Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Van der Valk Hotel Den Haag - Voorschoten 4-sterren

Veurseweg 180, 2252 AG Voorschoten, Nederland

#3 van de 4 hotels in Voorschoten

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 856 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2018

    5,0
    Matig verblijf in tegen
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer voor mindervaliden: ontbreken van douchemat, bijna uitgegeleden en ontbreken douchegordijn waardoor alles nat werd en vloer glibberig!!!!

    Ontbijt goed! Diner matig! In de eetzaal muizen!!!!

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2018

    10
    Fantastisch verblijf gehad, omringt door alles wat je wenst.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bubbelbad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douchebak is behoorlijk glad. Het behang in kamer 404 is stoffig en het stof valt in en op bed.

    Het diner en ontbijt was uitstekend. Zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2018

    7,1
    De kinderen vonden het ontbijt één groot feest.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontvangst bij receptie had wat vriendelijker kunnen zijn. Werd afgedaan met hier is uw kamer sleutel en nu betalen. Ben dit anders van Van Der Valk gewend, overnacht zakelijk redelijk vaak bij een Van Der Valk hotel. Kleine dingen zoals, heeft u een goede reis gehad, zou net wat vriendelijker geweest zijn.

    De kinderen vonden het ontbijt één groot feest.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2018

    5,8
    De familiekamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bediening bij het avondeten. Voor 4 personen werd geserveerd, 1 gerecht was spareribs, maar daar zat verder niets bij. Na enige tijd kwam eindelijk iemand in de buurt en vroegen we of dit alles was. Bleek er toch nog friet en groente bij te horen. Geen excuses en er werd niets verder meegedaan. Alleen dat de friet enige tijd later werd geserveerd, maar zonder groente, daarbij was t vlees nagenoeg op en de andere personen waren al klaar met eten. Nadat de friet werd gebracht werd wel gevraagd of we nog groente wilden. Maar daar heb je dan ook niets meer aan. Daarbij is het serveren van de gerechten op een houten plank niet echt hygiënisch.

    De familiekamer.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2018

    9,2
    Wij waren heel tevreden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bubbelbad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het nieuwe systeem waar de obers de bestelling mee opnamen, duurde heel erg lang en erg onpersoonlijk ( bij het dinee) Maar misschien moeten ze er nog aan wennen.

    De kamer en het ontbijt waren super, alles was lekker schoon. Gezellige bar, personeel was vriendelijk. Wij waren hier voor de 2 e keer en hebben een leuk weekend gehad.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2018

    9,6
    Hotel na ziekenhuisopname.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bubbelbad
    • Verbleef 12 nachten

    Veiligheid in de douche. Een handgreep kan het vertrouwen vergroten.

    Hotel na ziekenhuisopname. Heerlijk ruim bed. Perfecte ruimte. Modern ingericht. Ruime maatvoering. Rustig gelegen. Als alle kamers zo schoon zijn wordt er enorm hard gewerkt. Wilde vaak wat langer blijven liggen. Totaal geen probleem. Komt de kamerverzorging later. Stapels handdoeken. Koffiecups aangevuld. Algemeen restaurant is niet zo culinair, maar wel voortreffelijk georganiseerd. Vlot, vriendelijk personeel. Wil je toch culinair dan is daarvoor ook een gelegenheid. Met bewondering heb ik gekeken hoe iedere dag weer zo veel klanten verwerkt worden. De kwaliteit is kennelijk de beste reclame.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2018

    2,5
    De manager was niet coulant
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat we wegens ziekte, ‘s morgens om half 10 niet meer konden anuleren. Erg teleurgesteld in vd Valk Voorschoten!!!wij zijn al jaren vaste vd Valk klant!

    Geen

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 24 september 2018

    8,8
    De kamers waren in het bij gebouw.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren in het bij gebouw. Ik persoonlijk vond dat erg ongezellig Dus je moet naar buiten om in het restaurant te komen Verder was de kamer en ontbijt perfect

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 19 september 2018

    7,5
    Jullie zijn flexible voor de late checkout met een beetje...
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is altijd mooi kamer voorzien op internet en daan krijg je ander kamer . Het is teleurstelling. Ik had liever het witte kamer gebleven.

    Jullie zijn flexible voor de late checkout met een beetje bijleggen. Maar helaas was niet nodig. Dank u in ieder gevaal.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    10
    2 dagen gefietst in de omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ik zou het niet weten?

    het ontbijt was supper veeeel keuze alles was netjes ook op de kamer goede grote parking met uitstekende fietsstalling goede vlotte bediening wij komen zeker nog eens graag terug mvg Peter

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    9,6
    Wij hebben genoten! en heerlijk gegeten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    Tijdens het diner zag ik een muisje lopen, daar schrok ik toch wel van , ik heb de ober ge-informeerd, deze deelde ons mede dat dit inderdaad een probleem was en dat er aan gewerkt werd.

    Wij hadden een familiekamer, dus echt heel veel ruimte (boven verwachting). De badkamer lekker groot, met bubbelbad, heerlijk om te ontspannen.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    8,8
    goed bevallen .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht

    de broodjes bij het ontbijt waren van die fabrieksbroodjes , neem die van een plaatselijke bakker dan is het top. voor de rest was het ontbijt prima .

    de ruimte , en dat je bij het ontbijt direct kon aanschuiven . Personeel was prima .

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    4,6
    Geluidsoverlast!!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De airco van het gebouw stond op het dak 1 verdieping lager. Wij hebben geen oog dicht gedaan. Wat een herrie, gewoon verschrikkelijk!!!

    Mooie kamer, goede bedden

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    7,9
    Heerlijk en voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het ontbijt was zoals altijd heerlijk! De kamers zien er mooi uit en zijn mooi schoon. Het bed sliep echt super! Met het weer was de airco ook een fijne uitkomst :)

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    5,8
    Matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hebben geen prettig verblijf ervaren in de avond. Na een lange dag wilde wij savond fijn tv kijken. Die was echter een drama. Verbinding viel weg en blokkerig beeld. Nog nooit meegemaakt bij een Van der Valk!. De eerste dag al aangegeven dmv een briefje , de 2de dag niet verholpen. Ook de 2de avond maar vroeg gaan slapen. Hoop dat dit snel verbeterd want dit gaat klanten kosten. Had spijt van deze boeking. Sorry.

    Het dekbed was echt fantastisch. Maar had het fijner gevonden dat de Tv goed had gewerkt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    8,3
    Gezien de ligging komne wij er zeker terug
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht

    Bij de receptie waren voldoende mensen ehter die waren hun eigen ding aan hetb doen. Wel even moeten wachten voor we geholpen werden omdat iedereen druk mwas. Er waren op dat moment geen andere klanten.

    Het ontbijt was zoals bij de vALK GEWOON IS. aLLES RUIM VOORHANDEN. De ligging perfect katwijk 16 km Wasseaan c.a. 7 km Zoetermeer binnen door c.a. 8 km. Openbaar vervoer naar den Haag voor de deur.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    9,2
    Het ontbijt was inderdaad heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    voor een alleenstaande is de kamer duur en dus niet geschikt voor een langer verblijf. Een eenpersoonskamer is dezelfde prijs als een tweepersoons. Dat vind ik zeer jammer.

    Het ontbijt was inderdaad heerlijk. De kamer ook.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    9,2
    Heerlijke kamer, top locatie !
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Bubbelbad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was niets wat mij niet beviel, alleen jammer dat de mogelijkheden voor klein drankje alleen in restaurant waren overdag, bar gesloten zaterdag om 16 uur

    Heerlijke kamer, top locatie !

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    7,5
    Prima naar ons zin gehad!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht

    Enige aandachtspunt was de erg kleine douchecabine in de badkamer.

    Hygiëne prima! keurige en ruime comfort kamer. Ontbijt zoals altijd goed en ruim verzorgd. Vriendelijk en vrolijk personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    8,8
    Heerlijk genoten verder. Zeer klantvriendelijk
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco op de kamer viel tegen. Was erg benauwd en de airco werkte maar nauwelijks of iig te weinig waardoor vooral ons jongste kind moeite had met slapen. Bad hebben de kinderen gebruikt en de eerste keer kwam er veel viezigheid uit de gaten waar de bubbels door komen. Dat vond ik niet zo fris. Er kwam een keer een hele groep ouderen allemaal met eigen vervoer of zo geregeld geen idee maar deze blokkeerden behoorlijk de in en uitgang wat zeer vervelend was

    Ontbijt was heerlijk alleen missen wij de uitgebreidheid die ze bijvoorbeeld in Zwolle hebben. Kamers waren heerlijk ruim

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    8,3
    We hebben heerlijk genoten. We zijn van daaruit naar de zee geweest, Leiden en Soldaat van Oranje,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bubbelbad
    • Verbleef 2 nachten

    De tweede dag vond ik het gebakken spek wat vettig. In de gangen lag er veel stof op de brandblussers en op de deuren.

    Wij hebben thuis alleen een douche, dus het bubbelbad was super luxe en daar hebben we dan ook van genoten. Het eerste ontbijt en avondeten was heerlijk.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    10
    Tophotel met uitstekende kamers, heerlijk ontbijt en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Dame bij de receptie moest én klanten in/uitchecken én de telefoon opnemen, dat ging niet zo vlotjes. Kan momentopname geweest zijn maar enige hulp had zij wel op prijs gesteld..

    Mooie ruime kamers voorzien van alle comfort.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    6,3
    Andere Valk hotels zijn beter. Wat gedateerd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was niet netjes gepoetst. Deel van de verlichting in de badkamer werkte niet. Enkel dakramen in de kamer, met een zeer beperkt buitenzicht tot gevolg. Ramen moeilijk te openen. Slagen van de ramen waren gewoon vuil.

    Lekker ontbijt met voldoende keuze.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    7,1
    Verblijf was verder goed.
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiëne kan beter. Verschillende stofnesten en randjes worden niet goed schoongemaakt.

    Het ontbijt was goed, we zijn daar erg mee verwend in hotel duiven en hotel Harderwijk, daarom hier iets minder keuze.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 maart 2018

    9,2
    De Gouden Leeuw is voor mij vertrouwd. Ben er heel vaak geweest met mijn man, toen hij nog leefde.
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik was alleen. Had bij inchecken meteen een tafeltje gereserveerd voor het diner. Ik kreeg een waardeloos tafeltje. Zonder tafelkleedje, met slechte zitbank en zonder enige privacy.

    De comfortkamer was uitstekend. Ontbijt prima

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    8,8
    alles fine
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht

    alles prima!!!

    De kamer was geweldig, vooral het bed, de kussens en het klimaat in de kamer. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Bar heel gezellig, misschien een uurtje eerder open zou leuk zijn. Geen ontbijt genomen, ben een kleine eter in de ochtend, maar het zag er mooi uit.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    7,5
    Prima verblijf zoals we gewend zijn.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ontvangst bij de receptie verliep wat verwarrend en niet heel duidelijk. Lelijke gangen in het gebouw waar wij verbleven.

    De bedden zijn goed en een heerlijke douche. Heerlijk uitgebreid ontbijt en zeer vriendelijke ontbijtdame. Wij hebben een overnachting in dit hotel geboekt ivm een bezoek aan de Lion King in Scheveningen en dat is ons goed bevallen omdat Den Haag en Scheveningen snel te bereiken zijn.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    6,5
    Het ontbijt was super.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het inchecken kwamen wij er achter dat de kamers die wij geboekt hadden niet in het zelfde gebouw lagen. Wij wilden graag 2 kamers in hetzelfde gebouw. We moesten bij betalen en dat was voor ons geen probleem maar omdat we bij booking.com geboekt hadden, moesten we het maar bij booking.com regelen en we konden het daar niet ter plekke regelen. We baalden daar enorm van. Verder hadden we een 4 persoonkamer geboekt, 2 een persoonsbedden en een twee persoonsbed, het was een klein twee persoonsbed en een groot twee persoonsbed.

    Het ontbijt was super.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    5,8
    We zijn maar één nacht geweest, hebben waarschijnlijk niet alle facaliteiten van het hotel ontdekt..
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was wel lekker maar als ik zie wat we met zijn 3en gegeten hebben en daar dan € 40,- voor moeten betalen, dan vind ik dat toch wel erg veel geld....

    Het lag redelijk dicht in de buurt van Katwijk, wij gingen nl. naar soldaat van Oranje en dicht in de buurt van Madurodam.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 februari 2018

    10
    Onwijs genoten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bubbelbad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond het zelf alleen jammer dat er 2 aparte dekens waren en niet 1 groot 2 persoonsdeken

    Ik vond alles aan dit hotel geweldig het eten de kamer de badkamer.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    7,9
    Heel mooi hotel; enkel jammer van het onvriendelijk onthaal
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer onvriendelijk onthaal aan receptie door de twee vrouwelijke receptionisten. Dit zijn we echt niet gewend in een hotel Van der Valk... het restaurant van het hotel was volgeboekt. Op onze vraag om ons te helpen met het vinden van een ander restaurant; gaven ze als antwoord dat dit niet de taak is van een receptioniste...

    Zeer uitgebreid en lekker ontbijt. Prima kamer met alle comfort. Hele goede en grote bedden. Mooie badkamer met whirlpool-bad. Leuke kerstmisattentie.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    9,6
    Verblijf van 1 nacht maar wel zalig geslapen. Uitstekende prijs/kwaliteit.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Shampooflesjes waren niet vernieuwd en geur niet sexe neutraal. Hoofdeinde vertoonde slijtage.

    Ruime, mooi ingerichte kamers. Volwaardig koffieapparaat met voldoende koffie. Ruime en praktische badkamer met inloop-regendouche. Alles was netjes !!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    7,9
    Was goed, geschikt voor terug komen
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was zeer "'gehorig" tijdens wandeling door de gang naar onze kamer waren de gesprekken in de kamers die w passeerden goed te horen,

    Het restaurant en de vriendelijk bediening en de eficciency aldaar

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    7,5
    Grote comfortabele kamer en badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was niet warm te krijgen. De volgende dag bleek de schuifdeur niet gesloten. Zo mag je een kamer niet opleveren.

    Grote comfortabele kamer en badkamer.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    8,3
    Een mooi goedkoop hotel voor een nachtje
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Bubbelbad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik voelde me heel veilig in het hotel. Omdat er een veilig tussen deur naar de kamers.was en je kon er alleen in als je een pas had.dus zeer veilig en veder was alles uitstekend.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    9,6
    Heerlijke kamer met balkon en allerlei drank- en eetmogelijkheden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Koelkast op kamer was leeg, maar wel aan. Dus hebben we er zelf drankjes ingelegd.

    Heerlijke kamer met balkon en allerlei drank- en eetmogelijkheden. We hebben 's ochtends heerlijk buiten op het balkon een eigen gezet kopje koffie en thee genuttigd. Heerlijke start van de dag. En toen nog even naar de Vers winkel van vd Valk, die ook op terrein aanwezig is. Wat een mooie producten daar.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    7,9
    Heerlijk ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was op zich prima maar de stoelen en het hoofdeinde van het bed waren sleets.

    Het ontbijt was heerlijk! Genoeg parkeerplaatsen en parkeren was gratis. Heel vriendelijk personeel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    8,3
    Zeer geslaagd. We komen zeker terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen specifieke minpunten

    Prima comfort kamer. Geen geluidsoverlast. Zeer uitgebreid ontbijt (apart afrekenen) dat doorgaat tot 11 uur 's ochtends! Mooie locatie met wandelmogelijkheden direct buiten het hotel. Prima restaurant met vlotte bediening.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    7,5
    Uitgebreid,goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kwaliteit avondmaaltijd viel erg tegen, met name de pastagerechten. Avondeten duur.

    Uitgebreid,goed ontbijt Mooie, ruime kamers(comfort kamer). In omgeving (met auto of fiets) veel te doen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    10
    Fantastisch!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Diner en ontbijt waren geweldig, kamer was luxe met kingsize bed, badkamer met bad en douche ook luxe. Hele goede parkeermogelijkheid, vriendelijk personeel. Kortom, een fantastisch verblijf. Zou het zo weer boeken. Wij zijn naar " Soldaat van Oranje" geweest en de afstand tot Katwijk was ca. 20 min. Heel goed te doen dus... Het strand is dicht bij, dus ook nog strandwandeling gemaakt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bediening in restaurant in avond duurde iedere keer net iets te lang. En kamer werd wel schoongemaakt maar niet tot in de puntjes. Eerder snelle slag.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    5,4
    Was de laatste keer
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij regen, het blijft dan druppen op een stalen vensterbankje - niet meer dan een strip- dat het geluid versterkt. Je ligt in je bed als onder een druppende kraan, maar dan echt hard waar oordoppen niet tegen opgewassen zijn. Bar, te cheap van bouw. Douche en bad waren deels kapot. Echt een tegenvaller terwijl we al vanaf -heel- vroeger de ‘Gouden Leruw’ kenden. De horeca is overigens zonder meer goed te noemen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    10
    Top ontbijt, ruime kamer, absoluut voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wifi gaf wat problemen, en viel af en toe even weg. Kpn had ook een open verbinding, die gebruikt en alles ging goed.

    Top ontbijt, ruime kamer, absoluut voor herhaling vatbaar.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    7,5
    Schoon, keurige kamer, prima personeel, al met al prima...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Raakt wat gedateerd voor een hotel uit deze keten. Overnachten in een apart gebouw, dus niet rechtstreeks verbonden met receptie en het restaurant. Restaurant ok maar niet meer dan dat.

    Schoon, keurige kamer, prima personeel, al met al prima verblijf. Maar binnen de Van der Valk familie niks bijzonders.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    6,3
    Een tegenvaller, niet kunnen slapen door nachtlawaai is eigenlijk bedrogen zijn.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Nachtlawaai. Ik had drie kamers besteld voor mijn familie voor één nacht en iedereen heeft amper kunnen slapen slapen door nachtlawaai (feestjes ? festival ?). Als vaste Van Der Valk klant (tientallen overnachtingen de laatste jaren) was dit een domper !

    niets speciaal

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    7,5
    Voor de rest ben ik tevreden!
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht

    De warmwaterkraan in het bad gaf te heet water! Ik kreeg heet water over mijn been met het bijmengen. Dit had ik niet verwacht! Echt iets om na te kijken!!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    9,2
    Zeer goed verblijf en we komen zeker een keer terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bubbelbad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren heerlijk, maar helaas merkte ik dat het tweepersoonsbed twee eenpersoonsbedden met topper was. Ik zakte in het midden van het bed enigszins weg. Verder waren het uitstekende kamers.

    Het zeer vriendelijke personeel. Mooie accommodatie en heerlijk gegeten

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    9,2
    Het buitenterras is echt heel mooi aangekleed met planten,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 3 nachten

    De bediening avondeten was correct, maar kan hartelijker, volgens ons door te hoge werkdruk bij de bediening.

    Het buitenterras is echt heel mooi aangekleed met planten, zeteltjes met kussentjes, gezellig en goed verzorgd.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    8,8
    Prima ruime kamer en badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    We waren er 5 dagen en het viel ons op dat er door de week bij het ontbijt niet genoeg personeel was , waardoor bv de tafels niet snel genoeg werden afgeruimd : We moesten echt zoeken naar een lege tafel. In het weekend was het beter georganiseerd.

    Prima ruime kamer en badkamer.Uitgebreide parkeerruimte èn een bushalte voor de deur,zodat je niet voor alles de auto nodig hebt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    8,8
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer uitgebreid ontbijt, goede kwaliteit. Aardig personeel. Kamer was prima. Erg goed bed. Mooie nette badkamer. Alles was precies zoals wij het willen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    9,6
    Topverblijf! We komen zeker terug....
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geweldige kamers, vriendelijke ontvangst, lekker gegeten en prima ontbijt. Ook een afgesloten fietsenstalling waar je de elektrische fiets kunt opladen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    9,6
    super! een aanrader.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het pasje van de kamer kon niet goed gebruikt worden om bij de dependance naar binnen te gaan. Hebben op andere mensen moeten wachten. Konden ook de kamer niet in. Bij navraag aan de receptie waren de pasjes erg gevoelig als ze bij een gsm gehouden waren!! Dus moesten opnieuw geactiveerd worden.

    ontbijt was goed en de inloopdouche was GEWELDIG!!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    7,9
    Ruim opgezette kamer en badkamer, faciliteiten zoals gratis...
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Toegang tot het terras

    Ruim opgezette kamer en badkamer, faciliteiten zoals gratis parkeerruimte, hotelbar, koelkast op kamer en bovenal het fameuze Van der Valk ontbijt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    7,1
    We hebben niet de kamer gekregen die wij geboekt hadden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    We hebben niet de kamer gekregen die wij geboekt hadden. Wij hadden met inloopregendouche geboekt, maar deze waren niet meer beschikbaar en daar hebben wij geen bericht van gehad. Dit had volgens het hotel door Booking.com moeten gebeuren en zij hadden niet van Booking.com doorgekregen dat wij dat besteld hadden, terwijl het wel op de bevestiging stond.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    9,6
    Heerlijk nachtje weg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bubbelbad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets vervelends ondervonden.

    Mooie, nette kamer. Exact zoals op de foto. Uitgebreid ontbijt. Op 20 minuten afstand van Scheveningen en Noordwijk aan zee. Perfect.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    8,8
    Fijn hotel! :-)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten

    We hadden via de mail en via de telefoon aangegeven dat het een soort 'huwelijksreisje' voor ons was (de dag ervoor getrouwd), dus we hadden wel verwacht dat daar iets mee gedaan werd. Helaas was dit niet zo. En toen we zondag een lekke band hadden, was er niemand die een plaksetje voor ons had, dus moesten we een fiets erbij huren. Daar hadden we meer hulp bij verwacht. Helaas.

    Het ontbijt was heerlijk! Echt uitgebreid! En ook het diner is prima, erg lekker!!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    4,2
    Hier voel je je niet welkom!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 7 nachten

    Het personeel geeft je totaal niet het gevoel -welkom- te zijn. Bij checkin werd ik ook niet aardig geholpen - de stagaire heeft me geholpen, maar personeel deed totaal geen moeite om bij te springen op mijn vragen. Restaurant is echt superslecht! Ochtendshift personeel is aardig, maar middag en metname avond is schandalig slecht.Je wordt totaal niet geholpen - zelfs met 2 floormanagers - ongelofelijk.Ben 2x het restaurant uitgelopen. Verder is het eten nog heel ouderwets - wat opzich niet erg is , maar dit kan gewoon echt niet. Voor mijn een reden om nooit meer terug te komen.

    Location, and the supermarkt nextdoor VersMarkt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    6,7
    Prima locatie en faciliteiten. Service kan klantgerichter
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij inchecken weinig uitleg. Ongeïnteresseerde houding Afspraken niet na komen rondom digitale rekening. Beide keren na moeten bellen

    Mooie kamer, ligging, ontbijtservice prima en op tijd

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    8,8
    Op z'n Vandervalks oog voor detail 😉
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het ontbijt mag er wat meer licht aan . Had de luxekamer liever iets groter gehad met die schuinse kant is het opletten voor een volwassen . Als je geen reservatie doet is je ontbijttafel niet gedekt ( zelf je bestek en servet gaan halen) is niet zo'n probleem maar toch gezelliger als je aan een gedekte tafel komt.

    Vlotte check in, geen doolhof, perfecte bedden, stilte. Ontbijt keuze meer dan voldoende . Verse bloemen en gezellige decoratie in bar en ontbijtgedeelte.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2017

    8,8
    Ideal voor een uitje met de vriendengroep
    • Groep
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt viel qua keuze tegen. Standaard ontbijt, niet de variatie die ik normaal gewent ben van van der valk. Verder wel prima in orde

    Ik ging met 3 vriendinnen naar een musical in de buurt. Wij sliepen op een vier persoons kamer ideaal om de leuke dag nog een door te spreken.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    9,6
    Een adres om terug te keren.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bubbelbad
    • Verbleef 3 nachten

    Mooie, comfortabele kamer, lekker en zeer gevarieerd ontbijt, supervriendelijke medewerkers. De versmarkt aan de accommodatie is een absolute aanrader.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    8,8
    Verwenverblijf vlakbij koninklijk Den Haag
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    -Niets.

    -Een zeer keurig en proper hotel, bij de beste Van der Valk hotels waar we al gelogeerd hebben. Ideale ligging vlakbij Den Haag en Wassenaar. 2 restaurants ter plaatse, en een 3de "Mimi" aan de overzijde bij de Van der Valk verswinkel. Gezellig diner, heerlijk bed en mooie rustige kamer in het bijgebouw. Heerlijk terras voor warme dagen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    8,3
    Fijn verblijf in dit nette hotel.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden een tweepersoonsbed kamer geboekt. Vantevoren gecheckt en er werd bevestigd dat dit het geval was. Bij aankomst troffen we 2 eenpersoons bedden aan. Dit was jammer. Bedden lagen wel prima! Wel warm op de kamer en op de badkamer. Daar hoeft de verwarming niet aan.

    Kamer ruim genoeg en netjes. Mooie ontvangsthal en restaurant. Hier niet gegeten. Wellicht een volgende keer.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    5,0
    Het ontbijt
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bubbelbad
    • Verbleef 2 nachten

    Bad was niet schoon haren zaten er nog in , extra luxe kamer gereserveerd i.v.m bubbelbad , De dakramen op een de luxe kamer ??? Een snelle hap in de bistro s ávonds tegen 20.00 uur was niet mogelijk enkel bittergarnituur. Door extra drukte pasen ??? Koffiezetapparaat op de kamer geen gebruiksaanwijzing , na lang proberen gelukt . We zijn dit anders gewend gaan vaak naar v/d valk hotels elders in het land maar in Voorschoten zullen ze ons niet weer zien.

    Het ontbijt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 april 2017

    8,8
    Heerlijk ontbijt, goed gegeten in het (charmante) dorpje, we...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Heerlijk ontbijt, goed gegeten in het (charmante) dorpje, we hebben hier overnacht om een bezoek te brengen aan Keukenhof, op een half uurtje rijden van het hotel. We hebben de tickets voor Keukenhof in het hotel gekocht aan dezelfde prijs als aan de ticketbalie van Keukenhof zelf.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    9,2
    Prima, zeker voor herhaling vatbaar.
    • Met huisdier
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Eerlijk gezegd geen negatieve opmerkingen.

    Zeer ruime kamer, mooie badkamer, heerlijke douche, goede bedden, alles tiptop en schoon. Zeer grote parkeergelegenheid. Rustige ligging, vriendelijk personeel. Eigenlijk geen enkele slechte ervaring dus zullen zeker terug komen als wij op familiebezoek gaan.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    9,6
    Derde maal dat we deze voor deze hotelketen kiezen : opnieuw zijn we zeer tevreden .
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Zeer weinig. Honden toelaten - begrijpen we , maar voor personen die last hebben van allergieën ??

    Gevarieerde keuze - ontbijt. Vriendelijke bediening. Nette, ruime kamers . Gunstige locatie : makkelijk met de bus naar Leiden / Den Haag.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    7,5
    Iedereen heeft het prima naar de zin gehad!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat we een week van te voren niet konden omboeken.In plaats van drie twee persoonskamer vroegen we om een twee persoonskamer en een drie persoonskamer. In de eerste instantie werd aan gegeven dat er nog wel een drie-persoonskamer beschikbaar was, maar uiteindelijk werd de wijziging geweigerd! Beetje jammer.

    Kamers waren keurig en ontbijt was heerlijk met veel keuze!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    7,1
    Geen slecht hotel maar zeker geen 4 sterren waard!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt is tot 11u en om 10u30 waren ze al aan het opruimen en werd er niets meer aangevuld. We hadden 2 kamers geboekt, de ene kamer in het hoofdgebouw en voor de andere kamer moest je naar buiten gaan en in een zijgebouw binnengaan. Wij hadden veel liever dicht bij elkaar gezeten. Schimmelplekken in de badkamer. Balkon was echt vuil

    De gezellige bar Grote parking Ruime kamers Koffie op de kamer Grote keuze tijdens het ontbijt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 2 februari 2017

    7,5
    Het viel me op dat tijdens het ontbijtbuffet het personeel...
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het viel me op dat tijdens het ontbijtbuffet het personeel erg luidruchtig was en vooral persoonlijke gesprekken hielden die de gasten konden horen. Niet professioneel en ik heb me daar mateloos aan gestoord.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 31 januari 2017

    7,1
    Redelijk tot goed
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Dekbed was compleet gescheurd (door slijtage). Douchen is een probleem. De badkamer loopt heel snel onder water (slechte afvoer) Slapen: het kussen is veel te zacht

    Kamer is ruim. Bed zelf is prima, maar kussen niet prettig

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 28 januari 2017

    7,5
    Basic maar ok
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchecabine onmenselijk klein en deze lekt veel water de badkamer in. Hygiene (vloer en tafels) restaurant en tijdens ontbijt zeer matig.

    Centrale ligging tussen Leiden en Den Haag. Uitgebreid ontbijt

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 26 januari 2017

    10
    Overnachting i.v.m. onverwachte familiegebeurtenis.
    • Met huisdier
    • Groep
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    WiFi moeilijk te bereiken. Afstand-bediening TV werkte niet. Geen automaten aanwezig met snacks; alleen met frisdrank en veel snoep. Voor diabetici was niets voor handen. Na 22.00 uur is de keuken uiteraard dicht.

    De kamer(s) waren geweldig, vooral het bubbelbad; grandioos na een vermoeiende reis.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 18 januari 2017

    3,3
    Tegenvaller. Vies en verouderd.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was niet goed schoongemaakt. Het was er enorm koud en de airco maakte een dusdanige herrie dat je er niet van kon slapen. Er was nergens een extra deken voor op het bed, terwijl het beddengoed zo dun was dat het duidelijk niet afdoende was voor nachten met temperaturen onder 0. Kapotte stoel en gordijn, vieze wc en beddengoed. Personeel gaf 's ochtends aan niets voor me te kunnen doen ter compensatie.

    Ontbijt

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    6,3
    Het ontbijt was geweldig.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De verwarming was koud id kamer,het bedieningsplateau voor de CV was niet of nauwelijks leesbaar bij de zeer minzame verlichting

    Het ontbijt was geweldig.

    Verbleven in januari 2017

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Van der Valk Hotel Den Haag - Voorschoten

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: