Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Flying Pig Beach Hostel

Parallel Boulevard 208, 2202 HT Noordwijk aan Zee, Nederland

#13 van de 23 hotels in Noordwijk aan Zee

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 315 beoordelingen over dit hostel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 28

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    8,3
    Gezelligheid in de bar met allerlei typen en nationaliteiten.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks, je weet waar je aan toe bent als je een kamer op een slaapzaal boekt. Wij hadden met drie vriendinnen een kamer voor vier. Iets meer kosten maar wel privacy.

    Gezelligheid in de bar met allerlei typen en nationaliteiten.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    9,6
    Een leuke ervaring! Volgende stap alleen naar het buitenland :)
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat mijn het meest beviel: De sfeer in de gemeenschappelijke ruimte.! Begon 's avonds twitster met 3 andere meiden en kreeg iedereen overgehaald on mee te doen ook de jongens! Super gezellig.. Deed dit voor de eerste keer, zo hostel in me eentje. Maar je maakt er super snel contacten en iedereen is relax. Als je een vraag had werd het uitgelegd en ze willen het beste voor iedereen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    7,5
    Prima bed en genoeg ruimte op room 7
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in Gemengde Slaapzaal (4 Personen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De keuken moet schoner En de mededeling van de receptionist dat mensen van 40 + eigenlijk niet welkom zijn Ik verbleef hier nu voor de derde keer en dat had ik nog nooit gehoord. Hier mee vertaalt hij de mening van de jongeren : zei hij De jongeren zijn dezelfde consumers als ik en bepalen geen beleid Alleen zie ik wel dat deze jongeren er onverzorgd uitzien en in de rokersruimte volop staan te blowen Dat zou ik als accommodatie niet willen Ben liever blij met klanten zoals ik

    Dat ik de gelegenheid heb om zelf mijn maaltijden te bereiden

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 maart 2018

    10
    Waar voor j
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in Gemengde Slaapzaal (22 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De inzet van het personeel, alsmede de manager en directie, om de gasten, van welk signatuur dan ook, het naar hun zin te maken, is bewonderingswaardig. Nergens anders heb ik dat mogen ervaren. Als ik de mogelijkheid zou hebben om de Hostel te mogen beoordelen met Michelin sterren, dan zou dat neerkomen op ***.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    8,3
    Voor deze prijs een uitstekende plek om Noordwijk te ontdekken!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik miste de boter bij het ontbijt ;)

    Voor deze prijs is het echt een goede locatie. Verwacht niet teveel, maar je hebt een slaapplek, een goed ontbijt en je zit op een mooie locatie! Neem wel oordoppen mee of vraag ze bij de balie :) Het is gehorig.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 januari 2018

    8,8
    Relax en verrassend!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je je in stelt op een hostel, wat het is dan valt niks tegen. Meer vakantie gevoel dan in menig 3* hotels.

    Gezellige tafel in het midden van de ruimte met voldoende keuze voor een prima ontbijt!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    6,7
    Als je van een feestje houdt is dit een prima logeer adres.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in Gemengde Slaapzaal (22 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Er werd die zaterdag tot in de late uurtjes harde muziek gedraaid. De slaapzaal bevind zich in de kelder, waardoor je hier zeker hinder van hebt. Wel werden er gratis oordoppen uitgedeeld. Als je overigens zelf wilt feesten tot 's nachts hoeft dit geen enkel probleem te zijn.

    De goedkope prijs.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 februari 2017

    5,5
    Dit hostel blijkt problemen te hebben met Booking.com
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in Gemengde Slaapzaal (4 Personen)
    • Verbleef 3 nachten

    Bij iedere fout m.b.t. de reservering werd de schuld gelegd bij Booking.com. Zoals de prijs en de soort kamer.

    De reserveringsfouten werden toch snel gecorrigeerd maar na 2nachten (3 geboekt) toch ander hotel (ook via booking.com) voor derde nacht geboekt.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2016

    4,6
    Nooit meer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was heerlijk bij de Hema. We hebben niet goed opgelet, dit was een verblijf voor alleen buitenlandse gasten die van andere dingen genieten dan wij. Ze praten niet eens nederlands

    Kamer was sober, maar schoon.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    8,5
    Interessant op uitnodiging van een vriendin
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in Gemengde Slaapzaal (22 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Doorgegeven de w c bril zat los buiten de slaapkamer

    ontbijt was goed, prima koffie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    9,2
    Super relaxed hostel pal aan het strand, genoten van de...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Eenpersoonsbed in Gemengde Slaapzaal (22 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Super relaxed hostel pal aan het strand, genoten van de goede sfeer en het fijne personeel!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    2,9
    Slecht geregeld
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht geregeld

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    5,0
    Te duur om zo primitief te liggen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in Gemengde Slaapzaal (22 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer veel bedden op een kamer met slechte ventilatie. Als het twintig euro kost okay, maar dit was 55 euro..

    Locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    9,6
    Gezellig hostel op een leuke locatie.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Eenpersoonsbed in Gemengde Slaapzaal voor 7 Personen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gezellig hostel op een leuke locatie.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    8,5
    Locatie, sfeer prijs en kwaliteit prima.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in Gemengde Slaapzaal (4 Personen)
    • Verbleef 1 nacht

    Locatie, sfeer prijs en kwaliteit prima.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    8,8
    Aangenaam en leuke mensen ontmoet. Oprecht personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in Gemengde Slaapzaal (22 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had wat langer willen blijven maar dat kon door omstandigheden helaas niet.

    De goede sfeer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    8,8
    Aallemaal gezellige buitenlandse backpackers
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in Gemengde Slaapzaal voor 7 Personen
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het brand alarm ging per ongeluk af

    De Gast vrijheid

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    8,3
    Voor 17 euro een overnachting en ook nog een ontbijt hebben...
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in Gemengde Slaapzaal (22 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor 17 euro een overnachting en ook nog een ontbijt hebben is zeer scherp

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 maart 2017

    7,5
    Ongedwongen sfeer
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in Gemengde Slaapzaal (4 Personen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ongedwongen sfeer

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    7,1
    De huiselijke ontvangst
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne. De remspoor in de toilet.de vloer was niet schoon.

    De huiselijke ontvangst

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    7,5
    Superplek met fijne mensen, niet geschikt voor te serieuze en te volwassen personen
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in Gemengde Slaapzaal (22 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Er werd veel gerookt

    De relaxte en positieve sfeer

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 11 februari 2017

    7,1
    De vrijheid
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in Gemengde Slaapzaal voor 7 Personen
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Drank en drugs 's ochtends vroeg tot 's avonds laat

    De vrijheid

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    8,8
    Leuke overnachten na een avondje stappen
    • Groep
    • Bed op een Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Leuk personeel, echt een jongeren hostel en konden tot laat nog naar binnen

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2016

    7,5
    Fijne lokatie dicht bij zee.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Drukte...

    Goede prijs/kwaliteit

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    7,9
    Leuk hostel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wordt natuurlijk wel een frestje gevierd in hwt weekend dus kan lawaai verwachten.

    Leuk hostel. We hadden een private room maar bij aankomst was deze dubbel geboekt. Dat hebben E keurig oogelost door voor de dubbelboekers een andere kamer te regelen Zoals het hoort.

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    5,0
    De locatie: paar meter van het strand en stadscentrum.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Veel locals die over de vloer komen om te zuipen en te blowen. Zou leuk kunnen zijn, maar de Noordwijkse locals voegen weinig toe aan een leuke ervaring. Jammer

    De locatie: paar meter van het strand en stadscentrum.

  • Beoordeeld op: 11 december 2015

    3,8
    de accommodatie is totaal niet geschikt voor onze leeftijd!
    • Vakantiereis
    • Stel

    de accommodatie is totaal niet geschikt voor onze leeftijd!!

  • Beoordeeld op: 21 november 2015

    7,1
    Schoon hostel, sober maar goed.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ontbijt stelde niet veel voor, maar mag je ook niet verwachten voor zon prijs.

    Schoon hostel, sober maar goed.

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 28

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: