Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel 't Gemeentehuis 3-sterren

Grotestraat 2, 9781 HC Bedum, Nederland

#1 van de 1 hotels in Bedum

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 503 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    4,2
    Vriendelijk personeel.
    • Groep
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was redelijk. Kamers schoon maar erg verouderd. Er was een riool lucht aanwezig en de badkamer echt niet meer van deze tijd.

    Vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    7,5
    Pronkjewailpad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    In het weekend kon niet voor 8 uur worden ontbeten. Er was maar 1 raam in de kamer en die was aan de kleine kant.

    Er kon om 7 uur worden ontbeten van ma tot vr. een enkele keer ook eerder, maar dat werd niet vooraf gecommuniceerd.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    7,5
    Een fijne kamer in een historisch pand, met super vriendelijke en behulpzame mensen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het was erg warm in de kamer. Door de warme dagen bleef het erg, hangen.

    Het ontbijt was goed. Er was genoeg keus om met een volle maag de deur uit te gaan. Het uitzicht op het water was super gezellig. De bedden zijn goed, schoon en fris. We hebben goed geslapen

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    7,5
    Heerlijk
    • Individuele reiziger
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het ventilatie systeem maakt lawaai s`nachts en is niet uit te zetten. Wel redelijk geslapen.

    Vriendelijke mensen goed ontbijt en lekker geslapen. Groningen en Bedum is prachtig.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    8,8
    Het feit dat toen ik aankwam en het die dag erg heet was, de...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het matras heb ik erg hard gevonden.

    Het feit dat toen ik aankwam en het die dag erg heet was, de gordijnen in de kamer dichtgetrokken waren en het personeel een ventilator in de kamer gezet had en liet draaien.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    9,2
    Super verblijf, uitstekende prijs / kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Uitzicht, we keken uit op een dak vol met dakpannen. Positieve eraan, we hadden geen last van buiten geluiden. Heerlijk geslapen.

    prijs-kwaliteit verhouding. Kunt er heerlijk dineren voor een goede prijs.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    8,8
    Heel erg goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk was alles prima voor elkaar.

    Kamer was keurig het ontbijt erg goed. Ook de gemoedelijke sfeer is ons goed bevallen. Goede uitval basis voor de omgeving.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    8,3
    Gezellig huiselijk hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed ontbijt , kamers waren netjes. Het restaurant / bar was gezellig om te zitten en eten s avonds was ook goed. Er heerste een gezellige sfeer.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    8,3
    Prima om er te zijn.
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was goed, maar had uitgebreider gekund. Eerlijkheidshalve was er ook niet meer ruimte om alles uit te stallen.

    Het ontbijt was goed. het hotel is authentiek sfeervol en gezellig. de bedden lagen ook goed. wat ook een eervolle vermelding behoeft is het terras. Kortom, het was er goed vertoeven.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    9,2
    Sfeervol hotel in Bedum
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De niet aangevraagde kamer met uitzicht !!

    Een leuk welkom, wat heel belangrijk is, hadden om een kamer met zicht op het Boterdiep gevraagd maar kregen een kamer met hoog raam en keken op dakpannen, hotel zat totaal niet vol, maar de kamer werd omgeruild met zicht op Boterdiep, de sfeer is gezellig en hebben er prima gegeten, ontbijt goed verzorgd, je kan zelf een ei bakken en de broodjes waren nog warm, gaan er zeker naar terug !

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 januari 2018

    8,3
    Prettige ontvangst, in alle eenvoud een hartelijke sfeer,...
    • Zakenreis
    • Groep
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prettige ontvangst, in alle eenvoud een hartelijke sfeer, goed gegeten en smakelijk ontbijt. De gastvrouw rende me nog snel achterna met een opladertje dat ik had laten liggen. Helemaal top!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 december 2017

    7,9
    Goed
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het enige minpuntje was het ontzettend lange en harde gepraat 's ochtends op de gang (van het schoonmaakpersoneel denk ik) waardoor uitslapen de tweede ochtend onmogelijk was.

    Ontzettend aardig personeel, ruime kamer, gezellige bar, goed bed.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 2 december 2017

    8,3
    Prima hotel, zal zeker terugkomen.
    • Groep
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    In de vitrine waar het ontbijt stond, waren de zuivelproducten niet gekoeld, misschien een kleine koelvitrine aanschaffen?

    Prima keuken, goed ontbijt, vriendelijk personeel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    10
    Heerlijk verblijf op het Greuninger laand!
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een verrassende ambiance in het hoge Noorden. zo fijn 'doe maar gewoon dan doe je gek genoeg!' Gezellig restaurant waar ook het ontbijt geserveerd wordt. Alsof je thuis bent!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 november 2017

    10
    Geweldig!!!
    • Groep
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zou het niet weten.

    Alles was prima in orde. Heel erg leuk personeel. We vonden de locatie mooi en de sfeer en inrichting ook erg mooi. Een huiskamer gevoel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2017

    6,3
    ontbijt was uitgebreid.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de kamer is nodig aan een lik verf toe. vooral als er sporen zijn van dingen die weggehaald zijn. in de badkamer liggen zwarte tegels die zijn uitgebeten door kalkaanslag. er was een constante hoog toon in onze kamer waar die vandaan kwam, geen idee.

    ontbijt was uitgebreid. niks heel erg bijzonders maar voldoende keuze. eten in het restaurant was gewoon goed.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    10
    aangenaam...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ik verbleef op kamer 3. ik vond het jammer dat de vitrage niet open geslagen kon worden, zodat ik een mooi uitzicht kon hebben op het Boterdiep...

    het ontbijt was helemaal goed: alles was aanwezig.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    8,3
    Goed onderkomen met mede reizigers waarmee snel en makkelijk contact gelegd kon worden.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Huiselijkheid, combinatie hotel/stamcafe, beperkte maar prima menukaart, schone kamers en badkamers, koffie en thee voor de hotelgasten 24 uur per dag.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    10
    mooie locatie, gezellig personeel en heerlijk genoten
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers waren schoon, fijn bed en het ontbijt was goed, ruime keuze en de serveerster was erg vriendelijk en toonde interesse. de Bediening is snel, correct en erg vriendelijk, kortom een aanrader.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    8,8
    Zeer vriendelijke ontvangst en bediening!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het eten in het restaurant was goed verzorgd. Maar de combinaties vonden we wat apart... Ik heb nog nooit een saté schotel met als garnituur spruiten en rode kool met een stoofpeertje gegeten.

    Zeer vriendelijke ontvangst en bediening! Van het ontbijt konden we niet gebruimaken omdat we vroeg vertrokken in verband met een wandeltocht die vroeg startte. In plaats daarvan lag er 's ochtends een ontbijt/lunchpakket voor ons klaar in de koelkast. Heel attent! De kamer was netjes en schoon en de bedden lagen prima.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,5
    Prima
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kan ik me niet herinneren.

    Alles was prima. 2 x lekker gedineerd in het hotel. Koffie en thee kon je zelf nemen. We komen zeker nog een keer terug in het hotel. Op zondagochtend na kerktijd heerlijk in het zonnetje op het terras gezeten.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    9,2
    Ontspanning, gezelligheid met "thuis gevoel
    • Zakenreis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Parkeren kan wat lastig zijn, echter ook daar is overheen te komen.

    Fantastisch "bruin café" met goede keuken en uitstekende service, in het bijzonder door Melvin! Op het ontbijt valt niks af te dingen: gewoon goed!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    8,3
    Verblijf was zeer prettig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De organisatie binnen het hele hotel kon beter geregeld zijn.

    Ontbijt was goed, diner was super veel. Het geheel was gedateerd, maar gaf wel een bepaalde sfeer. Er was een heel goede stagiair commercieel maar ook aandacht voor de gast.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    9,2
    grote ruime kamer, gedateerd maar goed bed .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Iets meer subtiel geurende wasverzachter op de handdoeken zou niet verkeerd zijn.

    grote ruime kamer, gedateerd maar goed bed . grote badkamer, ook oud maar prima!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    6,3
    Voldoende, maar kan/moet beter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Wij hadden de kleinste kamer, nr 15. Dit terwijl de bezetting van het hotel laag was en veel (grotere) kamers leeg stonden en wij meerdere dagen verbleven in het hotel. Met hond erbij erg krap. Helaas kwamen wij er pas later achter dat andere kamers groter waren. Hotel had dit vooraf moeten inschatten en ons een grotere kamer m Tweede punt is de klimaatbeheersing in het hotel. Die is voor de kamers onvoldoende als de temperaturen boven de 20'C komen. Het is er te warm en benauwd. Ramen kunnen beperkt/niet open. Na een kleine observatie bij andere kamers later, bleek dit voor meer kamers te gelden. Een simpele ventilator op de kamer helpt maar weinig. Geen lift.

    Locatie en uitstraling. Terras buiten. Servicegerichtheid personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    7,5
    Gemoedelijk en sfeervol
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeergelegenheid is beperkt.

    Midden in het dorp met een leuk terras. Ontbijt achterin het café/restaurant is zeer sfeervol. Goede keuken lekker op het terras gegeten.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    6,7
    Hinderlijk
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ventilatie systeem maakte zoveel geluid dat het hinderlijk was. We konden het ventilatiesysteem niet zelf bedienen om zachter te zetten. Dit werd automatisch geregeld. Het ventilatiesysteem zou om 23 uur zachter gezet worden zo werd ons verteld. Dat hebben we echter niet geconstateerd. Ik heb helaas heel slecht geslapen. Wij zullen dit hotel daarom niet meer boeken.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    8,8
    't was een leuke verblijfplaats op doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets..misschien voor minder mobile mensen : geen lift

    het was heel gezellig en familiaal..mooi gelegen in het dorp.een echte ontmoetingsplaats voor de locals. kleine wandeling in de omgeving 's avonds gemaakt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    8,3
    HET ONTBIJT WAS EENVOUDIG MAAR GOED, DE BEDIENING EN...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    SLECHTE TOEGANGKELIJKHEID VOOR MENSEN DIE SLECHT TER BEEN ZIJN

    HET ONTBIJT WAS EENVOUDIG MAAR GOED, DE BEDIENING EN PERSONEEL WAS UITSTEKEND HEEL SFEERVOL . HEEL GEZELLIG TERRAS IN HET CENTRUM

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    8,3
    Keurig hotel, dichtbij het festival waar we naar toe gingen en in de nachtelijke uurtjes terug kwame
    • Groep
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Toen we arriveerden was de deur gesloten en stond er ook een bordje gesloten. Bij de boeking was aangegeven dat we eerder zouden komen. Na contact te kunnen maken met het aanwezige personeel, konden we alsnog binnenkomen en bleek zelfs de kamer al klaar. Voor ons was het afleveren van de bagage en het ontvangen van de sleutel al voldoende geweest.

    Het eerder kunnen inchecken dan officieel was aangegeven

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    8,5
    Na het in checken konden we bij de bar in het hotel moto gp...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Na het in checken konden we bij de bar in het hotel moto gp en f1 kijken met een heerlijk biertje er bij het was erg gezellig aan de bar we hebben lekker gegeten in de avond en bij het ontbijt 👍👍👍

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    8,3
    Fijn verblijf
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was feest in het dorp, daardoor konden we geen wijntje meer drinken in de bar 's-avonds. Deze ging om 22.00 al dicht, jammer.

    De kamers zijn eenvoudig maar schoon, verder allerlei kleine details, zoals een ventilator, deze hebben we dankbaar gebruikt. Het was warm weer.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 juni 2017

    7,5
    Voor herhaling vatbaar: authentiek Nederlandse ervaring.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer had wat beter gezogen moeten worden; er lagen wat glassplinters op de grond.

    Eten prima, sfeervol rustiek, wat ook op de site vermeld staat. Het is heel eenvoudig maar leuk voor paar nachtjes verblijven. Het oude cafe maakt het wel erg leuk, met zijn allen aan de leeftafel. Personeel is heel relaxed en persoonlijk. Ook het afrekenen gaat gemoedelijk. We zijn er voor de 2e keer geweest met een familieweekend en gaan vast nog eens terug.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    8,3
    Prima hotel met een goede prijs kwaliteit verhouding
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Jammer dat de bar al om 21.00 uur dicht ging.

    ontbijt was een prima buffet met de mogelijkheid om een eitje te bereiden naar eigen keuze. Eigen creativiteit was dus mogelijk. Ook de mogelijkheid om thee en koffie te halen uit de automaat beneden was een goede service.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    5,8
    Net niet!!!
    • Stel
    • Weekendaanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer zeer klein, ontbijt redelijk, jammer van het bevroren brood. Hotel was aan het verbouwen, dit zorgde voor veel lawaai vroeg in de morgen, jammer dat dit niet gemeld werd.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    7,5
    Schoon, goed ontbijt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het diner in het restaurant kan beter. Kwaliteit van het vlees was middelmatig. De champignons op de schnitzel waren uit blik (nier vers). De houten vloer op de gang maakt het af en toe gehorig.

    Schoon, goed ontbijt. Geen airco, maar toch een (stille) ventilator.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    6,7
    Het personeel was heel vriendlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enkel glas en heeeeeel wam weer Een straat feest met podim voor ons raam, met enkel glas, slaat tegen als je nood hebt aan rust

    Het personeel was heel vriendlijk Er was ook koffie te krijgen voor het ontbijt De ligging

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    6,3
    Een veel te kleine kamer, er was bijna geen ruimte om te...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een veel te kleine kamer, er was bijna geen ruimte om te lopen zitten op een stoel kon net. Wel goede schone kamer en douche. Personeel zeer vriendelijk.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    8,8
    Ontbijt en het avondeten was goed, personeel erg behulpzaam...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is iets gedateerd maar heeft daardoor op sommige momenten ook wel weer iets gemoedelijke. Het verf op de kozijnen heeft wel een onderhoudsbeurtje nodig.

    Ontbijt en het avondeten was goed, personeel erg behulpzaam en vriendelijk. Met name het personeel tijdens het ontbijt was erg gemoedelijk. Kamers goed schoon, prima bed en hoofdkussen. Uitzicht op Bedum en zijn gracht is mooi. Geluidshinder is er niet. Kortom, voor herhaling vatbaar.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    8,3
    De kamers waren eenvoudig maar zeer proper.
    • Individuele reiziger
    • Weekendaanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zoals reeds aangehaald misten we een kleerkast op de kamer. Wel moeilijk te plaatsen denk ik, te weinig ruimte

    De kamers waren eenvoudig maar zeer proper. Wij misten wel een kast om kledij te hangen. Voor één nacht was het ok. Ontbijt was in orde.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    8,3
    Heerlijk weekendje Groningen gehad, hotel is goede uitvalsbasis!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is erg gehorig, door het enkel glas kon je alles wat er buiten gezegd werd letterlijk volgen.

    Nette kamers, alles netjes schoon, heerlijk fris beddengoed en handdoeken, goed verzorgd ontbijt, vriendelijk personeel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 14 april 2017

    8,3
    Hartelijke ontvangst.
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Van de toegangsdeur naar diverse kamers was de deurdranger te strak ingesteld waardoor de deur steeds met een klap dichtviel.

    Hartelijke ontvangst. Kamer keurig schoon.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 maart 2017

    8,3
    Ontvangst was goed.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De deurvanger op de deur van de gang van het hotel.

    Ontvangst was goed. Ontbijt was goed , en het restaurant was goed en gezellig. Personeel was erg vriendelijk.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    8,8
    Gezellig en knus hotel
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als ik iets moet noemen dan kan ik alleen de (voor ons) erg harde matrassen noemen..

    Niet gehorig. Zeer schoon. En erg aardige eigenaar en bediening! Inclusief een lekker en gezellig restaurant met kroeg.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    10
    Gastvrijheid en behulpzaamheid ten top!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Helemaal niets, het was perfect.

    Wij moesten onverwacht in Groningen overnachten en hadden niets bij ons. We kregen zeep, shampoo, washandjes, tandenborstels en tandpasta en die stonden bij vertrek niet op de rekening. Schuin aan de overkant zit Italiaans restaurant Mangia e Bevi aan de Emmalaan 30. Werkelijk een aanrader!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    7,1
    Prima hotel, goede prijs, niet zeer luxe.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer had enig achterstallig onderhoud, verfwerk kozijnen was slecht. Verder schoon/netjes en prima bedden!

    Ontbijt was zeeer goed en uitgebreid. Zelf eitje baken, erg leuk!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 31 januari 2017

    7,9
    Prima ontbijt.
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Om rekening mee te houden, maar zeker geen reden om niet nog eens langs te komen. Geluid van de luchtverversing en uitgaande jeugd.

    Prima ontbijt. Lekker gegeten. Ruime kamer.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    7,5
    Prima hotel voor een overnachting
    • Individuele reiziger
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was een prima hotel. Aardig personeel en het ontbijt was ook goed. Het was ook fijn dat ik voor een goede prijs 's avonds in het hotel kon eten.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2016

    10
    Je moet altijd de prijs en de verwachting van het Hotel...
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Je moet altijd de prijs en de verwachting van het Hotel tegen elkaar afwegen. Omdat wij lange tijden zelf en hotel gehad hebben weet ik waar over we praten. De bedden waar goed,alles was schoon,restaurant was goed,ontbijt was zeer goed. Voor deze betaalde prijs mag je en kan je niet meer verwachten

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    7,5
    Op de avond voorafgaand aan de 2e nacht was er een feest van...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Weekendaanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Op de avond voorafgaand aan de 2e nacht was er een feest van de brandweer. Er speelde een live-band precies onder onze kamer en de herrie was oorverdovend. Dit hadden we graag van tevoren geweten. Het is uiteindelijk goed opgelost.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    8,8
    Wij hebben goed kunnen uitrusten en vinden het verblijf voor herhaling vatbaar.
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hoorden wat hinderlijke muziek, maar in de loop van de avond werd het gelukkig rustig.

    Het ontbijt was verzorgd. De kamer was ruim en de bedden lagen prima. Alles zag er schoon uit.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    8,3
    Goed ontbijt,goede kamers,vriendelijk personeel.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Iets minder zout bij het hoofdgerecht gebruiken. Verder prima diner.

    Goed ontbijt,goede kamers,vriendelijk personeel. Prijs/kwaliteit klopt. Gezellige sfeer.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    7,5
    Gezellig en goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    in de folder stond dat we gebruik konden maken van een computer en printen, toen we onze tickets wilde uitprinten wist de mw. Van niets en kon het niet, moesten we ergens anders printen.

    De ontvangst en de medewerkers

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 14 september 2016

    8,8
    Gemoedelijk en schoon
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Warme kamer, omdat de hele middag de zon erop had gestaan. Wel een ventilator aanwezig, geen airco.

    Gemoedelijk. Kleine, maar verzorgde kamers, goed schoon. Prima ontbijt

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 5 september 2016

    7,5
    Prima plek om te overnachten.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de nooduitgang kan misschien nog beter vrij zijn. Hoe ziet de nooduitgang er uit wanneer er een aantal mensen langs gehold zijn ? Blijft de nooduitgang dan wel vrij ?

    Ontbijt en kamer waren prima. Ik kon bagage achterlaten om 's middags af te halen. De nooduitgang zag er beter uit dan eerder: de 'bakken' stonden strak langs de wand waardoor de nooduitgang vrij was.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 3 september 2016

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het enige punt van verbazing was voor mij dat het ontbijt werd aangeslagen voor 20 euro. Dat vond ik het niet waard; het zou met 15 euro ook meer dan goed betaald zijn. Ontbijt was overigens goed, maar summier waar het vleeswaren, kaas etc. betreft. Mij goed genoeg, maar niet voor 20 euro...

    Kamer was goed schoon, lekker ruim en alles wat nodig was was aanwezig. Personeel ging soepel om met wensen, er was veel mogelijk. Het was heerlijk op het terras te zitten en daar ook te eten.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    8,3
    Een uiterst prettig verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Steeds opnieuw inloggen, bij gebruik van Wifi.

    De huiselijke sfeer . Het ontbijt was prima. Gezellig terras . De zonnige lichte kamer met openslaande ramen en het uitzicht.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    6,7
    Prima hotel voor 1 nacht, kamers waren wel gehorig.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Afwerking in badkamer (kamer 4) viel wat tegen, douchekop alleen handmatig te gebruiken als je je haar niet wilde wassen, aansluiting slang en douchekop lekte.

    Beden, waren goed, ontbijt was prima, prettig dat je zelf een ei kon bakken.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2016

    8,8
    rustig verblijf gehad en culinai verwend geweest. Personeel was vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Misschien wat meer croissants en/ of andere keuzes qua brood.

    Ontbijt was voldoende.Misschien iets vlotter aanvullen. Er was vers fruit. Kamers waren ruim genoeg. Uitstekend restaurant

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2016

    8,8
    Ja de ruime kamer met een schrijftafel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een lift voor onze bagage Buiten maaktte gasten veel lawaai. Maar het was lekker weer. Bij het ontbijt miste we verse vruchten.

    Ja de ruime kamer met een schrijftafel. En spiegel om je op te maken

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 30 juli 2016

    7,1
    Prima, gemoedelijk dorpshotel, iets te duur voor wat men biedt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontvangst beetje kortaf, geen hulp met bagage. Ramen konden niet open. Kamer boven het terras: gezellig maar ook lawaaierig. Miste een fohn...kon op de kleine flesjes niet lezen wat shampoo was of douche-creme...

    Ontbijt was prima, bedden goed, royale schone badkamer. Vriendelijke gastvrouw 's morgens. Heerlijke koffie!

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    7,9
    Voldeed aan de verwachting
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden vonden wij wat aan de zachte kant

    Ontbijt was eenvoudig maar goed

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    10
    Uitstekende keuze.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt was prima, schone kamers, vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    7,5
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onder ons raam werd buiten gekletst tot laat in de avond. Vonden we storend

    2 wastafels geweldig!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    7,9
    Heerlijk rustig.
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt.

    De ongedwongenheid en gezelligheid.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    8,3
    Prachtige plek aan het water met middeleeuwse kerk vlakbij. Heerlijke plek om tot rust te komen.
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de vele rokers op het terras

    De authentieke ontbijtruimte en het terras

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    10
    2 nachten was veel te kort
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Super lokatie en zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    8,8
    Service echt geweldig
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toilet op de kamer zat je klem tussen 2 muren

    Service echt geweldig

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    7,5
    Aangenaam hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Stoel in de kleine kamer is wat overbodig.

    Personeel heel vriendelijk. Gezellige cafe-restaurant.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    8,8
    Vriendelijke mensen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijke mensen

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    7,9
    De kamer die voor ons gereserveerd was, was erg benauwd.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer die voor ons gereserveerd was, was erg benauwd. Het raam kon niet open. Het bleek geen probleem om een andere kamer te krijgen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    8,3
    prettig en ontspannen
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een haar fohn in de badkamer zou wel prettig zijn....

    De sfeer was prima!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    10
    Personeel super aardig en behulpzaam, kamers brandschoon
    • Individuele reiziger
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel super aardig en behulpzaam, kamers brandschoon

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    8,8
    Tevreden over ons verblijf en een leuke plek.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Diner, tournedos was uitstekend de groente helaas doorgekookt.

    Ontbijt was goed en het personeel vriendelijk

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niksfaf

    Onbijt was heel erg lekker

    Verbleven in juni 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: