Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Hoogeveen 3-sterren

Mathijsenstraat 1, 7909 AP Hoogeveen, Nederland

#2 van de 3 hotels in Hoogeveen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 586 beoordelingen over dit hotel

6,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,9

  • Comfort

    6,3

  • Locatie

    7,2

  • Faciliteiten

    6,5

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    6,7
    Voor een nachtje en de prijs een prima hotel maar verwacht voor deze prijs dan ook geen luxe.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik vond de kamer erg klein. De badkamer is er oud en dit ziet er niet uit van deze tijd. De kamers blijven een beetje achter bij de entree en restaurants. Wellicht worden deze nog grondig aangepakt.

    Het hotel heeft verbouwt. entree ziet er super uit. Ook het restaurant en het sushi restaurant zien er echt mooi uit.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    7,5
    De kamer was een wanhoop, maar vanuit Hoogeveen is wel veel te bereiken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer en badkamer: veel te klein, geen bewegingsruimte. Geen nachtkastje of bedlampje. Het hotel wordt verbouwd, dus we hebben er begrip voor, nu.

    De twee restaurants in huis.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    5,8
    voor een 2-persoonskamer was de kamer wel heel erg klein en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    voor een 2-persoonskamer was de kamer wel heel erg klein en eenvoudig; ik moest zelf aan de receptie vragen of er een 2e stoel kon komen. de afstand vanuit de stoel naar de tv is absoluut te klein. de douche heeft wel een hele kleine straal. naar de prijs toe kom ik niet meer terug.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    5,0
    het ontbijt was middelmatig ,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    de vloer van de kamer was niet proper, nog korreltjes zand 1,douchezeep en1shampoo voor 2 pers voor 2 dagen ,en de kamer was niet goed verduisterd

    het ontbijt was middelmatig ,

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    6,3
    op het nwe bed redelijk geslapen maar te vroeg wakker door het licht dat door/langs luxaflex schijnt
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    miste bed leeslampjes, douchekop zeer verouderd en het afstellen van het water ging ook bijna niet, ook het ontbreken van een goed verduisterend overgordijn was een groot gemis want de luxaflex voldeed echt niet en totaal geen info op de kamer

    het was een lekker bed

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    5,8
    Ruime parkeermogelijkheden en het bed was goed maar klein.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele kleine benauwde kamers. En krappe douche hoek. Ook overal schimmel plekjes in de voegen. Ontbijt was ok, maar de meerprijs van 10 euro niet waard . Sap uit de automaat en weinig brood keuze. En gehorige kamers .

    Ruime parkeermogelijkheden en het bed was goed maar klein.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    7,5
    Het kon beter.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Minimale personeelsbezetting. Geen lift beschikbaar, waardoor één van ons met reuma problemen had om naar de 1e verdieping te komen. Er werd wel een kamer op de begane grond aangeboden, maar daar moest dan extra voor betaald worden. Flinke tegenvaller was dat er, ondanks de bevestiging van een nachtportier en daarom 24 uur per dag bereikbaarheid, er geen nachtportier bereikbaar was. De portier deed nl. ook dienst als kok en was in de keuken (met veel stalen apparatuur) telefonisch niet bereikbaar (zijn eigen woorden). Daarom heeft hij ook niets gemerkt van het geroep en geschreeuw en gerammel aan de deuren van gasten, die om 03.10 uur het hotel in wilden. Dit geschreeuw duurde ruim een uur, waardoor er van onze nachtrust niet veel terecht kwam.

    Goede keuken. Pluspunt is, dat een door ons vergeten oplaadstekker van de telefoon meteen naar ons huisadres werd teruggestuurd.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    5,4
    Redelijk voor verblijf van een nachtje
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Toegang tot de kamer met behulp van een ouderwetse sleutel. De kamer is klein en weinig comfortabel ingericht: slechts 1 stoel, die behoorlijk beschadigd was. Een zwenklampje aan de muur had geen lamp. Het behang was beschadigd. Het kozijn van het dakraam was erg vies. De badkamer was schoon, maar klein en gedateerd. Geen mogelijkheid om daar toiletspullen neer te zetten (planchet of zo).

    De bedden waren prima.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 1 september 2018

    6,3
    Ontbijt puur 'basic'.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt puur 'basic'. Douche water afvoer te weinig, je staat in het sop water. Toiletrol zat niet in de houder, waarschijnlijk te veel werk om die iedere keer met sleuteltje te openen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    4,6
    Gratis kopje koffie of thee is leuk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers zijn gewoon te klein voor 2 personen, mede door de schuine wand. Gewoon de hele kamervleugel afbreken en opnieuw opbouwen en indelen.

    Gratis kopje koffie of thee is leuk.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    7,5
    Het geweldige sushi restaurant in het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn erg gehorig. Badkamer was gedateerd.

    Het geweldige sushi restaurant in het hotel. Zeker een aanrader. Lekkere bedden. Goed maar simpel ontbijt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    7,1
    Goed
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mwt deze hitte geen airco .Maar er stond een ventilator maar die was niet voldoende.Maar tegen deze hitte is niks bestand toch.Voor de rest heel tevreden

    De gastvrijheid en service

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    6,3
    Op de kamers had je in ieder geval geen geluidsoverlast van...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel te warm op de kamers en geen mogelijkheid tot koeling. Ivm schuin dak enkel een klapraam, maar als je deze opende kon iedereen op het parkeerterrein recht je kamer inkijken en was er sprake van geluidsoverlast. Ook geen gordijn, maar enkel een luxaflex. Dat helpt niet veel tegen het licht. Ontbijt kon tussen 7:00-11:00 uur genuttigd worden. Om 10:00 uur was de helft al op en werd niet aangevuld. Ei koud, broodjes taai, kaas glazig.... niet hygiënisch.

    Op de kamers had je in ieder geval geen geluidsoverlast van de buren. De muren zijn goed geïsoleerd.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    6,3
    Ok voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer viel een beetje tegen. Best verouderd en het water in de douchebak stroomde niet goed weg.

    Het ontbijt was lekker. Er was veel keuze en er was lekkere koffie en thee (niet uit een automaat).

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    9,6
    super
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    Het ontbijt en alacarte was super een heel mooi terras supervriendelijk personeel en heerlijke nieuwe bedden net de hele benedenverdieping vernieuwd heel mooi na de zomer inrichting kamers verniewd bedden en vloer al gedaan na zomer 2018 worden kamers gedaan dus op naar 2018 gerard en jitske

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    5,8
    Voor één nachtje was het te doen.
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was vrij klein en zo ook de badkamer. We hadden gelezen en gehoord dat het hotel gerenoveerd was, maar kennelijk was onze kamer nog niet aan de beurt geweest. De kamer is echt aan een grote opknapbeurt toe.

    Het ontbijt was voldoende en in overeenstemming met de prijs. Je kon gewoon vragen wanneer iets op was.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    6,3
    Niet duur maar geen leuk hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed en de vloer waren nieuw maar voor de rest heeft het hotel ontzettend achterstallig onderhoud. De ontvangst bij de receptie door iemand van het restaurant was ook niet echt heel vriendelijk. Ze zijn schijnbaar wel bezig met restauratie maar m.i. had dat al jaren eerder moeten gebeuren

    Goed bed, heel groot parkeerterrein, vlakbij het centrum

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    5,0
    matig!
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kleine kamer, zonder airco, Met een raam dat opengaat naar de parkeerplaats, dus veel herrie van gaande en vertrekkende mensen en auto's.

    Lokatie van het hotel is prima

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    10
    Nette kamers vlak aan snelweg A28.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Nette kamers vlak aan snelweg A28. Niet heel erg groot. Maar toereikend. Douche wel lekker ruim. Bedden tikje aan zachte kant. Maar dat is persoonlijke voorkeur. Bediening in bar s avonds erg vriendelijk. Prima ontbijt voor die prijs

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    6,7
    Hotel Hoogeveen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was nogal gedateerd en vrij klein; geen gordijn, alleen luxaflex (houdt 's morgens geen licht tegen), vuil glas in de badkamer.

    Het buitenterras met twee restaurants, goed ontbijt, vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    5,5
    Te hete kamer om normaal te slapen!
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De zon had de hele dag op de kamer gestaan, toen we rond 17.00 aankwamen was het een sauna. Toen we s'avonds naar bed gingen hebben we even gelucht met het dakraam. Toen weer dicht voor eventuele muggen. S'nachts raam weer open...veel te heet! Toen werden we om half 6 al weer wakker van Russen die luidruchtig de receptie binnen gingen en daarna nog herrie maakte op de gang! Dus was geen heerlijk nachtje uit in een hotel 😞

    Entree ziet er mooi uit!!! Geen ontbijt genomen. Wel eenmalig gratis bakje koffie en thee!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    3,3
    Een zeer slecht verblijf gehad. Gelukkig was het maar 1 nacht.
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was ronduit zeer slecht. Met twee man op een kamer. Het leek wel een een persoons kamer. Slecht te ventileren slecht onderhouden weinig ruimte. Slechte en vieze douche ruimte. Ook te klein

    Het ontbijt was goed. Beneden verdieping zag er goed uit

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    7,5
    Voor de restaurant was alles prima in orde onze elecktrische fietsen konden heel mooi binnen staan
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt buffet vonden we zobertjes, we hebben heel veel hotels bezocht maar voor 10euro pp was dit de minste

    De kamer was prima badkamee klein, maar hadden daar weinig last van!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    4,6
    rustige locatie en prachtige omgeving.
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De rolgordijn laat licht door en wij slapen graag in donkere kamer. Matras kan ook beter. Je voelt wanneer de ander omdraait en dat is niet prettig.

    Moderne uitstraling.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    7,5
    Het was goed.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsoverlast vanwege dunne wanden. Ik heb de buurman letterlijk horen snurken. Daarnaast vind ik de faciliteiten op de kamer en de kamer zelf wat verouderd.

    Ontvangst, het ontbijt en bediening was top! Gastvrijheid is uitstekend in de hand.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    4,2
    Overnachting is excl.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Overnachting is excl. ontbijt. De prijs waliteit is dan absoluut buiten proporties. Kamers en gangen zijn muf en waanzinnig gehorig. Bedden goed, overig meubilair sterk gedateerd en vies/kapot.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    5,4
    Heel vriendelijk personeel en lekker ontbijt (tegen € 10,--...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel is verouderd en deels behoorlijk verwaarloosd. Trap naar de kamers was heel vies, niet gestofzuigd. Kamer heel krap en ongezellige verlichting. Heel gehorig. Verouderde badkamer.

    Heel vriendelijk personeel en lekker ontbijt (tegen € 10,-- p.p., dat dan weer wel). Lekker bed.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    7,5
    kamer voldoen aan normale verwachtingen, bed was goed,...
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Dat je bij het ontbijt geen koffie e n thee zelf kunt nemen, maar moet vragen aan de bediening en als er dan 4 mensen voor jou zijn, duurt t best een tijdje voor je koffie hebt.

    kamer voldoen aan normale verwachtingen, bed was goed, douche was prima, genoeg water druk igg.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    8,3
    Voor een overnachting een meer dan goed hotel met prima restaurants.
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer is erg klein, maar daar valt weinig aan te doen. Het was heel zonnig en warm en daarmee ook warm op de kamer. Hierdoor slecht geslapen. Misschien een keer airco in de toekomst?

    De binnenkant van het hotel is veel mooier dan de buitenkant doet vermoeden. Het is er schoon en rustgevend.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    7,9
    Goed hotel voor een redelijke prijs!
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We weten dat ze bezig zijn/gaan met de renovatie van de kamers, die kunnen idd wel een update gebruiken. In de douche, zowel nat als droge ruimte, missen we plankjes om je toilet artikelen kwijt te kunnen.Kamers waren erg warm!! Ontbijt is redelijk, mis een tomaat en komkommer. Lekkere koffie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    3,8
    Viel heel erg tegen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De foto’s schetsen een andere beeld dan de beleving als je de kamer binnenloopt. Het is super klein, vies, oud en heel ongezellig! Badkamer was oud en vies.

    Broodjes van het ontbijt waren prima, maar beleg was minimaal. Bedden waren okay.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    5,8
    Matig hotel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ze hadden te weinig personeel, de mensen die er waren moest je eerst zoeken en dan waren ze niet erg professioneel. Ontbijt mevrouw klaagde dat ze de afwas nog moest doen van gisteravond, roerei en spek bij het ontbijt waren koud. De barvrouw kon niks van het menu vinden in de keuken. De kamer was erg klein en verouderd. Deurklink van de badkamer zat los en het rook vies op de gang... ga hier zeker geen tweede keer naartoe.

    Het was er rustig, geen overlast van andere hotelbezoekers

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    7,5
    Het was een eenvoudig, maar goed verblijf, in alle rust.
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De radiator bleef heel lang warm, ondanks het draaien aan de knop......

    We hadden alleen een kamer nodig om te slapen, en zijn dan ook niet verder geweest dan de slaapkamer.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    5,0
    Ging als je maar niet op je hotelkamer was rest is super netjes
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slaapkamer aan 1 kant staat het bed tegen de muur bijna en de douche bijna geen zeep om je mee tewassen ligt 1 kleinzakje aangezien ik lang haar heb kan ik er nog niet de puntjes mee wassen

    Ontbijt was prima

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    5,4
    Wij hadden er niets van verwacht en het was inderdaad ook niets!
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was de kleinste ooit Er was geen telefoon op de kamer en ook een inlichtingen map ontbrak

    Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. De maaltijden (diner - ontbijt) waren goed

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 3 februari 2018

    4,6
    Matig was echter niet op zoek naar luxe
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Achterstallig onderhoud. Erg ongezellig restaurant.

    Ontbijt standaard niets bijzonders. Kamer minimalistisch sneeuw televisie achterstallig onderhoud Was wel redelijk schoon

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 februari 2018

    5,4
    Redelijk hotel-restaurant, gebrekkige kamers
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen thee/koffie in kamer, drankautomaat in hotel. Erg gehorig, kan andere kamers aan de gang goed horen, branddeuren in de gang geven lawaai. Luxaflex kunnen niet verduisterd worden, dus veel licht in kamer. Ook erg warm, maar raam open voelt gezien de ligging niet comfortabel (aan parkeerterrein voor iedereen toegankelijk). Beschadigingen in badkamer.

    Praktische ligging langs de snelweg, prima restaurants in het hotel, vriendelijk personeel.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 januari 2018

    6,3
    Was super
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was. Klein en de badkamer ook

    De mensen waren super vriendelijk het ontbijt was ook super.. ik had een slaapkamer voor 2 was best klein en de badkamer ook ... schoonmaak. Was goed schoon...alleen in de kast stond een half rol wc papier

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 25 januari 2018

    6,3
    Het hotel is het afgelopen jaren aan het renoveren.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel is het afgelopen jaren aan het renoveren. De kamers zijn nog niet gerenoveerd, maar dit is wel zeer wenselijk. Op zich basic, prima hotel voor een nachtje!

    Het hotel is het afgelopen jaren aan het renoveren. Restaurants en receptie zijn al gerenoveerd. Top!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 25 januari 2018

    7,5
    Heel aardig personeel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was erg basic maar voldeed wel. Het ontbijt is ok maar niet bijzonder.

    Heel aardig personeel. Locatie dicht bij uitvalswegen. Restaurant. Prima bed en rustige ligging.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    5,0
    Ach, het was maar voor 1 nacht, overkomelijk dus
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer aan de kleine kant. Badkamer is zo groot als een toilet. Hotel redelijk gedateerd. Dekbedden aan de krappe kant

    Ruime parkeergelegenheid, dicht bij de stad. Sushi Restaurant ziet er uitnodigend uit;

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    8,3
    Goed bed, maar de kamers waren erg verouderd.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De inrichting is erg verouderd. De kamer was erg klein en de badkamer was ook erg klein en erg verouderd. Het bed was nieuw en prima. De kamer rook muf en er was gerookt.

    Het bed was nieuw en erg goed.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    6,7
    Heel matig hotel, zou er niet snel weer heen gaan.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De geluidsoverlast was erg vervelend. Wat vooral heel vervelend was, was dat er (blijkbaar) een alarm was ingesteld op de TV waardoor ik onnodig om 6.00 u werd gewekt. Toen ik dit melde bij de receptie wist die persoon daar niets van en zei dat er geen alarm op de TV zit. Ik heb uiteraard zelf geprobeerd het alarm uit te zetten op de TV, maar de volgende ochtend bleek dat dit niet was gelukt want ik werd weer om 6.00 u gewekt door de TV. De volgende receptioniste had daarop als reactie: "o ja, dat is wel vervelend". En ze zou het doorgeven aan haar collega.

    Het bed was prima en het ontbijt was ook wel aardig. De locatie was heel handig voor mij omdat ik in het ziekenhuis moest werken en dat was erg dichtbij.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    7,5
    Prijs kwaliteit oké.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets een echte tegenvaller, zie bovenstaande voor mijn kritiek op de kamer.

    Een mooie entree. De kamer is schoon, en toch.....een opknapbeurt kan geen kwaad. Enigszins gedateerd en schimmelvorming in de badkamer.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    5,8
    Ideaal gelegen maar nog behoorlijke ruimte voor verbetering.
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn behoorlijk gehorig. De halve nacht wakker gelegen van een huilend/schreeuwend kind en hard pratende mensen op de gangen. Na aankomst wilde wij nog even een drankje doen in de bar maar die was erg ongezellig, geen sfeerverlichting, geen muziekje etc. Kortom, geen plek om nog even gezellig een drankje te doen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    6,3
    Gelukkig erg schoon, maar wel verouderd.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg klein, het sanitair was nodig aan vernieuwing toe en het was erg gehorig. Snachts hoorden we iedere gast langskomen. Ik had ook graag een koffie-apparaat in de kamer gezien. En 10 euro voor een ontbijt p.p. is erg duur. Wij zijn dan ook bij de Macdonalds wezen ontbijten. Een gemiste kans.

    De kamer en badkamer waren goed schoon. Het bed was nieuw en schoon en fris. En de koffie in het restaurant was erg lekker.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    7,9
    Kort maar wel goed verder.
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    2 nachtkastjes en 2 bedlampjes zouden er volgens mij moeten zijn als je met 2 personen bent. Er er waren niet genoeg douche artikelen, shampoo ed.

    Ontbijt was goed. En personeel was vriendelijk.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    3,8
    kort maar toch te lang
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kleine kamer, lukte niet om raam dicht te krijgen daardoor erg koud. niet echt schoon. klein bed, slechte sluitende deur (kon wel erg makkelijk open als hij op slot zat)

    lokatie was eenvoudig aan te rijden

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    6,7
    In de plaats van bestemming, eenvoudig overnachten en lekker eten.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer mag wel een make-over hebben, maar voor zakelijk een nachtje over te blijven, zeker goed.

    Vriendelijk personeel. Goed ontbijt. Prima restaurant in het hotel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    5,0
    Personeel was goed.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen verwarming. Geen water koker en koffie en thee op de kamer. Geen tapijt op de gang dus gehorig. Geen kleenex en zo op kamer. Kleine kamer.

    Personeel was goed. Japans restaurant ook Gebrek aan verwarming werd opgelost net laawaaige electrische kachel. Water koker werd gebracht.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    7,1
    Mooi hotel met vriendelijk personeel.
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De toetjes vielen tegen vooral de cake met ijs was smaakloos. De sapjes uit de automaat bij het ontbijt waren niet zo lekker, vitaminewater was erg vies en jus d orange ook waterig. Miste ook de gewone yoghurt bij het ontbijt. Onze kamer 102 stonk heel erg naar rook toen we daar binnen kwamen. Bij vertrek zagen we dat er bij de ingang een rook hoekje was en de kamer grensde daar aan. Waarschijnlijk komt de geur die in de kamer hing hier vandaan.

    We hebben heerlijk gegeten in het a la carte restaurant echt voor herhaling vatbaar. Het ontbijt was goed, niet uitgebreid, maar voldoende keus met lekkere verse koffie en thee. Nette schone kamers.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    7,9
    ruime voldoende , goede optie om nog eens terug te komen .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Hotel is stapsgewijs aan het renoveren , dus over een 1 / 5 jaar ben ik wel benieuwd hoe het hotel is gerenoveerd .

    zoals je aan alle antwoorden ziet was het ruim voldoende Het is ook zeker een optie om nog een keer terug te komen

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    6,3
    Beetje tegen gevallen
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers waren klein en de badkamer was ook erg klein. En het ontbijt was vrij duur voor wat je kreeg het spek met eieren waren gewoon koud zelfs al om 8u15 en het ontbijt begon om 8u. Was ook vrij veel lawaai te horen.

    Dat er een ruime parking was om te parkeren, komt waarschijnlijk door het restaurant aan het hotel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    4,6
    niet voor herhaling vatbaar
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    kleine kamer, mini TV, geen uitzicht (stenen muur), lawaai op de gang s'nachts, stof op de lampen aan het bed, aan bedzijde zelfs een deel van muur dat niet beschilderd was, ...

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    5,0
    Meer dan genoeg voor 1 nacht
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt erg karig, bv geen gewone yoghurt, alleen maar "goedkope"fruit yoghurtjes". kamers gedateerd, geen nachtkastje en geen bedlampje

    de prijs

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    8,8
    Leuke accomodatie voor een leuke prijs.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was wel cruesli e.d., maar geen yoghurt/kwark. Alleen kant en klare fruit toetjes, dat vond ik jammer.

    Groot gedeelte was recentelijk gebouwd/vernieuwd, erg mooi en netjes. Ontbijt was prima verzorgd,aardige personeel. Ze belden later dat mijn e-reader nog in de hotelkamer lag...! Service! Verder genoeg keus qua brood/beleg en vers fruit.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    4,6
    Het terras op het water!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is deels gerenoveerd waardoor je hoge verwachtingen krijgt met name bij de entree maar verschrikkelijk tegenvallende en contrasterende hotelkamers en een badkamer vol mankementen...armoede! Met alleen een kleurtje op de muur en het plaatsen van een nieuw bed kom je er niet! In de badkamer hing de douchestang los, de verf bladerde van het plafond, het deurtje voor de douche was aan alle kanten stuk, de spiegel op de kast was kapot, de douche was smerig en op de gang stonk het naar riool! Wanneer je het visite kaartje " voor ze schermen" presenteert zorg er dan ook voor dat het "achter de schermen" in orde is! Het bijbehorende Sushi restaurant is prima echter je kreeg het merendeel niet wat je bestelde...jammer!

    Het terras op het water!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    7,9
    Het was, homboe, leuk.
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer kan beter schoongemaakt worden. Schimmel en gele aanslag tussen de tegels.

    Eten en sfeer is best lekker . Kamer is leuk ingericht. Ontbijt was super. Mooie locatie vooral s'avonds ,het uitzicht is onbetaalbaar. Ik zou het zeker garanderen en aanraden.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    6,3
    Bet aardig, maar het kan beter, zie aanbevelingen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer voldeed niet aan de eisen, verouderd. En het toilet kon bijna niet doorgetrokken worden.Badkamer was echt een minpunt. Verder is het prettig als er mogelijkheid zou zijn om zelf kopje koffie/ thee te zetten op de kamer met een waterkoker.

    Het ontbijt was goed. Niet heel uitgebreid maar dat hoeft ook niet. Het brood en croissants waren erg goed van kwaliteit. Het zou prettig zijn als je zelf koffie en thee kunt tappen. Of als het aan je tafeltje wordt aangeboden door het personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    9,2
    Zeer aangenaam!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn klein. Geen twee gemakkelijke stoelen om te zitten lezen. Maar dat wisten we van te voren.

    Prima ontbijt. Diner was uitstekend. Rustig hotel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    3,8
    Door mijn beroep in de hospitality kwam/kom ik in heel veel hotels; nooit eerder zoiets ervaren !!
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ( Bijna ) alles was slecht: schimmel bij de kraan, vieze douchewanden, écht verduisteren in de nacht is onmogelijk, uitzicht op afvalcontainers, gehorige ligging t.o.v. ander kamers, kamermuren niet geheel geschilderd, slechte verlichting, enz. enz. Een klap in het gezicht van de Nederlandse hotellerie. Toch ook 3 juiste zaken: goede boxspring, nette vloerbedekking en een ja, ja, schone Bijbel. Het excuus dat e.e.a. nog moet worden gerenoveerd is geen reden om een kamer zó te verhuren. Het meest kwalijke: het bedrijf per mail uitvoerig op de hoogte gesteld van mijn bevindingen, maar men reageert stoïcijns, dus in het geheel niet. Is dat gastvrijheid i.c. gastheerschap? Schandalig, nooit meer Hotel Hoogeveen.

    Het ontbijt was redelijk te noemen; men kan immers voor dat bedrag geen hoogstandjes verwachten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    5,4
    De receptie en het restaurant waren erg mooi!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren in verhouding met de receptie/restaurant echt toe aan een opknapbeurt. De foto's zijn dan ook wat misleidend. Tevens stonk het ontzettend in de gang van de kamers, en in de ochtend werd je dan ook wakker met een stank van riool op de kamer. Waar je buik van ging draaien. Jammer dat hier niets aan gedaan was. Iedereen in het hotel klaagde er over.

    De receptie en het restaurant waren erg mooi! Tevens hebben we er heerlijk sushi gegeten!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    5,0
    Zeer matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het stonk verschrikkelijk op de eerste verdieping, bizarre rioollucht, op de gang die ook 's nachts de kamer binnenkwam. Niet te harden. Kleine kamers. Nog kleinere badkamer.

    Receptie, restaurant, ontbijt, beneden gedeelte

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    4,6
    We hebben goed geslapen. Veder was het allemaal matig.Prijs/kwaliteit niet in verhouding. Op interne
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kamers erg klein. Hygiëne badkamer mag beter; b.v. plastic bekertje i.p.v. glas. Flacon Shampo/ douchegel: leeg. Ontbijt was matig voor de prijs. Geef mensen zelf de gelegenheid om bij automaat koffie/thee te tappen. Is irritant om voor elke e kop koffie personeel te "vragen". Was ook geen afvalbakjer. Voor een redelijk groot hotel allemaal vrij amateuristisch. Geen lift!

    Bed oké. Douche, weliswaar zeer klein maar acceptabel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    7,5
    de nieuwe entourage is top.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    het ontbijt kan beter door ruimer assortiment, gekoelde vleeswaren en kaas, variatie in vleeswaren en ander beleg. Meer rauwkost bij het ontbijt en bruingebakken broodjes.

    de nieuwe entourage is top. Heerlijke koffie. goeie bedden en vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    7,1
    Dit hotel kan wel wat renovatie en vernieuwing gebruiken
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel was recent overgenomen door een nieuwe eigenaar. Hierdoor was er nog veel niet in orde. Onze kamer was op de beganegrond en had geen goede gordijnen. Er was alleen een dak/zijraam dat open kon met luxaflex.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    4,6
    voor eenmalig, noodzakelijk verblijf.
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Van 2 kamers, 1 grotere kamer maken, waardoor er een tafeltje met makkelijke stoelen geplaatst kunnen worden. Ook de badkamer gedateerd.

    Sober, matig hollands ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    7,1
    Prima om na een bezoek, daar te logeren.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat het erg gehorig was veel verkeer dat er langs kwam.

    Het ontbijt was prima en een leuke vrouw die daar werkte. De kamers schoon en de bedden waren prima.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    6,3
    Goedkoop, maar lawaaiig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Heel erg lawaaiig: die nacht was er een feest gaande in de zaal en dat heeft ons tot diep in de nacht wakker gehouden.. mede omdat het hotel wat ouder is en slecht (tegen geluid) geïsoleerd.

    Makkelijk parkeren, vlak aan de grote weg

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    8,3
    Kwaliteit prijs verhouding was goed. Voor het kort verblijf, in de kamer die wij hadden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer had beter gekund. kleine tv en de kamer was niet modern te nomen .

    Het ontbijt en de ruimte was goed en lekker. Ook het restaurant was perfect.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 17 juni 2017

    7,5
    Ik kreeg in eerste instantie en kamer op de tweede...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen lift

    Ik kreeg in eerste instantie en kamer op de tweede verdieping en er is geen lift maar toen ik vertelde dat ik (zware) apparatuur bij me had die ik niet in de auto wilde laten, kreeg ik prompt een kamer op de begane grond.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    3,8
    Ontbijten aan de A28, slapen in een gehorig, benauwd hok
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    Het was vreselijk! Ontzettend gehorig, dronken mensen die door de gang stormden 's nachts, niet eens een deurklink op de badkamerdeur, een benauwd hok, heel lelijk en aftands. Ga alsjeblieft op zoek naar een leuke AirBnB in de buurt, dat hadden wij ook moeten doen en er is een ruim aanbod van leuke dingetjes in de buurt. Ik kan nu tenminste wel zeggen dat ik eens heb ontbeten aan de A28.

    De douche was best chill

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    6,3
    Het verblijf was op zich prima.
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer is erg klein, de badkamer is niet meer van deze tijd. We hopen dat men van 2 kamers een kamer gaat maken, de kamers passen niet bij de gerenoveerde begane grond met het nieuwe restaurant.

    Het ontbijt was prima, het personeel is erg vriendelijk, de bedden zijn erg goed en het restaurant is ook prima. Vooral het terras is werkelijk super en erg gezellig aan het water.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    7,9
    Eenvoudig maar goed, mede door boeking van budget kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen lift

    Eenvoudig maar goed, mede door boeking van budget kamer. Wij hebben op de main vloer geslapen nadat bleek dat de 2 de verdieping alleen per trap bereikbaar was

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    7,5
    Het hotel is onlangs gerenoveerd.
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers en badkamer vallen dan tegen, maar die moeten nog gerenoveerd worden. Het ontbijt was nief heel uitgebreid.

    Het hotel is onlangs gerenoveerd. De ontvangstruimte restaurant en bar e.d zijn prachtig eigentijds en trendy. Vriendelijk personeel. Het terras was nog niet klaar, maar dat wordt ook prachtig en comfortabel zoals een personeelslid het beschreef.

    Verbleven in juni 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: