Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Strandhotel Scheveningen 3-sterren

Zeekant 111, 2586 JJ Scheveningen, Nederland

#3 van de 26 hotels in Scheveningen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1396 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    7,5
    Goed, qua prijs wel voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De tv was defect Sommige dingen mogen wel vernieuwd worden zoals het tapijt op de kamer Betaling ging lastig omdat er perse een creditcard nodig is

    Goed ontbijt, lekker dicht bij het strand

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    10
    Zeer goede keuze!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets alleen jammer dat ze de boulevard voor de deur aan het verbouwen zijn maar daar kan het hotel niets aan doen

    Vriendelijk personeel en het ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    8,8
    Heerlijk verblijf op een top locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele kleine badkamer, geen koelkast op de kamer, geen airco.

    Mooie kamer, prima ontbijt, mooi uitzicht op zee, aardig personeel, schoon en leuk ingericht hotel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    10
    Het waren 3 fijne nachten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal Niks. Als er wat tegen viel is dit niet aan het hotel. We waren voor 3 overnachtingen buiten de hotel kosten 60 euro kwijt aan pakeergeld.

    De 60 euro éxtra voor kamer met zeezicht waren dit meer dan waard.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    9,6
    Top ! Heerlijk verblijf en een lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik ben een stofzuig freak en ik vond dat de kamer iets beter gestofzuigd kon zijn ,vooral de hoekjes en plinten .

    Het was een gezellig hotel de kamers niet zo groot maar alles was aanwezig , al met al zou ik het weer boeken als ik naar scheveningen ga.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    7,9
    Klein maar gezellig en net hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Direct aan de boulevard en op loopafstand van de Pier, bioscoop Pathe en casino. Parkeren in de Zwolse straat ook op loopafstand.

    Gemoedelijk, vriendelijk personeel, goed ontbijt, kleine maar nette kamer. Zeezicht aangevraagd ivm trouwdag maar helaas. Gratis koffie verkrijgbaar. Gezellig hotel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    9,6
    we hebben een heerlijk ontbijt gehad met meer dan genoeg...
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    we hebben een heerlijk ontbijt gehad met meer dan genoeg keuze en alles was heerlijk vers. zeer vriendelijk personeel en een hele fijne kamer echt een aanrader.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 mei 2018

    7,9
    helemaal top
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    alles eigenlijk de aanblik, de sfeer, de locatie, fijn personeel en de huiselijke inrichting met overal mooie verse bloemen in mooie vazen en potten, parking voor de deur met voucher van hotel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    8,3
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het weer, maar daar kan het hotel natuurlijk niets aan doen.

    Ontbijt was heel goed. Ook onze kamer was lekker groot en een hele mooie badkamer. Gratis koffie- en theevoorziening ook een voordeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    10
    Waren fijne en ontspannende dagen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    De werkzaamheden aan de boulevard, deze zijn zomer 2019 gereed.

    De ligging, dicht bij alle faciliteiten en openbaar vervoer. Ontbijt was prima. Continu de mogelijkheid om verse koffie en thee te pakken. (kosteloos)

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    8,8
    We hebben heerlijke dagen doorgebracht in dit hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het ontbijt is oké, brood en vruchtensap leek op een A merk uit een goedkope supermarkt. Kan beter voor weinig lijkt mij. De fauteuiltjes op onze kamer de luxe zijn aan vernieuwing toe, echt versleten waardoor weinig zitcomfort.

    Uiterst vriendelijke en ontspannen sfeer, prachtige locatie. Zeer behulpzaam personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    9,2
    Fijn dagje uit geweest!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Géén koffie op de kamer kunnen drinken, maar werd vergoed dat het beneden in de hal wel kon.

    Zeer goed ontbijt. Goede ontvangst en medewerking. Prima bedden!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    8,8
    Geweldig verblijf gehad!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco op de kamer.

    De ligging van het hotel is erg goed tov het strand en het centrum. Het personeel was erg vriendelijk, we voelden ons welkom en werden prettig geholpen. Ontbijt was uitgebreidt en lekker.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    9,6
    Geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Zou het niet weten.

    Ontbijt was prima, kamers waren heel schoon, personeel heel vriendelijk, Heerlijke interieursfeer in het hotel alsof je een kasteel komt binnen gewandeld. Wij waren heel tevreden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    8,3
    Vanaf het eerste moment een heerlijk thuis.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was heel schoon , maar minimaal.

    Een stijlvol rustpunt vlakbij de extreme standdrukte. Ontbijtbuffet was royaal, zonder overdaad en bijna geen verpakte dingen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    9,6
    Het was een heerl;ijk ontspannen en zonnig verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    jammer dat er geen lift aanwezig was. Echter dit werd goed gemaakt door hulp van personeel. Chapeau. Het gemis van een lift weerhoudt ons er niet van nog eens te boeken en te komen.

    Kamers , koffieservice en ontbijt alles geweldig met vriendelijke en gastvrije gastheren en dames

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    8,3
    Een fijn hotel die je een huiselijk gevoel geeft.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer was wat aan de kleine kant.

    Het was een fijne grote kamer met zeezicht aan twee kanten omdat het een hoekkamer was Het openbaar vervoer is op loopafstand. Ook omdat het hotel dicht bij alle uitgaansgelegenheden ligt. Dat het een rustig hotel is.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    9,2
    Ontbijt was heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er waren werken bezig vlak voor het hotel op het stand.

    Ontbijt was heerlijk. Personeel heel vriendelijk. Er was steeds gratis koffie ter beschikking. Als de werken aan de boulevard klaar zijn, komen we zeker nogeens terug.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    7,9
    Prima lokatie, heerlijk dicht bij het strand en met de tram...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ‘S morgens vroeg veel lawaai vanwege de bouw op de boulevard

    Prima lokatie, heerlijk dicht bij het strand en met de tram zo in hartje centrum Den Haag

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    8,8
    We hebben een goede overnachting gehad.
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden een budgetkamer en geen uitzicht. We keken op een brandtrap. Maar voor 1 nachtje was het prima, omdat we er alleen maar sliepen.

    Het ontbijt was prima, niet overdadig maar er was genoeg. Ook de bedden waren goed. De kamer was ruim genoeg.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    9,2
    Relaxed hotel zonder overbodige luxe.
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De transportband van de toaster in de ontbijtzaal loopt aan en gaf de hele tijd een storend hoog slijpend geluid.

    Je kan overheerlijke koffie pakken, ook kan je voor €20,- per dag als er plaats is voor de deur parkeren met een kaart van het hotel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 31 maart 2018

    7,9
    Super
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer incl. toilet was klein. Maar zag er erg netjes uit. Goed te doen.

    Aardig personeel. Alles zag er netjes en schoon uit. Het ontbijt was super.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    7,9
    leuk hotel op een fantastische locatie
    • Individuele reiziger
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt was qua keuze beperkter dan wij gewend zijn er heeft het hele weekend hondenpoep voor onze deur gelegen jammer dat het buiten het hotel een bouwput is (kan niemand natuurlijk iets aan doen)

    gemoedelijke sfeer van het hotel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    9,2
    Top locatie, uitstekend hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De prachtige ligging aan het strand. De inrichting van het hotel is ook erg mooi, beetje klassiek Engels. Alles is erg netjes, en vriendelijk personeel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    8,3
    Mooi authentiek hotel;
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De badkamer was piepklein. Als je, je zelf wilde afdrogen moest de deur naar de slaapkamer open anders lukte het niet. Echter alles zat erin toilet, douche en wastafel. Het uitzicht was een bouwput omdat ze precies voor de deur met de boulevard bezig zijn.

    Mooi authentiek hotel; mooie ontbijtzaal. Fijne ligging. Mooie zitkamer met lekkere koffie en thee voor de gasten.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    8,8
    Leuk hotel voor een nachtje Scheveningen
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    een regeling met betrekking tot parkeren zou geen slecht idee zijn. nu hangt het allemaal een beetje van toeval af waar je kunt staan met je auto.

    het hotel heeft beslist een eigen karakter. het ontbijt was lekker en keurig verzorgd

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    10
    Een leuk en gezellig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    We hebben ontzettend genoten van dit hotel. Mijn vrouw en ik waren zoveel jaar samen en had dingen geregeld. Het personeel heeft alles netjes op de kamer neer gezet. En zelf de communicatie met hun was top. Onze hotel kamer op de bovenverdieping nr 15. Was een soort appartementje. Heel knus en een kijk op de zee. Het ontbijt was zeer lekker. Dankjewel voor een prachtig verblijf. En als we weer terug komen naar Scheveningen zeker weer in dit hotel en hopend op nr 15 :).

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 maart 2018

    8,3
    Heel goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zie verhaal hier boven.

    Ontbijt was heerlijk. Kamer was klein. Wc is weleenswaar klein dus zitten op de WC kan net. Maar probleem is de toilethouder. Hij is te groot met als gevolg dat je je bijna je bezeert aan blote huid als je op toilet gaat zitten. Deze zou ik vervangen voor een simpele kleine. Maar het was echt super goed voor elkaar hoor! Ook personeel was erg vriendelijk.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    8,8
    een sfeervol hotel, fantastische gesitueerd, waar je je prettig voelt. voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer was wat aan de kleine kant, maar zeer schoon en alles wat nodig is is aanwezig. voor ons dus geen probleem.

    De hartelijke omgang van de hotelmedewerkers met de gasten, het goede ontbijt in een mooie serre met uitzicht op zee en de pier. de sfeervolle ambiance van de authentieke ontvangsthal, het gezellige zitje. en wat een geweldig extraatje, koffie en thee gratis. Het hotel heeft een speciale uitstraling tussen alle hoog- en nieuwbouw.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    8,8
    Zeker een hotel om aan te raden!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer krap, maar wel efficiënt ingericht met veel ruimte om spullen neer te zetten.

    Gezellig hotel, goede voorzieningen, mooie ligging, vlak bij openbaar vervoer, vriendelijk personeel, mooie kamer met uitzicht op zee, prima ontbijt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    8,8
    Prachtige locatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toilet en wc waren verstopt en daar werd niets mee gedaan! Toch jammer!

    Prachtige locatie! Jammer dat de boulevard nog niet klaar was. Mooi hotel, aardig personeel! Familiekamer was groot!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    8,3
    Fijn verblijf!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ontbijt was prima. Vooral prijs/kwaliteit verhouding was goed. We hadden een budgetkamer geboekt. Alleen het uitzicht was budget. De rest was allemaal goed. En erg fijn dat je niet alleen op je kamer hoeft te verblijven maar dat je ook in de huiskamer spelletjes kan doen of een kopje thee of koffie zelf kan tappen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 februari 2018

    9,6
    Mooi hotel met veel authentieke elementen van vroeger.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Mooi hotel met veel authentieke elementen van vroeger. Hotel ligt mooi gelegen aan het strand. Ontbijt is prima met een mooi uitzicht op het strand. prijs qualiteit verhouding is prima.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 23 februari 2018

    8,3
    Goed hetgeen wij de vorige keer ook al hadden geconstateerd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    de douche-toilet ruimte is erg krap bemeten. Netjes wassen en tandenpoetsen is zonder te knoeien, gezien de krapte tussen wastafel en deur, niet mogelijk.

    De ligging is perfect, het ontbijt prima en de ontvangst vriendelijk

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    10
    Prima ontbijt en heel fijne kamer en bad kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Een klein punt, wasbakje op de badkamer was wat smal.

    Prima ontbijt en heel fijne kamer en bad kamer. Wij zoeken altijd hotels waar huisdieren niet zijn toegestaan, dus prima hygiëne!! Heel fijn personeel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    8,3
    het was heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    badkamer wat aan de kleine kant. kamers moeten wat opgepimpt worden. Als je in het hotel binnenkomt zou het gezellig zijn als daar ook een paar stoeltjes staan, en je er een kopje koffie kunt drinken. waar nu de koffie staat is zo achteraf.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    8,3
    De locatie is erg goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het pand is al wat ouder en ietwat gehorig.

    De locatie is erg goed. Direct aan de boulevard. Bedden liggen prima. Het personeel is erg vriendelijk. Ontbijt is goed verzorgd alleen het gebakken ei ontbreekt.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 februari 2018

    10
    Geweldig! We komen zeker weten nog eens terug!
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zoals ik al zei badkamer mocht iets groter zijn!

    De ligging, mooie schone kamers (badkamer mocht iets ruimer zijn), vriendelijk personeel, koffie alle soorten hele dag verkrijgbaar, ontbijt uitgebreid, automaat met drank, chips of zoet normale prijzen!in mail gevraagd of ik een kamer met balkon mocht en die kreeg ik ook!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 januari 2018

    10
    Superverblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    Wij hadden kamer 15. Het was net een klein apartementje. De hele dag door gratis koffie beneden. Krantje erbij of een spelletje doen. Goed ontbijt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    8,8
    heerlijk ontspannend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niet iets dat hen aan te rekenen is, maar men zou op een website melding kunnen maken van het feit dat er voor de deur verbouwd wordt. Dat geldt op dit moment voor de hele Scheveningse boulevard.

    het ontbijt was fantastisch. Veel keus en kleine hoeveelheden die snel werden aangevuld als het opraakte. daardoor blijft alles lekker vers. Lekker vers fruit.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 23 januari 2018

    8,8
    Was vroeger een vakantiehuis voor de rijken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen negatieve punten.

    Was vroeger een vakantiehuis voor de rijken. De sfeer van vroeger is bewaard gebleven, gezellige inrichting en sfeer. Vriendelijke ontvangst. Goed verzorgd ontbijt. ( als er ook nog scambled eggs en spekjes bij waren geweest was het helemaal perfect geweest). Zeer nette en schone badkamer. De hard plastic bekertjes bij de wastafel zaten in een houdertje, mooi systeem!Je kon pakken wat je nodig had. Mooi uitzicht. (Er werd gebouwd op de boulevard maar vanuit de eetzaal had je toch gewoon uitzicht op zee) De hele dag door gratis (bonen)koffie en thee.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 16 januari 2018

    8,8
    Prachtige locatie, enthousiast personeel en lekker ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was zeer goed. Helaas was er door verbouwing van de promenade niet de mogelijkheid te parkeren bij het hotel en kwamen er extra kosten bij voor parkeren elders (vonden we overigens geen probleem, maar had wel gemakkelijk geweest als we dit v.t.v. wisten). Ook werden we op maandagmorgen gewekt door de bouwvakkers die de straat gingen openbreken (ook dat vonden wij uiteindelijk geen probleem, maar ook dat mocht wel gemeld worden).

    Zowel het ontbijt als de kamer waren zeer goed.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 13 januari 2018

    9,2
    Fantastisch
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    'S avonds na 10.00u geen drankjes/bar meer open. Gelukkig wel automaat. Met koele blikjes bier enz. EN parkeren. Dit was gelukkig gratis van nov tot 1 maart. Maar in hoogseizoen erg duur denk ik.

    Zeezicht en lekkere ruime schone warme kamer. We waren er in januari.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    8,3
    GOED en aangenaam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    geen negatieve opmerkingen

    Ontbijt was meer dan voldoende en verzorgd; de ons toegewezen kamer heel ruim. Leuk was ook dat je doorheen de dag, vrij en gratis water, koffie en thee kon nemen als je daar zin in had.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    4,6
    matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    Geen lift, matig ontbijt, meer een B&B dan een hotel. Geen mogelijkheid om te dineren of te lunchen. Geen koelkast op de kamer. Geen roomservice. Uitzicht bedorven door werkzaamheden.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    9,6
    De gastvrijheid en vriendelijke medewerkers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was super, ruim, schoon en netjes, maar buitenom het hotel gelegen. Achteraf vond ik dat alleen met jong kind toch raar gevoel geven.

    De gastvrijheid en vriendelijke medewerkers.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    10
    we hebben een fantastisch weekend gehad in strandhotel scheveningen! Top.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    ik had geen wifi, mijn partner wel

    we hadden een geweldige kamer met uitzicht op zee, was van alle gemakken voorzien en zeer ruim. ontbijt was ook super! het is een schitterend oud karakteristiek hotel, doet heel sfeervol aan.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    9,6
    Musical weekend in familie hotel
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gezellige eerste kamer en de entree. Een echt familiehotel,met "gezellig" ingerichte openbate ruimtes. De slpkmr was netjes maar niets bijzonders, maar hier waren we alleen om te slapen. Debadkmr was helemaal nieuw en ook zeer netjes. De medewerker Bianco is zeeer vriendelijk hij probeert t verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    8,8
    Sfeervol, keurig net hotel met vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets viel er tegen

    Karateristiek hotel. Vriendelijke ontvangst. Nette zuivere, wel wat kleinere kamer, maar alles heel functioneel ingedeeld. Alles aanwezig.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    7,5
    Heerlijk verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    De badkamer was erg klein. Maar voor een paar nachten goed te doen.

    Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Het uitzicht vanuit de kamer was prachtig. Het was schoon.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    8,3
    Heerlijk genoten ! Ook de musical De Leeuwenkoning was geweldig !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Jammer dat er momenteel werken uitgevoerd worden aan de boulevard.

    Het hotel heeft een mooi, oud interieur met veel hout. Ons appartement was dan weer modern en heel smaakvol ingericht. We kregen gratis koffie en warme chocomelk aangeboden. Het uitzicht op zee vanuit het restaurant was mooi en het ontbijtbuffet uitgebreid en heel lekker.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    9,6
    Super keuze!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Misschien gemakkelijker fietsen kunnen huren. Zonder toeslag bij het hotel.

    Persoonlijke sfeer in een knus hotel, ondanks dat Scheveningen 'schreeuwerig' kan zijn. Prima kamer, heerlijk ontbijt met super uitzicht.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    10
    Heerlijk! Komen zeker terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    komkommer bij ontbijt zag er niet vers uit. Zoiezo wat meer rauwkost was lekker geweest

    schone kamer. heerlijk bed. lekker ontbijt. vriendelijk personeel!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    9,2
    Vriendelijk personeel, fijne bedden, prima ontbijt en top...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel, fijne bedden, prima ontbijt en top locatie overall. jammer dat ze bezig zijn met verbouwen / renovatie precies voor het hotel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    7,9
    Fijne kamer, vriendelijk personeel, heerlijk verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    bank kon je niet goed op zitten, alleen onderuit hangen. beschrijving wekkerradio niet aanwezig waardoor niet kunnen gebruiken. geen kopjes/glazen in kamer aanwezig (in koffiecorner gehaald). werklui onder ons slaapkamerraam.

    nette badkamer ruime 2 kamers koffiecorner lekker ontbijt

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    9,2
    Leuke pittoreske accommodatie aan het strand van Scheveningen, dicht bij de pier en Circustheater
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er werd ons geen wifi aangeboden, maar we hebben hier verder ook niet meer naar gevraagd. Voor 1 nacht geen probleem

    Leuke pittoreske accommodatie recht aan het strand van Scheveningen. Als je de 'gewone' hotels wel een beetje gezien hebt, dan is dit een hele leuke afwisseling! Het is een oud hotel (op de buitenkant stond 1916), maar is wel recentelijk nog gerenoveerd, dus wel netjes en schoon. Het heeft een oude en knusse uitstraling. Ook het ontbijt was heel goed.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    10
    Gezellig knus hotel, centrale ligging en vriendelijk en behulpzaam personeel, aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet kunnen ontdekken.

    Vriendelijk en behulpzaam personeel, mooie ruime kamer (27) was m.i. Onlangs gerenoveerd.Hotel ligt centraal en vanaf 1 november kun je gratis parkeren op parkeerplaats het zwarte pad (100 meter).Ontbijt was prima. Hier komen we zeker nog eens terug.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    8,8
    prima
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    er werd druk aan de weg gewerkt en de promenade wordt gerenoveerd, dus uitzicht iets minder

    ontbijt was prima. gratis parkeren aan het zwarte pad 200 m van hotel af. erg vriendelijk personeel. Mooie entree ruimte , oude stijl, gezellige sfeer

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    10
    Het was geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zijn veel trappetjes en op- en afstapjes. Sommige op slecht verlichte plaatsen. Dat is wat gevaarlijk.

    Het personeel was geweldig vriendelijk. En het hotel was brandschoon.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    7,9
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas kon de accommodatie hier niets aan doen, Maar ze waren met de omgeving daar bezig waar we vroeg van wakker werden.

    De kamer was erg groot, de douche is daarentegen klein. Maar wel van alle gemakken voorzien en modern. Het ontbijt os uitgebreid en heerlijk.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    7,9
    Voor 1 nacht prima hotel met goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Uitzicht kamer was op kleine binnenplaats.

    Ontbijt prima, Budgetkamers waren niet groot maar wel prima. Goede bedden, schoon sanitair. Gratis koffie, thee ed. Dichtbij makkelijk parkeren bij Zwarte pad.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    7,5
    prijs kwaliteit.oke
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    wastafeltje veel.te klein kon niet fatsoenlijk spoelen bij het tandenpoetsen mis.

    Het was heel schoon maar de badkamer was super te klein, maar voor een nachtje te doen

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    10
    Superleuk knus hotel met erg vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het viel ons niet tegen, maar er was geen lift. Voor mensen die moeilijk ter been zijn is dit echter lastig

    De kamer was netjes, schoon en van alle gemakken voorzien. Het ontbijt was in onze ogen erg uitgebreid en vanuit de eetzaal keek je zo het strand op...heerlijk. De tram stopt net achter het hotel en je bent zo in den Haag. Verder was alles in Scheveningen binnen loopafstand.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    9,6
    Heel goed, klein puntje het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zie boven

    Alles prima, goed en stevig ontbijt, alleen meer variatie met eiergerechten. Nu alleen gekookt ei, miste gebakken en scrumbled met gebakken spek

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    7,9
    heerlijk genoten met prachtig weer en fijn hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had aangegeven bij de reservering dat het een verrassing voor mijn man was ivm 20-jarig huwelijk. Hier is totaal geen aandacht aan besteed. Vond ik jammer.

    Ligging vh hotel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    10
    Heerlijk, kon niet beter
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    De badkamer was aan de kleine kant, maar ach ik ben zelf ook niet groot dus geen probleem. De hele sfeer van het oude hotel was zo warm en gezellig!!!

    De kamer heel ruim gezellig en schoon, super lekker ontbijtbuffet, heel vriendelijk personeel en geweldige service. (koffie en thee hele dag door kunnen nemen, fantastisch).

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    9,2
    Erg prettig verblijf, voldoet precies aan de wensen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen standaardhotel, mooi oud pand, maar technisch wel up-to-date. Zeer vriendelijk personeel, ontbijt met uitzicht op zee en aan de boulevard. Alles binnen handbereik dus. Parkeren is altijd een probleem in Scheveningen, maar er worden door het hotel voldoende alternatieven aangedragen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    9,2
    Een prima hotel waar je je thuis voelt op een toplocatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eerlijk gezegd: niets!

    Zeer goed verzorgd ontbijt. Hele dag koffie/thee gratis verkrijgbaar. Prima advies voor parkeren van de auto. Het hotel lijkt in eerste instantie 'oudbollig', maar is een prima 'familie' hotel. Het 'thuis' gevoel tref je dan ook aan in de sfeervolle huiskamer met gashaard. En het is zeer gunstig gelegen direct aan de boulevard en dichtbij de pier. Toppertje!!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    7,5
    Prima verblijf
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was niet echt een uitgebreid ontbijt.. de kamer en de badkamer waren erg klein dat hadden we niet verwacht.

    Het personeel was ontzettend vriendelijk, de kamer was goed schoon en alles was dichtbij qua locatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    8,3
    mooi hotel, huiselijke sfeer, lichte ontbijtruimte met zicht...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    we hadden enkel nog keuze voor kamer zonder zeezicht. Een volgende keer hopen we een kamer boven met zicht op zee te kunnen boeken

    mooi hotel, huiselijke sfeer, lichte ontbijtruimte met zicht op zee

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    10
    Geweldig familiehotel op goede locatie, een aanrader
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige nadeel is de toilet opnieuw de badkamer, omdat we met 6 personen waren.

    Fantastische locatie en zeer vriendelijk personeel. Goed ontbijt, mooi familiehotel ziet er erg verzorgd uit en liefdevol ingericht. Een echte aanrader. Verblijf in zespersoons kamer, genoeg ruimte.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    9,2
    Het was heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    Lampje boven de wastafel minder fel licht geven, is nu heel scherp.

    Ontbijt prima, mooie inrichting van de villa. Goed uitzicht op zee. Tramhalte op 100 meter afstand. Heerlijk bed. Alles mooi schoon.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    10
    Mooi hotel. Voor herhaling vatbaar.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Buiten werd er tot diep in de nacht bij buren erg veel lawaai gemaakt door mensen die duidelijk te veel op hadden. Tja, daar kan het personeel van het Strandhotel wellicht weinig tegen beginnen...

    Met parkeren had ik geluk een plekje vlakbij het hotel te vinden. Prima service dat het kenteken direct wordt aangemeld bij de receptie. Hoefde ik zelf niets meer voor te doen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    10
    Goede ligging.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De eenpersoonskamer waarin ik sliep was niet echt groot.

    Goede ligging. Gezellige gemeenschappelijke ruimten: vrolijk haardvuur in de receptiezaal, ontbijtzaal met zicht op zee. De ganse dag door was er koffie en thee ter beschikking. Het was fijn deze te drinken in de ontbijtzaal met een goed boek en met zeezicht. Daarvoor alleen al zou ik willen terugkomen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    10
    Top weekend in Strandhotel Scheveningen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    Prachtig schoon en ruim appartement, uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, toplocatie en heerlijk ontbijt met zeezicht. Bovendien zeer vriendelijke ontvangst.

    Verbleven in september 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: