Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel V Frederiksplein 3-sterren

Weteringschans 136, Amsterdam Centrum, 1017 XV Amsterdam, Nederland

#182 van de 410 hotels in Amsterdam

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1309 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    7,5
    Fijne plek op toplocatie
    • Individuele reiziger
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De betaling ging was moeizaam en in eerste instantie wist de nachtportier niet waar mijn kamer was. Ook is het jammer dat het ontbijt al om 10.00 uur is afgelopen!

    Ik was aangenaam verrast dat het geen kamer maar appartement betrof. Heel stylish en comfortabel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    6,3
    Goede locatie, ontbijt mag uitgebreider, schoonmaak mag beter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -overal lag stof in de kamer, bij het douchen was de hele badkamer nat, ontbijt was lekker maar heel weinig keus

    Locatie was ideaal, je bent overal zo met de tram

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 januari 2018

    9,2
    Net hotel, perfecte locatie en goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer - Kelder
    • Verbleef 1 nacht

    De druk van de regendouche

    Goede locatie, op 10 minuutjes van de Albert Cuyp en zo'n 20 minuutjes van het Rembrandtplein. Alles te voet goed te doen en mocht je toch met de tram willen, die stopt recht voor de deur. Netjes ontvangen door het aardige personeel in de prachtige lobby met openhaard, uiterst behulpzaam. Ook het personeel tijdens het uitgebreide lekkere ontbijt was erg vriendelijk. 24 uur per dag is er iemand aanwezig want je laat de kamersleutel achter. "Kelder kamer" geboekt maar uiteindelijk een kamer van zelfde formaat op de tweede verdieping gekregen met een balkonnetje. Kleine kamer met een klein tweepersoonsbed maar wel van alle gemakken voorzien en een schone, nette badkamer.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    5,0
    Ontbijt is prima bediening OK
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer (204) onder ieder niveau. Wij zijn regelmatig gast bij V Nesplein logisch dat wij een redelijke kamer verwachtte maar deze is echt veel te klein ademt een onprettige sfeer uit.

    Ontbijt is prima bediening OK

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 januari 2017

    4,6
    Spijt!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De receptioniste die de late dienst had op 15-01 en de dame die de ochtendontbijtdienst had op 16-01 vielen tegen. Ik had 3 kamers voor mij en mijn collega's geboekt, waarbij we vroeg zouden inchecken en we een verzoek voor een ontbijt tegen 06.30u hadden gedaan. Via de telefoon was er vooraf al geregeld dat ik het verblijf op de middag van 15-01 zou vooruitbetalen, omdat we op deze avond van werk heel laat terug zouden zijn en de volgende dag weer vroeg naar werk moesten. Niemand heeft dan nog zin om laat in te checken. Alles was op de middag bij het inchecken al geregeld, we zouden een upgrade krijgen en ik kreeg bij het inchecken al een kamer, maar mijn collega's zouden hun kamersleutel in de avond krijgen. Helaas werd een warm welkom ineens een spijtige ervaring. Mijn collega's kwamen hun kamersleutel ophalen en kregen ineens te horen dat ze nog voor hun kamer moesten betalen. Toen ik tegen de receptioniste zei dat ik alles al had betaald, snauwde ze me af, luisterde ze niet en sprak heel schofferend dat we de kamers nog moesten betalen. Na tig keer aan te geven dat er is betaald, deed ze aanstalten om dit nog na te gaan. Ze was ongemanierd. Uiteindelijk kregen mijn collega's een sleutel voor hun kamer en toen we aangaven dat ze een upgrade hadden werden we weer afgesnauwd. De receptioniste begon de ontbijttijd te noemen, waarop we aangaven dat er al was toegezegd dat we tegen 06.30u konden eten, omdat we vroeg weg moesten. Nee, we mochten niet meer tegen 06.30u ontbijten, ondanks het al geregeld was en we vroeg in de ochtend weer weg moesten! De receptioniste had de hele stemming en ons verblijf verpest. We wilden allemaal ineens naar huis. Niemand wilde nog een drankje aan de bar doen. Totaal geen persoon voor de klantenservice en zeker niet voor een functie in de hotellerie en horeca. Mijn collega vroeg naar heet water om een theetje te doen, maar kreeg geen waterkoker noch een glas heet water mee, tenzij hij hiervoor betaalde.

    Het bed was goed

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 17 januari 2017

    6,7
    Degelijk en proper hotel, prima voor kortverblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer is maximum 2,5 vierkantemeter, kamers is vrij compact. Ideaal voor kort bezoek aan de stad. Ontbijt is degelijk, niet meer maar zeker ook niet minder. Niet alle personeelsleden gaven de indruk gelukkig te zijn.

    Locatie is top, dicht bij tram en leuke buurt. Standaard kamer maar proper en aangenaam bed.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    10
    Het was erg prettig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer - Kelder
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het kostte nogal moeite om de tv aan te krijgen. Later bleek dat je een cijfer in moest drukken en niet de aan/uit knop zoals normaal is. Dat had wel in de info map mogen staan.

    Het was netjes en schoon.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    6,7
    Goed maar kan nog beter!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer - Kelder
    • Verbleef 2 nachten

    Een kleine frigo zou een pluspunt zijn in de kamer. We sliepen net onder de bar en er was veel lawaai van het personeel maar deze mensen deden enkel hun werk. Dus waren we telkens vroeg wakker waardoor het niet echt een uitgeruste vakantie was.

    We verbleven 2 nachten in het hotel. De kamer is niet groot maar was ook niet nodig aangezien we steeds op stap waren. Personeel was wel heel vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt was lekker!!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    5,8
    locatie was top, lobby was netjes en mooi opgezet.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de badkamer was matig, maar twee kleine handoeken aanwezig. slecht verlicht en de douche zelf was half kapot waardoor na een douche beurt de hele badkamer blank stond. als ik 125€ per nacht betaal verwacht ik meer ook al is het in amsterdam.

    locatie was top, lobby was netjes en mooi opgezet.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    7,9
    De plek + ov.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • XL Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De toilet- en badkamerbenodigdheden werden niet goed aangevuld. De kitchenette viel tegen, niet compleet, geen licht, nespresso-apparaat werkte niet. Het ontbijt was Ok, maar niet bijzonder.

    De plek + ov. De hele ruime mooi ingerichte loft. Heerlijk bed. Loft is apart van hotel, wat je een 'eigen appartement' - idee geeft.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 24 december 2016

    6,7
    Leuk, hip, jong Hotel met progressie , ruw Diamantje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    BED !!! Ontbijt(basic)

    Interieur is heel mooi, kamers net toch te klein, " mis ook een stoel, fauteuil, badkamer in orde, locatie vrij centraal, personeel vriendelijk( hoe anders he)

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 23 december 2016

    7,9
    Prima hotel voor een nachtje, een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer - Kelder
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    Dit is een hip hotel, mooie, stijlvolle kamer. Wij werden van tevoren gewaarschuwd dat de kamer erg klein zou zijn, maar dit viel ons reuze mee. Het bed was 1.40m, maar lag erg lekker! Prima ontbijt en prima locatie. In 20 min. wandelen in de Kalverstraat en een tram voor de deur. Goede prijs voor een prettig verblijf in hartje Amsterdam!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    7,5
    Prima kamer in een mooi hotel voor kort verblijf
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer - Kelder
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij boeking wisten we wel dat we een basement kamer hadden maar er stond geen informatie over hoe klein de kamer was bij boeking zelf. Pas na unrefundable boeking kregen we die informatie. Nu was het voor ons geen probleem maar zijn wij de moeilijkste niet. Het zou beter zijn om dit duidelijk aan te geven op bookings zelf.

    Trendy look, schoon, uitnodigend, vriendelijk personeel

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 november 2016

    8,8
    Goed ontbijt, zeer vriendelijk personeel, propere kamers en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer - Kelder
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer in de kelder leek op de foto iets groter maar viel in werkelijkheid wel zeer klein uit. Als je er meer dan 1 nacht wil blijven, zou ik een grotere kamer kiezen.

    Goed ontbijt, zeer vriendelijk personeel, propere kamers en vooral heerlijke bedden!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 9 november 2016

    10
    Beste overnachting tot nu toe!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    De mensen waren super vriendelijk, hebben ons op weg geholpen met het nemen van de tram en ons goede tips gegeven. Er was iets mis gegaan met onze geboekte kamer en de oplossing was gratis een nacht in de loft verblijven. Dus alles was meer dan prima in orde!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    8,8
    lekker en uitgebreid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de kamer en badkamer waren klein

    lekker en uitgebreid ontbijt. zeer vriendelijk personeel. goede locatie.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    9,2
    prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    zoveel geld voor zo'n kleine kamer

    het bed lag heerlijk

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    6,3
    Stijl & locatie
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamers, ontbijt, bijbetalen voor spiegelei , fruitsla werd niet aangevuld, prijs 134 euro pp met nacht, geen lift

    Stijl & locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    10
    Geweldig! Wij onthouden dit hotel graag!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontzettend mooie kamer (loft 3). Groot, ruim, luxe, schoon!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    8,3
    Kamers waren heel netjes .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer - Kelder
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren heel netjes .

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    7,5
    De prijs en dichtbij Carre
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat je buiten om naar je kamer moet

    De prijs en dichtbij Carre

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 februari 2018

    5,4
    De zon scheen!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers zijn ontzettend klein.

    Ontbijt.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    7,5
    Schone kamer, mooie badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De extra grote kamer was niet erg groot.

    Schone kamer, mooie badkamer.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    9,2
    Aangename entree met gezellige bar en lobby, vriendelijke...
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer - Kelder
    • Verbleef 1 nacht

    Aangename entree met gezellige bar en lobby, vriendelijke ontvangst, uitgebreid ontbijt, prima bedden

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    7,9
    Zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen roerei en spek

    Bed

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    10
    Leuk hotel, verblijf zeer prettig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen

    Super trendy binnenkomst, nabij centrum goed wandelaar

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    7,1
    Hotel op toplocatie, maar kleine kamer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kleine kamers!!!

    Top locatie, top ontbijt

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    7,5
    Niets op aan te merken!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verzorgd ontbijt. Vriendelijke personeel. Schone kamers. Niets op aan te merken :-)

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    8,3
    Klein maar ...?
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was wel erg klein

    De centrale ligging

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    7,1
    Prima plek en uitvalsbasis voor bezoek aan Amsterdam
    • Vakantiereis
    • Groep
    • XL Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs is overdreven hoog en niet in verhouding. Prijzen in Amsterdam zijn over the top.

    Prima plek en uitvalsbasis voor bezoek aan Amsterdam

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    10
    Vriendelijkheid van het personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer - Kelder
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijkheid van het personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    10
    Het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer - Kelder
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk niets.

    Het ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    8,3
    Goed voor 3-4 dagen citytrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer is beetje kleiner. Badkamer is klein ( claustrofobie gevoel ) deur stond open als wij douchen

    Ontbijt buffet was heel lekker & gezond

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    9,6
    Upgrade / loft
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In omgeving geen nachtwinkel/automaat bij late aankomst

    Upgrade / loft

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 mei 2017

    10
    Fijn hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer - Kelder
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was lekker maar elke dag hetzelfde. Verder een fijn hotel om een weekendje weg te gaan.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    9,6
    Hele mooie en goed gelegen locatie met super vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • XL Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleinschalig en super vriendelijke werknemers! Locatie top! Kamers mooi ingericht.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    6,7
    Prijs / kwaliteit wegens paaszondag echt belachelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer - Kelder
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs / kwaliteit wegens paaszondag echt belachelijk Verder ok en aangenaam.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 maart 2017

    7,9
    Kort maar goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Heel vriendelijk personeel aan de balie. Ontbijt ook heel lekker. Goede bedden.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 25 maart 2017

    8,3
    Heel goed hotel.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel goed hotel. Vriendelijk personeel. Lagen aan straatzijde. Was rumoerig. Ontbijt was goed. Voor herhaling vatbaar dit hotel

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 24 maart 2017

    8,3
    Ontbijt is netjes verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Ontbijt is netjes verzorgd.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 8 maart 2017

    10
    Fantastisch hotel!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer - Kelder
    • Verbleef 1 nacht

    Niets, het was top!

    De geweldige receptionist en het gastvrije hotel-team!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 7 maart 2017

    8,3
    Geweldig bed!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geweldig bed!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    7,5
    Het ontbijet was heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    de kamer was klein.

    Het ontbijet was heerlijk.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 24 februari 2017

    9,6
    Prima hotel
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Lift

    Bed, badkamer en ontbijt

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    9,2
    De lounge vibe was bijzonder
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • XL Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lounge vibe was bijzonder

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 22 januari 2017

    7,1
    voldeed goed voor een nachtje Amsterdam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kleine 2 persoons kamer slechte verlichting in de douche

    rustige goede ligging prima te bereiken met de tram loop afstand rijks museum

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    7,9
    aangenaam hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen minibar of espresso apparaat aanwezig op de kamer

    goed bed

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 24 november 2016

    7,5
    Zeer goed ontbijt, mooie inrichting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    We hadden een van de grotere kamers, maar was relatief klein voor de prijs die we betaalden.

    Zeer goed ontbijt, mooie inrichting

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 15 november 2016

    9,6
    Een stukje thuis in Amsterdam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel is thuiskomen ,ontbijt is heerlijk en personeel vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2016

    10
    de kamers waren uitstekend, zeer goed bed.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de kamers waren uitstekend, zeer goed bed. En ontbijt was zeer goed.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    8,3
    Prima voor een heel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was echt wel heel erg klein

    Personeel was heel vriendelijk en behulpzaam!

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 april 2016

    5,8
    Mooie kamer gekregen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel loopt zonder kloppen je kamer binnen en kijkt je 10 seconden for no reason aan. Als je dit aankaart bij de receptie dan krijg je een nutteloze response. Geen aanrader.

    Mooie kamer gekregen. Ik kreeg de 'grote' kamer die alsnog eigenlijk te klein was. Wel erg mooi gedesigned.

  • Beoordeeld op: 26 januari 2016

    8,8
    Heel tof interieur, allemaal jonge mensen, vriendelijk en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De taal , wij zijn van Belgie, er werd weinig Nederlands gesproken.

    Heel tof interieur, allemaal jonge mensen, vriendelijk en behulpzaam! Parkeerservice was super!!

  • Beoordeeld op: 12 januari 2016

    7,5
    Personeel erg vriendelijk
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ontbijt eenvoudig maar goed

    Personeel erg vriendelijk Kamer niet groot maar schoon en prima voor de prijs. Prettig dat men van te voren de optie aanbood om een grotere kamer te nemen.

  • Beoordeeld op: 26 december 2015

    7,9
    De locatie was voor ons perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer wat aan de kleine kant, prima voor een nacht. Het bed bij een standaard kamer was wel wat krap.

    De locatie was voor ons perfect. Lijn 7 voor de deur (handig als je vanuit de Rai p+r komt) en de ligging tussen het centrum en de Pijp is top!

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2015

    8,3
    Hygiene, ontbijt, gastvrijheid, openbaar vervoer gelijk over...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Geen lift

    Hygiene, ontbijt, gastvrijheid, openbaar vervoer gelijk over het hotel, uitstekende bereikbaarheid van alle musea, culturele zaken, winkelen, restaurants en het centrum van amsterdam

  • Beoordeeld op: 27 september 2015

    5,4
    Locatie: goed bereikbaar met auto en trein
    • Vakantiereis
    • Stel

    Receptioniste sprak geen nederlands, was erg kortaf en raffelde haar verhaal af. Nachtportier was verward. Kamer was absurd klein.

    Locatie: goed bereikbaar met auto en trein

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    8,3
    Smaakvol vernieuwd hotel in een heel oud pand.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De trap naar het 2de verdiep in het bijgebouw is wel erg steil, niet te doen voor mensen die minder goed te been zijn

    Smaakvol vernieuwd hotel in een heel oud pand. Kamers zijn klein maar mooi ingericht, alles past. Het personeel is supervriendelijk, en helpen je graag met alles wat je hen vraagt. Locatie is ook top, vlakbij het Rijksmuseum

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    7,9
    Mooi, schoon, maar kleinschalig opgezette kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het is eigenlijk nét iets te ver lopen naar het gezellige centrum.

    Mooi, schoon, maar kleinschalig opgezette kamers. Bedden en ontbijt was vooral erg goed. Bovendien vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    7,9
    Tramhalte voor de deur en om de hoek.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kelderkamers nogal last van lawaai vd receptie/ontbijtruimte en laundryroom. Bereik WIFI viel tegen.

    Tramhalte voor de deur en om de hoek. Degelijk ontbijt in de prijs inbegrepen. Prijs/kwaliteit.

  • Beoordeeld op: 14 mei 2015

    6,3
    Uitstraling, inrichting was prima
    • Vakantiereis
    • Stel

    Te kleine kamer en te kleine badkamer, geen ruimte om (toilet) spullen neer te zetten, kon nauwelijks om het bed heen lopen. Slechte verlichting, geen goede spiegel.

    Uitstraling, inrichting was prima

  • Beoordeeld op: 7 maart 2015

    9,2
    De liefdevolle aandacht en zorg die in alles te merken is...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dat er geen lift was voor de bagage (in de lofts)

    De liefdevolle aandacht en zorg die in alles te merken is vanaf de boeking tot check in tot check uit..

  • Beoordeeld op: 22 februari 2015

    7,5
    Uitstekende ligging, zeer vriendelijk personeel en mooie...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Wij kregen te horen dat de gratis aangeboden koffie en thee niet langer gratis zouden zijn. Dat viel ons erg tegen. Dan hoort dit op de kamer beschikbaar te zijn!

    Uitstekende ligging, zeer vriendelijk personeel en mooie kamers. Tot voor kort ook de gratis koffie en thee, maar we kregen te horen dat dat niet langer zo was...?!

  • Beoordeeld op: 22 februari 2015

    5,8
    Lokatie is prima, op loopafstand van het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Na heel prettige ervaringen bij het Hotel V aan de Nes, besloot ik om het het hotel aan het Frederiksplein eens te proberen. Een groter verschil bestaat niet..... Allereerst het personeel....norse receptioniste zonder glimlach, verder spreekt er niemand Nederlands geloof ik. Dan de kamer. Via een piepkleine lift en 2 trappen arriveerden we in een kleine zolderkamer met schuine wanden. We zijn beiden 1.90 lang, dus bukken om rond het bed te lopen. Kluisje deed het niet (batterij leeg), geen "niet storen" kaartje aanwezig. Het geheel deed sleets aan, en ik snap niet dat 2 hotels van dezelfde eigenaar zó verschillend kunnen zijn. Maar wat vooral opvalt is het verschil in benadering van gasten door het personeel. Daar mag wel iets aan gebeuren.

    Lokatie is prima, op loopafstand van het centrum. Voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

  • Beoordeeld op: 24 januari 2015

    7,5
    vriendelijkheid personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De stijle lange en gevaarlijke trap naar de zolderkamer van het bijgebouw. Slecht Nederlands van personeel.

    vriendelijkheid personeel. hygiene ligging hotel

  • Beoordeeld op: 20 april 2016

    6,7
    Lekker ontbijt, kamers basis comfort
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Lekker ontbijt, kamers basis comfort

  • Beoordeeld op: 17 april 2016

    4,6
    De grote van de kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De grote van de kamer.

  • Beoordeeld op: 16 april 2016

    10
    Perfecte locatie om de stad te verkennen Zeer vriendelijk en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Perfecte locatie om de stad te verkennen Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Beoordeeld op: 10 april 2016

    8,8
    Kamer niet groot,wel schoon ,heerlijk bed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Kamer niet groot,wel schoon ,heerlijk bed. Ontbijt prima,verse producten Vriendelijk behulpzaam personeel

  • Beoordeeld op: 17 maart 2016

    9,2
    super goed bed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    dat er geen warme chocolademelk inbegrepen was bij het ontbijt, jammer want niet iedereen drinkt koffie

    super goed bed

  • Beoordeeld op: 28 februari 2016

    5,4
    Dicht bij Concertgebouw en musea
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hele kleine, zeer gehorige kamer. Geen lift en een steile trap naar boven

    Dicht bij Concertgebouw en musea

  • Beoordeeld op: 7 februari 2016

    8,8
    Geweldig fijn en goed bed!
    • Groep

    Geweldig fijn en goed bed! Top! Heel vriendelijk personeel. Heel echt.

  • Beoordeeld op: 10 januari 2016

    9,2
    Prima ontbijt,
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Prima ontbijt, vriendelijk personeel Goede ligging.

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    7,1
    Prima kamer, goed ontbijt en centrale ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Prima kamer, goed ontbijt en centrale ligging.

  • Beoordeeld op: 1 december 2015

    7,5
    Gratis upgrade naar XL kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gratis upgrade naar XL kamer

Er zijn ook 41 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel V Frederiksplein

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: