Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Golden Tulip Hotel Zevenbergen 4-sterren

Schansdijk 3, 4761 RH Zevenbergen, Nederland

#3 van de 6 hotels in Zevenbergen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 98 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 46

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    6,7
    Heel warm verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel met airco, maar basiskamers met klimaat beheersing wat blijkbaar helemaal geen airco is. We logeerden op een zeer warme dag, en de temperatuur op de kamer was niet te doen. Zo goed als niet geslapen, kletsnat van het zweet.

    Mooie comfortabele kamer, met mooie badkamer. Leuk restaurant, maar behoorlijk prijzig. Spijtig genoeg geen airco in het restaurant.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    4,2
    Enorm warm, geen air conditioner
    • Met huisdier
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enorm warm, geen air conditioner Vloerbedekking had allemaal vlekken Het bed lag niet lekker, alle 2 enorme rugpijn Begane grond geen stoeltjes bij de kamer buiten Geen asbak buiten De kamer noemde zich suite maar wij ervaarde het meer als een budget kamer De prijs is veel en veel en veel te hoog, bij van der valk heb je 20x mooiere en betere kamers zit het ontbijt bij de prijs in en komen we niet uit op de prijs die wij nu betaald hebben zonder ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    7,1
    Prettig hotel in mooie omgeving met vriendelijke medewerkers
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel is gedateerd. De lobby is nog wel wat mee gegaan met de tijd, maar de kamer en zeker de badkamer zijn echt ouderwets. Zeker in een groep als Golden Tulip moet je dergelijke badkamers in beige en douchen in bad aanpakken. Dat verdient de locatie ook echt.

    Warme ontvangst en alle momenten vriendelijke medewerkers. Prettig bed met voldoende kussens, leuke bank en hele goede koffie in de kamer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    5,0
    Het ontbijt was goed we misten wel vers fruit en de messen...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Controleren of de kamers die worden aangewezen klaar zijn voor gebruik.

    Het ontbijt was goed we misten wel vers fruit en de messen waren zo dat je niet door korst van het brood kon komen dus bot. Wat de kamers betreft,onze kamer was goed. De kamer die onze mede reiziger kregen was nog niet schoongemaakt en zij moesten naar een kamer verderop in het hotel en dat vonden zij niet leuk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    6,0
    Lekker bed
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen bad ,wat wel in de onschrijving van de boeking stond. De prijs verschillen met andere boekers. Een bedrag van 42 euro is veel geld, voor dezelfde boeking.

    Lekker bed

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    10
    Altijd af , zeer verzorgd , beleefd !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hadden wel de washandjes vergeten , onze fout ! En een dubbel bed was gemakkelijker , vielen tussen het bed , schoof altijd weg. Kwestie van gewoonte ,hé !

    ontbijt was prima verzorgd , wordt snel afgeruimd en vervangen , mensen kennen hun stiel ! Misschien , maar dat is voor mij alleen , mis ik sandwiches ? Restaurant De 7 Bergse Hoeve een aanrader !(overkant parking) Dit is onze 4de keer !

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    7,1
    Om te overnachten prima maar iets gebruiken gaat moeizaam
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Om 16:30 wilden we een klein hapje of een snack gebruiken dit was niet mogelijk keuken was dicht.ongezellige bar geen barkeeper aanwezig jammer.

    Nette kamer schoon en ruim.sanitair prima

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    8,8
    super
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de kamer was zeer goed en fijn fijne mensen

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    7,5
    Overnachting
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet

    Slaapkamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    8,3
    Voor verblijf i.v.m werk prima hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sanitair viel tegen

    Het ontbijt ‘s morgens vroeg

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    8,5
    Mooie ruime kamers
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai van aircoinstallatie buiten

    Mooie ruime kamers Mooie omgeving om te fietsen

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    8,3
    Erg schoon en goed slapen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Junior Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele schone kamers en vriendelijk personeel

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    8,3
    Dagje Hulst en of omstreken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontvangst. Advertentie was onduidelijk ontbijt al of niet inbegrepen. Hebben 2x 14.50€ bijbetaald voor ontbijt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    7,5
    De hotelprijs is relatief hoog
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De hotelprijs is relatief hoog

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    9,2
    Goed hotel met ruime kamer en prima ontbijt voor een goede prijs
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ruime kamer en moderne badkamer

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    9,2
    Net hotel, uitstekende kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Nette kamer, schoon, goed onderhouden

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    9,6
    prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    we kregen update van de kamer annuleren van twee dagen ging geruisloos

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    5,8
    Doe er iets aan
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Bed erg laag, toilet laag ontbijt was niet in verhouding tot de prijs

    De kleuren

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    8,3
    Een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai van een ventilator in K. 305

    Het ontbijt was heel goed,de kamers heel netjes! De gastvrijheid was super!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 februari 2017

    7,1
    Ruime kamer en fijne bedden
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ruime kamer en fijne bedden

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 20 januari 2017

    8,8
    prima hotel voor de zakenreis
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ik miste fruit bij het ontbijt

    Keurige Kamer

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 22 december 2016

    9,6
    Zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Drankje in de mini bar

    Lekker ontbijt propere kamer vriendelijk personeel

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 26 november 2016

    5,8
    Jammer van de bedden...
    • Zakenreis
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed; omtrek matras was van plastic.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 20 november 2016

    8,8
    complete plaatje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    complete plaatje

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    6,7
    Het vriendelijke team.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op andere dagen het onvriendelijke team.

    Het vriendelijke team.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    5,0
    prima.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de prijs kwaliteit verhouding. ondanks de upgrade.

    Ontbijt / lunch tasje laten maken was goed. Wel lekker gegeten bij de buren.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 mei 2016

    9,2
    Ontbijt was uitstekend, daar ik geen brood eten kan was er...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het zou fijn zijn als er een vergrootspiegel was voor make-up en voor scheren en dan graag ook licht bij het scheren.

    Ontbijt was uitstekend, daar ik geen brood eten kan was er voldoende keuze voor iets anders ! De kamer was groot genoeg voor ons ende hond ! En voor ons was de locatie van de kamer Meer dan uitstekend !

  • Beoordeeld op: 8 november 2015

    7,9
    Mooie kamers, goed ingedeeld met functionele badkamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Te veel lawaai van de weg die er langs loopt. Begint al heeeeel vroeg in de morgen. Beter kamer aan de achterkant (denk ik)

    Mooie kamers, goed ingedeeld met functionele badkamer. Parking geen problem. Wifi op de kamer heel snel (als thuis) maar was wel op een vrijdagavond. (Niet te veel gasten denk ik) Restaurant is heel goed. verdient meer dan 7.9.

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    6,7
    Onze hond werd verwelkomd met kleedje, bakjes en koekjes.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ik had het netjes gevonden als we na de reservering of bij binnenkomst te horen hadden gekregen dat het wildseizoen was geopend en dat het verstandig zou zijn te reserveren voor het restaurant. Nu kwamen we daar om 18 uur en echt alles zat vol. Toen moesten we nog naar het dorp lopen om iets te zoeken.

    Onze hond werd verwelkomd met kleedje, bakjes en koekjes.

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    7,5
    Mooie grote en frisse kamer op de begane grond (303) met...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De matras was wel even wennen. Als je gaat zitten heb je het idee dat het bed je wil verzwelgen, maar eenmaal gelegen, is het wel te doen. Persoonlijk voor mij iets te zacht. Helaas maar één kussen (per persoon). Dat merkwaardige incontinentiezeil onder het laken heb ik weg gehaald. Ik heb overigens prima geslapen. Het ontbijt was wel behoorlijk afgeknepen, dat heb ik in een 4-sterren hotel wel beter gehad. De tafeltjes stonden wel héél dicht bij elkaar, en dat betekende af en toe een aanraking met lichaamsdelen van anderen. Dat kan leuk zijn, maar niet altijd.

    Mooie grote en frisse kamer op de begane grond (303) met twee ramen die open kunnen. Heerlijk rustig gelegen, prima zithoekje, goeie TV, Senseo apparaat en prima badkamer. Complimenten voor de receptionist; niet alleen erg vriendelijk voorkomend en ter zake kundig, maar ook echt geïnteresseerd in de gasten. Hotel heeft een (zeer) ruime parkeerplaats en is gelegen aan doorgaande weg (N285).

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    9,2
    Het was een prachtige suite die we toegewezen kregen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Jammer dat de led-verlichting niet ging boven het bubbelbad.(Maar dit is natuurlijk een luxe-probleem...)

    Het was een prachtige suite die we toegewezen kregen.

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    7,1
    Ontbijt kan wat uitgebreider.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ontbijt kan wat uitgebreider. Om te eten moet je naar de andere kant van de parkeerplaats waar ze liever niet hebben dat je alles op de kamer laat zetten

  • Beoordeeld op: 27 januari 2015

    8,3
    Ruime kamer (junior suite) met hoog plafond en aangename...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ruime kamer (junior suite) met hoog plafond en aangename temperatuur. Goed bed. Prima badkamer. Heel schoon. Een warm welkom voor onze hond met hondenmatras, voerbakjes en koekjes. Veel en ruime parkeerplaatsen. Naast het hotel ligt een sfeervol restaurant waar je uitstekend en voor een redelijk bedrag kunt eten.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    8,8
    Vriendelijke medewerkers bij de receptie.
    • Zakenreis
    • Groep

    Dat ik maar 1 nacht mocht voor de baas.

    Vriendelijke medewerkers bij de receptie. Goed bier uit de tap.

  • Beoordeeld op: 12 mei 2016

    7,1
    De bedden zijn erg hard.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De bedden zijn erg hard.

  • Beoordeeld op: 9 april 2016

    7,1
    Erg slechte douche, kwam nagenoeg geen water uit.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg slechte douche, kwam nagenoeg geen water uit.

  • Beoordeeld op: 13 maart 2016

    10
    Geweldige service, we werden verast met een gratis upgrade.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geweldige service, we werden verast met een gratis upgrade......

  • Beoordeeld op: 16 februari 2016

    8,3
    Heel schoon kamer en vriendelijke personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Aparte bedden in junior suite en de matras kon better zijn.

    Heel schoon kamer en vriendelijke personeel.

  • Beoordeeld op: 8 december 2015

    7,5
    Ruime schone kamer, vriendelijk behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer gedateerd, zacht matras.

    Ruime schone kamer, vriendelijk behulpzaam personeel.

  • Beoordeeld op: 25 november 2015

    7,1
    Alles was naar wens.
    • Stel

    Alles was naar wens....

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2015

    8,3
    het welkom voor de honden ;
    • Vakantiereis
    • Stel

    het welkom voor de honden ; bakjes voor eten en drinken, hondensnoepjes en een groot kussen

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    6,3
    Mooie locatie.
    • Zakenreis
    • Stel

    Lang wachten voor je lunch. De schoonmaakster stond voor de deur om 10.00 uur, terwijl je om 12.00 uur kunt uitchecken.

    Mooie locatie.

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    7,5
    Beetje oudbillig interieur.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Beetje oudbillig interieur. Niets mis mee, alle heel, netjes en schoon, maar een beetje dedateerd.

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    7,9
    de bedden zijn erg laag
    • Vakantiereis
    • Stel

    de bedden zijn erg laag

  • Beoordeeld op: 25 maart 2015

    8,3
    de ruime kamer en het ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel

    helemaal niks.

    de ruime kamer en het ontbijt!

  • Beoordeeld op: 3 februari 2015

    9,2
    De kamers waren prima, veel ruimte met een zitje.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen op-of aanmerkingen.t

    De kamers waren prima, veel ruimte met een zitje. Voor herhaling vatbaar! Het ontbijt was ruim voldoende.

Er zijn ook 19 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 46

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: