geen lift maar het is een laag gebouw dus maximaal één trap op.

    Hotel had een prettige sfeer. De ontvangst was prima. Kamer was schoon. Heerlijke handdoeken. Dagelijkse schoonmaak. Alles werkt. Goede Wifi. In en rond het hotel genoeg ruimte om te zitten. Prima bedden. Goed ontbijt. Rustige omgeving. Je hoort de vogels zingen. Het is vijf minuten lopen naar het dorp Callantsoog en tien minuten naar zee. Meer dan genoeg gratis parkeergelegenheid bij het hotel, wat een luxe. Er is zelfs een fietsenstalling.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    7,9
    hebben ons prima vermaakt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 2 nachten

    voldeed aan de verwachting

    ontbijt was prima kamer was niet groot maar verder prima als we nog een keer boeken kiezen we voor een kamer op de begane grond ivm het zitje buiten

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    9,6
    Ons verblijf heeft ons goed bevallen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 3 nachten

    In het hotel viel me niets tegen. Is gewoon top.

    Ontbijt was goed en de kamers waren erg mooi en netjes. Iedereen in het hotel was ook heel erg vriendelijk. Ze zijn heel erg gastvrij. We werden op onze wenken bediend. Hotel ligt heel erg mooi en de omgeving is heerlijk rustig. Dorpje is net genoeg te doen om er een paar dagen om te krijgen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    9,6
    een paar hele fijne dagen gehad:)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    een plantenbak o.i.d. buiten bij het zitje. zodat je niet gelijk naast de buren zit.(viel niet tegen maar meer als een tip)

    een heerlijk ontbijt.!! heerlijk rustige omgeving en toch dicht bij het centrum en het strand.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    8,3
    Prima hotel aan zee
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het uitchecken werd niet gevraagd naar onze ervaring terwijl ik bij inchecken vertelde dat we vanwege de slechte staat van de kamer bij het Fletcher hotel na 15 min zijn vertrokken.

    Nette kamers, uitgebreid ontbijt. Dicht bij het strand

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    9,6
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 2 nachten

    De Temperatuur op de kamers was wat aan de warme kant

    Door de eenvoud was het stijlvol, vriendelijk personeel, zeer goed ontbijt. kortom een hotel om nog eens terug te komen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    7,5
    We voelden ons thuis in dit goede hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 3 nachten

    Het weer, maar dat valt buiten de voorzieningen van het hotel. (HaHaHa)

    De faciliteiten voor een kopje koffie/thee enz. op de gang; kopjes, bestek etc.; magnetron om zelf iets klaar te maken om te drinken of te eten.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    7,5
    Goed hotel zonder restaurant alleen met ontbijt dichtbij dorp en strand.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 3 nachten

    Kamers zijn gehorig, boven op de douchekastjes en de muren van de douche was niet schoon gemaakt. Het is een rookvrij hotel zelfs op het terras, helaas staan de rokende gasten voor de voordeur te roken.

    Rookvrij hotel, op loopafstand van het dorp en het strand, rustige ligging, kamer en de douche aan de kleine kant wel netjes met gelegenheid tot buiten zitten, voldoende kastruimte met kluisje, waterkoker en tv. In de hal een magnetron voor algemeen gebruik aangezien er geen restaurant is in het hotel, ook was er service op die plek met koffie en theezakjes. Het ontbijt was goed verzorgd en de koffie smaakte prima. Er was een terras met ligstoelen.Personeel was vriendelijk.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    7,1
    was een goed verblijf ,lekker dicht bij het strand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 4 nachten

    Had wel verwacht dat je iets kon drinken bij aankomst.

    Het ontbijt was heel erg goed,en dat je het servies goed kon gebruiken op de kamer.wel een beetje gedateerd het hotel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    8,8
    Fijn verblijf en getroffen met het weer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer II
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ietwat gehorige kamers. Bijv. met TV-geluid. Badkamer wel wat klein en graag normaal toiletpapier.

    De zelf te vullen koelkast. Mooie lichte kamer met schuifpui. Prima bed. Prima ontbijt. Dicht bij centrum Callansoog.Mooie rustige omgeving met prachtig uitzicht.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    9,6
    Een geweldige vakantie gehad, een mooie ligging v.h. hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 8 nachten

    Een gehorig gebouw. De stilte tijdens ontbijt.

    Prima ontbijt. Alles netjes en schoon. Slechts 10min. lopen naar het strand, of naar het dorp. Oase van rust, ondanks de vele toeristen aan het strand. Voldoende parkeerplaats. Geen honden. Kleinscha

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,9
    Prettig verblijf in een qua prijs-kwaliteit verhouding gunstig geprijsd hotel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer was erg warm. Dekbed was ook erg warm. Wellicht is het een idee om standaard een ventilator op de kamer te zetten en in de zomer een minder dik dekbed op het bed te doen.

    De kamer was schoon, dat gold ook voor de badkamer. Fijne handdoeken en lakens van katoen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    6,7
    Verblijf was verder goed ,mooi dorp strand en fietsomgeving .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wc te krap tussen muur en douchcel ,een beetje fors iemand krijgt zijn achterwerk niet schoon . En ik werd elke morgen met rugpijn wakker (geen idee of de matrassen nog wel goed zijn ). In de stoeltjes hou je het niet lang vol met tv kijken ,zodat je vanzelf wel op bed gaat liggen .

    Ontbijt was top! Dit was voor ons een eerste keer in een hotel . Een hele week in dat kamertje ,is niets voor ons . Het was gewoon elke dag verplicht er op uit .s'avonds ook niets te beleven in het hotel ,ook al verleend zich het restourant zich er wel voor .(geen bar los en geen gezellige muziek op de achtergrond ). De uitzicht in de tuin hadden we na een paar dagen ook wel gezien . We zijn appartement of challet gewend . Dus volgende vakantie toch maar weer zoiets huren . Personeel enzv was top .

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    8,3
    Prachtige locatie met heerlijke bedden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer II
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer is aan de kleine kant en we hadden misschien iets extra's verwacht qua bijv wellness vanwege de hoge prijs

    Heerlijke bedden, goede locatie want het strand is vlakbij en veel keuze bij het ontbijt. Voor de rest was alles heel schoon!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    9,6
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer II
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    Prima ligging, dicht bij strand en centrum. Heerlijk rustig. Fijne kamer, netjes en schoon, goede bedden, badkamer is klein, maar functioneel. Ontbijt is uitgebreid en goed. Een aanrader!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    7,5
    Goede bedden, lekker ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Stoelen op de kamer waren erg oncomfortabel. Er was geen fatsoenlijk bureau. Alleen een extra bed??? Het vervelendeste was dat er geen horren waren. En erg veel muggen.

    Goede bedden, lekker ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    10
    Fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 6 nachten

    Er viel niets tegen. We hebben alleen maar genoten. Zelfs het weer werkte aan alle kanten mee.

    In één woord: fantastisch! De ligging van het hotel, de sfeer die er hangt, vriendelijk personeel en de rust is een verademing. Ontbijt ruim voldoende het feit dat er bestek beschikbaar is om iets te eten op je kamer is een grote plus. Er is zelfs een magnetron om maatlijden op te warmen. Het hotel is een prima uitvalsbasis voor mooie fietstochten of gewoon een lekkere luie dag aan het strand.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    5,4
    Te doen voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer II
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oudbollig hotel, erg warm op de kamer! Wel lekkere bedden en een fijne douche maar vieze wc pot! Belachelijk grote vuilnis emmer in de kamer. We misten balkon! Prima voor 1 nacht! Ontzettend chagarijnige man bij receptie! Vrouw erg vriendelijk!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    9,6
    De Horne te Callantsoog is een hotel dat haar sterren volledig verdient.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 4 nachten

    Niets'De Horne'

    De kosten van het ontbijt worden apart berekend. Voor twee personen: 20 euro per ochtend. Kwaliteit van het ontbijt: heel goed.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    8,3
    Prima hotel op goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 1 nacht

    Het was erg warm op de kamer, ook s ochtends al.

    Een prima hotel op een goede locatie. Vriendelijke ontvangst bij de receptie. De kamer was ruim en schoon. Een kleine badkamer, maar zag er mooi en schoon uit. Het ontbijt was ook goed, met een heerlijke verse fruitsalade.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    10
    Prima en gezellig hotel in direkte omgeving bruisend Callantsoog.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misschien airco op de kamer zou prettig zijn geweest maar met schuifpui open was het goed uit te houden.

    Gezellig hotel met huiselijke sfeer. Mooi en rustig gelegen maar wel op loopafstand van bruisend dorpsplein. Buiten uitgebreid ontbijten met uitzicht op meer was een genot! Service: koffie/thee kun je zelf zetten op hotelkamer. Evt. maaltijd opwarmen in magnetron ook geen probleem.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    7,5
    Goede plek om te vertoeven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 1 nacht

    De zitstoelen op de hotelkamer zaten slecht. Advies zorg voor betere kwaliteit waardoor je het langer uit kan houden op de zitstoelen

    Prima hotel met goede ligging t.o.v. centrum Callantsoog.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    9,2
    Ontspannen en comfortabel verblijf vlakbij zee in landgoedsfeer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets.

    Mooi gelegen aan vennetje. Soepele houding tav eigen voedsel/ drank ( oa micro oven/ koelkastje ter beschikking. Zitje bij appartement en ligstoelen bij hoofdgebouw. Uitstekende koffie.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    9,2
    Een top hotel om volledig te ontspannen en tot rust te komen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets valt tegen.

    Accomodatie is op loopafstand van het gezellige dorpje. Met veel toppe restaurants. De zee en het strand zijn dichtbij. Fietsen door de duinen richting Den Helder is super. De bedden zijn van topkwaliteit.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    9,6
    Heerlijk genoten !!!!!!! in een rustige omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 5 nachten

    Ligging bij het dorp en het strand en de ligging van onze kamer met uitzicht op het grote mooie veld met de vijver, heerlijk !!!! en de aanwezigheid van het diverse eet en drinkgerei.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    5,4
    goed maar niks bijzonders.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 1 nacht

    wij vonden de prijs kwaliteit verhouding niet helemaal kloppen. 95 euro voor 1 overnachting is echt te duur voor wat je krijgt. wij hebben wel eens voor veel minder in een hotel gezeten met Jacuzzi en alles erop en eraan.

    De kamers waren erg klein, en de badkamer kon je je kont niet keren.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    7,9
    Mooi gelegen, vrij uitzicht, rust. Een mooi hotel, eenvoudig maar prima om te verblijven.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 1 nacht

    Helaas het gedrag van de bezoekers viel ons tegen. Het luid praten in de gang en het laten knallen van deuren. Dat vonden wij erg vervelend, zeker in de nacht.

    Mooi gelegen, vrij uitzicht, rust. Een mooi hotel, eenvoudig maar prima om te verblijven.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    8,8
    Goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opgave.

    Het hotel ligt lekker dicht bij het strand en bied eigen parkeerruimte voor hotelgasten. De bedden lieten zich goed beslapen en er was keuze genoeg bij het ontbijt. We hadden ook een eigen koelkast op de kamer, ideaal. Behalve het strand is natuurgebied het zwanenwater ook in de buurt om door te wandelen. Echt een aanrader! Het personeel was erg vriendelijk.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    9,2
    Prima korte vakantie, jammer dat het weer niet helemaal meewerkte.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 4 nachten

    Het toilet was wat aan de lage kant. Misschien helpt een wandbeugel om het gaan zitten en weer opstaan wat comfortabeler te maken.

    Prima ontbijt, zeer uitgebreid en voor elk wat wils. Prettige kamer met eigen terraszitje.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    7,9
    Goede locatie als uitvalsbasis voor een weekendje zon, zee en strand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 3 nachten

    Tegen is niet de juiste opvatting. Een gezellige plekje om na een wandeling even op adem te komen is er niet. Het zitje naast het ontbijtrestaurant nodigt niet echt uit. Vriendelijk personeel maakt wel weer een hoop goed. Prijs/kwaliteit is op het randje.

    Zeer vriendelijk personeel. Kamers zeer schoon. Strand/duinen en dorpsplein echt op maar een paar minuutjes.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    7,9
    mooie verblijfplaats, zeker bij mooi warm weer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 3 nachten

    het was abnormaal koud voor de tijd van het jaar, zelfs als we vroegen om de verwarming hoger te zetten, was het er toch maar frisjes op de kamer. slechte isolatie van geluid, ik hoorde het geluid van de andere kamer: praten, douchen, kastdeur open en toe..

    goede locatie, lekker ontbijt, gemakkelijke parking, prachtig uitzicht, douche met heel veel waterdruk.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    8,3
    Prima bestemming voor weekend uitwaaien, van de zon genieten, duinwandelingen maken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 2 nachten

    Kleine badkamer, geen bar voor afzakkertje, overigens wel consumpties verkrijgbaar

    De locatie t.o.v. dorp en strand is uitstekend, een zeer prima ontbijt, kamer was zeer schoon en in erg nette onderhoudsstaat.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    10
    Topverblijf voor een heerlijk rustig weekend weg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sommige deuren naar het buitenterras waren gesloten. De kamersleutel past niet op die deuren. Om dan koffie (betaald) op het terras te krijgen moest je eerst door je kamer en de hal om bij de balie te komen waar je koffie kan bestellen voor op het terras. Dan weer helemaal terug door de hal en de kamer naar buiten. De gratis koffie/thee voor op de kamer mag daar niet genuttigd worden.

    Heel goed ontbijt. Goede kamers en vriendelijk personeel. Schoon en comfortabel. Helemaal goed als je wilt wandelen en naar de zee wilt. Kamer is niet al te ruim maar met wandelen/fietsen/zee als doel zit je daar niet veel. Wifi, tv en koelkast op de kamer. Koffie en thee gratis op de kamer, aanwezig in de hal is een magnetron en borden/bestek kun je pakken als je op je kamer wil ontbijten/eten. Lekker rustig buiten zonnen op ligbedden op het terras. Stille omgeving en veel wandelmogelijkheden. Callantsoog heb je wel gezien in een dag maar daarbuiten zijn meer leuke plaatsen. Restaurants zijn goed en betaalbaar.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    8,3
    Hotel in een rustige fijne omgeving voor lekker ontspannen uitje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets uitgebreider ontbijtbuffet en misschien betere matras (maar die werden al vervangen hoorden we bij de receptie bij aangeven)

    Dichtbij t strand en dorpje en ruime kamer, voorzien van waterkoker en faciliteiten voor koffie/thee en n koelkastje

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2016

    8,8
    Rust en ruimte
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat vanaf volgende week het hotel voor de winter maanden zijn deuren sluit.

    Prima kamer met goede bedden. Ondanks de aangrenzende trap wienig last van geluiden. Goed ontbijt in een zeer ruime tijds limiet. Komen zeker een keer terug.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    7,9
    *Uitzicht kamers aan de achterkant erg mooi op gras, bomen...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets meer variatie in ontbijt

    *Uitzicht kamers aan de achterkant erg mooi op gras, bomen en water. *Op mijn verzoek kreeg ik meteen een kamer aan de achterkant. *Zeer rustige omgeving

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    10
    Wat een geweldig goed hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 2 nachten

    Er was niets wat tegen viel.

    Een geweldig comfortabel hotel, met een hele goede sfeer. Ook toen het een middag regende waren wij zeer tevreden. Goed zittende stoelen op de kamer. Een schuifdeur naar buiten , een privé zitje waar we heerlijk in de zon hebben gezeten. Prima bedden! Een badkamer waar aan alles was gedacht. Genoeg ruimte om je spullen neer te zetten. In de kamer een klein koelkastje en een safe. Die hoefde je niet apart te huren. Nee, dat zat er gewoon bij in. Op de gang allerlei serviesgoed en theezakje, koffie etc. wat je kon gebruiken. Op de kamer een waterkoker. Gratis parkeerplekken. Op loopafstand van het strand, winkel en restaurants. Ja, wat moet ik verder zeggen. O ja, het ontbijt. Heel goed, ruime keus!!Heel vriendelijk personeel, die steeds goed in de gaten hielden wat er aangevuld moest worden en wanneer er afgeruimd moest worden. Wij gaan er zeker nog eens naar toe.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2016

    8,8
    Rust, ruimte, vriendelijkheid, ontspannen sfeer. Goed om nog eens terug te komen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 1 nacht

    Locatie is heel goed zo vlak bij het strand, centrum en toch rustig. Badkamer netjes schoon, ook in de hoekjes. Mooie omgeving, ontspannen, huiselijke sfeer in het hotel. Beschikken over een waterkoker en thee vind ik een grote luxe!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    7,5
    prima hotel op een prachtige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het ontbijt waren meerdere tafels op de mooiste posities gereserveerd. Dat gaf ons als gast geen prettig gevoel. Wij konden geen enkele ochtend zitten waar we wilden.

    De locatie is perfect. Vlakbij het strand en vlakbij het centrum.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 30 september 2016

    9,2
    Een aanrader voor strandliefhebbers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 7 nachten

    de gehorigheid op de kamer beneden van met name de bewoners van de bovenverdieping was een minpuntje

    Ontbijt was uitstekend verzorgd. De ligging op korte loopafstand van het strand is ideaal.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    9,6
    Prima kamer met heerlijke bedden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 4 nachten

    de kleine hoofdkussens.

    Prima kamer met heerlijke bedden. Geweldig ontbijt, vriendelijk personeel. Heerlijk dat er geen honden worden toegelaten.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    10
    De ligging van het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging van het hotel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    7,5
    Het was een kort verblijf maar alles was prima
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen

    Ontbijt was prima de kamer was schoon goede bedden

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 12 september 2018

    7,5
    Fijn hotel, prima basis voor strandwandelingen en dorp.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 3 nachten

    Fijne kamer met schuifpui, fris, schoon, vriendelijk en ook nog eens een prima ontbijt.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    7,5
    uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 1 nacht

    eigenlijk heb ik daar geen opmerkingen over. Was prima

    Prima kamer en voor het ontbijt in een mooie ruimte met een mooi uitzicht

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2018

    9,0
    Van genoten, mooie omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was erg klein

    Ontbijt prima, ook de ruime tijd dat het beschikbaar was

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2018

    9,2
    Mooie kamer met lekker bedden en het onbijt is uitstekend verzorgd.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer II
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijke bedden

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    10
    Locatie, kamer en ontbijt top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer II
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie, kamer en ontbijt top!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    10
    Perfect hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alle voorzieningen: magnetron in hal, bestek, glazen te gebruiken op de kamer. Perfecte locatie. Zeer vriendelijke eigenaren/medewerkers.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    10
    Tophotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tophotel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    9,2
    Heerlijke relaxte vakantie gehad !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Rustig gelegen hotel aan de rand van het dorp en op loop afstand van centrum en strand.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    8,3
    Fantastisch, voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 5 nachten

    Het ontbijt is erg lekker en gevarieerd!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    8,3
    Prachtig rustig gelegen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer II
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Last minute geboekt, boven kun je niet buiten zitten , volgende x eerder boeken

    Ontbijt, schoon,mooie lokatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    7,5
    Prina
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Goed ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    10
    Super!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het ontbijt was prima,het hotel goed en rustige omgeving,kortom prima verblijf!!!!!!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    6,7
    Leuk hotel op een leuke locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer II
    • Verbleef 2 nachten

    Was geen bar of iets waar je iets te drinken kon halen.

    Het ontbijt was goed.Locatie uitmuntend

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    8,3
    We hebben het heerlijk gehad
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt was uitgebreid en verse producten.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    9,6
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een kamer op de beneden verdieping

    Ontbijt was prima.uitzicht op de tuin was geweldig

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    8,3
    prettig en rustig hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 2 nachten

    rustig gelegen, ontbijt was prima en schone kamers, ook koffie en thee voldoende aanwezig voor op de kamer

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    9,6
    geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de badkamer is ietwat klein maar wel heel schoon

    superschone kamer! goed ontbijt. mooie kamer.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    8,8
    Ontspannen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen Airco in de kamer

    Ontbijt en geen muziek bij het ontbijt in de zaal

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    10
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!!!!

    Ontbijt voortreffelijk alsmede de accomodatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    9,2
    Een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets. Alles was top.

    Mooie locatie,dichtbij strand,natuur en Callandsoog. Echt een aanrader voor mensen die houden van rust en de natuur.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 mei 2018

    10
    Top verblijf
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer I
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Rustig en prachtige locatie

    Verbleven in mei 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: