Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Van der Valk Cuijk - Nijmegen 4-sterren

Raamweg 10, 5431 NH Cuijk, Nederland

#3 van de 3 hotels in Cuijk

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 785 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    4,6
    prima verblijf met wat aandachtspunten dus.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    hygiene op gangen, in de lift en op badkamer kan echt beter. ombouw bed kan beslist beter worden gereinigd. geen opmaakspiegel, geen toiletborstel, douchebak is echt aan vervanging toe. verlichting op badkamer mag beter. moest erg lang wachten op een drankje op het buitenterras. Ober stond te kletsen en was ons vergeten.

    ontbijt was zoals verwacht prima verzorgd. ruime kamer en badkamer.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    9,6
    Ontvangst, personeel was erg vriendelijk en behulpzaam, de...
    • Reizigers met vrienden
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airconditioning, gehorige gangen

    Ontvangst, personeel was erg vriendelijk en behulpzaam, de ruime kamers met espresso machine en badkamers met bad én douche cabine. Veel faciliteiten aanwezig

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    8,3
    We hebben genoten!
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Zou fijn zijn als er een waterkoker(met theezakjes) op de kamer zou zijn en niet alleen een koffie apparaat.

    Door een aanbieding van Booking hadden we gekozen voor een suite. Was heerlijk wat meer ruimte en een zitje te hebben. Er stond alleen een koffie apparaat, maar we kregen op verzoek een kan kokend water en theezakjes mee. Dat was fijn. Het ontbijt was heerlijk! Verse jus d'orange, verse croissants, heerlijk vers bruin brood, eieren op verzoek, lekkere zalm, komkommer, tomaatjes etc. Goed bed.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    8,3
    Wij hebben genoten , ondanks de zondag
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Honden in het restaurant. Ontbijt op de zondag, zie bovenstaand relaas

    Het ontbijt was op zaterdag goed, zondag liet te wensen over, teveel gasten te weinig personeel en voorraad, ik denk het u zegt het maar. Diner was voortreffelijk. Wij vinden het alleen niet fijn dat er honden in het restaurant zitten, helaas maakt de eigenaar deze keuze wel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    8,8
    Geweldig hote
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel de loungebar mag wat vriendelijker en professioneler. Daarbij de keuken langer open dan 22.00 uur. Enkele kamers hebben wat ouder en doorgezakt bedden

    Comfort, behulpzaam, locatie, ontbijt, diner

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    7,9
    Prima hotel met heerlijke kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Dat er regelmatig geen Wi-Fi was

    ontbijt was prima bedden ook kamer lekker stil en redelijk koel .De locatie prima om er met de fiets op uit te gaan . Het maas gebied is zeker de moeite waard

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    8,3
    De Valk Hotels is een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 5 nachten

    kleine opmerking voor kamer 304, de douchevloer heeft een scheur, ze is al eens hersteld, merk ik. Toch is deze nog waterdoorlatend.

    De vrijheid en praktische accomodatie beviel ons zeer, ook fietsen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,9
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal geen zon op terrasje bij kamer en geen tafeltje. Bij buren stond er wel een. Ook zou privacy scherm wel fijn zijn

    Goed bed, heerlijk eten, vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    7,5
    Goed hotel voor een kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer had een update gehad, alleen badkamer was erg simpel en hoog tijd voor een renovatie, na het douche stond de vloer blank, er was geen plaats voor je toilet spullen.cafe was dicht en je kon verder nergens een cocktail krijgen

    Diner was uitstekend, beste tot heden bij van der Valk

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    8,3
    Waar voor je geld, met af en toe een kanttekening.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Door medicijnen loop ik wat moeilijk lange afstanden. En nou, met lange afstanden heb je als gast wel te maken als je door de eindeloze gangen naar je kamer sloft. Wat later ontdekte ik een route via de tuin. Die was leuker. Het is lente!

    Bij hotels als deze Van der Valk heb ik vaak een dubbel gevoel. Aan de ene kant: aardig personeel, comfortabele kamers, redelijke prijs en als je ervan houdt stijlvolle ambiance. Aan de andere kant: het is nogal massaal allemaal en dat wreekt zich af en toe in de kwaliteit. Een paar voorbeelden. Ruime kamers met gratis koffie en bronwater, plus een prachtig verzorgd en smakelijk voorgerecht in het restaurant. Daaraan wordt dan weer een beetje afbreuk gedaan door een elektronische deursleutelkaart die zichzelf uitwist in de nabijheid van smartphones en aan tafel een hoofdgerecht met koude frietjes en non-descripte groentenpuree. Alles bij elkaar zeker waar voor je geld.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    7,5
    Prima voor een kort verblijf.
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was een puinhoop. Nergens werd afgeruimd, toen wij binnen kwamen rond 0945 was er geen enkele tafel klaar voor nieuwe gasten. Zo slecht heb ik het nog nooit meegemaakt. Ook werd er niet gevraagd hoe ons verblijf was geweest bij het uitchecken. Daardoor moesten we zelf de situatie bij het ontbijt ter sprake brengen. Pijnlijk.

    Prijs kwaliteit verhouding was uitstekend. Prima hotel voor een prima prijs.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    8,3
    Goede en fijne accommodatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Stoffig tapijt in de lift en hal Kamer was verder goed Ik was alleen niet tevreden over de de douchedeur. Deze was niet schoon

    Ontbijt en vriendelijk personeel Ligging is goed, vanuit dat punt leuke dingen te doen in de omgeving

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    2,5
    Absoluut geen 4 sterren waard!!!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    -De kamer was ijskoud, de verwarming stond uit en er werd koude lucht de kamer in geblazen. -Er was geen waterkoker aanwezig in de kamer -Hele gehorige kamers, s'nachts wakker van de deuren die dicht slaan en het stampen op de gang. Je hoort mensen praten en het gebruik van toilet. -Er lag nergens een wifi code, waardoor er geen gebruik kon worden gemaakt van het internet -De doucheranden waren beschimmeld -In het gehele hotel een muffe geur -Het hotel en personeel kwam op ons zeer rommelig en onvriendelijk over

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    9,6
    Een uitstekend hotel in alle opzichten!
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk niets. Komen zeker terug.

    Een prachtig hotel, zeer goed bereikbaar en mooi gelegen. Personeel zeer vriendelijk en professioneel. Kamer ruim, schoon en comfortabel. Restaurant voortreffelijk!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    9,2
    Heel aangenaam verblijf in prima kamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen suggesties

    Prima kamer in een goed hotel. Direct aan de A73 wat een prima uitvalsbasis biedt voor omgeving Nijmegen. Leuk en vriendelijk personeel in bar en restaurant en met name een uitstekende zeetong. Helemaal goed.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    7,9
    Aangenaam!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Lokatie is aan een snelweg.

    Een attente medewerkster bied me bij het inchecken een up grade kamer aan waar ik erg blij mee was. Verder eet ik glutenvrij en zijn ze daar bij het restaurant goed op ingespeeld.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    9,6
    Voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    het weer, maar dat buiten de organisatie om......!

    De kamers waren zoals verwacht groot genoeg, alles aanwezig wat aanwezig moet zijn. Het ontbijt was prima en uitgebreid. Bad en douche aanwezig. Geweldig.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 23 december 2017

    9,6
    zeer tevreden, gaan zeker nog een keer terug!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Tijdens het diner, teveel verschillende personeelsleden aan de tafel waardoor extra bestelde frietjes vergeten werden.

    De kamers waren geweldig, erg luxe en zeer comfortabele bedden.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    7,1
    Voor een nachtje zeker oké.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Trage bediening in restaurant, zelfs als er bijna geen volk aanwezig was. Borden die leeg waren bleven staan... Wat verouderde badkamer maar voor één nachtje niet zo erg.

    Lekker en ruim ontbijt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    7,1
    Waar voor je geld, pretentieloos en prima hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op de gangen valt goed op dat het een wat ouder hotel is. Sanitair is een beetje versleten.

    Kamer was verrassend ruim en er was rekening gehouden met onze voorkeur voor een kamer op een hogere verdieping. Ontbijtbuffet erg uitgebreid en lekker.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    10
    Prima hotel voor een kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    jammer dat door een afsluiting van de autobaan het hotel niet goed bereikbaar was vanaf richting Nijmegen. Enige aanwijzing vanuit van der Valk was zeker wenselijk geweest.

    veelzijdig ontbijt en grote kamers

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    7,1
    Leuk, goed bereikbaar hotel voor een leuke prijs. Goed voor een weekend. Kamer en badkamer renoveren
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer viel op het eerste oog mee, maar als je beter kijkt moet de kamer binnenkort een kleine onderhoudsbeurt krijgen: De stoelen waren doorgezeten, met name de bureaustoel was echt kapot. Er was een klepje onder de bureautafel van de muur af waarbij bedrading openlag. De bedden zelf was prima, extra bed was perfect met de lengte maar erg hard. Kussens was of te hard of te zacht. Verwarming en airco was ingewikkeld en het leek er op of deze niet echt werkte. Knaapje op kapstok was afgebroken. Leeslampjes was of net niet kapot of net wel. Koffiezet apparaat was echt een drama, niet over nagedacht. Gaat alleen met espressocups, niet heet genoeg, lekte aan alle kanten, te weinig kopjes, water reservoir met kalk en thee maken was onmogelijk want het had een koffie smaak en maar twee thee cups was echt te weinig voor 3 gasten. Is echt beter om een gewone waterkoker te plaatsen met normale thee zakjes. De badkamer kan echt niet meer, is niet meer van deze tijd en zeer gedateerd. Heel veel kalkaanslag en roest op verwarming, lampje en knaapje. Wc liep af en toe gewoon door. Wc bril zag er vies uit. Badkuip liep erg langzaam leeg. Douchcabine zag er ook smerig uit. Geen gratis .genius welkomst drankje bij ontvangst, lijkt een lokkertje. Naw gegevens op factuur klopt niet.

    Leuke locatie vlak langs de snelweg, tankstation en McDonalds, voldoende parkeermogelijkheid. Ook de ontvangsthal was zeer mooi en de brasserie was uitstekend. Kamer was qua ruimte voldoende, lekker stil, goede verduisteringsgordijnen. Zeer mooie volle handdoeken. Koffer trolley mag je zelf gebruiken en pakken.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    10
    Wij hadden een 50 jarig huwelijksfeest van familie en omdat wij in Apeldoorn wonen hebben we geboekt
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was prima dus niets viel tegen. De kamer was mooi het eten heerlijk. De bedden uitstekend. De badkamer was ook van alles voor zien. Er waren washandjes een föhn doucheschuim bodylotion zeep handdoeken voldoende.

    Het ontbijt was geweldig heel erg uitgebreid er was van alles brood beleg eieren gekookt gebakken als roerei met spek. De keuze van yoghurt was ook heerlijk verschillende dingen voor in de yoghurt en natuurlijk ook soorten koffie en thee.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    9,2
    Mooie nette kamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Frisse badkamer. Fitness: niemand aanwezig, geen gebruiksaanwijzing voor de toestellen, die zonder hartslagmeter niet bruikbaar zijn. Ondermaats restaurant: caesar's salad met uitgedroogde kip en met gewone kaas ipv Parmezaanse; vispalet waarvan 1 soort droog en niet lekker was, vergezeld van een slaatje met veel te veel mayonaise, appelmoes (!), taaie spruiten (!), lekkere frietjes en vettige gebakken aardappelen. Wel een heerlijk dessert.

    Mooie nette kamer Vriendelijk personeel. Veel wandel-en fietsmogelijkheden in de buurt. Heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    9,2
    Stijlvol hotel met prettig personeel zoals je van Van der Valk gewend bent!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Mooi en stijlvol hotel. Ruime kamer en badkamer en prima bedden. Personeel was heel correct en vriendelijk en het ontbijt was prima. Al met al een prima verblijf gehad in dit hotel en zou hier zo weer terugkomen!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    8,3
    Van de Valk maakt Ijn reputatie waar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij kregen maar 1 kaartje voor de toegang van de kamer. Dat is lastig als een van ons de hond uit wil laten of naar de fitness. Standaard 2 kaarten geven bij 2 personen us een aanrader.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,1
    Goed, met daarbij de minpuntjes die we op de koop toe namen
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    *Sleutelkaart haperde s'avonds bij terugkomst in het hotel. Naar de receptie lopen. Met nieuwe kaart weer naar de kamer, geen resultaat. Weer naar de receptie, 200 mtr. Medewerker mee, slot bleef dicht, weer naar receptie, waarschijnlijk batterijen op. We kregen na 3 keer falend slot een drankje aangeboden en mochten in de brasserie verblijven. Echter we waren moe thuis gekomen en wilden zsm gaan liggen. Personeel was zeer attent, naar ons idee kan dit euvel voorkomen worden. De volgende ochtend mensen bij haperende gangdeur, wij hebben ze binnen gelaten, maar het duidt wel een beetje op kwetsbaar slotensysteem. *Alle Toegangsdeuren zijn erg zwaar ( brandwerend vast, maar toch) *Op terras in de middag gingen we na het fietsen lunchen. Drie maal bestelling van drankje moeten doen! Bestelling was niet doorgekomen, zei men. Daar nemen we na 1 keer genoegen mee, maar de 2 e keer dan...? Ze namen het als eerste op en we kregen het aan einde van de maaltijd. Bij kroketten om mosterd moeten vragen.

    Bij aankomst lekker buiten kunnen zitten voor de kamer. Heerlijke bedden en super schoon.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    7,1
    Goed hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    De prijs die het hotel rekende was aanvankelijk hoger dan de prijs waar ik het voor geboekt had. Personeel geeft elkaar de schuld van dingen die mis gaan en roddelt over elkaar in het bijzijn van klanten.

    De comfort room die ik geboekt had was zeer ruim en van alle gemakken voorzien. Goed eten in het restaurant en een ruim assortiment voor ontbijt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    9,2
    Prima verblijf voor Qbase !
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima hotel als u op door reis bent of als u simpel weg lekker wilt stappen in de omgeving. Late check out koste maar €25 meer en was tot 6 uur smiddags ! Ik bedoel WAUW ! Je krijgt gewoon 6 uur meer voor nog geen eens de helft van de boekings kosten ! Erg goed. Personeel super vriendelijk.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    10
    Met vrienden gingen we naar een concert van Guns n Roses in...
    • Groep
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Met vrienden gingen we naar een concert van Guns n Roses in Nijmegen. Je weet als je bij Van Der Valk reserveerde dat het goed is. Maar wat ik echt top vond is dat er een busverbinding was georganiseerd tussen het hotel en het festival terrein. Echt een super initiatief en goed geregeld.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    7,5
    Mooi hotel op goede locatie voor herhaling vatbaar wanneer de bedden vervangen zijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik verwacht van een 4 sterrenhotel dat er overal een minibar is en vooral goede bedden. Dat laatste was hier absoluut dringend te vervangen.

    Heel mooie ruime kamer met douche en bad doch zonder minibar. Heel rustig gelegen en een perfecte uitvalbasis voor fiets-en wandelroutes.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toch wel geluid van rijksweg, en dat je de balkondeur niet open durft te doen ,doorlopende balkons, de hele verdieping kan langs lopen .

    Ontbijt , plus het was rustig in van der Valk hotel .

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    7,5
    Goed verblijf voor even een nachtje weg of meerdere nachten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden. Het zou fijn zijn als er hoeslakens op de bedden liggen en geen gewone lakens die niet blijven liggen. Ook blijven de matrassen niet goed op zijn plaats. In de loop van de nacht wordt de ruimte ertussen steeds groter!

    Schone kamers. Vriendelijk personeel. Fijn restaurant en bat

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    8,8
    Een aanrader
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Badkamer was perfect in orde met douche en bad. Het ontbijt was zoals het hoeft te zijn. Ik kan geen negatieve opmerkingen geven want er zijn geen negatieve punten.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    6,7
    Concert Robbie Williams
    • Groep
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Informatievoorziening aangaande de shuttle bussen naar het Goffert Park. Bij het afrekenen wachtte ze niet tot we klaar waren maar was ze al met de volgende gasten bezig in de lobby.

    Altijd lekkere ruime kamers bij Van der Valk maar hier was het helemaal goed omdat er een gallerij voor zat waarop je een sigaretje kon roken.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    9,6
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Helaas geen koelkastje op de kamer dit vonden wij wel jammer

    Prima kamers schoon en ruim, prima verzorgt ontbijt, vriendelijke en behulpzaam personeel. Kom hier zeker nog een keer terug

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    8,8
    Heerlijk ontbijt in het zonnetje op het terras
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    We moesten helaas wel erg lang op de borrelhapje wachten, maar het was ook wel erg druk voor de nachtbezetting...

    Openstelling van de bar na het concert van Robbie was super

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    9,2
    Mooi en goed bereikbaar met de auto
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Afstand tot station Cuijk.

    Mooie, verrassend grote kamer met balkon en uitzicht. Zeer goed te bereiken vanaf de snelweg. Binnenkomst in het hotel en algemene ruimten zijn erg sjiek.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    9,2
    Rustige ruime kamer met alles wat je nodig hebt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Rustige ruime kamer met alles wat je nodig hebt. Fijne badkamer, netjes schoon. Vriendelijk personeel en mooie omgeving voor wandelingen of fietstochten. Heerlijk ontbijt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    7,1
    Voir zakelijke reis oke
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koelkast

    Ik heb niet onbijt gedaan kamer was schoon tedelijk schoon de sprei op bed was niet schoon verder was het prima voir de prijs wel jammer geen koelkast ik had zelf drinke bij kon ik niet koud houden

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    6,7
    Het ontbijt en de mogelijkheid om te parkeren vlak voor het...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijkheid van het personeel vond ik eerder matig (zeker in de bar). De verouderde badkamer.

    Het ontbijt en de mogelijkheid om te parkeren vlak voor het terras van uw kamer.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    8,8
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    we hadden op de site gelezen dat er om 12 uur kon worden ingecheckt. We stonden er om 13.15 uur waarop de receptie aangaf dat het een foutje was op booking.com en we pas om 14 uur terecht konden. Na overbrugging van de tijd stonden we er om 14 uur en gaf men aan dat de kamer nog niet klaar was. Waarop ik vroeg hoe lang duurt het dan nog en de reactie was; weten we nog niet precies. Klantgericht handelen zou ik dan iets aanbieden voor het ongemak maar dat terzijde Om 14.20 uur was de kamer gereed. Voor het overige prima personeel maar onnodig wachten door verkeerde informatie op de site is niet zo prettig

    accommodatie prima

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    8,8
    Een aanrader voor een weekend fietsvakantie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    Alles was een meevaller, goed gelegen, mooie kamer, lekker ontbijt en je kon er ook gezellig en lekker eten. En bovendien was het smaakvol ingericht, heel mooi!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    7,9
    Ontspannen na inspanning!!
    • Individuele reiziger
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    N.v.t.

    Na het lopen van de Kennedymars Cuijk had ik een hele goede nachtrust. Ik kwam helemaal bij en was aardig uitgerust! Ik reed ook ontspannen naar huis.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    8,3
    komen zeker nog eens terrug en de bedden waren ook goed
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    eigelijk niets alleen in de slaapkamer was het zeer warm wat moet dat in de zomer en wij hadden de hond meemisschien een kleine stofzuiger op de kamer of kruimeldief wij willen het altijd zo netjes mogelijk achterlaten

    zeer ruime kamer en zeer schoon . zeer uitgebreid ontbijt. personeel erg vriendelijk

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    5,8
    Geen van der valk meer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was vreselijk doorgezakt, de grond van de douchecabine was stuk en zakte ook in. De stoelen in het restaurant waren ook ingezakt. Er was geen koelkast op de kamer. De kraan in de badkamer liep niet goed. De wc bril was oud en smal en deed pijn!

    Het eten: diner en ontbijt. Ruime badkamer.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    9,6
    Ideale locatie om de prachtige omgeving (Kraaijenbergse...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ideale locatie om de prachtige omgeving (Kraaijenbergse plassen en Overasseltse en Hatertse vennen) per fiets te verkennen. Ook de stad Nijmegen is een bezoekje waard. Aangenaam hotel (terras aan de kamer) en zeer lekker, uitgebreid ontbijt. Restaurant is een absolute aanrader!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    9,6
    Ontbijt was super goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik kon mijn drankjes niet op de kamer zetten omdat wij al afgerekend hadden. Dus we moesten naar boven om onze portemonnee te halen

    Ontbijt was super goed

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    7,5
    Vlot, correct en voor herhaling vatbaar...zeer een te onthouden bestemming
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    de temperatuur in de badkamer... deze was zeer killig wanneer men uit de douche komt!

    kamers oké, restaurant oké, ontbijt oké, receptie zeer vriendelijk! de roeiergometer heeft nood aan een service beurt! de aandrijfketting loopt stroef of is aan vervanging toe.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 12 april 2017

    9,6
    Top overnachting, volgende keer weer
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt mis gelopen. Moesten te vroeg vertrekken, ondanks dat jullie het ontbijt vervroegd hadden. Helaas volgende keer beter.

    Moderne kamers en badkamers. Vriendelijk personeel. Top verblijf. Netjes en schoon

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    10
    Groot, ruim en aangenaam hotel.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het hotel ligt nabij de autostrade (afstand ongeveer 300 meter) wat zorgt voor geluidshinder, vooral storend 's nachts.

    Ruime kamers met terras. Uitstekende ruime privé parkeergekegenheid vlakbij het hotel en vanuit je kamer kan je jouw auto zien staan. Lift. Vriendelijke service. Mooie badkamer. Zeer goed restaurant dat doorlopend geopend is tot 22u00. Ontbijt zeer gevarieerd buffet en mogelijkheid om te ontbijten wat een pluspunt is.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    7,5
    Prettig verblijf en voor herhaling vatbaar
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk alleen de hoeveelheid licht in de kamer.

    de snelle afhandeling van de aankomst en vertrek. Ook het ontbijt was lekker en goed georganiseerd. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 maart 2017

    8,8
    Prima!
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Deze keer sliepen we aan de snelweg-kant van het hotel. Hierdoor wel overlast van de A73. Vorige keer sliepen we aan de achterkant en daar hadden we geen lawaai overlast.

    De tweede keer in dit hotel. Vriendelijk personeel, zeer goed bed, zeer ruime badkamer met douche en bad.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 8 februari 2017

    7,9
    Kort verblijf
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bad was erg klein en badkamer bevatte wel hier en daar wat kalkaanslag en aanslag op het plafond boven de douche. Was verder wel super schoon, maar qua kwaliteit prijsverhouding vond ik de kamer in dat opzicht te duur.

    Aardig personeel en super uitgebreid ontbijt. Kamer was ook netjes en schoon.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 3 februari 2017

    8,8
    Mooie kamer en een heerlijk ontbijt: exact waar vd Valk bekend om is.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    OP de gang waar mijn kamer was stond een drankautomaat die een verschrikkelijk herrie maakt. Ik ben er 's nachts uitgegaan om de stekker eruit te trekken. Maar dat was het enige minpunt.

    Uitgebreid ontbijt met vers brood, naar wens een vers gebakken eitje, en ruime keuze aan beleg. Verder een mooie ruime kamer, met een heerlijk bed, een goede douche enz.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 1 februari 2017

    7,9
    Ontbijt is uitgebreid en lekker.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    De douche is niet meer geheel schoon. De voegen zijn donker geworden. Tijd voor een uitgebreide schoonmaak of vervanging van tegels

    Ontbijt is uitgebreid en lekker. Mooie ruime kamer

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    7,5
    Ruime grote kamer
    • Groep
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lift stuk alles moeten tillen Er ontbrak wat op de kamer Iets mindere bedden( dat is wel jammer)

    Ruime grote kamer Goed onbijt. Genoeg parkeergelegenheid

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 26 januari 2017

    9,2
    Geweldig, kom zeker terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het afvoer putje, water liep moeizaam weg. Jammer dat er geen waterkoker aanwezig was. Thee zetten uit een koffieapparaat vond ik niet lekker,

    De kamer was ruim, zo ook de badkamer.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    5,0
    Geen Van de Valk waardig hotel in Cuijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden waren slecht. De toilet spoelde constant door. Het personeel probeerde ons van alles aan te smeren terwijl wij duidelijk zijn geweest in onze wensen. Al met al, dit hotel is niet Van de Valk waardig.

    Het ontbijt.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    7,9
    Fijne overnachting!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wachtrij bij de koffie automaat tijdens het ontbijt was jammer. Was makkelijk te voorkomen door 2 extra automaten te plaatsen.

    Verder goed ontbijt en een fijne ruime kamer!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    7,5
    korte vakantie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    De bedden zijn wat minder fijn, het ene bed had in het midden een kuil.

    Het was een heerlijke ruime kamer met een fijn zitje. Ook de koffie en thee faciliteit was fijn. En s ochtends stond er een heerlijk ontbijt klaar in het restaurant met als extra dat je een lekker eitje kon laten bakken.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    5,8
    Prijs kwaliteit is te duur !
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs van 80 euro voor een kamer met vieze handdoeken is over de Top. Zijn om 23.00 aangekomen, na het douchen proberen te gaan slapen ,maar bedden goed was kapot/ of er zaten gaten in😔. Hebben om 04.15 op zondagochtend maar uitgecheckt. Voor een basic kamer 80 euro zonder ontbijt is echt te duur !

    Nesspreso koffie automaat op kamer.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2016

    6,7
    Ondanks de kleine tekortkomingen, hadden wij het hier ontzettend naar ons zin!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 11 nachten

    Het is natuurlijk een beetje een "gedateerd" hotel, ik was "toevallig" voor mijn werk even in Lent, tja... dan valt natuurlijk alles tegen.... Geef mensen die 11 dagen blijven een fijne, mooie kamer, met leuk uitzicht, en niet al te ver verstopt van alles. Geef die mensen een sleutel van het fietsenhok, als zij elke dag daar meerder malen naar toe moeten. Geef die mensen misschien een korting omdat het vervangen van het bedegoed geen 11x, maar 1 keer hoeft plaats te vinden, en beloof geen welkomstdrankjes als je die vervolgens niet aanbied? Kamers zijn een beetje aan de donkere kant, niet al te veel verlichting. Als er dan op een morgen geen water uit de kraan en/of douche kom, zou het toch zo kunnen zijn dat je daar van in kennis wordt gesteld, en e.v.t. excuses voor het ongemak

    We hadden een zogenaamde fietsvakantie, hebben dit ook, denk ik, duidelijk aangegeven. Verbleven er 11 nachten, dat is net iets anders als 1 a 2 overnachtingen denk ik, dan spelen er andere belangen, en misschien gelden er dan andere regels? Ik bedoel het uitzicht, de ligging van de kamer, en zelfs de prijs per overnachting komen dan in een ander daglicht te staan..... De ligging, is gewoon fantastisch, heerlijk om te fietsen. Het personeel is vriendelijk, het ontbijt is goed, en s'avonds is het ook prima dineren daar!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2016

    7,5
    Het ontbijt en diner waren heerlijk, de kamer was erg ruim...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ventilatie rooster is de badkamer was erg vies, het was geen vuil van een dag of van een week. Het was vuil van maand of langer. Jammer. Het was 's nachts erg rumoerig in het hotel. De bedden waren erg zacht.

    Het ontbijt en diner waren heerlijk, de kamer was erg ruim en het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    7,1
    Goed voor één nacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles was smoezelig en matig onderhouden. Er wordt duidelijk op onderhoud en schoonmaken bespaard. Duur voor wat er geboden wordt. Koffie bij ontbijt was vies, wsl. worden de koffiemachines ook niet goed schoongemaakt.

    Grote kamer, ruime badkamer, goede bedden. Prima ontbijt.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2016

    10
    Zeer aangename suite!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De foto's die op booking.com staan komen niet overeen met de werkelijkheid, de getoonde foto's zijn van de business suite! Gelukkig was het personeel van het hotel erg behulpzaam foto's te mailen van de suite zoals die er echt uitziet!

    De suite is zeer ruim en mooi ingedeeld! Het hotel is rustig gelegen, toch vlakbij de snelweg, met ruime gratis parkeergelegenheid. Echt een aanrader! Zeer goede rustige uitvalsbasis voor allerlei activiteiten in de omgeving.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    4,2
    Kamersleutelsysteem werkt beroerd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamersleutelsysteem werkt beroerd. We zijn wel 3 keer terug naar receptie gemoeten, terwijl wehelemaal achterin hotel zaten. Personeel zegt "excuse" maar volgens mij is het bijna standaard. Geef dan duidelijke instructie en of extra sleutelkaart mee... dit is erg ongastvrij. Verder was snelweg voor de deur eenzijdig afgesloten, dergelijke informatie vooraf melden op website of mailen is wat mij betreft netjes en gewoon service voor gasten! Nu daardoor uur meer reistijd en laat gearriveerd.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    7,5
    Comfortabele kamer, uigebreid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel ligt aan de snelweg, dat verkeer hoor je dus de hele nacht. Bedden waren nogal doorgezakt. Er is geen wc-borstel.

    Ruime grote comfortabele kamer, ook de badkamer was lekker ruim met ligbad, wastafel, toilet en aparte douchekabine. Zeer uitgebreid ontbijtbuffet.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    7,9
    Goed Hotel, nu nog een behoorlijke Airco en het compleet.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 4 nachten

    Helaas was de het ontbreken van een behoorlijke klimaat beheersing een groot minpunt. 's nachts veel te warm, de enige voorziening was een ventilator.

    Prima ontbijt, mooie kamer (suite) met uitstekende koffie/thee voorziening.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    6,7
    Ontbijt niet bijgevuld.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt niet bijgevuld. Vragen ALLEEN JE KAMERNUMMER, DAT IS SCHIJNBAAR DE SERVICE. Verbouwingen gaande bij receptie en bar, rommel alom. Douchekop defect.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2016

    7,5
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    In onze kamer liep de wasbak slecht door, en het water in het bad was kokend heet en niet koud te krijgen. De thermostaatkraan is kapot en daar is waarschijnlijk nooit naar gekeken en wat aan gedaan.

    De kamer was ruim,netjes en modern. In de douche is er ook ruimte genoeg. Het ontbijt is prima en er is genoeg keus. In de avond heerlijk eten, er is voor elke eter wel iets lekkers op de menukaart

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2016

    7,5
    Het ontbijt was zeer goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het lawaai van onze boven buren hoorden we zeer goed. Op het eerste zicht was de kamer proper maar als je in detail keek zag je overal wel iets van stof of vuiligheid zoals onder lamp op nachtkast lag een pindanoot en veel stof of de bovenkant van vuilbak ook veel stof

    Het ontbijt was zeer goed

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2016

    7,9
    Mooi en sfeervol hotel met vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Om 7 uur rennende kinderen op klompen Door de gangen zodat We erg vroeg wakker waren maar dat ligt niet aan het hotel maar aan de ouders

    Ruime kamer en badkamer, mooie sfeervolle aankleding

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    7,5
    Goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Suite
    • Verbleef 1 nacht

    De kwaliteit van de gerechten in het restaurant viel wat tegen (koude gerechten waren soms te warm geserveerd, gerechten die aankwamen waar ingrediënten ontbraken). Spijtig - kon beter!

    Goede locatie. Gratis parking. Mooi interieur (dit verwacht je niet als je het exterieur ziet). Vriendelijk personeel. Mooie en ruime business kamer

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    7,9
    Zeker met de prijs van booking.com een heerlijke avond/ochtend gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er veel muggen op de kamer. Het was best warm, maar geen horren dus je kan niks open zetten. Er is een koffie/thee corner op de kamer. Maar de thee cupjes zagen er niet echt fris uit.

    Ruime kamer, lekker bed.

    Verbleven in juli 2016

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Van der Valk Cuijk - Nijmegen

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: