Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Suitehotel Pincoffs 4-sterren

Stieltjesstraat 34, Feijenoord, 3071 JX Rotterdam, Nederland

#2 van de 58 hotels in Rotterdam

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 405 beoordelingen over dit hotel

9,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,5

  • Comfort

    9,4

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    9,2

  • Personeel

    9,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    9,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    9,6
    Uitstekend hotel als uitvalbasis voor het bijwonen van een academische promotie
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prachtige locatie aan de Maas bij entrepotdok Rotterdam op zijn fraaist Sfeervol verbouwd historisch douanekantoor. In dit hotel zit echt sfeer , niet te vergelijken met een ketenhotel. Zeer vriendelijke gastvrije medewerkers die gewoon zichzelf zijn.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    9,6
    Uitstekend...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Misschien een iets uitgebreider ontbijt...

    Alles was prima ok. Wij hadden een kamer met bad gevraagd en hebben die dan ook gekregen. Personeel vriendelijk, attent. Leuk om het boek over het hotel te kunnen inkijken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    8,8
    Zeker een goed hotel maar voor die prijs zijn er vast enkele hotels die meer te bieden hebben
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer was wel heel klein in verhouding met de kamer. Ook heel jammer dat er geen natuurlijk daglicht binnen kon. Het ontbijt was lekker maar beperkt. Heel verwarrend wat er op tafel werd gezet en wat je zelf moest bijnemen. Ook werd de fruitsla niet aangevuld terwijl ze de potjes om het in te doen wel aanvulden...

    Mooie, ruime kamer Vriendelijk en behulpzaam personeel Ontbijtproducten van goeie kwaliteit

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    9,6
    Een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Mezzanine
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel was top! Ontbijt was goed, kamer was netjes en het personeel was erg aardig. Bedden lagen goed en een goede locatie. De metro is vlakbij en het centrum is ook goed te bewandelen. Was een goed verblijf :)

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    9,6
    Zeker een aanrader als je voor een paar dagen naar Rotterdam gaat!
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Altijd vervelend zijn de geplastificeerde onderlakens. Ik snap het maar het blijft vervelend.

    Het zeer vriendelijke, kundige en behulpzame perrsoneel. Top ontbijtje, prima locatie, leuke kamer.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    9,6
    We komen zeker terug
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets. Precies hoe een hotel moet zijn. Komen zeker terug.

    Alles was fijn en heerlijk: goed personeel, het rook overal heel lekker, badkamer goed geoutilleerd, koffiemachine op de kamer heel goed, bed goed, fijne "kamer-nachtklaar-maak-service", als je uit eten bent of uit. Heel fijn en persoonlijk personeel, maar zeker niet te amicaal. Ontbijt was heel erg goed. De bar bij het hotel ook erg fijn. Je ziet steeds dezelfde gezichten, dat is erg fijn. We hadden een budgetkamer, dus geen uitzicht, maar dat maakte niet uit omdat de kamer zelf zo heerlijk was.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 3 februari 2018

    9,2
    Prima onderkomen gecombineerd met avondje uit in het Nieuwe Luxor.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Mezzanine
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De piano in de bar is lichtelijk vals. Voetstappen van bovenburen hoorbaar.

    Verrassend originele kamer. Gezellig, klein barretje beneden. Zeer fijn personeel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 januari 2018

    10
    Fantastisch verblijf in een klein maar heel mooi hotel waar aandacht is voor de gasten.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets!

    Fantastische service! Zeer vriendelijk personeel. Een klein hotel waar echt aandacht is voor de gasten. De kamers waren erg mooi en schoon. Het ontbijt was erg goed. Ligging prima: vlakbij de metro.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    10
    Best hotel in Town!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niks!

    Heerlijk hotel; gezellig, vriendelijk personeel, lekker ontbijt, leuke bar en mogelijkheid om eten te bestellen van een naburig restaurant aan democratische prijzen. Door de storm was de airco op het dak losgekomen waardoor het dak lekte. Onmiddellijk verholpen door een nieuwe veel ruimere kamer aan eenzelfde tarief zonder morren!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    8,3
    Geweldige beleving, een kijkje terug in de tijd en doet niets af van de kwaliteit.
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer zijn geweldig. Wij zaten in een kamer met een hoogte van 4,85 m1 Ook het douche gedeelte heeft deze hoogte, als je de douchekraan open zet en je sluit je ogen dan lijkt het of je onder een waterval in de jungle staat geweldig!!!!!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    9,2
    Prachtige en grote kamer met zeer hoog plafond en stijlvolle...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden iets meer van het uitzicht verwacht, maar onze kamer was aan de zijkant van het hotel, waardoor dit toch wel wat beperkt was (voordeel was dan weer dat je weinig last had van verkeer in de sowieso niet zo heel drukke straat).

    Prachtige en grote kamer met zeer hoog plafond en stijlvolle aankleding. Allerbeste was de stortdouche die ook uit een heel hoog plafond kwam, fantastisch. Slaapcomfort helemaal goed, door extra lang en kwalitatief goed bed. Ontbijt was compleet met o.a. eieren op bestelling, tegen een redelijke prijs. Parkeren op hotelparking voor de deur was prima en niet te duur (wel reserveren). Locatie was perfect voor leuke wandelingen of watertaxi.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    7,1
    Hotel is zeer sfeervol.
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Beide kamers waren zeer stoffig, waardoor de hele familie liep te snotteren. Incl spinnenrag aan de lampen. Ontbijt werd afgeraffeld en de dame van de receptie is op flink hoge, wiebelige hakken wel 6 keer gehaast in en uit gestampt zonder te groeten. Gaf een gejaagd en onprettig gevoel.

    Hotel is zeer sfeervol. Badkamer keurig schoon. Heerlijke verzorgingsproducten. Prachtig uitzicht over de Erasmusbrug.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    10
    Heel erg fijn verblijf gehad.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontvangst was echt top. Ook keuze van gin tonics was erg goed. Daarnaast zijn er lekkere bitterballen. Zou wel goed zijn om ook een salade op sback menu te zetten.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    9,2
    Goed verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was jammer dat wij om 14 uur aankwamen en de auto parkeerde maar nog niet mochten inchecken.

    De bedden waren heerlijk! Het was er schoon en modern ingericht. Heel fijn.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    8,8
    De flexibiliteit en het meedenken van het personeel om...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Mezzanine
    • Verbleef 1 nacht

    Koffie op de kamer is gratis maar er is slechts één nespresso cup aanwezig voor koffie, één voor espresso, één voor decafe etc Dat zou je anders verwachten voor een hotel in deze prijsklasse.

    De flexibiliteit en het meedenken van het personeel om zoveel mogelijk te ontzorgen ! TOP ! Parkeren tegen (zeer redelijke) betaling voor de deur (wel reserveren) ! Watertaxi voor de deur !

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    7,1
    Goed hotel met behulpzaam receptiepersoneel, maar het ontbijt en personeel kan beter.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    In de kamer lag op het kluisje een behoorlijke laag stof, op de gangen zitten hier en daar behoorlijke vlekken in de vloerbedekking en wanneer je de lift binnenstapt zit er behoorlijk veel vuil in de glijgoot van de deur. Het personeel in de ontbijtzaal was duidelijk nog niet ingewerkt met uitzondering van één medewerkster. De kass en de vleeswaren waren voorgesneden en werden direct uit de koeling geserveerd, wardoor er na een aantal minuten codens op verscheen. Er miste hier en daar nog wat en wanneer je met een 'open keuken' werkt, ben er dan van bewust dat de gasten ook al je (foute) handelingen zien; croissantjes en brood pak je dan niet met je blote handen om het vervolgens op een schaal te leggen. De tweede dag waren wij grotendeels alleen in de ontbijtzaal en waren er vier medewerkers die met elkaar in gesprek waren en voortdurend aan het giechelen waren. Wekte in ieder geval bij ons wat irritatie. Ging het over ons??

    Prima kamer met alle facaliteiten en zeer vriendelijk/behulpzaam receptiepersoneel!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    10
    Een gevoel van luxe en vrijheid in het hotel dat fantastisch aansloot op een druk programma.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer geweldig maar wat het meest bij zal blijven is de empathische benadering van de dienstdoende dame die mij direct gratis parkeren aanbood omdat ik direct tegen een parkeerbon aanliep (even naar binnen gelopen bij aankomst om te informeren naar...juist: parkeergelegenheid)!! Super klasse reactie!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    10
    Geweldig, zou zo weer boeken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 2 nachten

    Parkeerplek was enigzins beperkt

    De persoonlijke aandacht en tot in de puntjes verzorgde kamer. En de ambiance van dit getransformeerde gebouw is prachtig

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    9,2
    super kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het tapijt in de hal en kamer is niet zo hygiënisch , in de hal zaten er nogal wat vlekken in het tapijt, in de kamer was het wel heel proper

    heerlijk ontbijt, lekkere koffie, vers geperst fruitsap, gedeeltelijk aan tafel bediend, ze kwamen vragen of we nog iets wensten, verse fruitsla en pitten, yoghurt, muesli, noten, lekker brood, eitje wordt op gebakken zoals je het wenst ... super ontbijt en vriendelijke meiden! Ook gratis fles water en koffieapparaat op de kamer! Goede wifi! heel goed bed!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    7,1
    Spontaan maar niet deskundig
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Uitzicht op de kamer. Lippenstift op het bierglas Koude bevroren bitterballen. Te veel verschillend personeel aan de tafel.

    De betrokkenheid van het personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    7,5
    Top locatie in 010
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel communiceerde vooral in kosten als het ging over evt extra services die ze verlenen ipv de gemakken. Er zijn Fietsen te leen bij het hotel maar die fietsen verschrikkelijk!

    Mooie kamer, heerlijk ontbijt, top locatie

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    7,9
    Een goed hotel, op een goede locatie, met fantastisch personeel, voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Mezzanine
    • Verbleef 3 nachten

    De wastafel in de badkamer zou praktischer kunnen zijn (er is weinig plaats om iets op de wastafel te plaatsen). Kwaliteit van het closetpapier zou beter kunnen. Wij hadden een zolderkamer met ramen, maar zonder opstapje kon je niet uit het raam kijken, terwijl je vanuit het hotel prachtig uitzicht hebt op de Maas of andere delen van Rotterdam. Weinig t.v.-zenders. Ik vind 17,50 p.p. voor een ontbijt best wel veel, zou aantrekkelijker geprijsd mogen worden. Als je 's avonds naar het toilet moet en het pikdonker is, kun je het toilet moeilijk vinden. Als je dan eenmaal de badkamer gevonden hebt, is het moeilijk de knop van de lamp te vinden, dan zou beter verlicht moeten worden.

    De klantvriendelijkheid en interesse van het personeel. Dat het geen standaard hotel is, maar een boutique hotel; relatief kleinschalig. Ruime kamer en heerlijk bed en beddegoed. Redelijke badkamer qua grootte, netjes en schoon, maar voor 2 vrouwen eigenlijk te weinig ruimte om je spulletjes uit te stallen. Elke avond bedden netjes opgedekt, voorzien van een chocolaatje. Koffiemachine vond ik niet echt gebruiksvriendelijk, maar gaf wel lekkere koffie. Voldoende handdoeken en heerlijk schoon. Goede locatie; vanuit het hotel kun je op loopafstand naar het centrum of andere bezienswaardigheden of met de watertaxi. Het hotelpersoneel is erg behulpzaam bij het reserveren van een taxi, sauna etc. Dat je CD's kon afspelen en er een Ipod was. Gratis Wifi.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    9,2
    Prachtig hotel met luxe, ruime, kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Suite
    • Verbleef 2 nachten

    Prachtig hotel met luxe, ruime, kamers. Heerlijke bedden en een rustige omgeving. Je loopt vanuit het hotel zo langs het water naar de kop van Zuid en van daaruit over de brug naar het hippe Katendrecht. Of je neemt de watertaxi naar het centrum. De receptioniste was erg behulpzaam bij het vinden van een leuk eetadresje. Werd bij ons De Hef, waar we heerlijk gegeten hebben, op een paar minuten van het hotel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    10
    Echte aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    Prachtig hotel, mooie entourage, schone en ruime kamer. Het personeel is vriendelijk, netjes, behulpzaam en laat je echt gast zijn! Aanrader ook wat betreft uitvalswegen naar het centrum.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 20 mei 2017

    9,6
    Het hotel ligt in een rustige omgeving en heeft een gunstige...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De grootte van de kamer en de bereikbaarheid van de rechterzijde van het bed vielen wat tegen.

    Het hotel ligt in een rustige omgeving en heeft een gunstige ligging. Zeer vriendelijke ontvangst en zeer vriendelijk personeel. Mooie inrichting. Alles is aanwezig in het hotel, de kamer en de badkamer om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Goed ontbijt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    9,6
    fantastische accomodatie
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    De kamers zijn mooi modern met een authentieke uitstraling. Het ontbijt is heerlijk met biologische en verse producten. Ook de bediening is aan tafel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    10
    Amazing
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was niets wat beter kon op 1 ding na dan de minibar en chips moest nog apart betaald worden .

    Het was er helemaal prima en ook het ontbijt top,zoiets had ik nog niet eerder gezien .

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 maart 2017

    8,8
    Fijn hotel nabij het centrum met zeer enthousiaste staf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het uitzicht over het water is fantastisch, jammer dat er nog een lelijk glazen gebouw tussen staat (het ontneemt niet het mooie zicht, maar is wel zichtbaar)

    Heerlijke grote kamer met ramen aan beide zijden. Het hotel ligt net buiten het centrum, maar met een wandeling over 2 bruggen of één stop met de bus, tram of metro ben je in het centrum. Aparte vermelding, het personeel is heel attent en 24u aanwezig.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 23 februari 2017

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers op de zolderverdieping waren erg donker, weinig daglicht. Het ontbijt was heerlijk maar jammer dat er geen buffet was. De broodjes en vleeswaren werden geserveerd aan tafel. We voelden ons al niet vrij om om een extra glaasje jusdeorange te vragen. Maar de smaak was verder prima en het groene keurmerk was waar ik door geboekt had uitstekend! We hadden denk ik alleen een beetje meer verwacht voor deze prijs.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 7 februari 2017

    10
    Zoals de volkskrant schreef: Dit hotel heeft het begrepen!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige puntje van aandacht is het gebrek aan kastruimte.

    Eigenlijk was alles zeer goed. Het personeel waren allemaal even vriendelijk en behulpzaam. Heerlijke bedden. Badkamer ruim. Koffie en thee op de kamer. Fantastisch ontbijt met live cooking, zalm en perfecte koffie. Gezellige loungeruimte / bar waar we s avond nig wat gedronken hebben. Het kan eigenlijk niet beter.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 29 januari 2017

    8,8
    Fantastisch historisch hotel, op een mooie locatie met uitzicht over de Maas.
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Uitleg bij het ontbijt kon iets beter. Wij hadden de info gelezen, maar gasten die naast ons zaten wisten bv. niet of ze extra koffie konden pakken.

    Karakteristiek Hotel, ontbijt was heerlijk. Uitzicht over de Maas.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 24 januari 2017

    9,6
    Heerlijk genieten van oprechte, persoonlijke gastvrijheid en comfort.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het weer. Grapje. We hadden echt niets aan te merken.

    Het personeel was zeer hartelijk en gastvrij. De receptioniste liep mee naar de kamer en legde daar alles uit. Bij het ontbijt waren ze ook heel vriendelijk en behulpzaam. Iedereen straalde trots uit dat ze in zo'n mooi hotel de gasten een heerlijk verblijf konden bezorgen. Dat in combinatie met een fantastische kamer, met een echt luxe bed, een nog luxer bad en een uitstekend ontbijt, maakt dat wij graag nog eens terugkomen!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 13 januari 2017

    9,6
    Baden in luxe met zicht op de Maas
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden wat problemen met de WiFi maar ik denk dat we gewoon pech hadden, dit zal zeker niet vaak voorkomen. Het hotel ligt ook iets buiten het centrum, je moet dan de Willemsbrug wel over maar voor wie graag stapt, is dat geen enkel probleem.

    Heel luxueus, origineel ingericht hotel met uitermate vriendelijk personeel. Grote, gezellige kamer met een heerlijk bed, zalige handdoeken en zeep van Bulgari (mmhhh). Romantisch uitzicht over de Maas en heerlijk ontbijt.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    10
    Geweldig hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Prachtige kamers, super vriendelijk personeel, geweldig ontbijt met echt heel fijne bediening. Locatie perfect, prachtig pand. Je merkt echt dat het personeel trots is op het hotel. De bedden zijn heerlijk, zo ook de regendouche. Kortom een aanrader.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    9,2
    Fantastisch!!!!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeergastvrij en warm ontvangst. We waren te vroeg maar konden we gelijk naar de kamer. Wij hadden kamer 17. Zeer, zeer sfeervol!!!!! Het hotel geeft een thuisgevoel. Het is kleinschalig en daarom veel persoonlijker. We hebben hier een onvergetelijke Oud en Nieuw gevierd. Helaas weinig van het vuurwerk gezien maar dat kwam niet door de locatie maar door de mist. Er werd uiteraard een glas Champagne met lekkere oliebollen geserveerd om middernacht. En omdat het het weekend van de jaarwisseling was was er rekening gehouden met het ontbijt. Je kon tot half twee 's middags nog aanschuiven (!) en er was een extra late check out om 13.00 uur.Nogmaals en dat kan ik niet genoeg benadrukken; met dank aan het hele team van Pincoff.Het was top! Ze hebben allemaal bijgedragen aan een ontzettend fijn verblijf.....

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    9,2
    Prettig aandachtig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prettig aandachtig, zowel het personeel als de inrichting. Dvd's en boeken die je kunt lenen, dat is kleine moeite groot plezier. Mooie foto's aan de wand (aangekocht in het Fotomuseum) ipv makkelijke reproducties. Ruime kamer, zelfs met het bijplaatsen van een 3e bed voor onze dochter. Hete (!) koffie bij het ontbijt voor een goed begin van de dag.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 22 december 2016

    10
    Heerlijk verblijf in een tophotel met zeer klantvriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    een kleinigheid maar voor ons een erg vervelend gevoel. Het resulteerde in een gratis drankje, maar was wel een domper, mag op geheel geen grote naam hebben.

    Top hotel, heel anders dan standaard! Personeel bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Je merkt dat klanttevredenheid hoog in het vaandel gedragen wordt.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 16 december 2016

    9,2
    Abfab
    • Individuele reiziger
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchen in bad, slechte afvoer, hulpstukken op fohn pasten niet, geen slippertjes en koffieapparaat aan service toe

    Kamer echt geweldig qua inrichting.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 26 november 2016

    10
    Persoonlijke benadering, zeer gastvrij
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen

    Service, persoonlijke benadering! Prachtige knusse kamer. Ontbijt was geweldig, heerlijk verwend, ontbijt geserveerd aan je tafel, we voelden ons echt gast!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    8,8
    Gastvrij hotel nabij centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden om een twee-persoonsbed gevraagd, maar kregen toch twee aparte bedden.

    Het ontbijt op zondag was tot begin van de middag, top! Dus lekker uitslapen en rustig genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 17 november 2016

    9,6
    Rotterdam mag trots zijn op Pincoffs
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 2 nachten

    Geweldig ontbijt, gezellige kamer, zeer vriendelijk personeel, mooie locatie tegen de stad aan, fraaie lounge, Pincoffs is bijna een reden op zich om naar Rotterdam te komen.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2016

    10
    mooie grote kamer, heel hoog, mooi uitzicht (hadden wij ook...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Suite
    • Verbleef 1 nacht

    mooie grote kamer, heel hoog, mooi uitzicht (hadden wij ook om gevraagd). goede bedden. Heel lekker vers ontbijt, met o.a. heerlijke jammetjes, en goed klaargemaakte eitjes. vriendelijk personeel. leuk fietsen gehuurd. makkelijk parkeren aan de overkant op eigen terrein, wel tegen betaling.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    7,9
    Het was rustig en dichtbij de havendagen. Een paar gasten verziekte het ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik had dieetvoorschriften aangeleverd en deze waren wel aangekomen, maar door omstandigheden heb ik mijn omelet pas zeer laat gekregen en was mijn brood al op en mijn man al naar boven.

    De accommodatie was fantastisch en het was schoon en monumentaal pand (een oud douanegebouw).

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    8,3
    Heerlijk verblijf op mooie plek in Rotterdam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was te zacht voor ons. Mijn man en ik hadden allebei last van een kuiltje in de matras. Dat viel mee tegen want voor de rest was het een zeer verzorgd hotel.

    Heel vriendelijk personeel, prachtige kamer met uitzicht op de Maas. Centraal gelegen, dicht genoeg bij het centrum om te lopen en vlak naast Kop van Zuid. De extra's zoals gratis dvd's en alle koffie, the en water die je maar wilt maken het helemaal af.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    9,6
    Mooi luxe hotel met goede prijs/kwaliteit verhouding op goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enige minpuntje was dat de ramen niet open konden.

    Alles top! Aardige ontvangst, we kregen bij aankomst een korte rondleiding door hotel. Kamer was groot en ruim. Ontbijt was prima!

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    8,3
    Aangenaam, leuk hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Mezzanine
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zalige bedden, leuke kamers, alle comfort.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    9,2
    TOP HOTEL OP TOP LOCATIE
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Ontvangst was vriendelijk en gastvrij Hotelkamers schoon en heerlijke bedden

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    10
    Heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles klopte. Heerlijke lunch (op verzoek). Prachtig ontbijt. Uitstekende lokatie. Vriendelijke mensen. Lekkere bedden en kussens.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,1
    Geweldig ontbijt, alles biologisch en goede bediening aan...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te zacht bed. Regendouche werkte niet

    Geweldig ontbijt, alles biologisch en goede bediening aan tafel. Gave locatie dichtbij erasmusbrug

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    9,2
    Boven verwachting en dat met name door al het personeel
    • Groep
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Absoluut NIETS!!!

    Het personeel! Wat een ongelooflijke leuke enthousiaste jonge medewerkers allemaal.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    9,6
    voortrefelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    goede sfeer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    8,8
    Prettig in alle opzichten
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen diner mogelijk

    Douche

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    10
    Prachtige kamer met hoge plafonds,top regendouche en attent...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige kamer met hoge plafonds,top regendouche en attent personeel. Alles was eigenlijk fantastisch.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    10
    Fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Fantastisch boutique hotel, heerlijke kamer met een lekker bed, leuk ingericht. Parkeren voor de deur mogelijk. Personeel erg vriendelijk!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    9,6
    de gezelligheid en de vriendelijkheid
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de gezelligheid en de vriendelijkheid het heerlijke ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    10
    Super ontvangst.
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super ontvangst.behulpzaam.top kamers,super ontbijt,goede ligging. Komen zeker terug.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    9,6
    Geweldige service, te kort verblijf!
    • Zakenreis
    • Groep
    • Grote Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Niet van toepassing

    Geweldige persoonlijke service

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 maart 2018

    4,2
    Nooit meer.
    • Stel
    • Grote Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen hot tub/jacuzzi. Er zat niks inbegrepen terwijl dat er wel bij stond.

    Goed bed

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 maart 2018

    10
    Voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De toiletten beneden.

    De accomodatie zeer smaakvol ingericht en uitstekende ligging, weg van de drukte.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    9,6
    Super
    • Zakenreis
    • Groep
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geweldig Hotel met dito uitstraling en personeel. Ga er zeker weer terugkomen

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    10
    Prima
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Prima

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    10
    Het was zeer aangenaam verblijven!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Mezzanine
    • Verbleef 1 nacht

    x

    Goed bed, rustige kamer, lekker ontbijt, persoonlijk contact. TOP!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    10
    Geweldig
    • Zakenreis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De vriendelijkheid, de ligging, de luxe kamer en het geweldige ontbijt.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 24 februari 2018

    10
    De kamer was super!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was super!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    10
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prettige sfeer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    10
    Een mooi gezellig hotel .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een mooi gezellig hotel . Prima gelegen om Rotterdam te bezoeken . Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel! Een aanrader

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    10
    We waren er maar een nacht, fantastisch. Ik ga geen ander hotel meer zoeken in Rotterdam
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was super, mooi uitzicht en een geweldige stortdouche

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    7,9
    Goede locatie bij het centrum
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Mezzanine
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bankje onder de trap

    Schoon

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    10
    FANTASTISCH HOTEL QUA VERBLIJF & LIGGING
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    NIETS.

    VRIENDELIJKHEID VAN DE GASTVROUWEN!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    10
    Een hotel waar 'gastvrijheid' bovenaan staat!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets!!

    In 1 woord: Heerlijk!! Alles was goed, ontbijt, lunch, de kamer, het bed en niet te vergeten de vriendelijke mensen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 januari 2018

    10
    Gastvrijheid
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Gastvrijheid

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    9,2
    Tophotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Mooi ingerichte kamers, super comfortabel bed , vriendelijke mensen en het ontbijt was heerlijk

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 november 2017

    10
    Zeer mooi en vriendelijk hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles was super geregeld. Ontvangst uitstekend, kamer groot en zeer schoon. Ontbijt goed. Zeer vriendelijk personeel. Echte aanrader!!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    8,8
    Tophotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niks

    Comfort van de bedden . Het ontbijt was heerlijk Parkeren vlakbij wel tegen betaling

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    10
    Mede dankzij dit hotel en haar personeel hebben wij een heerlijke tijd in Rotterdam gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    Het super vriendelijke en behulpzame personeel. De gezellige bar/verblijfsruimte. Het mooie uitzicht.

    Verbleven in november 2017

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Suitehotel Pincoffs

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: