Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over XO Hotels City Centre 3-sterren

Beursstraat 11-19, Amsterdam Centrum, 1012 JT Amsterdam, Nederland

#337 van de 410 hotels in Amsterdam

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 5240 beoordelingen over dit hotel

7,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,8

  • Comfort

    6,5

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    6,4

  • Personeel

    7,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,2

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    5,8
    Te duur voor de geboden kwaliteit
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt is het meest vreselijke ontbijt welk ik ooit gegeten heb in een hotel van dat niveau. Het was beneden alle pijl.

    De locatie en de grootte van de kamers

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    5,0
    Alleen de locatie was top.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vuile badkamer Vuile kamer Veel lawaai in het hotel zelf. Wij konden perfect horen als iemand naar het toilet ging of zich aan het wassen was

    Locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    7,9
    Prima
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren gedateerd.

    Personeel en ontbijt prima. Prima service waren wat eerder gearriveerd maar konden al in de kamer. De tweede dag konden wij onze koffer daar laten totdat wij naar huis gingen.p

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    5,0
    Matig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Algemene netheid, lift tot derde verdieping (kamer was op 4, gevaarlijke trapjes), ontbijt (presentatie, personeel en taal)

    Ligging vlakbij centraal station

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    6,3
    top ligging, enkel accommodatie mag opgefrist worden!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De 4-persoonskamer was qua grootte goed, maar zat een gat in het plafond, rook er wat muf, badkamer was klein en lavaboputje zat verstopt...

    De ligging is super voor amsterdam te ontdekken, redelijk goed bed.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    6,3
    Ligging geweldig maar hotel heeft TLC nodig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    lawaai, prijs voor wat je krijgt ( gordijnen waren te kort en verschillende kleuren en printen, tegelvloer in het slaapgedeelte, sliepen vlakbij het personeelshok)

    ligging van het hotel dichtbij station

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    4,2
    Slecht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zie boven

    Het ontbijt was het enige dat goed was €157.00 pppn excl.ontbijt is veel te hoog De kamer(30) leek meer een hok met een klein raam wat uitkijkt op een klein smerig binnenplaatsje De gordijnen hingen kapot aan de rails en konden niet dicht Als je de kamer binnen komt moet je geleid twee treetjes naar beneden en als je dat niet weet lig je al snel op de grond (dat is mij dus overkomen) En als je dat dan zegt tegen de man van de receptie begint hij doodleuk te lachen Ook kan je niet liggend op bed TV kijken het is namelijk zo’n oud toestel dat je alleen vanuit recht voor iets kan ziet De vloerbedekking is ook niet erg fris dus altijd op kousen lopen Dit hotel moet snel gaan renoveren maar ik kom er nooit meer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    7,9
    we vonden het leuk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    matras kan beter, eerder afgeleefd, lawaai 's avonds in de kamer die naast de lift lag

    Ontbijt, ligging, vriendelijkheid en behulpzaamheid, charmante kamer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    5,4
    matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 aparte bedden zonder raam
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de toiletten aan de receptie waren smerig. ondanks dat het hotel rookvrij is. was er toch een hinderende geur op de kamer.

    goede locatie. vlak bij het station.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    6,7
    Praktisch verblijf
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wanneer je wiltdat je kamer wordt schoongemaakt de overige dagen van het verblijf moet je een kaart aan de deur hangen. Gebeurd niet standaard zo bleek.

    Vriendelijk personeel, centrale locatie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 2 december 2017

    7,5
    matig.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt vond ik matig en karig.Ik miste de krentebollen,duitse broodjes,witte bolletjes,bruine broodjes,croissants.en de koffie vond ik niet lekker..

    kamer was goed.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    7,5
    We hebben heerlijk genoten.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Nette kamer met een mooie douche en toilet. Zeer aangenaam voor in de binnenstad van Amsterdam. Een zeer oud pand (logisch) en op loopafstand van alle bezienswaardigheden.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    6,7
    Het ontbijt was heel goed prijs/ kwaliteit.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Gezelligheid van hotel. Beetje koel in ontbijtruimte. Bagageruimte was niet afgesloten bij afhaling bagage. Vuile ramen in kamer, venster sluit niet af, lamp was stuk, lavabo kon niet afgesloten worden.

    Het ontbijt was heel goed prijs/ kwaliteit. Dicht bij Dam, Rokin, bootjes, station.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    4,6
    Telleurstellend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Werken aan de straat rond het hotel vanaf 5u smorgens. Dus een wekker heb je jammer genoeg niet nodig. Door de hout structuur en het enkel glas van het hotel hoort men alles wat onder/boven en rond het gebouw en buiten gebeurt. Top locatie maar dit is ook een nadeel, je bevindt je echt midden in het altijd drukke centrum. Daar door altijd veel lawaai hoorbaar.

    Locatie midden in het centrum dus alles lekker te voet kunnen doen, Ontbijt goed maar beperkte keuzes. Hotel in Amsterdam net buiten het drukke stadscentrum zou ik aanraden, alles is te voet zeker te doen, als dit nier kan zijn Metro/trams en bussen nemen ook zeker een optie zij rijden in overvloed aan en af.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    7,5
    Uitstekende locatie, goede prijs/kwaliteitsverhouding!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De hygiene had zeker beter gekund (denk aan de badkamer, verwarming en alle hoekjes..). En we hadden een kelderkamer waar de gang erg stonk en de housekeeping 's ochtends heel veel herrie maakte.

    De locatie was geweldig, alles is dichtbij! Verder was het ook fijn dat ze een kamer met 3 bedden aanbieden.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    6,7
    Locatie is top, personeel vriendelijk. De hygiëne was minder, de badkamer was niet goed schoon.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    In de badkuip lag een haar toen wij aankwamen. Ook was het blad bij de wasbak niet goed schoon gemaakt en zaten daar vlekken en vingerafdrukken op. Er zat schimmel aan de wanden/plafond.

    De locatie is top, je loopt de straat over en je bent in het centrum.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    7,1
    Prima verblijf voor 'n short stay.
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ruimte naast het bed aan de muurkant. Als boven gesuggereerd 1 nachtkastje in het midden om wat meer ruimte te creeën aan de muurkant.

    Prima ontvangst; kamer toch wel erg klein, geen doorgang aan één kant. Wellicht handig om 1 nachtkastje te gebruiken en in het midden te plaatsen. Uitstekende badkamer!! Ontbijt goed. Ook het opslaan van de bagage ná de uitcheck als prettig ervaren. We waren nl. nog de gehele dag in Amsterdam.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    4,2
    Amsterdam mooi. Tullip inn zeer tegengevallen zeker niet meer terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles is verouderd en smerig vieze laag stof.Smeer zat nog aan de muur in de badkamer alles was gedateerd. Gaten zaten in de muren. Gordijnen die vies waren heel smerige vloerbedekking.

    Alleen de badkamer redelijk

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    7,5
    Wij hebben heerlijk genoten van de kamer en het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het Hotel is een nostalgisch oud Hotel, waar je van moet houden. Wij vonden het geweldig! Er was veel geluid en leven buiten tot laat in de nacht, maar als je daar rekening mee houd neem je dat op de koop toe. Daar tegenover staat dat je midden in Amsterdam bent.

    we kregen een fantastische kamer op de vierde verdieping. Onze complimenten voor de receptionist!Deze had een geweldige uitstraling en uitzicht. Je kan hier Amsterdam volop beleven. De bedden sliepen heerlijk.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    2,9
    Niets.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Alles. Muffe lucht, oud bruin, verveloos,l sfeerloos, geen bar, geen minibar, chagrijnig personeel aan de receptie

    Niets. Een ongelofelijk dieptepunt, dit hotel. Advies: snel dichtgooien die tent en helemaal opknappen. Succes XO !!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    7,1
    Centrum Amsterdam!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Slechte 2-persoonskamer: 2 eenpersoonsbedden i.d. breedte tegen elkaar! Nog nooit meegemaakt! Grote mond v.h. personeel toen ik er wat van zei. Geen mogelijkheid tot het drinken v.e. alcoholisch drankje na een lange dag.

    Locatie: midden i.h. centrum, 24-uurs receptie.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    8,3
    Centraal gelegen doorgangs hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel is verwezenlijkt in oude panden, daardoor zijn er niveau verschillen. Er zijn liften, maar voor kamers 309 tot 312 dienen nog enkele trappen genomen. Idem op weg naar de ontbijtzaal. Niet geschikt voor personen slecht ter been.

    Kamer was netjes en degelijk, badkamer kon beter, ontbijt was zeker voldoende en met ruime keuze

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    7,5
    Prima verblijf en gunstige uitvalbasis om de stad te gaan bekijken.
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer 224: Schimmelvorming in kastje onder wasbak (dit kan echt niet!). Espagnolet balkondeur zit los. Afstandsbediening t.v. werkte niet.

    Vriendelijk personeel. Prima ontbijt. Mogelijkheid voor parkeren bagage ná verblijf. Gunstige ligging hotel t.o.v. station en centrum.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    4,6
    Teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers waren zeer klein, er stonden 2 eenpersoonsbedden in de lengte tegen mekaar en ernaast was zeer weinig plaats, de kamer was supersmal. Dit was echt een tegenvaller. Je hoorde alles van de aangrenzende kamers en er was veel nachtlawaai. Prijs/kwaliteit was niet OK.

    Het ontbijt was goed in vergelijking met de rest van het verblijf.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    6,3
    Kamer teleurstellend maar verder fijn weekend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden een economy kamer. Nu hebben we bijna altijd in hotels een economy kamer maar hier leek het wel of we in een hostel ipv hotel geboekt hadden. 2 bedden achter elkaar en konden met geen mogelijkheid met 2 personen naast elkaar staan. Zo smal. Heb ook geklaagd maar ze zeiden dat dit de economy kamer was. Erg slecht. Hebben een andere kamer genomen maar moesten wel 20 euro bij betalen. Viel ons erg tegen

    De locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    3,8
    Geen aanrader. Gelukkig was het in ons geval maar voor één nachtje.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    In de kamer was veel kapot. We hebben de volgende ochtend een lijstje bij de receptie afgegeven van hetgeen incompleet danwel kapot was. Ze zouden er wel wat mee doen, maar er werd gesteld dat het hier om een oud hotel gaat dat altijd vol zit (dus veel gebruikt wordt) en de manier waarop zaken worden gerepareerd is niet duurzaam (aankopen bij goedkope winkels bijvoorbeeld).

    De ligging van het hotel ten opzichte van centrum en station.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    8,3
    perfecte locatie voor een weekendje Amsterdam. Prijs/ kwaliteit verhouding was goed.
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie was voor een weekendje Amsterdam perfect. Bedden waren goed, ontbijt was prima, uitgebreid. Bij de receptie konden ze onze vragen goed beantwoorden.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    5,0
    Hotel wat aan vernieuwing toe...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vooraf zou duidelijker gecommuniceerd k worden over de parkeermogelijkheden, inclusief bedragen en plaats. Zodoende hoeft men niet eerst de stad door te rijden om nadien op een kiss en rideparking op de ring terug te moeten keren.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    5,4
    Had meer verwacht van Tulip Inn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ik ben geen moeilijke om me snel aan te passen aan omgeving in hotel wanneer ik op vakantie ben, maar we kwamen toe op de kamer, die erg muf rook van de vochtigheid. Hadden ook geen raam in de kamer om eventueel wat te verluchten. Bovendien bleek het vuilbakje in de badkamer niet ververst te zijn ten opzichte van de vorige bezoekers. Ook het ontbijt was de eerste ochtend ietwat buiten de verwachtingen. Zo bleken de koffiekoeken zeker al 1 tot 2 dagen mee te gaan...

    De ligging op een paar honderd meter van het station én het centrum van Amsterdam.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    3,3
    NIETS POSITIEF TE MELDEN8
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    alles viel tegen; had kamer zonder buitenraam, stikheet, wel airco, maar daarin is niet te slapen door kabaal van airco en door koude! geeneens kapstokjes of een kleerkast, zelfs geen stoel om kledij over te hangen; slechte wifi TV die nauwelijks werkte; nachtkabaal, steeds geluid; niets aan comfort, kamer werd niet eens gepoetst of handdoeken vervangen!

    NIETS POSITIEF TE MELDEN8

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    10
    Zeker voor herhaling vatbaar; volgende keer kiezen we weer voor Tulipp Inn A-centre.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De afstandsbediening v T.V.

    Voor het ontbijt geef ik een 10. Ook de ligging, overal dichtbij, op wandelafstand. Alleen de afstandsbediening werkte niet. (Of lag het aan ons, graag gebruiksaanwijziging)

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    7,1
    Prima hotel op een goede locatie, kamer viel tegen voor de prijs die je ervoor betaald
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamerprijs vindt ik tov de staat ervan te hoog. Er moet nodig geschilderd worden en een nieuwe vloerbedekking kan ook geen kwaad. De kamer is wel gehorig. De vloer kraakt waardoor je de bovenburen goed hoort lopen. De dikke kabels die door de gangen lopen hadden wel eens met een koof weggewerkt mogen worden.

    De locatie is geweldig, midden in het centrum, dicht bij het station. Zeer tevreden over de gastvrijheid. De badkamer is net vernieuwd, mooi en schoon. Klein maar prima.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    8,3
    het was geweldig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    aangezien het hotel nieuwe werknemers had aangenomen voor het schoonmaken vind ik toch dat ze beter voor een team kan gaan die 3 talen spreekt en verstaat en ze moeten echt beter hun werk doen

    het personeel is ect super geweldig ze staan gelijk voor je klaar ze leggen je alles uit en helpen geweldig

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    4,2
    Matig
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer, klein, warm en in het alegemeen niet heel schoon hotel in het algemeen. Hele accommodatie en kamers kunnen wel een likje verf en nieuwe vloeren(vloerbedekking) gebruiken. Ook uitzicht binnenplaatsje niet echt fris.

    Locatie, dicht bij station was het belangrijkst voor mij ivm doorreis.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    3,8
    De ligging
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer, waar wij € 140,00 voor betaald hebben, zonder ontbijt, was niet meer dan een hok. Er was geen raam en dus ook geen goede ventilatie. De badkamer klein en benauwd. Ook de hygiëne liet te wensen over. In de kleding kast lag nog vuile kleding van de vorige gast. Toen wij daar bij de baliemedewerkster een opmerking over maakte, bleek zij nauwelijks Nederlands te spreken en haalde hopeloos de schouders op. Voor ons geen enkele aanleiding om dit hotel ooit nog eens te boeken.

    De ligging

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2017

    5,8
    Perfecte locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Te kort bedlinnen voor langere mensen, koude voeten of schouders dus. Zeer lawaaige kamer aan de rumoerige straat incobinatie met enkel glas, niet van deze tijd.

    Perfecte locatie

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    4,2
    Gratis Wi-Fi.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is erg oud, mottig en muf. Foto's op Booking.com komen totaal niet overeen met werkelijkheid.

    Gratis Wi-Fi. Prima ontbijt. Goede locatie

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2017

    6,7
    Leuke locatie, maar kamer valt wat tegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiene gaat, houdt niet over. Omdat het oude aaneengeschakelde panden zijn sluiten de ramen (met enkel glas) niet goed en zijn de kamers (zowel van buiten als onderling) erg gehorig. En gezien de relatief lage prijs veel lawaaiige Engelsen in het pand.

    De locatie van het hotel is prima. Het ligt tussen het gebied van de Wallen en het Rokin, net achter de beurs van berlage. Het personeel is erg vriendelijk.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2017

    7,1
    Toplocatie,vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kregen in eerste instantie kamer met vochtplekken op plafond en lekkage in badkamer.

    De locatie is perfect.Hotel eenvoudig,prijs heeft waarschijnlijk met de locatie te maken

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2017

    9,2
    Te gek. Komen hier weer terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij waren tevreden. Ondanks het feit dat de kamer uitkeek op de Warmoesstraat met al zijn geluiden, vonden wij het toch heel charmant.

    Ontbijt was goed, lokatie was goed, afstand hotel treinstation was goed, personeel was vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    4,2
    Slecht
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onvriendelijk en slechte kamer (kamer 30)..op doorloop..constant veel lawaai..de ganse nacht. Kamer was een ingesloten muffige ruimte en absoluut niet aangenaam. Veel te duur voor de kamer.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 mei 2017

    9,6
    Zeer goed.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het geluid van buiten. Je kon alles horen. Dubbel beglazing zou helpen.

    Het bed was zeer comfortabel. Als ik weer naar Amsterdam zou gaan, dan ga ik weer naar dit hotel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    3,8
    tegenvallend verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Hygiëne, algehele staat van onderhoud (behalve de badkamer), ontbijt (producten en service), geen warm welkom, personeel zonder kloppen op kamer.

    Afstand centraal station

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 22 april 2017

    2,9
    Slecht onderhouden hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles, slechte kamers. Bed slecht, badkamer tegels lagen er uit. Vieze vloerbedekking op de grond. Voor het geld wat wij moesten betalen, schandalig. Dit hotel is absoluut aan een opknap beurt toe.

    De ligging

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 7 april 2017

    7,5
    Proper en heel vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer lawaaierig tijdens de nachten! 4 slapeloze nachten gehad door uitgaande mensen onder ons raam!

    Proper en heel vriendelijk personeel. Midden in het centrum!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    3,3
    Dit nooit meer !
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    super kleine kamer, slechts 3 kapstokken in de kast, geen mogelijkheid om een jas op te hangen, vensters waren zeer verouderd en sluiten niet goed, door gebrek aan isolatie veel nachtlawaai, tv scherm met veel nevel, vuile lakens werden niet vervangen, kraan in de badkamer was los, nauwelijks een goedendag van de receptie, slechte WIFI ontvangst, etc etc......

    Alleen het ontbijt was in orde

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 17 maart 2017

    7,1
    Goed hotel op perfecte locatie
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel is redelijk oud. Er hing een aparte geur in de gang, maar dat merk je niet in de kamers.

    Kamers waren simpel, maar wel schoon. Zelfde geld voor de badkamer. Locatie is ook top midden in hartje Amsterdam

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    3,8
    Jammer van het gespendeerde geld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Alles, geluid isolatie, vensterbank die rot was, personeel dat amper Nederlands kan, ligt in de uitgangsbuurt en dat geeft vanaf 22u tot 06u overlast

    Het enige dat positief was aan het hotel was het ontbijt aanbod

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 22 januari 2017

    5,4
    Kamer kon beter
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Raam kon niet gesloten worden en het was -4 buiten. Dus verwarming op 30 en nog steeds koude tocht op de kamer. +veel lawaai van de straat doordat het raam niet dicht kon.kamer was zo smal dat het leek op het einde van een gang. Juist groot genoeg om 2 bedden achter elkaar te plaatsen. En er juist naast te kunnen. Douche had ook geen douchegordijn en er stond een bak onder de wastafel om lekkend water op te vangen

    Voor 54 euro voor 2 personen verwacht ik niet veel. Personeel was vriendelijk. Locatie was ook zeer goed.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    2,5
    Klote
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het stonk, het personeel stond te blowen buiten. De kamer was veel te duur voor de accomodaties. De bar was( welke bar). Dit was mijn slechtste hotel ervaring ooit. Slechter als een derde wereld land.

    Het ontbijtbuffet, verder weinig positief

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2017

    5,4
    Nachtje Amsterdam in een tegenvallend Golden Tulip.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontvangst door personeel, expliciet gevraagd om een tweepersoonsbed en wat schetst de verbazing bij het openen van de kamerdeur: twee aparte bedden..terug naar de receptie en wat schetst de verbazing: zo een kamer met tweepersoonsbed. We vragen ons werkelijk af waarom we het twee keer op de site kunnen vragen. Slordig en jammer. Niet bepaald serieus de vraag opgevat. Daarnaast was de douche koud en kwam er een miezerstraaltje uit. Jammer! Al met al Golden Tulip onwaardig. Niet weer dus.

    Bed was behoorlijk goed

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    5,0
    De locatie is perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer lag in een afgelegen deel van het hotel, de muren op de gang waren gewoon onafgewerkte baksteen. De kamer was niet proper en de lakens waren vuil.

    De locatie is perfect. Het personeel is aangenaam vriendelijk.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    3,8
    Geen aanrader ver beneden peil.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kwaliteit van de kamer is ver beneden peil. wij hadden speciaal voor tulip inn gekozen omdat we dachten verzekerd te zijn van nette accomodatie. Maar dit hotel is qua prijs/kwaliteit ver beneden peil. De lakens en kussen slopen kapot. Wastafel gebarsten. Badkamer onder schimmel. Spiegel was weg. En ergste van alles een overgordijn gewoon weg. Dus uitslapen zat er niet in. En als je dit meldt wordt er gewoon niets mee gedaan achteraf krijg je te horen dat dit al langer bekend is en dat in het hotel niet meer geïnvesteerd wordt Maar wel dikke prijzen vragen voor veeel minder geld heb je een lowbudget hotel of hostel die waarschijnlijk vele malen beter zijn. ik ben benieuwd of er nog enige reactie komt op onze klachten?

    Locatie

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 22 december 2016

    7,1
    we zouden graag terugkomen , maar dan in dezelfde kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    de smalle trappen voelden gevaarlijk aan ivm met eventuelle brand. maar dat is Amsterdam. Er zou beter naar hygiene gekeken kunnen worden : achter een balk boven in de badkamer was het ontzettend vies .

    prima kamer en goed ontbijt. vriendelijk personeel

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 20 december 2016

    7,9
    Goede kamer voor een kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ene raam in de kamer keek uit op een betonnen muur en kon niet geopend worden. Dit zorgde voor weinig lucht en een gebrek aan verluchting na het slapen

    De locatie van het hotel was ideaal

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    5,8
    Voor de prijs kun je op deze plek niet veel meer verwachten.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Opstelling bedden met hoofdeinden naar elkaar. Douche in bad is ook nooit zo mijn ding. Beetje verouderde uitstraling.

    Centrale ligging, wel drukke straat.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 27 november 2016

    7,1
    Prima hotel wanneer je iets goedkoper uit wilt, maar geen hoge eisen hebben!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer veel lawaai vanaf de straat, vooral s'nachts! Maar te verwachten van deze locatie. Enkel glas, koud en lawaai.

    Zeer eenvoudig hotel maar beslist schoon!! Locatie ook weer speciaal vanwege Wallen, Beurs van Berlage, Bijenkorf en de wietgeur in de buurt.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    7,5
    Ontbijt en kamer waren prima, uitstekende locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Haren op de wastafel, niet gastvrij bij uitchecken (werd bijv. niet gevraagd of alles naar wens was geweest o.i.d.)

    Ontbijt en kamer waren prima, uitstekende locatie

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2016

    7,5
    Het ontbijt was zeer uitgebreid en lekker.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Douchen in het bad was moeilijk owv slipgevaar en de hoge instap. Je kon je nergens goed aan vasthouden.

    Het ontbijt was zeer uitgebreid en lekker. De drie-persoonskamer was zeer ruim. De ligging van het hotel was zeer goed: dicht bij het station en vele bezienswaardigheden.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    7,9
    Ondanks de lokatie in het centrum,was het toch vrij rustig...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer viel tegen. Moet nodig vervangen worden. Ontbijt mag wat meer variatie hebben.

    Ondanks de lokatie in het centrum,was het toch vrij rustig in de kamer.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 17 september 2016

    2,5
    Geen drie sterren waard
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Hygiëne kamers, lift en gangen is slecht: gemorste drank in de lift, vuilnis dat te lang in de gang blijft staan... Een kleine keuze alcoholische dranken in de bar zou mooi zijn. Lakens zijn te klein voor de hoge matrassen. Eén gaste liep beten op van vlooien en/of bedwantsen. Dat zegt genoeg. Vuile muren in de economy kamers, gat in de deur van de badkamer, vuil tapijt, vies bedframe...

    Het hotel bevindt zich niet te ver van het centraal station.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 5 september 2016

    7,1
    Prima uitgangspunt voor een shopweekendje.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze eigen kamer was klein met een heel laag plafond. De voegen in de badkamer waren niet fris. De hoekjes in de kamer ook niet. Voor 1 nacht niet zo'n ramp. Andere kamer die ik gezien heb was beter.

    Het personeel is zeer behulpzaam. Bij het ophalen van de bagage mochten wij nog even op een kamer om naar de wc te gaan. De toiletten bij de receptie waren niet bereikbaar door werkzaamheden. Dat was een mooie en schone kamer.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    5,8
    De airco op de kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne. Echt schoon was de kamer niet. Had meer het idee dat we een zolderkamertje hadden gehuurd ipv een hotelkamer, ik vond achteraf de prijs dan ook iets te hoog.

    De airco op de kamer. Prima locatie vlak bij de Dam.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    7,9
    Vriendelijkheid van personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oud gebouw dus elke beweging heel goed hoorbaar. Geen hoeslaken op het bed alleen een soort laken maar dit houdt niet dus als je u omdraait ligt de matras bloot.

    Vriendelijkheid van personeel

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2016

    5,4
    Locatie is ideaal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers in verval. Volgens mij wordt er geen onderhoud meer aangedaan. Stank hing op de kamers. Bij brand is het denk ik onmogelijk om weg te komen.

    Locatie is ideaal

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    7,1
    De badkamer en douche waren perfect, volgens mij recentelijk...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was verouderd en dringend aan renovatie toe. Het was er behoorlijk warm en ook stoffig

    De badkamer en douche waren perfect, volgens mij recentelijk gerenoveerd. Het ontbijt was ook heerlijk

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    3,8
    Slechtste hotel -geen 3 sterren - duur
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles ! Ligging-interieur-kamer - ....

    Het slechtste hotel waar ik ooit verbleef. Lawaaierige buurt , onveilig gevoel, kleinste kamer ( vergelijkbaar met trein couchette) rommelig interieur , onafgewerkt interieur , de gang naar de kamers ( doolhof) met vele zichtbare leidingen en kabels....

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    6,7
    Hotel met potentie, veel pluspunten maar moet voor hygiëne echt aan het werk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De hygiëne van dit hotel laat zeer te wensen over. Eigenlijk jammer voor een hotel op deze locatie, met vriendelijk personeel.

    Prima locatie, vriendelijk personeel, inchecken kon eerder, bagage-opslag geen probleem.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    6,7
    Een super locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Veel lawaai van andere gasten, ben om 2u30 naar de receptie geweest om dit te melden achteraf was het was rustiger. Onze kamer was in de kelder en hadden daar ook lawaai van apparaten . Rommelige gangen; er werd blijkbaar verbouwd.

    Een super locatie

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 27 juli 2016

    7,5
    Toplocatie, erg centraal gelegen om een citytrip te doen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Op het ogenblik dat wij daar waren was men in de gangen/traphallen bezig om nieuw kamerbreed tapijt te leggen. De rollen nieuw tapijt lagen her en der in de gangen, alle trappen op alle verdiepingen waren tegelijk in werftoestand. Wij waren daar 2 dagen en er was ook geen verschil te zien in de evolutie van de werken op dag 2 t.o.v. dag 1. M.a.w. de werkzaamheden werden wat ongestructureerd aangepakt zodat de hele gang/trappenhal in werftoestand lag welke het onaangenaam maakte om van en naar je kamer te gaan. Maar dit is een tijdelijke situatie en heeft op zich niets met de kwaliteit van het hotel zelf te maken. De badkamer was erg klein in verhouding met de ruime kamer.

    De locatie van het hotel! Het slaapgedeelte van onze kamer was erg ruim en alles was heel proper. Het ontbijt was tip top in orde! De service aan het onthaal was ook top!

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    5,4
    Amsterdam zeker ok, ligging hotel ook, maar dat was het dan. hotel heeeel erg tegengevallen. en dat
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    kamer, was niet te doen !!!!!!

    ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    7,9
    Was een prima verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Was een prima verblijf. Top locatie met vriendelijk personeel. Goed ontbijt,.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    7,1
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onvriendelijk personeel

    De ligging

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    7,1
    Perfecte locatie en overnachten ok als voor een kort verblijf is
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verbouwing aan de gang buiten, vlak aan het raam, erg storend. En lektrisch viel af en toe uit (door verbouwing?)

    Mooie ruime kamer en koffie op kamer

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    5,4
    De locatie in het centrum is top
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer sterk verouderd, handdoek niet schoon en matras lag door.

    De locatie in het centrum is top

    Verbleven in juni 2018

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van XO Hotels City Centre

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: