Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over 't Waepen van Veere 3-sterren

Markt 23-27, 4351 AG Veere, Nederland

#6 van de 14 hotels in Veere

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 487 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    9,6
    De ligging van het hotel is super in het hart van Veere.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Met het zeer warme weer zou airco op de kamer op de 1e verdieping een pluspunt zijn

    De ligging van het hotel is super in het hart van Veere. Zeer vriendelijk en vlot personeel .

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    8,3
    Een zeer goede meevaller met heerlijke gerechten en zeer vriendelijk en gedienstig personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het bed. Wij zijn een harde matras gewoon (Sleepy of Sleeplife). Een verluchting bovenaan het raam ontbreekt : bij afwezigheid moesten wij de deur -en bijgevolg- de hele kamer afsluiten.

    1. Kamer op het gelijkvloers, dus geen trappen te doen! 2. De heerlijke gerechten op de spijskaart en de goede wijnen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    7,1
    Prima, maar kan beter
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te prijzig voor de verouderde kamer. Het toilet was niet volledig af te sluiten (soort van saloondeur). Geen eigen kluisje op de kamer. Erg luidruchtige schoonmaakmeisjes (uitvoering wel goed).

    Mooie locatie met ruim terras. Het ontbijt was simpel, maar lekker. Ontbijtpersoneel heel vriendelijk en gastvrij. Parkeerkaart te regelen voor gunstige prijs.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    7,9
    Het personeel.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer was wat outdated. Schoon maar we hadden een strakker en nieuw interieur verwacht. We hebben er overigens prima geslapen hoor. Tis meer dat t niet geheel aan onze verwachtingen voldeed.

    Het personeel. Erg vriendelijk en klantgericht. Bereid tot meedenken. Prima ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    7,1
    Zeer rustig verblijf in een zeker in de avond dood stadje.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer klein ( was ook beschreven). Prijs/kwaliteit daarom aan matige kant.

    Locatie prima. Parkeervergunning via hotel tegen gunstig tarief. Goed ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,5
    Perfect ontbijt en verder Goed eten en drinken en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamertje was voor de prijs wel erg klein en simpel (maar ik zou wel opnieuw hier naar terug gaan, als het zo uitkomt)

    Perfect ontbijt en verder Goed eten en drinken en vriendelijk & vakkundig personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    3,8
    Ontbijt
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer. Badkamer en toilet in dezelfde ruimte te kort op elkaar. Je moest je afdrogen op een ruimte van 25x35 cm. Dekbedden waren te kort.geen prullenbak in de kamer. Geen koelkast met drankjes aanwezig. Geen koffie en thee op de kamer en ga zo maar door. De bar ging om 23.00 uur dicht.

    Ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    8,8
    Heerlijk gemoedelijk verblijf op pittoreske locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt was weliswaar goed verzorgd maar niet heel veel keus. Badkamer toiletartikelen worden tijdens het verblijf niet aangevuld. Bed was aan de zachte kant.

    Zeer mooie pittoreske locatie alsof de tijd heeft stilgestaan. Leuke winkeltjes en horeca direct voor de deur. Autoluw. Ruime kamer (de luxe uitvoering). Stallingsmogelijkheid voor eigen fietsen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    7,9
    Zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht

    Hadden luxekamer geboekt. Maar geen bekers of glazen in de badkamer. Geen nachtkastje of tafeltje naast bed. Bedovertrek leek niet zo fris (een aantal vlekken)

    Zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    9,2
    het was zalig en voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    matrassen bed miserabel, geen leeslamp op kamer en weinig licht, de wasbak in de slaapruimte

    Het ontbijt en het restaurant met geweldige service en heerlijk eten

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    9,6
    bijzonder vriendelijke mensen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamer zou iets mooi kunnen zijn wc bril los electr kabels weg werken kleine oude tv beetje gedateerd maar verder prima hotel

    personeel en plaats ontbijt prima

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    9,2
    anngenaam verblijf
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht

    avondeten was itt de informatie niet beschikbaar twee fauteuils leken leuk maar zaten slecht

    kamer prima en royaal, bedden heel goed, locatie perfect

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    10
    Een echte opsteker! We hebben veel energie opgedaan in Veere !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    eigenlijk niks

    Overheerlijk ontbijt Heel mooie kamer zicht op de lokale markt van Veere Het diner was voortreffelijk De bediening was ook supervriendelijk, zowel voor ontbijt als voor lunch en diner: dat is echt aangenaam! Verder kregen we heel aangenaam advies om met kinderen bepaalde wandelingen en zo te doen. Dank u !

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    10
    Fantastisch hotel !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Super hotel, met fantastisch restaurant! Heel verfijnde keuken! Geweldige service, leuke en propere kamer. Ideale ligging. Gewoon een top adresje, waar we zeker nog meer gaan komen!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    8,3
    Gratis update naar luxekamer wegens onderbezetting was leuk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te dunne muren. Onze buren praatten niet luid, maar we konden hun hele conversatie volgen. Voor die prijs was het ontbijt wat mager. Ik snap ergens wel dat men wat minder moeite wil doen als er maar 2 vd 14 kamers bezet zijn, maar anderzijds klopt het ook niet.

    Locatie, inrichting kamer, netheid, vriendelijkheid

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    8,3
    Goede plek met prettig personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen wifi in het hotel (werkte alleen heel langzaam bij de receptie). Er was geen lobby waar je rustig kon zien. Verder waren er veel lage balken in de kamer. Hierdoor heb ik erg vaak mijn hoofd gestoten.

    Goede plek met prettig personeel. Veere is erg mooi.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    8,8
    Prima verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer was onvoldoende verwarmd, radiatoren werden niet heet. Geen NPO 1 te krijgen op TV Geluid TV kon niet hard genoeg gezet worden. Nachtkastjes te laag. Onvoldoende verlichting om goed te lezen. Geen radio aanwezig.

    Smaakvolle inrichting. Prima ontbijt en diner.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    6,3
    Ontbijt, het was lekker warm in de kamer, vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was gedateerd. Wel netjes. Maar de badkamervloer wordt helemaal nat bij het douchen. Heel lage plafonds. Smalle bedden. Het was niet echt slecht maar voor €130 per nacht had ik veel meer verwacht.

    Ontbijt, het was lekker warm in de kamer, vriendelijk personeel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2017

    10
    Een goed en fijn hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    super vriendelijke personeel en bediening , alles ook erg schoon en fris , mooie locatie , en we kregen ook een parkeer kaart zodat we overal in Veere konden parkeren. Kortom dik tevreden. Een aanrader .

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    8,3
    Charmant hotel, maar basis kamer opfrissing nodig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer verouderd (basis kamer), lavabo op kamer ipv in badkamer. Wat lawaaierig via deur.

    Lekker ontbijt, goed restaurant, mooie locatie! Veere is een topper!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    8,8
    Heerlijke locatie. Zeer goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het viel me vooral op dat ik deze boeking ook rechtstreeks bij het hotel had kunnen doen voor dezelfde prijs aan dezelfde condities. Waarom moet ik dan boeken via booking.com ???

    Het ontbijt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    6,3
    Veere is een geweldig mooi stadje! Zeker de moeite waard om te bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Prijs-kwaliteit was niet goed! We hadden de kleinste kamer en deze was zeker aan renovatie toe! De douche/badkamer was heel oud en er zat een gat in de muur.

    De locatie was geweldig. Midden in het centrum van Veere. Het ontbijt was goed maar kon iets uitgebreider. De mevrouw die het ontbijt verzorgde was heel vriendelijk.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    5,0
    Vakantieverblijf viel tegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lamp hing bij aankomst 50 cm aan een draad uit het plafond( wel gerepareerd na melding) Foto's van de kamer zijn mooier dan de werkelijkheid. Prijs/kwaliteit van de kamer te hoog.

    Locatie is goed

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    7,9
    Schöner Aufenthalt für einen Kurzurlaub . Een goed verblijf in een traditionele sfeer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht

    Die Speisekarte für das Abendessen ist etwas "schwach ", könnte etwas mehr Auswahl anbieten . Die Preise für die Hauptgerichte sind " een beetje hoog " - Een pot mosselen voor 25,50 dat hoeft niet te zijn !

    Wir konnten auf eines der besseren Zimmer - im Erdgeschoss mit Blick zum kleinem Garten - umbuchen. Frühstück - gut und lecker.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    5,4
    Goed.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer en de badkamer: gewoon het geld niet waard!

    Ontbijt prima. Bediening zeer vriendelijk. Kamer was het geld absoluut niet waard. Niet meer van deze tijd.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    8,3
    Het was een goed verblijf, dank zij het héél goede weer en de zéér mooie omgeving.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    DE KAMER

    Het ontbijt was goed en uitgebreid. De kamer was klein, maar was ons op voorhand gemeld dat het een kleine kamer zou zijn, maar het uitzicht was op een ander dak, en dat was niet zo aangenaam, maar ja, we waren enkel op de kamer om te douchen en te slapen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,9
    we hebben het goed naar onze zin gehad, maar 5 dagen was lang genoeg om alles te bekijken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Waar het hotel niets aan kon doen, maar het carillon speelde ieder uur hetzelfde melodietje, van 8 uur 's morgens tot 10 uur 's avonds, dat was wel wennen met het slapen. Oordopjes aanbevolen.

    Het ontbijt was heel uitgebreid, maar niet internationaal.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    7,5
    Voor herhaling vatbaar !!!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De kamer is erg gedateerd. Echter wij begrepen dat deze kamers nog gerenoveerd gaan worden, zoals bij enkele kamers al succesvol uitgevoerd is. Ook het uitzicht viel tegen (mooi pannendak)

    Restaurantgedeelte van het hotel is sfeervol. Personeel heel erg vriendelijk. Ontbijt is prima. Het hotel is perfect op de sfeervolle markt gelegen. Heel gezellig verwarmd terras. Tot laat in de avond lekker kunnen buiten zitten, ondanks het matige weer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    6,7
    Centraal gelegen klein proper hotel. Gedateerd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 3 nachten

    Het niveauverschil tussen de gangen op de verdieping waaraan de kamers liggen. Geen waarschuwing dat er zich achter een deur een lager gelegen gang bevindt. Gevolg: valpartijen ! De kamers op de verdieping zijn via steile smalle trappen te bereiken Voor ouderen kan dat een handicap zijn. Geen lift aanwezig. Verder bleek bij vertrek dat de hotelrekening al direct via de credit card was afgeschreven en de vakantie moest nog beginnen.

    Het ontbijt was goed, maar niet uitgebreid. Het terras was gezellig en prettige bediening ! Hulde !

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    9,6
    Restaurant en ontbijt heel lekker en verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer viel best mee voor een nacht. Badkamer wat klein.

    Restaurant en ontbijt heel lekker en verzorgd. Restaurant wat donker maar met heel veel kaarsjes.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    7,9
    te warme slaapkamer, vriendelijke en gedienstige bediening op terras en in restaurant
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    niets viel tegen, hadden wel meer verwacht, was gewoon

    het ontbijt was basic, lekker maar niets special de kamer was ook basic, geen verluchting in de badkamer, was er snikheet eveneens in de kamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    8,0
    Heel plezierig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten

    De trap is nogal steil. Een lift zou voor gasten die slecht ter been zijn wel heel prettig zijn.

    Dat we een parkeerkaart kregen; pal voor het hotel. Fantastisch omdat mijn partner wat slecht ter been is. Heerlijke diners!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    9,2
    Prima hotel en uitvalsbasis voor strandwandeling in domburg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen flesje water en geen vliegenraam.

    Hotel ligt in centrum van Veere aan een gezellig plein.We hebben er lekker gegeten en ontbijt was in orde. Heel vriendelijke bediening. Parking op wandelafstand. Kamer was in orde

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    5,0
    ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Da er acties waren die goedkoper waren dan wij geboekt hadden, 3 gangen menu +2 glazen wijn , vind da da niet kan , zo hadden wij de indruk da we bedrogen waren , fietsen die buiten stonden,geen parking aan de deur , paspoort afgeven heeft een gevoel van wantrouwen, ontbijt matig,en een oude kamer , blij da we konden vertrekken

    ligging

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    8,3
    Was niet verkeerd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 3 nachten

    Dat er geen airco is in de kamers en dat we bij aankomst op vrijdag niet meer volwaardig konden eten om 19:30. We konden alleen nog maar een hoofdgerecht nemen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    8,8
    Fantastische locatie, zeer gastvrij en behulpzaam personeel en een heerlijke keuken!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 3 nachten

    Graag een mini bar op de kamer.

    De locatie is fantastisch en ook het personeel is uitstekend en zeer behulpzaam. De keuken is buitengewoon goed. De kamer is zeer ruim en schoon, enige wat mist is een mini bar (het was zeer warm).

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    7,5
    Wel blijven slapen, niet blijven eten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 4 nachten

    Het eten was niet lekker, wel duur. Een hap sla, zongedroogde tomaten met plak zalm en vier doorgekookte asperges voor de prijs van 22 euro. Later toch nog geprobeerd met kreeftmenu. Ook hier heel dure salade met dezelfde slecht bij elkaar passende ingrediënten. Wel slapen, niet blijven eten!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    8,8
    Vriendelijk personeel, schone kamer, goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Wifi bereik op de kamer was zeer matig, tot helemaal niet.

    Vriendelijk personeel, schone kamer, goed ontbijt. Mooie locatie in het centrum van Veere dicht bij de haven.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    7,5
    Zeker te herdoen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten

    De eerste morgen middelmatig ontbijt met smaakloze droge kleine prefabbroodjes. Zelfs vroegtijdig uitgeput (idem voor het beleg) zodat late vogels (9,30u) zich tevreden moesten stellen met een tosti.

    Kraaknet. Centrale ligging op een heel mooie historische markt. De aangeboden extra service.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    9,6
    Genieten van de rust, de vogels in Veere - of je nu 's...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht

    Genieten van de rust, de vogels in Veere - of je nu 's ochtends gaat hardlopen, een koffie neemt op het terras, de eeuwen dalen op je neer, vlakbij het Veerse Meer.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    10
    Prima hotel in hartje Veere. Aan te bevelen!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Omdat het vrij rustig was kregen we een iets ruimere kamer aangeboden voor hetzelfde bedrag. Verblijf was prima (1 nacht), personeel uitermate vriendelijk. Ontbijt was prima verzorgd.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    7,9
    Toffe bestemming en toffe sfeer in Veere
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    slechte wifi vooral op de eerste verdieping, inderdaad kleine standaard kamers maar dit staat wel vermeld in de brochure met stijle trap geen lift , misschien beter een duurdere kamer kiezen. Best parkeren op de gratis parking op een 10 tal min wandelen anders moet je een parkeervergunningen van 5 euro betalen

    prachtige locatie, vriendelijk personeel, gratis onze fietsen mogen stallen,goed restaurant, goede hygiëne en goede bedden

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    9,2
    Prachtige kamers en fantastisch restaurant
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten

    De luxekamers zijn misschien een beetje duur, maar ze zijn wel heel aangenaam! Spijtig dat er geen parking aan het hotel is, maar ze bieden een goede oplossing voor 5€ voor het hele verblijf.

    De kamers op het gelijkvloers zijn werkelijk prachtig! Het restaurant is fantastisch, zeker het beste adres van Veere! Ook op het personeel valt niets aan te merken, allemaal even vriendelijk!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    4,2
    ALLES WAS EEN GROTE TELEURSTELLING !!!!!!!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    door ons raam in de kamer zagen we gewoon het dak van een huis daar pal naast, zagen zelfs niet wat weer het was, badkamer ( douche en wc) waren heel primitief ( wou daar zeker GEEN douche nemen) wc maakte VEEL lawaai nadien als men doorgespoeld had geen waterkoker met zakje koffie of thee in de kamer aanwezig ben enorm teleurgesteld van deze accommodatie, toch wel 90 euro betaald zal in de toekomst zelf een B&B zoeken !!!!!!!!!!!

    ontbijt was gewoon, niks speciaal ! we kregen 1 kan koffie voor 2 personen en dat was het ze kwamen NIET vragen of we nog koffie bijwensten

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 maart 2017

    9,6
    Een weldoend weekend!
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vriendelijkheid van het personeel, het gezellige en rustige karakter (buiten het seizoen weliswaar) van het hotel en de omgeving. Ook zeer lekker gegeten in het restaurant 't Waepen van Veere.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    7,5
    goed hotel, jammer van het restaurant dat gesloten was!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    het restaurant was op de avonden dat wij er waren gesloten, wat jammer was want we moesten toch een eind rijden om iets te gaan eten!

    ligging, personeel, ontbijt

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    7,9
    Echt hele fijne mensen als personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Gebouw en kamers zijn echt gezellig en authentiek. Niet design of niet volledig vernieuwd. Dat stoort mij persoonlijk niet. De sfeer zit er echt goed.

    Echt hele fijne mensen als personeel. Je wordt goed verzorgd, er is heel wat flexibiliteit, je wordt persoonlijk behandeld en ze helpen je heel graag verder. Dat maakt het een hele fijne ervaring. Lekker eten in restaurant. Lekker ontbijtje. Gezellige en authentieke kamers.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    8,3
    Charmant hotel met een huiselijke gezelligheid!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten

    De televisie op de kamer was gedateerd en we hadden ook een slechte ontvangst. De wastafel stond in de kamer, wat niet handig en voorbijgestreefd is. De eigenaars zeiden ons dat heel wat kamers reeds gerenoveerd zijn, maar dat was niet het geval met onze kamer (kamer 10).

    Charmant hotel op de Markt van Veere, met een leuke terras. Een hartelijke ontvangst, vriendelijk personeel. Wij hebben de problemen met de TV gemeld en er werd onmiddellijk akte van genomen. Wij hebben 2 maal gedineerd in het hotel en het was superlekker! Wij komen zeker nog terug, maar dan vragen wij een gerenoveerde kamer. Het ontbijt is voor ons meer dan voldoende, vers geperst fruitsap, een ruime keuze aan charcuterie en kaas, ook verschillende soorten brood en een croissant.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    7,5
    Locatie is helemaal mooi.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden om een tweepersoonsbed gevraagd. Geen reactie, geen tweepersoonsbed. Geen gratis parkeerplaats, maar ja, dat ligt meer aan het stadje dan het hotel.

    Locatie is helemaal mooi. Vlabij water en historische meuk.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    6,7
    leuk verblijf en behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    'S avonds een uur moeten wachten op het hoofdgerecht. Hadden de indruk dat klanten van buitenaf voorrang kregen op mensen die in eigen hotel verbleven. Jammer, want eten was heerlijk.

    Ontbijt was zeer goed. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam bij ontbijt.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2016

    9,6
    uitekend hotel op een prachtige plek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    niets

    de sfeer in het hotel is goed het personeel aller vriendelijkst Bij het ontbijt was alles wat we wilde Veere is een prachtig rustig plaatsje Super schoon voor de deur ook nog een gezellig terras Onze kamer was klein maar dat stond ook aan gegeven.Wij hebben een prachtige midweek gehad en ook nog met mooi weer wat wil je nog meer !

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    8,3
    Leuk weekend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    We wisten dat we de kleine kamer gereserveerd hadden. Toch vonden we de wc/douche wel erg klein.

    Goed ontbijt en goede service in het sfeervolle Veere.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    7,9
    Gunstige ligging hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer voor deze prijs voldeed NIET. Men had ons geïnformeerd dat het een eenvoudige kamer was. Maar dit was wel heeeeel summier . De prijs veeel te hoog.

    Ontbijt voldoende. Uitzicht kamer was er niet! Keek op een pannendak.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 6 september 2016

    9,2
    Voor herhaling vatbaar !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was zeker niet slecht !! Maar.... Spek en een ommeletje, en wat zoets om af te sluiten waren welkom geweest.

    De luxe kamer met bad : niks op aan te merken!! Koffie en thee voorzieningen waren er, een mini-bar met frisdrank had het helemaal afgemaakt 😇

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    8,8
    We komen graag terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht

    Ik was met een ouder iemand en de opstap naar de douchecabine was risicovol. Ook omdat er geen beugels waren om je aan vast te houden en de douchecabine erg glad en glibberig was. Een licht i/d badkamer deed het niet.

    Prachtige kamer en lekker ruim. Leuk met het zitje buiten.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    7,9
    Het ontbijt is basic maar goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten

    De standaardkamer waar wij verbleven is aan een renovatie toe.

    Het ontbijt is basic maar goed. Pluim voor het personeel ,heel vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    10
    Mooi accomedatie en goed verzorgd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    Er was geen airco op de kamer en de dagen dat wij er waren was het erg heet

    Het ontbijt was goed, vriendelijk en gedienstig personeel ook de bediening op het terras was uitstekend. Parkeerkaart voor 5 euro is ook een plus punt.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    8,3
    Goed slapen en heerlijk eten in het centrum van Veere !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    Redelijk warme kamer, het was wel uitzonderlijk heet weer...

    Een basis comfort kamer met een heerlijk bed, centraal gelegen. Heel lekker gegeten! Vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    9,2
    Een geweldige zaak in een bijzonder plaatsje.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren is op afstand. Wij hadden het geluk van de parkeervergunning gebruik te kunnen maken, waardoor we maximaal twee minuten hoefden te lopen.

    De locatie, de aankleding, het personeel, de totale beleving; het is absoluut geweldig. Het ontbijt zeer goed verzorgd, met verse jus d'orange én bonenkoffie. Ook het diner is van voldoende kwaliteit.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    7,9
    Mooi stadje met een leuke ambachtenmarkt op dinsdag goed vertrekpunt om te fietsen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Tijdens de nacht de klokken luiden. De kleine kamers 90 euro waren echt klein, en het was er zeer warm.

    Mooi stadje, vriendelijk personeel, zeer lekker avondeten

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    8,8
    Ik zou best langer willen blijven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De wc en douche iets gedateerd, maar daar is de prijs ook na. Wel prima schoon overigens.

    Het ontbijt was fijnst, hier geniet je gewoon van. Niet extreem uitgebreid, maar ruim voldoende keus.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 29 juli 2016

    8,3
    Fantastische locatie met vriendelijk personeel en een zeer goede keuken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Matras verouderd.

    Een fantastische locatie, middenin het dorpje. Voor 5 euro kregen wij een parkeerkaart waar wij ons gehele verblijf gebruik van mochten maken. Vriendelijk personeel en een zeer goede keuken.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    5,0
    Leuk omdat we met vrienden waren maar echt ondermaatse kamers.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de kamers zijn echt ondermaats: lavabo aan voeteinde vh bed. Ontzettend warm (onder het dak, niet gëisoleerd), allerkleinste tv ter wereld zonder afstandsbediening, venster geeft uit op een blinde muur met plat dak met wasems uit de keuken.

    De locatie is prima.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 23 juli 2016

    7,5
    Vriendelijk personeel, restaurant zeer smaakvol ingericht maar ik boekte beter een 'duurdere' kamer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was basic met zeer kleine badkamer en basic afgewerkt (we hadden weliswaar een kleine kamer geboekt) wat in schril contrast stond met het restaurant en de ontbijtruimte.

    Het personeel Het ontbijt: bediening, ontbijtruimte (zeer smaakvol ingericht), aanbod

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    8,8
    Fijn hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel fijn hotel op een prachtige locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    6,3
    tegengevallen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 3 nachten

    warmte....spooktrap naar boven en geuren in kamer van dampen uit buis plat dak! minimale badkamer met te hoge spiegel voor mijn partner!

    gewoon

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    7,1
    Locatie was top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was klein en erg warm. Geen arco

    Locatie was top

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    6,3
    Service
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Open deur naar badkamer toilet was een echte afknapper. Hierdoor kom ik niet meer terug.

    Service

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    10
    We hebben heel erg genoten van ons verblijf in 't waepen van veere
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Alles was naar wens.

    het ontbijt was in orde,ze kwamen regelmatig vragen of er voldoende was.Vriendelijk personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    8,8
    De vriendelijkheid van het personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Spijtig genoeg geen private parking

    De vriendelijkheid van het personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Super schoon, heel vriendelijk personeel, prima kamer, uitstekende bedden!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    10
    We kregen een upgrade naar een prachtige kamer met zicht op...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We kregen een upgrade naar een prachtige kamer met zicht op de tuinen en grote kerk van Veere. Prachtig verblijf.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    10
    Genoten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vriendelijkheid van het personeel ... echt top !!! Hulpvaardig en gastvrij.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,1
    Mooie locatie net supervriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Mooie plek midden in Veere

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    9,6
    We komen terug :-)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    NA

    We komen terug :-)

    Verbleven in mei 2018

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van 't Waepen van Veere

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: