Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Thon Hotel Rotterdam City Centre 3-sterren

Willemsplein 1, Scheepvaartkwartier, 3016 DN Rotterdam, Nederland

#41 van de 58 hotels in Rotterdam

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 600 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    8,8
    Uitzicht over de Maas
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt relatief duur - dus niet van gebruik gemaakt - en het was lekker weer: buiten meer dan voldoende alternatieven

    Prima ligging, mooi uitzicht op de rivier, nette kamer.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    7,5
    Uitstekende locatie met metro/tram op loop afstand.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs van ontbijt aan de hoge kant. Wel gehorig (door tram) maar met oordopjes hoor je niks meer.

    Uitstekende locatie met metro/tram op loop afstand. Heel mooi uitzicht op de Maas en Erasmusbrug. Net hotel met mooie kamers. Leuk terrasje aan de Maas op nog geen 50 meter.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    6,3
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De matras was wat dun vond ik Hangt nergens uit welke uren ontbijt zijn Niks om te gaan drinken in de nacht moet je al helemaal naar het centrum gaan wandelen

    De ligging Alles in de buurt tram taxi metro bik het het water maar niet teveel lawaai

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    8,8
    Ontbijt goed, maar wel aan de prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zo'n kleine kamer voor zo'n hoog bedrag. Dat wil je niet geloven. Dat heeft niets met de uitkijk op de Erasmusbrug te maken,

    Ontbijt goed, maar wel aan de prijs. De kamer is een eenpersoonskamer. In de badkamer kon je niet met z'n tweeën staan, Dat viel goed tegen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    5,8
    Ontbijt was prima!
    • Zakenreis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was veel lekkage! Mijn MacBook lag in de vensterbank, gelukkig in een hoes. De hele vensterbank, later ook het laminaat was 1 groot waterballet terwijl het maar een beetje regende. Badkamer zaten behoorlijk zwarte randen! En de bedden waren een beetje doorgezakt. Om 2300 op vrijdag wouden we nog een drankje aan de bar doen, die was al gesloten.

    Ontbijt was prima! Kamer was op eerste gezicht prima.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    8,3
    Buiten het uitzicht het personeel dat voor me een oplossing...
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Niets kan alleen niet oordelen over het ontbijt omdat ik daar geen gebruik van heb gemaakt

    Buiten het uitzicht het personeel dat voor me een oplossing gezocht heeft voor een ander matras aangezien ik zelf van nogal tamelijk harde matrassen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    4,2
    Te duur voor wat je krijgt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kleine kamer niet zo netjes: stofferig, zwarte haren in de badkamer, kauwgum op de vloer

    Vriendelijk en professioneel personeel Keuze bij ontbijtbuffet Ligging algemeen / openbaar vervoer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    5,4
    Aan een prijs van 19,5 € per persoon bedank ik voor het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Bediening in het "restaurant " kan beter en vooral vriendelijker. Koude dranken die niet al te koud zijn. Te late opening van het cafetaria namelijk 12 uur.

    Aan een prijs van 19,5 € per persoon bedank ik voor het ontbijt. Piepkleine kamers. en badkamer. Als je op het toilet zit hang je bijna met je kin in de wasbak. Allen het uitzicht (als je een kamer met zicht op de maas hebt ) is prima.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    6,7
    Prima bed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Had om een twee persoonsbed gevraagd, kreeg twee losse bedden aan elkaar geschoven. Omgeving is heel lawaaiig, gelukkig verstrekte men oordoppen...

    Prima bed

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    9,2
    Prima kamer, prima eten, goed ontbijt en vriendelijk...
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche, omdat die een douchegordijn heeft dat tegen je aan plakt als je eronder staat. Vind ik smerig.

    Prima kamer, prima eten, goed ontbijt en vriendelijk personeel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    8,3
    aangenaam en goed verblijf.
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was klein , zo ook de badkamer. Als je gebruik maakte vd wc moest je uitkijken dat je niet met je knieen tegen de muur kwam. Dus voor de prijs die je betaald vond ik de ruimte wat tegenvallen

    Vriendelijke personeel en het ontbijt. Lekker bed.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    6,3
    Centrale ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer matige prijs-kwaliteitsverhouding. Kamer heeft alle faciliteiten (minibar, TV, waterkoker etc.) maar zeer klein. Mini-douche met douchegordijntje dat plakt aan je lichaam (onhygiënisch), tweepersoonsbed opgemaakt met niet passende onderlakens.

    Centrale ligging

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    5,8
    Ik had meer verwacht van een Thon hotel. Kom hier niet meer terug.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kmr 601. Toilet vlak tegen de muur waardoor ik geen grote boodschap kon doen. Met oordoppen geslapen vanwege bijgeluid van de centrale afzuig. Vooraf parkeren betaald, alsnog extra moeten afrekenen.

    Goed ontbijt met uitgebreide keuze. Goede bistro met voldoende keuze voor een kort verblijf. Goede schoonmaak- en opmaakdienst.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    8,3
    Prima hotel met kamers met mooi uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    's nachts regelmatig hard pratende mensen voor het hotel die op een taxi stonden te wachten. Daar werden wij wakker van. Wellicht kan het hotel deze gasten daarop attenderen.

    De locatie ten opzichte van de highlights in de stad was perfect. De medewerker bij de balie dacht met ons mee en konden een kamer met zicht op de Erasmusbrug met een meerprijs boeken. Goed geslapen in niet-gehorige kamers. Wel buitengeluiden. Kamers waren netjes opgeknapt. Badkamer iets gedateerd, met douche in de badkuip. Voordelig parkeren in de buurt met ParkBee. Volgende keer boeken wij weer bij Thon.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    9,2
    het was een heerlijk appartement. zeer gastvrije eigenaren die ons van en naar de lcuhthaven brachte
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 2 nachten

    appartement lag op de vierde verdieping; helaas geen lift, maar dat is in een stad als deze te verwachten.

    het ruime appartement met volwaardige keuken (vaatwasser, oven en kookplaat).

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    8,3
    Nostalisch verblijf na 25 jaar weg uit Rotterdam. heerlijk gegeten bij de ons bekende restaurants
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Geen ontbijt, bij Loos een croissant gegeten. Ontbijt erg duur.

    Bedden waren heel goed, badkamer heel klein en het bad was voor mij (81 jaar) te gevaarlijk want erg glad. uitzicht was vreselijk. Volgende keer andere, ruimere kamer en met goed uitzicht. Plek ideaal voor openbaar vervoersverbindingen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    8,8
    Uitzicht en de kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Doordat we een mailtje van Thon hadden gemist kregen we bij aankomst niet de kamer die we hadden gereserveerd en moesten we bij betalen.

    Uitzicht en de kamer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    9,6
    Ruime kamer met mooi uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat het bed geen tweepersoonsbed was maar twee eenpersoonsbedden met aparte dekbedden.

    Schone badkamer en een ruime kamer! Uitzicht op de Erasmusbrug (kamer met uitzicht geboekt) was erg mooi!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 23 december 2017

    7,5
    We vonden het tof.
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets, alleen het weer was niet al te best, maar daar kunnen jullie niets aan doen. (grapje)

    Het ontbijt was heerlijk. Vanuit de kamer een prachtig uitzicht over het water. Een prima locatie als je een boottocht wilt maken langs de haven.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    7,5
    Prima hotel.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtruimte was klein, we moesten wachten op een tafeltje.

    Dichtbij centrum, en metro, en ligt aan het water. Parkeergarage vlakbij. Goede bistro.proma hotel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    9,2
    Prima hotel, met mooie ligging en gezellige kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht

    Minpunt was het lawaai op de gang. (andere gasten) Kamers zijn naar mijn idee wat gehorig. Badkamer is ook wat aan de kleine kant.

    De ligging is heel mooi, aan de rivier. Mooie, gezellige kamer. Prima bedden. Badkamer wat klein, maar goed genoeg. Personeel vriendelijk, ontbijt goed. OV is dichtbij, Ahoy is erg makkelijk te bereiken.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    8,8
    Luxe kamer goed ingericht maar douchen in een zeer glad bad. Groot minpunt. Jammer
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 2 nachten

    Wat ontzettend tegenviel was dat je in een ontzettend glad bad moest douchen. We lazen later in de informatie dat er tegen gladheid in het bad een stroeve badmat kon worden opgehaald bij de receptie????? Niet standaard op de kamer. Zeer slecht. Heel jammer

    Ontbijt heel uitgebreid. Hadden kamer speciaal geboekt met zicht op de Erasmusbrug. Super

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    7,1
    Locatie is op en top.
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hebben geen ontbijt geboekt omdat we € 19,50 p.p wat aan de dure kant vinden.

    Locatie is op en top. net onder Erasmusbrug. Wij verblijven hier nagenoeg elk jaar tijdens finale van Cameretten in het Nieuwe Luxor Theater.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    7,9
    We kregen een gratis upgrade waardoor we een geweldig...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer was klein, douchen in badkuip en glaswand zat op een rare plek zodat de gehele badkamer nat werd tijdens het douchen.

    We kregen een gratis upgrade waardoor we een geweldig uitzicht hadden over de Maas en Erasmusbrug, aangenaam verrast!!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    7,5
    We hebben een fijn verblijf gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Toen we aankwamen konden we gelijk inchecken, maar eenmaal bij onze kamer aangekomen was de schoonmaakster nog bezig. Dit vonden wij niet heel erg, maar hier gaat wel iets mis.... Verschillende plekjes in de badkamer hadden wat onderhoud nodig.

    De kamer was erg mooi met een leuk zithoekje erbij. De locatie van het hotel was erg mooi. Het ontbijt was zeer uitgebreid en erg lekker.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    5,8
    goede locatie, tegenvallende accommodatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    slecht geventileerde kamer, kleine kamer, weinig daglicht ivm uitkijk op betonnen gevel. Slechte hygiene, schimmel in koelkast, roest vlekken in badkamer.

    locatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    9,6
    havendagen Rotterdam zien en beleven.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 2 nachten

    er waren enkele vlekken en haren in de badkamer en op de deur. na doorgegeven te hebben, bij weggaan, zal dat puntje op gepakt worden.

    het uitzicht, de kamer op zich, tv en airco, volle privacy. heerlijk vertoeven

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,1
    prettig
    • Groep
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het had allemaal iets schoner mogen zijn in de kamer van mijn moeder. lange zwarte haren op de grond in de kamer en aan de wand in de badkamer

    de locatie en de bereikbaarheid

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    7,9
    Het uitzicht en de vriendelijke en begripvolle medewerkers.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 2 nachten

    De drukte om 9.00 uur op woensdagmorgen bij het ontbijt. Met een man van 93 jaar was dat geen pretje om een ontbijt te regelen. De trap bij de ingang was met een rollator ook niet zo praktisch.

    Het uitzicht en de vriendelijke en begripvolle medewerkers.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    6,3
    Perfecte uitvalsbasis om de stad te verkennen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Badkamer was verouderd en doucheputje zag er vies uit. We hebben geboekt in een vrij drukke periode en daarom waren de prijzen van hotels duurder dan normaal. De prijs/kwaliteit verhouding vonden we nu niet ok. We hadden gevraagd om zicht op het water, maar kregen een kamer met lelijk uitzicht.

    De ligging is prima. Leuk aan het water en vanuit het hotel diverse mogelijkheden om met het openbaar vervoer naar verschillende wijken te reizen. De kamer was schoon en zag er verzorgd uit.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    6,3
    De ligging van het hotel is geweldig qua uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel bevindt zich naast de brug waarover veel verkeer komt en naast de trambaan. Dit betekent dag en nacht veel geluid.

    De ligging van het hotel is geweldig qua uitzicht.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    7,9
    overnachting aan de Maas
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 2 nachten

    de hartelijkheid en servicegerichtheid van een deel van het personeel is nog voor verbetering vatbaar

    prima kamers, uitzicht op de Maas (niet alle kamers), dicht tegen centrum Rotterdam; waterkoker en thee staat klaar

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    9,6
    Centraal, efficiënt, vriendelijk en zalig lekker brood
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De locatie van het hotel is uitstekend met een grote parkeergarage vlakbij. Ruime éénpersoonskamer, heel efficiënt ingericht. Vriendelijk personeel. Kamer met uitzicht op de Erasmusbrug als bonus. Een zeer krachtige airco is aanwezig en zorgde voor een heerlijk koele kamer. Zeer uitgebreid ontbijt met het heerlijkste vers brood dat ik ooit al in een hotel at. Ik zou dit hotel zeker opnieuw overwegen als ik terugkeer naar Rotterdam.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    7,9
    Uitzicht op de Maas.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matrassen op tweepersoonsbed weken waardoor je steeds in een gleuf lag. Standaardkamer is klein, de badkamer ook. Voor één nacht prima te doen bij langer verblijf is een grotere kamer aan te raden!

    Uitzicht op de Maas. Airco op de kamer. Gebruikersvriendelijk kluisje.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    8,8
    Perfecte uitvalsbasis voor een weekend Rotterdam!
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De locatie van dit hotel is perfect voor een weekend Rotterdam: heel centraal en toch rustig. Prachtig uitzicht op de Erasmusbrug en de Kop van Zuid. Watertaxi en rondvaartboten vertrekken precies voor het hotel. Kamer en badkamer zijn niet heel groot, maar schoon en fris en modern ingericht. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    4,6
    Veel te kleine kamer voor 5 nachten gekregen, na upgrade (...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Veel te kleine kamer voor 5 nachten gekregen, na upgrade ( van 20 euro) werd het niet veel beter. Zittend op de wc stootte je je hoofd tegen de wastafel. We keken uit op een brandtrap, heel gehorig door machines. Dus moest het raam dicht, met als gevolg een stikhete kamer. Op de bedden lag een soort skai, dat zweette enorm. Na een klacht werd dat wel verholpen. Maar dat was dus al 1 nacht zonder slaap. Er werd ook niet gevraagd of het verblijf naar onze zin was. Wij werken hard en wilden nog wat drinken bij de bar, maar die was al om 23.00 uur gesloten. Al met al, voor dat geld, meer dan 100 euro per nacht (!) waardeloos. Ik reis veel, zit in vele hotels in Nederland, en dit leek een prima hotel. Maar wat een tegenvaller! Ik wil eigenlijk gewoon mijn geld terug.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    6,7
    Vriendelijk personeel.
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De badkamer is veel te klein. Na het douchen moet je je afdrogen in de douche omdat er geen plaats is.Zit je op het toilet, heb je kans om je hoofd te stoten tegen de wasbak. En de toiletrol houder hangt links achter. Voor mensen met rugklachten of oudere mensen erg vervelend.

    Vriendelijk personeel. Ondanks dat het ontbijt uitstekend is, vind ik 19,00 erg veel geld. De ontbijtzaal is erg krap, als veel mensen tegelijk eten is het manoeuvreren met je bord en ontbijtspullen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    7,9
    Aangenaam hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Zeer goed gelegen, stad gemakkelijk te voet bereikbaar. Parkeergarage dichtbij. Zeer lekker en uitgebreid ontbijt. Zithoekje op de kamer. Goede wifi

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2017

    5,8
    Redelijk maar geen prijs kwaliteit.
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was niet echt het geld waard. Voor 160 euro met z'n 2en verwacht je wel iets meer als dat wat we kregen. Dat viel mij heel erg tegen.

    Het bed lag lekker en het personeel was erg meewerkend en beleefd.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 mei 2017

    8,3
    Mooie locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht

    Een echt koffiezetapparaat doet echt wonderen op een hotelkamer, hier waren zakjes koffie. En douchen in een badkuip blijft eng als er geen ribbels op de badkuip vloer zijn aangebracht.

    Locatie was prima gelegen ten opzichte van een metrostation en de Erasmusbrug. En een pluim voor het super vriendelijke personeel, zowel bij in- als uitcheck.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    7,5
    Mooie plek in Rotterdam
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Was wel erg krap de twee persoons kamer, dochter had een eenpersoons aan de overkant met meer ruimte en mooi uitzicht op de maas

    Kleine maar comfortabele kamer met uitzicht op saaie binnen plaats

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    10
    We komen zeker een keer terug!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kortingskaarten van de parkeergarage waren op, het zou coulant zijn om die korting dan toch te verekenen met de eind rekening, dat gebeurde niet.

    Prachtig uitzicht vanaf de zesde verdieping !

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    9,2
    goede ligging overal dicht bij alsook het openbaar vervoer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 2 nachten

    goede ligging overal dicht bij alsook het openbaar vervoer als u met de auto bent parkgarage rechtover hotel waar u in het hotel een parkeerkaart kunt kopen aan verminderde prijs prijs, en een mooi ontbijt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 maart 2017

    4,6
    Het was niet super slecht, maar ik zou hier niet zomaar terug komen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De receptioniste was behoorlijk kortaf. De badkamer was erg klein, verouderd en ook niet heel goed schoon gemaakt. Er lagen nog haren van de vorige gasten. Duur hotel voor wat je ervoor krijgt....

    Het uitzicht vanuit onze kamer, over de Maas was erg mooi. Het ontbijt was prima. Behalve dat ik yoghurt wilde nemen en daar een pluisje in dreef. Lekkere koffie! Ligging is prima.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    9,6
    Goed ontbijt en goede service!
    • Zakenreis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Jammer dat de vloer in de douche er verkeerd in ligt waardoor het water blijft liggen!

    Goed ontbijt en goede service! Mooie moderne kamers! Heerlijk geslapen. Goede prijs/kwaliteit verhouding!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    5,4
    Onze eisen liggen meestal niet al te hoog en voor een nacht hebben we ons ons best vermaakt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was redelijk tot goed! Ik vond de verhouding prijs/kwaliteit niet goed! € 19,50 voor een ontbijtje is een pittige prijs! Evenals de € 4,00 voor een blikje bier uit de mini-bar! De kamer was bijzonder klein. Twee personen hebben moeite om elkaar te passeren! Doucheruimte was klein, maar uitstekend!

    De vriendelijkheid! Vooral van het schoonmakend personeel. Ik was namelijk bij vertrek mijn telefoonoplader vergeten op de kamer, maar bij navraag kreeg ik hem keurig overhandigd door de schoonmaakster!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    5,8
    Viel erg tegen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was erg klein. Niet wat op site stond. Tochtte erg veel. Deken bij raam gelegd tegen kou inval. Geen nachtkastje

    ontbijt was goed. Prijs wel erg hoog.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 29 januari 2017

    6,7
    Voor een enkele overnachting prima
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was erg klein, nauwelijks ruimte om te bewegen. Voor het ontbijt moesten we €19,50 betalen,4 euro meer dan andere gasten omdat we via booking.com hadden gereserveerd, beetje jammer.

    Vriendelijk personeel, kamer was goed schoon

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    6,7
    ontbijt, bar en receptie goed en professioneel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    de gecombineerde wc/doucheruimte voldoen niet aan de moderne wensen van de klanten. veel en veel te klein. kamer gehad waar je niet recht op de wc kunt zitten!

    ontbijt, bar en receptie goed en professioneel

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    8,8
    kamer met een fantastisch uitzicht op de erasmusbrug.
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht

    prijs van het ontbijt aan de hoge kant. ontbijtzaal vrij klein met beperkte zitruimte. erg smal bed voor 2 personen zeker wanneer de partner over de 2 meter is.

    kamer met een fantastisch uitzicht op de erasmusbrug. badkamer simpel maar keurig schoon.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    5,0
    De personeel achter de bali toen ik binnen kwam en toen ik weg ging was top..!!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat ik werd van tevoren gezegd dat die restaurant gaat niet vroeg dicht En eindstand als ik eten wil gaan kopen hoor ik van een bartender/kok dat eten is helemaal op en dat vond ik zeer onbeschoft van hem Omdat ik verblijft in een hotel die sterren heeft en die hotel heeft geen eten meer ..???? Ik had die dag niks meer in de middag gegeten zodat ik iets avond kon kopen om te eten De volgende dag ging ik ontbijt eten dat was echt niet lekker zo weinig keus en die kwaliteit was niet lekker *Fruit was niet vers 👎🏼 yogert was niet vers👎🏼 *Die borden kon ik niet vinden..!!! Dit is genoeg reden voor mij om te zeggen ik kom nooit meer bij thon hotel Omdat ik gaat vanaf dat hun die sterretjes niet voor niks hebben Ik ben echt blij dat die mevrouw achter de bali mij goed had geholpen en gelijk een andere oplossing had bedacht om mij toch een goed verblijft te laten voelen Maar voor de restaurant en de bar kan ik niet hetzelfde zeggen En toen ik ging vragen was nog niet zo laat en ik ga ook niet 45 euro betalen voor een buffet dat is teveel voor 1 persoon

    Dat er waren mensen die drugs roken en dat is verbod in een hotel Maar de mevrouw achter de bali heeft het wel goed aangepakt alleen dat vond ik wat goed ging

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    9,6
    Toplocatie voor oud en nieuwjaar!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg jammer dat vanaf heden er bij oud en nieuw een verplichting is om minimaal 2 nachten te moeten boeken!

    Iedereen was erg aardig en deed super zijn best!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    7,5
    Goede plek om te verblijven. Goed gevoel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weliswaar zelfde stijl als eetruimte, maar dit in het café is erg saai, te strak, onaantrekkelijk. Minder zitplaatsen, maar ook veel minder klanten. Daardoor nu voor het eerst daar niet vertoefd, (we zijn daar nu al 4x voor Oud&Nieuw geweest). Oude stijl was zeer gezellig, knus, warm en zeer aantrekkelijk, zoals een café behoort te zijn. Jammer/zonde dat 't weg is. Graag herstellen. Tevens is het, wel goed maar vrij standaard, ontbijt een beetje duur.

    Zeer vriendelijk personeel als altijd. Nieuw: De vernieuwde aankleding eetruimte: Mooi passende kleuren en leuke lampen. Een zeer frisse verbetering.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    7,9
    Goed hotel met dito prijs-kwaliteitverhouding. Ontbijt is goed met vers brood en genoeg keuze beleg.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Indeling van badkamer is minder handig met toilet (te) dicht tegenover de wastafel.

    Vriendelijk en behulpzaam personeel. Nette kamers met voldoende ruimte en goed bed. Heerlijk warme en krachtige douche.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    9,2
    Zeer leuk en rustgevend verblijf. Voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsdichtheid van de ramen. Voor oudere mensen die slecht te been zijn, is de badkamer te smal. Aparte matras ipv 2-persoonsmatras

    Ruim en lekker ontbijt. Diner in de brasserie eveneens heerlijk! Kamer was klein maar zeer proper. Vriendelijk en hulpvaardig personeel. Openbaar vervoer vlakbij doch veel bezienswaardigheden zijn op wandelafstand.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2016

    6,7
    Fijn Hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Na een eerder bezoek aan dit Hotel keek ik uit naar het mooie uitzicht over de Maas. Helaas kreeg ik een kamer met uitzicht op de brandtrap en aircounits. De bakamer was wel erg klein waardoor je in de wasbak keek wanneer je op het toilet ging zitten. Het ontbijt is vanaf 7u beschikbaar en daarmee voor mij als zakelijke reiziger wat aan de late kant.

    Mooie, schone en comfortabele kamer. De minibar had voldoende ruimte voor je eigen boodschappen. Wifi werkte prima. de locatie is prima voor een bezoek aan Rotterdam

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    8,3
    De schone kamer en badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De behandeling aan de receptie. Niet vriendelijk. Kort en zakelijk. We hadden de indruk, dat het was, omdat wij maar één nacht bleven.

    De schone kamer en badkamer.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    7,9
    Prachtig uitzicht op de Maas
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht

    De netheid van de kamer. Veel stof in de hoeken en op TV.

    Het ontbijt was zeer goed en vriendelijk personeel. Je moet wel een ruime superior kamer boeken met zicht op de rivier, de andere kamers zijn maar basic. Betaal iets meer, het uitzicht op de Maas is fantastisch. ! Prachtig zicht op de Erasmusbrug (vanop kamer 611). Goede prijs/kwaliteitverhouding. Het hotel is zeer goed gelegen om de stad te bezoeken. Nabij tramhalte en nabij de aanlegsteiger van de boten waarmee je de Maas kan bevaren. Qua ligging is dit hotel super voor een 3*.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    5,4
    Voor alleen overnachten (2 nachten), een kleine voldoende; kamer ongeschikt voor langer verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Alleen overnachten. Alles is aanwezig, maar de kamer is dusdanig klein (naast de bedden 30 cm) dat van comfort geen sprake is. Raam kan niet open voor frisse lucht, vooral 's nachts onprettig in de zomer. Bad/WC ruimte erg klein (manoeuvreren).

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    8,3
    Prima hotel, pracht locatie, gastvrij personeel. Zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht

    Er was geen prijslijst voor de minibar op de kamer.

    Fijn dat we bij aankomst (in de ochtend om 11.00 uur) onmiddellijk naar onze kamer konden. Prachtig zicht op de rivier. Mooie ruimer kamer.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2016

    5,8
    niet voor herhaling .beperkt ontbijt en als ik om 11 u uitcheck wil ik mijn kamer tot dat uur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht

    badkamer veel te klein zeer onhandig wc papier hangt achter wc ?bij toiletbezoek zit badkamertje vol , om 9.30 kamer verlaten en konden er niet meer op, was nochtans tot 11 u uitcheck zeer slechte service heb betaald tot 11 u

    kamer perfect.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 29 juli 2016

    7,5
    Prima verblijf.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kussens waren wel erg zacht. De waterdruk/temperatuur van de douch op de door mij geboekte kamer liet te wensen over, hier zou naar gekeken worden.

    Prachtige locatie met uitzicht op de Erasmusbrug. Goed ingerichte en comfortabele kamer.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    7,1
    Locatie is perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer is klein. Toiletpapier is verschrikkelijk :-) ontbijtprijs is het niet waard, gewoon lekker in de stad gaan ontbijten

    Locatie is perfect.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    5,8
    Verblijf in Rotterdam was top, de accomodatie matig
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamers zijn klein en verouderd, het sanitair was niet schoon

    Locatie is top

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    7,9
    geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt prijs aan de hoge kant

    het plek

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    6,3
    Matig kamer
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer is klein en slecht afgewerkt de slaapcomfort was wel goed.

    Het uitzicht op het water was fantastisch

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    8,3
    Een heerlijk ontspannen weekend in Rotterdam met een goede overnachting in het Thonhotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht

    nvt

    Ligging was super, vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    7,5
    prima kamer, uitstekend ontbijt
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Helaas geen kamer met uitzicht op het water

    prima kamer, uitstekend ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    9,6
    Prima hotel.
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was stukje lopen naar openbaar vervoer

    Uitzicht op de rivier

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,9
    Uitstekende locatie - goede kamers - vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Akoestiek van ramen

    Uitstekende locatie - goede kamers - vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    5,8
    Te kleine kamer. Geen value for money
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1 persoons kamer veel te klein. Geen uitzicht raam op binnen. Kamer te heet temp niet controleerbaar bij buitentemp van 16 gr

    Lokatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    7,1
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kleine kamer voor de prijs + uitzicht

    Ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    7,0
    Het uitzicht vanuit de kamer was geweldig.
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ruimte bij het ontbijt was aan de krappe kant.

    Kamers waren goed.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    8,3
    Super
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Super locatie, top ontbijt!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    7,1
    Marathon Rotterdam
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht

    Plaats

    Verbleven in april 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: